Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:01

Lediga jobb i Aneby kommun (0604), Jönköpings län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd6 766
Täthet13,07Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area553,89Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land517,68Landareal (km²)
Sjö36,21Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Säljare sökes till Aneby

Du kommer att demonstrera och sälja världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av våra bokerskor på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du väljer själv dagar och tider du vill jobba på så du kan även ha ett annat jobb på sidan om.
Mer information får du på din personliga intervju.

Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill växa i vårat företag. Vi söker dig som är ute efter att tjäna riktigt bra med pengar. Du kommer att ingå i vårt fantastiska säljteam och sälja vår produkt. Vi ser gärna att du har social kompetens och tycker om att bemöta människor. Du är drivande och målinriktad samt kan börja omgående. Har du säljerfarenhet är det självklart ett plus med inget krav då vi intern utbildar dig. Vill du jobba heltid eller deltid är det upp till dig!

Greenviro AB sysslar med försäljning av produkter som får alla hem att bli fria från dammpartiklar och kemikalier. Vi internutbildar alla säljare runt om i landet. Våra intagningsintervjuer håller vi löpande tills vi hittar rätt personer för jobbet. Välkommen med din ansökan till oss på Greenviro AB
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer om du vill jobba hel eller deltidGarantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@greenviro.se
Övrigt: Vi genomför intervjuer löpande. Glöm ej ditt tel nr så vi kan nå dig på
Arbetsplats: 
Adress: GREENVIRO AB
Perugatan
59361  Västervik Sverige
Hemsida: http://www.greenviro.se
  
Platsannons

SSK sökes till kommunuppdrag i södra Sverige

Arbetet innefattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i hemsjukvård och på SÄBO. Du ansvarar för att samordna och planera hälso- och sjukvård för den enskilde. I kommunen finns ca. 200 inskrivna patienter. I arbetet ingår även bedömningar gällande medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser, telefonkonsultationer, uppföljning samt dokumentation enligt gällande lagstiftning. Som sjuksköterska ansvarar du över att handleda, instruera och delegera omvårdnadspersonal.

Vi söker dig som är trygg och självständig i din roll som sjuksköterska. Du har en god samarbetsförmåga. Vi ställer krav på hög medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens. Vidare är du legitimerad sjuksköterska eller distriktssjuksköterska med erfarenhet av arbete inom kommunal hälso- och sjukvård.


Medkomp erbjuder kompetensförsörjning till vård- och omsorgssektorn med Människan i fokus. Våra konsultchefer har relevant erfarenhet från sjukvård eller socialt arbete, vilket innebär att vi lättare förstår våra konsulternas vardag. Genom att ha människan i fokus erbjuder vi hållbara och stimulerande arbetsvillkor för våra konsulter samtidigt som vi skapar ett mervärde för den individ som slutligen möter vår personal. Vårt absolut främsta mål är att erbjuda en anställning och en tjänst som är mer än det förväntade.
Publiceraddatum: 2017-12-25
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
-Konkurrenskraftig lön -Skräddarsydda anställningsvillkor
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@medkomp.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Medkomp
Framnäsbacken 4
17166  Solna Sverige
Hemsida: http://www.medkomp.se
  
Platsannons

IT-arkitekt

Analys och design

Är du IT-arkitekt och vill ingå i ett team bestående av inspirerande, roliga och kreativa människor? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker
Vi söker nu ytterligare en IT-arkitekt till IT-centrums arkitekturgrupp.
Det är meriterande med dokumenterad IT-arkitekturutbildning. Vi vill att du har flerårig erfarenhet av arbete med IT-arkitekturfrågor samt både djupa och breda kunskaper om teknisk modellering och verksamhetsmodellering, arkitektur-, designmönster, standarder och ramverk.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett team med inspirerade arkitekter, där du får skapa nytta för en angelägen verksamhet.
Hos oss får du arbeta med spännande arkitekturprojekt i ett komplext applikationslandskap.
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering i Huskvarna.

Det här får du arbeta med
Uppdraget som IT-arkitekt innebär att du genomför utredningar och tar fram lösningsförslag både genom att delta i projekt och löpande förvaltning, samt genom att du självständigt driver förstudier inom arkitekturområdet. Region Jönköpings Län arbetar med mycket avancerade IT-stöd i ett stort och komplext applikationslandskap. Ditt ansvar blir att tillsammans med vår arkitektgrupp, och under ledning av vår chefsarkitekt, tillse att vi har en god helhet och återanvändbara lösningsmönster.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss behöver du ha mycket god social kompetens och ett naturligt ledarskap med en ödmjuk framtoning. Du ska vara utåtriktad med mycket god kommunikativ förmåga. Du behöver även vara strukturerad, van att driva frågor framåt och ha god analytisk och pedagogisk förmåga.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information kontakta chefsarkitekt Ylva Linderstam 0703-98 08 20 eller enhetschef Anna Leo 072-509 91 21. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin 010-242 42 97 och för SACO Pekka Sirviö Strandroth tel. 010-242 65 54.
Vill du arbeta med spännande arbetsuppgifter i en dynamisk IT-miljö?
Välkommen att söka jobbet via länken nedan senast den 26 januari. Ange löneanspråk i din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


IT-centrum har ett samlat ansvar för Region Jönköpings läns IT-verksamhet. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att regionens verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi arbetar processinriktat och kvalitetsmedvetet i enlighet med vårt verksamhetssystem. Vi är kvalitetscertifierade enligt SS-EN ISO 9001:2015 och miljöcertifierade enligt SS-EN ISO 14001:2015. Vi är idag cirka 175 engagerade medarbetare som har hög kompetens inom sina respektive ansvarsområden. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 1005, Tillträde 2018-01-29 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: I48/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23163&RefNo=I48%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb inom äldre och funktionshinderomsorgen 2018.

Välkommen till Sociala avdelningen i Aneby kommun! Vi vill erbjuda Dig ett roligt och lärorikt sommarjobb!
Detta är vi:
*Litet och tryggt
Inom vård och omsorg arbetar vi i små team med nära kontakt med våra brukare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, samordnare och chefer. Vi har alltid nära till varandra och en stöttande hand.
*God introduktion för nya
Vi är medvetna om att stora delar av våra sommarvikarier inte har total yrkeskunskap. Därför lägger vi mycket krut på er introduktion och brevidgång, så ni ska kunna känna er trygga i arbetsuppgifterna.
*Frihet under ansvar
Inom funktionshinderomsorgen är ingen dag den andra lik under semestern! Vi hittar ständigt på roliga aktiviteter så som utflykter, bio, länsdans, bad, konserter, grillning, bakning och pyssel. Sånt som brukarna själva önskar, helt enkelt.
*Vi gör vanliga saker ovanligt bra!
Ingen arbetsplats är perfekt och det finns säkert saker vi kan göra bättre. Men i Aneby försöker vi göra så gott vi kan med de medel vi har både för våra brukare och våra medarbetare. ”Aneby kommun är en attraktiv arbetsgivare nu och i framtiden” står det i våra styrdokument och det är något vi verkligen menar och jobbar för.
*Utmärkta kommunikationer.
Aneby är en gedigen pendlingskommun. Från Tranås, Eksjö och Nässjö tar det 15-20 minuter att åka hit med pendeln. Behöver du pendla försöker vi underlätta för dig genom att anpassa arbetstiderna i den mån det är möjligt.

Läs mer om sommarjobb i Aneby kommun, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: http://www.aneby.se/jobbahososs

ARBETSUPPGIFTER
Detta tror vi är du:
- Du vill arbeta med att göra skillnad för våra brukare i deras vardag.
- Du har en omvårdnadsutbildning eller tidigare erfarenhet inom omvårdnadsyrket, har du inte det så är du öppen för att lära dig.
- Du är trygg i det svenska språket, i både tal och i skrift, då all kommunikation och dokumentation sker på svenska.
- Du är ansvarsfull, vågar be om hjälp och har en hög servicekänsla, du tycker om att hjälpa andra.
- Du är också flexibel och öppen för förändringar i såväl din arbetsdag som med dina arbetstider.
- Du är handlingskraftig och kommer gärna med egna idéer och du har lätt för att ta egna initiativ .
- Du kan samarbeta, är lyhörd och jobbar gärna tillsammans med andra.

Att arbeta inom vård och omsorg i Aneby kommun innebär att dagligen underlätta i vardagen för våra äldre och personer med funktionsnedsättningar. Arbetsuppgifterna som du utför kan bestå av olika praktiska sysslor så som hjälpa till med tvätt, städ, matlagning, personlig hygien, inköp m.m. Men det kan även handla om att du finns där och är ett stöd för brukarna och gör deras vardag meningsfull. Ni kanske umgås och gör något roligt tillsammans eller så sitter du hos någon en stund och lugnar när man är orolig. Vissa medicinska uppgifter kan förekomma efter delegering från sjuksköterska.

Vi erbjuder arbete inom flera olika verksamheter:
Äldreomsorg:
Särskilt boende Antuna, Rosenborg ,Hemtjänst, och Korttids.
Funktionshinderomsorgen:
Personlig assistans, Lundmarksgatans gruppboende, Storgatans servicebostad och
Vallmons korttids/fritids.
Du kan göra en prioritering i din ansökan om inom vilket område du önskar arbeta.
Rekryteringar sker löpande. Det innebär att en tidigare ansökan ökar chanserna till arbete inom den verksamhet du har önskemål att arbeta.

KVALIFIKATIONER
Vårdutbildning samt tidigare erfarenheter inom omvårdnadsområdet är meriterande, men inget krav.

Inom hemvården och vissa tjänster inom personlig assistans krävs körkort.


Ingen erfarenhet krävs.


ÖVRIGT
Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 60
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: 2018-06-18 OBS! Tillträde sker löpande, tag kontakt med oss., upphör: 2018-08-12 Vikariat över sommaren.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-06-10
Referens: A526376 - Kopia - Kopia (3)
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e83da3cc-b52a-4e08-b071-1719b504e48e&publishCode=AMS&TK=33c1ddc4-bd1e-49b1-82f0-b87f04bd6269
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aneby kommun
Box 53
57822  Aneby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska till HVB-hem utanför Jönköping. Sommar 2018!

OM UPPDRAGET
För en av våra kunders räkning söker vi nu sjuksköterskor till ett HVB-hem i Aneby, ca 40 min. utanför Jönköping. Uppdraget gäller fyra veckor under sommaren 2018 med start vecka 29. I hemmet bor barn- och ungdomar från 7 till 16 år, blandat flickor och pojkar. Det finns möjlighet att sjäv påverka tjänstgöringsgraden samt hur arbetstiderna ser ut.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterkska kommer du att ingå i ett team kring barnen och ungdomarna. I teamet ingår läkare, psykologer, socionomer och behandlingspedagoger. Läkemedelsutdelning samt enklare medicinska bedömningar är ocksåen del av arbetsuppgifterna.

DIN PROFIL
Vi söker legitmerad sjuksköterska med minst två års arbetserfarenhet. Meriterande med erfarenhet av arbetete med barn- och ungdomar. Stor vikt läggs vid personlig lämplihghet.

OM OSS
Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care har kontor i Göteborg, Sundbyberg, Malmö och Oslo. Vi bemannar tillfälliga och långvariga bemanningsbehov och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor. Förklaringen till det är enkel. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag. Våra kunder vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter – varje gång.

Vi som jobbar på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt.
Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag.
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss och om uppdraget? Kontakta mig redan idag.

Välkommen!

/Elisabeth Jonsson
Konsultchef

Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 45003
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=45003&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care AB - Göteborg
Lindholmspiren 9
16867  Göteborg Sverige
Hemsida: https://centriccare.eu
  
Platsannons

Sommarjobba som personlig assistent - Ett arbete som är viktigt på riktigt!

Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 110 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 900 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Personlig assistans

Att arbeta som personlig assistent innebär att assisterar uppdragsgivaren var där han eller hon än befinner sig i vardagen. Våra uppdragsgivare är i blandade åldrar från de allra yngsta till äldre personer med olika funktionsnedsättningar. Arbetsuppgifterna varierar stort omvårdnadsbehov till att assistera vid arbete och aktiviteter som t.ex. biobesök eller en fika på stan. Därför söker vi personer med olika erfarenhet, kompetens och personlighet för våra olika uppdrag.

Om tjänsten

Sommarvikariaten sträcker sig från juni-augusti med varierande tjänstgöringsgrad utifrån uppdragsgivarens beslut och behov. För att få en bra matchning tar vi även hänsyn till dina förutsättningar och önskemål. Det finns alltid en ansvarig arbetsledare i alla uppdrag.

Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, helg och natt (vaken eller med jour. Oavsett arbetsställe får du gå bredvid en erfaren assistent för att lära dig uppdraget.

Tillträde enligt överenskommelse, vi ser gärna att du börjar din introduktion under våren samt och kan arbeta som timvikarie innan sommaren.

Kvalifikationer

För att arbeta som personlig assistent krävs det att du är omvårdande, förtroendegivande och drivs av att få andra att må bra. Du kan dessutom vara lyhörd för andras behov och anpassa dig till olika miljöer och sammanhang. Det viktigaste är att du är rätt person och kan ge det lilla extra till våra uppdragsgivare. Vem som är rätt person avgör ytterst våra uppdragsgivare, men har du motivation och vilja är det en bra början. Erfarenhet eller utbildning inom vård och omsorg är en meriterande, men inget krav.

Arbetet kräver att du behärskar svenska i både tal och i skrift. Du måste ha fyllt 18 år vid första anställningsdagen.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig och kanske finns det möjlighet för dig att stanna kvar efter sommaren på en fast tjänst eller som timvikarie.

Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 31 mars. Under ansökningsperioden kommer vi även att kalla ett antal sökande till en rekryteringsträff den 8 februari där man får möjlighet att bli intervjuad av någon av våra arbetsledare.

Om du tycker att det här låter intressant ansöker du genom att klicka på Ansök och fyller i dina uppgifter samt bifogar CV och ett personligt brev.

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Du bör därför omgående beställa det från: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget och därför är det viktigt att du beställer det även om du ännu inte är kallad till intervju.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 30
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens:
Webbplats: http://www.kooperativet-olja.se/Arbeta-hos-oss/Lediga_jobb/?aguid=8B8F11F815EF4CF5A942D9B7AD8A40D3&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Olja
Slottsgatan 14
55322  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.kooperativet-olja.se/
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/-säljare med garantilön sökes till Aneby

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi över 10 säljkontor i Sverige från norr till söder och mer än 40 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säkerhetsrådgivare/-säljare till vårt framgångsrika team i Aneby.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand
- har viljan och hungern att lära dig jobbet
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga
- är målmedveten och tävlingsinriktad
- är självständig och driven

Vi erbjuder till rätt person ett säljjobb inom den växande säkerhetsbranschen, i vilken vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhetsleverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coachning och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och för att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också att du ska känna att du utvecklas i din roll och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga säljtävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa säljskolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till maria.richkin@stl.nu

Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljyrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.

Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstarts möte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: maria.richkin@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Säkerhetsrådgivare/-säljare Aneby
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar Malmö
Krusegatan 19
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  
Platsannons

Distriktssköterska/Sjuksköterska

Eksjö vårdcentral

Dags för en ny utmaning och utvecklingsfas i din karriär? Sök tjänsten hos oss på Eksjö vårdcentral!

Vi söker
Distriktssköterska alternativt sjuksköterska till vår distriktssköterskemottagning på vårdcentralen i Eksjö centrum.
Tillsättning sker i februari 2018 eller enligt överenskommelse och erfarenhet av primärvård är av intresse för tjänsten.

Vi erbjuder dig
• Tillsvidareanställning på heltid
• Omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att arbeta med förbättrings - och utvecklingsarbete.
• Nära samarbete med övriga personalkategorier på vårdcentralen.
• Möjlighet till erfarenhets- och kunskapsutbyte utifrån din profession.
• Personlig kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med
Ditt arbete kommer i huvudsak förläggas på vår distriktssköterskemottagning där telefonrådgivning och mottagningsarbete ingår. I ditt mottagningsarbete ansvarar du för att självständigt kalla och ta emot dina patienter. Det innebär att du träffar patienter för bland annat bedömning, förskrivning av läkemedel/inkontinenshjälpmedel och såromläggningar. I din roll som distriktssköterska/sjuksköterska kommer du även ansvara för en egen spetsfunktion inom ramen för tjänsten. Mottagningen befinner sig i en utvecklingsfas där det finns möjlighet för dig att vara en viktig del i arbetet med att utveckla och forma vår distriktssköterskemottagning.

För att du ska trivas hos oss
För att lyckas i din roll som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss ser vi att du är trygg, lugn och säker i din yrkesroll, där du har förmågan att själv kunna planera och strukturera ditt arbete.
Du tycker om att ha många bollar i luften och ser omväxling och arbete inom flera olika områden som något roligt och utvecklande!
Vi tror även att du värderar och månar om samarbetet med kollegor så väl som ledning och är flexibel genom att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Förståelse för primärvårdens verksamhet och uppdrag samt förmåga att se helheten på vårdcentralen är något som vi värdesätter!
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi vill alltid utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till möten, samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativitet och nya idéer. På Eksjö vårdcentral är vi måna om våra patienter och att kunna erbjuda bästa möjliga vård. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att ringa vårdenhetschef Marie Sjöbrink, tfn 010-243 72 01. Facklig representant för vårdförbundet är Eva Georgsson, tfn 070-329 39 80.

Sista ansökningsdag är den 7 januari 2018. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Eksjö vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som utgör den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vi består av 33 vårdcentraler och vi erbjuder bästa möjliga vård, rehabilitering och stöd till goda levnadsvanor. Det finns många skäl att välja Vårdcentralerna Bra Liv - både som medarbetare och patient.

Här på Eksjö vårdcentral är vår målsättning "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

Eksjö är beläget mitt på det småländska höglandet och är en vacker trästad och med närhet till både vandringsleder, skogar, och sjöar. Här finns ett rikt föreningsliv och en gång om året anordnas Eksjö stadsfest med flera stora artister. Det finns goda kommunikationer till såväl Nässjö som Jönköping.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde 2018-02-01 eller enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: B408/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23123&RefNo=B408%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Legitimerad fysioterapeut, sommarvikariat.

Du är mycket välkommen till en arbetsplats där sammanhållningen och samarbetet är väl utvecklat, vi är utbildade för och arbetar inom olika kompetensområden men har en helhetssyn som gör att vi hjälper varandra över gränserna för att ge våra patienter så goda förutsättningar som möjligt.

Du kommer att tillhöra Sociala Avdelningen och utgå från vårt särskilda boende Antuna.
I vår lite mindre kommun har vi nära till varandra, till politiker, chefer och andra. Den lilla kommunen ger korta beslutsvägar och ett nära samarbete. Vi säger om oss själva att vi gör "vanliga saker ovanligt bra!"

Så visst vill du vara med oss och ge människor en bättre vardag?

Gå in på vår hemsida för att läsa mer om arbetsplatsen och dina framtida kollegor: www.aneby.se/jobbahososs

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en fysioterapeut som vill arbeta hos oss under sommarmånaderna. Att arbeta som fysioterapeut innebär att arbeta med förebyggande och habiliterande åtgärder för de patienter som kommunen har hälso- och sjukvårdsansvar för i både ordinärt och särskilt boende. Du är en viktig resurs i kommunens hälsofrämjande arbete och rör dig i en miljö där det är viktigt att kunna möta medmänniskor och anpassa sig till olika situationer. Arbetet är förlagt till dagtid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut och har körkort B.

Som person är du flexibel och anpassar dig efter ändrade omständigheter. Du tycker om att ta eget ansvar, är självgående och arbetar på ett strukturerat sätt.
Det är viktigt att du har förmåga att skapa goda relationer och kan samarbeta med människor.

Vid en eventuell anställning krävs utdrag ur belastningsregistret då vi vid enstaka tillfällen arbetar mot barn under 18 år.Erfarenhet i yrket är som alltid meriterande, men är inget krav.


ÖVRIGT
Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2018-06-18 , upphör: 2018-08-12 .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-06-10
Referens: A740811
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=107099e6-8277-431c-ba6e-46c746f6320a&publishCode=AMS&TK=e15f2e55-4012-4f26-9f2a-8eb694dcb3ce
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aneby kommun, Sociala avdelningen
Storgatan 48
57822  Aneby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Aneby kommun söker leg sjuksköterska för sommarvikariat

I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant.
Som sjuksköterska tillhör du Sociala avdelningen och utgår från Svartågården där alla sjuksköterskor och distriktssköterskor har sina kontor. Vi är uppdelade i tre team och ansvarar både för kommunens särskilda boende och hemsjukvården i ordinärt boende. Vi samarbetar och hjälps åt över gränserna för att underlätta arbetet och kunna skapa så bra dagar som möjligt för våra patienter.

Läs mer om varför du ska jobba i Aneby kommun, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: http://www.aneby.se/jobbahosossARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu sjuksköterskor till sommarvikariat, inom vår sjuksköterskeorganisation. Du ska tillsammans med medarbetarna arbeta för en meningsfull dag och natt för våra patienter. Du arbetar med personer som har HSL insatser och som behöver allt från grundläggande HSL insatser till mer kvalificerad vård. Din roll som sjuksköterska inom ramen för kommunens HSL uppdrag innebär att du är omvårdnadsansvarig och säkerställer en patientsäker och personcentrerad vård. Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade där du ser individens hela livssituation. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ansvara för att planera, genomföra och utvärdera HSL insatser, samordna patientens hälso- och sjukvårdskontakter med övriga vårdgivare, delegera till omvårdnadspersonal i läkemedelshantering och vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter, rådgivning och handledning till personal, beställning av sjukvårdsmaterial, kontakt med anhöriga journalföring med mera.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har B-körkort.
Som person är du flexibel, trygg, ansvarsfull och har ett gott omdöme. Du har lätt för att samarbeta och trivs med omväxlande arbetsuppgifter.
Möjligheter finns att påverka schema och arbetstidens förläggning. Erfarenhet är meriterande men inget krav.

ÖVRIGT
Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2018-06-18 enligt överenskommelse, upphör: 2018-08-12 .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-06-10
Referens: A740739
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=96924687-164a-4860-b2b7-4ba00beef85f&publishCode=AMS&TK=886eb4a0-a680-4b04-9b8b-6a6e3ab6fc57
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aneby kommun, Sociala avdelningen
Storgatan 48
57822  Aneby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialpedagog/speciallärare till Vireda och Sunhultsskola åk.F-5

På toppen av det småländska höglandet hittar du Aneby, en av landets mindre kommuner, att vi är mindre ger oss en del fördelar, närheten mellan människor ökar liksom möjligheterna att påverka och vara delaktig i kommunens utveckling. En av de absolut viktigaste delarna i att fortsatt locka människor till vår bygd är i regionala och nationella jämförelser en enastående god skolverksamhet. Vi garanterar att du blir en del av en verksamhet som utmanar din kreativitet och förmåga att skapa effekter som bygger individer. Aneby kommun erbjuder dig möjlighet att medverka i fortsatt utveckling i en av regionens mest framåtsträvande och utvecklingsinriktade förskole/skolverksamheter
Nu söker vi Dig som är utbildad Specialpedagog alternativ Speciallärare och har intresse av att medverka i vår skolutveckling. Ditt dagliga arbete är förlagt till två av våra skolor som ligger utanför tätorten och omfattar elever från förskoleklass till årskurs 5.
Inom Barn-och Utbildningsavdelningen erbjuder vi dig som medarbetare en arbetsplats där utveckling och initiativtagande sätts i centrum. Vi arbetar hårt för att öka delaktigheten och engagemanget hos våra medarbetare genom att skapa forum för diskussion och kunskapsutbyte. Vårt arbete med så kallade lärgrupper syftar till att ta avstamp i vetenskap och beprövad erfarenhet för att nå och sprida medarbetarnas egna tankar och idéer som stärker allas vår förmåga att skapa effekter.

Läs mer om Aneby kommun som arbetsgivare, om vår värdegrund och dina framtida kollegor inom samtliga avdelningar på vår hemsida: http://www.aneby.se/jobbahosossARBETSUPPGIFTER
Som Specialpedagog/Speciallärare är ditt uppdrag att kartlägga, planera och genomföra åtgärder för elever i behov av särskilt stöd. Det gör du tillsammans med arbetslagen och ledningen så att ni alla bidrar till lärandet och därmed utvecklingen av det pedagogiska arbetet för att möta behoven hos alla elever som vi ansvarar för.

Som specialist på ditt område är du en kvalificerad samtalspartner och kunskapsresurs i och för våra arbetslag, personal, ledning och vårdnadshavare i pedagogiska frågor. Som Specialpedagog/Speciallärare är ditt uppdrag att stödja enskilda elever med behov av särskilt stöd för att nå målen i ett eller flera ämnen. Detta uppnås genom att du, utifrån din utredning, planerar och genomför undervisning för såväl grupper som enskilda elever.

Som Specialpedagog/Speciallärare är du mån om att se varje elev, för att kunna stärka elevens tilltro till sin egen förmåga. På så sätt är du som pedagog ett stöd för personlig utveckling och har en central roll i att förbereda individen för ett liv i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle.
I din yrkesroll ingår dokumentation, uppföljning och anpassning av ditt arbete efter aktuella styrdokument. Tester, analyser och kartläggningar är också en viktig del av arbetet och som du utför i nära samverkan med andra aktörer inom och utanför skolan.


KVALIFIKATIONER
Du har en specialpedagog/speciallärarexamen, eller likvärdig eftergymnasial utbildning.
Vi ser även att du har goda kunskaper kring barn och ungdomars utveckling och lärande, samt att tillämpandet av pedagogiska och didaktiska metoder faller sig naturligt för dig. Eftersom du arbetar mot flera arbetslag behöver du ha en god struktur och samtidigt lätt för att skapa förtroendefull kontakt.
Som person har du en god självinsikt och visar ett gott omdöme i ditt sätt att agera. Du är medveten om dig själv som förebild i ditt agerande. Du är självständig och drivande, har lätt för att ta egna initiativ och fullföljer, samtidigt som det faller sig naturligt för dig att samarbeta för att nå uppsatta mål. En god interaktion- och kommunikationsförmåga gör att du kan leda och motivera andra på ett engagerande och tydligt sätt. Du är bra på att enkelt och tydligt uttrycka dig skriftligt, inte minst gäller detta dokumentationen kring barn med särskilda behov.
Eftersom det förkommer resor i tjänsten krävs körkort B. Erfarenhet krävs inte men är meriterade.

ÖVRIGT
Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-01 Snarast eller enligt överrenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A740834
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3eebdd5f-9f2a-494a-a284-d354940bbaef&publishCode=AMS&TK=a57d125d-c906-4b46-9c7f-37d6de974858
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aneby kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
Storgatan 48
57822  ANEBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Eksjö vårdcentral

Stimuleras du av nya utmaningar? Är du nyfiken på primärvården? Vill du få möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll? Välkommen att söka tjänsten hos oss på Eksjö vårdcentral!

Vi söker
Dig som är legitimerad Fysioterapeut/Sjukgymnast. Tjänsten är tillsvidare på heltid men det finns möjlighet att anpassa sysselsättningsgraden utifrån dina önskemål. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
- Ett omväxlande och utvecklande arbete där din kompetens tas till vara
- Personlig kompetensutveckling
- Nära samarbete med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen
- Möjlighet att delta i olika förbättringsarbeten.

Det här får du arbeta med
Som fysioterapeut/sjukgymnast är du många fall första instans för våra patienter och du har stora möjligheter att själv påverka dina arbetsuppgifter inom ramen för rehabilitering. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för olika rehabiliteringsinsatser d.v.s. bedömning, utredning, behandling och uppföljning enligt gällande styrdokument och Regionens FAKTA-dokument.

För att du ska trivas hos oss
Vi ser gärna att du är en person som ser helheten och kan ta hänsyn till större perspektiv och du kommer gärna med idéer och nya angreppssätt. Du skapar engagemang och delaktighet samt har förmåga att motivera andra till förändring. Du kan på ett självständigt sätt strukturera, planera och ta ansvar i ditt arbete. Vi ser även att du är mån om ett gott samarbete och bemötande och är flexibel genom att du lätt kan anpassa dig till ändrade omständigheter.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi vill alltid utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till möten, samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativitet och nya idéer. På Eksjö vårdcentral är vi måna om våra patienter och att kunna erbjuda bästa möjliga vård. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare information är du välkommen att kontakta enhetschef Sara Mannerback tfn, 010 - 243 59 03 alternativt verksamhetschef Marie Bäckström Andersson, tfn 010-24 359 30 alternativt 076 -112 40 63.
Facklig företrädare för SACO är Sara Persson 010- 243 73 99.

Sista ansökningsdag är den 8 januari. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Eksjö vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som utgör den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vi består av 33 vårdcentraler och vi erbjuder bästa möjliga vård, rehabilitering och stöd till goda levnadsvanor. Det finns många skäl att välja Vårdcentralerna Bra Liv - både som medarbetare och patient.

Här på Eksjö vårdcentral jobbar ett härligt gäng där vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

Eksjö är beläget mitt på det småländska höglandet och är en vacker trästad och med närhet till både vandringsleder, skogar, och sjöar. Här finns ett rikt föreningsliv och en gång om året anordnas Eksjö stadsfest med flera stora artister. Det finns goda kommunikationer till såväl Nässjö som Jönköping.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: B405/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23107&RefNo=B405%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Attends söker Business Systems Analyst

Som Business Systems Analyst arbetar du i huvudsak som internkonsult och projektledare i företaget. Tjänsten innebär system- och processförbättringsarbete i affärssystemet Oracle eBusiness Suite, men även i andra system som används i företaget. En stor del av arbetet kommer att bedrivas i projektform där rollen varierar mellan projektledare och projektdeltagare.

Vi har kontinuerligt ett flertal intressanta projekt på gång. Under det kommande året kommer vi bland annat etablera en ny integrationsplattform för våra systemintegrationer där du kommer att ha en viktig roll i att tillgodose behoven från verksamheten och driva implementeringen med stöd av externa och interna resurser. Rollen innebär även arbete med support och systemförvaltning där du samverkar med verksamhetens förvaltningsorganisation med systemägare och key users.

För mer information angående tjänsten kontakta Business Systems Manager Daniel Ekbladh, 0380-47551.

Vi utökar nu vårt team och söker en driven och utvecklingsinriktad Business Systems Analyst till vår europeiska IS/IT-avdelning.

Till tjänsten söker vi dig som har en systemvetenskaplig utbildning eller motsvarande. Då tjänsten är riktad mot vårt affärssystem Oracle ebs och systemintegrationer ser vi gärna att du har tidigare erfarenheter av arbete med affärssystem och utveckling av integrationsplattformar. Du är även van att självgående leda och driva projekt.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du har en övergripande förståelse för databaser, systemarkitektur samt grundläggande kunskaper i SQL. Tidigare erfarenhet av arbete med Oracle eBusiness Suite eller erfarenhet av arbete med större affärssystemsplattformar, exempelvis SAP eller JD Edwards, är önskvärt. Då arbetet sker koncernövergripande är mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift ett krav. Goda kunskaper i tyska är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter en problemlösare med drivkraft, engagemang och vilja att förbättra och utveckla verksamheten. Du har hög social kompetens och förmågan att proaktivt kommunicera och motivera personer i din omgivning


Attends är ett globalt företag med lokal förankring och är ett av de världsledande varumärkena inom inkontinensområdet. Våra produkter förbättrar vardagen för många människor runt om i världen. Det är mer än bara en produkt - de bidrar till komfort, trygghet och värdighet och vi producerar dem med stolthet. Gemenskapen är vår främsta styrka och våra medarbetare är anledningen till vår framgång.

Vi utvecklar, producerar och marknadsför hygienprodukter under varumärket Attends. Vi har försäljningsbolag i flera delar av Europa och är 450 medarbetare, varav 320 finns i Sverige. Centrum för vår utveckling, produktion och distribution finns i Aneby, ett par mil öster om Jönköping.

Attends ingår i Domtar Corporation, ett USA-registrerat börsnoterat bolag med verksamhet inom papper, pappersmassa och personlig hygien. Vår företagskultur präglas av våra kärnvärden flexibilitet, omtanke och nytänkande vilket bidrar till en bra arbetsmiljö där vi utvecklas och bryr oss om varandra.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Business Systems Analyst
Webbplats:
Epostadress: jobb@domtar.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Attends Healthcare AB
Box 173
57824  ANEBY Sverige
Hemsida: http://www.domtarpersonalcare.com
  
Platsannons

Attends söker Junior Business Systems Analyst

Som Junior Business Systems Analyst arbetar du i huvudsak med system- och användaradministration samt support i affärssystemet Oracle e-Business Suite, men också i andra system som används i företaget. Du arbetar även med konfiguration, uppsättning av system samt specifikation och koordination av mindre förändringsprojekt. Vi har ett flertal intressanta projekt under uppstart i vilka du kommer att vara delaktig.

För mer information angående tjänsten kontakta Business Systems Manager Daniel Ekbladh, 0380-47551.

Vi söker nu en driven och analytisk person till ett vikariat som Junior Business Systems Analyst på vår europeiska IS/IT-avdelning.

Till tjänsten söker vi dig som har utbildning i systemvetenskap. Du har en god förståelse för applikationer och databaser samt grundläggande kunskaper i SQL. Då arbetet sker koncernövergripande krävs det att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker en analytisk problemlösare med drivkraft och god kommunikation.

Attends är ett globalt företag med lokal förankring och är ett av de världsledande varumärkena inom inkontinensområdet. Våra produkter förbättrar vardagen för många människor runt om i världen. Det är mer än bara en produkt - de bidrar till komfort, trygghet och värdighet och vi producerar dem med stolthet. Gemenskapen är vår främsta styrka och våra medarbetare är anledningen till vår framgång.

Vi utvecklar, producerar och marknadsför hygienprodukter under varumärket Attends. Vi har försäljningsbolag i flera delar av Europa och är 450 medarbetare, varav 320 finns i Sverige. Centrum för vår utveckling, produktion och distribution finns i Aneby, ett par mil öster om Jönköping.

Attends ingår i Domtar Corporation, ett USA-registrerat börsnoterat bolag med verksamhet inom papper, pappersmassa och personlig hygien. Vår företagskultur präglas av våra kärnvärden flexibilitet, omtanke och nytänkande vilket bidrar till en bra arbetsmiljö där vi utvecklas och bryr oss om varandra.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Jr Business Systems Analyst
Webbplats:
Epostadress: jobb@domtar.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Attends Healthcare AB
Box 173
57824  ANEBY Sverige
Hemsida: http://www.domtarpersonalcare.com
  
Platsannons

Attends söker Restaurangbiträde

Som en del i vårt kärnvärde omtanke driver vi i Aneby en personalrestaurang där vi serveras frukost, lunch och kvällsmat. Vi har fokus på närproducerade råvaror, lagar maten från grunden samt arbetar för en hållbar restaurang. Dessutom hanterar vi beställningar inför olika möten och besök på företaget.

Du får i din tjänst ett varierande arbete där du blir involverad i hela processen med planering, beställning, tillagning av mat, diskhantering och försäljning. I restaurangen är vi fem medarbetare och har öppet vardagar mellan 7.00–19.00. Detta ger möjlighet till varierande arbetstider med ansvar för en kväll i veckan.

För ytterligare information angående tjänsten, kontakta HR Manager Linda Särbring, 0380-476 30.

Vår företagskultur präglas av våra kärnvärden: flexibilitet, omtanke och nytänkande vilket bidrar till en bra arbetsmiljö där vi utvecklas och bryr oss om varandra. Vill du bli en i vårt team? Till vår restaurang söker vi nu en ny medarbetare.

Vi söker dig som är intresserad av matlagning och vill arbeta inom restaurang samt trivs med att ge service. Du har utbildning eller tidigare erfarenhet från restaurangbranschen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter engagemang, ansvarstagande och god kommunikation. Du har lätt för att samarbeta med människor i din omgivning samt har en god planerings- och prioriteringsförmåga.

Attends är ett globalt företag med lokal förankring och är ett av de världsledande varumärkena inom inkontinensområdet. Våra produkter förbättrar vardagen för många människor runt om i världen. Det är mer än bara en produkt - de bidrar till komfort, trygghet och värdighet och vi producerar dem med stolthet. Gemenskapen är vår främsta styrka och våra medarbetare är anledningen till vår framgång.

Vi utvecklar, producerar och marknadsför hygienprodukter under varumärket Attends. Vi har försäljningsbolag i flera delar av Europa och är 450 medarbetare, varav 320 finns i Sverige. Centrum för vår utveckling, produktion och distribution finns i Aneby, ett par mil öster om Jönköping.

Attends ingår i Domtar Corporation, ett USA-registrerat börsnoterat bolag med verksamhet inom papper, pappersmassa och personlig hygien. Vår företagskultur präglas av våra kärnvärden flexibilitet, omtanke och nytänkande vilket bidrar till en bra arbetsmiljö där vi utvecklas och bryr oss om varandra.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Köksbiträde
Webbplats:
Epostadress: jobb@domtar.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Attends Healthcare AB
Box 173
57824  ANEBY Sverige
Hemsida: http://www.domtarpersonalcare.com
  
Platsannons

Socialsekreterare till Myndighetsenheten

I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra.
Den Sociala Avdelningen och hela vår kommunala förvaltning präglas av närhet och tillgänglighet, det är lätt att gå till varandra, vi stöttar varandra och hjälps gärna åt över gränserna.
Myndighetsenheten i Aneby kommun består av tre team.
I Vuxenteamet arbetar fem handläggare och en Teamledare med ekonomiskt bistånd, missbruk och våld i nära relationer.
I Team Barn & Unga arbetar fem handläggare, en kvalificerad administratör och en Teamledare med barn, unga och familjer.
I Biståndshandläggarteamet arbetar tre handläggare och en Teamledare med biståndsbedömning gällande äldre, socialpsykiatri samt LSS.
Teamen arbetar tätt tillsammans och månar om god samverkan.
Tillsammans med Regionens övriga kommuner kan Aneby kommun erbjuda god introduktionsutbildning och kompetensutveckling genom Region Jönköping, kommunal utveckling, Fourum.

Läs mer om varför du ska jobba i Aneby kommun, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: http://www.aneby.se/jobbahosossARBETSUPPGIFTER
Du kommer främst att arbeta med barn/ungdomar 0-20 år och deras familjer. Det innebär utrednings- och uppföljningsarbete enligt SoL och LVU. I målgruppen ingår också de ensamkommande barn som socialtjänsten ansvarar för. Om intresse och behov finns kan arbetsuppgifterna på sikt komma att variera mellan de uppgifter som förekommer på enheten i stort.
Vi är väl medvetna om våra Socialsekreterares många gånger ansträngda arbetssituation och gör mycket för att underlätta i det dagliga men också hur vi på sikt kan skapa en långsiktigt hållbar situation. Du och dina kollegor är viktiga för oss i det arbetet. Det är viktigt att du är en aktiv del av en fortsatt god arbetsmiljö.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen. Gärna med erfarenhet av socialt arbete med barn, ungdomar och familjer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kunskap om för området gällande lagstiftningar, förordningar och föreskrifter. Kunskap om utredning och handläggning av ärenden och insatser. Förmågan att inhämta uppgifter, sammanställa, analysera och utvärdera olika handlingsalternativ och göra en bedömning som utmynnar i förslag om åtgärd. Det här kräver en god empatisk förmåga, att du är flexibel och nytänkande för att hitta de individuellt rätta lösningarna.
Vi sätter värde på att du är med och utvecklar verksamheten i alla dess delar. Att du har en god samarbetsförmåga utgår vi från. Du är väl medveten om och hanterar tidspress bra. En Socialsekreterares beslut har stor inverkan på den enskildes, familjens och övriga anhörigas framtid, upplevelsen hos dessa kan vara både positiva och negativa, vi är måna om att bibehålla en professionalism i alla lägen och stöttar varandra i det.
B-körkort krävs.


ÖVRIGT
Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-01 Tillträde sker efter särskild överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A738316
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a6080824-61de-45cc-9862-ddcc6e8ea6f7&publishCode=AMS&TK=9f157054-655f-4522-91bb-dbbabf9fee5f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aneby kommun, Sociala avdelningen
Storgatan 48
57822  Aneby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska

Röntgen Höglandet

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, tidigare erfarenhet från röntgenverksamhet eller receptionsarbete ses som meriterande.

Vi erbjuder dig
Tjänsten är på heltid tillsvidare med tillträde 1 februari eller efter överenskommelse. Hos oss får du en individuellt anpassad introduktion och vi erbjuder både interna och externa utbildningar. Känn dig välkommen till ett trevligt team bestående av radiologer, ST-läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor samt vårdadministratörer i blandade åldrar.

Det här får du arbeta med
Som undersköterska arbetar du tillsammans med röntgensjuksköterskorna på de olika röntgenenheterna och tillsammans med läkare vid vissa undersökningar. I dina arbetsuppgifter ingår omhändertagande av patienter vid röntgenbesök. Du som medarbetare förväntas delta i förbättringsarbeten och avvikelsehantering för att höja kvaliteten och förbättra flöden på vår avdelning. Vidare arbetar du i receptionen samt med remiss- och svarshantering.

För att du ska trivas hos oss
Hos oss är det viktigt att vara lugn och tillmötesgående i bemötandet. Även om du arbetar i ett team behöver du kunna jobba självständigt och ta egna initiativ. Då behovet av arbetsinsatser kan variera är det viktigt att du är flexibel, har en god samarbetsförmåga och att du är serviceinriktad mot patienter, kollegor och samarbetspartners. Vi tror att du är en person som har en vilja och ett intresse av att hitta lösningar tillsammans med dina kollegor. Arbetstiderna är förlagda dagtid samt kvällstid till 21.00, enstaka helgpass förekommer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi strävar hela tiden efter att utföra vårt arbete med högt medicinsk kvalitet och bemöta våra patienter på bästa sätt. Våra kärnvärden är kvalitet, korta väntetider, patientsäkerhet, bra bemötande och korta svarstider.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Områdeschefer Maire Puolakka 010-2435223 och Kenneth Junge 010-2435723.
Facklig representant för Kommunal, Gitte Andersson 0381-35222.

Sista ansökningsdag är 2018-01-05. Urval och rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Höglandssjukhuset i Eksjö är ett modernt akutsjukhus och ett av de största länsdelssjukhusen i Sverige. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Röntgen har verksamhet på länets tre sjukhus: Höglandssjukhuset Eksjö, Länssjukhuset Ryhov och Värnamo sjukhus. Dessutom utför vi en del undersökningar på de regiondrivna vårdcentralerna i Tranås och Vetlanda. Vi har också en mammografivagn som cirkulerar mellan kommunerna på höglandet. Röntgen på Höglandssjukhuset är modernt utrustat med helt digitaliserad verksamhet. Röntgen bedriver allmänradiologisk verksamhet under dagtid, kvällstid samt har jourverksamhet på kvällar, nätter och helger.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde 2018-02-01 eller efter överenskommelse. -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: P898/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23078&RefNo=P898%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Attends söker fler nyfikna och drivna operatörer till produktionen!

Våra maskinlinjer är helautomatiserade där du som operatör underhåller och övervakar produktionsprocessen. Arbetet innehåller stor variation i arbetsuppgifter, i tillverkandet av produkter samt i användandet av material.

Du ställs inför nya utmaningar varje dag. Vi strävar hela tiden mot att våra avancerade processer ska bli mer effektiva vilket innebär att du som operatör jobbar med problemlösning och förbättringsarbeten, ser vad som behöver göras och gärna ligger steget före. Du arbetar i team där god samarbetsförmåga är viktigt.

Tjänsten är på heltid och innefattar varierande arbetstider enligt skiftschema. För ytterligare information angående tjänsten, kontakta HR Coordinator Magdalena Norén, 0380-475 62.

Välkommen med din ansökan till jobb@domtar.com senast 31 december. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.


Vill du vara en del av ett företag som växer?
Ta chansen och sök jobb hos oss!

Attends är ett företag med teknik i framkant. Vi står inför spännande utmaningar och behöver fler nyfikna och drivna medarbetare till vår produktion.

Vi söker dig som är nyfiken, gillar utmaningar och att lära dig nya saker. Det är fördelaktigt om du har ett stort intresse för teknik. Kanske är du intresserad av mekaniskt arbete, tekniska processer, datorer eller annan typ av teknik?

Tidigare erfarenhet inom processindustri är inte avgörande. Det viktiga är att du har en vilja att lära dig och kan fokusera samt prestera i intensiva situationer med hög kvalitet. Du är flexibel, arbetssam och driven.

Attends är ett globalt företag med lokal förankring och är ett av de världsledande varumärkena inom inkontinensområdet. Våra produkter förbättrar vardagen för många människor runt om i världen. Det är mer än bara en produkt - de bidrar till komfort, trygghet och värdighet och vi producerar dem med stolthet. Gemenskapen är vår främsta styrka och våra medarbetare är anledningen till vår framgång.

Vi utvecklar, producerar och marknadsför hygienprodukter under varumärket Attends. Vi har försäljningsbolag i flera delar av Europa och är 450 medarbetare, varav 320 finns i Sverige. Centrum för vår utveckling, produktion och distribution finns i Aneby, ett par mil öster om Jönköping.

Attends ingår i Domtar Corporation, ett USA-registrerat börsnoterat bolag med verksamhet inom papper, pappersmassa och personlig hygien. Vår företagskultur präglas av våra kärnvärden flexibilitet, omtanke och nytänkande vilket bidrar till en bra arbetsmiljö där vi utvecklas och bryr oss om varandra.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Processoperatör, pappersmassa
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Operatör till produktion
Webbplats:
Epostadress: jobb@domtar.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Attends Healthcare AB
Box 173
57824  ANEBY Sverige
Hemsida: http://www.domtarpersonalcare.com
  
Platsannons

ST-läkare i allmänmedicin

Vetlanda vårdcentral

Kom och utvecklas och utmanas tillsammans med oss på Vetlanda vårdcentral!

Vetlanda vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv och tillhör den primärvård som drivs inom Region Jönköpings län. Vår målsättning är ”en bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Vi har cirka 10 400 listade patienter och vårt team består idag av ca 40 medarbetare.
Varmt välkommen till oss!

Vi söker
ST-läkare i allmänmedicin för tillsvidareanställning med tillträde i januari enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad kan diskuteras enligt önskemål.

Vi erbjuder dig
Att arbeta som ST-läkare hos oss innebär ett omväxlande och varierat arbete med många kontaktytor där du blir en del av vårt härliga personalteam.
Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor.

Du erbjuds även möjlighet till både individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet, och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.

Det här får du arbeta med
Arbetsuppgifterna består främst av arbete på distriktsläkarmottagningen där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har många sköterskemottaningar där vi arbetar i team runt våra patienter och även arbete på primärvårdsjour ingår. Det finns möjlighet för individuell anpassning av arbetsinnehåll efter ditt intresse inom ramen för allmänmedicin med möjlighet till arbete på bvc – mottagning och utlagd mottagning på ett av kommunens särskilda boenden.

För att du ska trivas hos oss
Kraven för tjänsten är svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort.
Som person är du utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tror även att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värnar om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar.
Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Jane Broling Danielsson tel. 010-243 20 19 alternativt tel. 070-602 42 50 eller enhetschef Birgitta Petersson tel. 010-24 320 05/06 alternativt tel. 070-211 32 10. Facklig företrädare för Läkarförbundet är Michael Fredman, tfn 0383-732080.
Sista ansökningsdag är den 2018-01-14.
Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Vetlanda vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som utgör den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län.
Vi står för god rehabilitering, trevligt bemötande och en bra tillgänglighet. Vi bedriver en mottagningsverksamhet och arbetar med ständiga förbättringar i team och samverkan med andra yrkesgrupper för att våra patienter ska få rätt vård, med gott resultat.

Vetlanda vårdcentral ligger i centrala Vetlanda som ligger vackert mitt i Småland, en riktig småstad i en levande bygd.
Här har du nära till människor, evenemang, shopping, roliga upplevelser och naturens närhet och lugn – det är nära till allt.
Det finns väl fungerande kommunikationer kollektivt i alla riktningar. Med bil kan du ta dig till Vetlanda från Växjö och Jönköping på en timma.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: B400/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23073&RefNo=B400%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

TAXICHAUFFÖR

Taxichaufför sökes till körning av sjukresor och färdtjänst på uppdrag av Länstrafiken.

Tjänsten är på ca 53% plus extra vid behov men vi ser att möjligheten att jobba 100% är stor.

Krävs att du innehar en taxilegitimation och du pratar och skriver bra svenska då målgruppen behöver mötas på rätt sätt.

Schemalagd tid både dag och kvällstid samt helger och utgångsort kan variera.

Ring eller mejla Marcus Hjertqvist om du har frågor. Ansökan kan med fördel inkomma via mejl.

marcus.hjertqvist@anebybuss.se eller 076-3175312

Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidOmfattning 53% fast och extra vid sjukdom och ledighet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aneby Buss & Taxi
Box 88
57822  ANEBY 
Hemsida: http://www.anebybuss.se
  
Platsannons

Distriktsläkare/ST-läkare

Råslätts vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen att arbeta tillsammans med oss på Råslätts vårdcentral! Vi är en stabil personalgrupp som värderar ett gott teamarbete mellan yrkeskategorierna högt!

Vi söker
Vi söker en ny kollega som är specialist i allmänmedicin alternativt intresserad av ett ST-block i allmänmedicin.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad och tillsättning enligt överenskommelse. Tillsammans utvecklar vi Råslätts vårdcentral till en attraktiv vårdcentral för både patienter och personal. Vårdcentralen står inför en spännande framtid då vi kommer bli en utbildningsvårdcentral för alla professioner med en klinisk utbildningsavdelning placerad här.

Det här får du arbeta med
Arbetet som specialist i allmänmedicin innebär hos oss främst läkarmottagning med planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården samt dokumentation. Vi bildar team runt patienten där olika professioner bidrar med sin kunskap. Arbetet präglas av en helhetssyn på människan.
Vi är måna om att utnyttja din kompetens och vi vill tillgodose dina önskemål inom ramen för vårt uppdrag.

För att du ska trivas hos oss
Du är en engagerad och ansvarsfull person som förstår vikten av ett gott bemötande. Du fungerar gärna som en kunskapsresurs för kollegor och medarbetare och handledning känns som ett naturligt inslag i din arbetsdag. Vidare ser vi att du har ett flexibelt förhållningssätt där du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och där du ser förändringar som en spännande möjlighet till ständiga förbättringar och utveckling.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt
Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av positivitet, öppen dialog och arbetsglädje, där vi är måna om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Christina Uppenberg, tfn 010- 242 37 52 alt. tfn 070-289 04 06 eller vårdenhetschef Lisbeth Andreasson, tfn 010-24 23765, om du vill veta mera. Facklig företrädare för Läkarförbundet är Axel Peterson, tfn 036-32 39 31.

Sista ansökningsdag är 2018-01-14. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Råslätts vårdcentral är belägen i Jönköpings sydvästra del. Stadsdelen är ett stabilt mångkulturellt område som är i ett positivt utvecklingsskede. Råslätts vårdcentral är inne i ett expansivt skede och planeras bli en utbildningsvårdcentral för alla professioner med en klinisk utbildningsavdelning placerad på vårdcentralen.
Vårdcentralen kommer så småningom att flytta in i nya lokaler - detaljplanering pågår och byggstart planeras till hösten 2017.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: B284/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23070&RefNo=B284%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till aktiv tjej i Aneby

Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 110 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 900 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Vår uppdragsgivare är en härlig tjej på 38 år, som lever ett aktivt liv och älskar att träffa människor. För att kunna leva självständigt och aktivt behöver vår uppdragsgivare hjälp med det mesta i vardagen. Runt sig har hon ett kompetent team av assistenter där du blir en viktig lagspelare.

Som hennes personliga assistent innebär arbetsuppgifterna att ge stöd i olika situationer. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, sondmatning hushållssysslor samt stöd och stöttning vid daglig verksamhet och aktiviteter t.ex. bad.

För att ni ska trivas ihop och få vardagen att fungera tror vi att du är en kvinna med en positiv livssyn. Till sättet är du utåtriktad och initiativrik. Har du erfarenhet som personlig assistent är det en fördel men inte ett krav, din personlighet är det viktigaste. Rollen som personlig assistent kräver att du kan arbeta självständigt och ta ansvar. Lyft förekommer och du behöver därför ha en god fysik även om hjälpmedel finns. Rökfrihet är ett krav.

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där din insats gör skillnad för någon annan varje dag. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.

Deltid ca 50 %, dag, kväll, natt (sovande jour) och helg enligt schema.

Din ansökan vill vi ha omgående dock senast den 31 december, då urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Stellan Johansson 0761-76 15 54.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.kooperativet-olja.se/Arbeta-hos-oss/Lediga_jobb/?aguid=5976F95744614427A2849A5866F98805&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Olja
Slottsgatan 14
55322  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.kooperativet-olja.se/
  
Platsannons

Arbetsterapeut/Rehabkoordinator

Tranås vårdcentral

Kom och utvecklas tillsammans med oss!

Vi söker
Legitimerad arbetsterapeut med intresse för primärvård! Erfarenhet av primärvård och rehabkoordinering ses som önskvärt för tjänsten.

Vi erbjuder dig
- Tillsvidareanställning där sysselsättningsgraden kan diskuteras utifrån dina önskemål
- Omväxlande och utmanande arbetsuppgifter
- Ett nära samarbete med övriga personalkategorier på våra vårdcentraler
- Individuell kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med
Som arbetsterapeut hos oss kommer du främst att arbeta med rehabkoordinering, poliklinisk mottagning, demensutredningar och gruppbehandlingar. Du kommer att arbeta i team tillsammans med läkare, distriktssjuksköterskor, sjukgymnaster, psykolog, kurator. I uppdraget ingår att vara enhetens kontaktperson gentemot berörda parter såsom kliniker, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, socialtjänst i kommun, företagshälsovård med flera.

För att du ska trivas hos oss
Vi ser att du som söker är stabil och trygg i din yrkesroll samtidigt som du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Du är strukturerad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter där du självständigt planerar, prioriterar och organiserar ditt arbete för att uppnå uppsatta mål och resultat. Att samarbeta med, och hjälpa andra ser du som en självklarhet och du är mån om ett gott bemötande gentemot patienter, kollegor och ledning.

Detta värderar vi högt
Hos oss på Tranås vårdcentral värnar vi om ett bra samarbete och en god arbetsmiljö i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - vår arbetsmiljö ska präglas av engagemang, öppen dialog och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.
Hos oss är samverkan viktigt där vi har ett gott samarbete med kommun, kliniker och hemsjukvård kring våra patienter.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till enhetschef Catharina Vik Söderström, tfn 010-243 97 34 alt. 010-243 96 20. Fackliga företrädare för SACO Cajsa Svenler, tfn 010 - 243 97 57.

Sista ansökningsdag är den 31/12. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Tranås vårdcentral är en av 33 vårdcentraler inom Vårdcentralerna Bra Liv som utgör den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Det finns många skäl att välja Vårdcentralerna Bra Liv - både som medarbetare och patient.

Tranås vårdcentral har för närvarande cirka 14 700 listade patienter och personalgruppen består ett 60-tal medarbetare med hög kompetens inom olika vårdprofessioner. Vårt arbete bygger på tanken om patientens delaktighet och förtroende
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100, Tillträde 2018-04-01 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: B386/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23045&RefNo=B386%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vårdenhetschef

Tranås vårdcentral

Brinner du för utveckling? Att coacha och leda? Att få en chans att påverka regionens primärvård? Sök tjänsten som Vårdenhetschef hos oss på Tranås vårdcentral!

Vi söker dig som har en vårdrelaterad högskoleexamen samt erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård. Erfarenhet av chefs-och ledarskapsuppdrag är av intresse för tjänsten men inget krav samt att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig
- Ett omväxlande och spännande uppdrag där du har stora möjligheter att påverka, forma och utveckla
- Att bli en del av vår ledningsgrupp
- Få leda en härlig grupp medarbetare bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, städpersonal och vårdadministratörer med hög professionalitet och kompetens.
- Fräscha nyrenoverade lokaler
- Tillsvidareanställning i din grundprofession med tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef
- Tjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse
- Stöd i ditt arbete från Bra Livs ledningsstab med professionell kunskap och kompetens inom kommunikation, ekonomi, personal- och utvecklingsfrågor.

Det här får du arbeta med
I uppdraget som vårdenhetschef kommer du ha personal, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för distriktsläkarmottagningen med uppgift att planera, leda, organisera och samordna det dagliga arbetet i personalgruppen. I arbetet ingår att jobba kontinuerligt med utvecklingsfrågor och vi tror också att det är viktigt att du kan jobba kliniskt inom din grundprofession för att få helheten inom verksamheten.

För att du ska trivas hos oss
För att lyckas i din roll som vårdenhetschef tror vi att du är engagerad, initiativtagande och mål- och resultatorienterad där du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Vidare har du fokus på helheten där du har en överblick över verksamhet och ser alla olika professioner. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är inlyssnande och kommunicerar och löser konflikter konstruktivt och tydligt och är en positiv värdebärare för verksamheten.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Hos oss på Tranås vårdcentral värnar vi om ett bra samarbete och en god arbetsmiljö i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - vår arbetsmiljö ska präglas av engagemang, öppen dialog och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.
Hos oss är samverkan viktigt där vi har ett gott samarbete med kommun, kliniker och hemsjukvård kring våra patienter.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Peter Lundin Johansson, tfn 010-2439634 alternativt 070-3017180. Fackliga företrädare för Läkarförbundet är Marina Nylin, tfn 0140-69632, för Kommunal May Karlsson, tfn 070- 2059562, för SACO Cajsa Svenler, tfn 010 - 24 397 57, för Vision Christina Flodén tfn 036 - 32 15 85 samt för Vårdförbundet Eva Georgsson tfn 036-32 56 45.
Sista ansökningsdag är den 7/1-2018. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Tranås vårdcentral är en av 33 vårdcentraler inom Vårdcentralerna Bra Liv som utgör den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Det finns många skäl att välja Vårdcentralerna Bra Liv - både som medarbetare och patient.

Tranås vårdcentral har för närvarande cirka 14 800 listade patienter och personalgruppen består ett 60-tal medarbetare med hög kompetens inom olika vårdprofessioner. Vårt arbete bygger på tanken om patientens delaktighet och förtroende
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: B296/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23053&RefNo=B296%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Redovisningsekonom

Vi söker fler till vårt kontor.

I rollen som Redovisningsekonom kommer du samarbeta med Controller i moder- och dotterbolag samt övrig ekonomifunktion. Du kommer hantera ekonomi och bokföring enligt lagstadgade bestämmelser. Vidare kommer du i huvudsak att hantera de administrativa funktioner som faller inom begreppen ekonomi enligt ansvar nedan.

Ansvarsområden:

Ansvar för kundreskontra, motta order, innefattande fakturering, bokföring av inbetalningar, betalningspåminnelser samt dialog med företagets kunder i samband med faktura- och betalningsfrågor.
Ta emot order och boka in dessa med frakter.
Ansvar för leverantörsreskontra, inkluderande bland annat ankomstbokning, kontroll och attest/definitivbokning av fakturor samt betalningar.
Månadsbokslut samt erforderliga analyser och avstämningar
Bistå företagets controller vid årsbokslut
Avstämning och redovisning av skatter, arbetsgivaravgifter, moms, periodisk sammanställning m.m.
Ansvara för att arkivering av redovisande dokument görs på ett säkerställt sätt
Löner i Visma
Import och Export goda kunskaper

Din profil:
Funktionen har högt ställda krav på noggrannhet och ansvarstagande, du bör även vara en person som har lätt för att se till helheten gällande ekonomi och administration.
Stor vikt läggs vid ett starkt engagemang, en hög social kompetens samt ett mål och resultatinriktat arbetssätt. Du är kommunikativ och har lätt att ta kontakt med såväl interna som externa intressenter.
Du bör även ha ett bra ordningssinne och tycka om utmaningar för att kunna jobba mot fastställda tider genom en god planering och prioritering av det egna arbetet.
Vana av arbete i affärssystemet Visma SPCS är meriterande, så även med dokumenthanterings program liknande Therefor. God förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav.

Tjänsten är på 75-100% efter överenskommelse.


Vill du vara med och tillverka framtidens produkter?
Skicka då in din ansökan till oss.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Ansökan sänder du till: john@mullmasterab.se

Du som söker är noggrann och ansvarstagande, du bör även vara en person som har lätt för att se till helheten gällande ekonomi och administration. Stor vikt läggs vid ett starkt engagemang, en hög social kompetens. Du bör även ha ett bra ordningssinne och tycka om utmaningar.


Mullmäster AB är ett familjeföretag som producerar och bearbetar blocktorv av högsta kvalitet och klass.
Idag arbetar vi med de främsta företagen i Norden, Europa samt ett antal länder utanför EU.
Vi arbetar endast med högkvalitativa råmaterial, för att ge våra kunder en lönsam odling.
Mullmäster är miljöcertifierat enligt den holländska organisationen RHP, som är specialiserade på substrat, torv och torvmiljö
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: john@mullmasterab.se
Övrigt: Ansökan skickas per mail
Arbetsplats: 
Adress: Mullmäster AB
Larstorp
57892  Aneby Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Städare till Aneby

Pixans städ söker städare.

Vi behöver en ny medarbetare till vårt företag, tillträde omgående. Arbetsuppgifter är hemstäd, flyttstäd, trappstäd, byggstäd och kontorsstäd. Arbetstiden är vanligtvis mellan 07.30-16.00, men arbetsdagen kan ibland börja tidigare eller avslutas senare. B-körkort är ett krav och du behöver kunna prata svenska obehindrat för att kunna sköta kundkontakter.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidOmfattning 75% Arbetstid vanligtvis 07.30-16.00
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: pixans@live.se
Övrigt: Skicka CV och Personligt brev via mejl
Arbetsplats: 
Adress: Pixans AB

57833  ANEBY 
Hemsida: http://xn--pixansstd-22a.se/
  

Platsannons

Kontorsansvarig / ekonomiassistent

Arbetsuppgifterna är varierande med t.ex. bokföring, fakturering, reskontror, kund- och leverantörskontakter, löner och alla förekommande uppgifter på ett kontor. Möjligheterna att påverka sitt arbete är stora.

Du som söker ska tycka om att arbeta självständigt under ansvar. Ditt arbete är både självständigt och i grupp. Det spelar ingen roll om du är kvinna eller man. All utbildning sker internt eller med externa kurser.

Tvättcenter är ett mindre privatägt företag som har funnits sedan 1940-talet. Vi arbetar i Östergötland och Jönköpings län med tvätt och uthyrning av entrémattor till industri, butiker, kommuner och andra verksamheter. Vi ingår också i ett nätverk av flera företag som samverkar för att hjälpa varandra. Vi är certifierade inom arbetsmiljö, kvalitet, miljö, kompetens och brandskydd. Vi är även ett auktoriserat tvätteri enligt Sveriges Tvätteriförbund.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Ekonomikontorist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid eller deltid enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kent.nilsson@tvattcenter.se
Övrigt: Tillträde senast 2018-02-01.
Arbetsplats: 
Adress: Tvättcenter i Frinnaryd AB
Lövgatan 2
57874  FRINNARYD Sverige
Hemsida: http://www.tvattcenter.se
  

Platsannons

Lastbilschaufför med CE

Vi söker lastbilschaufförer för omgående anställning.
Distributionsbil både med och utan släp runtom i Småland.
Arbetet fördelas med dag och kvällsveckor.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av yrket.
Du har CE behörighet, ADR och YKB.
Språket internt och med kunder är svenska, därför är det viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi har varit verksamma inom transportbranschen sedan 2008.
Våra bilar är stationerade på Torsvik utanför Jönköping.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVi tillämpar provanställning 6 månader.Transportavtalet gäller.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens: Lastbilschaufför
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi anställer löpande. Tveka inte att skicka in din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Ja Bud & Transport i Jönköping AB
Tovrida 15
56196  Lekeryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vårdadministratör

Eksjö vårdcentral

Nu har du möjlighet att ta nästa steg i din utveckling!

Då en av våra kollegor ska gå på föräldraledighet söker vi nu dig som är utbildad vårdadministratör alternativt läkarsekreterare med något eller några års erfarenhet i yrket.
Du har en god kunskap i det svenska språket och en förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Har du erfarenhet av arbete i Cosmic ser vi det som önskvärt för tjänsten!

Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten är ett vikariat fram till augusti 2019.

Vi erbjuder dig
-Ett varierat, roligt och spännande arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara och utmanas!
-Möjlighet att delta i utvecklings och förbättringsarbeten.
-Att bli en del av vårt härliga vårdadministratörsgäng!
-Rollen innebär ett nära samarbete med andra yrkesgrupper på vårdcentralen.

Det här får du arbeta med
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst vara arbete med medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic med tillhörande diagnoskodning, IT-support samt receptionsarbete, där du är vårdcentralens viktigaste länk mot patienterna. Hos oss får du som vårdadministratör en viktig roll som spindeln i nätet.

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du som söker är engagerad och genuint trivs med att arbeta med service och att hitta lösningar där du också ser till helheten i arbetet. Du är van att arbeta självständigt genom att ta ansvar för, planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är även mån om ett gott samarbete och bemötande gentemot kollegor, patienter och ledning.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi vill alltid utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till möten, samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativitet och nya idéer. På Eksjö vårdcentral är vi måna om våra patienter och att kunna erbjuda bästa möjliga vård. Hos oss är samverkan viktigt för att ge sammanhang och god vård till våra patienter. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.


Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Marie Sjöbrink, tfn 010-243 72 01. Facklig representant för Vision är Kerstin Johansson, tfn 010-243 59 23.

Sista ansökningsdag är den 7/1. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Eksjö vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som utgör den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vi består av 33 vårdcentraler och vi erbjuder bästa möjliga vård, rehabilitering och stöd till goda levnadsvanor. Det finns många skäl att välja Vårdcentralerna Bra Liv - både som medarbetare och patient.

Här på Eksjö vårdcentral jobbar ett härligt gäng där vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

Eksjö är beläget mitt på det småländska höglandet och är en vacker trästad och med närhet till både vandringsleder, skogar, och sjöar. Här finns ett rikt föreningsliv och en gång om året anordnas Eksjö stadsfest med flera stora artister. Det finns goda kommunikationer till såväl Nässjö som Jönköping.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTidsbegränsad, 100%, Tillträde enligt överenskommelse till 2019-08-31 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: B384/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23037&RefNo=B384%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vårdenhetschef

Råslätts vårdcentral

Brinner du för utveckling? Att coacha och leda? Att få en chans att påverka regionens primärvård? Sök tjänsten som vårdenhetschef hos oss på Råslätts vårdcentral!

Råslätts vårdcentral är inne i ett spännande och expansivt skede och planeras bli en utbildningsvårdcentral för alla professioner med en klinisk utbildningsavdelning placerad på vårdcentralen. Vårdcentralen kommer så småningom att flytta in i nya lokaler. Detaljplanering pågår och byggstart planeras till 2018.

Vi söker dig som har en vårdrelaterad högskoleexamen samt erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård. Erfarenhet av chefs-och ledarskapsuppdrag är av intresse för tjänsten samt att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig
- Ett omväxlande och spännande uppdrag där du har stora möjligheter att påverka, forma och utveckla
- Att bli en del av vår ledningsgrupp
- Få leda en härlig grupp medarbetare bestående av sjuksköterskor, undersköterskor och sjukgymnaster med hög professionalitet och kompetens.
- Tillsvidareanställning i din grundprofession med tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef
- Tjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse
- Stöd i ditt arbete från Bra Livs ledningsstab med professionell kunskap och kompetens inom kommunikation, ekonomi, personal- och utvecklingsfrågor.

Det här får du arbeta med
I uppdraget som vårdenhetschef kommer du ha personal, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för distriktsläkarmottagningen med uppgift att planera, leda, organisera och samordna det dagliga arbetet i personalgruppen. I arbetet ingår att jobba kontinuerligt med utvecklingsfrågor och vi tror också att det är viktigt att du kan jobba kliniskt inom din grundprofession för att få helheten inom verksamheten.

För att du ska trivas hos oss
För att lyckas i din roll som vårdenhetschef tror vi att du är engagerad, initiativtagande och mål- och resultatorienterad där du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Vidare har du fokus på helheten där du har en överblick över verksamhet och ser alla olika professioner. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har en god kommunikativ förmåga och löser konflikter konstruktivt samt är en positiv värdebärare för verksamheten.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Christina Uppenberg, tfn 010- 242 37 52 alt. tfn 070-289 04 06. Fackliga företrädare för Läkarförbundet är Axel Petersson, tfn 036-32 39 31 för Kommunal är Yvonne Sandahl, tfn 070-811 12 38 för SACO är Johan Nyberg, tfn 010-242 37 32 för Vision är Eva Carlsson, tfn 010-242 37 49 samt för Vårdförbundet är Eva Hjelm, tfn 010-242 37 57.

Sista ansökningsdag är den 28/12. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Råslätts vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv, som är den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län och som består av 33 vårdcentraler. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

Råslätts vårdcentral har cirka 10 600 listade patienter och vi är cirka 45 medarbetare med olika professioner. En stor del av vår befolkning kommer från andra kulturer och har olika etnisk bakgrund.

Det finns många skäl att välja Råslätts vårdcentral - både som medarbetare och patient
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: B382/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=23031&RefNo=B382%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Konstruktör Grupphus

Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus, Ekeforshus och Kungshus, tillhör Sveriges äldsta trähustillverkare. Företaget producerar och marknadsför designade, prefabricerade småhus för den svenska och åländska marknaden. Genom Anebyhusgruppen Contracting AB bedrivs entreprenadverksamhet och projektutveckling. Huvudkontor finns i Åseda och Aneby och tillverkningen sker i Åseda, Ruda och Klöverfors med ca 250 anställda och en omsättning på ca 750-800 Mkr. Anebyhusgruppen AB ingår i Active Invest-koncernen, en stor träindustrikoncern som omsätter 1,4 Mdkr och har 450 anställda. Se mer www.anebyhusgruppen.seArbetsuppgifter

Vi söker en konstruktör för våra grupphus, som består av både radhus och fristående enbostadshus.

Tjänsten innebär att du jobbar med att ta fram underlag för tillverkning, montering och materialspecifikationer. Du kommer att få jobba tätt ihop med produktion, projektledare och inköp och även till viss del vara samordnare av installationer och vissa materialbeställningar. Du ser även till att återkoppling sker mot byggplats för att kunna förbättra produkten framåt och kommer med förslag som kan effektivisera produktion och montage. Du ser till att standarder och normer följs samtidigt som du säkerställer att övriga krav är uppfyllda så som teknisk funktion, hållfasthet och kvalité.

Din erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har byggteknisk utbildning och fördel erfarenhet inom trähusbyggnation. Du bör ha kunskap av ritprogram (vertexcad.com), vara självgående och ha lätt för att samarbeta. Tjänsten är på heltid och placeringsort är Aneby. Vi tillämpar provanställning.

Vi tror att du som söker är positiv, nytänkande samt är en lösningsorienterad person som gillar att utvecklas. Välkommen till ett företag som präglas av mod, tillväxt och förtroende för medarbetarna!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Byggnadskonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 2017/1
Webbplats: https://anebyhusgruppen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:177091/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Anebyhusgruppen AB
Stigbergsvägen 12
57833  Aneby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb, barnmorska

Kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov

Kvinnokliniken söker barnmorskor under sommaren 2018 och vi hoppas på din ansökan!
Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete under sommaren 2018.

Det här får du arbeta med
Arbetet innebär att arbeta som barnmorska vid våra verksamheter inom kliniken, gynavdelning, mottagning, BB-vårdavdelning och förlossningsavdelning. Arbetet innefattar såväl dag som natt.

För att du ska trivas hos oss
Du är en legitimerad barnmorska som värdesätter samarbetsförmåga och ett flexibelt tankesätt. Du är duktig på att strukturera dina arbetsuppgifter samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten. Vid behov tar vi även in barnmorskestuderande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Kontakta vårdenhetscheferna, Katarina Böwing för gynvårdavdelning/mottagningen, 010-242 14 10, Britt-Marie Lundqvist för BB vårdavdelningen, 010-242 14 32 och Gunilla Sjöberg förlossningsavdelningen, 010-242 14 24. Fackliga företrädare för Vårdförbundet är Martina Fredriksson, 010-242 14 27.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-01-31. Välkommen med din ansökan!

Kvinnokliniken ligger på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping och vårt uppdrag är diagnostik, behandling och vård vid graviditet, förlossning med eftervård, gynekologiska sjukdomar och prevention inom ämnesområdet obstetrik och gynekologi.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Barnmorska, förlossning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSemestervikariat 2018. -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: K578/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22793&RefNo=K578%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb, undersköterska/skötare

Länssjukhuset Ryhov

Vi söker undersköterskor/skötare till många av våra kliniker under sommaren och vi hoppas på din ansökan!

Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete under sommaren 2018.

För att du ska trivas hos oss
Du ska vara utbildad undersköterska/skötare. Läser du till sjuksköterska ska du ha avslutat termin fyra med godkända betyg för att arbeta som undersköterska, men individuell prövning kan ske efter termin tre. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period.

Så här gör du om du är intresserad
Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Caroline Widell Hagman, tfn 010-242 12 39, caroline.widell.hagman@rjl.se eller HR-konsult Ann-Katrin Sparr, tfn 010-242 11 76, ann-katrin.sparr@rjl.se
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-03-31. Välkommen med din ansökan!

Länssjukhuset Ryhov är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län.
I upptagningsområdet bor ca 145 000 invånare i de tre kommunerna Jönköping, Habo och Mullsjö.

Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSemestervikariat sommaren 2018 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: R174/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22952&RefNo=R174%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb, undersköterska/skötare

Höglandssjukhuset Eksjö

Ibland kan det vara svårt att hitta ett sjukhus som har den balans mellan specialisering och bredd som du söker. Våra anställda säger att sjukhuset har en bra kombination mellan högspecialiserad och ”bred” vård. Dessutom är kommunikationen god mellan dem som jobbar med de olika nivåerna av vård. Det gör att du som undersköterska får se och göra mycket, vilket ger bra erfarenheter. Vi behöver undersköterskor till de flesta av våra verksamheter.

Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete under sommaren 2018.

För att du ska trivas hos oss
Du ska vara utbildad undersköterska/skötare. Läser du till sjuksköterska ska du ha avslutat termin fyra med godkända betyg för att arbeta som undersköterska, men individuell prövning kan ske efter termin tre. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period.

Så här gör du om du är intresserad
Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Katarina Titus, tfn 010-243 51 66, katarina.titus@rjl.se
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-03-31. Välkommen med din ansökan!

Höglandssjukhuset är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län.
I upptagningsområdet bor cirka 110 000 personer.

Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 50
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSemestervikariat sommaren 2018. -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: R175/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22954&RefNo=R175%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb för tandläkarstuderande

Folktandvården Region Jönköpings län

Varje sommar tar vi emot tandläkarstudenter och vi är riktigt bra på det! Vill du göra som Laith och fler andra? Sök då sommarjobb hos oss.

För att få reda på hur Laith hade det i somras? Klicka här (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/mot-folktandvardens-medarbetare/tandlakarstudent-laith-ali-har-sommarjobbat-pa-raslatt-folktandvard/).

Vi söker
Dig som är tandläkarstudent och läser termin 1-9.
Vi ser gärna att du funderar på att flytta till Jönköpings län efter avslutade studier.

Det är meriterande om du har anknytning till länet eller tidigare har jobbat hos oss under sommaren.

Vi erbjuder dig
För dig som läser termin 9, med tillfällig legitimation (utfärdad av Socialstyrelsen), erbjuder vi en möjlighet att arbeta som tandläkare med ansvar för både barn- och vuxenpatienter.

För dig som läser termin 1-8 erbjuder vi en möjlighet att arbeta som tandsköterska. Som tandsköterska får du fördjupad erfarenhet av tandvård genom att exempelvis assistera på behandlingsrum, arbeta i steril och reception. Även profylaxarbete kan komma att ingå.

I första hand vill vi erbjuda plats för dig som läser termin 9. I andra hand erbjuder vi plats till dig som läser termin 1-8.

Det här får du arbeta med
Uppgifterna kan variera beroende på tillgång av handledning och personal på kliniken men också på dina egna kunskaper som tandläkarstudent.

Detta värderar vi högt
Vill du veta mer om Folktandvården Region Jönköping? Då tycker vi att du ska botanisera bland våra värderingar, mål och visioner. Detta gör du här (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/).

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om sommarjobb inom Folktandvården i Region Jönköpings län är du välkommen att kontakta HR-konsult Cindie Ljungström 010-242 53 19, cindie.ljungstrom@rjl.se

För att kunna behandla din ansökan behöver du tydligt rangordna och motivera i ditt personliga brev vilken/vilka kliniker du är mest intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vår målsättning är att alla sökanden ska få ett besked senast under februari månad 2018.

Sista ansökningsdag är den 14 januari 2018.

Välkommen med din ansökan!


Folktandvården är en delverksamhet inom Region Jönköpings län. Vi har 26 allmäntandvårdskliniker och finns i hela länet. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen med åtta olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.

Vi ser mångfald som en styrka och är något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetarnas bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Mer information om Folktandvården hittar du här (http://www.rjl.se/folktandvarden)

Du hittar oss även på Facebook, Linkedin och Instagram.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTidsbegränsad, 100%, Tillträde enligt överenskommelse till enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: T88/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22936&RefNo=T88%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal