Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:48

Lediga jobb i Övertorneå kommun (2518), Norrbottens län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd4 488
Täthet1,90Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 492,52Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land2 362,30Landareal (km²)
Sjö130,22Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Pedagogiskt stöd till Kalix Marknadsområde med placeringsort Övertorneå

Iris har hjälpt människor från utanförskap till egen försörjning i över hundra år. Än idag arbetar Iris för att möjliggöra inträde på arbetsmarknaden genom att erbjuda funktionsstärkande insatser, integration och matchning. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 430 MSEK och drygt 500 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.iris.se och www.irisgruppen.se

.

Om oss 
Iris Hadar växer i Kalix Marknadsområde där vi har uppdrag i Övertorneå, Kalix och Hedenäset. Vi arbetar med utbildning, utredning och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs-, arbets- eller studiesituation. Iris Hadar är specialiserade på olika funktionsnedsättningar som syn, döv, hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar.

Vill du vara med på vår resa? 

Dina arbetsuppgifter 
Brinner du för att hjälpa andra människor i form av pedagogiskt stöd? Då är detta tjänsten för dig!

I vårt uppdrag Individuellt Pedagogiskt Stöd vid Utbildning (IPSU) söker vi ett pedagogiskt stöd till vår verksamhet i Övertorneå. Målgruppen är personer med funktionsnedsättning som medför nedsatt arbetsförmåga och som har behov av anpassning av sin studiesituation.

Du kommer att arbeta som ett pedagogiskt stöd till deltagare för att de själv ska kunna tillgodogöra sig strategier och studietekniker. Fokus ligger på anpassning utifrån varje deltagares förutsättningar och mål. Du kommer ha mycket kontakt med IPSU-samordnaren på utbildningsorten och lärare på utbildningen. Dokumentation och övrig administration kopplat till uppdraget förekommer. 

Din profil 
Vi söker dig som är strukturerad och kan organisera samt prioritera dina och andras aktiviteter effektivt. Du har lätt för att skapa kontakt och underhålla relationer då du är lyhörd och smidig i din kommunikation. Samtidigt som du har lätt för att påverka genom att skapa engagemang och motivera andra människor. Du har god samarbetsförmåga och stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Meriterande är om du jobbat med vuxna med funktionshinder i en utbildande yrkesroll.

Vi erbjuder 
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern med starka värderingar som arbetar för en trygg och god arbetsmiljö. Du kommer att få arbeta i en dynamisk och kreativ miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en heltidsanställning. Tillträde enligt överenskommelse.  

För frågor kring tjänsten, kontakta IPSU Samordnare Pernilla Sirviö, 076-526 69 20, eller Koordinator Anneli Öström, 076-539 90 44, Regionchef Per Lundgren, 090-999 52 05
För frågor kring processen, kontakta: iris.rekrytering@iris.se.

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan till oss via vår hemsida www.iris.se så snart som möjligt, dock senast den 15 januari. Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Pedagogassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://medlearn.careerhub.se/?_p=job&_id=96422&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Irisgruppen
Sveavägen 34
11134  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

2 Sjuksköterskor Avd.46, Hjärtsjukvård

Arbetsplats: Avd. 46, Hjärtsjukvård, Sunderby sjukhus
Referensnummer: 194419


Om arbetsplatsen
Hjärtavdelning 46, Sunderby sjukhus, har 19 vårdplatser. Här kan vi erbjuda dig en trevlig arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och med meningsfulla och varierande arbetsuppgifter. På avdelningen finns patienter med olika hjärtsjukdomar men vi bedriver även planerad verksamhet så som till exempel pacemakeroperationer. Här finns även patienter som ska eller som har genomgått kranskärlsröntgen vid vår utredningsavdelning. Vi har ett nära samarbete med avdelning 47 (HIA), 48S och fyslab som även de ingår i kompetenscentrum hjärtsjukvård.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna på vår avdelning varierar och innehåller allt från allmän och specifik omvårdnad till specialiserad medicinsk vård. I nära samverkan med andra yrkesgrupper bedömer, planerar, leder och utför du omvårdnadsåtgärder. Du fungerar även som ett psykosocialt stöd till patienter och deras närstående. Du ansvarar för läkemedelshanteringen och svarar för att hygien- och säkerhetsföreskrifter efterföljs.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av hjärtsjukvård och/eller kardiologi 10 hp är meriterande. Vi söker dig som trivs i din yrkesroll, som är engagerad och som har ett genuint intresse för människor. Du ska kunna arbeta självständigt men även trivas med att vara en del av ett team och kunna relatera till dina medarbetare på ett lyhört sätt. Du ska vara flexibel och kunna se möjligheter i förändringar då arbetet stundtals kan vara omväxlande.

Anställningsfakta
Två tillsvidareanställningar på heltid, dag/kväll/natt. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar
individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vill du veta mer?

Christina Norgren, Enhetschef, 0920-28 35 99, Christina.norgren@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Ingalill Öberg, Vårdförbundet, 0920-28 35 46, ingalill.oberg@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-01-21
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, dag/kväll/natt TillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 194419
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194419&DepartmentId=21013&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  

Platsannons

Konstruktör

Konstruktion av lastbilspåbyggnader och släp. Arbete med ny- och vidareutveckling av applikationer med syfte att öka tillgänglighet och reducera vikt, samt utveckling och anpassning av våra produktionsprocesser.

Den vi söker skall ha något eller några års arbetslivserfarenhet och eftergymnasial utbildning med inriktning mot konstruktion. Vi kommer att erbjuda dig möjlighet till relevant vidareutbildning inom påbyggnad, men lika viktigt är att du är intresserad av att utvecklas med oss!
Du kommer att jobba tätt med övriga konstruktionsresurser och produktion. Arbetet kommer att omfatta ny- och vidareutveckling av applikationer med syfte att öka tillgänglighet och reducera vikt. Här tillkommer även kontakter med chassileverantörer för att säkerställa att vi följer deras påbyggnadsdirektiv. Konstruktörsrollen hos SLP innebär också att du blir involverad i utveckling och anpassning av våra produktionsprocesser med våra produkter i fokus.
Vi arbetar med moderna konstruktionshjälpmedel som Autodesk Inventor samt AutoCad Mechanical


SLP AB är Nordens största påbyggare av lastbilar och efterfordon till anläggnings- och gruvindustrin. Cirka 40 anställda med produktions enhet i Övertorneå levererar cirka 150 enheter årligen. Vi är verksamma i en bransch som går för högtryck och söker därför ytterligare konstruktörer för anställning i Övertorneå.
SLP konstruerar alla sina produkter internt. En hög grad av kundanpassning gör våra produkter intressanta för många komplicerade applikationer. Inom anläggningsindustrin jobbar vi främst med Automatkassetter för den Svenska och Finska marknaden, men även andra typer av bilpåbyggnader och efterfordon. Gruvindustrin efterfrågar främst våra påbyggnader av 3, 4, 5-axliga malm-/bergbilar anpassade för extrema påfrestningar. Vi jobbar även med övertunga ekipage för laster över 100 ton.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Maskinkonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Konstruktör
Webbplats:
Epostadress: hans.ohlsson@slpab.com
Övrigt: Vi tillämpar löpande antagning, så maila din ansökan snarast!
Arbetsplats: 
Adress: SLÄP OCH LASTBILSPÅBYGGNADER I ÖVERTORNEÅ AB
Älvvägen 1
95731  ÖVERTORNEÅ Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Danslärare

Det finns ett stort dansintresse bland våra barn och ungdomar i Övertorneå kommun. Kulturskolan söker därför en danslärare som kan hålla i vårterminens danslektioner. Dansläraren leder dansgrupper både i och utanför centralorten. Eleverna är i åldrarna 6-18 år, från förskoleklass upp till gymnasiet.

Vi söker dig som har relevant dansutbildning samt tidigare erfarenheter av dansundervisning för barn och ungdomar. Du har förmågan att anpassa din undervisning efter både individ och grupp, och skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

För att arbeta med barn i skolan krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret . Utdraget begär du själv hos polisen och du hittar blankett för ansökan på www.polisen.se

Övertorneå kommuns skolor är enligt undersökningar bland de bästa i landet och vi erbjuder utbildning av högsta kvalité - från förskola till vuxenutbildning. Alla elever i åk 7-9 och gymnasiet har egna bärbara datorer och klassrummen är utrustade med smartboard eller videokanon. Vi lägger stor vikt vid it-kompetens och erfarenhet vid arbete med digital lärplattform. Vi har höga förväntningar på både elever och personal.

Vi har tobaksfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Dansare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTjänsten är en timanställning. 20%-40%Ange gärna löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: Danslärare
Webbplats:
Epostadress: tarja.lakkapaa@overtornea.se
Övrigt: Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Övertorneå kommun
Tingshusvägen 2
95785  Övertorneå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent 153

Nu söker vi en finsktalande kvinnlig assistent som kan hjälpa en ung kvinna i alla vardags sysslor samt hjälp med den personliga hygienen där även intim hygien ingår.
Vägledning av klädval och att kläderna sitter rätt.
Hjälp att laga sund och varierande mat samt att finfördela maten på tallriken.
Den assistansberättigade tycker om att lyssna på körsång och teater, även promenader uppskattas.
Med rätt uppmuntran av assistent kan nya saker kanske våga testas.


Du som söker ska vara glad och sprallig kvinnlig assistent som kan vara drivande och gränsdragande.

Din Förlängda Arm AB är ett norrbottniskt företag med kunder över hela Sverige. Företaget startades 2003 och har efter det växt och är nu en av de största privata assistanssamordnarna i Norrbotten. Ledorden i vår verksamhet är trygghet, kunskap, inflytande, närhet och glädje.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens: Personlig assistent 153
Webbplats:
Epostadress: marie.stridsman@dfarm.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: DIN FÖRLÄNGDA ARM I NORR AB
Skutgatan 2
97341  LULEÅ Sverige
Hemsida: http://www.dfarm.se
  

Platsannons

Chef bibliotek och kulturpedagogiska omr.

Som chef kommer du ansvara för att planera och utveckla biblioteken och de kulturpedagogiska områdena. Du kommer även att ha ansvar för enhetens resultat, ekonomi och personal samt vara föredragande gällande biblioteks- och kulturskolefrågor i Barn- och utbildningsnämnden. Bibliotekarieuppgifter ingår i tjänsten, bland annat i yttre tjänst. Kvälls- och lördagstjänstgöring ingår.

Du ingår i ledningsgruppen för Barn- och utbildning och i den länsgemensamma bibliotekschefsgruppen. Vi har också gemensamma träffar och kompetensutveckling för samtliga chefer i kommunorganisationen.

För mer information se Övertorneå kommuns biblioteksplan 2016-2018 http://overtornea.se/barn och utbildning


Vi söker dig med akademisk examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du bör ha erfarenhet av att leda personal och projekt samt ha erfarenhet av att ha arbetat inom bibliotek. Du har stort intresse för utvecklings-, informations- och kulturfrågor. Du har förmåga att arbeta med en helhetssyn och att fatta beslut inom verksamhetsområdet. Meriterande är om du kan finska/meänkieli.

Du skall ha mycket god känsla för service och tycka om att möta människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, att du är engagerad, inspirerande och flexibel. Som ledare arbetar du mål- och resultatstyrt och säkerställer att de politiska målen uppfylls.


Övertorneå kommun ligger i vackra Tornedalen i östra Norrbotten. Polcirkeln går genom kommunen i norr och kommungränsen i öst följer Torne älv. Vår kommun ingår i förvaltningsområdet för finska och meänkieli, två minoritetsspråk som talas flitigt av befolkningen. I organisationen Övertorneå kommun arbetar cirka 500 medarbetare. Vi har höga ambitioner gällande den service vi ger och i vår roll som arbetsgivare. Vi jobbar målmedvetet med att utveckla och förbättra välfärden och vi vet att det är genom våra medarbetare som vi lyckas.

På Tornedalens bibliotek arbetar idag fyra personer och det ingår i länssamarbetet Biblioteken i Norrbotten. I enheten ingår även Nordkalottens kultur- och forskningscentrum, där en person arbetar. Vi arbetar med Skapande skola, musik- och teaterföreställningar i samverkan med bland annat Tornedalsteatern och kulturskola. Inom kulturskolan finns två anställda inom kulturformen musik och timanställda finns inom kulturformerna dans och makerspace.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Bibliotekschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: Chef bibliotek och kulturped.
Webbplats:
Epostadress: tarja.lakkapaa@overtornea.se
Övrigt: Du kommer att få en bekräftelse på att din ansökan kommit in. Skulle du inte motta en sådan bekräftelse inom ett par arbetsdagar ber vi dig att kontakta oss via vår växel på telefon: 0927-720 00
Arbetsplats: 
Adress: Övertorneå kommun
Tingshusvägen 2
95785  Övertorneå Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Miljö- och Livsmedelsinspektör

Som Miljö- och Livsmedelsinspektör utför du tillsyn enligt miljöbalken och livsmedelslagen, inspektioner, revisioner samt rådgivning till företag och kommuninvånare. Arbetet kräver att du självständigt utför kontroller, handlägger ärenden, fattar beslut i rollen som representant för miljö- och byggnadsnämnden och följer upp att fattade beslut efterlevs. Arbetet innebär täta kontakter med myndigheter, företag, medborgare m.fl., som du måste kunna bemöta på ett professionellt sätt.

Vi söker dig som har relevant utbildning exempelvis inom miljö - och hälsoskydd med påbyggnad inom livsmedelssäkerhet eller annan likvärdig utbildning. Du har goda kunskaper om miljöbalken och livsmedelslagen. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av liknande arbete inom kommuner.

Övertorneå kommun ligger i vackra Tornedalen i östra Norrbotten. Polcirkeln går genom kommunen i norr och kommungränsen i öst följer Torne älv. I organisationen Övertorneå kommun arbetar cirka 500 medarbetare. Vi har höga ambitioner gällande den service vi ger och i vår roll som arbetsgivare. Vi jobbar målmedvetet med att utveckla och förbättra välfärden och vi vet att det är genom våra medarbetare som vi lyckas. Här kan vi erbjuda en hög livskvalitet med närhet till naturen och stor trygghet för invånare och besökare. Vår kommun ingår i förvaltningsområdet för finska och meänkieli, två minoritetsspråk som talas flitigt av befolkningen.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-30
Referens: Miljö- och livsmedelsinspektör
Webbplats:
Epostadress: liisa.fors@overtornea.se
Övrigt: Du kommer att få en bekräftelse på att din ansökan kommit in. Skulle du inte motta en sådan bekräftelse inom ett par arbetsdagar ber vi dig att kontakta oss via vår växel på telefon: 0927-720 00
Arbetsplats: 
Adress: Övertorneå kommun
Tingshusvägen 2
95785  Övertorneå Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kommundirektör

Övertorneå kommun är politiskt organiserad i en kommunstyrelse, socialnämnd, miljö- och byggnadsnämnd samt barn- och utbildningsnämnd. Som kommundirektör är du anställd av kommunstyrelsen och har det yttersta ansvaret att verkställa kommunstyrelsens beslut. Du är kommunens ledande tjänsteperson och leder chefer inom kommunstyrelsen samt tre förvaltningschefer med ansvar för respektive nämnd. Du har även samordningsuppgifter vad gäller hela den kommunala koncernen.

I kommundirektörens uppgifter ingår att klara ut principerna för styrning, ledning, uppföljning, utvärdering och kontroll. Du ska verka för en tydlig roll- och uppgiftsfördelning mellan förtroendevalda och tjänstepersoner.

I samverkan med kommunstyrelsens ordförande och andra förtroendevalda har du en drivande roll för strategiska frågor gällande utveckling av kommunens organisation och verksamheter. Du har också en viktig roll i den strategiska utvecklingen näringslivsfrågor och av kommunen som geografiskt område. Du ska värna och vårda om externa kontakter med näringsliv, Länsstyrelsen, Region Norrbotten, högskolor och universitet samt medborgare och organisationer.

Kommundirektören har ansvaret för att hela den kommunala organisationen verkar för bra massmedierelationer med beaktande av offentlighetsprincipen.

Vi söker dig med lämplig akademisk bakgrund samt erfarenhet av att leda människor i en offentlig eller privat verksamhet. Du har en god förståelse för det kommunala uppdraget och de förutsättningar som gäller i en politiskt styrd verksamhet.

Ditt ledarskap kännetecknas av tydlighet och engagemang. Det är viktigt för oss att du värnar om och bygger goda sociala relationer inom organisationen, gentemot medborgare, externa intressenter och med våra förtroendevalda. Du behöver vara kommunikativ och ha lätt för att uttrycka dig korrekt i såväl tal som i skrift. God analytisk förmåga med såväl helhetssyn som förmåga till detaljanalyser är nödvändigt för att lyckas i uppdraget.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Övertorneå kommun ligger i vackra Tornedalen i östra Norrbotten. Polcirkeln går genom kommunen i norr och kommungränsen i öst följer Torne älv. Vår kommun ingår i förvaltningsområdet för finska och meänkieli, två minoritetsspråk som talas flitigt av befolkningen.

I den kommunala koncernen ingår Övertorneå kommun med cirka 500 medarbetare, samt tre kommunala bolag; Övertorneå Energi AB, Stiftelsen Matarengihem samt Övertorneå Värmeverk. Vi har höga ambitioner, både gällande den service vi ger och i vår roll som arbetsgivare. Vi jobbar målmedvetet med att utveckla och förbättra välfärden och vi vet att det är genom våra medarbetare som vi lyckas!

Vi har tobaksfri arbetstid.

Läs mer om oss på www.overtornea.se
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Kommundirektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse, dock senast 2018-08-01. Övriga anställningsvillkor diskuteras inför anställning.Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-25
Referens: Kommundirektör
Webbplats:
Epostadress: gunvor.westerberg@overtornea.se
Övrigt: Du kommer att få en bekräftelse på att din ansökan kommit in. Skulle du inte motta en sådan bekräftelse inom ett par arbetsdagar ber vi dig att kontakta oss via vår växel på telefon: 0927-720 00
Arbetsplats: 
Adress: Övertorneå kommun
Tingshusvägen 2
95785  Övertorneå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Utbildningschef, teknik och industri

Du leder den dagliga verksamheten inom verksamhetsområdet som innefattar ekonomi-, arbetsmiljö och personalansvar för i dagsläget 16 yrkeslärare. Som utbildningschef är ditt uppdrag att leda och utveckla utbildningsområdet och skapa förutsättningar för medarbetarna att leverera rätt kvalité mot kund och att de studerande når en hög måluppfyllelse och kommer ut i jobb. Du ingår i ledningsgruppen.

Utbildning Nord bedriver ett 30-tal olika yrkesutbildningar. Yrkesutbildningarna är organiserade i tre olika verksamhetsområden. Till verksamhetsområde Teknik-industri söker vi nu en utbildningschef. Till området hör elektriker-, kylmontör- VVS-, plåtteknik, CNC- och mekanikerutbildningar. Vi har vuxenstuderande från Finland, Norge och Sverige samt svenska gymnasieelever. Vi ger även företagsutbildningar och kortkurser vid behov.

Du har akademisk utbildning inom pedagogik eller HR eller annat område som vi bedömer som relevant.
Vi tror du har yrkeserfarenhet från det tekniska området.
Flera års yrkes- och ledarerfarenhet från utbildningssektorn.
Det är meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera av områdena: offentlig upphandling, kvalitetsledningssystem och arbete i mångkulturella arbetslag eller miljöer.
Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och arbetar naturligtvis obehindrat med vanligt förekommande kontorsstödsprogram och administrativa system.
Du har förmåga att förmedla engagemang och intresse för området.
Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga.
Du ser dig själv som en del i ett större sammanhang.
Du är initiativrik och med en vilja till förnyelse och utveckling.
Du vill vara en representativ företrädare för Utbildning Nord.
Stiftelsen Utbildning Nordkalotten, Utbildning Nord anordnar yrkesinriktad vuxenutbildning för arbetsmarknaderna i Finland, Norge och Sverige. Utbildning Nords uppdrag är att göra våra ca 300 studerande anställningsbara och attraktiva på den nordiska men även på den internationella arbetsmarknaden. Vi är ca 70 anställda. Besök gärna vår hemsida www.utbnord.se för mer information om oss. I Övertorneå finns vacker natur, fantastiska fritidsmöjligheter och bland Sveriges bästa förskolor och skolor. Här är billigt att bo och leva, Övertorneå har Norra Norrlands lägsta kommunalskatt. Mer info om Övertorneå hittar du på www.overtornea.se.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Utbildningschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: Utbildningschef
Webbplats:
Epostadress: leif.lahti@utbnord.se
Övrigt: Inför rekryterings-arbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt från media-säljare, rekryterings-sajter och liknande.
Arbetsplats: 
Adress: Stiftelsen Utbildning Nordkalotten
Box 42
95721  ÖVERTORNEÅ Sverige
Hemsida: http://www.utbnord.se
  
Platsannons

Distriktsköterska/Sjuksköterska

Arbetsplats: Övertorneå hälsocentral
Referensnummer: 194273


Om arbetsplatsen
Övertorneå hälsocentral tillhör Kalix närsjukvårdsområde. I vår verksamhet ingår mottagning med MVC och BVC, vårdavdelning, ambulans, röntgen, lab, akutmottagning samt rehabilitering. Hälsocentralen är öppen dagtid måndag-fredag. Vår akutverksamhet med vårdavdelning och ambulans håller öppet dygnet runt.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har ett intresse för mottagningsarbete och är ansiktet utåt i kontakten med patienter samt övriga aktörer. Arbetsuppgifterna består av telefonrådgivning, mottagningsarbete med egen mottagning men även i samverkan med övriga yrkesgrupper. Du ska vara beredd på att anta nya utmaningar och arbetsuppgifter med inriktning mot diabetes och barnhälsovård. Hälsocentralen arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för primärvård och gärna specialistutbildning i Öppen hälso- och sjukvård.

Anställningsfakta
Tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vill du veta mer?

Elisabeth Eero, Verksamhetschef, 070-560 81 12, elisabeth.eero@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Anna Jaako, Vårdförbundet, 0927-797 06, anna.jaako@Norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2017-12-31
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid dagtid. En tillsvidareanställning på heltid.Indvidiuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 194273
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194273&DepartmentId=21018&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal