Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 15:15

Lediga jobb i Östra Göinge kommun (1256), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd14 468
Täthet33,50Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area451,14Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land431,84Landareal (km²)
Sjö19,30Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1178 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1973%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Personlig assistent sökes (65%)

Jag är 67 årig kvinna som bor i Östra Göinge. Jag söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent. Jag har MS och är rullstolsburen. Arbetet innebär att hjälpa till med den personliga omvårdnaden samt att utföra de dagliga sysslorna i mitt hem. Du kommer även att stödja mig vid olika vardagliga situationer och fritidsaktiviteter.
Jag söker en assistent som kan arbeta ca 65 % dagtid, vardag och helg. Sökande som önskar timanställning är också intressant.

Utbildning och erfarenhet är inget krav, det viktiga för mig är att personkemin stämmer. Jag föredrar kvinnliga sökanden och gärna i 50-årsåldern. Vi garanterar minst en bredvidgång á 4 timmar. Körkort är ett krav. Bussförbindelser finns men det är rekommenderat att ha tillgång till bil.


Jag kommer att höra av mig till kandidater som blir aktuella för intervju. Rekrytering sker löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Kooperativet Hand i Hand är en medlemsstyrd organisation som bildades 1995 för personer med rätt till assistans. Våra medlemmar finns i Skåne, Halland och södra Småland. Vi stöttar våra medlemmar med allt ifrån att ansöka om timmar hos Försäkringskassan till anställningsfrågor rörande de personliga assistenterna. Vi anser att arbetet som personlig assistent är ett av de viktigaste arbetena som finns. Som personlig assistent är du en möjlighet för en annan människa, en möjlighet som innebär att han eller hon kan få leva sitt liv som alla andra.

För att du ska känna dig trygg i arbetet som personlig assistent erbjuder vi både basutbildningar och fortsättningsutbildningar. Den fysiska hälsan är mycket viktig i alla arbeten och särskilt i arbetet som personlig assistent som ibland innebär lyft och arbeten i trånga utrymmen. Hos oss har därför alla assistenter rätt till friskvårdsbidrag, även om du arbetar som timvikarie.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: 30@handihand.info
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Hand i Hand
Idévägen 10
31296  Laholm Sverige
Hemsida: http://www.handihand.se
  
Platsannons

Förskollärare till Kulturteamet

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

ARBETSUPPGIFTER
Här är en unik chans för dig som kulturintresserad förskollärare att söka till vårt Kulturteam i Östra Göinge kommun.

Kulturteamet ger personalen i kommunens förskolor en möjlighet att planera, utvärdera och utveckla sin verksamhet under dagtid. Varje arbetslag har 6 dagar fördelad över höst/vår terminen där kulturteamet tar över deras grupp.

När kulturteamet har tagit över avdelningen så händer det spännande saker. I barnens egen trygga miljö möter ni kultur tillsammans på ett annorlunda sätt. Kultur ska vara i fokus och Kulturteamets uppdrag är att entusiasmera och inspirera barnen i kulturens gränslösa värld. Bara teamets och barnenes fantasi sätter gränser för vad som kan hända i ett sådant möte.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du ska ha god kunskap om läroplanen och förskollärarens pedagogiskauppdrag. Det är nödvändigt att du är väl förtrogen med de rutiner som styr en förskola. Du har stor kunskap om och ett brinnande intresse för barns utveckling.

Eftersom tjänsten som förskollärare är inom Kulturteamet så är det nödvändigt att du har kunskap inom kultur och ett intresse för kultur. Du måste vara trygg med och tycka om att spela teater, sjunga, dansa och måla med barnen. Vi kommer se det som meriterande om du kan spela ett instrument.

Peronliga egenskaper är viktiga och vi kommer särskilt att fokusera på följande. Vi ser det som nödvändigt att du är kreativ, för oss innebär detta förmågan att kunna tänka nytt och inte begränsa sin tankeprocess. Vi vill att du är varm, öppen och lyhörd för att du ska kunna möta barnen och personelen på avdelningarna där de befinner sig och se deras behov. Du måste vara en ansvarsfull person, eftersom du kommer till att befinna dig på 35 olika avdelningar i kommunen, är det viktigt att du kan hantera sekretess med stor respekt. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du är flexibel i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi det som nödvändigt att du är en nyfiken person med en positiv grundinställning. Sist men inte minst så vill vi att du är en engagerad person som har förmågan att engagera andra och få dem med på tåget.

Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket i så väl tal som skrift men det är också mycket viktigt att du har ett inkännande och öppet kroppspråk.

Du har goda kunskaper inom IKT och har vana att använda IKT som ett pedagogsikt verktyg.

Körkort erfordras och det är nödvändigt att du har tillgång till egen bil.

Utdrag ut belastnings- och misstankeregister ska uppvisas innan erbjudande om anställning kan bli aktuellt.

ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker den 8 augusti 2017 eller enligt överenskommelse. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A682685
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2e491286-7374-419a-9ae2-3257352634b8&TK=3779042b-425a-4d20-bf8a-5f0393e4dde7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Förskola
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida: http://www.ostragoinge.se
  

Platsannons

Arbetsterapeut

Glimåkra folkhögskola drivs av föreningen Glimåkra folkhögskola, där Evangeliska Fosterlands-Stiftelsen utgör större delen av huvudmannen. Skolan är snart 60 år och ligger naturskönt i Glimåkra, NÖ Skåne. Vi har ca 220 kursdeltagare på årslånga kurser, och ett stort antal på sommarkurser och andra evenemang. Det finns ca 100 internatplatser i enkelrum och några dubbelrum. Profilen är både inriktad mot Allmänna kurser och Specialkurser såsom konsthantverk, skrivande, gospelmusik och bibellinjer. Flera av kurserna är öppna för den som har någon typ av funktionsnedsättning.
Vi förutsätter att du som anställd känner dig bekväm med skolans kristna värderingar.

ARBETSUPPGIFTER
Glimåkra folkhögskola söker en Synpedagog för tjänst på folkhögskolans anpassningskurser för synskadade samt på Preparandkurs för unga synskadade.

Glimåkra folkhögskola söker en arbetsterapeut/synistruktör med arbete bland skolans deltagare med synnedsättningar. Arbetet består företrädesvis av att träna kompensatoriska färdigheter genom ADL, studieteknik, hjälpmedelshantering och kommunikation. I arbetet ingår även administrativa uppgifter såsom planering och delvis genomförande av korta kurser. Erfarenhet av personer med synnedsättning är meriterande

KVALIFIKATIONER
Godkänd Arbetsterapeut utbildning alternativt syninstruktörsutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av personer med synnedsättningar Inriktning på synskador är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Synpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 75-100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 , upphör: Provanst. 6 mån.Månadslön Enligt avtal med SFHL
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A665102 - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7adb5c78-121c-48b2-9e04-fef1d5bf9705&TK=473ea906-67ce-4ba5-ad66-712574a4abd8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Glimåkra folkhögskola
Box 115
28064  Glimåkra Sverige
Hemsida: http://glimnet.se/cms/pages.php?id=199
  
Platsannons

Lärare i Spanska till Göingeskolan

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Till Göingeskolan i Broby söker vi dig som vill vara med och fortsätta vår framgångsrika resa mot att skapa de allra bästa möjligheterna för våra 290 elevers individuella utveckling. Vi är en hälsoprofilerad årskurs 7-9 skola där idrott, rörelse och hälsa står i centrum. Ett kännetecken för oss är den svårslagna kombinationen av en hög ambitionsnivå och ett härligt arbetsklimat som stimulerar till utveckling och lärande hos såväl elever som personal. Inkludering och samverkan är nyckelord för oss. När vi nu behöver förstärka vår organisation söker vi såklart efter dig, som tillsammans med oss, vill fortsätta utveckla och utvecklas.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är en riktig inspiratör och som verkligen gillar att utveckla och utvecklas i din roll som lärare. Du drivs av möjligheten att ge skolans elever den bästa starten de kan få utifrån sina förutsättningar och behov.
Du har höga förväntningar på dina elever, tror på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare samtidigt som du är lyhörd och tålmodig. Du vill och har förmåga till att både utveckla och utvecklas.

I rollen som lärare hos oss på Göingeskolan kommer du, tillsammans med dina kollegor på skolan, arbeta gentemot de olika årskurserna. Du kommer vara en viktig kugge i vårt framgångsrika utvecklingsarbete där ett inkluderande förhållningssätt och samverkan är av stor betydelse.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare gentemot de äldre åldrarna med behörighet i spanska. Har du tidigare erfarenhet från pedagogiskt arbete och då i första hand som lärare ser vi detta som någonting meriterande.
Du är positiv och engagerad, ha förmåga att skapa goda relationer och en trygg lärande miljö. Du ska kunna ta egna initiativ samt ha lätt för att samarbeta. Du är lösningsfokuserad och kan möta alla elever på deras nivå.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och för att lyckas i rollen tror vi att du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvarstagande är av vikt. I ditt arbete kännetecknas du av ett stort ansvarstagande, du har lätt för och ser samarbete med andra som en källa till inspiration och du har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister ska uppvisas innan anställning kan erbjudas.

ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50 % Tjänsten innebär en ferietjänst. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker höstterminen 2017. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A682220
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7dce48ff-491c-49dd-9c4f-3a5368b43e09&TK=3679803c-949b-4627-8839-137fca7adde7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Grundskola
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida: http://www.ostragoinge.se
  
Platsannons

Lärare i årskurs 4-6 till Kviingeskolan

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Kviingeskolan är en liten och härlig F-6 skola som är belägen centralt i Hanaskogs by. Vår pedagogiska plattform bygger på orden kompetens, sammanhang, förväntningar, aktivitet och utmaningar. Plattformen styr vårt arbete med att utveckla undervisningen och på så sätt skapas en helhet för elever och personal. Vi hoppas att just du är den som vill lära dig lära tillsammans med oss. Välkommen med din ansökan.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en lärare till undervisning i SO- ämnena och svenska av årskurs 4-6. Undervisningen kommer att ske både i klass men även i mindre grupper.

Du har positiva och höga förväntningar på eleverna och anpassar undervisningen utifrån elevernas förutsättningar. Såväl i som utanför klassrummet fungerar du som lärare och ledare.

Du förbereder, genomför och utvärderar undervisningen utifrån läroplanens mål. På ett systematiskt sätt reflekterar du över det praktiska arbetet och driver tillsammans med kollegorna utvecklingsarbete och tar gemensamt ansvar både för din egen och gruppens utveckling.

Du skapar goda relationer till elever, vårdnadshavare, kollegor och andra samarbetspartners som karaktäriseras av respekt och tillit.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare SO- ämnena och svenska för årskurserna 4-6 . Har du även behörighet i något eller några fler ämnen i grundskolan till exempel matematik, idrott, engelska eller NO- ämnena är det meriterande.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och för att lyckas i rollen tror vi att du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvarstagande står i fokus. Du kan organisera och strukturera arbetet utifrån angivna mål och kan beskriva för eleverna vad som förväntas av dem. Du har god självinsikt, är trygg i dig själv och i ditt pedagogiska ledarskap samt har förmåga att ta ledarskapet både i och utanför klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever, tror på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har lätt för och ser samarbete med andra som en källa till utveckling och har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare samtidigt som du är lyhörd och tålmodig. Du vill och har förmåga att både utveckla och utvecklas. Du arbetar sociokulturellt och värdesätter kollegialt lärande.

Du har också god förmåga att använda digital teknik i undervisningen samt som redskap för information, planering och dokumentation.

Utdrag hur misstanke- och belastningsregister måste vissas upp innan anställning kan bli aktuellt.

ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tjänsten är en ferietjänst. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker 2017-08-15. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: A681570
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=47ed7270-719a-4483-bb92-3b1d59c4226d&TK=b4fa757c-c816-470f-99ab-4761c0ceef95
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Grundskola
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida: http://www.ostragoinge.se
  
Platsannons

Lärare i åk 1-3 till Västerskolan

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Västerskolan är en F-3 skola belägen i Knislinge. På skolan arbetar vi aktivt med att utveckla verksamheten på olika sätt bl.a. det främjande och förebyggande arbetet utifrån Västerskolans vision och pedagogiska plattform - ”Kommunikation vägen till lärande”. Kommunikation, Sammanhang, Förväntningar, Motivation och Utmaning är de fem ord som bildar Västerskolans grund i den pedagogiska plattformen.

ARBETSUPPGIFTER
Till Västerskolan söker vi nu en tidigarelärare för årskurserna 1-3. Du kommer att arbeta med undervisning i årskurserna 1-3 samt arbete på fritidshem. Du kommer att undervisa i helklass i mindre grupp och vid behov även enskilt.

Du har positiva och höga förväntningar på eleverna och anpassar undervisningen utifrån elevernas förutsättningar. Såväl i som utanför klassrummet fungerar du som lärare och ledare.

Du förbereder, genomför och utvärderar undervisningen utifrån läroplanens mål. På ett systematiskt sätt reflekterar du över det praktiska arbetet och driver tillsammans med kollegorna utvecklingsarbete och tar gemensamt ansvar både för din egen och gruppens utveckling.

Du skapar goda relationer till elever, vårdnadshavare, kollegor och andra samarbetspartners som karaktäriseras av respekt och tillit.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad och behörig grundskollärare för årskurs 1-3 med behörighet i svenska och matematik. Har du även behörighet i engelska, samhälls- och naturorienterade ämnen och teknik är det meriterande.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och för att lyckas i rollen tror vi att du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvarstagande står i fokus. Du kan organisera och strukturera arbetet utifrån angivna mål och kan beskriva för eleverna vad som förväntas av dem. Du har god självinsikt, är trygg i dig själv och i ditt pedagogiska ledarskap samt har förmåga att ta ledarskapet både i och utanför klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever, tror på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har lätt för och ser samarbete med andra som en källa till utveckling och har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare samtidigt som du är lyhörd och tålmodig. Du vill och har förmåga att både utveckla och utvecklas. Du arbetar sociokulturellt och värdesätter kollegialt lärande.

Du har också god förmåga att använda digital teknik i undervisningen samt som redskap för information, planering och dokumentation.

Utdrag hur misstanke- och belastningsregister måste vissas upp innan anställning kan bli aktuellt.

ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tjänsten är en ferietjänst. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker 2017-08-15. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: A681428
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3d94f868-4218-41af-81fe-3cdf6998dad8&TK=43352555-7794-4902-bc67-893d6fcb5941
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Grundskola
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida: http://www.ostragoinge.se
  
Platsannons

Lärare i textilslöjd till Kviingeskolan och Västerskolan

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en lärare i slöjd med inriktning mot textil för undervisning till både Väster- och Kviingeskolan. Undervisningen sker i klass eller i mindre grupper.

Kviingeskolan är en liten och härlig F-6 skola som är belägen centralt i Hanaskogs by. Västerskolan är en F-3 skola belägen i Knislinge. De båda skolorna har olika profiler Västerskolans vision och pedagogiska plattform är ”Kommunikation vägen till lärande”. Kviinegskolans pedagogiska plattform bygger på orden kompetens, sammanhang, förväntningar, aktivitet och utmaningar.

Tjänsten innebär en möjlighet att få vara med och bidra till båda skolornas pedagogiska plattform.

Du har positiva och höga förväntningar på eleverna och anpassar verksamheten utifrån deras förutsättningar.

För att elevernas vardag ska följa en röd tråd är samarbete mellan skola och fritidshem viktigt. Du förbereder, genomför och utvärderar verksamheten utifrån läroplanens mål. Du är aktiv i det kollegiala lärandet i syfte att utbyta kunskap samt att utveckla fritidsverksamhet och skola.

Du skapar goda relationer till elever, vårdnadshavare, kollegor och andra samarbetspartners som karaktäriseras av respekt och tillit.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lärarlegitimation med behörighet att undervisa i textilslöjd i årskurs 3-6.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och för att lyckas i rollen tror vi att du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvarstagande står i fokus. Du kan organisera och strukturera arbetet utifrån angivna mål och kan beskriva för eleverna vad som förväntas av dem. Du har god självinsikt, är trygg i dig själv och i ditt pedagogiska ledarskap samt har förmåga att ta ledarskapet både i och utanför klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever, tror på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har lätt för och ser samarbete med andra som en källa till utveckling och har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare samtidigt som du är lyhörd och tålmodig. Du vill och har förmåga att både utveckla och utvecklas. Du arbetar sociokulturellt och värdesätter kollegialt lärande.

Du har också god förmåga att använda digital teknik i fritidshemsverksamheten samt som redskap för information, planering och dokumentation.

Utdrag hur misstanke- och belastningsregister måste vissas upp innan anställning kan bli aktuellt.

ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50 % Tjänsten är en ferietjänst. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker 2017-08-15. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: A681496
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7ee725b1-6b14-42c4-a53a-9cdee02a735c&TK=0c66e9d7-4fe7-466c-88ea-94c3122bf322
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Grundskola
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida: http://www.ostragoinge.se
  
Platsannons

Lärare i förskoleklass/förskollärare till Kviingeskolan

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.


Kviingeskolan är en liten och härlig F-6 skola som är belägen centralt i Hanaskogs by. Vår pedagogiska plattform bygger på orden kompetens, sammanhang, förväntningar, aktivitet och utmaningar. Plattformen styr vårt arbete med att utveckla undervisningen och på så sätt skapas en helhet för elever och personal. Vi hoppas att just du är den som vill lära dig lära tillsammans med oss. Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Kviingeskolan är en skola med stark vision och vi arbetar mycket med förändringsarbete. Hos oss är uppmanas alla till att vara aktiva i förändringsarbetet och därför har du som enskild medarbetare stor påverkans möjlighet.

Vi söker nu en förskollärare för undervisning i förskoleklass under skoldagen samt kompletterat med arbete på fritidshem på morgon/eftermiddag.

För att elevernas vardag ska följa en röd tråd är samarbete mellan skola och fritidshem viktigt. Eftersom tjänsten är inom båda verksamheterna har du en extra möjlighet att bidra till att elevernas dag hänger samman Du förbereder, genomför och utvärderar verksamheten utifrån läroplanens mål. Du är aktiv i det kollegiala lärandet i syfte att utbyta kunskap samt att utveckla fritidsverksamhet och skola.

Du skapar goda relationer till elever, vårdnadshavare, kollegor och andra samarbetspartners som karaktäriseras av respekt och tillit.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är lärare med legitimation för förskoleklass alternativt förskollärare med legitimation i förskoleklass. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i förskoleklass med förskolepedagogik som grund samt erfarenhet av arbete i fritidshem med barn i olika åldrar.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och för att lyckas i rollen tror vi att du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvarstagande står i fokus. Du kan organisera och strukturera arbetet utifrån angivna mål och kan beskriva för eleverna vad som förväntas av dem. Du har god självinsikt, är trygg i dig själv och i ditt pedagogiska ledarskap samt har förmåga att ta ledarskapet både i och utanför klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever, tror på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har lätt för och ser samarbete med andra som en källa till utveckling och har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare samtidigt som du är lyhörd och tålmodig. Du vill och har förmåga att både utveckla och utvecklas. Du arbetar sociokulturellt och värdesätter kollegialt lärande.

Du har också god förmåga att använda digital teknik i undervisningen samt som redskap för information, planering och dokumentation.

Utdrag hur misstanke- och belastningsregister måste vissas upp innan anställning kan bli aktuellt.

ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tjänsten är en uppehållstjänst. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker 2017-08-15. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: A681607
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=aae4033a-e487-4252-b3d2-e7ce3bfd0424&TK=2c4302e2-e95c-42a7-8256-bd41ee6593a9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Grundskola
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida: http://www.ostragoinge.se
  
Platsannons

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Västerskolan

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.


Västerskolan är en F-3 skola belägen i Knislinge. På skolan arbetar vi aktivt med att utveckla verksamheten på olika sätt bl.a. det främjande och förebyggande arbetet utifrån Västerskolans vision och pedagogiska plattform - ”Kommunikation vägen till lärande”. Kommunikation, Sammanhang, Förväntningar, Motivation och Utmaning är de fem ord som bildar Västerskolans grund i den pedagogiska plattformen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en lärare i fritidshem/fritidspedagog till vår skola. Tjänsten innebär planering och undervisning i fritidshem men den innehåller också att du ska vara ett stöd för elever under skoldagen.

För att elevernas vardag ska följa en röd tråd är samarbete mellan skola och fritidshem viktigt. Du förbereder, genomför och utvärderar verksamheten utifrån läroplanens mål. Du är aktiv i det kollegiala lärandet i syfte att utbyta kunskap samt att utveckla fritidsverksamhet och skola.

Det är mycket viktigt för oss att du har ett sociokulturellt arbetssätt och att du har lätt för att samarbeta och värdesätter det kollegiala lärandet högt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är lärare med legitimation för fritidshem alternativt fritidspedagog med legitimation för fritidshem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i fritidshem. Har du även behörighet i något eller några ämnen i grundskolan är det meriterande. Du ser vikten av att arbeta i ett arbetslag och tillsammans planera och utveckla fritidshemsverksamheten. Du kan självständigt planera och genomföra aktiviteter och undervisning under skoldagen ex. undervisning enligt legitimation eller leda fria aktiviteter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Detta innebär för oss att du har förmåga att bygga goda relationer och ett gott samarbete med såväl elever som kollegor och vårdnadshavare. Du är positiv som person och ser möjligheter istället för hinder samt att du angriper ditt arbete med öppenhet, engagemang och ansvar. Sist men inte minst så har du, precis som vi ett brinnande intresse och engagemang för barn- och ungdomars utveckling.

Du har också god förmåga att använda digital teknik i fritidshemsverksamheten samt som redskap för information, planering och dokumentation.

Utdrag hur misstanke- och belastningsregister måste vissas upp innan anställning kan bli aktuell.

ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tjänsten är en semestertjänst. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker 2017-08-15. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: A681677
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=acd2b058-4ce4-4a37-b8ca-21a62e442590&TK=76c026c3-6d50-4285-83d9-dc3517dd647d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Grundskola
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida: http://www.ostragoinge.se
  

Platsannons

Försäljare reservdelar till personbilar

Vi behöver förstärka vår organisation med en reservdelförsäljare för bilar.

Du kommer att jobba med reservdelsförsäljning både i butik och online.

Krav: Erfarenhet inom reservdelsförsäljning och lagerhantering, datavana, svenska i tal och skrift.

Du är social och trevlig då du har mycket kundkontakt.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid enligt schema. Lördagar kan förekomma
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kilany@hotmail.se
Övrigt: Du skickar din ansökan till: kilany@hotmail.se
Arbetsplats: 
Adress: Kilany Bil & MC service AB

28950  HANASKOG 
Hemsida:
  

Platsannons

Bilmekaniker

Vi behöver förstärka med 2 bilmekaniker till vår organisation i Hanaskog.

De vi söker ska var utbildad bilmekaniker med erfarenhet,.
Du är ansvarstagande och social då det förekommer mycket kundkontakter.
krav på svenska i tal och skrift.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid. 8-17
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kilany@hotmail.se
Övrigt: Du skickar din ansökan till: kilany@hotmail.se
Arbetsplats: 
Adress: Kilany Bil & MC service AB

28950  HANASKOG 
Hemsida:
  
Platsannons

Nytänkande kommunikatör till Östra Göinge kommun

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Vi arbetar varje dag för att förbättra tillvaron för våra kommuninvånare och att leva upp till våra värdeord: öppenhet, engagemang och ansvar. Skånes Gröna Hjärta är platsen Östra Göinges varumärke. Det innefattar alla vi som bor, verkar och lever i Östra Göinge. Alla är vi en del av att fylla platsen med värden som tillsammans skapar Östra Göinge – Skånes Gröna Hjärta.

Nu söker vi dig som vill komplettera enheten Kommunikation och marknad, en del av verksamhetsområdet Strategi och tillväxt, där även strategisk planering, kvalitet, platsmarknadsföring, näringsliv, besöksnäring samt kundtjänst ingår.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kommunikatör som kommer att ha fokus på textframställning till kommunens verksamheter och platsen Östra Göinge för såväl intern som extern kommunikation.

Du kommer dagligen att skriva och publicera texter och arbeta med bildhantering, i digitala och tryckta kanaler.

Som kommunikatör hos oss arbetar du både strategiskt och operativt från idé till planering och genomförande. Du ska med stor lyhördhet skapa effektiv och ändamålsenlig kommunikation utifrån våra kunders behov samt kommunicera dessa i målgruppsanpassade kanaler.

Du har kontakt med pressen och är kommunikationsrådgivare till verksamheterna samt kommunens kriskommunikatör.KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är utbildad i medie- och kommunikationsvetenskap eller liknande högskoleutbildning inom kommunikationsområdet.

Vi söker dig som brinner för kommunikation. Du är en erfaren och dokumenterad skribent som målgruppsanpassat kan presentera och kommunicera i tal och skrift och har god förståelse för kommunikationens strategiska värde.

Du är nyfiken och har lätt för att sätta dig in i nya frågor. Du kan anpassa material till olika kanaler, är en bra webbredaktör och har erfarenhet av att arbeta med bild och sociala medier. Som person är du lösningsorienterad och har en god prioriteringsförmåga. Du har lätt för att samarbeta och gillar att arbeta i en föränderlig och utvecklingsinriktad organisation.

Du har erfarenhet av arbete från liknande roller, gärna i en politiskt styrd organisation.

För att klara rollen som kommunikatör ska du vara väl förtrogen med MS Office-paketet. Det är meriterande om du har erfarenhet av Wordpress och filmproduktion.

Dina språkkunskaper är mycket goda i svenska, såväl i tal och skrift och ytterligare språkkunskaper är meriterande.

I Östra Göinge tänker vi nytt och brett vilket vi vill att du också gör när du arbetar med kommunikationsfrågor på ett strategiskt plan. Vi ser att du har erfarenhet av att driva egna kommunikationsprojekt och kriskommunikation

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Informatör/Kommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: A677901
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7f3c1b7d-bbb9-4bb4-ab36-4583b95bbfec&TK=5a5f1e32-2d07-4e13-8a6a-167b25935621
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Strategisk planering & utveckling
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säljare/Representant för den danska marknaden

Här är en möjlighet till ett riktigt spännande och utvecklande arbete!
Vi söker dig som vill jobba med ett av de starkaste varumärkena inom möbler för offentlig miljö. Som gillar att skapa en variationsrik vardag med utvecklande möten. Säljarbetet bedrivs mot såväl återförsäljarledet som arkitekter och slutkunder. Då du kommer att bearbeta den danska marknaden bor du lämpligast i Malmö området. Du kommer även att ta hand om vårt Norrlandsdistrikt, som du besöker ca 4 gånger/år. Du rapporterar till vår marknadschef som coachar och leder dig.


Vi har naturligtvis önskemål om kompetens och personlighet samt kvalifikationer som motsvarar:

• Relevant utbildning, gärna med någon form av påbyggnad inom marknad/sälj
• Erfarenhet av säljinriktat arbete
• Ett stort engagemang inför dina uppgifter och ett gott affärssinne
• Ett strukturerat arbetssätt och förmåga att prioritera din tid effektivt
• Stor social förmåga och en bra relationsbyggare
• God datorvana samt B körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande är branscherfarenhet, att arbeta i projektorienterad miljö samt vana av CRM system. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Glimakra of Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Garpco AB. Vi finns i Glimåkra i Östra Göinge kommun där vi startade vår verksamhet 1948 med vävstolstillverkning, och sedan 2016 har vi även en tillverkande enhet i Tranås. Bolaget har 4 huvudinriktningar: Produktsystem för inredning till offentlig miljö, skärmväggar för våta utrymmen, komponenter till möbelindustrin samt s.k. snickarfönster i mindre serier.
Vi tillverkar, säljer och marknadsför vårt sortiment i huvudsak till de nordiska länderna. Omsättningen uppgår till ca 150 mkr och företaget har ca 100 medarbetare. För mer info, besök gärna vår hemsida www.glimakra.com

Vi erbjuder dig en tuff, utvecklande utmaning i ett familjärt företag med starkt fokus på design och kvalitet. Tjänstebil, marknadsmässig lön och naturligtvis förmånen att arbeta med starka produkter i en erfaren, motiverad organisation.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Internationell säljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: https://tech.interspeedia.com/jobs/17555.43870.40401
Epostadress:
Övrigt: Känns utmaningen helt rätt för dig är du varmt välkommen med din ansökan! Du kommer att länkas till en ny sida, där du sedan enkelt kan bifoga ditt CV och brev. Då urvalet sker löpande ser vi fram emot din ansökan snarast. Vid frågor, kontakta Ann-Sophie Wågö, Comline Rekrytering 0410-25088.
Arbetsplats: 
Adress: Glimakra of Sweden AB
BOX 125
28064  GLIMÅKRA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Marknadskommunikatör

Vi söker dig som vill jobba med ett av de starkaste varumärkena inom offentliga möbler.
Här är en möjlighet till ett riktigt spännande och utvecklande arbete!

Som marknadskommunikatör driver och skapar du självständigt en kommunikationsplattform för extern kommunikation med input från organisationen. I samband med event, marknadsaktiviteter och produktlanseringar bidrar du genom att producera marknadsförings- och säljmaterial både vad gäller text och grafisk form, för webb och print samt marknadsför på webben enligt plan. Du ansvarar bl.a. för webbsida och sociala medier samt samordnar och projektleder vid behov.
Geografiskt kommer du att vara placerad på vårt kontor i Glimåkra. Det finns möjlighet att delvis arbeta på distans. Du rapporterar till vår marknadschef.


Vi har naturligtvis önskemål om kompetens och personlighet, så vi vill gärna att du har intresse och erfarenhet av, samt kvalifikationer som:

• Relevant eftergymnasial utbildning
• Flerårig erfarenhet av en bred kommunikatörsroll, gärna med marknadsinriktning inom företag eller byrå
• Mycket goda kunskaper i relevanta verktyg, ex. InDesign, Photoshop och Illustrator
• Goda kunskaper inom sociala medier, webbpublicering samt tryck/print i dess olika former
• En kreativ förmåga med öga för design och form samt förmåga att uttrycka dig väl i text
• Goda kunskaper i svenska och engelska språket, samt förmåga att uttrycka sig väl i både tal och skrift

Som person är du även utvecklingsorienterad och gillar att prestera tillsammans med övriga i företaget. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.Glimakra of Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Garpco AB. Vi finns i Glimåkra i Östra Göinge kommun där vi startade vår verksamhet 1948 med vävstolstillverkning, och sedan 2016 har vi även en tillverkande enhet i Tranås. Bolaget har 4 huvudinriktningar: Produktsystem för inredning till offentlig miljö, skärmväggar för våta utrymmen, komponenter till möbelindustrin samt s.k. snickarfönster i mindre serier.
Vi tillverkar, säljer och marknadsför vårt sortiment i huvudsak till de nordiska länderna. Omsättningen uppgår till ca 150 mkr och företaget har ca 100 medarbetare. För mer info, besök gärna vår hemsida www.glimakra.com

Vi erbjuder ett variationsrikt och utvecklande arbete i ett familjärt företag med starkt fokus på design och kvalitet.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Marknadskommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: https://tech.interspeedia.com/jobs/17555.43869.40400
Epostadress:
Övrigt: Låter detta intressant, ser vi fram emot din ansökan! Du kommer att länkas till en ny sida, där du sedan enkelt kan bifoga ditt CV och brev. Då urvalet sker löpande ser vi fram emot din ansökan snarast. Vid frågor, kontakta Ann-Sophie Wågö, Comline Rekrytering 0410-25088.
Arbetsplats: 
Adress: Glimakra of Sweden AB
BOX 125
28064  GLIMÅKRA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Produktionschef Glimåkraenheten

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår Glimåkraenhets produktion för att möta ökad efterfrågan på våra fina produkter. Vi jobbar med trä och tyger som bas och tillverkar i huvudsak inredning med ljudabsorption till offentlig miljö. Vi har även specialtillverkade fönster och avskiljande våtrumsväggar i vårt sortiment.

Tjänsten innebär ett totalansvar för att styra och utveckla produktionen med ca 45 anställda, samt ansvar för lager och fastighetsunderhåll. I huvudsak sker produktionen på dagtid, medan vissa avdelningar går två skift.


Vi har naturligtvis önskemål om kompetens och personlighet, så vi vill gärna att du har intresse och erfarenhet av, samt kvalifikationer som:

• Relevant utbildning och erfarenhet
• Erfarenhet av lean-produktion
• Högt driv i att förbättra och utveckla verksamheten

Meriterande är erfarenhet av produktionsledning inom träindustrin. Har du jobbat med Monitor (affärssystem) är det ett plus.

Vi lägger stor vikt vid ledaregenskaperna och rollen ingår i den lokala ledningsgruppen för Glimåkraenheten. Som person är du även kommunikativ, lyhörd, utvecklingsorienterad och gillar att prestera tillsammans med övriga i företaget.


Glimakra of Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Garpco AB. Vi finns i Glimåkra i Östra Göinge kommun där vi startade vår verksamhet 1948 med vävstolstillverkning, och sedan 2016 har vi även en tillverkande enhet i Tranås. Bolaget har 4 huvudinriktningar: Produktsystem för inredning till offentlig miljö, skärmväggar för våta utrymmen, komponenter till möbelindustrin, samt s.k. snickarfönster i mindre serier. Vi tillverkar, säljer och marknadsför vårt sortiment i huvudsak till de nordiska länderna. Omsättningen uppgår till ca 150 mkr och företaget har ca 100 medarbetare.
För mer info, besök gärna vår hemsida www.glimakra.com

Vi erbjuder ett variationsrikt och utvecklande arbete i ett familjärt företag med starkt fokus på design och kvalitet. Vi växer kraftigt och behöver utveckla enheten starkt för att möta marknadens krav och den ökande efterfrågan på våra produkter.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: https://tech.interspeedia.com/jobs/17555.43867.40399
Epostadress:
Övrigt: Låter detta intressant, ser vi fram emot din ansökan! Du kommer att länkas till en ny sida, där du sedan enkelt kan bifoga ditt CV och personliga brev. Då urvalet sker löpande ser vi fram emot din ansökan snarast. Vid frågor, kontakta Ann-Sophie Wågö, Comline Rekrytering 0410-25088.
Arbetsplats: 
Adress: Glimakra of Sweden AB
BOX 125
28064  GLIMÅKRA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare till familjerätt/familjehem

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

På vår individ och familjeomsorg arbetar 23 handläggare med myndighetsutövning gällande barn och unga, vuxna, försörjningsstöd och LSS.

Vi har också familjebehandlare och fältverksamhet, som utökats för att bättre möta våra familjer i ett förebyggande skede och de kan även bistå med umgänge.

Östra Göinge har hösten 2016 påbörjat ett program för socialsekreterare och biståndshandläggare i kommunen, med målsättning att bli ett förstahandsval för socionomer som arbetar med myndighetsutövning

ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av att arbeta med familjerätt och familjehemsutredningar? En av våra familjerättssekreterare lämnar oss i sommar och vi söker därför en ny medarbetare. I tjänsten har även ingått viss del utredning av familjehem och kontaktpersoner. Vi använder oss av nya Kälvesten vid utredning av familjehem.

Utifrån sökandes intresse och kompetens finns möjlighet att utforma tjänstens innehåll därefter.

Vi söker dig som vill arbeta utifrån ett helhetsperspektiv runt individen och familjen och ser samverkan med andra verksamheter som en självklarhet. Du vill utvecklas och lära nytt och vågar pröva nya idéer. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och för att vår gemensamma verksamhet ska fungera och har ett intresse för lagstiftning och utredningsarbete. Om du har erfarenhet av familjerätt eller familjehemsutredningar är det självfallet en merit.

Som familjerättssekreterare och familjehemssekreterare ingår du i en arbetsgrupp med två andra kollegor, som har gemensam arbetsledning. Du har också ett nära samarbete med dina övriga kollegor, främst inom barn och unga, och vid behov kan andra förekommande arbetsuppgifter på enheten bli aktuella. Vi har handläggare med både kortare och längre erfarenhet av yrket och som nyanställd hos oss kommer du att kunna få en bra introduktion. Vi erbjuder ett positivt arbetsklimat med trevliga kollegor, utvecklingsmöjligheter i arbetet, tillgång till arbetsledning efter behov och regelbunden extern handledning.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är utbildad socionom eller har en likvärdig utbildning.
Tidigare erfarenhet av utredningsarbete inom socialtjänsten är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort med B-behörighet är ett krav för tjänsten.ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A673584
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8c539a72-7ee5-4376-8d0a-7b24450a65ca&TK=d26767e1-19d4-4f32-80a7-1ddffdc4c0d0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Stöd
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

SFI-lärare, sommarvikariat

Glimåkra folkhögskola drivs av föreningen Glimåkra folkhögskola, där Evangeliska Fosterlands-Stiftelsen utgör större delen av huvudmannen. Skolan är drygt 50 år och ligger naturskönt i Glimåkra, NÖ Skåne. Vi har ca 220 kursdeltagare på årslånga kurser, och ett stort antal på sommarkurser och andra evenemang. Det finns ca 100 internatplatser i enkelrum och några dubbelrum. Profilen är både inriktad mot Allmänna kurser och Specialkurser såsom konsthantverk, skrivande, gospelmusik och bibellinjer. Flera av kurserna är öppna för den som har någon typ av funktionsnedsättning.
Vi förutsätter att du som anställd känner dig bekväm med skolans kristna värderingar.ARBETSUPPGIFTER
Glimåkra folkhögskola söker en vikarie för en av våra SFI-kurser. Du får i uppgift att vara vikarie upp till sex veckor i sommar. Det kan finnas möjlighet till förlängning, eller senare anställning.

KVALIFIKATIONER
Du bör ha utbildning eller erfarenhet som SFI-lärare med tillämplig kurs i Svenska som andraspråk. Beskriv dina erfarenheter i ansökan.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid. 83 % Dagtid. Från 8.50 - 16.00 Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2017-07-17 , upphör: 2017-08-25 .Timlön Timlön beräknad på avtalsenlig månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: A588572 - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=732a9149-8202-4372-8da3-ae8e2725948f&TK=4875e172-deac-4ebb-8715-92ef2e4be451
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Glimåkra folkhögskola
Box 115
28064  Glimåkra Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kontorsassistent, sommarvikariat

Glimåkra folkhögskola drivs av föreningen Glimåkra folkhögskola, där Evangeliska Fosterlands-Stiftelsen utgör större delen av huvudmannen. Skolan är drygt 50 år och ligger naturskönt i Glimåkra, NÖ Skåne. Vi har ca 220 kursdeltagare på årslånga kurser, och ett stort antal på sommarkurser och andra evenemang. Det finns ca 100 internatplatser i enkelrum och några dubbelrum. Profilen är både inriktad mot Allmänna kurser och Specialkurser såsom konsthantverk, skrivande, gospelmusik och bibellinjer. Flera av kurserna är öppna för den som har någon typ av funktionsnedsättning.
Vi förutsätter att du som anställd känner dig bekväm med skolans kristna värderingar.ARBETSUPPGIFTER
Glimåkra folkhögskola söker en vikarie för kontoret under främst juli månad 2017. Uppgiften består i att hantera telefon, post, ansökningar m.m., det vill säga sedvanliga kontorsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Du skall vara ordningssam, strukturerad, och van att arbeta med dator, samt snabbt kunna sätta dig in i uppgiften.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Kontorsreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid. 50 % Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2017-06-26 , upphör: 2017-08-04 .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: A679939
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bca4df4a-178d-415f-b5bd-7f3294ae6594&TK=18ab6653-9aff-4d4c-a655-f2f17131a456
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Glimåkra folkhögskola
Box 115
28064  Glimåkra Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i Ma/NO till Göinge utbildningscenter

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

I natursköna Sibbhult hittar du Göinge utbildningscenter. På Göinge Utbildningscenter finns introduktionsprogrammet och gymnasiesärskola tillsammans med vuxenutbildning, grundvux, lärvux under samma skolenhet.

Det är en skola där lagandan och individen är lika viktiga. Här hittar du en stor entusiasm och samhörighet bland lärare och elever. Vår styrka är att individualisera och ta hänsyn till elevens starka och svaga sidor.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som MA/NO-lärare på GUC, Göinge utbildningscenter i Sibbhult.

Du kommer att ha möjlighet att ingå i ett arbetslag som ständigt utvecklas tillsammans för att skapa en stabil grund för våra studerande att stå på.

Vi kan erbjuda dig en spännande tjänst, där du kan göra skillnad varje dag.
KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har en adekvat lärarutbildning med behörighet att undervisa i Matematik och Naturvetenskapliga ämnen för grundskola och/eller gymnasiet. Det är meriterande om du har fler ämnesbehörigheter.

Din pedagogiska och didaktiska förmåga är god. Vidare har du god kunskap om skolförfattningar och aktuell läroplan och känner ett starkt engagemang för skola och skolutveckling.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, vilket för oss innebär att du är en kreativ person som gärna utmanar gamla sanningar och inte är rädd för att hitta på annorlunda lösningar.

För tjänsten krävs utdrag ur polisens belastningsregister


ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi kommer att tillämpa löpande urval. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A679035
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a3bb5108-fbb2-4386-b6a7-79869d91d724&TK=c218c5f2-945c-4893-bfbf-aef676e42c11
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Göinge Utbildningscenter
Källgatan 12
28060  Sibbhult Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Språkstödjare med arabiska som modersmål till Göinge utbildningscenter

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

På Göinge Utbildningscenter finns IM med inkludering av gymnasiesärskoleelever, LärVux, teoretisk vuxenutbildning (KomVux, GrundVux, SFI) och praktisk vuxenutbildning (YrkesVux/LärlingsVux) under samma skolenhet.

Det är en skola där lagandan och individen är lika viktiga. Här hittar du en stor entusiasm och samhörighet bland lärare och elever. Vår styrka är att individualisera och ta hänsyn till elevens starka och svaga sidor.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som språkstödjare på Göinge utbildningscenter i Sibbhult. Du kommer att arbeta i ett befintligt och växande team som arbetar med IM (Introduktionsprogrammen).

Du kommer att ha möjlighet att ingå i ett arbetslag som ständigt utvecklas tillsammans för att skapa en stabil grund för våra studerande att stå på.

Vi kan erbjuda dig en spännande tjänst, där du kan göra skillnad varje dag.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har en högskoleexamen och har goda kunskaper i svenska. Du har erfarenheter från svensk skola. Du har lätt för att skapa goda relationer med andra människor.

Du är förtrogen med det svenska skolsystemet och skollagen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, vilket för oss innebär att du är en kreativ person, är social och delar våra värderingar.

För tjänsten krävs utdrag ur polisens belastningsregister


ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi kommer att tillämpa löpande urval. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A679075
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=736926f2-5840-45b4-ad94-822583db93a5&TK=1581766b-dc3e-4b6a-90a2-169355b88779
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Göinge Utbildningscenter
Källgatan 12
28060  Sibbhult Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Skolsköterska till Göinge Utbildningscenter i Sibbhult

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker skolsköterska till Göinge Utbildningscenter i Sibbhult. På skolan finns introduktionsprogrammen, språkintroduktionen, individuellt alternativ, preparand och yrkesintroduktionen.

Delar av tjänsten är riktad mot vuxenutbildning och SFI. Uppdraget i den delen av tjänsten handlar om samtal, förebyggande hälsoarbete förebyggande av psykisk ohälsa samt undervisning om bl.a. egenvård. Du har stor möjlighet att påverka och utforma tjänsten då detta är en utökning av tidigare tjänst.

I elevhälsoteamet som riktar sig till introduktionsprogrammen ingår förutom skolsköterska även skolkurator, behandlingspedagog, specialpedagog och studie- och yrkesvägledare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i denna del av uppdraget är medicinska bedömningar, hälsobesök och vaccinationer enligt gällande föreskrifter. I uppdraget ingår även kontakter med föräldrar, god man, HVB-hem, pedagoger och skolans övriga personal. Du kommer att bidra med medicinsk kompetens i det övergripande elevhälsoarbetet på skolan. Du samverkar med BUP, vuxenpsykiatrin, ungdomsmottagning, barnklinik och andra externa verksamheter.

Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete med stora möjligheter att utveckla uppdraget.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inriktning distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Du är trygg i din yrkesroll och har god kännedom om för yrket, gällande lagar, föreskrifter och riktlinjer.

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete som skolsköterska och erfarenhet från arbete med unga och vuxna inom psykiatri.

Vi se det även som en merit om du har erfarenhet av arbete med unga och vuxna från andra kulturer.

Vi vill att du har utbildning i motiverande samtal samt erfarenhet av att leda samtalsgrupper.
Vidare vill vi att du har vana vid journalföringsprogrammet PMO.

Som person är du ansvarskännande, noggrann och strukturerad, har god förmåga att planera samt har en stark drivkraft för ett hälsofrämjande arbete. Du har lätt för att samverka med olika professioner, är öppen och initiativrik. Du har också ett stort intresse för utvecklingsarbete.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet, vilket för oss innebär bland annat god samarbetsförmåga och lyhördhet och intresse av ungdomars och vuxnas olika bakgrund och livsvillkor.

För tjänsten krävs utdrag ur polisens belastningsregister.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas


ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Skolsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 80 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A679147
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=10745f91-898e-4d9e-9671-7dda422dcaa8&TK=2db30c91-5fc2-4a28-8eaa-0c84162b4424
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Göinge Utbildningscenter
Källgatan 12
28060  Sibbhult Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i svenska som andraspråk till Göinge utbildningscenter

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

På Göinge Utbildningscenter finns IM med inkludering av gymnasiesärskoleelever, LärVux, teoretisk vuxenutbildning (KomVux, GrundVux, SFI) och praktisk vuxenutbildning (YrkesVux/LärlingsVux) under samma skolenhet.

Det är en skola där lagandan och individen är lika viktiga. Här hittar du en stor entusiasm och samhörighet bland lärare och elever. Vår styrka är att individualisera och ta hänsyn till elevens starka och svaga sidor.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som SVA-lärare på Göinge utbildningscenter i Sibbhult. Vi har två arbetstillfällen där den ena tjänsten är på IM (Introduktionsprogrammen) och den andra tjänsten är på grundläggande vuxenutbildningen. På IM riktar vi in oss mer på att undervisningen ska kombineras med arbetsmarknadskunskap för att förbereda och informera om olika branscher. På grundläggande vuxenutbildningen arbetar vi med att göra utbildningen mer flexibel för eleverna.

Du kommer att ha möjlighet att ingå i ett arbetslag som ständigt utvecklas tillsammans för att skapa en stabil grund för våra studerande att stå på.

Vi kan erbjuda dig en spännande tjänst, där du kan göra skillnad varje dag.
KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har en adekvat lärarutbildning och är gärna legitimerad med behörighet att undervisa i svenska/svenska som andraspråk i grundskolan eller gymnasiekskolan. Det är meriterande om du har behörighet att undervisa i engelska eller samhällskunskap.

Din pedagogiska och didaktiska förmåga är god. Vidare har du god kunskap om skolförfattningar och aktuell läroplan och känner ett starkt engagemang för skola och skolutveckling.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, vilket för oss innebär att du är en kreativ person som gärna utmanar gamla sanningar och inte är rädd för att hitta på annorlunda lösningar.

För tjänsten krävs utdrag ur polisens belastningsregister.

ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi kommer att tillämpa löpande urval. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A679091
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=09394f73-f9cd-4e31-9867-82d8b80f4b5f&TK=ef8f7aab-e788-40c3-b4bb-2b6becd82dca
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Göinge Utbildningscenter
Källgatan 12
28060  Sibbhult Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i Handel till Göinge utbildningscenter

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

I natursköna Sibbhult hittar du Göinge utbildningscenter. På Göinge Utbildningscenter finns introduktionsprogrammet och gymnasiesärskola tillsammans med vuxenutbildning, Sfi, grundvux, lärvux under samma skolenhet.

Det är en skola där lagandan och individen är lika viktiga. Här hittar du en stor entusiasm och samhörighet bland lärare och elever. Vår styrka är att individualisera och ta hänsyn till elevens starka och svaga sidor.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som lärare i handelsämnen på GUC, Göinge Utbildningscenter i Sibbhult.

Du kommer i huvudsak att ansvara för elever på Introduktionsprogrammen på Yrkesintroduktionen med inriktning Handel.
Du kommer att utveckla vår GUC-shop, där elevarbeten säljs, tillsammans med eleverna. Samverkan med APL-samordnare och delaktighet i uppföljningen av uppnådda mål i APL-kurserna samt mentorskap ingår.

Du kommer att ha möjlighet att ingå i ett arbetslag som ständigt utvecklas tillsammans för att skapa en stabil grund för våra studerande att stå på. Du har ett stort mandat att påverka kursutbud och utbildningens framtida utformning.

Vi kan erbjuda dig en spännande tjänst, där du kan göra skillnad varje dag.


KVALIFIKATIONER
Du har en adekvat lärarutbildning med behörighet att undervisa i handelsämnen för gymnasiet. Kurser som ingår i vår utbildning är bland annat praktisk marknadsföring, administration, service och bemötande, branschkunskap, information och kommunikation samt UF-företag.

Din pedagogiska och didaktiska förmåga är god. Vidare har du god kunskap om skolförfattningar och aktuell läroplan och känner ett starkt engagemang för skola och skolutveckling.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, vilket för oss innebär att du är en kreativ person som gärna utmanar gamla sanningar och inte är rädd för att hitta på annorlunda lösningar. Dessutom tror vi att du är en lyhörd och social person som har lätt för att möta andra människor och kan skapa förtroendefulla bestående kontakter. Tidigare erfarenheter från Näringslivet eller egna yrkeslivserfarenheter är meriterande.

Körkort är ett krav.

För tjänsten krävs utdrag från polisens belastningsregister.


ÖVRIGT
Vi kommer att tillämpa löpande urval.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Ferietjänst Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. . Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A678899
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2bd2b0d1-a77c-4646-9075-f912726df8ad&TK=e716d10f-0c35-4af7-8e40-2a66833b6c57
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Göinge Utbildningscenter
Källgatan 12
28060  Sibbhult Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i samhällskunskap till Göinge utbildningscenter

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

I natursköna Sibbhult hittar du Göinge utbildningscenter. På Göinge Utbildningscenter finns introduktionsprogrammet och gymnasiesärskola tillsammans med vuxenutbildning, Sfi, grundvux, lärvux under samma skolenhet.

Det är en skola där lagandan och individen är lika viktiga. Här hittar du en stor entusiasm och samhörighet bland lärare och elever. Vår styrka är att individualisera och ta hänsyn till elevens starka och svaga sidor.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som lärare i samhällskunskap på IM (Introduktionsprogrammen). Du ska arbeta språkutvecklande och det ingår även mentorskap i tjänsten.

Du kommer att ha möjlighet att ingå i ett arbetslag som ständigt utvecklas tillsammans för att skapa en stabil grund för våra studerande att stå på.

Vi kan erbjuda dig en spännande tjänst, där du kan göra skillnad varje dag.
KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har en adekvat lärarutbildning med behörighet att undervisa i samhällskunskap för grundskola och/eller gymnasiet. Det är meriterande om du har fler ämnesbehörigheter.

Din pedagogiska och didaktiska förmåga är god. Vidare har du god kunskap om skolförfattningar och aktuell läroplan och känner ett starkt engagemang för skola och skolutveckling.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, vilket för oss innebär att du är en kreativ person som gärna utmanar gamla sanningar och inte är rädd för att hitta på annorlunda lösningar.

För tjänsten krävs utdrag från polisens belastningsregister.

ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi kommer att tillämpa löpande urval. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A679056
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8f47218d-bdfe-4f04-a134-fe73814ae1ed&TK=3255e8d1-8a59-43ec-8339-d4be7616f859
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Göinge Utbildningscenter
Källgatan 12
28060  Sibbhult Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetschef till arbetsmarknadsenheten i Östra Göinge kommun

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Östra Göinge kommuns nybildade verksamhetsområde Inflyttning & Arbete kommer under våren ta ytterligare steg i sitt utvecklingsarbete och bilda en arbetsmarknadsenhet. Till arbetsmarknadsenheten söker vi nu en enhetschef som kan bygga upp en verksamhet som svarar upp mot arbetsmarknadens behov i syfte att öka egenförsörjningen hos kommunens innevånare. Det finns ett tydligt politiskt uppdrag att bedriva en verksamhet med fokus på arbete och individens förmåga till självförsörjning och vi ska bygga upp en organisation som leds framåt med det synsätt.

ARBETSUPPGIFTER
Enheten för Arbetsmarknad ansvarar för kommunens arbetsmarknadsfrågor och har ansvar för att driva och utveckla området. Enheten kommer i sin nystart bestå utav 12 medarbetare.

I rollen som enhetschef har du det övergripande ansvaret för verksamheten såsom personal, budget, arbetsmiljö, planering, utveckling, måluppfyllelse, uppföljning och kvalitetssäkring.
Du ingår i Inflyttning & Arbetes ledningsgrupp och tar delansvar för verksamhetsområdets hela verksamhet.

Ett av arbetsmarknadsenhetens största fokus område kommer att bestå av att förbereda och öppna dörrar till den reguljära arbetsmarknaden. Styrning och ledning behöver vara flexibelt utifrån förändringar i omvärlden. Arbetsmarknadsenheten kommer ansvara för att säkerställa fortsatt god relation och dialog med uppdragsgivare, samarbetsparter och fackliga organisationer.

Inledningsvis ser vi att enheten måste arbeta tillsammans med att utveckla enhetens uppdrag och samarbete. En viktig målsättning för verksamheten är en tydlig helhet för de deltagare som deltar, liksom säkrad kvalitet och flöden mellan olika insatser kring den enskilde.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledarskap. Med arbetsledarskap menar vi att du ska ha erfarenhet av att ha personal, ekonomi, verksamhet – och utvecklingsansvar. Är din ledarskapserfarenhet dessutom anskaffad inom en politiskstyrd organisation är det meriterande. För att lyckas i rollen krävs det att du är en trygg och tydlig ledare med erfarenhet från området arbetsmarknad och tycker om att arbeta i en organisation som styrs av kvalitet, strategisk planering och har tydliga mål. Arbetet kräver att du har mycket goda kunskaper om arbetsmarknaden och är väl insatt i de regelverk som påverkar arbetsmarknadsinsatser. För det komplexa arbetsområdet har du en relevant akademiskutbildning, t ex socionom eller examen inom samhälls- eller beteendevetenskapliga program.

Eftersom tjänsten som enhetschef för arbetsmarknad inte tidigare har funnits i kommunen ser vi att det ställer höga krav på den personen som antar sig rollen. Det krävs att du är en person som självständigt kan utveckla, organisera och strukturera din roll och dina arbetsuppgifter. Detta innebär att det är enhetschefen som har ansvaret för att driva och utveckla verksamheten, naturligtvis i samarbete med medarbetare och verksamhetschef men ansvaret för att verksamheten drivs framåt ligger på enhetschef. Som nämnt ovan är tjänsten ny det innebär också att det inte finns något facit eller en någon mall. Därför ser vi att enhetschefen för arbetsmarknad måste vara en strategiskt skicklig person med stor initiativförmåga och som därtill är uthållig för att kunna bygga upp en arbetsmarknadsenhet som förverkligar vår politiska vilja. Vi är angelägna om att komma igång med arbetsmarknadsenheten och det kommer att vara ett högt tempo och mycket kommer till att hända, därför krävs det att du är både en flexibel och energisk person som har god förmåga att ha flera processer igång parallellt.

För att lyckas i uppdraget söker vi dig som delar vår entusiasm för att skapa nytt och vår vilja att åstadkomma resultat. Det är en förutsättning att du är van vid att samverka med fackliga organisationer, näringslivsaktörer och övriga samhällsaktörer. Vi söker en ledare som har mod och vilja att gå in och arbeta i en verksamhet som ska finna sina former. Arbetet förutsätter att du tror på att höga förväntningar leder till höga prestationer, att ställa krav är något positivt och att du i ord och handling tror på individens vilja och förmåga att göra egna val.

ÖVRIGT
Det är ett krav att du har god datorvana och är väl orienterad i Office-paketet. Det är ett krav att du goda kunskaper i det svenska och engelska språket i både tal och skrift. Är du flerspråkighet är det meriterande.

Körkort erfordras.

Arbetstid enligt 40 timmars arbetsvecka. Resor i tjänsten kan förekomma.

Innan tjänsten kan erbjudas ska utdrag ur belastnings- och misstankeregister uppvisas.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Arbetsmarknadsråd
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker snarast efter överenskommelse.Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: A679504
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b0fa3e6b-59ce-4c33-9543-5aab5b921a0d&TK=88817202-20cd-4fba-a0f6-2dc57f5e4087
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Näringsliv
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida: http://www.ostragoinge.se
  
Platsannons

Attendo Lindgården i Broby behöver sjuksköterska till sommaren

Attendo erbjuder dig ett arbete på Skandinaviens ledande vårdföretag med verksamheter i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Du får arbeta på ett företag som drivit vården i Sverige framåt i över 30 år. Som sjuksköterska i Attendo har du snabba beslutsvägar och stora möjligheter att påverka och förbättra våra verksamheter.

Vill du jobba med ett gäng glada sjuksköterskor och undersköterskor så är det här rätt plats för dig! Vi har hand om ett särskilt boende som heter Attendo Lindgården med 60 lägenheter samt 12 korttidsplatser. Vi är flera sjuksköterskor på boendet så en kollega finns det alltid på plats. 

Vi behöver någon som kan ta över och täcka upp när vi ska på semester! 

Kan vi lita på att du är den sjuksköterskan som klarar av att täcka upp för oss? I så fall så tycker vi att du ska söka den här tjänsten och göra oss sällskap här på Attendo Lindgården! 

Med vänliga hälsningar, sjuksköterskorna på Attendo Lindgården

Vi erbjuder dig att arbeta tillsammans med ambitiösa kollegor som har nära till skratt. För oss är det viktigt att du trivs. Tillsammans med dina kollegor planerar och organiserar ni omvårdnaden.

För att du ska komma igång snabbt och få en bra start så erbjuder vi dig individanpassad bredvid gång samt en individuell introduktionsplan.

Mer om dig
Du är en handlingskraftig person med ett genuint intresse för äldre. Du trivs i en roll där du får möjlighet att handleda, utbilda samt engagera dina kollegor. Specialistkompetens t.ex. geriatrik, förskrivningsrätt är meriterande.

<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2216.1998773648193!2d14.071220916249045!3d56.25732988069133!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4656ad03009ae92b%3A0xdbd2737dee13f857!2sAttendo+Lindg%C3%A5rden!5e0!3m2!1ssv!2sse!4v1487760627419" width="600" height="450" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen></iframe>

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten.
Vi går igenom ansökningarna löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Ser fram emot att höra från dig!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidDag, kväll och helg över sommaren. 20-100%Individuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I017/1094/main?site=6&validator=55cc4ca86c4e0198ba3dc2d28778e3a8&lang=SE&rmpage=job&rmjob=80%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Västergatan 3
28060  Broby Sverige
Hemsida: http://www.attendo.se/
  
Platsannons

Personlig Assistent/Sommarvikariat i Osby till en pojke på 9 år

Arbetet består av stöd i kommunikation, motivera till att genomföra aktiviteter samt bidra till en lugn och strukturerad miljö kring pojken för att han ska kunna fungera på bästa möjliga sätt.
Arbetet ställer stora krav på mental närvaro och tålamod.
Arbetet är inriktat på att öka pojkens självständighet i praktiska rutiner och i kommunikation med andra.

Vi söker dig som har lätt för att arbeta strukturerat, vara flexibel, ansvarstagande och ha god empatisk förmåga. Du måste tycka om att vara aktiv och ligga steget före.
Kunskap och erfarenhet av att arbeta med AKK (tecken som stöd) och/eller PECS/bilder är meriterande.
Du ska ha körkort och vara rökfri.
Stor vikt läggs vid personlig erfarenhet.

Furuboda Assistans är en privat assistansanordnare och ett helägt dotterbolag till Föreningen Furuboda. genom vårt unika samarbete med Furuboda och dess verksamheter skapar vi ett mervärde för både våra kunder och personal. Vi erbjuder assistans till de som har rätt till personlig assistans enligt LSS eller Socialförsäkringsbalken. Det är viktigt att både kunder och personal känner förtroende för oss. I allt arbete är respektför den personliga intergriteten grundläggande. Assistansen ska genomsyras av närhet både mänsklig och geografiskt. Vi har tillstånd enligt Inspektionen för Vård och Omsorg (IVO) att bedriva assistans och vi är medlemmar i IfA, intresseorganisationen för assistansberättigade och har deras godkännande. Som anställd inom Furuboda Assistans kommer du att bli erbjuden flera kompetenshöjande satsningar och bl a subventionerad friskvård. Vi finns i Skåne och Blekinge och har kontor i Åhus , Lund och Karlskrona. För mer information, se vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTjänstgöringen omfattar både dag-, kväll- och vaken natt arbete. Du kommer att få handledning i tjänsten. Tjänsten kommer att påbörjas med bredvidgång. 40%-60%Enligt kollektivavtal KFO personlig assistans
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: refrens 174
Webbplats:
Epostadress: ansokan.fass@furuboda.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FURUBODA ASSISTANS AB
Furbodavägen 247
29686  ÅHUS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Barnskötare till Stormhattens förskola i Knislinge

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en barnskötare till Stormhattens förskola i Knislinge.

Vi söker dig som vill vara med oss i vårt arbete med att utveckla förskolans verksamhet. Vi använder oss av digitala verktyg såsom programmering, QR-koder, projicering, foto och film. Vi ser de digitala verktygen som ett komplement till övriga pedagogiska hjälpmedel.

All personal möter regelbundet pedagoger från Knislinges andra två förskolor i reflektionsgrupper. Vi arbetar med ständiga förbättringar och utmaningar där det kollegiala lärandet står i fokus.

Om detta verkar intressant så erbjuder vi dig arbete på en förskola som är i ständig utveckling. 6 planeringsdagar/år, egen iPad/iPod, arbetskläder och fria pedagogiska luncher.KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har examen från gymnasiets barn-och fritidsprogrammet.

Du är positiv och glad, har lätt för att samarbeta med både medarbetare och föräldrar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ansvarskänsla

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas innan anställningsstart.

Låter detta spännande, så tveka inta att söka om du vill vara med att utveckla vår verksamhet.

ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 75% Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde 2017-08-07, upphör: Vikariat fr.o.m. 2017-08-07 till och med 2017-12-31 med ev. förlängning. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A677266
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2c12f8a9-7d6b-4cf0-86cd-61b680c7aadf&TK=867bbe18-7d2b-4439-bea8-4159a725756c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Förskola
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du morgonpigg? Vi söker distributörer!


Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar – bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid.
Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan.
Du har en veckoarbetstid som baseras på den arbetstid du är schemalagd. Den faktiska arbetstiden kan variera, men vanligast mellan 03:00-06:00. Arbetstid är deltid, minst två timmar per schemalagd dag.


Att arbeta som distributör passar dig som är noggrann och känner ansvar för exempelvis försändelser och nycklar. God fysik är ett plus. Förmåga att hantera ett IT-stöd i en handenhet (till stor del lik en smartphone) krävs. Erfarenhet av nattarbete är en merit.
God svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav.
För att få köra företagsbil och arbeta på ett bildistrikt kräver vi EU-körkort sedan minst 1 år.
Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.


Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område.
På TB jobbar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Idag är vi ca 3 000 anställda varav fler än ca 2800 distributörer.

Vi erbjuder fasta tjänster, semester och sjuk vikariat samt andra kortare anställningar.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidEnligt avtal med Transportarbetareförbundet. 40%-60%Enligt avtal med Transportarbetareförbundet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Victoria.Stjernkvist@tidningsbararna.se
Övrigt: kontinuerlig rekrytering sker dröj därför inte med att skicka in din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Tidningsbärarna - Region Kristianstad
Västra Vallgatan 2
29131  Kristianstad Sverige
Hemsida: http://www.tidningsbararna.se
  
Platsannons

Vi söker undersköterskor till hemtjänsten

Östra Göinge kommun med drygt 14 200 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker undersköterskor till hemtjänsten. Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor, som har lätt för att samarbeta men även kan arbeta självständigt mot bestämda mål. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, yrkeskunnande och flexibilitet.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete med trevliga och engagerade arbetskamrater.

KVALIFIKATIONER
Vi vill har yrkesexamen från gymnasiets vård- och omsorgsprogram eller godkända betyg från vuxenutbildningens kurser inom vård och omsorg (1500 p).

Din personliga lämplighet är viktig.

Körkort är ett krav för tjänsten.

Erfarenhet av arbete inom hemtjänst är meriterande.


ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75 % Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A676718
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f5026434-2981-434d-911c-4d548a4493a0&TK=bc8be29a-c46d-4bf7-bc81-851d75d1b9a9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Omsorg
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Klasslärare F-3 till Prästavångsskolan

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Prästavångsskolan är en F-6 skola i Broby. Vår vision är att få trygga, kreativa, självständiga och sociala elever med hög måluppfyllelse. Vi ser alla elever som allas elever!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en klasslärare som kan undervisa som mentor/ klasslärare i en förskoleklass. Tjänsten innebär att fortsätta undervisa eleverna upp i åk 1-3.

Vi är ett glatt kollegium där olika professioner såsom lärare, fritidspedagoger, behandlingspedagog, språkstödjare, resurspersoner med flera finns representerade. På vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation.

Vi söker dig som är en riktig inspiratör och som verkligen gillar att utveckla och utvecklas i din roll som lärare. Du drivs av möjligheten att ge skolans elever den bästa starten de kan få utifrån sina förutsättningar och behov. Du kommer att vara en viktig kugge i vårt framgångsrika utvecklingsarbete där ett inkluderande förhållningssätt och samverkan är av stor betydelse.

Grundstenarna i vår organisation är öppenhet, engagemang och ansvar, på vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i att undervisa i årskurs F-6. Har du arbetat med ASL, ”Att skriva sig till läsning” är det meriterande.

Som lärare är du en skicklig pedagog med god didaktisk förmåga. Du kan organisera och strukturera ditt arbete utifrån angivna mål. Du har god självinsikt, är trygg i dig själv och i ditt pedagogiska ledarskap samt har förmåga att ta ledarskapet. Du har höga förväntningar på eleverna, tror på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har lätt för och ser samarbete med andra som en källa till utveckling och har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.
Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare samtidigt som du är lyhörd och tålmodig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper med fokus på social kompetens, servicekänsla och initiativförmåga.

Utdrag ur belastnings-och misstankeregister ska visas upp innan erbjudande om anställning kan bli aktuellt.

ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde augusti 2017. Vi kommer att tillämpa löpande urval. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: A676461
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cebb0241-1091-4152-92fe-a268f2dc3380&TK=9e68d76c-704b-431b-8639-fa8157ebe081
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Grundskola
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida: http://www.ostragoinge.se
  

Platsannons

SIMTRÄNARE

SS Delfin är en simklubb som bedriver simskola och simträning för ca 160 barn
året om. Föreningen har funnit i över 50 år.

Vi söker just nu tränare till våra träningsgrupper. Träningstiderna för grupperna är kvällar och helger. Uppdraget innebär till en början att assistera ordinarie tränare för grupperna men på sikt att ta ansvar för en egen träningsgrupp. Träningen sker i Broby simhall.
Våra simmare är från 7år och uppåt.
Vi söker någon med ett stort intresse för simning och med goda ledaregenskaper.

Arbetsuppgifter:
- Planera träningar
- Assistera som hjälptränare till andra tränare
- Vara en god förebild för barnen och ungdomarna.
- Kontakten med vårdnadshavare
- Kontakten med styrelsen i föreningen


Vi söker:
- Du ska vara över 18 år
- Gärna med arbetsvana att jobba med simskola/simträning eller utbildning inom simlinjen
- Vana att jobba med barn
- Goda simkunskaper
- Strukturerad och en vilja att bedriva föreningen framåt.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Fritidsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: martina@ssdelfin.se
Övrigt: Intervjuer sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: SS Delfin
Box 18
28060  BROBY 
Hemsida:
  

Platsannons

SIMLÄRARE

SS Delfin är en simklubb som bedriver simskola och simträning för ca 160 barn
året om. Föreningen har funnits i över 50 år.
Simskolan bedrivs under tre veckor i juni/juli. Några timmar under förmiddagen i Glimåkra och några timmar på kvällen i Hanaskog på kommunens utomhusbad..
För rätt person har vi även simskola 10 lördagar på hösten och 10 lördagar på våren i Broby
Simhall.

Arbetsuppgifter:
- Ta emot och fördela barnen i de olika simgrupperna under inskrivningen
- Planera simundervisningen
- Vara med under lektionerna
- Stimulera barnen att lära sig simmar och få en vattenvana genom lekar,
undervisning och simmärkesövningar
- Kontakten med vårdnadshavare
- Kontakten med styrelsen i föreningen
Vi söker:
- Du ska vara över 25 år
- Gärna med arbetsvana att jobba med simskola eller utbildning inom simlinjen
- Vana att jobba med barn
- Goda simkunskaper
- Strukturerad och en vilja att bedriva simskolan framåt
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Fritidsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: martina@ssdelfin.se
Övrigt: Intervjuer sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: SS Delfin
Box 18
28060  BROBY 
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker en gitarr-, elgitarr och elbaspedagog

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Musikskolan i Östra Göinge har ca 325 elever i instrumentalundervisning, sång, körer och orkestrar. Utöver detta når verksamheten ut till ytterligare ca 600 elever per år via stråk- och blåsklasser samt projekt med estetisk inriktning inom grundskolans verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Musikskolan i Östra Göinge kommun söker en gitarr-, elgitarr och elbaspedagog.

I tjänsten ingår även ensembleledning.
Huvudarbetsplats blir Kulturhuset i Broby men undervisning bedrivs även på andra orter inom kommunen.

Undervisningen bedrivs både dagtid och kvällstid. Arbete, konserter o. dyl., under helger förekommer i begränsad omfattning.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har musiklärarexamen från musikhögskola eller motsvarande utbildning/kompetens. Alla med adekvat kompetens välkomnas dock att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina färdigheter och din genrebredd som musiker.

Vi söker dig som gillar utmaningar, gillar att arbeta i projektform, är initiativrik och bra på att samarbeta.

Körkort och bil underlättar men är inget krav.

Utdrag ur polisens belastningsregister krävs för tjänsten.

ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2016-08-14 eller enligt överenskommelse.Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: A672221
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6aa6afcb-334a-4fe9-b62c-2f3751e1b459&TK=b4215ade-8450-46be-a9cf-2bca1b8a8bd1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Grundskola
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vägarbetare till Division Drift

Är du vår näste vägarbetare i Göinge? Vi söker dig som vill vara med att driva och utveckla verksamheten i Svevia.

Svevia är Sveriges ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur.

Tjänsten: Som vägarbetare kommer du att arbeta med drift- och vägunderhåll, du inspekterar vägar samt utför mindre vägunderhålls- och anläggningsjobb. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är att köra assistansfordon samt övriga drift och underhållsarbeten. Du behärskar tekniska hjälpmedel och har god IT-vana. I tjänsten ingår beredskap och arbete på obekväm arbetstid.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har ett stort intresse för vägar och underhåll samt brinner för produktion. Har du tidigare erfarenhet i liknande roll är det meriterande, men inget vi kräver. Du kan likväl vara i början av din karriär och har ett driv av att lära dig nya arbetsuppgifter och Svevias arbetssätt. Vi tror du är en självgående person som kan ta egna beslut då du är kreativt lagd med lösningsfokus. Du drivs av utmaningar och motiveras av att nå uppsatta mål. Du trivs med att ha eget ansvar och arbetsuppgifter med hög frihetsgrad. Vidare har du god samarbetsförmåga med såväl interna som externa kollegor. C-körkort är ett krav. YKB och maskinförarbevis är meriterande.

Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan: Sök tjänsten via länken– urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Thomas Rosenqvist, tlfn: +46703124375. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-4041000.

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Drift- och vägunderhållsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://svevia.easycruit.com/vacancy/application/1832857/127779?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svevia
Box 4018
17104  Solna Sverige
Hemsida: http://www.svevia.se/
  
Platsannons

Vi söker Lärare i fritidshem till Prästavångsskolan

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en lärare på fritidshemmet både för de yngre och de äldre eleverna. Vår skola har en hälsoprofil och ser gärna sökande som har ett stort engagemang kring detta.

Vi är ett glatt kollegium där olika professioner såsom lärare, fritidspedagoger, behandlingspedagog, språkstödjare, resurspersoner med flera finns representerade.

På vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation.

Vi söker dig som är en riktig inspiratör och som verkligen gillar att utveckla och utvecklas i din roll som lärare. Du drivs av möjligheten att ge skolans elever den bästa starten de kan få utifrån sina förutsättningar och behov. Du kommer att vara en viktig kugge i vårt framgångsrika utvecklingsarbete där ett inkluderande förhållningssätt och samverkan är av stor betydelse.

Grundstenarna i vår organisation är öppenhet, engagemang och ansvar, på vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du delar de tankar och värderingar som Prästavångsskolan står för.
Vi förväntar oss att du arbetar med ständiga förbättringar. Du tänker nytt, har en vilja att lära och mod att förnya.


KVALIFIKATIONER
För att kvalificera dig för tjänsten ska du ha utbildning till lärare i fritidshem/fritidspedagog samt legitimation, eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig.

Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.

Kunskaper/erfarenhet av IKT, språkstödjande arbete, arbete med nyanlända elever och ASL anses meriterande.

Välkommen till en modig och innovativ kommun som vill och kan mycket!ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % med möjlighet till önskad sysselsättningsgrad Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde augusti 2017 eller enligt överenskommelse. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: A674392
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c31750af-b119-4e91-881b-9c4a85fec20e&TK=b8c0dff9-8be0-4ba5-8dcf-dc86b8886fbf
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Grundskola
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Klasslärare åk 3-6 till Prästavångsskolan

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Prästavångsskolan är en F-6 skola i Broby. Vår vision är att få trygga, kreativa, självständiga och sociala elever med hög måluppfyllelse. Vi ser alla elever som allas elever!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en klasslärare som kan undervisa som mentor/ klasslärare i åk 3-6. Tjänsten innebär att fortsätta undervisa eleverna upp i åk 4-6.

Vi är ett glatt kollegium där olika professioner såsom lärare, fritidspedagoger, behandlingspedagog, språkstödjare, resurspersoner med flera finns representerade. På vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation.

Vi söker dig som är en riktig inspiratör och som verkligen gillar att utveckla och utvecklas i din roll som lärare. Du drivs av möjligheten att ge skolans elever den bästa starten de kan få utifrån sina förutsättningar och behov. Du kommer att vara en viktig kugge i vårt framgångsrika utvecklingsarbete där ett inkluderande förhållningssätt och samverkan är av stor betydelse.

Grundstenarna i vår organisation är öppenhet, engagemang och ansvar, på vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i att undervisa i årskurs F-6. Har du arbetat med ASL, ”Att skriva sig till läsning” är det meriterande.

Som lärare är du en skicklig pedagog med god didaktisk förmåga. Du kan organisera och strukturera ditt arbete utifrån angivna mål. Du har god självinsikt, är trygg i dig själv och i ditt pedagogiska ledarskap samt har förmåga att ta ledarskapet. Du har höga förväntningar på eleverna, tror på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har lätt för och ser samarbete med andra som en källa till utveckling och har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.
Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare samtidigt som du är lyhörd och tålmodig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper med fokus på social kompetens, servicekänsla och initiativförmåga.

Utdrag ur belastnings-och misstankeregister ska visas upp innan erbjudande om anställning kan bli aktuellt.

ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde augusti 2017. Vi kommer att tillämpa löpande urval. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: A674178
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=10af1ec2-eaad-4900-a67a-4852c9f2cae1&TK=761a6402-9683-46bb-8e1c-9117bd152e27
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Grundskola
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida: http://www.ostragoinge.se
  

Platsannons

Elektriker i Knislinge

Vi söker elektriker i Knislinge för omgående anställning.

Sökande bör bo inom en radie på 3 mil från Knislinge.

Vi förutsätter att Du har utbildning och kan arbeta självständigt.

Vid frågor ring Bertil Erlandsson, 070-5119926.

Vi söker elektriker i Knislinge för omgående anställning.

Sökande bör bo inom en radie på 3 mil från Knislinge.

Vi förutsätter att Du har utbildning och kan arbeta självständigt.

Vid frågor ring Bertil Erlandsson, 070-5119926.

Vi söker elektriker i Knislinge för omgående anställning.

Sökande bör bo inom en radie på 3 mil från Knislinge.

Vi förutsätter att Du har utbildning och kan arbeta självständigt.

Vid frågor ring Bertil Erlandsson, 070-5119926.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Installationselektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: elodata@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ERLANDSSONS EL & DATA AB (VELLINGE)
VELLINGEVÄGEN 12
23592  VELLINGE Sverige
Hemsida: http://www.eedab.se
  

Platsannons

Tandhygienist Knislinge

Modern klinik i centrala Knislinge med annexklinik i Glimåkra.
Teamet består av 3 tandläkare, 3 tandhygienister och 2 tandsköterskor i nära samarbete.

Vi söker nu tandhygienist till Knislinge tillsvidareanställd på heltid alternativt deltid.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: karl.tdlbjornsson@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Göinge Privattandvård
Box 97
28921  KNISLINGE 
Hemsida:
  

Platsannons

Massageterapeut

Studio N Hud och Kroppsvård söker en Massageterapeut.

Vi söker dig som vill ge det där lilla extra till våra kunder och kan
försäljning & service.
Som person är du social, effektiv men noggrann och kan jobba självständigt.
Du är utbildad massageterapeut och vi ser gärna att du har arbetserfarenhet
från yrket.
Tjänstens omfattning: 50%
Tillträde efter överenskommelse.
Salongen har funnits i 27 år och ligger i Sibbhult, tre mil norr om Kristianstad.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Nina Rosenkvist
på studio-n@telia.com eller 044-49136

Redan övertygad? Då kan du skicka din fullständiga ansökan med CV och
personligt brev till studio-n@telia.com
Sista ansökningsdag är 15/5-17
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Massör/Massageterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDagtid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: studio-n@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Studio Nina Hud & Kroppsvård AB

28971  SIBBHULT 
Hemsida:
  
Platsannons

Fönsterputsare

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Verksamhetsområdet Ekonomi och intern service innehåller ekonomi, upphandling, måltider, lokalvård, fastighets- och fordonsservice inkl. vaktmästeri, totalt är vi ca 110 medarbetare inom verksamhetsområdet.

Avdelningen för måltider och lokalvård har totalt cirka 65 medarbetare. Måltidsenheten och enheten för lokalvård leds av varsin enhetschef.

Enheten för lokalvård består av ca 25 medarbetare som tillsammans städar kommunens fastigheter inom skola, förskola, vård- och omsorg, men även bibliotek, fritidsanläggningar, kontorslokaler, olika personalutrymmen, offentliga toaletter mm. Utöver dessa medarbetare säsongsanställs varje sommar ett tiotal fönsterputsare för årlig fönsterputsning av samtliga kommunala lokaler.

Målet för lokalvården är att alla ska kunna vistas i lokalerna och må bra. Vi arbetar för att använda hållbara arbetsmetoder ur såväl miljö och ergonomiska som ekonomiska perspektiv. Att tillhandahålla en bra teknisk utrustning för lokalvården är en självklarhet.


ARBETSUPPGIFTER
Fönsterputsning av kommunala fastigheter.
Arbetet förekommer i kommunens samtliga orter, men utförs enligt planerat schema i arbetslag om 3-4 pers.KVALIFIKATIONER
Du ska ha fyllt 18 år.
Vi söker dig som är serviceinriktad, lättlärd och noggrann. Du tycker om att samarbeta men kan också arbeta självständigt. Du har både god fysik och ett säkerhetstänk eftersom viss fönsterputsning kan innebära arbete från stege och liknande.

Det är meriterande om du har B-körkort men är inget tvång.

Du behärskar svenska språket bra, i såväl tal som skrift.

Vid nyanställning kommer begäran om registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister att göras eftersom vår verksamhet bl a pågår inom Östra Göinge kommuns skolor och förskolor.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som fönsterputsare, men det är inte nödvändigt. Introduktion och utbildning i arbetsuppgifterna ingår.

Utöver erfarenhet från liknande arbetsuppgifter kommer även personlig lämplighet att bedömas.

Löpande urval under ansökningstiden så lägg in din ansökan snarast möjligt!


ÖVRIGT
Östra Göinge kommun har fått utmärkelsen Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. Med kommunens invånare i fokus arbetar vi efter en tydlig Göingemodell där medarbetarna utgör det viktigaste redskapet. Östra Göinge kommun satsar stort på att utveckla och belöna kompetenta medarbetare.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!´

Vid behov kan det finnas möjlighet till viss förlängning efter 7 juli, antingen för fönsterputs eller annan storstädning/lokalvård inom kommunens fastigheter.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 044-775 60 00
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Fönsterputsare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Dagtid Dagtid. Arbetstid ca kl.07.00-15.30 Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2017-06-19 , upphör: 2017-07-07 .Timlön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A626280
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b0f16955-37ed-4346-a95a-7a10fa6d1476&TK=d37d6fb8-a654-4ed2-adad-ebb73123705d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Lokalvård
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du morgonpigg? Vi söker distributörer!

Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar – bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid.
Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan.
Du har en veckoarbetstid som baseras på den arbetstid du är schemalagd. Den faktiska arbetstiden kan variera, men vanligast mellan 03:00-06:00. Arbetstid är deltid, minst två timmar per schemalagd dag.


Att arbeta som distributör passar dig som är noggrann och känner ansvar för exempelvis försändelser och nycklar. God fysik är ett plus. Förmåga att hantera ett IT-stöd i en handenhet (till stor del lik en smartphone) krävs. Erfarenhet av nattarbete är en merit.
God svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav.
För att få köra företagsbil och arbeta på ett bildistrikt kräver vi EU-körkort sedan minst 1 år.
Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.


Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område.
På TB jobbar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Idag är vi ca 3 000 anställda varav fler än ca 2800 distributörer.

Vi erbjuder tillsvidareanställningar, semestervikariat, sjukvikariat och andra kortare vikariat

www.tidningsbararna.se
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidKollektivavtal med Transportarbetareförbundet. 40%-60%Enligt kollektivavtal med Transportarbetareförbundet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Victoria.Stjernkvist@tidningsbararna.se
Övrigt: Vi rekryterar kontinuerligt så dröj ej med din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Tidningsbärarna - Region Kristianstad
Västra Vallgatan 2
29131  Kristianstad Sverige
Hemsida: http://www.tidningsbararna.se
  

Platsannons

Undersköterskor - Hemtjänst

Verksamhetsbeskrivning

Solglimman arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Solglimmans mål är att alla boende ska få möjlighet att leva hela livet. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Solglimman är ett vårdboende med 25 lägenheter för personer med demenssjukdom eller med omvårdnadsbehov. Vi har även hemtjänst i Glimåkra. Vi arbetar för att skapa förutsättningar för en meningsfull och innehållsrik vardag för våra boende och för att stärka och bevara det friska. Solglimman är en del av Temabo-koncernen som har verksamheter i Skånes Fagerhult, Stockholm, Solna, Sollentuna och Falun.

Arbetsuppgifter
Omsorgspersonalen har en viktig roll i Solglimmans arbete, att målet med att skapa aktivare boende för äldre uppfylls, där aktiviteterna är en integrerad del i vården och omsorgen. Som omsorgspersonal ska du utföra kvalificerade omvårdnads- och serviceinsatser utifrån de boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet.
Dina arbetsuppgifter som omsorgspersonal innebär bland annat ett ansvar för att:
-Utföra vård- och omsorgsinsatser för våra boende.
-Tillgodose de äldres behov av daglig livsföring.
-Bidra till meningsfulla aktiviteter och gemenskap med andra. -Tillvarata det friska hos varje individ.
-Fortlöpande kvalitetssäkra dokumentation inom socialtjänstlagen.
-Utföra medicinskt omvårdnadsarbete efter delegation från sjuksköterska.
-Skapa goda kontakter med anhöriga.
-Se helheten i verksamheten.

Utbildning/Erfarenhet
Undersköterskor - Hemtjänst. 2 tjänster. 75 - 85 %
För att motsvara de krav vi ställer på dig ser vi gärna att du har en kompetensnivå motsvarande omvårdnadsprogrammet samt/eller erfarenhet av arbete inom vård och omsorg.
Du har hög servicekänsla och är lyhörd inför de boendes behov. Du är van att arbeta självständigt och tar ansvar för ditt arbete. Goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket samt datavana är en självklarhet.
Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Solglimman eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder.
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidGäller två stycken tjänster på 75-85%Lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rekrytering.solglimman@temabo.se
Övrigt: Vänta inte med att ansöka. Löpande intag. märk din ansökan med hemtjänst
Arbetsplats: 
Adress: Solglimman Vård
Ågagatan 11
28064  GLIMÅKRA 
Hemsida: http://www.solglimman.se
  

Platsannons

Omvårdnadspersonal - Sommar

Verksamhetsbeskrivning
Solglimman arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Solglimmans mål är att alla boende ska få möjlighet att leva hela livet. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Solglimman är ett vårdboende med 25 lägenheter för personer med demenssjukdom eller med omvårdnadsbehov.
Vi har även hemtjänst i Glimåkra. Vi arbetar för att skapa förutsättningar för en meningsfull och innehållsrik vardag för våra boende och för att stärka och bevara det friska. Solglimman är en del av Temabo-koncernen som har verksamheter i Skånes Fagerhult, Stockholm, Solna, Sollentuna och Falun.


Arbetsuppgifter
Nu söker vi visstidsanställda till Sommaren 2017. Dag/kväll och natt på Solglimman, även hemtjänstpersonal med tjänstgöring dag och kväll sökes.
Omsorgspersonalen har en viktig roll i Solglimmans arbete, att målet med att skapa aktivare boende för äldre uppfylls, där aktiviteterna är en integrerad del i vården och omsorgen. Som omsorgspersonal ska du utföra kvalificerade omvårdnads- och serviceinsatser utifrån de boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet.
Dina arbetsuppgifter som omsorgspersonal innebär bland annat ett ansvar för att: .
Utföra vård- och omsorgsinsatser för våra boende.
Tillgodose de äldres behov av daglig livsföring.
Bidra till meningsfulla aktiviteter och gemenskap med andra. . Tillvarata det friska hos varje individ.
Fortlöpande kvalitetssäkra dokumentation inom socialtjänstlagen.
Utföra medicinskt omvårdnadsarbete efter delegation från sjuksköterska.
Skapa goda kontakter med anhöriga.
Se helheten i verksamheten.

Utbildning/Erfarenhet
För att motsvara de krav vi ställer på dig ser vi gärna att du har en kompetensnivå motsvarande omvårdnadsprogrammet samt/eller erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du har hög servicekänsla och är lyhörd inför de boendes behov. Du är van att arbeta självständigt och tar ansvar för ditt arbete. Goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket samt datavana är en självklarhet. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Solglimman eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder.
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSommartjänstLön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rekrytering.solglimman@temabo.se
Övrigt: Vänta inte med att ansöka. Löpande intag. märk din ansökan med sommar.
Arbetsplats: 
Adress: Solglimman Vård
Ågagatan 11
28064  GLIMÅKRA 
Hemsida: http://www.solglimman.se
  
Platsannons

Vi söker vikarier till Bemanningsenheten

Östra Göinge kommun med drygt 14 200 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

I Östra Göinge kommun är vi ca 1000 anställda. Vi har över 200 olika yrken och här finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Vår Bemanningsenhet är en gemensam samordningsfunktion där Bemanningsenheten ansvarar för vikarieanskaffning till korttidsvakanser inom Östra Göinge kommun.

Som vikarie blir du anställd av Bemanningsenheten, dock utför du ditt arbete där behovet finns inom ditt kompetensområde.ARBETSUPPGIFTER
Bemanningsenhetens uppdrag är att med kort varsel rycka in när någon av den ordinarie personalen är frånvarande eller man behöver extra personal. Vi hjälper hemtjänsten, särskilt boende, LSS, HVB, förskolan, måltidsverksamhet samt lokalvård med olika typer av uppdrag och anställer därför personer med olika kompetenser.

Att arbeta för Bemanningsenheten innebär att du kan prova olika verksamheter och knyta värdefulla kontakter. Även du som studerar och vill ha ett arbete vid sidan av studierna är välkommen till oss.

För att trivas hos oss måste du kunna ta egna initiativ på din tillfälliga arbetsplats och vara flexibel.

Om du kallas till intervju vill vi att du tar med dig kopior på betyg och examensbevis.

För att få anställning inom vissa av våra verksamheter till exempel HVB-hem, skola, förskola måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Om det blir aktuellt för anställning vägleder vi dig för rätt utdrag.

Vi tar gärna emot en intresseanmälan för arbete som timavlönad hos oss. När vi har fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig per telefon/mejl för att inleda en rekryteringsprocess.

Vi erbjuder ett omväxlade, intressant och ansvarfullt arbete.

Välkommen till en innovativ och spännande kommun!

KVALIFIKATIONER
Dokumenterad utbildning och yrkeserfarenhet inom verksamhetsområdet
- Datorvana
- God förmåga att ta del av och utrycka sig i tal och skrift
-Körkort behörighet B krävs för anställning

Som person krävs att du är serviceinriktad, stabil och har gott omdöme.


ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval.

Östra Göinge kommun har fått utmärkelsen Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. Med kommunens invånare i fokus arbetar vi efter en tydlig Göingemodell där medarbetarna utgör det viktigaste redskapet. Östra Göinge kommun satsar stort på att utveckla och belöna kompetenta medarbetare.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-02-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Oregelbunden arbetstid, dag, kväll, natt och helgtjänstgöring. Intermittent anställning/timavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.Timlön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: A656098
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=51de1412-609c-42cd-b683-d094b8147a8e&TK=5745b647-5419-41f8-a082-dbb91263f236
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, HR
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker semestervikarier, kockar och köksbiträden

Östra Göinge kommun med 14 000 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

I samband med en förvaltningsövergripande omorganisation 160901 bildades verksamhetsområdet Ekonomi och Intern
service. Verksamhetsområdet innehåller ekonomi, upphandling, måltider, lokalvård, fastighets- och fordonsservice inkl.
vaktmästeri, totalt är vi ca 110 medarbetare inom verksamhetsområdet.

Vår nybildade avdelning för måltider och lokalvård har totalt cirka 65 medarbetare som fördelas mellan måltidsenheten och enheten för lokalvård.

Måltidsenheten producerar och serverar mat inom skolor och fritidshem, förskolor samt äldreomsorg inom Östra Göinge kommun. Totalt finns 13 storkök med drygt 35 anställda.

Maten ska vara vällagad, näringsriktig och råvarorna vara av god kvalitet. Som matgäst ska man få en god service och ett bra bemötande i en lugn och trevlig måltidsmiljö. För att värna om miljön arbetar vi bland annat med att minska matsvinn, transporter och att öka andelen vegetabilier i måltiderna.

ARBETSUPPGIFTER
Semestervikariat i storkök under perioden juni-aug 2017. Vi söker kockar och köksbiträden som vill arbeta i något av måltidsenhetens produktionskök på Lindgården (Broby), Västanvid (Knislinge) eller mottagningskök vid vissa skolor och förskolor i kommunen. Du förväntas kunna utföra de flesta förekommande arbetsuppgifterna i ett storkök, såsom förbereda och tillaga måltider smakligt, städa, diska, servera och annan kundservice. Roterande arbetsschema. Varmmatssystem tillämpas.

KVALIFIKATIONER
Du bör ha fyllt 18 år. Du bör ha kockutbildning på gymnasienivå el motsvarande och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom storkök och restaurang. Du är serviceinriktad och har intresse för god och näringsriktig mat till såväl äldre, barn och ungdomar. Du har ett renligt sinnelag och goda kunskaper om livsmedelshygien. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

För tjänsten krävs utdrag ur Polisens belastningsregister.ÖVRIGT
Vi vill helst anställa personer som önskar arbeta under hela semesterperioden. Har du önskemål om ledighet under perioden, så ange detta i din ansökan. Vi vill även att du anger önskad tjänstgöringsgrad i din ansökan.

Semesterperioder v25-28 och v29-32. Introduktion och bredvid gång sker vecka 24, och ev behöver vi någon vikarie även v33-35.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2016-12-13
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Dagtid. Helgtjänstgöring förekommer vid äldreomsorgens kök. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: 2017-06-12 , upphör: Semestervikariat. .Timlön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A636583
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=40642b73-add8-454d-852e-048ece755c5e&TK=cd56a45b-39cc-4b01-a1a3-c72474c73280
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Kost
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker Semestervikarier Sjuksköterskor

Östra Göinge kommun med 14 000 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Vi söker sjuksköterskor när vår ordinarie personal har semester i sommar. Vi söker Dig med erfarenhet och ett stort intresse av äldre- och handikappomsorg. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, yrkeskunnande och flexibilitet.ARBETSUPPGIFTER
I kommunen arbetar vi med hemsjukvård både inom särskilt boende och ordinärt boende. Vi arbetar i team och har nära samarbete med andra vårdgivare.

Du arbetar med medicinska bedömningar, läkemedelshantering samt stöd och rådgivning till omvårdnadspersonalen. Sjuksköterskan har till uppgift att samordna och planera de samlade hälso- och sjukvårdsinsatserna för den enskilde vårdtagaren och att ha kontakt med anhöriga.

Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt i samarbete med övrig vårdpersonal. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete. Bilkörning förekommer i tjänsten.


KVALIFIKATIONER
-Du är legitimerad sjuksköterska, -Distriktssjuksköterskeutbildning är önskvärt.
-Körkort är ett krav.
-Din personliga lämplighet är viktig.


ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval.

Östra Göinge kommun har fått utmärkelsen Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. Med kommunens invånare i fokus arbetar vi efter en tydlig Göingemodell där medarbetarna utgör det viktigaste redskapet. Östra Göinge kommun satsar stort på att utveckla och belöna kompetenta medarbetare.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2016-12-01
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. 75-100 % Schema. Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. , upphör: Vikariat under ordinarie personals semesterperiod. .Timlön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: A632288
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a4a52de1-730d-4e21-b105-16b06bab981c&TK=d70926f9-a6c4-46f8-9752-769d991c83ef
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, HSL- enheten
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker semestervikarier till hemtjänst och särskilt boende

Östra Göinge kommun med 14 000 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

ARBETSUPPGIFTER
Inför semesterperioden juni, juli och augusti behöver vi förstärkning med semestervikarier till hemtjänst, särskilt boende och nattpatrull. Nu startar vi rekrytering av semestervikarier för anställning under sommaren 2017. Du är välkommen att anmäla ditt intresse av att arbeta som semestervikarie hos oss.

När du arbetar som semestervikarie varierar arbetsuppgifterna beroende på verksamhet, men generellt innebär det omvårdnadsarbete utifrån kundens behov och eventuella delegerade hälso- och sjukvårsuppgifter.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, som har lätt för att samarbeta och kan arbeta självständigt mot bestämda mål. Du är noggrann, flexibel och har stor inlevelseförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kan erbjuda dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater.


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som i första hand har
yrkesexamen från gymnasiets vård- och omsorgsprogram eller godkända betyg från vuxenutbildningens kurser inom vård och omsorg (1500 p).

Inom demensboende är det en merit om du är examinerad undersköterska med psykiatriinriktning eller motsvarande och har erfarenhet av arbete inom demensboende.

Vi vill att du har en positiv människosyn och kan se möjligheter samt kan se till varje brukares individuella behov.

Det är meriterande om du har B körkort och har fyllt 18 år.
Arbete inom hemtjänst kräver dock körkort.

Du har ett professionellt bemötande, är ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Då arbetet kräver kommunikation och dokumentation ska du behärska svenska i tal och skrift.


ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval

Ange önskad sysselsättningsgrad.

Östra Göinge kommun har fått utmärkelsen Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. Med kommunens invånare i fokus arbetar vi efter en tydlig Göingemodell där medarbetarna utgör det viktigaste redskapet. Östra Göinge kommun satsar stort på att utveckla och belöna kompetenta medarbetare.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2016-12-01
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 50
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. 70-100 % Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse, upphör: Vikariat under ordinarie personals semesterperiod. .Timlön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: A631533
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=aa61c764-8859-472e-8259-37f78464f260&TK=d52ca41d-dc46-42bf-9be3-63a50dd442d1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Omsorg
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker semestervikarier till Stöds verksamheter

Östra Göinge kommun med 14 000 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

ARBETSUPPGIFTER
Inför semesterperioden juni, juli och augusti 2017 behöver vi förstärkning med semestervikarier till våra gruppbostäder, personlig assistans, daglig verksamhet, ledsagning, boende för ensamkommande flyktingbarn, hemtjänst i assistanslikande form samt socialpsykiatri.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, som har lätt för att samarbeta och kan arbeta självständigt mot bestämda mål. Du är noggrann, flexibel och har stor inlevelseförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kan erbjuda dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater.KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är utbildad behandlingspedagog/socialpedagog, fritidspedagog eller har omvårdnadsutbildning. Till socialpsykiatrin är det meriterande om du har utbildning med psykiatriinriktning.

Det är meriterande om du har:
-Teckenkommunikationskompetens för arbete inom LSS-boende.
-Personlig assistentutbildning till personlig assistansverksamhet.
-Erfarenhet och relevant utbildning till boende för ensamkommande flyktingbarn.

Vi vill att du har en positiv människosyn och kan se möjligheter. Du har en förmåga att se till varje brukares individuella behov.

Krav för semestervikariat:
-Du innehar B körkort.
-Du har fyllt 18 år.
-Om anställning blir aktuell ska du uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister.ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval.

Östra Göinge kommun har fått utmärkelsen Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. Med kommunens invånare i fokus arbetar vi efter en tydlig Göingemodell där medarbetarna utgör det viktigaste redskapet. Östra Göinge kommun satsar stort på att utveckla och belöna kompetenta medarbetare.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2016-12-01
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 50
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. 70-100 % Schema. Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse., upphör: Vikariat under ordinarie personals semesterperiod.Timlön Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: A631566
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4a4aac27-3d4a-4100-b9d3-da3b6ea78651&TK=55d56d18-2d9d-46c2-8dff-2b1fa5bda2a3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Stöd
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal