Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-24 12:00

Lediga jobb i Ale kommun (1440), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd29 549
Täthet93,21Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area332,13Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land317,01Landareal (km²)
Sjö15,12Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Dagbarnvårdare till familjedaghem i Nol

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Du ska i ditt hem i Nol erbjuda omsorg om barn som anvisas av kommunen.
Du kommer att ingå i ett arbetslag om 3 kollegor, som gemensamt ansvarar för
planering, schemaläggning och utvärdering. Du kommer även att delta i den
planerade gruppverksamheten tillsammans med de andra dagbarnvårdarna i Nol och Ale.
Verksamheten i det enskilda familjedaghemmet är lustfyllt och tryggt för barnen. Där finns utrymme för utveckling och lärande. Vi arbetar i enlighet med styrdokument ”Allmänna råd för familjedaghem”. Läroplanen för förskolan är vägledande i vår planerade verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• har intresse och erfarenhet av att arbeta med barn i grupp. Att ha eget/egna barn är inget hinder för dessa tjänster,
• är utbildad barnskötare, dagbarnvårdare eller förskollärare,
• har ett rökfritt hem med ett tydligt utrymme för barngruppens verksamhet,
• kan planera och organisera för att barnen ska få en rolig och utvecklande dag med dig,
• kan laga näringsriktig och varierad kost,

Vi vill att du har stor flexibilitet och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har en tydlig vision kring uppdraget att ha familjedaghem i ditt hem.

Verksamheten har öppet mellan 6,00-18,00 måndag till fredag och anpassas efter barnens vistelsetider. För att justera schemat så att arbetstiden blir 40 timmar/vecka så har man en dag ledig per vecka.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: A675229
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e1e894f0-8266-4e09-9183-89a424643fa6&TK=bceb3ace-6362-431c-8d88-f942226e1c51
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Pedagogisk omsorg/Familjedaghem
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  

Platsannons

Delivery Operator (Site Bohus Operation)

AkzoNobel Pulp and Performance Chemicals är en ledande aktör inom teknologi för massablekning, papperskemikalier, kiselsyrasoler och expanderbara mikrosfärer. Vi erbjuder innovativa och hållbara produkter och teknologier som används av kunder för en mängd industriella ändamål. Våra 2 400 medarbetare finns i 32 länder. Pulp and Performance Chemicals är en affärsenhet inom AkzoNobel, som är världens största färgföretag samt en ledande producent av specialkemikalier.

Vår anläggning i Bohus är en strategisk produktionssite för affärsenhet Pulp and Performance Chemicals. Den består av fyra produktionsanläggningar, fem laboratorier och flera kontorsbyggnader som ger arbete åt ca 500 personer, varav omkring 150 personer arbetar inom produktion. Här framställer vi väteperoxid, separationsprodukter (Kromasil), kiselsyrasoler samt alkalipellets. Förutom produktion ansvarar vi också för mediaförsörjning och vattenrening på anläggningen. Nu söker vi fler medarbetare för att kunna växa och driva produktionsanläggningarna på ett sätt som bidrar till större volymer, högre kvalitet och nöjda kunder.

Om tjänsten
Vi söker nu utlastningsoperatörer till vår Silica Sol Fabrik. Du kommer arbeta med utlastning av produkter enligt beställning och specifikationer, med tiden kommer du ingå en nyskapad gemensam avdelning som servar våra fyra fabriker på siten.

Arbetet i korthet:
- Fyllning av produkter enligt lagd order till bulkbil, järnvägsvagn, ISO-container, IBC och fat. Produkter packas också i småemballage med hjälp av förpackningslinor och manuella arbetssätt. Det varierar mellan produktsegment och fabrik vilken typ av emballage som är aktuellt.
- Du ansvarar för etikettering enligt kundkrav och avrapportering i SAP. För styckegods ingår iordningsställande och lastsäkring av fat och IBC för att säkerställa att produkten når kunden i gott skick.
Som utlastningsoperatör arbetar man i ett team som i samråd med chefer, planerare och administratörer ska säkerställa att kundens krav uppfylls och att alla leveranser görs punktligt och enligt kundorder.

Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid och placerad i Bohus. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Marjo Myllylä, produktionsplanerare +46709577445

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Talent Resourcing Partner, Hugo Jobring +46709577361

Facklig kontaktperson IF Metall, Dennis Ljunggren 031-58 72 58

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda.

Vi ser ett du har ett genuint intresse för att arbeta inom kemi och processindustrin, företrädesvis med praktiska uppgifter både inomhus och utomhus. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och tycker om att jobba med planering för att effektivt säkerställa kundernas leveranser. Om du har erfarenhet av arbete med utlastning och/eller packning från annan processindustri är det meriterande och det är gynnsamt om du trivs i en miljö där man får ta eget ansvar. Du har goda datakunskaper och är flytande i både svenska och engelska språket samt har B körkort och godkänd truckutbildning med tillhörande truckkort.

Vi har ett stort fokus på att upprätthålla en god arbetsmiljö där säkerhet, hälsa och miljökrav följs, vilket innebär att du följer instruktioner och rutiner, håller god ordning och bidrar till kontinuerliga förbättringar inom det egna arbetsområdet.

Du är en stabil och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och stärka kompetens samt bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. Du gillar att finna lösningar på problem och dela med dig av din kunskap till andra. Du har förmågan att arbeta inom en miljö med höga säkerhetsregler och har ett kvalitetsmedvetet förhållningssätt.

AkzoNobel is a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, with leading market positions and brands in countries around the world. We operate in a number of important market segments ranging from buildings and infrastructure to transport, industrial and consumer goods. We’re also the sector leader in sustainability and are number one in the renowned Dow Jones Sustainability Index. In practical terms, that means our sustainable solutions are in your lives, and those of your friends and family, every day. We’re the people that make it possible for you to do what you need to do.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://www.akzonobel.com/se/karriaerer/lediga_jobb/vacancydetail.aspx?id=1700010N
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pulp and Performance Chemicals AB
Färjevägen 1
44580  BOHUS Sverige
Hemsida: http://www.akzonobel.com/se
  

Platsannons

Demonstratör / Säljare - med eller utan erfarenhet i Ale

Vill du arbeta hårt för en bra lön och en möjlighet att kunna påverka din framtid?

RTS Sverige AB är Sveriges största återförsäljare samt enda auktoriserade servicecenter av Kirby underhållssystem.

Vi söker dig som vill arbeta med demonstration / försäljning. Tidigare försäljningsvana är en merit men absolut inget krav då du erhåller en omfattande internutbildning.

Under din första tid kommer du arbeta tillsammans med din arbetsledare för att få all den kunskap du behöver för att utvecklas och nå dina mål.
Dessutom kommer du att delta på företagets regelbundna utbildningar och säljmöten.

Hos oss är det viktigare vem du är än vad du gjort tidigare.

Du arbetar bara med kundbesök som bokats upp i förväg av företaget.

Din arbetsplats är inom Ale kommun.

Tjänsten är heltid. Oregelbunden arbetstid med möjlighet att själv styra arbetstiden efter eget önskemål.

Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift och anser dig ha social kompetens och trivs med att träffa nya personer.

Garantilön 22.500 kr / Hög provision

Tillträde snarast.


Vi söker dig som har social kompetens och som kan arbeta både individuellt och i grupp.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

RTS Sverige AB är Sveriges största återförsäljare samt enda auktoriserade servicecenter av Kirby underhållssystem.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lars.l@rtss.se
Övrigt: Glöm inte ange ett telefonnummer där vi kan nå dig.
Arbetsplats: 
Adress: RTS Sverige AB
Agneshögsgatan 26
59171  Motala Sverige
Hemsida: http://www.rtss.se
  
Platsannons

Fritidspedagog, Kronaskolan

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

I Ale är det alla våra kompetenta pedagoger och skolledare som utvecklar och förbättrar skolan. Hela kommunen är full av utvecklingslust och skolans kvalitet är det viktigaste området. Vår satsning har höjt elevernas resultat rejält men vi har fortfarande utrymme kvar att växa. När vi nu tar nästa steg vill vi bara ha de rätta pedagogerna. Vi tror att det är dig vi behöver!

I Älvängen finns Kronaskolan, som är en nybyggd F-6-skola med ca 520 elever. På Kronaskolan finns även en förskola och grundsärskola, som är integrerad bland grundskolans elever. Vi har fokus på elevernas lärande och att varje elev ska nå så långt som möjligt. Vi satsar på att tidigt hitta de elever som behöver stöd. Det finns ett välfungerande Elevhälsateam med alla kompetenser. På Kronaskolan finns ett skolbibliotek med en skolbibliotekarie som jobbar heltid. Hon är en god resurs i arbetslagen.
Vår skolrestaurang strävar efter att bli Årets skolkök. Vi är mycket stolta över alla verksamheter i vår fina skola!
Nu jobbar vi för att tillsammans skapa en skola för alla. Vill du vara med i det arbetet?

ARBETSUPPGIFTER
Fritidshemmet är en viktig del av dagen. Du är legitimerad fritidspedagog med stenkoll på uppdraget och vet att alla åtgärder ska göras utifrån uppdrag och läroplan. Du ingår i ett arbetslag med lärare och fritidspedagoger som tillsammans formar hela dagen.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad fritidspedagog, gärna med någon ämnesbehörighet. Bifoga din lärarlegitimation.
Du är förtrogen med datorn som lärverktyg eftersom alla våra elever har en egen dator.
I varje klassrum finns en interaktiv tavla.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk vid pågående personalplanering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Omfattning 80-100 %. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: A675483
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=96eac1f8-023a-46f3-872f-61279dfaaad3&TK=4a7cad95-4c0b-4240-9fdc-d1745845024c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Kronaskolan
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Platsannons

Kommunvägledare

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Kontaktcenter ska vara den naturliga ingången till Ale kommun för invånare, besökare och verksamma. Kontaktcenter ska kännetecknas av hög tillgänglighet, professionellt bemötande och bred kompetens med målet att maximera kundnyttan och avlasta verksamheterna. Kontaktcenter hör till kommunikationsavdelningen, Sektor kommunstyrelsen.
Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vårt kontaktcenter.

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunvägledare deltar du i arbetet med att löpande utveckla Ale kommuns nya Kontaktcenter. Genom god service, hög tillgänglighet och med kvalitet kommer du via telefon, besök och e-post att ge personlig betjäning till våra medborgare. Ditt arbete består till största delen av att svara på medborgarnas frågor genom att söka, registrera och ge information. Vidare kommer arbetet att innehålla handläggning av rutin- och regelstyrda ärenden. I arbetet ingår att föra en god och konstruktiv dialog med handläggarna inom förvaltningarna för en fortsatt utveckling av servicen till Aleborna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning (minst tre år) eller annan utbildning/arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Du får gärna ha utbildning inom service och bemötande.

Erfarenhet av att jobba i kommun med handläggaruppgifter eller erfarenhet som kommunvägledare, samhällsvägledare eller liknande är meriterande.

Erfaren IT-användare, van vid informationssökning och att arbeta i IT-baserade verksamhetssystem är ett krav.

Mycket goda språkkunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Kunskaper i andra språk, främst arabiska, dari och serbiska/kroatiska/bosniska (SKB), är meriterande.

Som person är du serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och kan därmed skapa goda relationer till dem du möter i ditt arbete. Du är lösningsorienterad, handlingskraftig och har förmåga att se till helheten. Du har god simultanförmåga och trivs i en miljö med utveckling och förändring.

Kunskap i kundtjänstsystemet Artvise är en merit.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Samhällsvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: A675936
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=130791f1-fc9c-4670-b533-a138513fb4d7&TK=545c8d6c-0d71-4d1b-af50-3353f4a81f1a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Kommunikationsenheten
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Platsannons

Resurspedagog, Garnvindeskolan

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Garnvindeskolan ligger centralt i Skepplanda i norra delen av Ale kommun. Skolan är en trygg F-3-skola med goda resultat. Vi arbetar för att elevernas hela dag ska bli så bra som möjligt. Bland våra redskap finns bland annat skolans trygghetsteam, vår skolskog och vårt miljötänk där vi är stolta över vår Gröna flagg. Skolan erbjuder rastaktiviteter flera dagar i veckan, vilket är en viktig del i vårt trygghetsarbete. Vi arbetar i tre spår med elever i blandade åldrar F-3. I varje spår finns det ett fritidshem. Alla elever i åk 1-3 har en egen dator.

På Garnvindeskolan arbetar vi utifrån ledorden - Leka, Lära och Leva. Vi utgår från det kompetenta barnet, där elevinflytande och delaktighet är en viktig del i arbetet, vilket bidrar till ett lustfyllt lärande. För oss är det viktigt att arbeta för en varierad skoldag där glädje, lärande och utveckling av förmågor står i fokus under hela dagen. På Garnvindeskolan har vi alltid elevens bästa i fokus!

ARBETSUPPGIFTER
Som resurspedagog på Garnvindeskolan arbetar du som förstärkning i klass och på fritidshem samt kring enskilda elever i årskurs F-3. Ditt uppdrag är att tillsammans med övriga pedagoger stödja eleverna kunskapsmässigt samt ge stöd i utvecklingen av sociala förmågor. För oss är det viktigt att du har en väl utvecklad värdegrund där allas lika värde står i fokus. Eftersom barnens delaktighet och inflytande över lärprocessen är central behöver du också ha ett tydligt demokratiskt förhållningssätt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap om elever inom NPF-neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och att du är förtrogen med lågaffektivt bemötande. Du är flexibel, framåt och har ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Meriterande är om du har kunskaper kring TAKK (Teken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk vid pågående personalplanering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Pedagogassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-07 Tjänstens omfattning 80 %. Visstidsanställning läsåret 2017/2018.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens: A675965
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ae86756e-0003-4969-a911-2b1bd1cf414c&TK=e4a4de8b-d2c2-4edd-bebd-d208348b416c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Garnvindeskolan
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Platsannons

Byggsäljare till Kungälvs Trä i Älvängen!

Den 21 maj 2016 slogs portarna upp till den nya anläggningen i Älvängen. Sedan dess har vi kunnat konstatera att det verkligen fanns ett behov av en välsorterad bygghandel i området.
Med det ökade trycket och vår vilja att alltid kunna möta kunden på bästa sätt söker vi ytterligare en byggsäljare till anläggningen i Älvängen.


Din profil
Som byggsäljare arbetar du med försäljning gentemot yrkeskunder såväl som privatkunder. Du ger rådgivning inom dörrar, fönster, snickerier och bygg. Du arbetar individuellt och som del i ett team. Du handlägger förfrågningar och offerter, tar emot order och arbetar aktivt med kunderna beträffande materialval, leveransplaner och problemlösningar.
Vi tror att du har byggtekniskt kunnande, goda produktkunskaper inom snickerier och ett stort intresse för försäljning.
Vi söker dig som är utåtriktad, strukturerad och orädd och som har förmågan att bygga långsiktigt goda relationer till nya och befintliga kunder.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete.
Placering: Kungälvs trä i Älvängen, Svenstorpsvägen 17
Tillträde: Enl ök.

I denna rekrytering samarbetar vi med LN Personal och alla ansökningar hänvisas till jenny@lnpersonal.se eller ansök via denna annons. Vid frågor finns ansvarig rekryteringskonsult Jenny Larsson på telefon 031-899 406.
Om du är intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Account manager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 694
Webbplats: http://www.lnpersonal.se/jobAnnons.asp?jaid=694&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LN Personal AB
Victor Hasselblads Gata 9
42131  VästraFrölunda Sverige
Hemsida: http://www.lnpersonal.se
  
Platsannons

Butikspersonal till kund i Älvängen!

LN Personal söker för kunds räkning dig med stort intresse för att arbeta i kassan hos vår kund inom trävaruhandeln i Älvängen. Vår kund är ledande i sin bransch och ser kvalitet och service som en självklarhet. Med kunden i fokus levererar de både kvalitet och service.

Dina arbetsuppgifter innebär främst kassaarbete och förekommande butiksarbete, samt viss information till kunderna om produkterna.
Du kommer att arbeta 6:30-15:00 och varannan vecka 9:00-18:00. Samt lördagar varannan vecka 9-14 och är då ledig en dag under veckan.

Din profil
Vi söker dig som gillar att jobba i kassan och möta kunder och redan är kunnig inom bygg eller nyfiken på att lära dig mer. Du får kunderna att känna sig välkomna, avslappnade och öppna för att fråga och be om hjälp. Du strävar alltid efter att ge kunden en bra upplevelse, bästa lösningen och gillar därför att jobba med merförsäljning.
Självklart är det meriterande om du har arbetat inom byggbranschen alternativt har tidigare butikserfarenhet.

Är du den vi söker? Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Har du frågor om tjänsten tveka inte att höra av dig: Du når ansvarig rekryteringskonsult Jenny Larsson på telefonnummer: 031-899 406.
Ovanstående tjänst är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd hos LN Personal. För rätt person finns det möjlighet till anställning hos kunden efter sex månader.


Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 693
Webbplats: http://www.lnpersonal.se/jobAnnons.asp?jaid=693&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LN Personal AB
Victor Hasselblads Gata 9
42131  VästraFrölunda Sverige
Hemsida: http://www.lnpersonal.se
  
Platsannons

En till två assistenter sökes till 36-årig kvinna

Olivia Personlig Assistans präglas av kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet och därför finns vi med kontor nära dig och erbjuder kunder och assistenter - Mer känsla och omtanke!Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 260 uppdragsgivare och närmare 1500 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans.

.

Jag är en 36 årig kvinna som bor i Lilla Edet. Jag söker just nu en till två personliga assistenter till min redan befintliga assistentgrupp!
I rollen som personlig assistent hos mig ingår det i dina arbetsuppgifter att hjälpa till med olika delar i min vardag samt i hemmet. Till exempel; på och avklädning, hygien, olika träningsaktiviteter varje dag samt vara behjälplig vid matsituationer. Bakning och matlagning är två intressen som ligger mig varmt om hjärtat och något jag gärna sysselsätter mig med. I arbetet förekommer under en arbetsdag även olika lyftmoment och en del aktiviteter som jag gärna åker i väg på.
Kvalifikationer;
 
Vi ser gärna att du som söker har viss erfarenhet av matlagning och erfarenheter av att kunna sköta om ett hem och de göromål som tillhör vardagen. Du skall även vara fysiskt stark då det förekommer en del lyft.
 
* Vi ser gärna att du som söker är kvinna och har fyllt 25 år
* Körkort är ett krav då bilkörning ingår i tjänsten
* Arbetsplatsen är i Lilla Edet


Du som söker har glimten i ögat, tålamod och empati. Du bör ha ett lösningsorienterat tankesätt, vara lyhörd och ordningsam.
Har du erfarenhet av rehabilitering och träning efter stroke är det meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, att du fungerar bra med mig och min övriga familj som bor i hushållet. Samt samarbetar väl med dina övriga kollegor. 
 
Arbetstid/Varaktighet: Deltid om 50 % över sommaren med chans till förlängning!
 
- Arbetstiderna är förlagda samtliga tider under dygnet vardagar som helger samt jour
- Större delen av dygnet är dubbelassistans
- Passen ligger allt från t.ex. 21-09, 09-21, 06-15, 16.30-22.00
 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
 
Tillträde: Introduktion kommer ske omgående, enligt överenskommelse. Urval sker löpande,
 
Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-31
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89704
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Olivia Personlig Assistans AB
Trädgårdsgatan 3
41108  Göteborg Sverige
Hemsida: www.oliviapersonligassistans.se
  
Platsannons

Framtida toppsäljare sökes till Telia on Tour

Är du ung, hungrig och driven med ambition att bli en duktig säljare – hos hubbr people blir dina drömmar verklighet. Telia är av tradition vår största uppdragsgivare och under många år har ett stort antal toppsäljare vuxit fram ur våra Telia-team.

Om jobbet Som säljare på fält reser du land och rike runt och träffar kunder i deras hemmiljö – både i lägenheter och villor. Vårt uppdrag är att sälja Telias digitaltjänster som exempelvis IP-telefoni, bredband och digital-tv. Då vi befinner oss både när och fjärran ges du chansen att se hela landet till fots, vilket ger dig möjlighet att upptäcka Sverige på ett annorlunda sätt – både naturmässigt och kulturellt.

Vi erbjuder Fast timlön enligt kollektivavtal samt provision, semesterersättning och traktamente
Vi står för resorna till och från arbetsort samt tillhandahåller boende
Längre arbetsperioder och i gengäld längre ledigheter. Du arbetar ungefär 23 dagar per månad.
Arbetstiderna är förlagda eftermiddag och kväll för att passa vår målgrupp vilket ger en rejäl sovmorgon alternativt tid till träning, friskvård eller nöjen
Trygghet i form av kollektivavtal
Löpande visstidsanställning så länge som vi trivs bra med varandra
De kläder och den utrustning du behöver för att klara arbetsdagen
En nära kontakt med din arbetsledare som hjälper dig att lyckas

Samt det viktigaste av allt

En del i ett målmedvetet och drivet team som ger dig vänner för livet. Då ni reser, bor, tränar och arbetar tillsammans under längre perioder är det nästan oundvikligt att starka band knyts.

Den vi söker Rätt person för oss är du som har ett starkt inre driv, är målmedveten och blir motiverad av att skapa resultat, tjäna pengar och leva en annorlunda livsstil. Våra team äter, lever och andas försäljning vilket är en unik chans för dig att lära dig att sälja från grunden med hjälp av våra erfarna säljledare. Många framgångsrika säljare har sin grund i fältförsäljning. Du som söker behöver inte ha någon tidigare erfarenhet då vi lär upp alla dig från grunden. Det viktigaste för oss är energi, engagemang, positivt tänkande, målmedvetenhet, en inre glöd och viljan att lyckas samt en stor näve charm. Du ska vilja ge det lilla extra för att lyckas. Med rätt inställning kommer du snabbt att lära dig jobbet.

Här kan du läsa mer om Joel som arbetar i ett av våra Telia-team: http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-s... (http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-som-faltsaljare)

Sök tjänsten För att söka en tjänst följer du angiven länk. Det går även bra att maila ditt cv och personliga brev till eelena.blomkvist@hubbr.se (mailto:eelena.blomkvist@hubbr.se). Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist på 072-2487141. Intervjuer kommer att hållas via Skype.

Platserna kommer tillsättas löpande så skicka ditt cv redan idag.Ps: Vi på hubbr söker även fältsäljare till andra uppdrag, säljare till våra callcenter i Lissabon, Stockholm och Karlstad samt IT-medarbetare och storkundssäljare. Eventuellt kan du komma att bli kontaktad gällande någon av dessa tjänster om din profil matchar dessa kravprofiler Ds.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://career.hubbr.se/jobs/32739-framtida-toppsaljare-sokes-till-telia-on-tour?promotion=8620-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: hubbr
Gustavslundsvägen 143
16751  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hubbr.se/
  
Platsannons

Sommarvikarie sökes till ung man boende i Nödinge

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en glad kille i 20-års åldern som bor i Nödinge.

Killen är multihandikappad och har autism och är i behov av hjälp och stöttning med allt i sin vardag. Du kommer att vara honom behjälplig både med personlig omvårdnad, vardagliga sysslor och vid diverse aktiviteter. Det är viktigt att du som assistent är lyhörd till hans behov och att du har ett stort engagemang till att lära och motivera honom i sin vardag.

Han tycker bland annat om att gunga, lyssna på musik och sagor, vara ute och han besöker gärna badhuset.

Du som söker bör vara tålmodig, lugn och ansvarsfull. Om du har erfarenheter av autism sen tidigare är det meriterade men inte ett krav. Det viktigaste är att du som sökande har viljan och ett engagemang till att arbeta med människor.

Du kommer att arbeta 24-timmarspass, med sovande jour under nattetid. Killen har dubbelassistans dygnet runt vilket innebär att du alltid kommer att arbeta tillsammans med en kollega.

Vi söker dig som vill arbeta i sommar när ordinarie personal har semester. Det finns också goda möjligheter till fortsatt arbete till hösten. Det är önskvärt om du kan börja gå bredvid redan under maj månad. Kunden ser gärna manliga sökande.


Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid 80-100% Tidsbegränsad, 3 till 6 månaderMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/240/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Första Långgatan 20
41328  Göteborg Sverige
Hemsida: afd.se
  
Platsannons

Idrottsintresserad teamleader sökes till Viasat!

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt.

Rollen som Teamleader      

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League eller filmfestivaler!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1207

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2197%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Lärare i musik, gärna med annat ämne, Aroseniusskolan

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

I Ale är det alla våra kompetenta lärare och skolledare som utvecklar och förbättrar skolan. Hela kommunen är full av utvecklingslust och skolans kvalitet är dt viktigaste området. Vår satsning har höjt elevernas resultat rejält men vi har fortfarande utrymme kvar att växa. När vi nu tar nästa steg vill vi bara ha med de rätta pedagogerna. Vi tror att det är dig vi behöver!

Aroseniusskolan är en 7-9 skola som ligger precis ovanför Älvängens centrum. Skolans ca 400 elever och 40 lärare är uppdelade i tre arbetslag, ett per årskurs.

Vi tror på att höga förväntningar på varandra och elever ger goda resultat. Tillsammans skapar vi en god skola där vi utvecklas och lär för livet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som ska undervisa i musik i åk 7-9. Du kommer också att vara mentor tillsammans med en kollega och du kommer att ingå i arbetslag 7.
Tillsammans med dina kollegor utvecklar du undervisningen och ämnet musik.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som naturligtvis är legitimerad lärare och har förmåga att skapa trygghet och goda resultat hos dina elever. Du tror på att relationer och samarbete är nyckeln till elevens lust att lära.
Du ser dig som en viktig del i elevens hela skolgång och du ser kollegialt lärande som en naturlig del i ditt uppdrag.
Meriterande är fler ämneskombinationer.

Lärarexamen och lärarlegitimation är obligatoriskt och vi ser gärna att du har erfarenhet från någon annan skola.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Tillsättning av tjänsten sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: A674624
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=695a5f1f-39ea-4ae4-8a43-fd48b36bc8d3&TK=3b776808-d1bf-450d-a987-66a4c12dfac1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Aroseniusskolan
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Platsannons

Lärare i spanska, gärna med annat ämne, Aroseniusskolan

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

I Ale är det alla våra kompetenta lärare och skolledare som utvecklar och förbättrar skolan. Hela kommunen är full av utvecklingslust och skolans kvalitet är det viktigaste området. Vår satsning har höjt elevernas resultat rejält men vi har fortfarande utrymme kvar att växa. När vi nu tar nästa steg vill vi bara ha med de rätta pedagogerna. Vi tror att det är dig vi behöver!

Aroseniusskolan är en 7-9 skola som ligger precis ovanför Älvängens centrum. Skolans ca 400 elever och 40 lärare är uppdelade i tre arbetslag, ett per årskurs.

Vi tror på att höga förväntningar på varandra och elever ger goda resultat. Tillsammans skapar vi en god skola där vi utvecklas och lär för livet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som ska undervisa i spanska i åk 7-9. Du kommer också att vara mentor tillsammans med en kollega och du kommer att ingå i arbetslag 7.
Tillsammans med dina kollegor utvecklar du undervisningen och ämnet spanska.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som naturligtvis är legitimerad lärare och har förmåga att skapa trygghet och goda resultat hos dina elever. Du tror på att relationer och samarbete är nyckeln till elevens lust att lära.
Du ser dig som en viktig del i elevens hela skolgång och du ser kollegialt lärande som en naturlig del i ditt uppdrag.
Meriterande är fler ämneskombinationer.

Lärarexamen och lärarlegitimation är obligatoriskt och vi ser gärna att du har erfarenhet från någon annan skola.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Tillsättning av tjänsten sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: A674622
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3d7a3519-de77-4bb0-ace7-baa16abf4cef&TK=ae410fe4-1391-4cd3-adfa-9ffb6e855c30
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Aroseniusskolan
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Platsannons

Lärare i tyska och gärna tillsammans med andra ämnen, Aroseniusskolan

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

I Ale är det alla våra kompetenta lärare och skolledare som utvecklar och förbättrar skolan. Hela kommunen är full av utvecklingslust och skolans kvalitet är det viktigaste området. Vår satsning har höjt elevernas resultat rejält men vi har fortfarande utrymme kvar att växa. När vi nu tar nästa steg vill vi bara ha med de rätta pedagogerna. Vi tror att det är dig vi behöver!

Aroseniusskolan är en 7-9 skola som ligger precis ovanför Älvängens centrum. Skolans ca 400 elever och 40 lärare är uppdelade i tre arbetslag, ett per årskurs.

Vi tror på att höga förväntningar på varandra och elever ger goda resultat. Tillsammans skapar vi en god skola där vi utvecklas och lär för livet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som ska undervisa i tyska i åk 7-9. Du kommer också att vara mentor tillsammans med en kollega och du kommer att ingå i arbetslag 7.
Tillsammans med dina kollegor utvecklar du undervisningen och ämnet tyska.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som naturligtvis är legitimerad lärare och har förmåga att skapa trygghet och goda resultat hos dina elever. Du tror på att relationer och samarbete är nyckeln till elevens lust att lära.
Du ser dig som en viktig del i elevens hela skolgång och du ser kollegialt lärande som en naturlig del i ditt uppdrag.

Lärarexamen och lärarlegitimation är obligatoriskt och vi ser gärna att du har erfarenhet från någon annan skola.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk vid pågående personalplanering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Tillsättning av tjänsten sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: A674620
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2ae84256-9070-44b1-9069-03b5caf20889&TK=70e62e8f-26cf-44c2-a46e-8e800ad39aea
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Aroseniusskolan
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Platsannons

Lärare i MA och NO åk 7-9, Aroseniusskolan

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

I Ale är det alla våra kompetenta lärare och skolledare som utvecklar och förbättrar skolan. Hela kommunen är full av utvecklingslust och skolans kvalitet är det viktigaste området. Vår satsning har höjt elevernas resultat rejält men vi har fortfarande utrymme kvar att växa. När vi nu tar nästa steg vill vi bara ha med de rätta pedagogerna. Vi tror att det är dig vi behöver!

Aroseniusskolan är en 7-9 skola som ligger precis ovanför Älvängens centrum. Skolans ca 400 elever och 40 lärare är uppdelade i tre arbetslag, ett per årskurs.

Vi tror på att höga förväntningar på varandra och elever ger goda resultat. Tillsammans skapar vi en god skola där vi utvecklas och lär för livet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som ska undervisa i matematik i främst åk 7. Du kommer också att vara mentor tillsammans med en kollega och du kommer att ingå i arbetslag 7.
Tillsammans med dina kollegor utvecklar du undervisningen och ämnet matematik.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som naturligtvis är legitimerad lärare och har förmåga att skapa trygghet och goda resultat hos dina elever. Du tror på att relationer och samarbete är nyckeln till elevens lust att lära.
Du ser dig som en viktig del i elevens hela skolgång och du ser kollegialt lärande som en naturlig del i ditt uppdrag.

Lärarexamen och lärarlegitimation är obligatoriskt och vi ser gärna att du har erfarenhet från någon annan skola.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk vid pågående personalplanering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Tillsättning av tjänsten sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: A674570
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=177bc2e3-1a69-4674-acb8-9a14c3a853ff&TK=bff06a31-53ab-4b88-b4a1-8fe177992c5a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Aroseniusskolan
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Platsannons

Mekaniker Norra Göteborg

Självgående och initiativrik mekaniker sökes till Norra Göteborg

Nobina Sverige är landets ledande bussföretag. Vi bedriver trafik åt våra uppdragsgivare i hela Sverige, bland annat SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för mer än en halv miljon resande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i landet sker med Nobina.
 Hela och väl fungerande bussar är en förutsättning för att våra kunder säkert och bekvämt skall kunna resa med oss. Nu söker vi mekaniker med placering i Älvängen och Kungälv. 

Arbetsinnehåll

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att genomföra service, reparera och underhålla våra fordon. I arbetsuppgifterna ingår också att logga utförda arbeten i vårt interna datasystem. Du arbetar gentemot Nobinas högt ställda miljökrav.
 

Efterfrågade kompetenser

Du behöver B-behörighet för bil, meriterande om du även har D-behörighet för buss. Vi tror att du har en fordonsteknisk utbildning och har jobbat ett par år med underhåll och reparation av tyngre fordon. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fordons-el. God datorvana och att behärska svenska i tal och skrift är ett måste.
 

Personliga egenskaper

Som person så är du flexibel och har lätt för att samarbeta. Du kommer att mötastressiga situationer och det är viktigt att kunna behålla lugnet och prioritera rätt. Du har slutkunden i fokus och gör ditt yttersta för att lösa varje enskild situation. 
 
Tjänsterna är på heltid. Skift och helgarbete kan ingå. Individuell lönesättning. 
 
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som en etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.
 
Frågor kring rekryteringsprocessen: Izudin Sahovic, Verkstadschef
E-post:i zudin.sahovic@nobina.se
Tlfn: 030-3441504

Gymnasiekompetens eller motsvarande relevant erfarenhet
Goda kunskaper i fordonsteknik och underhåll av tunga fordon
Kvalitets- och miljömedveten
Självgående och noggrann
God samarbets- och initiativförmåga
D-behörighet i körkortet är meriterande
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Bussmekaniker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSkiftarbete TillsvidareanställningMånadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-09
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=374&ProjectId=188784&DepartmentId=16454&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nobina
Hålstensvägen 1
44637  Älvängen Sverige
Hemsida: www.nobina.se
  
Platsannons

Närvarande, tydlig och systematisk rektor sökes till Garnvindeskolan

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

I Ale finns det sedan våren 2014 en långsiktig överenskommelse mellan verksamhet och politiker att det är alla våra kompetenta lärare och skolledare som utvecklar och förbättrar skolan. Kommunen är full av utvecklingslust och skolans kvalitet är det viktigaste området. I Ale kommun jobbar vi med tydligt, tryggt och modigt ledarskap.

Garnvindeskolan är en F-3-skola med cirka 220 elever placerad i Skepplanda. Här jobbar vi ständigt för att både elever och medarbetare ska må bra via ett aktivt trygghetsarbete. vi tror att det är därför vi har så goda resultat. Vår fokuserade och kunniga personalgrupp vet att vår gemensamma arbetsmiljö är viktig för att eleverna ska lyckas med sina studier.


ARBETSUPPGIFTER
Garnvindeskolan är en välfungerande skola. Som rektor på Garnvindeskolan leder du förändringen när skolan ska stärka sin identitet som en skola där leka, leva och lära är skolans ledstjärna. Här kan du skapa en framgångsrik skola med stolta medarbetare och elever med livslång lust att lära!

Medarbetarna väntar sig en rektor som stödjer och utmanar dem på individnivå samtidigt som rektors helhetssyn garanterar en utmärkt verksamhet. Som rektor på Garnvindeskolan måste du helt enkelt klara balansgången att utmana verksamheten, och samtidigt klokt förvalta det goda som redan finns.

Rektorsuppdraget i Ale bedrivs med helhetsperspektiv på det enskilda barnets utveckling och lärande. Som rektor ska du tillsammans med medarbetare aktivt leda utvecklingen i skolan utifrån denna helhetssyn. Att utmana våra barns tänkande är centralt i skolan, där IKT ses som en självklar del i lärandet. Varje elev har en egen dator och kommunen är välkänd för sitt arbete med IKT-frågor.

Som rektor i Ale kommun är du en del av skolverksamhetens ledningsgrupp med ett aktivt samarbete och utmanande inom gruppen. Rektorsgruppen har under flera år arbetat mot två huvudmål, att alla elever ska nå godkända resultat i alla ämnen och att den psykosociala arbetsmiljön ska förbättras. Rektorsgruppen har gjort det genom att långsiktigt arbeta med att stärka det systematiska kvalitetsarbetet, förstärka det pedagogiska ledarskapet och att öka elevernas inre lust att lära.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha pedagogisk utbildning på högskolenivå och har flerårig erfarenhet av ledaruppdrag. Du har en kreativ ådra men också erfarenhet av att arbeta systematiskt och långsiktigt med skolutveckling, verksamhetsutveckling och kvalitetsarbete. Din kommunikativa förmåga är viktig, både i tal och skrift. Du har en god förmåga att leda och utveckla andra. Du ska klara av balansgången att vara lyhörd och bestämd.

Elevrådet önskar en snäll rektor som bryr sig om både elever, fröknar och föräldrar. De vill ha en påhittig rektor som tycker om barn. Rektor ska vara rättvis och omtänksam, men samtidigt sträng. En bra rektor måste våga skoja och prata med barnen men samtidigt vara en god lyssnare. Eleverna vill skicka med att "Vi är stolta över Garnvindeskolan".

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du den person som vi och eleverna efterfrågar? Då är du välkommen att söka tjänsten.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A674867
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=57c5917f-9850-4858-8ee2-6058f8758e4d&TK=94eeb0d8-233f-4209-8550-e846b06df59a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Garnvindeskolan
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Platsannons

Verksamhetschef kultur och fritid

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Med ett tydligt, tryggt och modigt ledarskap leder du kultur- och fritidsverksamhetsområdet på Sektor utbildning, kultur och fritid med fyra enhetschefer och totalt ca 60 medarbetare. Du har ansvar för ekonomi, personal och verksamhet och ansvarar för att verksamheterna bidrar till kommunens vision "Ale - lätt att leva"!

Som verksamhetschef ingår du i sektorledningen och har ett övergripande ansvar för planering och uppföljning av verksamhet, ekonomi och personal inom kultur- och fritidsområdet. Du ansvarar för ett strategiskt inriktnings- och utvecklingsarbete inom området och du är föredragande i kultur- och fritidsnämnden.
Som verksamhetschef leder du kultur och fritids ledningsgrupp där du tillsammans med dina enhetschefer utvecklar gemensamt uppdrag, mål och förhållningssätt och skapar ett effektivt team för att nå det strategiska målet om aktiv fritid för Aleborna.

KVALIFIKATIONER
Du har relevant högskoleutbildning med inriktning på offentlig förvaltning eller kultur- och fritidsfrågor eller motsvarande kunskaper som bedöms likvärdiga. Dokumenterad erfarenhet av att leda ledare samt kompetens kring verksamhetsområdets bidragssystem är meriterande.
Du har goda chefs- och ledaregenskaper inom ekonomi, personal och verksamhet som visar sig i ett processbaserat arbetssätt och en helhetssyn. Du är strategisk och har ett utvecklingsfokus och ett samhällsintresse. Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift och har en god datorvana. Du har planeringsförmåga och en god samverkansförmåga.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Organisationschef, kommun
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: A673642
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fc17f365-f9c4-45ed-b7d8-e688fe6082ba&TK=f8f3753e-96a1-4a78-89c2-9618808398b5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Sektor utbildning, kultur och fritid
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Platsannons

Lärare Omvårdnad

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?ARBETSUPPGIFTER
Är du en person som har kvalitet och samarbete i fokus? Då är detta jobbet för dig.

Vi söker lärare som tillsammans kan ansvara för olika utbildningsinsatser för vuxna inom vård- och omsorgsområdet. I arbetet ingår anskaffning av APL-platser.

Ale kommun är tillsammans med Lilla Edet ett certifierad Vård- och Omsorgscollege (VoC-college) och du kommer att ingå i programrådet.
Vi vill tillsammans göra en nystart av vård- och omsorgsprogrammet i samband med den revidering av VoC-collegeansökan som vi i de båda kommunerna just nu arbetar med. Vi vill arbeta vidare med utveckling av verksamheten i nära samarbete med Lilla Edet. Genom VoC-college har vi ett nära samarbete med arbetsgivaren i Ale/Lilla Edets kommuner.

Inom verksamheten vill vi erbjuda klassrumsundervisning tillsammans med varierande flexibla undervisningsformer och det är viktigt att du har ett validerande och formativt förhållningssätt till lärandet.
Vi har ett ljust och stort klassrum som även innehåller en metoddel.

Det är viktigt att du har förmåga att motivera och entusiasmera så att eleverna lyckas att uppnå sina mål. Du har förmåga att individualisera och ta till vara elevens tidigare erfarenheter.
Eftersom APL-anskaffning ingår i arbetsuppgifterna är det viktigt att du också har förmåga att skapa och upprätthålla kontakter med chefer och personal på APL-platserna.

Vi erbjuder två tjänster; en heltid och en deltid (50 %).
På sikt kan tjänsten på deltid komma att utökas.
Det kan också vara en möjlighet att dela på tjänsterna (75 + 75 %).

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare med bakgrund som sjuksköterska eller undersköterska.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde i augusti 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: A674362
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=de42e114-3cf0-45cb-a012-1e24d17c78e7&TK=a38a87be-6829-4907-8904-ce4019555d5b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Komvux
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  

Platsannons

Skiftledare till AkzoNobel Bohus

Responsibility
Är du skiftledare och vill fokusera på ledarskap?
Brinner du för förbättringsarbete och ser potential i utmaningar?
Vill du vara med och forma en gemensam kultur i fyra fabriker?

Vår anläggning i Bohus är en strategisk produktionssite för affärsenhet Pulp and Performance Chemicals. Den består av fyra produktionsanläggningar, som tillverkar väteperoxid, separationsprodukter (Kromasil), kiselsyrasoler samt alkalipellets och vi är i färd med att bygga en gemensam skiftorganisation för alla fabrikerna.

I vår nya organisation ansvarar du som skiftledare för personalen i alla fyra fabrikerna på ditt skift. Detta innebär att du som skiftledare har personalsvar för totalt 10 personer som arbetar i helt olika fabriker. Ditt arbete är att skapa en gemensam kultur med fokus på säkerhet, kvalitet och kontinuerliga förbättringar. Du kommer att coacha medarbetarna i vårt förbättringsarbete, både genom att föregå med gott exempel och genom att leda och driva arbetet med förbättringar på ett positivt och konstruktivt sätt.

Samtliga operatörer på skift ingår i Nödlägesberedskapen för anläggningen och tränas och utbildas löpande för detta och som skiftledare har du en aktiv roll i vår Nödlägesberedskap och agerar på uppdrag av Sitens Ledningsgrupp.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
• Personalansvar för skiftgående processoperatörer
• Leda och fördela skiftlagets utförande av arbetet inom Integrated Supply Chain processer inklusive bemanning och kompetensförsörjning ur ett siteperspektiv
• Styra och stödja arbetet vid uppstart av anläggningar på siten
• Ansvara för hälsa, säkerhet och miljö för egen personal och i form av Nödlägesberedskap
• Samarbeta med produktionsledning för respektive fabrik för att driva anläggningarna på ett effektivt och kvalitetsmässigt sätt

Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning där du rapporterar till Operations Manager och är placerad i Bohus. Tjänsten är en heltidsanställning och arbetsformen kommer att vara kontinuerlig skiftgång (6-skift) med tolvtimmarsskift.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Ulrika Dahl, Site Manager, +46 70-957 72 94.
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Matilda Bolin, Talent Resourcing Partner, +46 70-957-7134.

För fackliga frågor:
Akademikerklubben: Luba Nilsson, +46 31 58 7509
Unionen: Helene Rosenlund, +46 31 58 77 28
Ledarna: Torwald Krantz, +46 31 58 78 32

Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: TalentResourcing.SE@akzonobel.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Job requirements / Candidate profile
•Högskoleingenjör med minst 3 års relevant erfarenhet ifrån processindustri
•Alternativt gymnasiekompetens inom process- eller driftteknik och relevant erfarenhet ifrån processindustri
•Goda kunskaper i svenska och engelska
•Goda ledaregenskaper
•Högt säkerhetskunnande och erfarenhet av Nödlägesberedskap
•Erfarenhet av arbete med LEAN är meriterande

För att lyckas i rollen tror vi att du är en ansvarsfull person som kan agera tryggt och säkert vid t.ex. nödlägen och är van att röra dig mellan olika ansvarsområden . Du är duktig på att uppskatta och använda människors olikheter för att gruppen tillsammans ska nå bästa resultat. Du bör gilla utmaningar och problemlösning, och kunna förmedla en positiv attityd kring detta till andra.

AkzoNobel är ett världsledande färgföretag och en ledande producent av specialkemikalier, bygglim och limsystem. Vi har ledande marknadspositioner och starka varumärken i länder över hela världen. Vi arbetar inom flera viktiga marknadssegment – från bygg- och infrastruktur till transport, industri- samt konsumtionsvaror. Vi är också ledande inom hållbar utveckling och rankas som nummer ett på Dow Jones Sustainability Index. Rent praktiskt innebär det att våra hållbara lösningar dagligen präglar ditt, din familjs och dina vänners liv. Våra produkter gör det möjligt för er att göra det ni behöver.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Kemiingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats: https://www.akzonobel.com/se/karriaerer/lediga_jobb/vacancydetail.aspx?id=170001Q9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pulp and Performance Chemicals AB
Färjevägen 1
44580  BOHUS Sverige
Hemsida: http://www.akzonobel.com/se
  
Platsannons

HR-generalist till Ale Kommun

Om företaget
VMP Group söker nu HR-generalist för tillfällig bemanning på HR-avdelning i Ale kommun.

Ale kommun gränsar i söder mot Göteborg och i väster mot Göta Älv. Kommunen består av åtta tätorter med 29 000 invånare. Ale kommun är organiserad i fyra sektorer; sektor Samhällsbyggnad, sektor Arbete, trygghet och omsorg, sektor Utbildning, kultur och fritid samt sektor kommunstyrelse.Dina arbetsuppgifter
HR-generalisten arbetar operativt med HR-frågor med ett operativt stöd för cheferna i strategiska rekryteringar såsom chefer och specialister, samt i komplexa rehabiliteringsärenden. Syftet är att skapa goda förutsättningar för våra chefer, effektivt och professionellt utöva tryggt, tydligt och modigt chefs- och ledarskap.

Din profil
Högskoleutbildning inom personal och arbetslivsfrågor.
Erfarenhet från arbete med HR minst tre år.
Erfarenhet från arbete med HR i offentlig verksamhet.
Erfarenhet av att leda och stödja chefer utifrån gällande lagar och avtal.
Erfarenhet av att samarbeta med fackliga organisationer och att verka i partsgemensamma grupper i politiskt styrd organisation.

Konsulten ska ha:
- förmåga att lyhört lyssna till verksamheten, verksamhetens rutiner arbetssätt och behov.
- en god samarbetsförmåga, rådfrågar andra, kommunicera proaktivt och visa respekt för andras åsikter.
- hög initiativförmåga och uppnå resultat, kombinerat med förmågan att arbeta självgående och ansvarstagande.
-strukturerar sitt angreppssätt och driver processer.

Uppdraget är en heltidstjänst och startar 2 maj eller tidigare för rätt person, och sträcker sig utöver 6 månader i första omgång.

Urval och intervjuer sker löpande, kom gärna in med din ansökan redan idag.


Om oss
VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel.

Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se Följ VMP Group, Sverige på Facebook och LinkedIn
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: HR-konsult/PA-konsult
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 1313
Webbplats: http://www.vmp-group.se/Sverige/sv/Arbetstagare/Lediga+tjänster/?jaid=1313
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Göteborg VMP Bemanning
Nya Tingstadgatan 1
42244  HisingsBacka Sverige
Hemsida: http://www.vmp-group.se
  

Platsannons

Vi söker Betongarbetare och Processoperatör

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Halmstad och Jönköping. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Som Betongarbetare kommer dina arbetsuppgifter bestå av gjutning, formning, armering samt ritningsläsning

Är du processoperatör ingår att verka för ständiga optimeringar gällande recept, tillverkning av blötbetong och utlastning. Försörjning och planering av betong till fabriken.
Säkerställa att betongtillverkningen (produktionskontroll) följer SS-EN 206-1. CB1 och CB8-EN.

Märk din ansökan med Tjänsten du söker, Betongare eller Processoperatör!

Din profil
Här har du chansen att lära dig ett nytt yrke, ingen erfarenhet krävs.
Du bör ha god fysik då det kan vara tungt. Du är beredd på hårt arbete.
Du är social, nogrann och har en bra inställning.
Flytande Svenska i tal och skrift.
B-körkort och tillgång till bil

Processoperatör
Goda kunskaper i Officepaketet (Excel, word och Outlook)
Kunskap om företagets mål och visioner
Insyn i företagets policydokument
Kundspecifika system/kännedom om företagets större kunder
Goda kunskaper i företagets process
Kunskap om organisationen och företagets arbetsrutiner
Social kompetens (samarbetskompetens, bemötande m.m.
Betong kurs I och II
B-körkort och tillgång till bil


Arbetstider och övriga villkor
Dagtid
Heltid
Lön enligt kollektivavtalAnsökan
Märk din ansökan med Tjänsten du söker, Betongare eller Processoperatör!
Välkommen med din ansökan redan idag, Intervjuer sker löpande.
Sök jobbet genom vår hemsida www.tranpenad.se
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Betongarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 544
Webbplats: http://cv-tranpenad.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=544
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranpenad Logistik och Industri AB
Bäckstensgatan 9
43149  Mölndal Sverige
Hemsida: http://www.tranpenad.se
  
Platsannons

Till vår Orderflödesgrupp (OFG) söker vi en Produktionsplanerare.

Produktionsplanerare till Axel Christiernsson AB i Nol
Axel Christiernsson är en privatägd företagsgrupp som utvecklar och tillverkar smörjfett. Gruppen består av Axel Christiernsson AB i Sverige, Axel Christiernsson BV i Holland, Axel France i Frankrike samt Axel Americas i USA. Vår affärsidé är att erbjuda kundanpassade smörjfettslösningar till kunder med egna varumärken inom smörjmedelsindustrin. Vi har en ledande position som smörjfettsproducent i Europa, baserat på en hög teknisk kompetens och flexibla produktionsresurser. Våra produkter kombinerar hög kvalitet och prestanda med miljöhänsyn. Vi finns i Nol, strax intill Göta älv, ca 25 km norr om Göteborg. Vi är totalt ca 200 anställda inom koncernen, varav ca 70 i Nol. Axel Christiernsson är certifierat enligt ISO 9001 och 14001. Du finner mer information om AXEL på www.axelch.com

Till vår Orderflödesgrupp (OFG) söker vi en Produktionsplanerare.

Dina arbetsuppgifter:
Du ingår i vår orderflödesgrupp som består av 5 medarbetare vars ansvarsområde sträcker sig från orderregistrering, kundservice, produktionsplanering samt inköpsavrop. Du kommer att främst arbeta med produktionsplanering med kundorder och kundprognoser som underlag, men vid behov även arbeta med andra uppgifter inom orderflödesgruppen.

Din profil:
Eftersom det är vår strävan att upprätthålla en hög kundnöjdhet så är viktiga egenskaper att snabbt agera utifrån skiftande kundönskemål, vara proaktiv och förutseende, utifrån ett helhetsperspektiv ha förmåga att sätta sig in i detaljer och med sunt förnuft hitta lösningar på uppkomna situationer. Då tjänsten har många gränssnitt så tror vi också att du har god social förmåga, är flexibel och har lätt för att samarbeta med andra.
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot Logistik och Produktion eller motsvarande kunskaper förvärvade genom yrkeslivet. Vi ser också att du har mycket goda datakunskaper och det är meriterande med erfarenhet av affärssystem. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift. Frågor om tjänsten kan ställas till vår Platschef Lenny Berglund, 0303-332551, lenny.berglund@axelch.com.

Din skriftliga ansökan vill vi ha senast den 28 april på e-post till vår HR-chef Annika Thompson, annika.thompson@axelch.com.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelseEfter överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: annika.thompson@axelch.com
Övrigt: Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Axel Christiernsson AB
Box 2100
44911  NOL 
Hemsida: http://www.axelch.com
  

Platsannons

Customer Service Operator

Responsibility

AkzoNobel Pulp and Performance Chemicals is a leading supplier of technology for pulp bleaching, paper chemicals, silica sols and expandable microspheres. We offer innovative and sustainable products and technologies that are used by customers for a variety of industrial purposes. Our 2,400 employees are located in 32 countries. Pulp and Performance Chemicals is a business unit of AkzoNobel, the world's largest paints and Coatings Company and a major producer of specialty chemicals.

We have an immediate opening for an individual who can fulfill the following role as Customer Service Representative (CSR) for. The job is a temporary replacement between May 2017 and June 2018.

As a CSR you will be the link between the customers and supply chain processes regarding sales order fulfillment. The key objectives are to receive and enter customer orders into our ERP-system, book transports as well as having a proactive approach towards the customers.

Main tasks and responsibilities:
- Review customer enquiry/request before making Sales Order.
- Receipt of orders, input into SAP, order status control, monitoring, invoicing, providing shipping documents and follow up.
- Ensure that customers’ orders are entered accurately and on time.
- Check stock availability.
- Acquire the role of information source for both internal and external customers.
- Take initiative to contact customers and sales when order fulfillment problems occur.
- Perform according to AkzoNobel and AkzoNobel PPC Code of Conduct including Authorization schedule for Operations.
- Ensure that customer complaints, deviations and improvements are entered accurate and on time in our system for improvements.

Additional information
This is a temporary position on a full time basis, reporting to the Interim Sales Support Manager Colloidal Silica. The position is based in Bohus. Please apply via our online recruitment system. We do not accept applications via e-mail, these applications will be disregarded. This is an ongoing recruitment and the job may be filled before last application date.

For additional information about the vacancy please contact Lotta Sellén, Interim Sale Support Manager: +4631587314

For additional information about the recruitment process please contact Hugo Jobring, Talent Resourcing Partner +46709577361

For unions related questions:
Helene Rosenlund, Unionen, phone +46 31 587186.

We perform drug tests on all employees as a part of our effort to maintain a drug-free environment.


Job requirements / Candidate profile

- Academic degree in Economy or Logistics or corresponding education/ experience/competence.
- Ability to work under pressure and prioritize in order to be effective.
- Excellent customer service sense.
- High social competence and ability to build long term relationship.
- Fluent in English and Swedish, additional language skills are considered a merit.
- Strong communication skills, both oral and in writing.
- Good computer skills
- Knowledge about payment and INCO terms
Merits:
- Working experience from customer service.
- Knowledge of SAP and especially the Order to Cash flow.
- Experience from working in a global environment.
- Skills in MS Office package.

To be successful in this position you have a strong knowledge of order handling. You are confident in your own expertise and deliver results while maintaining a high quality in your work. You are a good communicator both verbally and in writing and you have the ability to operate externally as well as internally within the company, to create long and successful business relations. As a person you are team-oriented, positive and result oriented.

More about the business
At Akzo Nobel, we are 45,000 committed employees who together create conditions for god quality of life and an inspiring living . We are a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals that provide businesses and consumers worldwide with both color and surface protection, as ingredients to essential everyday products. We are currently active in over 80 countries and our headquarters is located in Amsterdam, Netherlands. Our innovative products carry on a proud history and are created to make life easier for people in a rapidly changing world. Amongst our well-known brands, International and Eka , Cuprinol , Jozo and the North Sea. We are consistently ranked as a leader in sustainability in our industry and is driven by contributing to the prosperous cities and vibrant communities by creating a colorful and safe world where life becomes better.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Logistiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats: https://www.akzonobel.com/se/karriaerer/lediga_jobb/vacancydetail.aspx?id=170000P8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pulp and Performance Chemicals AB
Färjevägen 1
44580  BOHUS Sverige
Hemsida: http://www.akzonobel.com/se
  
Platsannons

Stödassistent, Klöverstigens serviceboende

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Tjänsten är placerad på Klövertigens serviceboende i centrala Nödinge. Enheten ger stöd till tio personer med insatsen bostad med särskild service enligt LSS samt ett beslut på särskild bostad enligt SoL.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta på Klöverstigens serviceboende innebär att ge individuellt anpassat stöd till brukare mellan 33 till 71 år. Diagnoser och stödbehov varierar, vilket ger ett varierat och utmanande arbete.
Du ska vara bekväm med omvårdnadsarbete av olika grad samt motivationsarbete för att skapa större delaktighet och självständighet.

I tjänsten ingår uppdrag som kontaktpersonal till en eller flera brukare samt eventuellt ytterligare ansvarsområden.

KVALIFIKATIONER
Funktionshinderprogrammet eller omvårdnadsprogrammet med inriktning mot funktionsnedsättning.
Erfarenheter kring personer med funktionsnedsättning är ett krav.
Meriterande för tjänsten är erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik, autism, demens och psykiatri samt vana av social dokumentation och lågaffektivt förhållningssätt.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Tjänsten kan komma att tas i anspråk av intern personal.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A672280
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b02958bc-4b77-45af-b1dc-e9fac256d016&TK=8b0eaa29-175a-42ab-978c-a9e46f0aa31f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Fyrklövergatan och Klöverstigen
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Platsannons

Fritidspedagog, Garnvindeskolan

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Garnvindeskolan ligger centralt i Skepplanda i norra delen av Ale kommun. Skolan är en trygg F-3-skola med goda resultat. Vi arbetar för att elevernas hela dag ska bli så bra som möjligt. Bland våra redskap finns bland annat vår skolskog, skolans trygghetsteam och vårt miljötänk där vi är stolta över vår Gröna flagg.
Skolan erbjuder rastaktivitet flera dagar i veckan, vilket är en viktig del i vårt trygghetsarbete. Vi arbetar i tre spår med elever i blandade åldrar F-3. I varje spår finns det ett fritidshem. Alla elever i åk 1-3 har en egen dator.

ARBETSUPPGIFTER
Gillar du att arbeta med barn och har god pedagogisk förmåga? Söker du ett utvecklande och varierande arbete? Brinner du för utveckling? Då är du den vi söker!

På Garnvindeskolan är arbetet på fritidshemmet viktigt! Vi arbetar utifrån ledorden - Leka, Lära, Leva. Vi utgår från det kompetenta barnet, där elevinflytande och delaktighet är en viktig del i arbetet, vilket bidrar till ett lustfyllt lärande. För oss är det viktigt att arbeta för en varierad skoldag där glädje, lärandet och utveckling av elevernas förmågor står i fokus under hela dagen. På Garnvindeskolan har vi alltid elevens bästa i fokus!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig att undervisa på fritidshemmet. Vi söker dig som har förmåga att se till helheten för elevens dag hos oss. Som person är du trygg i din roll och väl förtrogen med styrdokumenten. Du är positiv, flexibel, lösningsinriktad och har IT-vana. Vidare har du god samarbetsförmåga, är kreativ och ser möjligheter i olika situationer som du möter i ditt arbete.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk vid pågående personalplanering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A673789
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3da27b8c-1012-4d12-8b66-b48f6d74670c&TK=d7b8045f-d524-4fb0-9fb2-1c7a2dfb5d90
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Garnvindeskolan
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Platsannons

Förskollärare i förskoleklass, Älvängen

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

I Älvängen ligger Madenskolan som till hösten öppnas igen med fem förskoleklasser och fritidshem. Under våren bygger vi upp en helt ny verksamhet där du kan vara med och påverka.
Verksamheten kommer att vara en del av nya Kronaskolan.
Det finns ett fungerande elevhälsoteam kopplat till båda skolorna.

ARBETSUPPGIFTER
Du är legitimerad förskollärare med stenkoll på uppdraget och vet att alla åtgärder ska göras utifrån uppdrag och läroplan. Du sätter alltid eleven i främsta rummet och visar stor samarbetsvilja. Du ingår i ett arbetslag med förskollärare och fritidspedagoger som tillsammans formar hela dagen.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad förskollärare. Vi söker dig som är lugn, trygg, stabil med tydliga rutiner. Du är positiv, glad, öppen och bjuder på dig själv. För verksamhetens bästa ser vi att du är flexibel och kan snabbt tänka om.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 Omfattning 80-100 %. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A672720
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1a6d9640-e03e-4fa3-9307-11f1b65e31a1&TK=de280804-7aa5-4dfc-abe9-98821de70e63
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Madenskolan
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Platsannons

Arbetsterapeut, Ale Rehab

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Ale Rehab ansvarar för rehabilitering i ordinärt och särskilt boende, LSS-boende och Daglig verksamhet för vuxna personer. Vi arbetar i nära samarbete med biståndshandläggare, hemtjänst- och boendepersonal samt hemsjukvård. Vi finns på Vikadamm i Älvängen.

ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsterapeut arbetar du med bedömning, behandling, utprovning och förskrivning av hjälpmedel, delegering samt handledning gentemot omvårdnadspersonal. Du gör också bedömning och skriver intyg för bostadsanpassning samt deltar i vårdplanering.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad arbetsterapeut med tidigare erfarenhet av liknande arbete.
B-körkort erfordras.
Grundläggande datorkunskap i Office.
Du är trygg i datoriserad dokumentation.
Du ska ha goda kunskaper i svenska språket och kunna uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Meriterande är:
Kunskap i WebSESAM, beställningssystem för hjälpmedel.
Kunskap i SAMSA, vårdplaneringssystem.
Kunskap i Treserva, datorjournalsystem.

Du har god initiativförmåga och är serviceinriktad. Du har lätt för att samarbeta med olika yrkeskategorier runt patienten. Du har god empatisk förmåga och har lätt för att skapa relationer med andra. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden.

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-06-01 Eller efter överenskommelse. , upphör: 2017-12-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: A672766
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=19878d96-60ae-4c8f-838b-72ddd84dba05&TK=5b3262d7-a1e2-4ad8-a25f-2b0b7efbccba
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Ale Rehab
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Platsannons

Musiklärare åk 4-6, Kyrkbyskolan

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Kyrkbyskolan har drygt 280 elever i åk 4-6. Skolan ligger centralt i Nödinge, dit det finns goda kommunikationer, 25 minuter med pendeln från Göteborg.
För drygt två år sedan flyttade vi in i nyrenoverade lokaler anpassade efter modern skolverksamhet.
Kyrkbyskolan har ljusa klassrum med projektorer i taket.
Du har som musiklärare fri tillgång till två intilliggande salar, en för teori och en för sång och musik. Det finns även mindre rum för arbete enskilt eller i grupp.
Samtliga lärare har en egen arbetsplats i direkt anslutning till sitt arbetslag.
Kyrkbyskolan strävar efter att vara en skola där eleverna lär för livet och utvecklar en positiv självbild, en skola där eleverna har studiero och känner trygghet.
Vi vet att alla elever kan utvecklas, att alla kan och vill lära sig. Vi vet att varje lärare kan påverka varje barns utveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska undervisa i musik i åk 4-6. I åk 6 har vi halvklassundervisning.
Du blir en del av arbetslaget i åk 6 och bidrar där till skolans utveckling.
Mentorskap ingår.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare och är behörig i musik och gärna fler ämnen.
Du arbetar medvetet, själv och tillsammans med andra för att ge fler elever möjlighet att nå bättre resultat.
Du ser nya vägar och vågar prova!
Du anpassar och planerar undervisningen utifrån elevernas behov och förutsättningar.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte tas i anspråk vid pågående personalplanering.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 60 % Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A673086
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8ce2402d-0c0a-4283-97c9-693918016109&TK=fc80c3e8-c1c3-4f93-a416-0ec743fbc0fc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Kyrkbyskolan
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Platsannons

Systemförvaltare inom lön med uppdrag att utveckla

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Personalavdelningen är organiserad i Sektor kommunstyrelsen. På personalavdelningen arbetar HR och lön tillsammans med att utifrån våra professioner bidra till verksamhetsutveckling och måluppfyllelse.

Under 2015-16 har vi implementerat Personec P och Time Care som systemstöd för våra lönebildnings- och bemanningsprocesser. Vi har en helt ny systempark med det mesta av den senaste funktionaliteten. Målet är att våra processer i det närmaste ska bli helt digitaliserade och lätta att arbeta i.

Vi är mitt i en mycket spännande utvecklingsprocess! Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som övergripande systemförvaltare är en intressant och utvecklande roll med fokus på utveckling av löneadministrativa och bemanningens processer. Som systemförvaltare har du det övergripande ansvaret för våra systemapplikationer inom lön och HR. På avdelningen finns idag systemförvaltare med ansvar för systemförvaltningen av specifika processer.

Systemsammansättningen är relativt ny för oss och vi har ett behov av att utveckla och förändra i befintliga processer. Din uppgift blir att samordna och driva utvecklingen av arbetsflöden och arbetssätt i nära samarbete med avdelningens systemförvaltare, löneadministratörer, objektledare, HR-controller, bemanningsenheten, IT och ekonomi.

I ditt arbete kommer du att samordna och driva arbetet med att uppdatera, planera och införa nya versioner. Att kvalitetssäkra data som registreras i våra system ingår i dina arbetsuppgifter. Du kommer att utbilda kollegor, chefer och andra expertanvändare i processen. Du är en van kravställare och gillar att samarbeta med såväl kollegor som med externa aktörer och leverantörer.

Rutinmässiga arbetsuppgifter kommer att bestå i att säkerställa dataflödet i processer, kontroller av bearbetningar/körningar mellan systemapplikationer, underhålla och sätta upp systemen efter processer, analysera och felsöka incidenter/supportärenden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning inom lön-, HR- och/eller systemområdet samt flerårig erfarenhet av arbete med systemförvaltning inom lön- och bemanningsområdet. Det är meriterande med erfarenhet av att arbeta som systemförvaltare inom Time Care Pool. Kunskaper inom arbetsrätt och våra kommunala avtalsområden är mycket meriterande.

Du drivs av att lösa problem, du är nyfiken och vill finna hållbara lösningar som gynnar helheten. Arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt, därför är det viktigt att du kan och vill skapa goda relationer och trivs bra med att arbeta i team. Önskvärt är erfarenhet av att driva och arbeta i projekt. Du kan självständigt planera och driva utvecklingsarbete och visar vilja att själv utvecklas. Du har ett stort engagemang för systemfrågor.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Systemförvaltare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: A673153
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=653772c0-1ada-4e3e-8f50-acf3a14eee32&TK=fd5128ad-9ee0-4815-9145-f3143189cd64
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Personalavdelningen
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Platsannons

Kock i vikariepool

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Kostenheten är en del av internservice i Ale kommun. På kostverksamheten vet vi att måltiderna är en viktig del av barnens dag. Genom vårt arbetet ser vi till att kommunens boende, skolor och förskolor får avnjuta god och näringsriktig mat. I Ale arbetar vi med ekologisk och social hållbarhet inom kosten. Sammanlagt består verksamhet kost av ett nittiotal medarbetare som står under ledning av verksamhetschef, tre enhetschefer och ett antal köksmästare.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar med att täcka upp vid ordinarie medarbetares frånvaro. Detta kan innebära att du ena dagen tar hand om ett förskolekök självständigt och andra dagen är en del av ett köksteam i ett större kök. Du lagar och serverar näringsriktig och god mat med ett gott bemötande i våra skol- och förskolekök. Antalet matgäster kan variera från 30-800 beroende på storlek på skola/förskola. Förutom att du lagar/serverar härliga måltider sköter du de dagliga städrutinerna i köket och följer aktuellt köks egenkontroll. Köken är belägna från Alvhem i norr till Surte i söder.

KVALIFIKATIONER
Detta arbete kräver hög flexibilitet och att du tycker om att vara på olika ställen dagligen. Du är lösningsinriktad och ser möjligheter i att vara i olika kök. Ett gott bemötande för matgäster och medarbetare på arbetsplatsen är viktigt ur flera aspekter, därför söker vi dig som är mycket serviceinriktad. Du är utbildad kock och klarar att självständigt laga frukost, lunch och mellanmål i ett för dig nytt kök. Likaså kan du sköta den dagliga städningen och egenkontrollen. HACCP är inget nytt för dig.
B-körkort krävs.


ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk av kostverksamhetens omställningsarbete i Ale kommun. Tillträde sker snarast, skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker snarast.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A671416
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ead29b51-66b8-4600-9f97-f16d6ea226cc&TK=ab9718fa-4696-43ef-b188-c952fdd78ed3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Verksamhet kost
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://www.ale.se
  
Platsannons

Legitimerad Läkare

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

På Närhälsan Älvängen vårdcentral är vi ca 25 positiva medarbetare som sitter i nybyggda lokaler i centrala Älvängen med omedelbar närhet till Alependeln.

Med Alependeln tar det endast 20 min till Göteborg och 17 min till Trollhättan. Vi har ca 9300 listade personer hos oss i olika åldrar. Du kan läsa mer om oss och vår vårdcentral här: http://www.narhalsan.se/alvangenvardcentral

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området där du får möta och konsultera patienter i alla åldrar och situationer. Arbetet är självständigt och omväxlande, Du erbjuds kontinuerlig handledning av rutinerad kollega under vikariatstiden och deltar i vårdcentralens och läkargruppens möten.

Om dig

Du är legitimerad läkare med svensk legitimation, ev har du annan specialitet som är lämplig i primärvården och intresse av att prova på allmänmedicin. Du måste ha språkkunskaper i svenska på lägst C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.

För att trivas hos oss tror vi att du har lätt för att kommunicera, har ett bra bemötande mot patienter och kollegor samt övrig personal vid enheten. Du bör dela Närhälsans kärnvärden som är omtänksam, pålitlig och nytänkande, vilket ska vara ledstjärnor i det dagliga arbetet.

Intervjuer pågår löpande så välkommen med din ansökan!

Villkor
Vi begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: Snarast VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/933
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:134967/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Älvängen vårdcentral
Kämpegatan 3
41104  Göteborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialist allmänmedicin

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

På Närhälsan Älvängen vårdcentral är vi ca 25 positiva medarbetare som sitter i nybyggda lokaler i centrala Älvängen med omedelbar närhet till Alependeln.

Med Alependeln tar det endast 20 min till Göteborg och 17 min till Trollhättan. Vi har ca 9300 listade personer hos oss i olika åldrar. Du kan läsa mer om oss och vår vårdcentral här: http://www.narhalsan.se/alvangenvardcentral

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området där du får möta och konsultera patienter i alla åldrar och situationer. Arbetet är självständigt och omväxlande och du får möjlighet att handleda yngre kollegor under utbildning.

Möjlighet till prestationslön och glesbygdstillägg finns.

Om dig

Du är legitimerad läkare och specialist i allmänmedicin. Du måste ha språkkunskaper i svenska på lägst C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.

För att trivas hos oss tror vi att du har lätt för att kommunicera, har ett bra bemötande mot patienter och kollegor samt övrig personal vid enheten. Du bör dela Närhälsans kärnvärden som är omtänksam, pålitlig och nytänkande, vilket ska vara ledstjärnor i det dagliga arbetet.

Intervjuer pågår löpande så välkommen med din ansökan!

Villkor
Vi begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Snarast tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/942
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:135021/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Älvängen vårdcentral
Kämpegatan 3
41104  Göteborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lokalvård/Specialstäd

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Välkommen att bli en del av Internservice i Ale kommun. Vi arbetar med att ge god service till våra verksamheter och invånare via lokalvård, teknisk förvaltning, projekt och underhåll, verksamhetsservice, bemanningsenheten samt kosten som förser våra barn och äldre med måltider. Hos oss finns också servicesupporten, en väg in. De tar emot alla felanmälningar och beställningar som kommer in till Internservice

ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för en väl genomförd lokalvård i Ale kommun. Du ska till stor del planera och arbeta med golvvård, fönsterputs och andra tilläggstjänster.
Vi använder moderna städmetoder och i största mån med miljövänliga städkemikalier. Du hör till ett team av kollegor med samma uppgifter och chefer med goda kunskaper inom arbetsområdet. Vi kvalitetssäkrar vårt eget arbete och alla som arbetar inom lokalvården ska gå PRYL-utbildning.

Arbetstid enligt schema, främst dagtid. Kan förekomma arbete på kvällar och helger vid arbetstoppar.

KVALIFIKATIONER
God kunskap och erfarenhet av golvvård, fönsterputs och hantering av städmaskiner. Utbildning i säker fallskyddshantering och användande av lift är meriterande. Detta för att kunna vara en del av vår planerade storstädning/golvvård i olika verksamheter under året.
God kunskap och erfarenhet av planering och prissättning av städtjänster
SRY-, PRYL-utbildning eller annan likvärdig certifierad utbildning är meriterande, liksom yrkeserfarenhet.
B-körkort är ett krav.
Vi vill att du har grundläggande datorkunskap och goda kunskaper i svenska.
Dokumenterad erfarenhet av lokalvårdsyrket.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A670280
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e602f6df-d34e-4f7b-880d-8eef0102d10b&TK=70ca3cb1-a4c9-43d3-955c-fbd820fc5ef1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Lokalenheten/Fastighetsenheten
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  

Platsannons

Förvaltare/fastighetsingenjör till Ale Kommun

Ale kommun ligger strax norr om Göteborg och har 29 000 invånare. Vi är 2 000 personer som jobbar med att göra det lätt för Aleborna att leva. Att pendlingen är enkel med direkttåg från både Trollhättan och Göteborg gör bara saken bättre. Vi som jobbar i Ale kommun ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

I din roll som förvaltare kommer du att få ansvar för den löpande driften, kort- och långsiktig planering av underhåll samt projektledning av underhållsprojekt. Detta innebär att sköta upphandlingar, kontakter med konsulter och entreprenörer samt kontakter med personal inom de olika kommunala verksamheterna.

Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete med stort ansvar och goda möjligheter till utveckling av arbetsuppgiften.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom fastighet/fastighetsförvaltning eller annan för tjänsten lämplig utbildning alternativt branscherfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av liknande position.


Du behöver även ha kunskaper i såväl projektledning och entreprenadfrågor samt offentlig upphandling.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper eftersom du måste kunna arbeta både självständigt och i grupp. För att klara detta tror vi att du är en självständig och resultatinriktad person med förmåga att samarbeta och kommunicera, har lätt för att knyta kontakter eftersom arbetet sker i nära kontakt med både medarbetare, hyresgäster och entreprenörer.

Tidigare kommunerfarenhet och kunskaper om LOU är meriterande.
Meriterande är om man har erfarenhet och kunskap om våra fastighetssystem Incit och Pondus Pro som vi använder oss av.
B-körkort är en förutsättning för tjänsten. Tillgång finns till kommunens poolbilar.

Ansökan

Vi samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. För att söka tjänsten, klicka med din CV och ett personligt brev på www.pspartner.se. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kontakta rekryteringskonsult Anna Petersson 0761717645.
Publiceraddatum: 2017-04-09
Yrkesbenämning: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.pspartner.se/lediga-tjanster/?aguid=5DBECD8FB9854F528D994A3F580D7998
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PSPartner
SÖDRA HAMNGATAN 25
41114  GÖTEBORG Sverige
Hemsida: www.pspartner.se
  
Platsannons

HR-specialist

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

HR i Ale präglas av förändringsarbete och arbetsglädje. Vårt uppdrag är att addera värde till kommunens verksamheter och därmed till våra invånare. Ett uppdrag som engagerar oss att ge det lilla extra, varje dag.

Personalavdelningen är organiserad i Sektor kommunstyrelsen. På personalavdelningen arbetar HR och lön tillsammans med att utifrån våra professioner bidra till verksamhetsutveckling och måluppfyllelse.

Vi är mitt i en mycket spännande utvecklingsprocess! Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Som HR-specialist arbetar du strategiskt och operativt med HR-frågor. Tillsammans med kollegor i team arbetar du riktat till en sektor. Du deltar i en eller flera ledningsgrupper som partner till cheferna med uppdrag att bidra till verksamhetsutveckling utifrån ett HR-perspektiv. Du är också en partner i fackliga informations- och förhandlingsmöten.

Du är ett operativt stöd för cheferna i strategiska rekryteringar såsom chefer och specialister samt i komplexa rehabiliteringsärenden.

Som HR-specialist ansvarar du tillsammans med kollegor för att utveckla våra strategiska HR-processer inom hälsa, arbetsmiljö och rehabilitering, kompetensförsörjning och rekrytering samt lönebildning. Syftet är att skapa goda förutsättningar för våra chefer att effektivt och professionellt utöva tryggt, tydligt och modigt chefs- och ledarskap.

KVALIFIKATIONER
Du är högskoleutbildad inom personal- och arbetslivsfrågor. Du har arbetat med HR i minst tre år. Erfarenhet inom offentlig verksamhet ses som en merit.

Du har vana att leda och stödja chefer utifrån gällande lagar och avtal på ett professionellt och värdeskapande sätt. Du är handlingskraftig och modig samt har en god samarbetsförmåga. Erfarenhet av effektiviserings- och utvecklingsarbeten ser vi som en tillgång då vi som kommun är mitt i en spännande expansiv fas. Du har erfarenhet av att samarbeta med fackliga organisationer och att verka i partsgemensamma grupper.

Du har viljan, engagemanget och ett stort intresse för att utveckla en HR-avdelning i världsklass!

Vad kan vi erbjuda?
Hos oss kommer du att ingå i en grupp där du ges stor möjlighet att påverka den fortsatta utvecklingen av HR-arbetet i Ale kommun. Vi använder varandra som bollplank och ventiler i vardagen och vi har alltid nära till skratt. Humor är en mycket viktig del i vår arbetsglädje. Som komplement till teamet har vi också ett upparbetat professionellt närverk med representanter inom HR från andra kommuner och verksamheter.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: HR-specialist/HR-adviser
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: A671892
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=84ee5d8e-a7f8-4f6f-b76c-dcafa5556380&TK=82bc15f8-3335-4d99-916c-07ca79e75c27
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Personalavdelningen
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Platsannons

Grundskollärare sökes till vårt 4-6-lag, Nolskolan

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

I Ale är det alla våra kompetenta lärare och skolledare som utvecklar och förbättrar skolan. Hela kommunen är full av utvecklingslust och skolans kvalitet är det viktigaste området. Vår satsning har höjt elevernas resultat rejält men vi har fortfarande utrymme kvar att växa. När vi nu tar nästa steg vill vi bara ha med de rätta pedagogerna. Vi tror att det är dig vi behöver!

Nolskolan är en trygg F-6-skola med goda resultat. Vi växer så det knakar och behöver utöka vår personalstyrka med två grundskollärare till vårt 4-6-lag.

Skolan ligger "mitt i byn" och det är endast ca 100 m till pendelstationen. Vi är ca 320 elever som alla har en egen dator eller Ipad. Vi har välfungerande arbetslag med utbildade lagledare som tillsammans driver det kollegiala lärandet framåt.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att tillhöra arbetslag 4-6 och undervisa i de ämnen du är behörig i. Då vi strävar efter ett tvålärarskap är det viktigt att du är prestigelös och förstår vikten av kommunikation och dialog.
Vi söker dig som vill bli en i vårt team. Du ska vara strukturerad och brinna för utveckling. Du ska vara duktig på att forma en grupp och ta ansvar för dina resultat.
Är du en behörig lärare med analysförmåga är du välkommen till oss. På vår skola kommer du att få möjlighet att utveckla både dig själv och din undervisning tillsammans med oss andra.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare och behörig att undervisa i Ma/NO alternativt Sv/SO och engelska.
Du är förtrogen med dator som läroverktyg.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte tas i anspråk vid pågående personalplanering.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte tas i anspråk vid pågående personalplanering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: A670416
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fc5d435e-f2d0-421b-a36a-98fd270fd3b0&TK=671948be-7cb3-46f7-91f8-64541043a968
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Nolskolan
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Platsannons

Läkare

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Bohuspraktiken
Bohuspraktiken är en liten väl fungerande vårdcentral belägen i Bohus centrum. Vi är en trevlig personalgrupp och hjälper våra ca 6000 listade invånare att må bättre. Bohus har bra kommunikationer, tåget till Göteborg tar 16 minuter.

Vi har en familjecentral knuten till oss, samt nära samarbete med sjukgymnastik.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för läkare på vårdcentral.
Arbetstiden är förlagd 8-17 vardagar, vi har ingen obligatorisk jourtjänstgöring.

Övrig information
Urval sker löpande.

Kvalifikationer
Legitimerad läkare.

Personliga egenskaper
Arbetet som läkare på vårdcentral kräver god förmåga att möta patienter och det är viktigt att du tycker patientmötena är entusiasmerande. Vi är också en liten vårdcentral som prioriterar att det skall vara roligt att gå till arbetet, därför är det viktigt att du har en personlighet som passar hos oss.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid40 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Allmän visstidsanställning. Varaktighet: Enligt överenskommelse.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 46-556077-2419-D817
Webbplats:
Epostadress: anders.fernstrom@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bohuspraktiken
Göteborgsvägen 219
44537  Bohus Sverige
Hemsida: http://www.bohuspraktiken.praktikertjanst.se
  
Platsannons

Sjuksköterska

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Bohuspraktiken
Bohuspraktiken är en liten väl fungerande vårdcentral belägen i Bohus centrum. Vi är en trevlig personalgrupp och hjälper våra ca 6000 listade invånare att må bättre. Bohus har bra kommunikationer, tåget till Göteborg tar 16minuter. Vi arbetar dagtid vardagar.

Vårdcentralen har i nuläget tre distriktssköterskor, två sjuksköterskor samt en undersköterska.

Arbetsuppgifter
Vanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är: Triagering via telefon, arbete på labb, samt mottagningsbesök.

Övrig information
Ansökning sker löpande.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska.
Distriktssköterskeutbildning är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi har en kompetent och trevlig sjuksköterskegrupp och det är viktigt att du som sjuksköterska har de personliga egenskaper som krävs för att bli en del av denna. Samarbetsförmåga och vilja att möta patienterna är avgörande för att kunna utföra arbetet.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid40 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Allmän visstidsanställning. Varaktighet: Tom 2018-12-31.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 46-556077-2419-D816
Webbplats:
Epostadress: anders.fernstrom@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bohuspraktiken
Göteborgsvägen 219
44537  Bohus Sverige
Hemsida: http://www.bohuspraktiken.praktikertjanst.se
  
Platsannons

Fritidspedagog med ämnesbehörighet, Nolskolan

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

I Ale är det alla våra kompetenta lärare och skolledare som utvecklar och förbättrar skolan. Hela kommunen är full av utvecklingslust och skolans kvalitet är det viktigaste området. Vår satsning har höjt elevernas resultat rejält men vi har fortfarande utrymme kvar att växa. När vi nu tar nästa steg vill vi bara ha med de rätta pedagogerna. Vi tror att det är dig vi behöver!

Nolskolan är en trygg F-6-skola med goda resultat. Vi växer så det knakar och behöver utöka vår personalstyrka med en fritidspedagog med ämnesbehörighet.

Skolan ligger "mitt i byn" och det är endast ca 100 m till pendelstationen. Vi är ca 320 elever som alla har en egen dator eller Ipad. Vi har välfungerande arbetslag med utbildade lagledare som tillsammans driver det kollegiala lärandet framåt.


ARBETSUPPGIFTER
Fritidshemmet är en viktig del i Nolskolans verksamhet där vi arbetar med att utveckla barnens förmågor under hela dagen.
Du är legitimerad fritidspedagog och behörig lärare i musik eller hemkunskap.
Vi söker dig som vill bli en i vårt team. Du ska vara strukturerad och brinna för utveckling. Du ska vara duktig på att forma en grupp och ta ansvar för din undervisning under hela dagen.
Är du en behörig fritidspedagog med analysförmåga är du välkommen till oss. På vår skola kommer du att få möjlighet att utveckla både dig själv och din undervisning tillsammans med oss andra.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad fritidspedagog och behörig att undervisa i musik eller hemkunskap.
Du är förtrogen med dator som läroverktyg.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte tas i anspråk vid pågående personalplanering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: A669910
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a58c1b5d-3947-48a2-ad9a-f1b7dc3adea0&TK=17dad9ca-b43c-4bd1-a51f-2b6c7cc3e712
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Nolskolan
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  

Platsannons

Lokalvårdare hemstäd

Företaget söker en lokalvårdare med körkort.

Vi söker en person som helst har erfarenhet av städning/hemstädning. Finns det inte erfarenhet kan vi lära upp men det viktiga är motivation och vilja att arbeta.

Anställningen är en timanställning på halvtid men det kan bli mer än halvtid framöver.

Att kunna tala svenska med våra kunder är viktigt för anställningen.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDagtidEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ammm14@live.se
Övrigt: Vi tar emot ansökningar löpande, så ansök redan idag!
Arbetsplats: 
Adress: Städ på Era Villkor
Sörgårdsvägen 14
44537  BOHUS 
Hemsida: www.spev.se
  

Platsannons

Säljare inom vitvaror

Arbetsbeskrivning
I rollen som butikssäljare på ELON är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. Din uppgift är att identifiera den enskilde kundens behov och utefter det komma fram till den bästa möjliga lösningen. Du guidar kunden genom sitt inköp genom att erbjuda alternativa lösningar och tilläggsprodukter samt arbetar genom dessa lösningar för att effektivisera företagets lageromsättning. I denna roll erbjuds du en spännande och varierande vardag i en ung arbetsmiljö, där initiativ och idéer välkomnas. Utvecklingsmöjligheterna är stora och du upplever ett stort engagemang från både kollegor och organisation.


Vad kan ELON erbjuda dig?
Som Butikssäljare hos ELON får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom vitvarubranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Formella krav
Avslutad gymnasieutbildning
Erfarenhet av försäljning
God datorvana
Du uttrycker dig väl i tal och skrift

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2017-05-05. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansöker gör du genom att skicka ansökan till: marcus.hallgren@elon.se
Har du frågor kontakta ansvarig rekryterare Marcus Hallgren, tel. 0705-43 62 30 eller Viktor Marcusson, tel. 0722-132602


Vem är du?
För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta helger och röda dagar. Har du utbildning med inriktning mot Handel är detta meriterande.

Om företaget
ELON är Sveriges största vitvarukedja som säljer vitvaror, hushållsapparater och produkter inom personvård. Vi erbjuder ett brett sortiment med välkända varumärken och samarbetar med ledande leverantörer. Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och
vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidStart: Enligt överenskommelse Plats: Nol Lön: Fast + provision Provanställning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: Säljare
Webbplats:
Epostadress: marcus.hallgren@elon.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Elon Nol
Alevägen 37
44944  Nol Sverige
Hemsida: http://www.elon.se
  
Platsannons

Pedagog för personlig assistans, Sektor arbete, trygghet och omsorg

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Verksamhetsområde Funktionshinder söker två pedagoger som skall arbeta med verksamhetsnära arbete på individnivå. Du kommer att arbeta utifrån intentionerna i LSS lagstiftningen.

Som pedagog kommer du att samverka med ansvarig enhetschef. I arbetsuppgifterna ingår att leda det pedagogiska arbetet framåt. Du ska handleda och stödja såväl medarbetare som den enskilde. Som pedagog är det viktigt att du har kunskaper inom social dokumentation.
Vi ser att det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med alternativ kommunikation och att du har erfarenhet i att föra den kunskapen vidare. Att samverka är en viktig del i arbetet.
Du kommer att ingå i ett nätverk för pedagoger inom organisationen.

KVALIFIKATIONER
Du är erfaren stödpedagog eller har högskoleexamen inom socialt arbete, till exempel socialpedagog, socionom eller specialpedagog. Du är intresserad av arbeta med människor och har kunskaper i att arbeta med målgruppen.
Du skall kunna arbeta självständigt men också i team. Vi ser att du har goda kunskaper i social dokumentation.
För arbetet krävs god samarbetsförmåga.
Meriterande är om du har kunskap och erfarenhet inom området funktionshinder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med kartläggningsmaterial.
B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A665524
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6b389ec3-413d-4465-8ddc-11b19815b138&TK=488460b8-b01c-4360-b1f6-f673e912ee2e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Funktionshinder
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  

Platsannons

Café / Restaurang

Sädvanliga uppgifter i en Café verksamhet med mycket mat tillagning. Frukost med en hel del mackor, kaffe, smoothie. Lunch förberädning med sallader, pasta och flera andra maträtter.

Arbete med försäljning, service till kunder, kassa hantering, göra kaffe med esspresomaskin, städning och följa flera andra rutiner inom livsmedel branschen.
Hantera öppning och stängning av caféet.

Sökes en person som har det lilla xtra inom service branschen. Helst med erfarenhet inom rerstaurang / café eller inom andra service. All upplärning skär på plats. Det är viktigt med svenska språket eftersom all service skär antigen i grupp eller vid kontakt med kunder.
För rätt person väntas en trävlig arbetsplats med varierande uppgifter och omväxlande arbetsuppgifter.

En modern Café med senaste inom köks- och Café utrustning. Trävlig arbetsmiljö med torgläge.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Konditoribiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: stpauli1@hotmail.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Företagstjänster i Göteborg AB
Ostindiefararen 44
41765  Göteborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare som utmanar till lustfyllt lärande genom leken

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Nolängens förskola ligger i det lilla samhället Nol. Förskolan är belägen i ett lugnt bostadsområde med närhet till skogen. Huset har två avdelningar som i dagsläget är organiserat med en yngre- och äldreavdelning. Förskolan samverkar med de två andra förskolorna i Nol.

ARBETSUPPGIFTER
Du grundar allt ditt arbete utifrån läroplan och skollag.
På Nolängens förskola är du som förskollärare med i ett spännande och utvecklande sammanhang. Här ger vi barnen tillgång till material som lockar till ett nyfiket utforskande så att barnen kan göra aktiva val utifrån intresse. Vi arbetar på att ha ett reflekterande förhållningssätt med en gemensam barn- och kunskapssyn. Vi utvecklar kontinuerligt vårt systematiska kvalitetsarbete och använder oss av Unikum för pedagogisk dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och vi ser gärna att du har flera års erfarenhet. Du är trygg i din yrkesroll och har ett stort fokus på barnen. Du strävar för att barnen ska på ett lustfyllt sätt utmanas och utvecklas. Mycket av det arbetet sker genom att barnen får vara delaktiga och ha ett inflytande över verksamheten. Du som pedagog är medforskare i barnens lek och ser att på det viset utvecklas vi och lär tillsammans.
Känner du igen dig i detta så är du den vi söker!

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Enligt avtal. FÖRMÅNER Arbetskläder både för utomhus och inne, friskvårdspeng.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-27
Referens: A668779
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=56eec479-149c-4806-bd65-23306b87df9d&TK=d3a405bd-999e-4262-ab72-0cbf02e54a64
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Nolängens förskola
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Platsannons

Perfekt extrajobb - idrottsledare för barn!

Att jobba som idrottsledare hos oss innebär att ansvara för att lära in lektionerna enligt vår kursplan och genomföra dessa på ett inspirerande sätt. Du ska bygga en bra relation till våra elever och uppmuntra dem att utvecklas och ha kul.

Vi erbjuder:
- Ett fantastiskt roligt extrajobb på vardagskvällar och/eller helger
- Utbildning inom idrott för barn och pedagogik
- Löpande vidareutbildning
- Coachning och stöd från din teamleader
- Värdefulla ledarskapsmeriter inför framtiden

Varmt välkommen att söka till vårt grymma team av ledare inför hösten 2017. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida:

http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/


Just nu söker vi idrottsledare till våra tre idrottskoncept: Flipkidz barngymnastik, Trix bollskola, samt vårt nya koncept Sportlekis där barnen testar olika idrotter. Vi söker dig som gillar barn, har erfarenhet av idrott samt gillar att ta ansvar. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av eller viljan att lära dig att leda barn mellan 2-8 år. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet. Se nedan för meriterande erfarenhet inom respektive koncept.

Ledare för Flipkidz - Barngymnastik för barn 2-8 år
Vi söker dig som vill jobba som gymnastikledare. Du bör behärska gymnastikens grunder så som kullerbytta, handstående och hjulning. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom gymnastik, cheerleading, konståkning, kampsport, parkour eller liknande idrotter.

Ledare för Trix bollskola – Fotbollskola för barn 2-6 år
Vi söker dig som vill jobba som fotbollstränare. Du skall ha erfarenhet av bollsport.

Ledare för vårt nya koncept Sportlekis – Olika idrotter för barn 2-6 år
Vi söker dig som vill jobba som idrottsledare. Du skall ha en bakgrund inom en eller flera idrotter. Det viktigaste är att du gillar fysisk aktivitet och är flexibel som ledare då barnen får pröva på olika idrotter. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom friidrott, gymnastik, bollsport, racketsport eller liknande.


Be Sporty har sedan starten 2003 vuxit och blivit Sveriges största kursanordnare för barn 2-14 år med koncepten Funkykidz, Bliss Dance Academy, Flipkidz, Trix bollskola och Sportlekis. Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Sveriges barn i rörelse. Vi är ett företag som drivs av värderingarna om glädje, upplevelser och gemenskap för alla barn.
Publiceraddatum: 2017-04-01
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid: 10 veckor under höst och vår med uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1-10 timmar/vecka. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: Idrottsledare Göteborg
Webbplats: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Epostadress: josefin@besporty.se
Övrigt: Arbetsgivaren önskar att man ansöker direkt via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: BE SPORTY UTBILDNING AB
VÄSTERGATAN 27
43430  KUNGSBACKA Sverige
Hemsida: http://www.besporty.se
  
Platsannons

VA-ingenjör planering och projektering till Ale

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Sektor samhällsbyggnads uppdrag är att säkerställa att kommunens invånare har en god boende- och livsmiljö i ett långsiktigt hållbart samhälle. Vi lämnar råd och upplysningar till allmänhet och företag, men är också tillsynsmyndighet inom våra verksamhetsområden.

VA-enheten ingår i verksamhet Teknik i Sektor samhällsbyggnad. Inom verksamhet Teknik finns förutom VA-enheten även renhållning, gata-park och infrastruktur.

VA-enheten ansvarar för att Aleborna får ett bra dricksvatten samt att avloppsvattnet och dagvattnet hanteras och renas på ett säkert sätt.


ARBETSUPPGIFTER
Som VA-ingenjör inom planering och projektering kommer du att vara en av våra experter inom VA-området, vilket innebär att du ansvarar för och medverkar vid utredningar och planering av VA-systemet. Du deltar i översikts- och detaljplanearbetet där du representerar och bevakar VA-enhetens intressen. Du kommer att följa spännande utredningsuppdrag inom VA, bedöma VA-försörjningens förutsättningar i framtida exploateringar, planera den löpande förnyelsen av nät och anläggningar, vara ett tekniskt stöd i projekt samt genomföra tekniska utredningar i skadeståndsärenden och utarbeta underlag för investeringsbeslut.
I tjänsten ingår beredskapsarbete med en inställelsetid på en timma. Du rapporterar till VA-chef.

KVALIFIKATIONER
Kompetens

- Relevant teknisk utbildning på högskolenivå.
- Flerårig erfarenhet av VA-teknik (nät och anläggningar).
- Erfarenhet av dagvattenfrågor.
- Erfarenhet av tekniska skadeståndsutredningar.
- Erfarenhet av system som exempelvis CAD, GIS, hydraulisk modellering.
- Goda kunskaper om utredningar och regelverk inom VA-verksamheten.
- Goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift.
- Goda datorkunskaper.
- B-körkort.
- Erfarenhet av debiteringssystemet EDP FUTURE är meriterande.

Personlighet

Vi söker dig som har ett starkt driv, är självständig och trygg i din förmåga samt har goda kommunikativa egenskaper. Du bör också ha ett strukturerat arbetssätt, ett gediget intresse för teknik och vara insatt i vad som är aktuellt inom VA-området. Som person är du noggrann, strukturerad, självständig och drivande. Du har även ett gott ordningssinne, god analytisk förmåga och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du öppen för nya insikter och har förmågan att se möjligheter och lösningar i det du gör.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Civilingenjör, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: A669077
Webbplats: http://www.pspartner.se?TK=ea5fc0b3-1cf0-4e39-a1d7-6d17c91a84bf
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, VA-enheten
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

VA-ingenjör miljö och kvalitet till Ale

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Sektor samhällsbyggnads uppdrag är att säkerställa att kommunens invånare har en god boende- och livsmiljö i ett långsiktigt hållbart samhälle. Vi lämnar råd och upplysningar till allmänhet och företag, men är också tillsynsmyndighet inom våra verksamhetsområden.

VA-enheten ingår i verksamhet Teknik i Sektor samhällsbyggnad. Inom verksamhet Teknik finns förutom VA-enheten även renhållning, gata-park och infrastruktur.

VA-enheten ansvarar för att Aleborna får ett bra dricksvatten samt att avloppsvattnet och dagvattnet hanteras och renas på ett säkert sätt.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som VA-ingenjör kommer du aktivt att delta i kvalitets- och miljöarbetet som bedrivs inom avdelningen. Du kommer även att vara vår representant i det gemensamma kvalitets- och miljöarbetet som bedrivs inom samhällsbyggnad. Du kommer att arbeta med en rad olika arbetsuppgifter för att upprätthålla och utveckla vår kontroll av vattendistributionen och avloppshanteringen samt stötta VA-chefen i kvalitets- och administrativa frågor. Du kommer vidare att arbeta med planerings- och utredningsfrågor för VA-verksamheten. Ditt uppdrag innebär samarbete både internt och externt. Du rapporterar till VA-chefen.

Huvudarbetsuppgifter

- Ansvara för vårt egenkontrollprogram gällande dricksvatten i enlighet med Livsmedelsverkets krav.
- Stöd till driftpersonalen avseende vattenprovtagning i vårt distributionsnät, analysutvärdering och återkoppling/service till våra kunder.
- Ansvara för att våra rutiner och instruktioner hålls uppdaterade, samt skriva nya vid behov.
- Hantera våra kundklagomål samt vid behov tillse att vattenprov genomförs hos kund.
- Månadsvis rapportera till miljö- och hälsoskyddsförvaltningen om händelser inom vattenproduktion.
- Stöd till driftpersonalen avseende alla förekommande frågor avseende miljörapporten, periodiska besiktningar, bräddrapportering, processfrågor och kvalitetsarbete på avloppssidan.

KVALIFIKATIONER
Kompetens

- Civil- eller högskoleingenjör inom väg- och vatten/miljö- och vattenteknik/kemiteknik eller motsvarande.
- Tidigare arbetserfarenhet av liknande verksamhet/arbetsuppgifter inom VA.
- Erfarenhet av debiteringssystemet EDP FUTURE är meriterande.

Personlighet

Som person är du noggrann, strukturerad, självständig och drivande. Du har ett gott ordningssinne, god analytisk förmåga och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du öppen för nya insikter och har förmågan att se möjligheter och lösningar i det du gör.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Civilingenjör, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: A669009
Webbplats: http://www.pspartner.se?TK=a7918194-261b-4c70-9feb-44b60ed2f684
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, VA-enheten
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Junior fastighetstekniker till Ale kommun

Vill du arbeta som Junior fastighetstekniker i en växande kommun? Är du nyexad eller har tidigare erfarenhet från likvärdigt arbete? Då passar detta arbete dig perfekt!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Junior fastighetstekniker kommer du utgå från kontoret där dagarna påbörjas med att uppdrag delas ut, de flesta uppdrag som kommer in handlar om felanmälningar i kommunens portal.

Arbetsuppgifterna kommer vara väldigt varierande beroende på vad för typ av felanmälningar som kommit in, det kan handla om exempelvis:

• Driftunderhåll, värme, kyla och ventilationssystem
• Underhåll av byggnader
• Olika typer av beställningar, exempelvis elektriker och snickare

Som Junior fastighetstekniker kommer du tillhöra gruppen teknisk förvaltning som består utav 10 personer.


Om företaget
Ale kommun ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år och det är omkring 2500 medarbetare som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar.

Enheten Projekt och Underhåll ingår i Verksamhet fastighet och har en omsättning på drygt 200 miljoner kronor per år.


Din profil
För att passa för tjänsten som Junior fastighetstekniker hos vår kund ser vi att du är driven och ansvarstagande, arbetet utförs självständigt och det är då viktigt att man kan strukturera upp sitt arbete på ett bra sätt och arbetsleda sig själv.

Vi ser att du har en YH-utbildning mot exempelvis drift och fastighetsteknik eller annan likvärdig utbildning, alternativ att du har tidigare erfarenhet från branschen.

Skallkrav:
- YH-utbildning, Drift och Fastighetstekniker eller Fastighetsingenjör
- Annan för tjänsten likvärdig utbildning alternativt erfarenhet från branschen
- B-körkort


Meriterande:
- Tidigare kommunerfarenhet
- Erfarenhet av Kabona, Desigo eller Arx.


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående
Ort: Ale
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 11316
Webbplats: http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=11316
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden AB
Drakegatan 7A
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  
Platsannons

Mekaniker till Nobina i Älvängen

Om oss
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Just nu söker vi mekaniker till Nobina i Älvängen.


Om företaget
Nobina Sverige är landets ledande bussföretag. Vi bedriver trafik åt våra uppdragsgivare i hela Sverige, bland annat SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för mer än en halv miljon resande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i landet sker med Nobina.Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att genomföra service, reparera och underhålla våra fordon. I arbetsuppgifterna ingår också att logga utförda arbeten i vårt interna datasystem. Du arbetar gentemot Nobinas högt ställda miljökrav.Din profil
Du får gärna ha fordonsteknisk utbildning men det är inget krav. Du ska ha dokumenterad erfarenhet som mekaniker för tunga fordon, helst bussar. Det är viktigt att du är självgående och trivs med att jobba i ett högt tempo.

Som person är du ordningsam och tummar inte på säkerheten utan säkerställer att arbetet är tillräckligt utfört. B-Körkort är ett krav, D-körkort är meriterande.

Vi erbjuder…

- Ett spännande arbete i en stabil organisation
- Goda utvecklingsmöjligheter i branschen
- En trevlig arbetsplats med bra stöttning

Tjänsten är ingår i Autorekryterings uthyrningsverksamhet med goda möjligheter till anställning hos kund. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Bussmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 2519
Webbplats: http://cv-autorekrytering-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=2519
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svensk Autorekrytering AB
Kungsgatan 56
41108  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.autorekrytering.se
  
Platsannons

Perfekt extrajobb inom barndans!

Att jobba som danslärare hos oss innebär att ansvara för att lära in förkoreograferade lektioner och lära ut dessa på ett inspirerande sätt. Som danslärare bygger du en bra relation till våra elever som du inspirerar och uppmuntrar att utvecklas och ha kul.

Vi erbjuder:
- Ett fantastiskt roligt extrajobb
- Utbildning inom barndans och pedagogik
- Löpande vidareutbildning
- Coachning och stöd från din teamleader
- Värdefulla ledarskapsmeriter inför framtiden

Varmt välkommen att söka till vårt grymma team av ledare inför hösten 2017. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/danslarare/

Frågor om tjänsten besvaras av Josefin Söderlund: josefin@besporty.se / 0723-725057


Vi söker dig som behärskar dansens grunder så som hållning, teknik, uttryck och musikkänsla. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av, eller viljan att lära dig, att leda barn i ålder 2-8 år och/eller 8-14 år. Vi ser gärna att du gått estetiska programmet på gymnasiet, har gått en yrkesförberedande dansutbildning eller jobbat som gruppträningsinstruktör. Detta är dock inget krav för att söka. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet.

Be Sporty har sedan starten 2003 vuxit och blivit Sveriges största kursanordnare för barn 2-14 år med koncepten Funkykidz, Bliss Dance Academy, Flipkidz, Trix bollskola och Sportlekis. Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Sveriges barn i rörelse. Vi är ett företag som drivs av värderingarna om glädje, upplevelser och gemenskap för alla barn.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid: 10 veckor under höst och vår med uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1-10 timmar/vecka. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Epostadress: josefin@besporty.se
Övrigt: Arbetsgivaren önskar att man ansöker direkt via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: BE SPORTY UTBILDNING AB
VÄSTERGATAN 27
43430  KUNGSBACKA Sverige
Hemsida: http://www.besporty.se
  
Platsannons

Lärare åk 4 och 5, Kyrkbyskolan

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

I Ale är det alla våra kompetenta lärare och skolledare som utvecklar och förbättrar skolan. Hela kommunen är full av utvecklingslust och skolans kvalitet är det viktigaste området. Vår satsning har höjt elevernas resultat rejält men vi har fortfarande utrymme kvar att växa. När vi nu tar nästa steg vill vi bara ha med de rätta pedagogerna. Vi tror att det är dig vi behöver!

Kyrkbyskolan har ca 280 elever i åk 4-6. Skolan ligger centralt i Nödinge, dit det finns goda kommunikationer. För drygt två år sedan flyttade vi in i nyrenoverade lokaler anpassade efter modern skolverksamhet.

Kyrkbyskolan har ljusa klassrum med projektorer i taket.
Samtliga klassrum har ett eller två grupprum i direkt anslutning till klassrummet. Samtliga lärare har en egen arbetsplats i direkt anslutning till sitt arbetslag.

Kyrkbyskolan strävar efter att vara en skola där eleverna lär för livet och utvecklar en positiv självbild, en skola där eleverna har studiero och känner trygghet.
Vi vet att alla elever kan utvecklas, att alla kan och vill lära sig. Vi vet att varje lärare kan påverka varje barns utveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Vi har behov av två lärare.
En tjänst riktar sig till åk 4 och innebär undervisning i MA/NO/SV och bild. Detta är ett föräldraledighetsvikariat under höstterminen 2017.
En tjänst riktar sig till åk 5 och innebär undervisning i MA/NO och svenska. Detta är ett föräldraledighetsvikariat som sträcker sig över hela läsåret 2017/2018.
Du kommer att bli en del av ett arbetslag som arbetar tätt tillsammans med den egna årskursen.
Mentorskap ingår.

Två tjänster:
1. Till och med 2017-12-21
2. Till och med 2018-06-14.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare och är behörig i matematik, NO, svenska och/eller bild.

Du arbetar medvetet, själv och tillsammans med andra för att ge fler elever möjlighet att nå bättre resultat.
Du ser nya vägar och vågar prova!
Du anpassar och planerar undervisningen utifrån elevernas behov och förutsättningar.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte tas i anspråk vid pågående personalplanering.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-14 , upphör: 2018-06-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: A666109
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4daf6e0a-283c-4993-a464-5410b11af145&TK=8f487bc7-c823-46fa-aac6-c359968075e5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Kyrkbyskolan
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Platsannons

Lärare, Kyrkbyskolan

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

I Ale är det alla våra kompetenta lärare och skolledare som utvecklar och förbättrar skolan. Hela kommunen är full av utvecklingslust och skolans kvalitet är det viktigaste området. Vår satsning har höjt elevernas resultat rejält men vi har fortfarande utrymme kvar att växa. När vi nu tar nästa steg vill vi bara ha med de rätta pedagogerna. Vi tror att det är dig vi behöver!

Kyrkbyskolan har ca 280 elever i åk 4-6. Skolan ligger centralt i Nödinge, dit det finns goda kommunikationer. För endast två år sedan flyttade vi in i nyrenoverade lokaler anpassade efter modern skolverksamhet.

Kyrkbyskolan har ljusa klassrum med projektorer i taket.
Samtliga klassrum har ett eller två grupprum i direkt anslutning till klassrummet. Skolan har två NO-salar och möjlighet att odla växter.
Samtliga lärare har en egen arbetsplats i direkt anslutning till sitt arbetslag.

Kyrkbyskolan strävar efter att vara en skola där eleverna lär för livet och utvecklar en positiv självbild, en skola där eleverna har studiero och känner trygghet.
Vi vet att alla elever kan utvecklas, att alla vill och kan lära sig. Vi vet att varje lärare kan påverka varje barns utveckling


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa i MA, NO och SV i åk 6.
Du blir en del av sexans arbetslag och bidrar där till skolans utveckling.
Mentorskap ingår.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare och är behörig i MA/NO/SV och gärna fler ämnen.

Du arbetar medvetet, själv och tillsammans med andra för att ge fler elever möjlighet att nå bättre resultat.
Du anpassar och planerar undervisningen utifrån elevernas behov och förutsättningar.
Du ser nya vägar och vågar prova!

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk vid pågående personalplanering.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A664894
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=03a816a9-82fe-4dd4-ba97-ae124d0fcb0e&TK=1af43aea-1c28-4ed4-8da1-cdcd2d3ec1ef
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Kyrkbyskolan
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Platsannons

Stödassistent, Krokstorps LSS-boende

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med i ett spännande utvecklingsarbete och skapa världens bästa boende? Då är vi något för dig! Krokstorp är ett boende för personer med autism och utvecklingsstörning. Boendet är fördelat på två hus med fem boende i varje hus.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som stödassistent i vår verksamhet innebär att arbeta med motivationsarbete utifrån metoden lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik.
Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att genomförandeplaner, metodplaner och uppföljningar görs. I tjänsten ingår även samverkan med både externa och interna kontakter såsom anhöriga, god man, daglig verksamhet och kommunsköterska.
Arbetstiden är schemalagd dag, kväll och helg.

KVALIFIKATIONER
Barn- och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete, eller pedagogiskt arbete.
Vård- och omsorgsprogrammet med specialisering inom programfördjupningen ”funktionsnedsättning” eller likvärdigt.

Egenskaper som värdesätts för tjänsten är att du är trygg, stabil och har självinsikt. Du har förmåga till samverkan samt till att skapa goda relationer och ett respektfullt förhållningssätt för den enskildes integritet och medbestämmande. Du bör ha ett stort tålamod och klara situationsanpassat arbete samt att skilja på det personliga och professionella i relationen.
Du har också förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.
Erfarenhet av att jobba inom funktionshinderområdet är meriterande. Ett krav är att du har arbetat med personer som har autism.
Du bör tycka om att ta ansvar, vara kreativ, flexibel, trygg, utåtriktad och intresserad av verksamhetsutveckling.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. , upphör: 2018-06-30 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A661361
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5b73410c-8244-4cc7-8317-38673052a0e3&TK=4d04f5f3-24e4-4197-8b96-55c6f7269db4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Funktionshinder
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  

Platsannons

HVB Slittorp söker erfaren och engagerad personal

HVB Slittorp ligger i Ale kommun som är en av Göteborgs kranskommuner och erbjuder närhet till
fantastisk natur och stora möjligheter till en aktiv fritid. Kommunen består av flera mindre tätorter som förbinds med varandra med både buss och pendeltåg.
Med pendeltågen kommer man snabbt till såväl Göteborg som Trollhättan och Vänersborg.

HVB Slittorp är ett boende som erbjuder plats för åtta ensamkommande flyktingbarn i åldrarna 13 t.o.m. 17 år.
Vi söker nu ungdomshandledare, heltid och deltid, för tillsvidareanställning.

Vi söker även personal för timanställning och semestervikarier
Som ungdomshandledare kommer du att arbeta på rullande schema med tjänstgöring även på kvällar och helger och innehåller sovande jour.

Provanställning kan förekomma. Vi kommer att begära utdrag ur misstanke och belastningsregistret.

Arbetsuppgifter
Arbetet kommer att vila på ett salutogent synsätt. Din viktigaste uppgift som anställd är att vara trygg vuxen och fungera som ungdomarnas närmaste stöd i vardagen.
Utifrån varje individs behov och förutsättningar ska ungdomarna ges möjlighet till personlig utveckling mot ökad självständighet och införlivande i samhället.
Ungdomarna ska tillsammans med personalen forma sin tillvaro och stödjas till delaktighet. Du kommer som anställd att medverka till att organisera ungdomarnas vardag avseende boende, skola, fritid och sjukvård.
De praktiska arbetsuppgifterna i boendet kommer att skötas gemensamt av personal och ungdomar.

Kvalifikationer
Du som söker bör ha eftergymnasial utbildning till integrationskonsulent, integrationspedagog
eller annan utbildning med social eller pedagogisk inriktning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig.

Lämplig arbetslivserfarenhet kan i vissa fall kompensera för avsaknad av önskvärd utbildning.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med ungdomar, gärna via HVB-hem eller med flyktingungdomar.
Har du språkkunskaper i något
utomnordiskt språk som exempelvis arabiska, dari, pashto, tigrinja eller somaliska är detta meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi eftersträvar en personalgrupp med bred kompetens.
Egenskaper som värderas högt är personlig mognad med god förmåga att etablera, upprätthålla och avsluta kontakter/relationer samt god verbal förmåga i såväl tal som skrift.
Du ska dessutom vara flexibel i tanke och handling, vara lyhörd, ha god organisatorisk förmåga samt vara stresstålig.
B-körkort är nödvändigt.

HVB Slittorp är anslutet till Almega / Vårdföretagarna och följer gällande kollektivavtal.
Ansökan innehållandes CV och löneanspråk skickas till mailadress:
sonny.landerberg@hvb-slittorp.se

Rekrytering sker löpande.

Önskar du mer information eller har frågor, kontakta gärna oss på vår mailadress.
sonny.landerberg@hvb-slittorp.se
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Ungdomssekreterare, socialtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sonny.landerberg@hvb-slittorp.se
Övrigt: Ansökan innehållandes CV och löneanspråk skickas till mailadress sonny.landerberg@hvb-slittorp.se
Arbetsplats: 
Adress: HVB Slittorp AB
Skår 2015
44692  SKEPPLANDA 
Hemsida:
  
Platsannons

Kock, timvik

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Kostenheten är en del av internservice i Ale kommun. På kostverksamheten vet vi att måltiderna är en viktig del av barnens dag. Genom vårt arbetet ser vi till att kommunens boende, skolor och förskolor får avnjuta god och näringsriktig mat. I Ale arbetar vi med ekologisk och social hållbarhet inom kosten. Sammanlagt består verksamhet kost av ett nittiotal medarbetare som står under ledning av verksamhetschef, tre enhetschefer och ett antal köksmästare.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar med att täcka upp vid ordinarie medarbetares frånvaro. Detta kan innebära att du ena dagen självständigt tar hand om ett förskolekök och andra dagen är en del av ett köksteam i ett större kök. Du lagar och/eller serverar näringsriktig och god mat i våra skol- och förskolekök. Antalet matgäster kan variera från 40-800 beroende på storlek på skola/förskola. Du sköter de dagliga städrutinerna i köket och följer aktuellt köks egenkontroll och rutiner. Köken är belägna från Alvhem i norr till Surte i söder.

KVALIFIKATIONER
Detta arbete kräver hög flexibilitet och att du tycker om att vara på olika ställen dagligen. Du är lösningsinriktad och ser möjligheter i att vara i olika kök. Ett gott bemötande för matgäster och medarbetare på arbetsplatsen är viktigt ur flera aspekter, därför söker vi dig som är mycket serviceinriktad. Du klarar att självständigt laga frukost, lunch och mellanmål i ett för dig nytt kök. Likaså kan du sköta den dagliga städningen och egenkontrollen.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-10
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A661216
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c9b9eefc-4bfd-448c-a1d4-a0030d1753e7&TK=17a42ec2-e499-4121-8eac-25e9f1d41bc9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Verksamhet kost
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://www.ale.se
  
Platsannons

FörskollärareTillsammans med andra förskollärare ansvara för upprättande av verksamhetsplan och den pedagogisk dokumentationen.

Tillsammans med andra förskollärare, barnskötare och övrig personal planera och arbeta för att det pedagogiska arbetet bedrivs utifrån nationella, kommunala och lokala mål.

Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn och söker en lugn miljö nära naturen. Vi ser att du är väl förtrogen med förskolans läroplan samt det systematiska kvalitetsarbetets innebörd för dig som pedagog. Att ta egna initiativ och vara drivande är en viktig del i arbetet. Du skall kunna anpassa dig lika väl som att vilja förändra och komma med nya infallsvinklar i det befintliga arbetet.

Vi arbetar mycket i naturen. Vi vill därför att du som söker har ett bra förhållningssätt till att arbeta ute i naturen på olika sätt. Du behöver inte ha erfarenhet av montessoripedagogiken men vi ser det som en merit.


I dagsläget har vi två montessoriförskolärare, en förskollärare, tre montessoripedagoger, en barnskötare och en husfru anställd hos oss.

Förskolan består av 2 avdelningar, en för yngre barn 1-2 år, där 3 pedagoger arbetar samt en för äldre barn 3-6 år, där 4 pedagoger arbetar. De två avdelningarna har ett nära samarbete med varandra. Bland annat när det gäller öppning och stängning av förskolan.

Förskolans verksamhet rymmer två tydliga områden, Montessoripedagogiken och natur/äventyrspedagogik, där varje del ges lika utrymme.

Vi gör ingen skillnad på Montessoripedagogiken och utomhuspedagogiken utan vi försöker få in naturen i klassrummet och tar med oss Montessorifilosofin i planeringen av vår verksamhet utomhus.

Förskolan har en lekgård med rutschkana, gungor, sandlåda, lekstuga och cyklar och ligger nära en fotbollsplan som vi har tillgång till och skogen som vi besöker mist två gånger i veckan med de äldsta barnen.
Publiceraddatum: 2017-03-10
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDet finns möjlighet att komma och arbeta som timvikarie fram till dess att tjänsten tillsätts.Pedagogiska måltider ingår.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: loella.persson@naturmontessori.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Naturmontessori - Kristallen
Strandvägen 7
45930  Ljungskile Sverige
Hemsida: http://www.naturmontessori.se
  

Platsannons

Pizzabagare

Vi söker en Pizzabagare till vår pizzeria i Älvängen.
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av att arbeta som pizzabagare.

Anställningen är på minst 50% med möjlighet att bli på heltid.
Arbetstiden är schemalagd och kan även vara kvällar eller helger.
Publiceraddatum: 2017-03-02
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: abbas.na@hotmail.se
Övrigt: Ansök genom att ringa oss eller skicka en ansökan via mail abbas.na@hotmail.se
Arbetsplats: 
Adress: Älvängens Pizzeria

44632  ÄLVÄNGEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Dagbarnvårdare pedagogisk omsorg

Ekolek barnomsorg AB söker dagbarnvårdare för Ale kommun som tillsammans med oss kan utveckla barnomsorgen! Vi bedriver pedagogisk barnomsorg med ett gemensamt intresse om att erbjuda ett bra alternativ till kommunal barnomsorg. Den utförande pedagogiska barnomsorgen drivs med dagbarnvårdarnas hem som bas. Verksamheten håller barnen högst. Hållbar utveckling och dess betydelse socialt, ekonomiskt och ekologiskt är därför självklart i den dagliga verksamheten och det pedagogiska arbetet. Ekolek Barnomsorg AB, dess dagbarnvårdare och styrelse strävar efter att erbjuda en så trygg, säker och utvecklande barnomsorg som är möjligt. Som dagbarnvårdare får du tiden att se varje barn och stödja dem i deras utveckling. Hos Ekolek kan du arbeta som dagbarnvårdare med stort inflytande över din egen dagliga verksamhet, utan att behöva starta eget företag. Ekolek tar hand om ekonomi, administration och pedagogiskt stöd samt utbildning. Alla Ekolek dagbarnvårdare får en grundutbildning inom kost och hälsa, bl.a. enklare näringslära, vilken sorts mat barn (och vuxna) behöver för att må bra, vad man ska undvika vid allergier, vilka tillsatser man bör se upp med mm. Vi går även igenom vikten av rörelse och aktivitet, hur det påverkar hälsan. Alla dagbarnvårdare får sedan kontinuerlig uppföljning om nyheter inom ämnet kost och hälsa. Som anställd ska du ge utrymme för barnens egna planer, fantasi och kreativitet i lek och lärande såväl inomhus som utomhus (Lpfö 98:11). Samtidigt får du pedagogiskt stöd genom vårt utbildningsmaterial för dagbarnvårdare som säkerställer att vi uppfyller kvalitetskraven för pedagogisk omsorg. All vår verksamhet utgår från barnens intressen och individuella behov, och sker i ett nära samarbete med föräldrar. Du ska kunna arbeta självständigt, men också ha ett nära samarbete med övriga dagbarnvårdare i området och i kommunen. Ditt hem ska vara anpassat och lämplig för verksamhet för barngrupp samt vara en säker plats för barnen att vistas i. Ekolek Barnomsorg AB erbjuder i första hand pedagogisk barnomsorg för barn mellan 1-5 år. Den utförande verksamheten bedrivs i små barngrupper i trygg hemmiljö med daglig utomhuslek och aktiviteter i närområdets lekplatser, grönområden och skogspartier. ÖVRIGT Ditt hem måste vara rökfritt och beläget i Ale kommun.

Vi söker dig som är utbildad inom barnomsorg eller har annan erfarenhet att gå på, för ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god ledare med personlig mognad samt att du givetvis är flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in. (Detta gäller även din sambo/make)

Verksamheten håller barnen högst. Hållbar utveckling och dess betydelse socialt, ekonomiskt och ekologiskt är därför självklart i den dagliga verksamheten och det pedagogiska arbetet. Ekolek Barnomsorg AB, dess dagbarnvårdare och styrelse strävar efter att erbjuda en så trygg, säker och utvecklande barnomsorg som är möjligt
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Dagbarnvårdare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid06.30 - 18.30, MAX 40 tim/veckanLön baseras på antal barn i gruppen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@ekolekbarnomsorg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ek-o-lek Barnomsorg AB
Odonvägen 23
43731  Lindome Sverige
Hemsida: http://www.ekolekbarnomsorg.se/
  
Platsannons

Kontaktlinsoptiker - Älvängen

Kom och jobba med oss i Älvängen!
 
En av våra optiker går vidare till en ögonklinik och vi söker nu en ersättare. Som optiker hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att påverka din vardag och din egen utveckling. Du får arbeta med kvalitetsglas och kvalitetslinser. Som optiker arbetar du i första hand med syn- och linsundersökningar med variation av arbete i butik. Vi är ett företag som vill vara en folkoptiker och den bästa arbetsgivaren i branschen. 
 
Vi erbjuder
 
•    Möjligheten till en personlig och yrkesmässig utveckling t.ex. via Synoptiks treåriga utbildningsplan för optiker som genererar minst 36 CET poäng på tre år.
•    Ett brett produktutbud av hög kvalitet.
•    Ett internationellt framgångsrikt företag där vi bryr oss om kunden och om varandra.
•    Ett företag som också bryr sig om andra genom att årligen bidrar med pengar till forskning och aktivt jobbar med välgörenhet.
•    Kunskapsutbyte mellan våra butiker och kollegor.
•    Friskvårdsbidrag, tjänstepension och många andra fina förmåner.
 
Som anställd hos oss har du även den unika möjligheten att följa med på en av våra biståndsresor med Optiker utan Gränser och bidra på plats.
 
Din kompetens och personliga egenskaper
 
Vi söker dig som är utbildad optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi tror att du passar in hos oss om du brinner för optik och är kvalitetsmedveten. Som optiker hos Synoptik är man en del av sitt säljteam och tillsammans visar vi att vi bryr oss om kunden, om varandra och om samhället i stort!
 
Övrigt
Pendeltid från Göteborg ca 20 minuter. 
Anställningen är tillsvidare och på heltid/deltid med tillträde enligt överrenskommelse.
Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi kommer att intervjua löpande. Välkommen till oss!
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Optiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 11
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1269&ProjectId=143903&DepartmentId=19005&MediaId=4621&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Synoptik Sweden AB
Kapellvägen 3
44632  Älvängen Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare/Barnsekreterare för arbete med ensamkommande

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Barn- och ungdomsenheten är i en förändringsprocess och behöver anställa fler medarbetare. Du som är intresserad av att vara med i vårt team och som har stor lust till förändringsarbete är välkommen att söka.

Barn- och ungdomsenheten inom individ- och familjeomsorgen är numera indelad i två enheter varav socialsekreterare och barnsekreterare tillhör samma enhet. Enheten arbetar med barn och unga 0-20 år och deras familjer.

Inom enheten arbetar 12 socialsekreterare fördelat på fyra socialsekreterare för ensamkommande, två barnsekreterare, tre familjehemssekreterare samt tre familjerättssekreterare.

Enheten har två 1:e socialsekreterare som metodhandleder och arbetsleder i det dagliga arbetet.

ARBETSUPPGIFTER
En av våra socialsekreterare kommer från sommaren 2017 att vara föräldraledig varför vi redan nu söker en ersättare för henne.

Tjänsten är som socialsekreterare och ska i första hand arbeta med ensamkommande flyktingbarn. För närvarande arbetar fyra personer med detta och har en egen 1:e socialsekreterare knuten till sin grupp.
Som socialsekreterare med ensamkommande flyktingbarn skall du utreda och bedöma barnets behov samt placera och följa upp den unges situation. Du skriver överväganden/omprövningar och samarbetar med olika aktörer kring barnet.

Beroende på omvärldsfaktorer kan tjänsten också tillföras barnsekreterarärenden där handläggaren är ansvarig för de familjehemsplacerade barnen med liknande arbetsuppgifter som ovan.

Tjänstens karaktär innebär att du bör ha ett flexibelt förhållningssätt och trivas med ett högt tempo. Vi erbjuder en stimulerande tjänst där du själv, i samarbete med ledning och kollegor, påverkar arbetssätt och metodutveckling.

Samtliga socialsekreterare i Ale kommun som arbetar med barn och ungdomar är utbildade i BBIC och kommunen har permanent BBIC-licens.

Som metodstöd finns 1:e socialsekreterare. Enheten leds av en enhetschef.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har;

- Socionomexamen.
- Gedigen erfarenhet av arbete inom socialtjänstens barn- och ungdomsvård och gärna utifrån ensamkommande.
- Goda kunskaper i lagstiftning samt gärna BBIC.
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
- Förmåga att vårda och bygga goda relationer, kommunicera och samarbeta med andra.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet samt att du har lätt för att samarbeta.
B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A658383
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f7c651d3-ac4d-4459-b0f1-e0360edf23fa&TK=568fca47-1663-4e12-abf6-3fc67a50e6fb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Barn och unga
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se
  
Platsannons

Sommarvikarier/timvikarier 2017

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker sommarvikarier/timvikarier till äldre- och funktionshinderenheten samt nattpatrull.

Som vikarie innebär det att du ger vård och omsorg utifrån gällande lagstiftning, riktlinjer och ramar, samt att aktivt bidra till att omsätta verksamhetsplanen i praktiken. Insatserna ska vara kvalificerade, individuellt anpassade och skapa förutsättningar för omsorgstagare att leva ett tryggt och självständigt liv med god livskvalitet.
Serviceuppgifter och viss administration ingår också.

Vi har en 24-timmarsverksamhet och erbjuder dig ett omväxlande sommarjobb med arbetstider både dag, kväll, natt och helg.

För att ge dig en bra start får du en introduktion och utbildning anpassad till ditt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fyllt 18 år och har gått omvårdnadsprogrammet, är student inom yrkesområdet eller har annan utbildning/erfarenhet.
Saknar du utbildning men har ett brinnande intresse för att jobba med människor är du också välkommen med din ansökan.
Som person vill vi att du är initiativrik, ansvarstagande och flexibel. Det är viktigt att du kan se individens behov och är öppen och lyhörd.
Du har en positiv inställning till ditt yrke och ser det som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Då många uppdrag kräver körkort ökar dina möjligheter till arbete om du har körkort för personbil.

Språkkunskaper utöver svenska språket samt erfarenhet inom yrkesområdet är meriterande.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-02-07
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 150
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-06
Referens: A652011
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e56fc6bb-30e4-423c-84e6-aaff4ddadd48&TK=aae39333-80ae-47c4-9a25-ba4ad5e19b84
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ale kommun, Bemanningsenheten
Ledetvägen 6
44980  ALAFORS Sverige
Hemsida: http://ale.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal