Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 14:10

Lediga jobb i Överkalix kommun (2513), Norrbottens län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd3 391
Täthet1,23Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 919,47Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land2 764,52Landareal (km²)
Sjö154,95Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Byggnadsinspektör, vikariat

Som byggnadsinspektör kommer du att arbeta med bygglov- och tillsynsärenden enligt plan- och bygglagen och plan- och byggförordningen. I rollen fattar du självständiga beslut i enlighet med gällande delegationer samt förbereder och föredrar ärenden i Bygg- och miljönämnden.

Dina arbetsuppgifter innebär att:

- självständigt arbeta med handläggning, teknisk granskning och tillsyn i bygglovsärenden
- leda samråd
- utföra arbetsplatsbesök
- besluta om bygglov, startbesked och slutbesked
- ge service och information åt allmänheten
- arbeta i nära samarbete med kontorets övriga personal
- aktivt delta i arbetet med att förbättra och utveckla processerna, rutinerna och arbetssättet i
verksamheten

Du kommer även att arbeta med handläggning av bostadsanpassning, trafikärenden, GIS samt med övriga förekommande arbetsuppgifter.

I rollen som byggnadsinspektör har du dagliga kontakter med bland annat Överkalix kommuninvånare, byggherrar, kontrollansvariga och entreprenörer vilket ställer höga krav på att du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Du kommer att arbeta i ett flertal olika datasystem.


Vi söker dig som har byggnadsteknisk kompetens, exempelvis ingenjörsutbildning inom byggnadsteknik, samhällsplanering, planarkitektur, YH-utbildning mot bygglov, alternativt annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig.

Viktiga personliga egenskaper är att du har en god förmåga att såväl samarbeta som att arbeta självständigt. Du är utåtriktad och har en känsla för service då arbetet innebär information och upplysning till allmänheten samt myndighetskontakter. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Krav: B-körkort.

Överkalix kommun ligger i hjärtat av Norrbotten, av många kallad Sveriges vackraste kommun. Här möts berg och dalar i ett unikt floddelta. I Överkalix bor cirka 3 400 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och fantastiska naturområden.

Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Överkalix ska vara en attraktiv kommun att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Byggnadsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAnställningen som byggnadsinspektör är ett vikariat till och med 2019-08-01, eventuellt möjlighet till förlängning. Tillträde snarast möjligt. Sysselsättningsgrad 100 %. Underlaget tillsätts under förutsättning att tjänstledighet beviljas.Sista ansökningsdag är 2017-12-03. Intervjuer kan ske även före sista ansökningsdag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Byggnadsinspektör
Webbplats:
Epostadress: kommun@overkalix.se
Övrigt: Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering. Vi har klart vilka rekryteringskanaler som vi vill använda oss av. Vänligen respektera detta.
Arbetsplats: 
Adress: Överkalix kommun, Kommunstyrelsen
Överkalix kommun
95681  ÖVERKALIX Sverige
Hemsida: http://www.overkalix.se
  

Platsannons

Chaufför

Överkalix kommun söker en praktiskt lagd och mångkunnig medarbetare till kommunens renhållning.

Tjänsten finns inom tekniska kontoret. Avdelningen för teknikservice har 13 anställda och ansvarar för att ge invånarna god service inom verksamhetsområdena fastigheter, vatten & avlopp (VA), gator, park, samt avfallshantering. Den nu aktuella tjänsten har sina huvudsakliga arbetsuppgifter inom renhållning och avfallshantering.

Du kommer i första hand att verka inom renhållning och avfallshantering där arbete med transport av avfall, container samt lastning av avfallsfraktioner på återvinningscentralen är de huvudsakliga arbetsuppgifterna.

Arbetsuppgifterna kräver enklare datorvana då registrering av avfallsmängder görs via datorer. Även enklare dagligt underhåll av våra fordon och redskap inom renhållningen ingår i tjänsten.

Vi tillämpar rotation inom gruppen så samarbetsförmågan är av stor vikt.


Genomgången gymnasieutbildning gärna inriktning tunga fordon eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer är likvärdig.
Krav på C-körkort och YKB.
Datorvana.
Tjänsten förutsätter ett stort mått av självständigt arbete.

Som person är du positiv, flexibel och kvalitetsmedveten, har förmåga till helhetssyn och tycker det är självklart med goda kundrelationer. Vi tror att du trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp och är inte främmande att hjälpa till inom andra yrkesområden.

Du tycker också att teknik och utveckling med hjälp av ny teknik är spännande. Du är inte främmande för att utveckla ditt kunnande vidare.


Överkalix kommun ligger i hjärtat av Norrbotten, av många kallad Sveriges vackraste kommun. Här möts berg och dalar i ett unikt floddelta.

I Överkalix bor ca 3 400 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och fantastiska naturområden.

Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Överkalix ska vara en attraktiv kommun att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Renhållningsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidGenomgången gymnasieutbildning gärna inriktning tunga fordon eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer är likvärdig. Krav på C-körkort och YKB. Datorvana. Tjänsten förutsätter ett stort mått av självständigt arbete.Anställningen som chaufför är en tillsvidareanställning. Tillträdesdag enl överenskommelse. Sysselsättningsgrad 100 %. Provanställning kan komma att tillämpas. Månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: Chaufför
Webbplats:
Epostadress: kommun@overkalix.se
Övrigt: Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller person med företrädesrätt till återanställning. Intervjuer kan ske även före sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Överkalix kommun, Kommunstyrelsen
Överkalix kommun
95681  ÖVERKALIX Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Verksamhetsledare för ABF Överkalix/Norr

ABF i Överkalix har en stor och bred folkbildande verksamhet omfattande 6 000 studietimmar inom studiecirkel- och kulturverksamheten.
Att arbeta inom ABF innebär att man tillsammans med våra medlemsorganisationer och kommuninvånare skapar verksamhet som leder till utveckling för både individ och organisation.
ABF Norr är Sveriges tredje största ABF-avdelning och genomför årligen ca 200 000 studietimmar. Avdelningen har ca 55 medlemsorganisationer på distriktsnivå och ca 1 000 lokala medlems- och samarbetsorganisationer. ABF Norr består av tretton sektioner samt distriktsfunktionen. På kontoret i Överkalix arbetar 2 personer 1 Verksamhetsledare och 05 verksamhetsadministratör.

I tjänsten ingår:

Utveckling av folkbildningen och skapa ny verksamhet
Att ha god kontakt med våra medlems- och samarbetsorganisationer för att tillsammans utveckla deras verksamhet och folkrörelsen.
Att organisera studiecirklar och kulturprogram
Personalledning
Ekonomiansvar
Projektutveckling
Länsövergripande uppdrag, till exempel utbildningsinsatser
Studieservice till deltagare, ledare och föreningar

Kvalifikationer:

Goda organisatoriska och ekonomiska kunskaper
Lätt för att arbeta med människor
Lätt för att uttrycka sig i tal och skrift
Tar egna initiativ
Positiv till utvecklings- och förändringsarbete
Erfarenhet från personalledning
Folkbildnings- och föreningskunskap
Minst 3-årigt gymnasium
God datorvana
Dela arbetarrörelsens värderingar

Ett krav är att du delar ABF:s grundläggande värderingar enligt ABF:s idèprogram.
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Administrativ utvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten inleds med en sex månaders provtjänstgöring. Arbetstiden är oreglerad, vilket innebär kvälls- och helgarbete.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info.overkalix@abf.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABF Överkalix

95631  ÖVERKALIX 
Hemsida:
  

Platsannons

Platschef/Servicemekaniker

Överkalix Maskinstation AB är ett nytt bolag som startat upp sin verksamhet i Överkalix 1 augusti 2017. Vi inriktar oss mot service av maskiner, främst John Deere skogsmaskiner.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och självständigt arbete där du både arbetar inne i verkstaden och ute i fält.

Vi söker dig som har fordonsmekanisk/maskinteknisk utbildning, gärna med inriktning mot tunga maskiner. Erfarenheter från reparationer av skogsmaskiner är meriterande.
B-körkort är ett krav. C-kort ser vi som en extra merit.

Som person har du god servicekänsla och är självgående men du trivs också med att samarbeta med dina kollegor.
Publiceraddatum: 2017-10-16
Yrkesbenämning: Verkstadschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning 6 månaderMånadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: johan_okx@hotmail.com
Övrigt: Övriga frågor om tjänsten besvaras av Johan Andersson, mobil: 070-677 79 11 eller mail: johan_okx@hotmail.com Vi intervjuar löpande så vi ser gärna att du kommer in med din ansökan så snart som möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: Överkalix Maskinstation AB

95632  ÖVERKALIX 
Hemsida:
  

Platsannons

Servicemekaniker

Överkalix Maskinstation AB är ett nytt bolag som startat upp sin verksamhet i Överkalix 1 augusti 2017. Vi inriktar oss mot service av maskiner, främst John Deere skogsmaskiner.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och självständigt arbete där du både arbetar inne i verkstaden och ute i fält.

Vi söker dig som har fordonsmekanisk/maskinteknisk utbildning, gärna med inriktning mot tunga maskiner. Erfarenheter från reparationer av skogsmaskiner är meriterande.
B-körkort är ett krav. C-kort ser vi som en extra merit.

Som person har du god servicekänsla och är självgående men du trivs också med att samarbeta med dina kollegor.
Publiceraddatum: 2017-10-16
Yrkesbenämning: Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning 6 månaderMånadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: johan_okx@hotmail.com
Övrigt: Övriga frågor om tjänsten besvaras av Johan Andersson, mobil: 070-677 79 11 eller mail: johan_okx@hotmail.com Vi intervjuar löpande så vi ser gärna att du kommer in med din ansökan så snart som möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: Överkalix Maskinstation AB

95632  ÖVERKALIX 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal