Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 12:01

Lediga jobb i Alvesta kommun (0764), Kronobergs län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd19 850
Täthet20,38Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 074,26Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land974,11Landareal (km²)
Sjö100,15Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Försäljare/lokalvårdare med utökat ansvar till Alvesta

Butiksnamn:
Alvesta

Överdisk/självbetjäning:
Självbetjäning

Antal anställda:
6

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till butiken i Alvesta söker vi nu en engagerad försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är fördelad på 20 timmar försäljning och 6 timmar lokalvård i veckan. Du kommer att medverka i butikens ledningsgrupp och ha ett utökat ansvar som varugrupps och butikkommunikationsansvarig som du kan läsa mer om nedan.

Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

Som försäljare med ett varugruppsansvar (exempelvis ansvar för rött, vitt vin eller öl) ingår att hålla ansvarsområdet representativt enligt Systembolagets varuplaceringsregler. Du ansvarar för sortiment, logistik, urval och exponering inom ditt ansvarsområde. Du kommer även att kontinuerligt arbeta med analys av svinn och ge förslag till eventuella åtgärder. I rollen ingår också att fortlöpande förmedla kunskap till övriga medarbetare på butiken.

Som lokalvårdare har du ett ansvar för att butik, lager och personalutrymmen städas och är fräscha. Det är ett för Systembolaget mycket viktigt uppdrag att se till att butiken är attraktiv för kunder och kollegor

Din roll i ledningsgruppen innebär att du tillsammans med butikschefen verkar för att effektivt nå butikens uppsatta mål med hög kvalitet och noggrannhet. Du ansvarar för sortiment, logistik, urval och exponering. I rollen ingår också att fortlöpande ge information till övriga medarbetare på butiken. I arbetsuppgifterna ingår också att kontinuerligt vikariera för butikschefen, vilket innebär personalplanering och arbetsledning. Erfarenhet av arbetsledning eller medverkan i ledningsgrupp är meriterande.

I rollen som butikskommunikatör kommer du att ansvara för butikskommunikationen och säkerställa att den bidrar till en positiv kundupplevelse av Systembolaget och butiken. Du kommer att ansvara för att skyltning och varuexponering överensstämmer med Systembolagets uppdrag och vision, samt att den är märkesneutral och inte driver merförsäljning. Du arbetar självständigt mot såväl butikens som individuella mål.

Om dig Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss efter våra kunders behov. Du ser dig själv som en naturlig ledare, brinner för butiksdrift och förstår nyttan av att ta till vara på kollegornas samlade kompetens, men vågar också fatta och stå för obekväma beslut. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Fiedler Arfvidsson, butikschef, på telefonnummer 08-50330704.

Ansökan Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 12 maj vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Provanställning individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats: https://system.easycruit.com/vacancy/application/1838345/34803?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Systembolaget AB 0704, Alvesta
Storgatan 14
34230  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.systembolaget.se
  
Platsannons

Textillärare, Prästängsskolan

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Prästängsskolan är en F-6-skola med fritidshem. Prästängsskolan vill, i samarbete med vårdnadshavare, utveckla aktiva, kreativa, kompetenta och ansvarskännande individer. Vi ska vara en skola där varje elev ges möjlighet att utveckla sina egna förmågor.
Här på Prästängsskolan arbetar elever och personal efter ”Ledstjärnan” – alla ska känna trygghet, ha arbetsro, bli respekterad, vara bra kompisar och ha roligt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker textillärare till årskurs 3-6.
Tjänsten innebär undervisning i textilslöjd i kombination med något annat ämne i klass.
Du har ett nära samarbete med kollegor inom årskurserna men även inom arbetslaget som du ingår i. Självklart är det viktigt att du skapar ett bra samarbete med eleverna och dess vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Grundläggande krav är att du innehar lärarexamen och har ansökt eller fått lärarlegitimation med behörighet i textilslöjd. Vi ser gärna att du har behörighet i andra ämnen. Du ska ha ett stort intresse av att skapa positiva lärandemiljöer och en god undervisningskultur tillsammans med kollegorna i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi värdesätter också att du har god samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du har en egen drivkraft.
Du ska vara social och ha lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor.
Du ska vara strukturerad, tydlig och konsekvent med förmåga att ta egna initiativ med en stor portion av engagemang och flexibilitet.

Du ser möjligheter istället för hinder, liksom vikten av elevernas inflytande över sin kunskapsutveckling där språk, lärande och identitet är av största betydelse för att eleven ska få möjlighet att utvecklas i samtliga ämnen. Du ser det som självklart att skapa förutsättningar för alla elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast eftersom vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 80-100 % Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: A397776 - 27
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5f9b484d-11c6-45cc-83d9-7888ef19d6f5&TK=d44c78de-663a-4a1e-85a8-94d3f5158ab1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.alvesta.se
  
Platsannons

Lärare med inriktning mot fritidshem/förskollärare till fritidshem, Prästän

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Prästängsskolan är en F-6-skola med fritidshem. Prästängsskolan vill, i samarbete med vårdnadshavare, utveckla aktiva, kreativa, kompetenta och ansvarskännande individer. Vi ska vara en skola där varje elev ges möjlighet att utveckla sina egna förmågor.
Här på Prästängsskolan arbetar elever och personal efter ”Ledstjärnan” – alla ska känna trygghet, ha arbetsro, bli respekterad, vara bra kompisar och ha roligt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare med inriktning mot fritidshem/förskollärare till vårt fritidshem. Tjänsten innebär att arbeta med våra barn/elever som är på vårt fritidshem. Du kommer även att arbeta med eleverna på skoltid. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor både på fritidshem och skola. Självklart är det viktigt att du skapar ett bra samarbete med eleverna och dess vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Grundläggande krav är att du innehar examen. Vi ser gärna att du har en bred behörighet.
Du ska ha erfarenhet av att ha jobbat med elever med autism, och neuropsykiatrisk problematik.
Du ska ha ett stort intresse av att skapa positiva lärandemiljöer och en god undervisningskultur tillsammans med kollegorna i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi värdesätter också att du har god samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du har en egen drivkraft.
Du ska vara social och ha lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor.
Du ska vara strukturerad, tydlig och konsekvent med förmåga att ta egna initiativ med en stor portion av engagemang och flexibilitet.

Du ser möjligheter istället för hinder, liksom vikten av elevernas inflytande över sin kunskapsutveckling där språk, lärande och identitet är av största betydelse för att eleven ska få möjlighet att utvecklas i samtliga ämnen. Du ser det som självklart att skapa förutsättningar för alla elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast eftersom vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 75-100 % Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: A397776 - 26
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=55a96b6f-8b32-4112-931d-1686fb967504&TK=e487c07a-f492-4b49-b2db-c9c0b64b0cd3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.alvesta.se
  
Platsannons

Lärare till mellanstadiet, Prästängsskolan

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Prästängsskolan är en F-6-skola med fritidshem. Prästängsskolan vill, i samarbete med vårdnadshavare, utveckla aktiva, kreativa, kompetenta och ansvarskännande individer. Vi ska vara en skola där varje elev ges möjlighet att utveckla sina egna förmågor.
Här på Prästängsskolan arbetar elever och personal efter ”Ledstjärnan” – alla ska känna trygghet, ha arbetsro, bli respekterad, vara bra kompisar och ha roligt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare till mellanstadiet.
Tjänsten innebär mentorskap och undervisning i klass och du har ett nära samarbete med kollegor inom årskurserna men även inom arbetslaget som du ingår i. Självklart är det viktigt att du skapar ett bra samarbete med eleverna och dess vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Grundläggande krav är att du innehar lärarexamen och har ansökt eller fått lärarlegitimation. Vi ser gärna att du har en bred behörighet. Du får gärna ha behörighet att undervisa i ämnena so, bild, hkk och SVA.
Du ska ha ett stort intresse av att skapa positiva lärandemiljöer och en god undervisningskultur tillsammans med kollegorna i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi värdesätter också att du har god samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du har en egen drivkraft.
Du ska vara social och ha lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor.
Du ska vara strukturerad, tydlig och konsekvent med förmåga att ta egna initiativ med en stor portion av engagemang och flexibilitet.

Du ser möjligheter istället för hinder, liksom vikten av elevernas inflytande över sin kunskapsutveckling där språk, lärande och identitet är av största betydelse för att eleven ska få möjlighet att utvecklas i samtliga ämnen. Du ser det som självklart att skapa förutsättningar för alla elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast eftersom vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 80-100 % Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: A397776 - 25
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=15ac2a4e-d942-4001-be0d-f7e5cf019165&TK=75b07331-0587-4cc0-8532-bdb330aa0df4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.alvesta.se
  
Platsannons

Resurspedagoger, Prästängsskolan

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Prästängsskolan är en F-6-skola med fritidshem. Prästängsskolan vill, i samarbete med vårdnadshavare, utveckla aktiva, kreativa, kompetenta och ansvarskännande individer. Vi ska vara en skola där varje elev ges möjlighet att utveckla sina egna förmågor.
Här på Prästängsskolan arbetar elever och personal efter ”Ledstjärnan” – alla ska känna trygghet, ha arbetsro, bli respekterad, vara bra kompisar och ha roligt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker resurspedagoger till Prästängsskolan. Tjänsterna innebär att du arbetar som elevstödjare mot vissa elever och grupper, du har ett nära samarbete med kollegor inom årskurserna och fritidshemmet där viss del av uppdraget också kommer att vara. Självklart är det viktigt att du skapar ett bra samarbete med eleverna och dess vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har en bred erfarenhet av att ha jobbat med neuropsykiatrisk problematik, har musikkunskaper och/eller utomhuspedagogik. Du ska ha ett stort intresse av att skapa positiva lärandemiljöer och kan skapa goda möten och möjligheter tillsammans med elever.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter också att du har god samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du har en egen drivkraft.
Du ska vara social och ha lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor.
Du ska vara strukturerad, tydlig och konsekvent med förmåga att ta egna initiativ med en stor portion av engagemang och flexibilitet.

Du ser möjligheter istället för hinder, liksom vikten av elevernas inflytande över sin kunskapsutveckling där språk, lärande och identitet är av största betydelse för att eleven ska få möjlighet att utvecklas i samtliga ämnen. Du ser det som självklart att skapa förutsättningar för alla elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast eftersom vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Pedagogassistent
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. 75-100 % Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-14 , upphör: 2018-06-15 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: A397776 - 26
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a2335bb5-97aa-4a26-b7bf-f1f63abc0d85&TK=9acf0bbd-d7c2-448e-93b1-62849561c652
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.alvesta.se
  
Platsannons

Lärare med inriktning mot fritidshem/förskollärare till fritidshem, Prästän

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Prästängsskolan är en F-6-skola med fritidshem. Prästängsskolan vill, i samarbete med vårdnadshavare, utveckla aktiva, kreativa, kompetenta och ansvarskännande individer. Vi ska vara en skola där varje elev ges möjlighet att utveckla sina egna förmågor.
Här på Prästängsskolan arbetar elever och personal efter ”Ledstjärnan” – alla ska känna trygghet, ha arbetsro, bli respekterad, vara bra kompisar och ha roligt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker lärare med inriktning mot fritidshem/förskollärare till vårt fritidshem.

Tjänsterna innebär att arbeta med våra barn/elever som är på vårt fritidshem. Du kommer även att arbeta med eleverna på skoltid. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor både på fritidshem och skola. Självklart är det viktigt att du skapar ett bra samarbete med eleverna och dess vårdnadshavare.

KVALIFIKATIONER
Grundläggande krav är att du innehar examen. Vi ser gärna att du har en bred behörighet.
Du ska ha erfarenhet av att ha jobbat med elever med autism, och neuropsykiatrisk problematik.
Du ska ha ett stort intresse av att skapa positiva lärandemiljöer och en god undervisningskultur tillsammans med kollegorna i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi värdesätter också att du har god samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du har en egen drivkraft.
Du ska vara social och ha lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor.
Du ska vara strukturerad, tydlig och konsekvent med förmåga att ta egna initiativ med en stor portion av engagemang och flexibilitet.

Du ser möjligheter istället för hinder, liksom vikten av elevernas inflytande över sin kunskapsutveckling där språk, lärande och identitet är av största betydelse för att eleven ska få möjlighet att utvecklas i samtliga ämnen. Du ser det som självklart att skapa förutsättningar för alla elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast eftersom vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 75-100 % Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: A397776 - 27
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ac1b2dcb-6825-411c-9738-ee1e5362def8&TK=64d11ee5-513b-45ea-806e-565e083948eb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.alvesta.se
  
Platsannons

Idrottsintresserad säljare sökes till Viasat

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1174 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2311%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Ekonomiassistent med teknisk inriktning

Alvesta Energi med dotterbolagen Alvesta Elnät AB och BIVA AB finner du i Alvesta, mitt i Småland. Alvesta Energi arbetar med fjärrvärme och elnät inom delar av Alvesta kommun. Företaget har 19 medarbetare och ägs till 100% av Alvesta Kommunföretag AB. Koncernens nettoomsättning var 2016 ca 97 Mkr. Alvesta Energi är även verksamt inom bredband genom ett aktivt delägarskap i Wexnet AB. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.alvestaenergi.se.

Om oss
Alvesta Energi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i ett stabilt företag med goda möjligheter till personlig utveckling. Du får möjlighet att vara en del av en långsiktig och ansvarsfull verksamhet vars vision är att verka för, bidra till och utveckla en bättre livsmiljö för Alvesta kommuns invånare och företag.

Vi söker nu en ekonomiassistent med teknisk inriktning som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent blir du företagets ansikte utåt mot våra kunder. Utöver de ekonomiska uppgifterna ingår i din tjänst att ta emot samtal och kundbesök. Vi är verksamma i en teknisk bransch, och det är viktigt att du har en god teknisk förståelse för att kunna bemöta våra kunders frågor på ett professionellt sätt.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att fakturera, göra in- och utbetalningar, löpande bokföring, kundreskontra med mera. Dessutom ingår administration av vår kunddatabas, ansvar för lageradministration och inventering samt posthantering i tjänsten. Andra arbetsuppgifter är registervård- och underhåll av mätare för fjärrvärme och el, mätvärdesanalyser samt avtalshantering.

Ovan exempel är bara några i det breda spann av arbetsuppgifter du kommer att ha som ekonomiassistent, och du kommer att ha goda möjligheter att själv påverka arbetsinnehållet. Ingen dag är den andra lik, och du jobbar med stor frihet under ansvar.

Som ekonomiassistent blir du en viktig ambassadör för Alvesta Energi där du med en hög servicegrad och lyhördhet hjälper våra kunder med deras behov och frågeställningar. Kundkontakten är en viktig del i ditt arbete och du blir även våra kunders rådgivare i energiförbrukningsfrågor.

Din profil
Vi söker dig som är trygg i dina kunskaper och vill fortsätta utvecklas. Du är noggrann och strukturerad samt har ett gott sinne för siffror. Du har lätt för att lära dig nya saker och förmåga att kunna se helheten samtidigt som du har öga för detaljer. För att lyckas i rollen är du serviceinriktad och trivs med att ha många interna och externa kontakter där du på ett pedagogiskt sätt får kommunicera och vara lösningsorienterad inför dina kollegors behov.

Som person är du glad och utåtriktad, och du har en positiv inställning. Du har hög social kompetens och uppskattar att samarbeta i team. Vi ser även att du har ett stort intresse för samhällsfrågor och miljöfrågor.

Du har med fördel erfarenhet från energibranschen, fastighetsbranschen eller annan teknisk bransch. Har du erfarenhet av att ha jobbat med tekniska frågor är det starkt meriterande. Du behöver kunna förstå och förklara sammanhangen mellan energi, teknik och ekonomi.

För att vara aktuell för tjänsten har du
• Avslutad gymnasieutbildning och/eller KY utbildning, gärna med teknisk inriktning
• Några års erfarenhet av arbetslivet
• God datavana
• God svenska i tal och skrift, samt god engelska i tal
• B-körkort

Din ansökan
Sista ansökningsdatum är den 14 maj, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Detta rör en direktanställning hos Alvesta Energi som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på telefonnummer 0470-32 38 39.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 4213
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4213
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Sydost AB
Storgatan 30
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Taxiförare / Taxichaufför Alvesta

Arbetet består av taxikörningar i hela Kronobergs-området.
Utgår ifrån Växjö eller Alvesta.
Vanlig taxi, serviceresor, färdtjänst, godstransporter med mera.

Vi söker dig som:
har god serviceanda
är stresstålig
är flexibel
har taxilegitimation (eller håller på att utbilda dig)
talar/skriver flytande svenska
är drogfri samt kan lämna utdrag ur belastningsregistret

Meriterande:
om du arbetat som yrkeschaufför tidigare
om du har har lokal kännedom
om du kan flera språk, utöver svenska
om du innehar HLR-utbildningGillar du att köra bil och arbeta med människor? Söker du ett roligt och omväxlande arbete?
Taxi Kurir Kronoberg / Sverige Taxi Kronoberg / Taxi Kurir Kalmar söker nu heltidschaufförer. Innan anställningsstart kommer utbildning i rutiner samt utrustning att genomföras.

Taxiyrket kräver att man klarar av att arbeta självständigt och samtidigt är lyhörd och kan arbeta efter givna instruktioner. Det kräver eget ansvarstagande och att man själv är inriktad på goda resultat.
Det blir stressigt ibland, så det är viktigt att man kan hantera det på ett balanserat sätt. Arbetstiderna är oregelbundna och det förekommer både långa arbetspass samt resor.

Vi tillämpar kollektivavtalet transport.
Vi söker även er som vill köra som transportörer under oss.

Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag!

Vi på Taxi Kurir Kronoberg, Sverige Taxi Kronoberg och Taxi Kurir Kalmar arbetar under samma tak.
Växel och administration är stationerat i Alvesta medan vi i Växjö och Kalmar har kontor med bilar mm.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVi tillämpar kollektivavtalet transport.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: selma@taxikurirvxo.se
Övrigt: Tar emot frågor, CV och personligt brev ENDAST via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Taxi 16000 AB
Centralplan 1
34230  Alvesta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Taxiförare / Taxichaufför Alvesta (Transportör)

Arbetet består av taxikörningar i hela Kronobergs-området.
Utgår ifrån Växjö eller Alvesta.
Vanlig taxi, serviceresor, färdtjänst, godstransporter med mera.

Vi söker dig som:
har god serviceanda
är stresstålig
är flexibel
har taxilegitimation
talar/skriver flytande svenska
är drogfri samt kan lämna utdrag ur belastningsregistret

Meriterande:
om du har har lokal kännedom
om du kan flera språk, utöver svenska
om du innehar HLR-utbildningGillar du att köra bil och arbeta med människor? Söker du ett roligt och omväxlande arbete?
Taxi Kurir Kronoberg / Sverige Taxi Kronoberg / Taxi Kurir Kalmar söker nu heltidschaufförer och transportörer. Innan anställningsstart kommer utbildning i rutiner samt utrustning att genomföras.

Taxiyrket kräver att man klarar av att arbeta självständigt och samtidigt är lyhörd och kan arbeta efter givna instruktioner. Det kräver eget ansvarstagande och att man själv är inriktad på goda resultat.
Det blir stressigt ibland, så det är viktigt att man kan hantera det på ett balanserat sätt. Arbetstiderna är oregelbundna och det förekommer både långa arbetspass samt resor.

Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag!

Vi på Taxi Kurir Kronoberg, Sverige Taxi Kronoberg och Taxi Kurir Kalmar arbetar under samma tak.
Växel och administration är stationerat i Alvesta medan vi i Växjö och Kalmar har kontor med bilar mm.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVi tillämpar kollektivavtalet transport.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: selma@taxikurirvxo.se
Övrigt: Tar emot frågor, CV och personligt brev ENDAST via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Taxi 16000 AB
Centralplan 1
34230  Alvesta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/säljare med garantilön sökes till Alvesta

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi 3 kontor i Skåne, ett kontor i Göteborg, Stockholm, Växjö, Skövde, Karlskrona samt Sölvesborg och mer än 25 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säljare/-säkerhetsrådgivare till vårt framgångsrika team i Alvesta.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand.
- har viljan och hungern att lära dig jobbet.
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga.
- är målmedveten och tävlingsinriktad.
- är självständig och driven.

Vi erbjuder till rätt person ett sälj jobb inom den växande säkerhetsbranschen, var vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhets leverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coaching och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga sälj tävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa sälj skolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till carl.ekman@stl.nu


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljs yrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.


Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstarts möte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carl.ekman@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Jobbansökan Älmhult
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar AB
Murmansgatan 124
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  
Platsannons

Fysioterapeut/sjukgymnast till Achima Care Vislanda Vårdcentral

Vi söker en fysioterapeut/sjukgymnast till Vislanda vårdcentral.

Arbetet som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss innebär bedömning, behandling och rehabilitering både individuellt och i grupp. Som sjukgymnast/fysioterapeut inom primärvården är du ofta första instans för patienter med besvär från rörelseapparaten.

Vi söker dig som är leg. sjukgymnast/fysioterapeut med arbetserfarenhet från primärvården.

Du är flexibel, engagerad och kan arbeta självständigt. Du har stort engagemang i ditt arbete och är en god lagspelare på vårdcentralen. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Att du delar Achimas värderingar och har ett bra bemötande mot patienter och medarbetare ser vi som självklart!


Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan 2004. Idag driver vi flera vårdcentraler samt rehabenheter runt om i landet, alla med samma hälsofrämjande inriktning och samma målsättning att med arbetsglädje och bra bemötande få vara vårdgivaren i patientens vardag.Tjänsten är på 75% med tillträde enligt överenskommelse.

För mer information hör av dig till verksamhetschef Emilia Hedberg på emilia.hedberg@achima.se.

Urval och rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudande om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://jobb.achima.se/jobs/32293-fysioterapeut-sjukgymnast-till-achima-care-vislanda-vardcentral?promotion=8356-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Achima Care
Grönagatan 8-10
34250  Vislanda Sverige
Hemsida: http://www.achima.se/
  
Platsannons

Socialsekreterare

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Tjänsten ingår i avdelningen för Försörjningsstöd inom förvaltningen för individ- och familjeomsorg. Vi handlägger försörjningsstöd utifrån Socialtjänstlagen och stödjer kommunmedborgare och nyanlända flyktingar för att finna vägar till självförsörjning. Vår avdelning består av fjorton socialsekreterare, varav fyra arbetar med nyanlända. Vi har tillgång till skuld- och budgetrådgivning samt en arbetsmarknadsenhet.
Arbetsguppen har två arbetsledare som finns tillgängliga för bland annat ärendehandledning och stöd i det vardagliga arbetet. Vi har även extern handledning.
Inom avdelningen har vi ett positivt arbetsklimat där vi ser positivt på att samarbeta och hjälpa varandra.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med utredning och handläggning av försörjningsstöd. I arbetet ligger stort fokus på att finna lösningar för självförsörjning. Arbetet innebär nära samarbete med andra myndigheter och organisationer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan lämplig högskoleutbildning innehållande socialrätt.
Erfarenhet av arbete med försörjningsstöd och IT-stödet Procapita är meriterande.
Vi söker dig som behåller lugnet även då du själv eller personer du möter befinner sig i pressade situationer. Du ser till att stämma av tankar och idéer och kan anpassa dig och ditt arbete till eventuella förändringar. Du är engagerad, empatisk och har förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Du tar dig an uppgifter med ett praktiskt och konkret förhållningssätt.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Heltid, dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Lämna även löneanspråk i ansökan.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: A677695/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d598cf88-1186-4099-af14-b52d79567c07&TK=1f219dab-9a88-4c15-b1f5-82ffa10c8989
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Förvaltningen för Individ och Familjeomsorg
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.alvesta.se
  
Platsannons

Vaktmästare

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?
ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är huvudsakligen placerad på Virdavallen, där det idag arbetar tre vaktmästare. Personalen på Virdavallen ingår i kultur- och fritidsförvaltningen där man bland annat arbetar för att skapa bra förutsättningar för det ideella föreningslivet. Virdavallen rymmer idag ishall, fotbollsplaner, tennishall och friidrottsbanor. Inom ramen för tjänsten som vaktmästare kommer du att arbeta med allt från grönyteskötsel, spolning av is, tillsyn av maskiner till lokalvård m.m.
I tjänsten ingår även arbete med vattenrening på Virda bad och sportcenter och Vislandabadet. Inom ramen för dessa arbetsuppgifter ingår vattenprover, filterbyten, vattenkalibrering och tillsyn av kommunens badplatser m.m.


KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har erfarenhet av liknande uppdrag, att du har maskinvana och kunskaper inom driftteknik och vattenrening. B-körkort är ett krav. Som person är du noggrann och kan arbeta med flera uppgifter samtidigt. Du kan snabbt sätta dig in i nya rutiner och är inte rädd för att ta egna beslut. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har god social förmåga, är flexibel och är serviceinriktad. Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande varför vi förutsätter att du har god fysik. Erfarenhet av och eller utbildning inom liknande uppdrag är meriterande, som till exempel grönyteskötsel, arbete inom ishall och eller vattenrening.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet


ÖVRIGT
Heltid, dag – kväll - helg
Vi tillämpar löpande urval så vänta in med din ansökan.
Vi undanber oss alla annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Idrottsplatsvaktmästare/Idrottsplatsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: A677682/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fd0c8c67-256e-4162-b61d-a6d2c3bcfbf0&TK=793bc088-5c31-4791-a5aa-f887d4e54bd1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Kultur och fritidsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.alvesta.se
  
Platsannons

Servicetekniker-maskin sökes till Viverk AB i Vislanda

Gillar du att arbeta med service och montage ute på fältet hos kunderna? Då är detta något för dig!

Vi erbjuder våra kunder service via avtal eller akutservice. Vid maskinleveranser ingår ofta montage ute på plats hos kunderna. Kunderna återfinns främst inom metallindustrin i Sverige, men även utomlands.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:
Utförande av service och reparationer på våra anläggningar både ute hos kunder och i vår verkstad.
Utförande av montage av våra anläggningar både ute hos kunder och i vår verkstad.
I vår verkstad förbereda och planera kommande service och montagearbeten.
Avrapportering av genomförda service och montagearbeten.
Vid behov arbeta som montör i verkstaden.
Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.


Önskvärda kvalifikationer:
• Lägst gymnasieutbildning med inriktning på mekanik eller liknande
• Erfarenhet av tillverkningsindustri och automation
• Kunnig i svetsning
• Kunna arbeta självständigt och vara drivande med kunden i centrum
• Tala och skriva svenska och engelska


Viverk säljer, projekterar och tillverkar standard och kundanpassade industritvättmaskiner för miljövänlig ytbehandling. Företaget startades 1947 och har totalt 23 anställda. I höst kommer företaget att ha 70-års jubileum. Titta gärna på hemsidan www.viverk.se för att se de produkter och tjänster som bolaget tillhandahåller.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Servicetekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidResor med övernattning kommer att ske huvudsak inom Sverige. Du kommer att få introduktion och upplärning den första tiden.Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tommy.sandersson@viverk.se
Övrigt: Tillsättning av tjänsten sker snarast möjligt. Urval och intervjuer sker fortlöpande.
Arbetsplats: 
Adress: VIVERK AB
OLVÄGEN 25
34250  VISLANDA Sverige
Hemsida: http://www.viverk.se
  
Platsannons

Alvesta kommun söker bibliotekschef

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?
ARBETSUPPGIFTER
I Alvesta kommun – som är en del av Sagobygden – är en ny Kultur- och fritidsförvaltning under uppbyggnad. Vi söker nu en alert chef till biblioteken i kommunen. Huvudbiblioteket ligger i Alvesta, bemannade filialer finns i Moheda, Vislanda, Grimslöv och Lönashult. Alvesta, Vislanda och Grimslöv är integrerade folk- och skolbibliotek. Bokbussen är skraltig men rullar än.
Biblioteksverksamheten i Alvesta är inne i en händelserik period: Alvesta är en av tre kommuner i Sagobygden som nu är nominerad till UNESCO:s register över immateriella kulturarv. I Moheda projekteras en ny skola där eventuellt ett nytt integrerat bibliotek kommer ingå. Biblioteken har blivit uppmärksammade för sitt arbete med språkväskor.
Användarperspektivet är viktigt i Alvesta och biblioteket fyller en viktig roll i medborgarnas digitala delaktighet och kommunens integrationsarbete. Som bibliotekschef kommer du att ha verksamhet-, arbetsmiljö-, budget- och personalansvar samt ingå i förvaltningens chefsgrupp.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande, samt erfarenhet av ledarskap. Du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ, trygg och intresserad av människor och gruppdynamik. Eftersom den nya förvaltningen är under uppbyggnad, ser vi gärna att du tycker om att driva utveckling av verksamhet tillsammans med personalen, samverka med andra enheter och är lösningsorienterad.
Förutom kunskap om litteratur och läsfrämjande, ser vi gärna att du är intresserad av IT-frågor, projektarbete och utåtriktad verksamhet för alla åldrar. Du har ett ledarskap som präglas av tydlighet, beslutsamhet och god organisationsförmåga, där ramverk, roller och uppdrag kommuniceras lyhört till och från medarbetare.
I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Körkort är önskvärt.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Bibliotekschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A677479/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c02b2d30-08a8-4257-b859-4cfa4cfb9697&TK=e6d67245-6718-47d9-a6e8-dc259ef50d30
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Kultur och fritidsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.alvesta.se
  
Platsannons

Kundtjänstmedarbetare för längre uppdrag i Alvesta

Om företaget
På Lernia tar var och en ansvar för sin del, samtidigt som vi alla samarbetar för företagets och kundens bästa. Det vi lovar, det levererar vi, i tid och med rätt kvalitet. Vi är ärliga, öppna och tål genomlysning, därför är vi pålitliga. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu efter kundtjänstmedarbetare till vår kund i Alvesta för längre uppdrag.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ansvarar du för orderhantering/orderregistrering inkl sammanställning och dokumentation av företagets inkommande produktbeställningar.
I tjänsten ingår även kundservice och support där du använder dig av telefon som främsta arbetsredskap. Samt att du tillsammans med dina kollegor arbetar för att ge den bästa av service gentemot företagets kunder.

Formell kompetens
Administrativ utbildning är meriterande.
God engelska i både tal och skrift
Mycket god datavana.

Din bakgrund
Vi söker dig som gärna har kundtjänstvana och tidigare erfarenhet av orderhantering/orderregistrering.
Språkmässigt behärskar du både svenska och engelska i tal och skrift.

Du ska ha en förmåga att arbeta i tempo och kunna hålla igång flera arbetsuppgifter samtidigt.

Personliga egenskaper
Som sökande är du flexibel, nogrann och positivt inställd tilll nya utmaningar. Du är målinriktad, utåtriktad och tycker om att kommunicera med såväl kollegor som kunder. Det är viktigt att du har lätt för att lära och att du är bra på att samarbeta med andra.
Noggranhet är A och O.Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/ Heltid/ AlvestaTillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information
Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.
För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Lundqvist, 072-254 11 18, linda.lundqvist@lernia.se eller Madeleine Fransson, 072-254 00 75, madeleine.fransson@lernia.se
Välkommen med din ansökan!


Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 18526
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18526
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Växjö
Lernia Bemanning AB
35231  Växjö Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Svetsare till anrik industripartner

Svetsare till anrik industripartner
Trivs du i rollen som svetsare, med variation och i motiverade team? Vår kund är en större industripartner med ett tvärsnitt av olika kompetenser. Nu söker vi dig som svetsare. För att bli aktuell i rollen så har du licens och minst 1 års erfarenhet. Känner du igen dig? Vårt uppdrag start enligt överenskommelse och du erbjuds ett långsiktigt uppdrag i Alvesta. Välkommen med din ansökan, redan idag!

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Alvesta

Omfattning: Heltid, för start enligt överenskommelse och med uppdrag i 6 månader. Förlängning/övergång till kund är möjlig efter avslutat uppdrag.

Arbetsbeskrivning:
Vår kund är en bred industripartner med över ett halvt sekels erfarenhet och ISO-certifiering. Man arbetar genom flera olika områden, till exempel rörbockning, bearbetning och laserskärning. Inom svetsområdet gör man allt från det enkla till det komplicerade. Det finns både automat- och robotsvetsar liksom skickliga licenssvetsare här, alla godkända enligt EN287. Som del av vårt team behöver du ha relevant utbildning och något års erfarenhet.

Dina arbetsuppgifter:

• Ritningsläsning.
• Svetsning (och färdigställande av plåtkonstruktioner).
Kvalifikationer:
Här behöver du:

• Svetslicens i en eller flera svetstekniker (som till exempel MIG, MAG, MMA, TIG eller pinne).
• Minst 1 års relevant erfarenhet efter genomgången svetsutbildning.
• Förmåga att läsa ritningar (och goda kunskaper i svenska för att kunna läsa ritningar).
Som person är du händig, noggrann och trivs att arbeta såväl självständigt som i team med andra. Vi tänker att du gillar variation, ser ljust på arbetet och har en positiv inställning. Är du dessutom intresserad av svets, har förmåga att uppnå god kvalitet och vill börja i ett motiverat team? Då är du välkommen som kollega hos oss!

Det är plus (men inte krav) om du har truckkort.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-05-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Martin Sjögren | martin.sjogren@randstad.se [ mailto:martin.sjogren@randstad.se ] |
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 201048460
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201048460&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Honnörsgatan 16
35236  VÄXJÖ Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska/distriktssköterska semestervikarie till Achima Care Vislan...

Nu söker vi sjuksköterska alt. distriktssköterska till vår vårdcentral i Vislanda för semestervikariat.

Meriterande om du har vana av telefonrådgivning och jorunalsystemet Cambio Cosmic.

Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan 2004.Idag driver vi flera vårdcentraler samt rehabenheter runt om i landet, alla med samma hälsofrämjande inriktning och samma målsättning att med arbetsglädje och bra bemötande få vara vårdgivaren i patientens vardag.

Du är flexibel, engagerad och kan arbeta självständigt. Du har stort engagemang i ditt arbete och är en god lagspelare på vårdcentralen. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Att du delar Achimas värderingar och har ett bra bemötande mot patienter och medarbetare ser vi som självklart!

Hör av dig till Emilia Hedberg 0733-248 778 för mer information.

Urval och rekrytering sker löpande välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudande om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://jobb.achima.se/jobs/25872-sjukskoterska-distriktsskoterska-semestervikarie-till-achima-care-vislanda-vardcentral?promotion=5791-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Achima Care
Grönagatan 8-10
34250  Vislanda Sverige
Hemsida: http://www.achima.se/
  
Platsannons

Medicinsk sekreterare semestervikarie till Achima Care Vislanda vårdcentral

Nu söker vi medicinsk sekreterare till vår vårdcentral i Vislanda för semestervikariat.

Vi söker dig som har KY- eller YH-utbildning till medicinsk sekreterare eller motsvarande.
Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket samt arbetat med receptionsarbete och kassafunktion.

Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan 2004.Idag driver vi flera vårdcentraler samt rehabenheter runt om i landet, alla med samma hälsofrämjande inriktning och samma målsättning att med arbetsglädje och bra bemötande få vara vårdgivaren i patientens vardag.

Du är flexibel, engagerad och kan arbeta självständigt. Du har stort engagemang i ditt arbete och är en god lagspelare på vårdcentralen. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Att du delar Achimas värderingar och har ett bra bemötande mot patienter och medarbetare ser vi som självklart!

Hör av dig till Emilia Hedberg 0733-248 778 för mer information.

Urval och rekrytering sker löpande välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudande om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://jobb.achima.se/jobs/25955-medicinsk-sekreterare-semestervikarie-till-achima-care-vislanda-vardcentral?promotion=5818-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Achima Care
Grönagatan 8-10
34250  Vislanda Sverige
Hemsida: http://www.achima.se/
  
Platsannons

Pigg student sökes för sommarjobb inom sortering

Är du student och söker ett sommarjobb och extrajobb inom sortering? Är du dessutom flexibel, arbetssam och initiativtagande? Då har vi chansen för dig!

Till vår kund i Alvesta söker vi nu dig som studerar och vill arbeta extra inom sortering. Dina arbetsuppgifter kommer vara att bemanna en maskin som sorterar och blandar reklam. Arbetstiderna är på dagtid, måndag till fredag.

Vår förhoppning är att du befinner dig i början av din studietid och ser detta som ett långsiktigt extrajobb. Ett krav är att du kan jobba minst 1-2 pass i veckan.Vi letar även efter dig som kan arbeta i sommar. Vi ser gärna att du bor i närheten av Alvesta eller har tillgång till bil så att du kan vara flexibel. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Vi rekryterar löpande till tjänsten där tillsättning kommer ske enligt överenskommelse. Vår kund har ett långsiktigt behov.

Om du blir erbjuden en anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret.

Din profil
Det är ett krav att du studerar på minst 50 % för att vara aktuell för tjänsten. Meriterande om du har tidigare erfarenhet från lagerarbete. Viktiga egenskaper för uppdraget är att du är flexibel, arbetsvillig och initiativtagande. Du ska kunna arbeta i ett jämt tempo och samarbeta med de andra i gruppen. Arbetet kan vara relativt tungt så det krävs att man har god fysik samt är stresstålig. Det är även ett krav att du har körkort samt tillgång till bil.

Låter det som ett jobb för dig? Tveka då inte att anmäla dig ditt intresse redan idag, då rekryteringen sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Terminalarbetare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidStuderande 6 mån eller längreFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/alvesta/pigg-student-sokes-for-sommarjobb-inom-sortering/35014/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job35014
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Kungsgatan 1A
35230  Växjö Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Vislandaskolan söker lärare i spanska och engelska för år 7-9

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Vislandaskolan är en sammanhållen F-9 skola. Våra främsta resurser består i samverkan över gränser, kompetent personal, vår skolskog, elevdemokratiarbete samt ortens företag.
I augusti beräknas skolan ha 470 elever och 60 personal fördelat på tre arbetslag: F-3, 4-6 och 7-9.

F-6 har två grupper i vardera årskursen medan år 7-9 består av tre paralleller i respektive årskurs. Vi jobbar i arbetslag F-3, 4-6,7-9, fritidshem och fritidsgård. Utöver de stora arbetslagen jobbar vi även i mentors- samt ämnesspår. I verksamheten ingår även fritidshem. Vislandaskolan är en lagom stor skola med många möjligheter där verksamheten ständigt växer och utvecklas.

Vislandaskolan arbetar aktivt med ämnesutveckling och utarbetande av nya arbetsområden. Bland annat jobbar vi aktivt tillsammans med närsamhället och näringsliv i Vislanda med omnejd. Skolan befinner sig i en expansiv fas med elevökning, ombyggnation av lokaler och planering för förbättring av utemiljö i form av allaktivitetsyta. Elevdemokratiarbetet är aktivt och väl inarbetat i form av t e x elevråd samt skolidrottsförening, Vislanda SKOL IF.

Välkommen till en skola som är hela bygdens angelägenhet!

ARBETSUPPGIFTER
Du undervisar på högstadiet i spanska och engelska i åren 4-9.
På Vislandaskolan finns många erfarna kollegor inom språk att samarbeta med.
I tjänsten ingår även delat mentorskap på högstadiet.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en trygg relationsskapande person och som har ett inkluderande synsätt. Du är flexibel och sätter elevernas enskilda behov i centrum. Du tar ett helhetsansvar för din elevgrupp.
Andra meriterande egenskaper är om du har goda IT-kunskaper och har lätt för att samarbeta med övrig personal på skolan.
Tjänsten kräver flexibilitet och ett bra ledarskap. Som ny lärare på Vislandaskolan finns en bra struktur att följa, men du har också stor möjlighet att själv påverka och sätta din prägel på uppdraget.
Du är självklart behörig lärare.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

All rekryteringshjälp undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A477915 - 28
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5a87137f-b9c9-4982-9e1b-898c167fafc6&TK=196c6772-4396-4bad-959a-3adbe4990426
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.alvesta.se
  
Platsannons

Maskinbyggare/Verkstadsmekaniker

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en Maskinbyggare/Verkstadsmekaniker till vår kund i Alvesta.

Arbetet består av tillverkning och montage till största delen inom företaget men även ute hos kund. Arbetet kräver kunskap i svetsning ovh pneumatik.

Din profil
Som sökande har du utbildning och- eller erfarenhet från liknande tjänster. Det är ett krav att man självständigt kan läsa rittningar och bygga delar eller hela maskiner från grunden.
Körkort är ett krav.

Som person är du noggrann, flexibel och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har ett stort tekniskt intresse.


Tjänsten är en rekrytering på heltid.

Känner du igen dig? Sök tjänsten på maxkompetens. se..

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Sista ansökningsdag
20170511

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens: 5879
Webbplats: http://www.maxkompetens.se/jobbannons.aspx?jaid=5879
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maxkompetens Konsult AB
Framtidsvägen 12
35257  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.maxkompetens.se
  
Platsannons

Mekanisk Montör för uppdrag i Vislanda

Dina arbetsuppgifter
Till vår uppdragsgivare i Vislanda söker vi omgående en duktig, erfaren och självgående Montör. Tjänsten innefattar lite mer komplex montering efter ritning. Du kommer att få arbeta med såväl mekanik som hydraulik, pneumatik och PLC. Har du erfarenhet av svetsning är detta klart meriterande, dock inget krav.

Tjänsten är en konsultanställning via Empleo, och kommer att tillsattas löpande och med omgående start.


Din profil
Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är van att arbeta praktisk och har sinne för ritningsläsning och kan hantera med komplex montering. Vidare har du goda kunskaper inom såväl mekanik som hydraulik. Du är tillgänglig omgående och är en mycket god lagspelare med gott ordnings- och kvalitetssinne. Du är van vid att arbeta självständigt och driva dina egna projekt.

Truck- och traverskort är meriterande för tjänsten.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo AB för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Vislanda.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Vislanda.
Omfattning: Heltid, dagskift.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om oss
Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 370
Webbplats: http://empleo.se/external-job-landing-page/?jaid=370
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Empleo AB
Storgatan 14
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.empleo.se
  

Platsannons

Konditoribiträde till Alvesta Hembageri

Alvesta Hembageri söker ett konditoribiträde.

Arbetsuppgifter är bland annat ta emot beställningar, göra mackor och röror, diska och stå i kassan. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande, men har du inte det så lär vi dig på plats.

Vi söker dig som är bra på att organisera och är stresstålig. Då vi tar emot många beställningar från kunder behöver du behärska svenska i tal och skrift.

Kontakta oss gärna om du har några frågor om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Konditoribiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid/DeltidFöräldravikariat ca 50%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök genom att skicka CV och Personligt brev till: Alvesta Hembageri Storgatan 16B 34230 Alvesta eller genom att lämna din ansökan direkt hos oss i bageriet.
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta Hembageri
Storgatan 16B
34230  ALVESTA 
Hemsida:
  
Platsannons

Säljare/demonstratör med/utan erfarenhet sökes i Alvesta

Som säljare kommer du att demonstrera och sälja ett av världens mest utvecklade luftrenare på förbokade kundbesök. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. För körning har du ett kostnadsavdrag som ger dig 18,50 kr för varje mil du kör inom arbetet. Produkten: Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus. Vi har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen vi marknadsför är en portabel luftrenare som har fått pris för både dess hälsofördelar och tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.

Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person. Du bör ha en social kompetens ,gillar utmaningar och möten med nya människor ,samt kan börja omgående. Tidigare säljerfarenhet är ett plus men inget krav då vi intern utbildar. Deltid eller heltid väljer du. Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill växa i vårat företag.

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Hemsida: www.hyla.se Välkommen in med din ansökan till oss på Nature Opportunity AB!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill jobba heltid eller deltid.Du har 15000kr i fast lön plus provision på allt du säljer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@hyla.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NATURE OPPORTUNITY AB
Bultvägen 4
55302  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.hyla.se
  

Platsannons

Homepartysäljare – Heminredning ZELECTED BY HOUZE AB

Är du också intresserad av heminredning?
Då ska du bli representant för Zelected by Houze och jobba med inredning som du brinner för!
För att bli representant hos Zelected by Houze, investerar man normalt sett 3.800 kr i sin kollektion.
I vår lånar vi ut kollektionen till 40 nya säljare som blir testpiloter för detta projekt.
Nu har du alltså möjlighet att helt kostnadsfritt ansluta dig till vårt framgångsrika team.
Tjäna pengar på ditt intresse – heminredning!
Vi kommer att välja ut 40 personer som vi tror extra mycket på och ge dem chansen...
Kanske är du en av dem?

Förmåner för dig som säljare:
Tillgång till våra unika produkter i egen ZbH-design!
En egen webshop.
Provision på allt du säljer från första kronan.
Vi skickar varorna direkt till slutkund - du behöver alltså inte leverera varor eller ta emot pengar.
Den 25:e varje månad får du din lön - ZbH betalar arbetsgivaravgifter och skatter.

Följande överenskommelse kommer vi att göra med våra testpiloter;
Man ska hålla 5 visningar under resterande vårsäsong (maj - juni).
Alt. sälja för ett belopp av 20 000kr fram till säsongens slut.
Du får utbildning, stöd och hjälp att komma igång av din coach.Är du också sugen på att jobba med heminredning?
Vill du vara en av oss och vara med och inspirera?

Kanske är du mammaledig? Mellan två jobb? Jobbar deltid? Eller helt enkelt brinner för
heminredning och vill unna dig egentid och dessutom tjäna extrapengar på din hobby?
Då är ZBH absolut något för dig!

Våra säljare är härliga, inredningsintresserade och sociala personer, som vill jobba och samtidigt ha möjlighet
att styra över sin egen tid.
Det är bra om du i din säljstart har ett brett kontaktnät och även tillgång till bil, då du såklart
ska ut och visa våra produkter på partyn varje säsong.Om Zelected by Houze...
Efter våra 8 år på marknaden är Zelected by Houze nu ett välkänt koncept och många
känner igen vårt namn ute i landet. Vi erbjuder våra kunder unik och till stor del egendesignad
heminredning via homeparty, och har ambitionen att ta shopping till en högre
nivå. Vad kan vara trevligare och mer inspirerande än att shoppa tillsammans med
vänner som delar ens intresse för just heminredning?
Att få allt uppdukat i mysig hemmiljö och möjlighet till massor av inspiration…
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 40
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
ZbH har rätt att avbryta anställningen om inte säljaren fullföljer sitt kontrakt. Säljaren åtar sig då att returnera kollektionen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens:
Webbplats: http://www.zbh.se/bli-testpilot.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ZELECTED BY HOUZE AB
Stävie byväg 80
24494  Furulund Sverige
Hemsida: http://www.zbh.se
  
Platsannons

B3 Truckförare till expansivt företag

Om företaget
Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser.

Arbetsuppgifter
Har du erfarenhet av B3 truckkörning? Är du noggrann, säkerhetsmedveten och mån om kvalitet? Då är du rätt person som vi söker till vår expansiva kund i Alvesta!
Som truckförare är du en viktig del i ett logistikflöde. Du kommer att arbeta med materialhantering av gods med bland annat skjutstativtruck (B3) på kundens lager.

Formell kompetens
Truckkort B3.
Praktisk erfarenhet av skjutstativtruck, höglyftande. B3 / B4
Körkort B

Din bakgrund
Som sökande ska du ha erfarenhet från att arbete på lager, terminal, in- och utlastning.
Vi ser att du har erfarenhet av att dagligen köra skjutstativtruck (B3) och höglager, samt kunna arbeta i ett högt tempo.

Personliga egenskaper
Effektivitet och noggrannhet är A och O i ditt arbete! Som person är du en positiv lagspelare och har inga problem med att hugga i och arbeta hårt. Då det är ett högt arbetstempo ser vi att du har en härlig inställning och är tävlingsinriktad. Vissa moment är även fysiskt krävande, därför behöver du ha en god fysik.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning första 6 månaderna / Heltid / Alvesta
För rätt person finns det mycket goda möjligheter för fortsatt anställning hos oss på Lernia!


Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Information
Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.
För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Lundqvist, 072-254 11 18, linda.lundqvist@lernia.se eller Madeleine Fransson, 072-254 00 75, madeleine.fransson@lernia.se
Välkommen med din ansökan!


Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 18499
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18499
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Växjö
Lernia Bemanning AB
35231  Växjö Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Kundtjänstmedarbetare för sommaruppdrag

Om företaget
På Lernia tar var och en ansvar för sin del, samtidigt som vi alla samarbetar för företagets och kundens bästa. Det vi lovar, det levererar vi, i tid och med rätt kvalitet. Vi är ärliga, öppna och tål genomlysning, därför är vi pålitliga. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu efter kundtjänstmedarbetare till vår kund i Alvesta för sommaruppdrag med start v.24 till v.35.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ansvarar du för orderhantering/orderregistrering inklusive sammanställning och dokumentation av företagets inkommande produktbeställningar.
I tjänsten ingår även en en viss del kundkontakt och support där du använder dig av telefon som främsta arbetsredskap.

Formell kompetens
Administrativ utbildning är meriterande.
God engelska i både tal och skrift
Mycket god datavana.

Din bakgrund
Vi söker dig som gärna har kundtjänstvana och tidigare erfarenhet av orderhantering/orderregistrering.
Språkmässigt behärskar du både svenska och engelska i tal och skrift.

Du ska ha en förmåga att arbeta i tempo och kunna hålla igång flera arbetsuppgifter samtidigt.

Personliga egenskaper
Som sökande är du flexibel, nogrann och positivt inställd tilll nya utmaningar. Du är målinriktad, utåtriktad och tycker om att kommunicera med såväl kollegor som kunder. Det är viktigt att du har lätt för att lära och att du är bra på att samarbeta med andra.
Noggranhet är A och O.Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/ Heltid/ AlvestaTillträdesdag
v.24 - v.35

Information
Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.
För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Lundqvist, 072-254 11 18, linda.lundqvist@lernia.se eller Madeleine Fransson, 072-254 00 75, madeleine.fransson@lernia.se
Välkommen med din ansökan!


Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 18493
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18493
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Växjö
Lernia Bemanning AB
35231  Växjö Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Montörer

I huvudsak montering men även flera andra arbetsuppgifter.
Tjänsten är heltid dagtid 06.50-16.30 mån-tor 06.50-13.20 fredag


Flexibel, ordningsam och intresserad person som gillar att jobba i ett högt tempo.
Erfarenhet från arbete inom tillverkningsindustrin är meriterande men inget krav.


WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en inter- nationell koncern representerad med ca 2500 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 240 anställda.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.wica.se
Epostadress: personal@wica.se
Övrigt: Sista ansökningsdatum är den 21 maj, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Ansökan ENDAST via mail personal@wica.se Ev. frågor besvaras via mail, vi har tyvärr ingen möjlighet att besvara frågor angående tjänsterna per telefon.
Arbetsplats: 
Adress: Wica Cold AB
Elnarydsvägen 22
34030  VISLANDA Sverige
Hemsida: http://www.wica.se
  
Platsannons

Abetong söker Maskinreparatör till Vislanda

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund Abetong AB i Vislanda rekryterar vi en Underhållmekaniker.

Tjänsten innefattar främst:
- Reparationer på Abetongs egna maskiner och utrustningar samt felsökning, installation, service och underhåll av dessa.
- Uppdatering av befintliga samt upprättande av nya ritningar och manualer.
- Svetsning olika karaktär och omfattning beroende på material och maskin.
- Förbättrings- och utvecklingsarbete.

Du ingår i ett kompetent arbetsteam med både underhållsmekaniker och industrielektriker. Abetong erbjuder ett varierande och stimulerande arbete i en omväxlande och tekniskt komplex verkstadsmiljö.


Din profil
Vi söker dig som innehar någon form av praktisk gymnasieutbildning, gärna mot verkstad, fordon eller liknande. Du har par års praktisk erfarenhet som reparatör, mekaniker och/eller servicetekniker. Du är van vid att arbeta utifrån ritningar och manualer och kan på ett pedagogiskt sätt upprätta nya.
Du har god kunskap om mekanik, hydraulik och pneumatik. Grundläggande svetserfarenhet är meriterande, då detta kan komma att ingå i rollen.

Som personal är du driftig, engagerad och har en god social förmåga. Du trivs med att arbeta både enskilt och i grupp samt bidrar du gärna med god stämning och öppenhet gentemot dina kollegor. Vidare har du även ett gott ordningssinne och arbetar strukturerat. En god flexibilitet är också önskvärt då arbetsuppgifterna är av varierad karaktär.

Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Abetong är måna om sina anställda och erbjuder självklart friskvårdsbidrag, hälsoundersökningar samt på personalklubben i Vislanda, återkommande aktiviteter för de anställda.

Tjänsten är en direktrekrytering till Abetong som erbjuder en tillsvidareanställning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Vislanda.
Omfattning: Tillsvidare.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.Om företaget
Abetong AB är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongbaserade produkter. Vi är verksamma inom marknadsområdena lantbruk, hus och anläggning. Vi har tillverkning och försäljning på 14 orter, cirka 550 anställda och omsätter drygt 1,3 miljarder kronor per år. Abetong ingår i den internationella byggmaterialkoncernen HeidelbergCement, som har cirka 62 000 medarbetare i fler än 60 länder

Om oss
Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 519
Webbplats: http://empleo.se/external-job-landing-page/?jaid=519
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Empleo AB
Storgatan 14
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.empleo.se
  
Platsannons

Myndighetshandläggare inom omsorgsförvaltningen, föräldrarvik

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Omsorgsförvaltningen arbetar för att ge en god salutogen social omsorg och kommunal hälso- och sjukvård genom att den enskildes medansvar och resurser tillvaratas. Vi ska visa respekt för den enskildes självbestämmande, delaktighet, integritet, trygghet och värdighet. Den som har kontakt med oss ska möta en kompetent personal.

Förvaltningens ansvarsområden är omsorg om äldre och omsorg om personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen utövar också ledningen av den kommunala hälso- och sjukvården.

Omsorgsförvaltningen har 650 anställda och 1200 personer som har behov av stöd i vardagen.


ARBETSUPPGIFTER
Som myndighetshandläggare inom Socialtjänstlagen, SoL och Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade, LSS har du ett salutogent förhållningssätt då du arbetar med utredning, bedömning och beslut samt uppföljning av insatser enligt SoL och LSS. Målgruppen är personer över 21 år som har fysisk, intellektuell eller psykisk funktionsnedsättning. Arbetet innebär att du har en nära dialog med de personer som söker insatser samt med deras företrädare. I arbetet ingår du i tvärprofessionella team och har ett nära samarbete med övriga yrkesprofessioner inom organisationen.

Du ger information och stöd till brukare, närstående och organisationer mm. Arbetet innebär också samverkan med externa samarbetspartners och myndigheter exempelvis vid vårdplaneringar. Alla myndighetshandläggare utgår från ett gemensamt myndighetskontor i centrala Alvesta. Myndighetshandläggarna har genomgått utbilning och har just påbörjat implementering av metodstödet för utredning Individens behov i centrum, IBIC.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad socionom eller liknande utbildning och kompetens.
Dina personliga egenskaper är självständighet och initiativförmåga. Du är lyhörd för enskilda individers behov och har förmåga att skapa förtroendefulla möten. Du ska vara trygg och säker med att fatta myndighetsbeslut. Du är van att arbeta självständigt men kan också samarbeta med andra. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, kan planera och prioritera, samt har datorvana.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.
ÖVRIGT
Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Omfattning: Föräldravik 1/6- 31/12 med möjlighet till förlängning Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A675534/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c00da024-0788-4998-b2da-9e31e280fd96&TK=d9bc8b6e-a5c1-462e-9d79-8fabda2d9f56
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Omsorgsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lagermedarbetare/truckförare

Kundföretaget
För kommande uppdrag i Växjö med omnejd söker vi lagerarbetare med god erfarenhet av truckkörning.

Arbetsbeskrivning
Som truckförare kommer du att arbeta på företagets in- och utlastning med materialhantering utav gods.
Du kommer att arbeta med skjutstativstruck.
Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är registrering i affärssystem.

Din profil
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av lagerarbete. Du är en i laget som kan samarbeta med andra och tar stort ansvar, är noggrann och har god arbetsmoral.

Truckkort B3 är ett krav.


Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 3907
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/3907
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Kvarnvägen, Hus F
35242  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Idrottsintresserad teamleader sökes till Viasat!

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League eller filmfestivaler!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1195

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2209%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Montör för omgående uppdrag

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund strax utanför Alvesta söker vi en duktig och erfaren Finmontör. Du kommer i första hand att arbeta med mer komplex fintmontering där du monterar komponenter och drar kablage enligt kundanpassade ritningar. Du arbetar med såväl mekanik som elektronik samt viss elmontering.

Tjänsten passar dig som är flink och van att arbeta praktiskt!

Din profil
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med någon form av praktisk inriktning. Vidare är du en duktig montör som är van att arbeta med finmontering. Du lägger stort fokus på kvalitet och är mån om utföra ditt arbete med stor noggrannhet. Med hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga kan du vara den vi söker!

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo AB för att sedan arbeta ute hos vår kund i Alvestaområdet.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Alvestaområdet.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om oss
Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 522
Webbplats: http://empleo.se/external-job-landing-page/?jaid=522
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Empleo AB
Storgatan 14
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.empleo.se
  

Platsannons

Djurskötare, djuruppfödning Hjortsberga

Vi söker nu en Djurskötare som kan köra traktor!

Vi föder upp slaktdjur och mjölkkor på en gård i Hjortsberga.

Arbetsuppgifterna består av vanligt förekommande uppgifter på ett lantbruk, t ex utfordring och tillsyn av djur.

Meriterande om du har jobbat med lättare skogsarbeten som att ta bort sånt som blåst ner.

Körkort är ett krav och bil kan behövas för att ta sig till gården.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Djurskötare, djuruppfödning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Harestorp@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jörgen Svensson
Hårestorp 1
34293  HJORTSBERGA 
Hemsida:
  
Platsannons

Abetong söker Underhållsmekaniker till Vislanda

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund Abetong AB i Vislanda rekryterar vi en Underhållmekaniker.

Tjänsten innefattar främst:
- Reparationer på Abetongs egna maskiner och utrustningar samt felsökning, installation, service och underhåll av dessa.
- Uppdatering av befintliga samt upprättande av nya ritningar och manualer.
- Svetsning olika karaktär och omfattning beroende på material och maskin.
- Förbättrings- och utvecklingsarbete.

Du ingår i ett kompetent arbetsteam med både underhållsmekaniker och industrielektriker. Abetong erbjuder ett varierande och stimulerande arbete i en omväxlande och tekniskt komplex verkstadsmiljö.


Din profil
Vi söker dig som innehar någon form av praktisk gymnasieutbildning, gärna mot verkstad, fordon eller liknande. Du har par års praktisk erfarenhet som reparatör, mekaniker och/eller servicetekniker. Du är van vid att arbeta utifrån ritningar och manualer och kan på ett pedagogiskt sätt upprätta nya.
Du har god kunskap om mekanik, hydraulik och pneumatik. Grundläggande svetserfarenhet är meriterande, då detta kan komma att ingå i rollen.

Som personal är du driftig, engagerad och har en god social förmåga. Du trivs med att arbeta både enskilt och i grupp samt bidrar du gärna med god stämning och öppenhet gentemot dina kollegor. Vidare har du även ett gott ordningssinne och arbetar strukturerat. En god flexibilitet är också önskvärt då arbetsuppgifterna är av varierad karaktär.

Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Abetong är måna om sina anställda och erbjuder självklart friskvårdsbidrag, hälsoundersökningar samt på personalklubben i Vislanda, återkommande aktiviteter för de anställda.

Tjänsten är en direktrekrytering till Abetong som erbjuder en tillsvidareanställning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Vislanda.
Omfattning: Tillsvidare.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.Om företaget
Abetong AB är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongbaserade produkter. Vi är verksamma inom marknadsområdena lantbruk, hus och anläggning. Vi har tillverkning och försäljning på 14 orter, cirka 550 anställda och omsätter drygt 1,3 miljarder kronor per år. Abetong ingår i den internationella byggmaterialkoncernen HeidelbergCement, som har cirka 62 000 medarbetare i fler än 60 länder

Om oss
Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 495
Webbplats: http://empleo.se/external-job-landing-page/?jaid=495
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Empleo AB
Storgatan 14
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.empleo.se
  
Platsannons

Läkare Achima Care Vislanda vårdcentral

Läkare

Läkare som både vill ha bra arbetsmiljö och hög ersättning, nu finns det en ledig tjänst på Achimas mysiga vårdcentral i Vislanda!

Vårdcentralen är lite mindre (har ca 4500 listade patienter) så här finns möjlighet till varierande arbetsuppgifter och korta beslutsvägar.

Vi har tidsbokad mottagning och här finns bl.a. distriktsläkare, distriktsköterskor, BVC, kurator, labbverksamhet och sjukgymnastik.

Inom Achima ser vi positivt på nya idéer och prova gärna nya utvecklingsvägar. Arbetsglädje är för oss en självklar och viktig del i jobbet.

Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan 2004.

Idag driver vi flera vårdcentraler samt rehabenheter runt om i landet, alla med samma hälsofrämjande inriktning och samma målsättning att med arbetsglädje och bra bemötande få vara vårdgivaren i patientens vardag.

Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten, kontakta Emilia Hedberg, Verksamhetschef på tfn: 0733-248 778

Välkommen med din ansökan!Vi undanber oss alla erbjudande om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://jobb.achima.se/jobs/11706-lakare-achima-care-vislanda-vardcentral?promotion=1836-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Achima Care
Grönagatan 8-10
34250  Vislanda Sverige
Hemsida: http://www.achima.se/
  
Platsannons

Vislandaskolan söker: Fritidspedagog/Lärare inriktning fritidshem

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Vislandaskolan är en sammanhållen F-9 skola. Våra främsta resurser består i samverkan över gränser, kompetent personal, vår skolskog, elevdemokratiarbete samt ortens företag.
I nuläget har skolan 460 elever och 60 personal fördelat på tre arbetslag: F-3, 4-6 och 7-9.

Skolan befinner sig i en expansiv fas med elevökning, ombyggnation av lokaler och planering för förbättring av utemiljö i form av allaktivitetsyta.
Vislandaskolan har ett aktivt elevdemokratiarbete i form av elevråd samt skolidrottsförening, Vislanda SKOL IF.

Välkommen till en skola som är hela bygdens angelägenhet!


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad fritidspedagog/lärare till vårt fritidshem. Ditt uppdrag är att stimulera elevernas utveckling och lärande och förbereda dem för fortsatt utbildning.
I tjänsten ingår att planera och genomföra olika aktiviteter som du sedan genomför tillsammans med elever och övrig personal.
Du kommer att ha undervisningsansvar i årskurserna 1-3 utefter din behörighet.

På eftermiddagarna arbetar du på skolans F-2 fritids.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som :
- är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem/förskollärare.
- har ett stort engagemang för ditt arbete.
- har det pedagogiska uppdraget klart för dig och har en god förmåga att omsätta det praktiskt i det dagliga arbetet.
- kan skapa goda möten med elever, föräldrar och kolleger.
- är flexibel och vågar anta utmaningar.

Du behöver ha ett genuint intresse för ditt uppdrag och aktivt delta i utvecklingen av verksamheten.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

All rekryteringshjälp undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 75-100% efter eget val Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A477915 - 28
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=39307094-ad4c-41b0-bf0d-c9d46784bfd1&TK=6d49ad33-6cf4-4dd3-967f-d0ad75a18591
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.alvesta.se
  
Platsannons

Studie- och yrkesvägledare för grundskolan, SYV

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?
ARBETSUPPGIFTER
* Informera och vägleda eleverna enskilt och i grupp
* Vara till stöd för arbetslagen i deras studie- och yrkesvägledande arbete
* Vara en resurs inom elevvården
* Vara kontaktperson i studie- och yrkesvägledningsfrågor mot gymnasieskolan
* Samarbete med kommunens övriga studie- och yrkesvägledare

KVALIFIKATIONER
Du skall ha studie- och yrkesvägledarutbildning och goda kunskaper i samtalsmetodik.
Det är viktigt att du både kan arbeta självständigt och samarbeta med skolledning, lärare och övrig personal.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

All rekryteringshjälp undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A137867 - 4
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e35c5095-5fb6-4c86-9f43-173429718b95&TK=bc174a25-81a2-4078-a8d0-189e6f98fed5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kock till Förskoleområde Grönkulla

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som land och rika möjligheter till en aktiv fritid. Vi är i uppstarten av ett tillväxt och förändringsarbete. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker kock till Förskoleområde Grönkulla.

I uppdraget ingår att laga frukost, lunch och mellanmål. Planering av matsedlar, beställning och internkontroll ingår också.
Vi lägger stor vikt vid att laga maten från grunden och att använda oss av ekologiska produkter i så stor utsträckning som möjligt. Även disk samt städning av kök och matsal är en viktig del av ”kockuppdraget” likväl som samarbetet mellan kök och avdelningar.

KVALIFIKATIONER
Kockutbildning


ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. 100% Tidsbegränsad anställning, tillträde: Läsåret 2017/2018.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A402465 - 17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=be0cfc3c-698f-4054-a3b5-2e98affdb4c1&TK=c024b06a-6316-4cb5-983c-dbb7c8b839ac
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ekonomibiträde till Förskoleområde Moheda

Alvesta kommun med ca 19 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.
– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker ett ekonomibiträde till Förskoleområde Moheda.KVALIFIKATIONER
Utbildning lämplig för uppdraget.
Erfarenhet är meriterande


ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 50% Tidsbegränsad anställning, tillträde: Varaktighet höstterminen 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A402465 - 18
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b4b0b923-1c66-4bfe-8fbf-810ed0430adf&TK=b2120ff6-8436-4cda-bd5b-ab5ac45cc975
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kock till Förskoleområde Moheda

Alvesta kommun med ca 19 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.
– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kock till Förskoleområde Moheda

I uppdraget ingår att hantera specialkost, ansvara och följa rutiner för egenkontroll, livsmedelshygien, planering av matsedlar samt göra beställningar. Datorvana är ett krav. I dina arbetsuppgifter ingår även disk och städning av kök.
Vi lägger stor vikt vid att laga maten från grunden och att använda oss av ekologiska produkter utifrån de riktlinjer som finns i kommunen.

I tjänsten ingår också att du ska arbeta efter den värdegrund som ingår i förskolans uppdrag och ett nära samarbete med barn och personal. Därför framhålls egenskaper som positiv, samarbetsvillig, flexibilitet och engagemang i att vilja driva det arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har dokumenterad kockutbildning och erfarenhet av att arbeta i storkök är meriterande.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 75% Tidsbegränsad anställning, tillträde: Läsåret 2017/2018.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A402465 - 17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=47bb85fb-5e75-4f86-947e-8cd49df163c8&TK=22f3e5f0-f9fd-43fb-aaf5-6cf0ac2efbd1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Svetsare för kommande uppdrag inom Kronobergs län!

Dina arbetsuppgifter
Är du flyttbar eller söker nya utmaningar och vill arbeta med någon form av svetsning? Då tycker vi att du ska ta en kontakt med oss på Empleo i Växjö!

Det går mycket bra för våra industrikunder, som just nu är inne i en expansiv fas! Vi söker därför dig med goda svetskunskaper i alla dess former för kommande uppdrag inom Kronobergs län.

Har du erfarenhet inom MIG/MAG-svets, TIG-svets, pinne, robotsvetsning och lockas av en ny utmaning? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag till oss!

För dig som blir anställd via oss på ett svetsuppdrag väntar dessutom en anställningsbonus!


Din profil
Vi söker dig som innehar någon form av praktisk erfarenhet från svetsning alternativt att du nyligen har gått en svetsutbildning och vill utvecklas i din roll som svetsare. Du är van att arbeta praktiskt och har ett gott sinne för kvalitet och noggrannhet. Att du är lojal och pålitlig ser vi som en självklarhet. Har du intresse för att lära nytt och är driven i sitt sätt att arbete finns det möjlighet att utveckla dina svetskunskaper hos våra kundföretag.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo AB för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Kronobergs län.

Vi rekryterar löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Kronobergs län.
Omfattning: Varierande arbetstider.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Anställningsbonus: Erhålls efter påskrivet avtal med Empleo.


Om oss
Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 501
Webbplats: http://empleo.se/external-job-landing-page/?jaid=501
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Empleo AB
Storgatan 14
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.empleo.se
  
Platsannons

Maskinoperatör till Gnutti Carlo i Alvesta

Jobbeskrivning
Gnutti Carlo Sweden AB är en internationell verkstadskoncern med starka marknadspositioner inom valda segment av den globala kommersiella fordonsindustrin. Gnutti Carlo Sweden AB utvecklar och tillverkar komplexa precisionskomponenter och delsystem för motor och kraftöverföring.

Du kommer att producera komponenter i CNC-styrda maskiner. I arbetet ingår att utföra omställning, verktygsbyte, måttkompensering, förebyggande underhåll, enklare reparationer samt återrapportering. Då slutprodukten har höga kvalitetskrav så innebär det även att du genomför olika typer av mätningar. Arbetsuppgifterna kräver att du kan läsa och förstå ritningar och arbetsinstruktioner.Personliga egenskaper
Du har verkstads- och/eller industribakgrund och har kunskap/erfarenhet inom CNC/fordonsteknik/ IT eller motsvarande. Du har fallenhet för matematik och problemlösning samt vilja att lära nya saker.

Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann. Du är en lagspelare och jobbar för att nå gruppens uppsatta mål. Arbetet innebär skift, vilka kan komma att ändras utifrån behov.

Ett krav för uppdraget är att du har körkort och tillgång till bil samt talar och läser god svenska.Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 32965
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=32965
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Reveljgränd 5
35236  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  
Platsannons

Operatörer sökes

Jobbeskrivning

Gnutti Carlo Sweden AB är en internationell verkstadskoncern med starka marknadspositioner inom valda segment av den globala kommersiella fordonsindustrin. Gnutti Carlo Sweden AB utvecklar och tillverkar komplexa precisionskomponenter och delsystem för motor och kraftöverföring.

Vi söker nu olika typer av operatörer där arbetsuppgifterna kan bestå av brickning, plockning, borrning och montering. Även avsyning ingår i arbetet.


Personliga egenskaper

Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann. Du är en lagspelare och jobbar för att nå gruppens uppsatta mål. Arbetet innebär skift, vilka kan komma att ändras utifrån behov.

Ett krav för uppdraget är att du har körkort och tillgång till bil samt talar och läser god svenska.Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 32969
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=32969
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Reveljgränd 5
35236  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  
Platsannons

Lärare i svenska som andraspråk, Allbo Lärcenter

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som land och rika möjligheter till en aktiv fritid. Vi är i uppstarten av ett tillväxt och förändringsarbete. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?
ARBETSUPPGIFTER
Tjänsterna innebär undervisning i svenska som andraspråk för SFI-elever.

Vill du vara en del av ett dynamiskt och mångkulturellt arbetslag?
Vi är en expansiv organisation med 16 olika undervisningsgrupper från kurs A – D.
Vi har deltagit i flera av Skolverket finansierade utvecklingsprojekt.
Som ett komplement till den ordinarie klassrumsundervisningen har våra elever möjlighet till modersmålsstöd i vår studiehall, individuellt lärande genom det digitala läromedlet UNIS och tillgång till Ipads.
Nu står vi inför en ny satsning – ett projekt inom translanguaging – där du tillsammans med oss får vara med och påverka dess genomförande. Vidare kommer du att arbeta med ordinarie uppgifter inom läraryrket med utgångspunkt i kollegialt lärande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker fyra pedagoger som har lärarexamen i svenska som andraspråk med minst 30 högskolepoäng.

Du bör vara flexibel, ha god samarbetsförmåga samt vara lyhörd, tydlig och lösningsorienterad.

Vi eftersträvar en öppen dialog i arbetslaget med en tillit till varandras kompetens.

Meriterande:
Flerspråkighet
Erfarenhet av språkundervisning

ÖVRIGT
Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tjänsterna tillsätts löpande och under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi eftersträvar heltidstjänster men är flexibla om annat önskas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: A402764 - 21
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bf722346-f758-4e4f-b0da-aca6bd81ff6b&TK=e8298b8e-f92c-4e2f-ba17-32a7b94760d7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till förskoleområde Söder

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Förskoleområde Söder består av fyra förskolor: Grimsgården, Kullebo, Regnbågen och Backen.

På Grimsgården finns det tre avdelningar, Hagen, Gläntan och Ängen. Här är barnen mellan 3-5 år gamla.
På Kullebo finns det två yngrebarnsavdelningar, Solrosen och Fjärilen.
Regnbågen och Backen har en yngre- och en äldrebarnsavdelning var.

ARBETSUPPGIFTER
Inom Förskoleområde Söder i Alvesta Kommun, vill vi i samarbete med vårdnadshavare, utveckla aktiva, kreativa och kompetenta barn. Planering och utvärdering av verksamheten sker kontinuerligt efter målen i läroplanen Lpfö 98.
Vi strävar efter att både barnen, föräldrarna och pedagogerna ska känna sig välkomna, trivas och utvecklas.
Verksamheten har en tillåtande miljö – det innebär att du får påverka med dina tankar och idéer, för att utveckla verksamheten tillsammans med oss till en ännu bättre lärandemiljö.

KVALIFIKATIONER
Grundläggande krav är att du innehar lärarexamen mot förskola.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi värdesätter också att du har god samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du har en egen drivkraft.
Du ska vara social och ha lätt för att skapa goda relationer till barn, föräldrar och kollegor.
Du ska vara strukturerad, tydlig och konsekvent kunna ta egna initiativ med en stor portion av engagemang och flexibilitet.
Du ser möjligheter istället för hinder. Du ser det som självklart att skapa förutsättningar för alla barnen så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde augusti 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A475401 - 4
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e03506f2-09ab-4a18-be90-6aea52af3059&TK=72db8dc2-4fa5-4c1e-bb59-822a2b8a9707
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kurator till Centrala Barn- och Elevhälsan

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


ARBETSUPPGIFTER
Alvesta växer! Vi har beslutat att utöka kuratorsorganisationen. I samband med det formar vi nya områden och tjänster.
Till centrala Alvesta söker vi en kurator med placering på Prästängsskolan (F-6) samt IM-programmen (Gy) och till södra Alvesta söker vi en kurator med placering på Vislandaskolan (F-9) samt Skatelövskolan (F-6).

Som kurator är du anställd och ingår i vår HBTQ-certifierade Centrala Barn- och Elevhälsan i Alvesta Kommun med placering på enheterna.

Skolkuratorns huvudsakliga uppgift inom det psykosociala arbetet är att finnas till för eleverna på våra skolor dvs. agera som barnets och elevens ”ambassadör”.
Skolkuratorn arbetar förebyggande och hälsofrämjande och medverkar på olika sätt i skolornas lokala elevvårdsarbete, samt stödjer skolans personal i deras elevhälsoarbete.
I kuratorsrollen ingår att vara aktiv och delaktig i samarbetet och samordningen av samhällets övriga insatser såsom socialtjänst, barn och ungdomshälsan, BUP, polis m.fl. Du förväntas även vara drivande i likabehandlingsarbetet.

Du kommer vara en viktig del av ett kuratorsteam på totalt fyra personer som träffas kontinuerligt och tillsammans tar ansvar för att våra barn och ungdomar i Alvesta kommun får bra förutsättningar att lyckas i skolan och i övrigt.

Eftersom arbetet innebär många kontakter, både internt och externt, krävs att du har god förmåga till samarbete samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

KVALIFIKATIONER
Socionomutbildning eller motsvarande.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Kurator
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde augusti 2017 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A398300 - 31
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3e3fc436-465f-4b41-b42d-c7532d93ba89&TK=b42fd464-89ea-4cc5-aaee-eb994ed601a9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.alvesta.se
  

Platsannons

Svetsare

AB Maskinarbeten är ett över 60 år gammalt företag som sysselsätter 140 anställda och förfogar över mer än 25.

000 kvm verkstadslokaler av hög klass. Vi utför avancerad svetsning samt plåt- och maskin-bearbetning. Dessutom tillverkar vi och marknadsför egentillverkade produkter såsom värmeväxlare, bandslipar och arbetskorgar.

Nu behöver vi förstärkning med

Svetsare

Som svetsare kommer Du att arbeta med svetsning och färdigarbete av diverse plåtkonstruktioner. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och ständigt grunda sig på de krav som kunden har på oss. För att klara detta krävs god erfarenhet av svetsning, ritningsläsning samt ett noggrant arbetssätt.

Vi ser helst att Du har erfarenhet inom metallindustrin sedan tidigare och att Du har goda kunskaper inom svetsning och ritningsläsning. Att vara flexibel, händig och en problemlösare är till stor fördel. Våra tillverkningsstorlekar är av varierad karaktär och du bör därför gilla variation i arbetet. Arbetet kan vara både självständigt och i grupp och det krävs därför att du kan hantera båda dessa arbetsformer.

Som svetsare hos oss har du även ansvar i att vara delaktig i ständiga förbättringar, då både ur tillverkningssynpunkt och verifiering av produktens kvalité.

Förutom licenser ses truck och traverskort som meriterande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Snarast tillsvidareanställningFast Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 2017/7
Webbplats: https://maskinarbeten.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:145752/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AB Maskinarbeten
Fabriksgatan 19
34232  Alvesta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kantpressare

AB Maskinarbeten är ett över 60 år gammalt företag som sysselsätter 140 anställda och förfogar över mer än 25.

000 kvm verkstadslokaler av hög klass. Vi utför avancerad svetsning samt plåt- och maskin-bearbetning. Dessutom tillverkar vi och marknadsför egentillverkade produkter såsom värmeväxlare, bandslipar och arbetskorgar.

Nu behöver vi förstärkning med

Kantpressare

Vi ser att du har tidigare erfarenheter inom yrket och dina kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik bör vara goda. Vår maskinpark består idag av Ursviken kantpressar med cybelec styrsystem och i vårt utbud av kantpressar har vi både manuella- samt robotkantpressar. Till vår produktionsgrupp kantpress tillhör även flertalet vals och riktmaskiner vilket gör att vi ser det som meriterande om Du har tidigare erfarenheter kring detta.  

Som person bör du vara flexibel och noggrann i ditt sätt att arbeta och du kommer att ställas inför att arbeta både i grupp och självständigt. Då våra tillverkningsstorlekar är varierande innebär det att du bör vara intresserad av variation i arbetet, ha många bollar i luften och gilla att hela tiden få jobba med nya projekt. Truck och traverskort ses som meriterande.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Kantpressare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Snarast tillsvidareanställningFast Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 2017/6
Webbplats: https://maskinarbeten.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:145703/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AB Maskinarbeten
Fabriksgatan 19
34232  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Förskoleområde Prästängen

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?
ARBETSUPPGIFTER
Förskoleområde Prästängen söker 3 st förskollärare, 1,0 tj, tillsvidareanställningar, som kommer att få arbeta i barngrupp på yngre- eller äldrebarnsavdelning efter förskolans styrdokument.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarutbildning eller lärarutbildning för de yngre åren.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde augusti 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A404862 - 7
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c5519661-1381-4177-8744-01ed967a8636&TK=f56412e0-6989-4bdd-befe-840af69bb62a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Produktionstekniker

AB Maskinarbeten är ett över 60 år gammalt företag som sysselsätter 140 anställda och förfogar över mer än 25.

000 kvm verkstadslokaler av hög klass. Vi utför avancerad svetsning samt plåt- och maskin-bearbetning. Dessutom tillverkar och marknadsför vi egentillverkade produkter såsom värmeväxlare, bandslipar och arbetskorgar.

Nu behöver vi förstärkning med;

Produktionstekniker

Som produktionstekniker hos oss arbetar du med såväl övergripande- som detaljfrågor och bidrar till att produktionen sker på ett effektivt sätt med högsta möjliga kvalitet. Du kommer leda och delta i projekt inom områden såsom Lean Production, logistik, produktionsstudier, arbetsplatsupplägg, introduktion av nya artiklar etc. Du kommer även få möjlighet att rita, konstruera och bereda produktionshjälpmedel för ett så optimalt flöde av våra detaljer som möjligt.

Du bör ha en relevant utbildning samt arbetslivserfarenhet från ovanstående områden. Det är viktigt att du som person har en stark egen drivkraft samt god förmåga till självständigt arbete då rollen är väldigt självständig och beroende av att du tar initiativ och driver uppgifter tills du slutfört dem. Du bör även vara beslutsam, strukturerad, analytiskt samt gilla att ha olika projekt igång samtidigt.

För oss är det meriterande om du kan visa upp genomförda projekt exempelvis inom Lean Production såsom 5S.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta oss via telefon.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Snarast tillsvidareanställningFast Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 2017/5
Webbplats: https://maskinarbeten.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:145689/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AB Maskinarbeten
Fabriksgatan 19
34232  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Förskoleområde Moheda

Alvesta kommun med ca 19 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.
– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade


Förskoleområde Moheda består av fyra förskolor som tillsammans bildar en enhet.
Vi söker nu positiva, engagerade förskollärare som har förmåga att, tillsammans med arbetslaget, leda och organisera arbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Förskoleområde Moheda söker 5 st förskollärare 1,0 tj, tillsvidareanställningar.

Som förskollärare arbetar du utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget.
Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar.
Kontakten och samarbetet med barnens föräldrar är en viktig del i arbetet.
Du arbetar för att skapa en rolig, trygg och lärorik förskola.

KVALIFIKATIONER
Leg. förskollärare. Gärna erfarenhet av pedagogisk dokumentation.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde augusti 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A402465 - 15
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=187413a6-d9c8-4051-8f95-f74497ae82e4&TK=1aaac639-1323-48e8-8beb-f17210190f5a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Förskoleområde Vislanda

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Förskoleområde Vislanda består av två förskolor, Kvarngården och Tallbacken.

Förskoleområdets vision är att alla barn ska ges möjligheten till att upptäcka och utforska sin omvärld tillsammans och med nyfikna pedagoger som finns med som medforskare och stöd. Lärandet ska vara lustfyllt och meningsfullt.
Vi arbetar för att göra miljön välkomnande, inspirerande, tydlig, utmanande och flexibel.
Alla barn ska ges möjligheter till att bli sitt bästa jag.

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare arbetar du utifrån aktuella styrdokument, reflekterar, planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med arbetslaget.

Samarbete och kontakten med föräldrar är en viktig del av uppdraget.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarutbildning eller lärarutbildning för de yngre åren.

Erfarenhet och datakunskaper är meriterande.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

All rekryteringshjälp undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 75% Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde augusti 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A329593 - 14
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5721508b-2d39-42ed-b58d-c00ab08a6be2&TK=88b0dfbf-c7c3-4ec2-b2ba-c66235244072
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Förskoleområde Grönkulla

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som land och rika möjligheter till en aktiv fritid. Vi är i uppstarten av ett tillväxt och förändringsarbete. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?
ARBETSUPPGIFTER
Förskoleområde Grönkulla söker förskollärare som kommer att arbeta i barngrupp efter förskolans styrdokument.

- 2 st 1,0 tjänst, tillsvidareanställning
- 1 st 1,0 tjänst, visstidsanställning

Vi arbetar Reggio Emiliainspirerat, där barnen är intelligenta, nyfikna och kreativa. Alla barn ges möjlighet att pröva sina egna teorier genom ett utforskande förhållningssätt som genomsyras av kreativitet och de 100 språken.

Förskolans miljö ger barnen rika möjligheter till ett lustfyllt lärande präglat av glädjen att lyssna, berätta och utforska världen tillsammans med andra.
Samarbetet med köket i detta arbete är värdefullt för oss

KVALIFIKATIONER
Förskollärarutbildning eller lärarutbildning för de yngre åren.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde augusti 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A402465 - 19
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0a50ca2a-2407-4b7f-b101-2b3b61486c94&TK=735a6d24-1b5f-4030-be04-343845dd6d20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Speciallärare alt. lärare med bred behörighet till Mohedaskolans mellanstad

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Mohedaskolan är en sammanhållen F-9 skola med fritidshem.
I nuläget har skolan ca 480 elever och 65 personal fördelat på tre arbetslag: F-3, 4-6 och 7-9.
Skolan är belägen i närheten av skog med tillgång till elljusspår.
Det som kännetecknar skolan är en god trivsel bland elever och personal. Vi jobbar för en tydlig grundstruktur på hela skolarbetet, att alla elever är allas elever, ett helhetsansvar för mentorerna och ett relationellt synsätt.

ARBETSUPPGIFTER
Finnes:

Ett arbetslag på mellanstadiet med högt i tak och ett relationsskapande arbetssätt, där vi aktivt tar ett gemensamt ansvar för alla våra elever.

KVALIFIKATIONER
Sökes:

Behörig speciallärare, gärna med behörighet i ma, sv och eng, alternativt lärare med dessa behörigheter som har erfarenhet av specialundervisning.
Du behöver ha god samarbetsförmåga samt en vilja att delta i utvecklingsarbetet i arbetslaget. Du kommer att undervisa såväl enskilt som i mindre grupp eller i helklass.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100%, ferieanställning Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A281732 - 38
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2ae801e8-3ab6-471b-8032-796f16da9275&TK=6035ed60-5ac4-4a2f-ada2-8ed04ce6cbcc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Parkarbetare, föräldrarvik

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Förvaltningen för Samhällsplanering har en nyckelroll i Alvestas utveckling. Ansvarar för plan- och byggfrågor, miljö, kart-, mark-, trafik-, va- och teknikfrågor i kommunen. Totalt är vi ca 80 anställda, organiserade i enheterna FSP Bygg&Miljö, Planering, Teknik, Va-verk och Teknisk service.
Information om förvaltningen finns via kommunens hemsida.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som parkarbetare. Parken har hand om bl.a. underhåll och nyanläggning av parker, lekplatser, offentliga miljöer, växthusdrivning, utsmyckning i kommunen, trädgårdskunnande, lekplatsunderhåll, gräsklippning, trädbeskärning, huggning och röjning av tätortsnära skog, gatusopning, snöröjning och sandning.
Vinterberedskap ingår.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst tvåårig trädgårdsutbildning/Naturbruksgymnasium eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Erfarenhet av grönyteskötsel är ett krav. Du är en god problemlösare, är drivande och har ett tankesätt där du sätter kunden och uppgiften i centrum. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi ser det som meriterande med giltig ”Arbete på väg”- utbildning och maskinvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du har en egen drivkraft. Du ska vara social och ha lätt för att skapa goda relationer. B-körkort krävs. BE/utökad behörighet är meriterande.
Erfarenhet krävs.


ÖVRIGT
Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Föräldravik, tidbegänsad till okt 2018. Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A671203/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8b73e8e9-4c27-43bc-8c04-9d15e82e66aa&TK=9d1b8b1e-e4b6-4376-b4ab-c05ae0f41a91
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Förvaltningen för Samhällsplanering
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.alvesta.se
  
Platsannons

Parkarbetare

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Förvaltningen för Samhällsplanering har en nyckelroll i Alvestas utveckling. Ansvarar för plan- och byggfrågor, miljö, kart-, mark-, trafik-, va- och teknikfrågor i kommunen. Totalt är vi ca 80 anställda, organiserade i enheterna FSP Bygg&Miljö, Planering, Teknik, Va-verk och Teknisk service.
Information om förvaltningen finns via kommunens hemsida.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som parkarbetare. Parken har hand om bl.a. underhåll och nyanläggning av parker, lekplatser, offentliga miljöer, växthusdrivning, utsmyckning i kommunen, trädgårdskunnande, lekplatsunderhåll, gräsklippning, trädbeskärning, huggning och röjning av tätortsnära skog, gatusopning, snöröjning och sandning.
Vinterberedskap ingår.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst tvåårig trädgårdsutbildning/Naturbruksgymnasium eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Erfarenhet av grönyteskötsel är ett krav. Du är en god problemlösare, är drivande och har ett tankesätt där du sätter kunden och uppgiften i centrum. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi ser det som meriterande med giltig ”Arbete på väg”- utbildning och maskinvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga samtidigt som det är viktigt att du har en egen drivkraft. Du ska vara social och ha lätt för att skapa goda relationer.
B-körkort krävs. BE/utökad behörighet är meriterande.
Erfarenhet krävs.


ÖVRIGT
Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A671189/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8bd6a36c-22b6-4cdd-a787-44c0c964dc18&TK=837a458f-af64-44a8-a9e3-964097ff6731
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Förvaltningen för Samhällsplanering
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.alvesta.se
  
Platsannons

Vik. lärare i SO år 7-9, Vislandaskolan

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Vislandaskolan är en sammanhållen F-9 skola. Våra främsta resurser består i samverkan över gränser, kompetent personal, vår skolskog, elevdemokratiarbete samt ortens företag.
I augusti beräknas skolan ha 470 elever och 60 personal fördelat på tre arbetslag: F-3, 4-6 och 7-9.

F-6 har två grupper i vardera årskursen medan år 7-9 består av tre paralleller i respektive årskurs. Vi jobbar i arbetslag F-3, 4-6,7-9, fritidshem och fritidsgård. Utöver de stora arbetslagen jobbar vi även i mentors- samt ämnesspår. I verksamheten ingår även fritidshem. Vislandaskolan är en lagom stor skola med många möjligheter där verksamheten ständigt växer och utvecklas.

Skolan arbetar aktivt med ämnesutveckling och utarbetande av nya arbetsområden. Bland annat jobbar vi aktivt tillsammans med närsamhället och näringsliv i Vislanda med omnejd.

ARBETSUPPGIFTER
Du undervisar i huvudsak i SO kombinerat med undervisning/resurstid i annat ämne beroende på din kompetens. Utöver dig finns ytterligare behörig SO-lärare på 7-9.
I tjänsten ingår även delat mentorskap.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en trygg relationsskapande person och som har ett inkluderande synsätt. Du är flexibel och sätter elevernas enskilda behov i centrum. Du tar ett helhetsansvar för din elevgrupp.
Andra meriterande egenskaper är om du har goda IT-kunskaper och har lätt för att samarbeta med övrig personal på skolan.
Tjänsten kräver flexibilitet och ett bra ledarskap. Som ny lärare på Vislandaskolan finns en bra struktur att följa, men du har också stor möjlighet att själv påverka och sätta din prägel på uppdraget.
Du är självklart behörig lärare.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

All rekryteringshjälp undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. 80-100% efter eget val Tidsbegränsad anställning, tillträde: Vik. 2017-08-14 - 2018-06-20 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A477915 - 27
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=917c8294-28d6-4b27-bfe7-7482d877d61d&TK=a2d6697b-a79f-44e8-a4de-86094dc758df
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.alvesta.se
  
Platsannons

Studie- och yrkesvägledare, Allbo Lärcenter

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som land och rika möjligheter till en aktiv fritid. Vi är i uppstarten av ett tillväxt och förändringsarbete. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?
ARBETSUPPGIFTER
Studie- och yrkesvägledning mot vuxenutbildningen och ungdomar på IM-programmet. Du arbetar huvudsakligen med aktiv vägledning och information till elever och andra kommun-invånare både enskilt och i grupp.

I arbetet utgår du från individens behov och förutsättningar. Du kommer att samarbeta med lärare och övrig personal för ökad måluppfyllelse. Du kommer också att ha kontakter med andra myndigheter och utbildningssamordnare.

Kommunens tre studievägledare arbetar i ett team som fungerar som forum för studie- och yrkesvägledning och som tillsammans bildar en länk mellan de olika skolformerna.

KVALIFIKATIONER
Studie- och yrkesvägledarexamen är ett krav.
Goda kunskaper i styrdokument kring vuxenutbildningen och IM såsom Vux12 samt Gy11. Vidare krävs kunskaper om CSNs regelverk samt regler runt utfärdande och bedömning av olika betygsdokument.
Goda färdigheter inom samtalsmetodik är en förutsättning.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A402764 - 21
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fd04eb96-cc0d-49c7-84e4-0d4cd555bc65&TK=c5d1b951-1644-4e8c-942e-6e38d7afdbfd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig assistent - uzbekiska

Hjälpa 18-årig kille som har autism, grav funktionsnedsättning och grav mental retardation, med att klara sin vardag utifrån LSS-beslut. Arbetsplatsen är i brukarens hem.

Du tycker om att arbeta som assistent och vara i en annan person hem och ingå i en större familjegemenskap.
Du har körkort.
Du talar uzbekiska.

Arbetsplatsen är i brukarens hem samt utflykter med brukaren i omnejd.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstider både dag och natt i rullande schema. Anställningsgrad: 50 % 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: Uzbekiska-001
Webbplats:
Epostadress: info@inleva.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: INLEVA AB
Enhagsvägen 18
18740  Täby Sverige
Hemsida: http://www.inleva.se
  
Platsannons

Lärare med inriktning mot fritidshem/fritidspedagog till Mohedaskolan

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Mohedaskolan är en sammanhållen F-9 skola med fritidshem.
I nuläget har skolan ca 480 elever och 65 personal fördelat på tre arbetslag: F-3, 4-6 och 7-9.
Skolan är belägen i närheten av skog med tillgång till elljusspår.
Det som kännetecknar skolan är en god trivsel bland elever och personal. Vi jobbar för en tydlig grundstruktur på hela skolarbetet, att alla elever är allas elever, ett helhetsansvar för mentorerna och ett relationellt synsätt.

ARBETSUPPGIFTER
Mohedaskolan söker lärare med inriktning mot fritidshem/fritidspedagog.

I uppdraget som lärare i fritidshem kommer du att delta i utvecklingen av undervisningen på fritidshemmet tillsammans med övriga pedagoger.
Du kommer att samverka i klass under skoldagen och tillsammans med kollegor planerar ni för undervisningen kring barnet, hela dagen.

Vi har organiserat vårt arbete på lågstadiet i mindre ”arbetslag”, ett för varje årskurs. Detta innebär att vi försöker samla alla resurser, lärare, spec., fritids m.fl. så att man gör sin tid i samma elevgrupp och att vi också kan få ett helhetsperspektiv på barnen.

Känns det som du vill vara en del av att forma detta är du välkommen med din ansökan.

KVALIFIKATIONER
• Du är behörig lärare med inriktning mot fritidshem/fritidspedagog och är väl förtrogen med gällande styrdokument.
• Du har ett intresse för det systematiska kvalitetsarbetet.
• Du trivs med att arbeta både självständigt och i arbetslag.
• Du ser det som viktigt med goda relationer och har lätt för att samverka med elever, föräldrar och kollegor.
• Legitimation för undervisning i skolan och eller något års erfarenhet är meriterande.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75%, semesteranställning Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A281732 - 37
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5a5d6595-b947-4a08-a499-277f4d46a2ec&TK=92e260d3-03e5-4ec2-ae48-45acdce25995
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare med inriktning mot fritidshem/fritidspedagog till Mohedaskolan

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Mohedaskolan är en sammanhållen F-9 skola med fritidshem.
I nuläget har skolan ca 480 elever och 65 personal fördelat på tre arbetslag: F-3, 4-6 och 7-9.
Skolan är belägen i närheten av skog med tillgång till elljusspår.
Det som kännetecknar skolan är en god trivsel bland elever och personal. Vi jobbar för en tydlig grundstruktur på hela skolarbetet, att alla elever är allas elever, ett helhetsansvar för mentorerna och ett relationellt synsätt.

ARBETSUPPGIFTER
Mohedaskolan söker lärare med inriktning mot fritidshem/fritidspedagog.

I uppdraget som lärare i fritidshem kommer du att delta i utvecklingen av undervisningen på fritidshemmet tillsammans med övriga pedagoger.
Du kommer att samverka i klass under skoldagen och tillsammans med kollegor planerar ni för undervisningen kring barnet, hela dagen.

Vi har organiserat vårt arbete på lågstadiet i mindre ”arbetslag”, ett för varje årskurs. Detta innebär att vi försöker samla alla resurser, lärare, spec., fritids m.fl. så att man gör sin tid i samma elevgrupp och att vi också kan få ett helhetsperspektiv på barnen.

Känns det som du vill vara en del av att forma detta är du välkommen med din ansökan.

KVALIFIKATIONER
• Du är behörig lärare med inriktning mot fritidshem/fritidspedagog och är väl förtrogen med gällande styrdokument.
• Du har ett intresse för det systematiska kvalitetsarbetet.
• Du trivs med att arbeta både självständigt och i arbetslag.
• Du ser det som viktigt med goda relationer och har lätt för att samverka med elever, föräldrar och kollegor.
• Legitimation för undervisning i skolan och eller något års erfarenhet är meriterande.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100%, semesteranställning Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A281732 - 36
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9280772a-6747-4506-ab39-22ac4a943bdc&TK=abfd6eab-fd2f-4531-a8be-6855fe51d099
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare/speciallärare i svenska till Mohedaskolans högstadium

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Mohedaskolan är en sammanhållen F-9 skola med fritidshem.
I nuläget har skolan ca 480 elever och 65 personal fördelat på tre arbetslag: F-3, 4-6 och 7-9.
Skolan är belägen i närheten av skog med tillgång till elljusspår.
Det som kännetecknar skolan är en god trivsel bland elever och personal. Vi jobbar för en tydlig grundstruktur på hela skolarbetet, att alla elever är allas elever, ett helhetsansvar för mentorerna och ett relationellt synsätt.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten kommer i huvudsak att var fördelad mellan specialundervisning svenska i åk 7-9 och svenska i åk 7.
Du kommer att jobba nära 2 andra kollegor i svenska. Arbetslaget på högstadiet består av 15-20 kollegor. Högstadiet består idag av ca 150 elever.

I uppdraget kan också mentorskap i en klass tillsammans med kollegor ingå.
Du bidrar aktivt till ett kollegialt lärande i olika forum utifrån din kompetens och utvecklar dina ämnen.
Du ser datorn som ett naturligt och berikande arbetsredskap, i ditt eget och i elevernas arbete.

KVALIFIKATIONER
Grundläggande krav är att du innehar lärarlegitimation med behörighet att undervisa i grundskolan inom ämnet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi värdesätter också att du har god samarbetsförmåga, är social och har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor.
Du ska vara strukturerad, tydlig och konsekvent med förmåga att ta egna initiativ med en stor portion av engagemang.
Du ser skolans mångfald som en möjlighet liksom vikten av elevernas inflytande över sin kunskapsutveckling.
Erfarenhet är meriterande.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100%, ferieanställning Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A281732 - 35
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b1eac69c-fe4c-4c85-986b-a3012b9ba6cf&TK=bb348d5a-1417-47d6-8395-f54e2ffee507
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare ma/no till Mohedaskolans högstadium

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Mohedaskolan är en sammanhållen F-9 skola med fritidshem.
I nuläget har skolan ca 480 elever och 65 personal fördelat på tre arbetslag: F-3, 4-6 och 7-9.
Skolan är belägen i närheten av skog med tillgång till elljusspår.
Det som kännetecknar skolan är en god trivsel bland elever och personal. Vi jobbar för en tydlig grundstruktur på hela skolarbetet, att alla elever är allas elever, ett helhetsansvar för mentorerna och ett relationellt synsätt.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten kommer att var fördelad med ca 75 % matematik inklusive specialundervisning och 25% no.
Du kommer att jobba nära 2 andra kollegor i ma/no. Arbetslaget på högstadiet består av 15-20 kollegor. Högstadiet består idag av ca 150 elever.

I uppdraget kan också mentorskap tillsammans med kollegor ingå.
Du bidrar aktivt till ett kollegialt lärande i olika forum utifrån din kompetens och utvecklar dina ämnen.
Du ser datorn som ett naturligt och berikande arbetsredskap, i ditt eget och i elevernas arbete.

KVALIFIKATIONER
Grundläggande krav är att du innehar lärarlegitimation med behörighet att undervisa i grundskolan inom ämnena.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi värdesätter också att du har god samarbetsförmåga, är social och har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor.
Du ska vara strukturerad, tydlig och konsekvent med förmåga att ta egna initiativ med en stor portion av engagemang.
Du ser skolans mångfald som en möjlighet liksom vikten av elevernas inflytande över sin kunskapsutveckling.
Erfarenhet är meriterande.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100%, ferieanställning Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A281732 - 34
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a102a511-5d24-41d9-99e7-741817c67a7a&TK=f25d939b-0fb8-47d8-bb2f-b1e977494147
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i spanska till Mohedaskolans högstadium

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Mohedaskolan är en sammanhållen F-9 skola med fritidshem.
I nuläget har skolan ca 480 elever och 65 personal fördelat på tre arbetslag: F-3, 4-6 och 7-9.
Skolan är belägen i närheten av skog med tillgång till elljusspår.
Det som kännetecknar skolan är en god trivsel bland elever och personal. Vi jobbar för en tydlig grundstruktur på hela skolarbetet, att alla elever är allas elever, ett helhetsansvar för mentorerna och ett relationellt synsätt.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten kommer att var fördelad med ca 50 % lärare i spanska och 50 % som resurslärare i andra ämnen.
Arbetslaget på högstadiet består av 15-20 kollegor. Högstadiet består idag av ca 150 elever.

I uppdraget kan också mentorskap i en klass tillsammans med kollegor ingå.
Du bidrar aktivt till ett kollegialt lärande i olika forum utifrån din kompetens och utvecklar dina ämnen.
Du ser datorn som ett naturligt och berikande arbetsredskap, i ditt eget och i elevernas arbete.

KVALIFIKATIONER
Grundläggande krav är att du innehar lärarlegitimation med behörighet att undervisa i grundskolan i spanska. Behörighet i andra ämnen är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi värdesätter också att du har god samarbetsförmåga, är social och har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor.
Du ska vara strukturerad, tydlig och konsekvent med förmåga att ta egna initiativ med en stor portion av engagemang.
Du ser skolans mångfald som en möjlighet liksom vikten av elevernas inflytande över sin kunskapsutveckling.
Erfarenhet är meriterande.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 50-100%, ferieanställning Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A281732 - 33
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=47737538-f8b4-4a7c-9f3c-9b294e14b051&TK=cfe38d13-1629-495a-9ea4-c87c62987669
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Resurspedagog till Grönkullaskolan

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Grönkullaskolan är en F-6-skola med förberedelseklasser samt fritidshem. Det är en skola där eleverna har rötter i många olika kulturer vilket vi ser som vår styrka och möjlighet. Vi är nu i en process där vi på skolan arbetar för att hitta former för att bättre ta tillvara dessa kompetenser och utmaningar. Grönkullaskolan vill, i samarbete med vårdnadshavare, utveckla aktiva, kreativa, kompetenta och ansvarskännande individer. Vi ska vara en skola där varje elev ges möjlighet att utveckla sina egna förmågor. Nu påbörjar vi en resa för att bli en ännu bättre skola.

- En projektgrupp kommer att träffas för att utveckla och planera ett arbete för en inbjudande och kunskapsutvecklande skolgård.
- Vi är med i projektet Unga internationella vänner som startade i februari 2016 och som syftar till att möjliggöra en meningsfylld fritid för elever som är nyanlända och skapa en god integration.
- Vårt spec.team innehåller speciallärare, specialpedagog, beteendevetare, kurator, skolsköterska och ledning. Vi ser att de olika kompetenserna kommer bidra till en god mötesplats där vi tillsammans kan utveckla skolan.
- På skolan finns det en aktiv samverkansgrupp bestående av vårdnadshavare till elever i förskoleklass upp till årskurs 6. Tankar, idéer och informationsutbyte sker i gruppen där vi även lyfter utvecklingsmöjligheter för skolan.
- Vi är med i ett projekt med Skolverket, som heter Samverkan för bästa skola. Alla lärare går en kurs i andraspråksutveckling, 15 hp, för att kompetensutveckla inom området i samverkan med Linnéuniversitetet.
- Vi arbetar med plattformen Schoolsoft, som även är kopplat till Google apps (GSE).

Vill du vara en del i vårt team och vara med på vår resa?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu resurspedagog till klass/elev.

Tjänsten innebär att du arbetar mot vissa elever, grupper eller klasser. Del av tjänst kan även vara på fritidshemmet. Självklart är det viktigt att du skapar ett bra samarbete med eleverna och dess vårdnadshavare.
Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans skapar, leder och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Ni skapar goda förutsättningar för att eleven ska nå målen. Tillsammans med kollegor, elever och vårdnadshavare skapar ni ett klimat som inspireras av trygghet och studiero.
På skolan har vi ett elevhälsoteam bestående av speciallärare, specialpedagog, kurator, skolsköterska, beteendevetare och skolledning. Vi ser att du har ett nära samarbete med elevhälsoteamet kring de barn som är i behov av särskilt stöd.

Varmt välkommen med din ansökan!


KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har en bred erfarenhet av arbete med elever med neuropsykiatrisk problematik, elevassistentutbildning samt annan pedagogisk utbildning anses som meriterande.
Du ska ha ett stort intresse av att skapa positiva lärandemiljöer och ett gott bemötande tillsammans med kollegorna i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi värdesätter också att du har god samarbetsförmåga, är social och har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor.
Du ska vara strukturerad, tydlig och konsekvent med förmåga att ta egna initiativ med en stor portion av engagemang och flexibilitet.

Du ser skolans mångfald som en möjlighet liksom vikten av elevernas inflytande över sin kunskapsutveckling där språk, lärande och identitet är av största betydelse för att eleven ska få möjlighet att utvecklas i samtliga ämnen. Du ser det som självklart att skapa förutsättningar för alla elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. 60-100 % Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: A398300 - 22
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fffecd2e-5dcd-45ba-ae48-83185b94131e&TK=ddc1f746-78f4-4b5f-a228-44d4286b75e7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.alvesta.se
  
Platsannons

Semestervikarier till Omsorgsförvaltningen

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Vi är i full gång med att rekrytera vikarier för semesterperioden 2017. Våra medarbetare ska förstås få en välförtjänt ledighet, och då behöver vi just dig!

Du kan välja att arbeta med äldre, funktionshindrade, personlig assistans eller socialpsykiatrin.

Vårt mål är att alla som jobbar hos oss ska trivas, få växa och kunna påverka.
Hos oss är just du viktig!


ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är omvårdnadsarbete samt delegerade medicinska arbetsuppgifter.
Arbete med kommunens datasystem är en del av arbetet.
Som undersköterska, vårdbiträde, vårdare eller personlig assistent har du ett meningsfullt sommarjobb där du utvecklas.
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med uppgifter där du verkligen behövs och där din insats ger många människor en högre livskvalitet. Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt sommarjobb där du får möjlighet att i mötet med andra människor och deras behov, använda dina kunskaper och utveckla dina förmågor. En stor fördel är om du gillar utmaningar, har relevant utbildning eller erfarenhet av arbete med människor i olika åldrar med funktionshinder.
Du skall stödja och hjälpa våra brukare i deras vardagliga liv samt övrigt förekommande arbetsuppgifter som ingår i anställningen.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har för verksamheten adekvat utbildning inom vård och omsorg. Erfarenhet av arbete med äldre personer eller personer med funktionshinder är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du har körkort B.

Ange i din ansökan om du har särskilda önskemål om arbetsställe och arbetsområde.
Jobbet söker du via länken längst ned i denna annons. Eventuella frågor kan du ställa i din ansökan. Vi rekryterar fortlöpande allt eftersom ansökningarna inkommer.


ÖVRIGT
Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 100
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde i juni enligt överenskommelse Introduktion kommer att ske under våren 2017 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: A639315/2016
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a0a8e5cd-e2c0-46e3-accd-3834ec7108fc&TK=81d33b56-0ef2-440c-b1e2-96952d7be464
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Omsorgsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Elmontörer för omgående uppdrag i Alvestaområdet

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Alvestaområdet söker vi nu duktiga och erfarna Elmontörer. Du kommer i första hand att arbeta med mer komplex fintmontering där du monterar komponenter och drar kablage enligt kundanpassade ritningar. De flesta arbetsmomenten innehåller både el och mekanik samt slutmontering och kontroller.

Tjänsten passar dig som är flink och van att arbeta praktiskt!

Din profil
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med el- eller automationsinriktning. Vidare är du en duktig Montör som är van att arbeta med finmontering. Du lägger stort fokus på kvalitet och är mån om utföra ditt arbete med stor noggrannhet. Med hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga kan du vara den vi söker!

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo AB för att sedan arbeta ute hos vår kund i Alvestaområdet. För rätt person kan det efter en tids inhyrning finnas en god chans till fortsatt anställning direkt hos vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Alvestaområdet.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om oss
Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Elmontör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 231
Webbplats: http://empleo.se/external-job-landing-page/?jaid=231
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Empleo AB
Storgatan 14
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.empleo.se
  

Platsannons

Förskollärare

Helgas Ungar är ett föräldrakooperativ som ligger i natursköna Sjöatorp utanför Alvesta. Förskolan har en lantlig hemmiljö och naturen finns inpå knutarna med skog sjö och äng. Vår utegård har stora gröna ytor med plats för spring och lek i alla dess former. Maten lagar vi från grunden med ekologiska och närproducerade råvaror. Helgas Ungar startade 1994 och har i dagsläget 18 barn i åldrarna 1-5 år.

Du kommer ingå i ett arbetslag på 4 personer med ett nära samarbete. Du kommer till stor del ha hand om den pedagogiska planeringen av verksamheten, genomförandet samt utvärdering, allt enligt läroplan och styrdokument. Kreativitet, flexibilitet, samarbetsförmåga och ett stort engagemang för barn och barns utveckling är egenskaper som vi värdesätter på vår förskola.

Vi söker dig som är:

-utbildad och legitimerad förskollärare, positiv, lösningsfokuserad och kan samarbeta med barn, kollegor och föräldrar.

-väl förtrogen med förskolans läroplan, styrdokument och har en ambition att utveckla och en vilja att driva verksamheten framåt och även brinner för natur och utepedagogik.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Arbetet inleds med provanställning 6 månader.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökningarna behandlas löpande så vänta inte med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Helgas ungar Ekonomiaska Förening
Sjöatorp
34293  HJORTSBERGA 
Hemsida: www.helgasungar.se
  
Platsannons

Ma/NO-lärare 7-9 till Hagaskolan

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Hagaskolan är en sedan augusti 2014 en nystartad 7-9-skola i Alvesta kommun.
På skolan har vi cirka 365 elever fördelade i 3 arbetslag. Vi är ca 50 medarbetare, som i olika funktioner arbetar för att ge eleverna en lärorik skoldag i en trygg miljö. På skolan har vi 1till1-datorer.
Som Ma/No lärare är man knuten till ett av arbetslagen, men kommer att undervisa elever från alla arbetslag.
Vi är flexibla och nyfikna i vårt arbete, vi utvecklas kontinuerligt i ett kollegialt lärande, genom att ta del av andra skolors arbete och genom att implementera forskning i våra arbetsmetoder.
Under 2016 har vi på Hagaskolan startat ett utvecklingsarbete, ”Samverkan för bästa skola” i samarbete med Skolverket och Linnéuniversitetet, som även löper över läsåret 17/18.
Hagaskolans vision är att i en tidsenlig skola ge alla elever förutsättningar att utvecklas och bli demokratiska medborgare i en komplex värld.

Våra ledord: Kunskap, Glädje och Gemenskap

Våra mål:
o Alla elever på vår skola ska nå målen i läroplanen och bli behöriga till gymnasiestudier
o Alla på vår skola ska känna sig trygga och se allas lika värde
o På vår skola samverkar elever, vårdnadshavare och personal.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i Ma/NO är du kopplad till ett av skolans tre arbetslag, där man har sin främsta samverkan med elevens kunskapsutveckling i fokus.
Du blir även kopplad till en handledningsgrupp för kollegialt lärande med 4-5 kollegor som har avsatt tid för att jobba med att utveckla undervisningen.
I uppdraget ingår också mentorskap i en klass tillsammans med minst en kollega.
Du bidrar aktivt till ett kollegialt lärande i olika forum utifrån din kompetens och utvecklar dina ämnen.
Du ser datorn som ett naturligt och berikande arbetsredskap, i ditt eget och i elevernas arbete.
Du blir även kopplad till en handledningsgrupp för kollegialt lärande med 4-5 kollegor som har avsatt tid för att jobba med att utveckla undervisningen.
I uppdraget ingår också mentorskap i en klass tillsammans med minst en kollega.
Du bidrar aktivt till ett kollegialt lärande i olika forum utifrån din kompetens och utvecklar dina ämnen.
Du ser datorn som ett naturligt och berikande arbetsredskap, i ditt eget och i elevernas arbete.
Du har god kännedom om skolans styrdokument och god kunskap om pedagogisk dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Grundläggande krav är att du innehar lärarlegitimation med behörighet att undervisa i grundskolan inom ämnena.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi värdesätter också att du har god samarbetsförmåga, är social och har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor.
Du ska vara strukturerad, tydlig och konsekvent med förmåga att ta egna initiativ med en stor portion av engagemang.
Du ser skolans mångfald som en möjlighet liksom vikten av elevernas inflytande över sin kunskapsutveckling.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde höstterminen 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A396399 - 21
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2036fb30-1752-44ef-b179-641675954618&TK=866523c7-360c-4031-97dd-1f3ab87145f5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till man i Alvesta

Lystra personlig assistans föddes ur tanken att någon måste stå upp för reformen som den var tänkt från början. Utan excesser. Utan orimliga vinstuttag. Utan räntesnurror. Utan fusk.

Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs och att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar. För alla har rätt att leva. Inte bara överleva.Nu söker vi en vikarie till gruppen med möjlighet till en schemarad för rätt person.

Vår kund beskriver nedan vad han behöver och vem han letar efter:

Jag är 33 år gammal och har Huntingtons sjukdom som är en fortskridande neurologisk och neuropsykiatrisk sjukdom. Den leder till en kombination av motoriska, kognitiva och psykiatriska symtom.

Mina intressen är snabba båtar, spela Tv-spel och så klart min 15-åriga dotter som hälsar på 1 gång per månad. Även hon är i behov av assistenter.

Jag är en lugn person som behöver hjälp för att klara av min vardag med matlagning, inköp, olika hushållssysslor, en del personlig hygien, stöttning vid förflyttningar, kommunikation mm.

Vidare kan jag tycka det roligt att titta på en fotbollsmatch. Då jag har svårt att prata, är det viktigt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Det är en fördel om du har arbetat inom vård och omsorg men inget krav.
Schemat är förlagt under dygnets alla timmar.

Du är med fördel inte allergisk, då katt finns i hemmet.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens utgång, så sänd in din ansökan redan idag.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://jobba.lystraassistans.se/jobs/31182-personlig-assistent-till-man-i-alvesta?promotion=7861-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LYSTRA personlig assistans
Södra Långgatan 23
16959  Solna Sverige
Hemsida: http://www.lystraassistans.se/
  
Platsannons

Kvalitetstekniker till växande företag i Vislanda

Kundföretaget
Till vår kund i Vislanda söker vi nu en driven och produktionskunnig kvalitetstekniker.

Företaget verkar inom mekanisk verkstad och är ISO-certifierade enligt 9001, 14001 samt 3834-2.

Du kommer att börja som inhyrd konsult via Monticos bemanning, där tanken är att du ska övergå i en fast anställning hos vår kund efter en prövotid.

Arbetsbeskrivning
Kvalitetsarbetet utförs i nära samarbete med produktionen och produktionschefen. Som kvalitetstekniker innehar du en drivande roll i att föra företaget framåt, samtidigt som du kontrollerar att standarder och rutiner efterlevs.

I rollen som kvalitetstekniker är din tillvaro fartfylld och omväxlande. Du förväntas kunna ha många projekt igång parallellt, samtidigt som du besitter förmågan att snabbt omprioritera och lösa plötsliga problem och frågeställningar.

I dina dagliga arbetsuppgifter ingår följande;

- Hantera interna och externa avvikelser
- Hantera reklamationer
- Föra utfallsprotokoll
- Genomföra stickprover i produktionen
- Skriva åtgärdsrapporter
- Upprätta och följa upp strukturer
- Kontrollera och vid behov korrigera ritningar och instruktioner
- Driva och följa upp företagets kalitetstavla

Din profil
Företaget befinner sig i en spännande utvecklingsfas, och nu behöver vi dig som brinner för förändrings- och förbättringsarbete.
Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet inom produktion. Vidare tror vi att du har en teknisk utbildning och vi ser gärna att du jobbat med produktionsutveckling eller kvalitetsarbete.

Som person tror vi att du har pondus och skinn på näsan. Du värdesätter ordning och reda samt har sinne för problemlösning. Du uppskattar högt tempo och högt i tak, att ha korta beslutsvägar och nära samarbete med produktionen.Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 30 april, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Kvalitetsingenjör/-tekniker, metallurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 3854
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/3854
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Vislandavägen 11
34138  Ljungby Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Förskollärare eller lärare till Grönkullaskolan

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Grönkullaskolan är en F-6-skola med förberedelseklasser samt fritidshem. Det är en skola där eleverna har rötter i många olika kulturer vilket vi ser som vår styrka och möjlighet. Vi är nu i en process där vi på skolan arbetar för att hitta former för att bättre ta tillvara dessa kompetenser och utmaningar. Grönkullaskolan vill, i samarbete med vårdnadshavare, utveckla aktiva, kreativa, kompetenta och ansvarskännande individer. Vi ska vara en skola där varje elev ges möjlighet att utveckla sina egna förmågor. Nu påbörjar vi en resa för att bli en ännu bättre skola.

- En projektgrupp kommer att träffas för att utveckla och planera ett arbete för en inbjudande och kunskapsutvecklande skolgård.
- Vi är med i projektet Unga internationella vänner som startade i februari 2016 och som syftar till att möjliggöra en meningsfylld fritid för elever som är nyanlända och skapa en god integration.
- Vårt spec.team innehåller speciallärare, specialpedagog, beteendevetare, kurator, skolsköterska och ledning. Vi ser att de olika kompetenserna kommer bidra till en god mötesplats där vi tillsammans kan utveckla skolan.
- På skolan finns det en aktiv samverkansgrupp bestående av vårdnadshavare till elever i förskoleklass upp till årskurs 6. Tankar, idéer och informationsutbyte sker i gruppen där vi även lyfter utvecklingsmöjligheter för skolan.
- Vi är med i ett projekt med Skolverket, som heter Samverkan för bästa skola. Alla lärare går en kurs i andraspråksutveckling, 15 hp, för att kompetensutveckla inom området i samverkan med Linnéuniversitetet.
- Vi arbetar med plattformen Schoolsoft, som även är kopplat till Google apps (GSE).

Vill du vara en del i vårt team och vara med på vår resa?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu lärare till förskoleklass, låg- samt mellanstadiet.

Tjänsterna innebär mentorskap och undervisning i klass och du har ett nära samarbete med kollegor inom årskursen men även inom arbetslaget som du ingår i. Självklart är det viktigt att du skapar ett bra samarbete med eleverna och dess vårdnadshavare.
I uppdraget ingår också att ingå i olika fokusgrupper på skolan som t ex kommunikationsgrupp, aktivitetsgrupp, värdegrundgrupp med mera.

Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans skapar, leder och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Ni skapar goda förutsättningar för att eleven ska nå målen. Tillsammans med kollegor, elever och vårdnadshavare skapar ni ett klimat som inspireras av trygghet och studiero.
På skolan har vi ett elevhälsoteam bestående av speciallärare, specialpedagog, kurator, skolsköterska, beteendevetare och skolledning. Vi ser att du har ett nära samarbete med elevhälsoteamet kring de barn som är i behov av särskilt stöd.

Varmt välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Grundläggande krav är att du innehar pedagogisk examen och har ansökt eller fått lärarlegitimation.
Vi ser gärna att du har behörighet i svenska som andraspråk, men det är inget krav.
Du ska ha ett stort intresse av att skapa positiva lärandemiljöer och en god undervisningskultur tillsammans med kollegorna i arbetslaget.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi värdesätter också att du har god samarbetsförmåga, är social och har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor.
Du ska vara strukturerad, tydlig och konsekvent med förmåga att ta egna initiativ med en stor portion av engagemang och flexibilitet.
Du ser skolans mångfald som en möjlighet liksom vikten av elevernas inflytande över sin kunskapsutveckling där språk, lärande och identitet är av största betydelse för att eleven ska få möjlighet att utvecklas i samtliga ämnen. Du ser det som självklart att skapa förutsättningar för alla elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 60-100 % Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: A398300 - 21
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ec2315aa-1ade-4ccd-943a-62f0ef200569&TK=3eb9f2c9-08a1-48cb-ba4c-6e96932f0b73
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.alvesta.se
  

Platsannons

Elmontör

Om oss

Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker två engagerade elmontörer, gärna med erfarenhet av automation, för tjänster hos vår kund i Alvesta. Arbetet innebär att du kopplar enligt elschema och utöver detta tillkommer viss mekanisk montering. Vi söker dig med goda kunskaper inom området och då företaget önskar stärka upp personalstyrkan permanent vill vi att du som söker är ute efter en fast tjänst.

Din profil

Du som söker har antingen en gedigen utbildning inom el alternativt minst ett års erfarenhet i närtid av yrket som elmontör inom industrin. Du läser kretsscheman obehindrat. Vi vill att du som söker är noggrann och har ett gott ordningssinne. Du har lätt för att samarbeta och tar gärna till dig ny kunskap och goda råd, precis som du delar med dig av detsamma till dina kollegor.

Som konsult på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Elmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 540
Webbplats: http://www.inpeople.se/arbete-karriar/lediga-jobb/?jaid=540
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Inpeople Sverige AB
Norrgatan 22, 3tr
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.inpeople.se
  

Platsannons

Lantcafé söker kökspersonal

Smörhöga är ett lantcafé. Här serveras både mat och fika, allt efter behov och önskemål i en vacker rustik smålandsmiljö.

Vi tar emot sällskap vid bokning. Utöver caféverksamheten har vi då och då pubaftnar, temakvällar och visaftnar under högsäsong.
Se vår hemsida: http://www.smorhoga.se

Vi söker nu någon i köket som brinner för att laga mat, tillaga efterrätter samt baka. Du tycker det är roligt med kundkontakter och kan även servera när så krävs.

Vi erbjuder dig en tjänst där du har möjlighet att vara med och utveckla verksamheten, använda din kreativitet och egna idéer.

Tjänsten är på timmar men kan bli mera vid högsäsong mellan 50 - 75 %. Tjänstgöring varannan helg och vissa kvällar vid behov under högsäsong.

Viktigt att du har körkort och bil då vi finns på landet strax utanför Grimslöv. Vi ser helst sökande från närområdet.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDet börjar med arbete på helgerna och kommer att bli mer arbete under perioden juni-augusti
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anki2006@live.se
Övrigt: Vid frågor om tjänsten kontakta arbetsgivaren på 0705182872 efter kl. 17.00 . Ansökan skickas till epost: anki2006@live.se
Arbetsplats: 
Adress: Smörhöga Gårdsmagasin

34032  GRIMSLÖV 
Hemsida: http://www.smorhoga.se
  
Platsannons

Lärare Gruv sva/sv/eng, Allbo Lärcenter

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som land och rika möjligheter till en aktiv fritid. Vi är i uppstarten av ett tillväxt och förändringsarbete. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?
ARBETSUPPGIFTER
Är du vår nya medarbetare och kollega som vill arbeta med vuxna som läser in motsvarande grundskolenivå i svenska som andraspråk och engelska på Allbo Lärcenter.

Vi söker dig som är flexibel och engagerad, du sätter eleven i centrum och kan anpassa dig till elever på olika språknivå och med olika behov.
Du kommer att ha ett nära samarbete med
kollegor på Gruv och ingå i ett arbetslag, god samarbetsförmåga är därför ett krav. Vi jobbar mycket med att upprätthålla ett gott klassrumsklimat och söker därför dig som känner dig bekväm med det.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen och lärarlegitimation i berörda ämnen är ett krav.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A402764 - 21
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=58f5da0a-5e1d-4a4c-b902-01e615a12f08&TK=27b8a0d4-f4c4-4882-b458-603ccd86d85f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Homepartysäljare

Våran Homeparty verksamhet växer och vi söker i och med denna annons säljare i stora delar av Sverige

Love Corner är ett företag om arbetar med homepartyn i erotikens tecken.
Våra partyn riktar sig inte bara till tjejer utan vi har erotikpartyn för alla, singlar, par oavsett läggning eller kön.

Vi arbetar för att ha ett brett utbud som passar alla och är flexibla och lyssnar alltid på vad kunden eftersöker.

Som säljare för Love Corner åker du ut på för inbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter.
Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får känna, klämma, smaka och lukta på. Du har även med dig Love Corners produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment.

Som säljare på Love Corner får du alltid en bra utbildning och vi utbildar även löpande under anställningen. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företag och har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen.

Du når oss via telefon, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. Så du måste vara beredd på att jobba på obekväm arbetstid

Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem.
Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet och att du har ett intresse för och inte är hämmad av de produkter vi säljer. Vi ser helst även att du är kvinna då våra kunder efterfrågar det

Körkort och bil är ett krav vi har så utan körkort kommer inte ansökan att behandlas. Ingen idé att söka tjänsten utan.

Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden

Glöm inte att skicka med din Email och telefonnummer i ansökan.

Vi har svårt att svara på frågor via telefon pga hög arbetsbelasning, så vid frågor kontakta oss via mail.


Vårt minimikrav för den som anställs är att hålla 1 party per månad där beräknad tidsåtgång är 3 timmar.Vi ser helst att du:

Är Kvinna (pga våra kunder efterfrågar Kvinnliga säljare)
Är fördomsfri, framåt och har glimten i ögat
Har bra ordnings sinne
Är serviceinritad
Är punktlig och pålitlig
Har lätt för att samarbeta men samtidigt är självgående
Har humor och lätt för att prata inför grupp
Erfarenhet av de produkter vi säljer

Krav:

Bil och körkort
Grundläggande datavana
Tillgång till Internet
Minst 5 års arbetslivserfarenhet


Love Corner är ett mindre företag som har kvar den familjära känslan.

Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet.
Vi som arbetar för Love Corner har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra.
Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidAtt arbeta på Love Corner ger dig ett fritt och otroligt roligt extra arbete med bra förtjänstmöjligheter. Du bestämmer själv hur mycket / lite du vill jobba så detta jobb går utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc Upp till 20%Vi står för all kundtjänst, packning, packningsmaterial och alla leveranser. Vi står för visningsväska, produktpärmar, arbetstelefon och visitkort. Du blir anställd av företaget och vi betalar självklart arbetsgivaravgifter och skatter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@lovecorner.se
Övrigt: Körkort och bil är ett krav vi har så utan körkort kommer inte ansökan att behandlas. Ingen idé att söka tjänsten utan. Glöm inte att skicka med din Email och telefonnummer i ansökan. Vi har svårt att svara på frågor via telefon pga hög arbetsbelastning, så vid frågor kontakta oss via mail.
Arbetsplats: 
Adress: LC SALES AB
GRÄNSLIDEN 46
58274  LINKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.lovecorner.se
  
Platsannons

Skolläkare

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som land och rika möjligheter till en aktiv fritid. Vi är i uppstarten av ett tillväxt och förändringsarbete. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?
ARBETSUPPGIFTER
Alvesta kommun vill att alla barn och unga ska få lika och rätt förutsättningar till lärande och utveckling.

Som skolläkare arbetar du hälsofrämjande och förebyggande. Du kommer att vara en del av den medicinska kompetensen inom elevhälsan och delta i dess stödprocess för skolan och förskolans arbete med eleverna och barnens utveckling mot utbildningens mål. Du kommer att, förutom med elevhälsan, samverka med hela skolan det vill säga med rektor, skolans personal, elever och vårdnadshavare. Som skolläkare i Alvesta kommer du också ha möjlighet till att delta i arbete med övergripande hälsofrågor samt delta i ett nätverk i regionen. Som skolläkare samverkar du även med externa aktörer såsom hälso- och sjukvård, socialtjänst med flera.

Du kommer bland annat att arbeta enligt Alvesta kommuns metodhandbok och Skolverket och Socialstyrelsens gemensamma skrift Vägledning för elevhälsan.

All dokumentation och journalföring i elevhälsan sker i datajournal. Vi använder systemet Cambio Cosmic.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som
- är Barnläkare eller Distriktsläkare med goda medicinska kunskaper om barn och ungdomars lärande, hälsa och utveckling
- har god kännedom om och goda kunskaper i folkhälsa
- har god samarbetsförmåga med olika aktörer med olika utbildning och bakgrund

Ditt arbetssätt präglas av hälsofrämjande och förebyggande elevhälsoarbete för att minska ojämlik hälsa bland våra barn och ungdomar.

Du är intresserad av att arbeta med
- individuella insatser kring barn- och elever
- insatser på gruppnivå i skolan t.ex. delta på föräldramöten eller pedagogmöten
- förebyggande insatser på övergripande nivå i kommunen

Det är meriterande med erfarenhet av
- skolhälsovård och elevhälsoarbete
- arbete med integration och mångfald i ett elevperspektiv


ÖVRIGT
Med hänvisning till lag, SFS 2000:873, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur Belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess.

Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Deltid 20%-50%. Tillträde 2017-08-14 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A666945/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a49a1b2a-f9b0-43f0-a66d-4b68fb6b7e2f&TK=fedb0f31-bc8a-46ab-87b9-367d78a0aef3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.alvesta.se
  
Platsannons

Lastbilschaufförer med glimten i ögat

Om oss

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Om företaget

För uthyrning till ett flertal olika kunder i Kronobergs- och Kalmar län söker vi nu C/CE-chaufförer för uppdrag före, under och efter sommaren. Eftersom det är ett antal olika kunder kan det också handla om olika slags körningar. Det är därför bra om du i din ansökan skriver vilka uppdrag du kan tänka dig att arbeta med och också vilka kommuner som är intressanta som utgångspunkt för körningarna.


Dina arbetsuppgifter

Lastbilskörning, men också lossning, lastning och truckkörning.

Din profil

Vi söker dig som har
- körkort C/CE
- YKB eller är inställd på att i samarbete med TopWork genomgå utbildningen
- ADR eller är beredd på att gå utbildningen (krävs för vissa tjänster).

Utöver din yrkeskunskap förväntar vi oss också att du är en person som ser kundbemötande och mänskliga kontakter som viktiga delar i ditt yrke, dvs att du är trevlig och lösningsinriktad i de kontakter du har. Glimten i ögat, helt enkelt.

Känner du igen dig i beskrivningen? Tveka då inte att ansöka. Vi går löpande igenom de ansökningar som kommer in.
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Fjärrbilsförare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 440
Webbplats: http://www.topwork.se/sok-jobb/lediga-jobb/?jaid=440
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: TopWork Sverige AB
Kungsgatan 19 D
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.topwork.se
  
Platsannons

Speciallärare/-pedagog, Allbo Lärcenter

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som land och rika möjligheter till en aktiv fritid. Vi är i uppstarten av ett tillväxt och förändringsarbete. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?
ARBETSUPPGIFTER
Är Du vår nya medarbetare och kollega med ansvar för vår fantastiska Lärlingsutbildning inom Särskild utbildning för vuxna på Allbo Lärcenter.
Utbildningen sker genom en dags teori inne på skolan och övrig tid ute på en praktikplats. Du ansvarar för det pedagogiska innehållet samt för att ordna praktikplatser och därefter sköta alla kontakter med praktikplatsen, handledare, arbetsförmedlingen och försäkringskassan under den två terminer långa utbildningen. Allbo lärcenter tar emot elever från Lessebo, Växjö, Alvesta, Älmhult, Ljungby, Markaryd samt Emmaboda kommuner.
I tjänsten ingår att göra kontinuerliga praktikbesök varför körkort och tillgång till bil är ett krav.

Tjänsten kan komma att kombineras med lektioner inom övrig del av Särskild utbildning för vuxna (Lärvux).
Som person är du tydlig med din värdegrund och är flexibel, lyhörd, kreativ samt har en förmåga att möta eleverna utifrån deras förutsättningar.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen och lärarlegitimation eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren finner lämplig.
Speciallärarexamen/specialpedagog samt erfarenhet av liknande uppdrag är meriterande.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A402764 - 20
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2f7c89b9-87e4-45c5-869c-5aa191333b34&TK=f764628f-e08c-474c-8cd2-fa78fa09a859
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska till Furuliden i Moheda

Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?


Totalt är det ca 40 sjuksköterskor anställda i kommunen och vi hoppas att du vill bli en av oss! Hos oss får du ett stimulerande arbetsinnehåll med mycket frihet, självständighet och variation där du får möta patienten i dess eget hem. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och har förmåga och vilja att bidra med din kompetens i vårt teamarbete för att skapa livskvalitet för de som behöver vård i hemmet.

ARBETSUPPGIFTER
Hemsjukvården i Alvesta kommun består av 5 arbetslag sjuksköterskor som utgår från kommunens särskilda boenden med ansvar även för hemsjukvården i det tillhörande geografiska hemtjänstområdet. Nu söker vi en sjuksköterska till hemsjukvården i Alvesta och en till Moheda.

Arbetslaget ssk i Moheda utgår från boendet Furuliden och omfattar 6 patientansvariga sjuksköterskor som tillsammans ansvarar för drygt 100 personer inskrivna i hemsjukvården (ca hälften i särskilt boende och andra hälften i ordinärt boende).

Som sk patientansvarig sjuksköterska i hemsjukvården arbetar du dagar och kvällar (nätter bemannas av ssk som jobbar enbart natt). Du har stor möjlighet att påverka ditt eget schema som du lägger tillsammans med kollegorna i ditt arbetslag.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska.
Körkort
Erfarenhet från arbete i hemsjukvård samt specialistutbildning är meriterande.


ÖVRIGT
Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer under ansökningstiden
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A645545/2017 - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8c445737-9d82-4d9b-828a-a37b1f260c27&TK=977d374b-ca99-4a1a-8488-3c037be283c4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Omsorgsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.alvesta.se
  
Platsannons

Semestervikarier Sjuksköterska, Hemsjukvården, Alvesta

Alvesta kommun med
ca 19 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.
– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker sjuksköterskor till hemsjukvården för vikariat under sommaren. Som sjuksköterska i hemsjukvården ansvarar du för hälso- och sjukvård för personer boende på våra äldreboenden och även för personer med beviljad hemsjukvård boende i det geografiska området.
Arbetet är varierande och självständigt. Du möter omsorgstagare över längre tid och hinner lära känna dem och skapa goda relationer för en väl fungerande hemsjukvård.
Du har sjuksköterskekollegor i din närhet som du kan få stöd av vid behov.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är Legitimerad Sjuksköterska.
Erfarenhet från arbete inom yrket är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras.


ÖVRIGT
Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Din ansökan ska innehålla:
referenser från tidigare arbete, om du vill arbeta hel- eller deltid, under vilken tidsperiod du önskar arbeta.

Alvesta Kommun erbjuder dig som semestervikarie betald introduktion.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem OFFENTLIGA JOBB (www.offentligajobb.se) för att få en effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-01-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Lön enligt avtal. Det kan bli aktuellt med semestervikarier på heltid eller deltid beroende på aktuella scheman. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A540042 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d2861cb5-f298-4278-a78b-7b15b34a32e5&TK=873ecf6f-ebb0-4477-87ba-7553bbb78207
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Omsorgsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.alvesta.se
  
Platsannons

Timanställd vårdare och sommarvik. till korttidsboende för barn/ungdomar

Alvesta kommun med ca 19 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.
– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade


På våra korttidsboenden och fritidshem verkställs korttidsvistelse och korttids-, fritidstillsyn för barn och ungdomar. På korttidsboendet vistas och övernattar barnen/ungdomarna under olika tidsintervaller för att få tillgång till en annan miljö och för att få möjlighet till personlig utveckling samtidigt som deras anhöriga får avlastning.

På fritidstillsynen vistas barnen/ungdomarna efter skoltid och på lov, för att få en meningsfull och trygg fritid.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker ett antal timanställda för tjänstgöring under kväll, natt och helg samt sommarvikarier.

Arbetet som vårdare innebär att ge ungdomarna tillsyn, stöd och trygghet präglat av ett individuellt förhållningssätt som är målinriktat efter varje barns/ungdoms individuella behov.

I arbetsuppgifterna ingår också medicinhantering, viss städning, dokumentation och informationsöverföring.


KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha fyllt 18 år, ha påbörjat eller tagit examen i omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Erfarenhet av arbete med barn och unga med autism och/eller utvecklingsstörning är meriterande.

Utbildning och erfarenhet av tydliggörande pedagogik samt alternativ och kompletterande kommunikation är önskvärt.

Då mycket av vår dokumentation/information sker skriftligt är det ett krav att du har goda kunskaper i svenska språket.

Du ska ha god förmåga till att samarbeta, vara ansvarsfull, samt ödmjukt och lyhörd i mötet med barnen/ungdomarna.
Vi ser att du är flexibel och lösningsfokuserad, då arbetet innebär stort ansvar och förmåga att kunna fatta egna beslut i vissa situationer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar fortlöpande rekrytering.

Vi undanber oss all rekryteringshjälp
Publiceraddatum: 2017-01-04
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A457997 - 13
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=859756a3-7af9-476a-89c5-727aa2130e42&TK=622ed4ff-2e58-47cb-9002-7fd2181268ec
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Centralplan 1
34280  Alvesta Sverige
Hemsida: http://www.alvesta.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal