Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 15:13

Lediga jobb i Östra Göinge kommun (1256), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd14 406
Täthet33,36Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area451,14Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land431,84Landareal (km²)
Sjö19,30Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Vill du skapa Sveriges bästa säljteam?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League eller filmfestivaler!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1199

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2317%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Personlig Assistent/Sommarvikariat i Osby till en pojke på 9 år

Arbetet består av stöd i kommunikation, motivera till att genomföra aktiviteter samt bidra till en lugn och strukturerad miljö kring pojken för att han ska kunna fungera på bästa möjliga sätt.
Arbetet ställer stora krav på mental närvaro och tålamod.
Arbetet är inriktat på att öka pojkens självständighet i praktiska rutiner och i kommunikation med andra.

Vi söker dig som har lätt för att arbeta strukturerat, vara flexibel, ansvarstagande och ha god empatisk förmåga. Du måste tycka om att vara aktiv och ligga steget före.
Kunskap och erfarenhet av att arbeta med AKK (tecken som stöd) och/eller PECS/bilder är meriterande.
Du ska ha körkort och vara rökfri.
Stor vikt läggs vid personlig erfarenhet.

Furuboda Assistans är en privat assistansanordnare och ett helägt dotterbolag till Föreningen Furuboda. genom vårt unika samarbete med Furuboda och dess verksamheter skapar vi ett mervärde för både våra kunder och personal. Vi erbjuder assistans till de som har rätt till personlig assistans enligt LSS eller Socialförsäkringsbalken. Det är viktigt att både kunder och personal känner förtroende för oss. I allt arbete är respektför den personliga intergriteten grundläggande. Assistansen ska genomsyras av närhet både mänsklig och geografiskt. Vi har tillstånd enligt Inspektionen för Vård och Omsorg (IVO) att bedriva assistans och vi är medlemmar i IfA, intresseorganisationen för assistansberättigade och har deras godkännande. Som anställd inom Furuboda Assistans kommer du att bli erbjuden flera kompetenshöjande satsningar och bl a subventionerad friskvård. Vi finns i Skåne och Blekinge och har kontor i Åhus , Lund och Karlskrona. För mer information, se vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTjänstgöringen omfattar både dag-, kväll- och vaken natt arbete. Du kommer att få handledning i tjänsten. Tjänsten kommer att påbörjas med bredvidgång. 40%-60%Enligt kollektivavtal KFO personlig assistans
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: refrens 174
Webbplats:
Epostadress: ansokan.fass@furuboda.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FURUBODA ASSISTANS AB
Furbodavägen 247
29686  ÅHUS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Barnskötare till Stormhattens förskola i Knislinge

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en barnskötare till Stormhattens förskola i Knislinge.

Vi söker dig som vill vara med oss i vårt arbete med att utveckla förskolans verksamhet. Vi använder oss av digitala verktyg såsom programmering, QR-koder, projicering, foto och film. Vi ser de digitala verktygen som ett komplement till övriga pedagogiska hjälpmedel.

All personal möter regelbundet pedagoger från Knislinges andra två förskolor i reflektionsgrupper. Vi arbetar med ständiga förbättringar och utmaningar där det kollegiala lärandet står i fokus.

Om detta verkar intressant så erbjuder vi dig arbete på en förskola som är i ständig utveckling. 6 planeringsdagar/år, egen iPad/iPod, arbetskläder och fria pedagogiska luncher.KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har examen från gymnasiets barn-och fritidsprogrammet.

Du är positiv och glad, har lätt för att samarbeta med både medarbetare och föräldrar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ansvarskänsla

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas innan anställningsstart.

Låter detta spännande, så tveka inta att söka om du vill vara med att utveckla vår verksamhet.

ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 75% Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde 2017-08-07, upphör: Vikariat fr.o.m. 2017-08-07 till och med 2017-12-31 med ev. förlängning. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A677266
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2c12f8a9-7d6b-4cf0-86cd-61b680c7aadf&TK=867bbe18-7d2b-4439-bea8-4159a725756c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Förskola
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du morgonpigg? Vi söker distributörer!


Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar – bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid.
Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan.
Du har en veckoarbetstid som baseras på den arbetstid du är schemalagd. Den faktiska arbetstiden kan variera, men vanligast mellan 03:00-06:00. Arbetstid är deltid, minst två timmar per schemalagd dag.


Att arbeta som distributör passar dig som är noggrann och känner ansvar för exempelvis försändelser och nycklar. God fysik är ett plus. Förmåga att hantera ett IT-stöd i en handenhet (till stor del lik en smartphone) krävs. Erfarenhet av nattarbete är en merit.
God svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav.
För att få köra företagsbil och arbeta på ett bildistrikt kräver vi EU-körkort sedan minst 1 år.
Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.


Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område.
På TB jobbar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Idag är vi ca 3 000 anställda varav fler än ca 2800 distributörer.

Vi erbjuder fasta tjänster, semester och sjuk vikariat samt andra kortare anställningar.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidEnligt avtal med Transportarbetareförbundet. 40%-60%Enligt avtal med Transportarbetareförbundet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Victoria.Stjernkvist@tidningsbararna.se
Övrigt: kontinuerlig rekrytering sker dröj därför inte med att skicka in din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Tidningsbärarna - Region Kristianstad
Västra Vallgatan 2
29131  Kristianstad Sverige
Hemsida: http://www.tidningsbararna.se
  
Platsannons

Vi söker undersköterskor till hemtjänsten

Östra Göinge kommun med drygt 14 200 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker undersköterskor till hemtjänsten. Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor, som har lätt för att samarbeta men även kan arbeta självständigt mot bestämda mål. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, yrkeskunnande och flexibilitet.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete med trevliga och engagerade arbetskamrater.

KVALIFIKATIONER
Vi vill har yrkesexamen från gymnasiets vård- och omsorgsprogram eller godkända betyg från vuxenutbildningens kurser inom vård och omsorg (1500 p).

Din personliga lämplighet är viktig.

Körkort är ett krav för tjänsten.

Erfarenhet av arbete inom hemtjänst är meriterande.


ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75 % Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A676718
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f5026434-2981-434d-911c-4d548a4493a0&TK=bc8be29a-c46d-4bf7-bc81-851d75d1b9a9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Omsorg
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Klasslärare F-3 till Prästavångsskolan

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Prästavångsskolan är en F-6 skola i Broby. Vår vision är att få trygga, kreativa, självständiga och sociala elever med hög måluppfyllelse. Vi ser alla elever som allas elever!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en klasslärare som kan undervisa som mentor/ klasslärare i åk F-3. Tjänsten innebär att fortsätta undervisa eleverna upp i åk 1-3.

Vi är ett glatt kollegium där olika professioner såsom lärare, fritidspedagoger, behandlingspedagog, språkstödjare, resurspersoner med flera finns representerade. På vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation.

Vi söker dig som är en riktig inspiratör och som verkligen gillar att utveckla och utvecklas i din roll som lärare. Du drivs av möjligheten att ge skolans elever den bästa starten de kan få utifrån sina förutsättningar och behov. Du kommer att vara en viktig kugge i vårt framgångsrika utvecklingsarbete där ett inkluderande förhållningssätt och samverkan är av stor betydelse.

Grundstenarna i vår organisation är öppenhet, engagemang och ansvar, på vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i att undervisa i årskurs F-6. Har du arbetat med ASL, ”Att skriva sig till läsning” är det meriterande.

Som lärare är du en skicklig pedagog med god didaktisk förmåga. Du kan organisera och strukturera ditt arbete utifrån angivna mål. Du har god självinsikt, är trygg i dig själv och i ditt pedagogiska ledarskap samt har förmåga att ta ledarskapet. Du har höga förväntningar på eleverna, tror på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har lätt för och ser samarbete med andra som en källa till utveckling och har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.
Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare samtidigt som du är lyhörd och tålmodig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper med fokus på social kompetens, servicekänsla och initiativförmåga.

Utdrag ur belastnings-och misstankeregister ska visas upp innan erbjudande om anställning kan bli aktuellt.

ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde augusti 2017. Vi kommer att tillämpa löpande urval. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: A676461
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cebb0241-1091-4152-92fe-a268f2dc3380&TK=afafd662-962f-4925-bb71-ccccd6a1b114
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Grundskola
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida: http://www.ostragoinge.se
  

Platsannons

SIMTRÄNARE

SS Delfin är en simklubb som bedriver simskola och simträning för ca 160 barn
året om. Föreningen har funnit i över 50 år.

Vi söker just nu tränare till våra träningsgrupper. Träningstiderna för grupperna är kvällar och helger. Uppdraget innebär till en början att assistera ordinarie tränare för grupperna men på sikt att ta ansvar för en egen träningsgrupp. Träningen sker i Broby simhall.
Våra simmare är från 7år och uppåt.
Vi söker någon med ett stort intresse för simning och med goda ledaregenskaper.

Arbetsuppgifter:
- Planera träningar
- Assistera som hjälptränare till andra tränare
- Vara en god förebild för barnen och ungdomarna.
- Kontakten med vårdnadshavare
- Kontakten med styrelsen i föreningen


Vi söker:
- Du ska vara över 18 år
- Gärna med arbetsvana att jobba med simskola/simträning eller utbildning inom simlinjen
- Vana att jobba med barn
- Goda simkunskaper
- Strukturerad och en vilja att bedriva föreningen framåt.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Fritidsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: martina@ssdelfin.se
Övrigt: Intervjuer sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: SS Delfin
Box 18
28060  BROBY 
Hemsida:
  

Platsannons

SIMLÄRARE

SS Delfin är en simklubb som bedriver simskola och simträning för ca 160 barn
året om. Föreningen har funnits i över 50 år.
Simskolan bedrivs under tre veckor i juni/juli. Några timmar under förmiddagen i Glimåkra och några timmar på kvällen i Hanaskog på kommunens utomhusbad..
För rätt person har vi även simskola 10 lördagar på hösten och 10 lördagar på våren i Broby
Simhall.

Arbetsuppgifter:
- Ta emot och fördela barnen i de olika simgrupperna under inskrivningen
- Planera simundervisningen
- Vara med under lektionerna
- Stimulera barnen att lära sig simmar och få en vattenvana genom lekar,
undervisning och simmärkesövningar
- Kontakten med vårdnadshavare
- Kontakten med styrelsen i föreningen
Vi söker:
- Du ska vara över 25 år
- Gärna med arbetsvana att jobba med simskola eller utbildning inom simlinjen
- Vana att jobba med barn
- Goda simkunskaper
- Strukturerad och en vilja att bedriva simskolan framåt
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Fritidsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: martina@ssdelfin.se
Övrigt: Intervjuer sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: SS Delfin
Box 18
28060  BROBY 
Hemsida:
  

Platsannons

Spelcoach för esport

Glimåkra folkhögskola drivs av föreningen Glimåkra folkhögskola, där Evangeliska Fosterlands-Stiftelsen utgör större delen av huvudmannen. Skolan är drygt 50 år och ligger naturskönt i Glimåkra, NÖ Skåne. Vi har ca 220 kursdeltagare på årslånga kurser, och ett stort antal på sommarkurser och andra evenemang. Det finns ca 100 internatplatser i enkelrum och några dubbelrum. Profilen är både inriktad mot Allmänna kurser och Specialkurser såsom konsthantverk, skrivande, gospelmusik och bibellinjer. Flera av kurserna är öppna för den som har någon typ av funktionsnedsättning.
Vi förutsätter att du som anställd känner dig bekväm med skolans kristna värderingar.ARBETSUPPGIFTER
Glimåkra folkhögskola söker spelcoach för skolans nya kurs E-sport och spelidé. I första hand skall du kunna coacha i League of Legends, men även andra erfarenheter inom e-sport kan vara meriterande.

KVALIFIKATIONER
God samarbetsförmåga. Kunna lyssna, förstå och utveckla kursdeltagarna individuellt och i grupp. Goda kunskaper i engelska. Erfarenheter inom e-sport.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Datapedagog/IT-pedagog/Datautbildare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50%, eller minde omfattning efter överrenskommelse. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 .Månadslön Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: A675935
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2612f733-5ca4-404b-91b8-9c8cc87f5029&TK=e8ff87a7-7668-4491-9546-35ba994dc143
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Glimåkra folkhögskola
Box 115
28064  Glimåkra Sverige
Hemsida: http://glimnet.se/pages/pages.php?id=199
  
Platsannons

Vi söker en gitarr-, elgitarr och elbaspedagog

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Musikskolan i Östra Göinge har ca 325 elever i instrumentalundervisning, sång, körer och orkestrar. Utöver detta når verksamheten ut till ytterligare ca 600 elever per år via stråk- och blåsklasser samt projekt med estetisk inriktning inom grundskolans verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Musikskolan i Östra Göinge kommun söker en gitarr-, elgitarr och elbaspedagog.

I tjänsten ingår även ensembleledning.
Huvudarbetsplats blir Kulturhuset i Broby men undervisning bedrivs även på andra orter inom kommunen.

Undervisningen bedrivs både dagtid och kvällstid. Arbete, konserter o. dyl., under helger förekommer i begränsad omfattning.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har musiklärarexamen från musikhögskola eller motsvarande utbildning/kompetens. Alla med adekvat kompetens välkomnas dock att söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina färdigheter och din genrebredd som musiker.

Vi söker dig som gillar utmaningar, gillar att arbeta i projektform, är initiativrik och bra på att samarbeta.

Körkort och bil underlättar men är inget krav.

Utdrag ur polisens belastningsregister krävs för tjänsten.

ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2016-08-14 eller enligt överenskommelse.Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: A672221
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6aa6afcb-334a-4fe9-b62c-2f3751e1b459&TK=b4215ade-8450-46be-a9cf-2bca1b8a8bd1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Grundskola
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vägarbetare till Division Drift

Är du vår näste vägarbetare i Göinge? Vi söker dig som vill vara med att driva och utveckla verksamheten i Svevia.

Svevia är Sveriges ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur.

Tjänsten: Som vägarbetare kommer du att arbeta med drift- och vägunderhåll, du inspekterar vägar samt utför mindre vägunderhålls- och anläggningsjobb. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är att köra assistansfordon samt övriga drift och underhållsarbeten. Du behärskar tekniska hjälpmedel och har god IT-vana. I tjänsten ingår beredskap och arbete på obekväm arbetstid.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har ett stort intresse för vägar och underhåll samt brinner för produktion. Har du tidigare erfarenhet i liknande roll är det meriterande, men inget vi kräver. Du kan likväl vara i början av din karriär och har ett driv av att lära dig nya arbetsuppgifter och Svevias arbetssätt. Vi tror du är en självgående person som kan ta egna beslut då du är kreativt lagd med lösningsfokus. Du drivs av utmaningar och motiveras av att nå uppsatta mål. Du trivs med att ha eget ansvar och arbetsuppgifter med hög frihetsgrad. Vidare har du god samarbetsförmåga med såväl interna som externa kollegor. C-körkort är ett krav. YKB och maskinförarbevis är meriterande.

Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan: Sök tjänsten via länken– urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Thomas Rosenqvist, tlfn: +46703124375. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-4041000.

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Drift- och vägunderhållsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://svevia.easycruit.com/vacancy/application/1832857/127779?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svevia
Box 4018
17104  Solna Sverige
Hemsida: http://www.svevia.se/
  

Platsannons

FÖRSKOLLÄRARE, BARNSKÖTARE, MUSIKPEDAGOG, BILDLÄRARE

Knislinge pastorat, Kviinge församling, söker
FÖRSKOLLÄRARE, BARNSKÖTARE, MUSIKPEDAGOG, BILDLÄRARE/ATELJERISTA 75-100%
som vill vara med och starta en NY kristen förskola i Hanaskog

Vi söker dig som brinner för ditt arbete med barnen och vill vara med och bygga upp en verksamhet från grunden med kristna värderingar och kristen profil.
Vi söker dig som har förmågan att se det kompetenta barnet. Vi vill att varje barns unika potential och kreativitet skall tas till vara. Vi vill att förskolan skall arbeta för att stärka barnets "hundraspråklighet" genom att de estetiska uttrycksmedlen musik, drama, bild och dans får utgöra grunden i det pedagogiska arbetet. Det är positivt om du utöver din pedagogiska utbildning har utbildning inom musik eller bildämnena.

Vi har påbörjat en tillbyggnad av församlingshemmet för att skapa ljusa och moderna lokaler till förskolan. Verksamheten är tänkt att starta i augusti 2017 då vi hoppas att lokalerna står färdiga.
Förskolan är tänkt att inrymma max 35 barn, fördelade på två avdelningar - en för yngre barn och en för äldre. Vi vill arbeta för att barnens familjeförhållanden skall spegla ett "tvärsnitt" av samhällets olika sociala, kulturella, religiösa och etniska grupper.

Förskolan ligger i Hanaskog, Kviinge församling, 15 km norr om Kristianstad och tillhör Knislinge pastorat, Svenska kyrkan. Förskolans lokaler ligger nära Kviinge kyrka med välbesökta gudstjänster, inte minst av barnfamiljer.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidDagtid 75-100%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Knislinge.pastorat@svenskakyrkan.se
Övrigt: Tillträde augusti-september 2017. Några tjänster har tillträde senare under höstterminen.
Arbetsplats: 
Adress: Knislinge kyrkliga samfällighet
Box 36
28921  KNISLINGE 
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker Lärare i fritidshem till Prästavångsskolan

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en lärare på fritidshemmet både för de yngre och de äldre eleverna. Vår skola har en hälsoprofil och ser gärna sökande som har ett stort engagemang kring detta.

Vi är ett glatt kollegium där olika professioner såsom lärare, fritidspedagoger, behandlingspedagog, språkstödjare, resurspersoner med flera finns representerade.

På vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation.

Vi söker dig som är en riktig inspiratör och som verkligen gillar att utveckla och utvecklas i din roll som lärare. Du drivs av möjligheten att ge skolans elever den bästa starten de kan få utifrån sina förutsättningar och behov. Du kommer att vara en viktig kugge i vårt framgångsrika utvecklingsarbete där ett inkluderande förhållningssätt och samverkan är av stor betydelse.

Grundstenarna i vår organisation är öppenhet, engagemang och ansvar, på vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du delar de tankar och värderingar som Prästavångsskolan står för.
Vi förväntar oss att du arbetar med ständiga förbättringar. Du tänker nytt, har en vilja att lära och mod att förnya.


KVALIFIKATIONER
För att kvalificera dig för tjänsten ska du ha utbildning till lärare i fritidshem/fritidspedagog samt legitimation, eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig.

Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.

Kunskaper/erfarenhet av IKT, språkstödjande arbete, arbete med nyanlända elever och ASL anses meriterande.

Välkommen till en modig och innovativ kommun som vill och kan mycket!ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % med möjlighet till önskad sysselsättningsgrad Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde augusti 2017 eller enligt överenskommelse. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: A674392
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c31750af-b119-4e91-881b-9c4a85fec20e&TK=b8c0dff9-8be0-4ba5-8dcf-dc86b8886fbf
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Grundskola
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Klasslärare åk 3-6 till Prästavångsskolan

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Prästavångsskolan är en F-6 skola i Broby. Vår vision är att få trygga, kreativa, självständiga och sociala elever med hög måluppfyllelse. Vi ser alla elever som allas elever!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en klasslärare som kan undervisa som mentor/ klasslärare i åk 3-6. Tjänsten innebär att fortsätta undervisa eleverna upp i åk 4-6.

Vi är ett glatt kollegium där olika professioner såsom lärare, fritidspedagoger, behandlingspedagog, språkstödjare, resurspersoner med flera finns representerade. På vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation.

Vi söker dig som är en riktig inspiratör och som verkligen gillar att utveckla och utvecklas i din roll som lärare. Du drivs av möjligheten att ge skolans elever den bästa starten de kan få utifrån sina förutsättningar och behov. Du kommer att vara en viktig kugge i vårt framgångsrika utvecklingsarbete där ett inkluderande förhållningssätt och samverkan är av stor betydelse.

Grundstenarna i vår organisation är öppenhet, engagemang och ansvar, på vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i att undervisa i årskurs F-6. Har du arbetat med ASL, ”Att skriva sig till läsning” är det meriterande.

Som lärare är du en skicklig pedagog med god didaktisk förmåga. Du kan organisera och strukturera ditt arbete utifrån angivna mål. Du har god självinsikt, är trygg i dig själv och i ditt pedagogiska ledarskap samt har förmåga att ta ledarskapet. Du har höga förväntningar på eleverna, tror på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har lätt för och ser samarbete med andra som en källa till utveckling och har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.
Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare samtidigt som du är lyhörd och tålmodig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper med fokus på social kompetens, servicekänsla och initiativförmåga.

Utdrag ur belastnings-och misstankeregister ska visas upp innan erbjudande om anställning kan bli aktuellt.

ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde augusti 2017. Vi kommer att tillämpa löpande urval. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: A674178
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=10af1ec2-eaad-4900-a67a-4852c9f2cae1&TK=761a6402-9683-46bb-8e1c-9117bd152e27
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Grundskola
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida: http://www.ostragoinge.se
  
Platsannons

Lärare i SO- ämnena till Göingeskolan

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Till Göingeskolan i Broby söker vi dig som vill vara med och fortsätta vår framgångsrika resa mot att skapa de allra bästa möjligheterna för våra 290 elevers individuella utveckling. Vi är en hälsoprofilerad årskurs 7-9 skola där idrott, rörelse och hälsa står i centrum. Ett kännetecken för oss är den svårslagna kombinationen av en hög ambitionsnivå och ett härligt arbetsklimat som stimulerar till utveckling och lärande hos såväl elever som personal. Inkludering och samverkan är nyckelord för oss. Nu söker vi efter dig, som tillsammans med oss, vill fortsätta utveckla och utvecklas.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är en riktig inspiratör och som verkligen gillar att utveckla och utvecklas i din roll som lärare. Du drivs av möjligheten att ge skolans elever den bästa starten de kan få utifrån sina förutsättningar och behov.
Du har höga förväntningar på dina elever, tror på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare samtidigt som du är lyhörd och tålmodig. Du vill och har förmåga till att både utveckla och utvecklas.

I rollen som lärare hos oss på Göingeskolan kommer du, tillsammans med dina kollegor på skolan, arbeta gentemot de olika årskurserna. Du kommer vara en viktig kugge i vårt framgångsrika utvecklingsarbete där ett inkluderande förhållningssätt och samverkan är av stor betydelse.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har behörighet och legitimation i alla SO- ämnen i åk 7-9. Har du tidigare erfarenhet från pedagogiskt arbete och då i första hand som lärare ser vi detta som någonting meriterande.
Du är positiv och engagerad, ha förmåga att skapa goda relationer och en trygg lärande miljö. Du ska kunna ta egna initiativ samt ha lätt för att samarbeta. Du är lösningsfokuserad och kan möta alla elever på deras nivå.
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och för att lyckas i rollen tror vi att du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvarstagande är av vikt. I ditt arbete kännetecknas du av ett stort ansvarstagande, du har lätt för och ser samarbete med andra som en källa till inspiration och du har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister ska uppvisas innan anställning kan erbjudas.

ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tjänsten är en ferieanställning. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde höstterminen 2017. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A674174
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=545bb909-a644-46fc-b189-41cfa81c70df&TK=d2eadc6f-f9e1-4d1d-a2fd-4357e1a5e347
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Grundskola
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida: http://www.ostragoinge.se
  
Platsannons

Lärare i slöjd trä-och metall till Göingeskolan

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Till Göingeskolan i Broby söker vi dig som vill vara med och fortsätta vår framgångsrika resa mot att skapa de allra bästa möjligheterna för våra 290 elevers individuella utveckling. Vi är en hälsoprofilerad årskurs 7-9 skola där idrott, rörelse och hälsa står i centrum. Ett kännetecken för oss är den svårslagna kombinationen av en hög ambitionsnivå och ett härligt arbetsklimat som stimulerar till utveckling och lärande hos såväl elever som personal. Inkludering och samverkan är nyckelord för oss. Nu söker vi efter dig, som tillsammans med oss, vill fortsätta utveckla och utvecklas.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är en riktig inspiratör och som verkligen gillar att utveckla och utvecklas i din roll som lärare. Du drivs av möjligheten att ge skolans elever den bästa starten de kan få utifrån sina förutsättningar och behov.
Du har höga förväntningar på dina elever, tror på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare samtidigt som du är lyhörd och tålmodig. Du vill och har förmåga till att både utveckla och utvecklas.

I rollen som lärare hos oss på Göingeskolan kommer du, tillsammans med dina kollegor på skolan, arbeta gentemot de olika årskurserna. Du kommer vara en viktig kugge i vårt framgångsrika utvecklingsarbete där ett inkluderande förhållningssätt och samverkan är av stor betydelse.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har behörighet och legitimation i slöjd trä och metall för åk 7-9. Har du tidigare erfarenhet från pedagogiskt arbete och då i första hand som lärare ser vi detta som någonting meriterande.
Du är positiv och engagerad, ha förmåga att skapa goda relationer och en trygg lärande miljö. Du ska kunna ta egna initiativ samt ha lätt för att samarbeta. Du är lösningsfokuserad och kan möta alla elever på deras nivå.
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och för att lyckas i rollen tror vi att du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvarstagande är av vikt. I ditt arbete kännetecknas du av ett stort ansvarstagande, du har lätt för och ser samarbete med andra som en källa till inspiration och du har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister ska uppvisas innan anställning kan erbjudas.

ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tjänsten är en ferieanställning. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde hösterminen 2017. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A674162
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=af85c7bc-efe7-4c30-8860-f45f9d1c0c95&TK=cc26cdf0-a9ea-49d9-abe0-da159ac01186
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Grundskola
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida: http://www.ostragoinge.se
  

Platsannons

Elektriker i Knislinge

Vi söker elektriker i Knislinge för omgående anställning.

Sökande bör bo inom en radie på 3 mil från Knislinge.

Vi förutsätter att Du har utbildning och kan arbeta självständigt.

Vid frågor ring Bertil Erlandsson, 070-5119926.

Vi söker elektriker i Knislinge för omgående anställning.

Sökande bör bo inom en radie på 3 mil från Knislinge.

Vi förutsätter att Du har utbildning och kan arbeta självständigt.

Vid frågor ring Bertil Erlandsson, 070-5119926.

Vi söker elektriker i Knislinge för omgående anställning.

Sökande bör bo inom en radie på 3 mil från Knislinge.

Vi förutsätter att Du har utbildning och kan arbeta självständigt.

Vid frågor ring Bertil Erlandsson, 070-5119926.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Installationselektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: elodata@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ERLANDSSONS EL & DATA AB (VELLINGE)
VELLINGEVÄGEN 12
23592  VELLINGE Sverige
Hemsida: http://www.eedab.se
  
Platsannons

Socialsekreterare till familjerätt/familjehem

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

På vår individ och familjeomsorg arbetar 23 handläggare med myndighetsutövning gällande barn och unga, vuxna, försörjningsstöd och LSS.

Vi har också familjebehandlare och fältverksamhet, som utökats för att bättre möta våra familjer i ett förebyggande skede och de kan även bistå med umgänge.

Östra Göinge har hösten 2016 påbörjat ett program för socialsekreterare och biståndshandläggare i kommunen, med målsättning att bli ett förstahandsval för socionomer som arbetar med myndighetsutövning

ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av att arbeta med familjerätt och familjehemsutredningar? En av våra familjerättssekreterare lämnar oss i sommar och vi söker därför en ny medarbetare. I tjänsten har även ingått viss del utredning av familjehem och kontaktpersoner. Vi använder oss av nya Kälvesten vid utredning av familjehem.

Utifrån sökandes intresse och kompetens finns möjlighet att utforma tjänstens innehåll därefter.

Vi söker dig som vill arbeta utifrån ett helhetsperspektiv runt individen och familjen och ser samverkan med andra verksamheter som en självklarhet. Du vill utvecklas och lära nytt och vågar pröva nya idéer. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och för att vår gemensamma verksamhet ska fungera och har ett intresse för lagstiftning och utredningsarbete. Om du har erfarenhet av familjerätt eller familjehemsutredningar är det självfallet en merit.

Som familjerättssekreterare och familjehemssekreterare ingår du i en arbetsgrupp med två andra kollegor, som har gemensam arbetsledning. Du har också ett nära samarbete med dina övriga kollegor, främst inom barn och unga, och vid behov kan andra förekommande arbetsuppgifter på enheten bli aktuella. Vi har handläggare med både kortare och längre erfarenhet av yrket och som nyanställd hos oss kommer du att kunna få en bra introduktion. Vi erbjuder ett positivt arbetsklimat med trevliga kollegor, utvecklingsmöjligheter i arbetet, tillgång till arbetsledning efter behov och regelbunden extern handledning.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är utbildad socionom eller har en likvärdig utbildning.
Tidigare erfarenhet av utredningsarbete inom socialtjänsten är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort med B-behörighet är ett krav för tjänsten.ÖVRIGT
I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A673584
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8c539a72-7ee5-4376-8d0a-7b24450a65ca&TK=524787b4-076b-4978-93c5-f382c78c0dd5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Stöd
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Tandhygienist Knislinge

Modern klinik i centrala Knislinge med annexklinik i Glimåkra.
Teamet består av 3 tandläkare, 3 tandhygienister och 2 tandsköterskor i nära samarbete.

Vi söker nu tandhygienist till Knislinge tillsvidareanställd på heltid alternativt deltid.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: karl.tdlbjornsson@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Göinge Privattandvård
Box 97
28921  KNISLINGE 
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska - sommarvikarie

Arbetsuppgifterna är av huvudsak mottagningsarbete som sjuksköterska såsom triagering, telefonrådgivning och provtagning.


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården är det meriterande, likaså tidigare erfarenhet av att arbeta i PMO som är vårt journalsystem.

Capio Citykliniken i Broby är en hälsovalsenhet med cirka 6600 listade patienter där allt är samlat under ett tak. Förutom familjeläkarmottagning med bl a diabetesmottagning, distriktssköterskemottagning och kurator har vi också astmasköterska, demenssköterska, arbetsterapeut samt BVC.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid/deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats: http://www.capiovardcentral.se/Skane/Broby/Arbeta-hos-oss1/Arbeta-hos-oss/Sjukskoterska---sommarvikarie/
Epostadress: Marie.persson@capio.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: CAPIO CITYKLINIKEN BROBY
Snapphanegatan 1
28060  Broby Sverige
Hemsida: http://www.capiovardcentral.se/Skane/Broby/Broby/
  

Platsannons

Massageterapeut

Studio N Hud och Kroppsvård söker en Massageterapeut.

Vi söker dig som vill ge det där lilla extra till våra kunder och kan
försäljning & service.
Som person är du social, effektiv men noggrann och kan jobba självständigt.
Du är utbildad massageterapeut och vi ser gärna att du har arbetserfarenhet
från yrket.
Tjänstens omfattning: 50%
Tillträde efter överenskommelse.
Salongen har funnits i 27 år och ligger i Sibbhult, tre mil norr om Kristianstad.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Nina Rosenkvist
på studio-n@telia.com eller 044-49136

Redan övertygad? Då kan du skicka din fullständiga ansökan med CV och
personligt brev till studio-n@telia.com
Sista ansökningsdag är 15/5-17
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Massör/Massageterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDagtid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: studio-n@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Studio Nina Hud & Kroppsvård AB

28971  SIBBHULT 
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker en kock till Västerskolan i Knislinge

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Måltidsenheten tillhör organisatoriskt verksamhetsområdet Ekonomi och intern service som omfattar ekonomi, upphandling, måltider, lokalvård, fastighets- och fordonsservice inkl. vaktmästeri. Totalt är vi ca 110 medarbetare inom verksamhetsområdet.

Avdelningen för måltider och lokalvård har totalt cirka 65 medarbetare. Måltidsenheten och enheten för lokalvård leds av varsin enhetschef.
Måltidsenheten producerar och serverar mat inom skolor och fritidshem, förskolor samt äldreomsorg inom Östra Göinge kommun. Totalt finns 13 storkök med drygt 35 anställda.

Maten ska vara vällagad, näringsriktig och råvarorna vara av god kvalitet. Som matgäst ska man få en god service och ett bra bemötande i en lugn och trevlig måltidsmiljö. För att värna om miljön arbetar vi bland annat med att minska matsvinn, transporter och att öka andelen vegetabilier i måltiderna.

Västerskolan öppnar under hösten-17 ett helt nyrenoverat kök med tillagning till barn i skolan och närliggande förskola. Vill du ingå i vårt team och följa med på vår spännande utvecklingsresa?
ARBETSUPPGIFTER
Du ingår i en grupp om 3 personer, som tillsammans ska tillaga och servera frukost, lunch samt mellanmål till eleverna. Utöver detta ska även tillagas huvudkomponent lunch till närliggande förskola. Totalt blir det ca 350 lunch och ca 100 frukost och mellanmål.
Köket kommer att ledas av en 1:e kock men alla i gruppen roterar på de flesta arbetsuppgifterna. Du ska självständigt kunna planera för och tillaga de måltidskomponenter som behövs. Det är meriterande om du har erfarenhet av tillagning av de vanligaste specialkosterna. Datorvana är ett måste, såsom Microsoft Office och du ska kunna arbeta i de program som används för beställning, leveranser och planering. Alla arbetsuppgifter i ett storkök, såsom matlagning, disk, städ, planering mm förekommer.

KVALIFIKATIONER
Du har kockutbildning på gymnasienivå el motsvarande samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du är en kunnig och hängiven matlagare med finess för det lilla extra för såväl öga som gom!

Vi vill att du är serviceinriktad och har utbildning i samt intresse för god och näringsriktig mat för barn och ungdomar. Eftersom vi arbetar med att utöka andelen vegetabilier i maten är det en fördel om du har goda kunskaper/engagemang kring mat, miljö och klimat. Du får gärna ha särskild utbildning gällande näringsriktig och god vegetarisk kost samt specialkoster.

Du ska kunna arbeta under eget ansvar samtidigt som du även trivs med samarbete och flexibilitet. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.

Då vi använder datorn som ett naturligt arbetsredskap vid planering, beställning och uppföljning förutsätts att du har nödvändiga kunskaper för detta.

Vi arbetar hårt för att integrera måltiderna i skoldagen och för detta behövs en förmåga att se helheten utanför kökets väggar.

Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Under skollov/studiedagar ingår även tjänstgöring i måltidsenhetens övriga kök.

Östra Göinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vid nyanställning kommer begäran om registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister (442.5) att göras eftersom vår verksamhet pågår inom Östra Göinge kommuns skolor och förskolor.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 %, semestertjänst Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-09-18 eller enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A670564
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e3b93c8a-264c-4b8d-badc-a59f24365560&TK=19b69ba7-07fb-412b-a2db-6e424c822489
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Kost
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

CNC operatör

Ett industriföretag i norra delen av östra göinge söker maskinoperatörer till skärande bearbetning.

Du jobbar i ett lag som ansvarar för produktion av produkter med höga kvalitetskrav.

Krav: Svenska i tal och skrift, kvalitetsmedveten, fungera i lag, vilja att lära och ta ansvar.

Meriterande: erfarenhet av skärande bearbetning, erfarenhet att jobba med mätinstrument, truckkort

Du behöver körkort för att ta dig till arbetsplatsen då busstiderna inte är anpassade till skiftformerna.

Anställningen börjar som en visstidsanställning men kan leda till en tillsvidareanställning för rätt person.
Intervjuer sker fortlöpande.

I denna rekrytering samarbetar arbetsgivaren med Jens Skarp på arbetsförmedlingen. Ansökan och eventuella frågor mailas till:
jens.skarp@arbetsformedlingen.se
Märk din ansökan med CNC
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid3-skift Visstidsanställning som kan leda till tillsvidareanställning för rätt person
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: CNC
Webbplats:
Epostadress: jens.skarp@arbetsformedlingen.se
Övrigt: I denna rekrytering samarbetar arbetsgivaren med Jens Skarp på arbetsförmedlingen. Ansökan och eventuella frågor mailas till: jens.skarp@arbetsformedlingen.se Märk din ansökan med CNC
Arbetsplats: 
Adress: Hänvisning till Arbetsförmedlingen

  
Hemsida:
  
Platsannons

Fönsterputsare

Östra Göinge kommun med drygt 14 400 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Verksamhetsområdet Ekonomi och intern service innehåller ekonomi, upphandling, måltider, lokalvård, fastighets- och fordonsservice inkl. vaktmästeri, totalt är vi ca 110 medarbetare inom verksamhetsområdet.

Avdelningen för måltider och lokalvård har totalt cirka 65 medarbetare. Måltidsenheten och enheten för lokalvård leds av varsin enhetschef.

Enheten för lokalvård består av ca 25 medarbetare som tillsammans städar kommunens fastigheter inom skola, förskola, vård- och omsorg, men även bibliotek, fritidsanläggningar, kontorslokaler, olika personalutrymmen, offentliga toaletter mm. Utöver dessa medarbetare säsongsanställs varje sommar ett tiotal fönsterputsare för årlig fönsterputsning av samtliga kommunala lokaler.

Målet för lokalvården är att alla ska kunna vistas i lokalerna och må bra. Vi arbetar för att använda hållbara arbetsmetoder ur såväl miljö och ergonomiska som ekonomiska perspektiv. Att tillhandahålla en bra teknisk utrustning för lokalvården är en självklarhet.


ARBETSUPPGIFTER
Fönsterputsning av kommunala fastigheter.
Arbetet förekommer i kommunens samtliga orter, men utförs enligt planerat schema i arbetslag om 3-4 pers.KVALIFIKATIONER
Du ska ha fyllt 18 år.
Vi söker dig som är serviceinriktad, lättlärd och noggrann. Du tycker om att samarbeta men kan också arbeta självständigt. Du har både god fysik och ett säkerhetstänk eftersom viss fönsterputsning kan innebära arbete från stege och liknande.

Det är meriterande om du har B-körkort men är inget tvång.

Du behärskar svenska språket bra, i såväl tal som skrift.

Vid nyanställning kommer begäran om registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister att göras eftersom vår verksamhet bl a pågår inom Östra Göinge kommuns skolor och förskolor.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som fönsterputsare, men det är inte nödvändigt. Introduktion och utbildning i arbetsuppgifterna ingår.

Utöver erfarenhet från liknande arbetsuppgifter kommer även personlig lämplighet att bedömas.

Löpande urval under ansökningstiden så lägg in din ansökan snarast möjligt!


ÖVRIGT
Östra Göinge kommun har fått utmärkelsen Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. Med kommunens invånare i fokus arbetar vi efter en tydlig Göingemodell där medarbetarna utgör det viktigaste redskapet. Östra Göinge kommun satsar stort på att utveckla och belöna kompetenta medarbetare.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!´

Vid behov kan det finnas möjlighet till viss förlängning efter 7 juli, antingen för fönsterputs eller annan storstädning/lokalvård inom kommunens fastigheter.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 044-775 60 00
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Fönsterputsare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Dagtid Dagtid. Arbetstid ca kl.07.00-15.30 Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2017-06-19 , upphör: 2017-07-07 .Timlön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A626280
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b0f16955-37ed-4346-a95a-7a10fa6d1476&TK=d37d6fb8-a654-4ed2-adad-ebb73123705d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Lokalvård
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du morgonpigg? Vi söker distributörer!

Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar – bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid.
Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan.
Du har en veckoarbetstid som baseras på den arbetstid du är schemalagd. Den faktiska arbetstiden kan variera, men vanligast mellan 03:00-06:00. Arbetstid är deltid, minst två timmar per schemalagd dag.


Att arbeta som distributör passar dig som är noggrann och känner ansvar för exempelvis försändelser och nycklar. God fysik är ett plus. Förmåga att hantera ett IT-stöd i en handenhet (till stor del lik en smartphone) krävs. Erfarenhet av nattarbete är en merit.
God svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav.
För att få köra företagsbil och arbeta på ett bildistrikt kräver vi EU-körkort sedan minst 1 år.
Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.


Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område.
På TB jobbar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Idag är vi ca 3 000 anställda varav fler än ca 2800 distributörer.

Vi erbjuder tillsvidareanställningar, semestervikariat, sjukvikariat och andra kortare vikariat

www.tidningsbararna.se
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidKollektivavtal med Transportarbetareförbundet. 40%-60%Enligt kollektivavtal med Transportarbetareförbundet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Victoria.Stjernkvist@tidningsbararna.se
Övrigt: Vi rekryterar kontinuerligt så dröj ej med din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Tidningsbärarna - Region Kristianstad
Västra Vallgatan 2
29131  Kristianstad Sverige
Hemsida: http://www.tidningsbararna.se
  
Platsannons

Vikariat som handledare i Sibbhult

Radix Resurs hjälper företag till mångfald och integration. Genom personligt engagemang och kvalitetssäkrade processer hjälper vi dem som står en bit ifrån arbetsmarknaden till trygga anställningar med rättvisa förhållande. Genom uthyrning och rekrytering matchar vi rätt kompetens med rätt uppdrag, hela tiden med hjärtat på rätt plats.

För kunds räkning söker vi en handledare att förstärka organisationen med  inom tjänsten Stöd och matchning. Målet med tjänsten är att hjälpa vår kunds deltagare att komma till arbete eller utbildning på kortast möjliga tid.

Vi söker dig som är redo att stötta deltagarna i deras arbetssökande med hjälp av olika verktyg samt bidra med positiv energi. Det är en bred grupp arbetssökande, det är därför viktigt att du är flexibel och har god förståelse för olika deltagares situation och bakgrund. Du vill göra skillnad!

ARBETSUPPGIFTERNA OMFATTAR:

• Kartläggning av deltagares kompetens, yrkesområden, utbildning, färdigheter och mål.
• Personliga samtal, individuell matchning, aktivt deltagande och stödjande i sökprocesser
• Planera och anordna studiebesök, upplysa om generella samhällsinformation. Målet med tjänsten är att hjälpa våra deltagare att komma till arbete eller utbildning på kortast möjliga tid.
• Dokumentation och rapportering.


TILL DENNA TJÄNST SÖKER VI DIG SOM:

• Innehar minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledare, företagsekonomi, arbetspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning. Har en arbetslivserfarenhet på två år eller mer motsvarande heltid under de senaste fem åren.
• Alternativt minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat samt minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrke eller arbetsuppgifter enligt nedan: Arbetsledning med personalansvar, rekrytering, omställningsarbete för arbetssökande, Studie- och yrkesvägledning, handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration), arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor, arbete med social- och gruppsykologi, karriärvägledning.
• Förmåga att kommunicera tydligt på svenska och engelska i tal och skrift.
• Har mycket goda kunskaper i att använda datorbaserade ordbehandlings- och prestationsprogram, e-post samt Internet.


I DENNA TJÄNST SER VI GÄRNA ATT DU HAR:

• Bred kunskap om olika branscher och yrkesområden samt aktuell kunskap om arbetsmarknadens behov och efterfrågan, både övergripande och lokalt.


Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är betydande!

INTRESSERAD?

Då är du välkommen med din ansökan innehållandes CV och personlig brev, där du tydligt motiverar vad som driver och lockar dig i ovanstående tjänst. Vid eventuella frågor kontakta oss per e-post:

felicia.rosen-deniz@radixresurs.se

Placeringsort: Sibbhult

Omfattning: Initialt ett vikariat på heltid vecka 15 men även vid behov, då det finns ett behov av extra personal.

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
max 10 dagarHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: http://www.radixresurs.se/lediga-jobb/?aguid=56AF1830DC5C456F89489BEBB05C0191
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Radix Resurs
Stenyxegatan 25 C
21376  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.radixkompetens.se
  

Platsannons

Undersköterskor - Hemtjänst

Verksamhetsbeskrivning

Solglimman arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Solglimmans mål är att alla boende ska få möjlighet att leva hela livet. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Solglimman är ett vårdboende med 25 lägenheter för personer med demenssjukdom eller med omvårdnadsbehov. Vi har även hemtjänst i Glimåkra. Vi arbetar för att skapa förutsättningar för en meningsfull och innehållsrik vardag för våra boende och för att stärka och bevara det friska. Solglimman är en del av Temabo-koncernen som har verksamheter i Skånes Fagerhult, Stockholm, Solna, Sollentuna och Falun.

Arbetsuppgifter
Omsorgspersonalen har en viktig roll i Solglimmans arbete, att målet med att skapa aktivare boende för äldre uppfylls, där aktiviteterna är en integrerad del i vården och omsorgen. Som omsorgspersonal ska du utföra kvalificerade omvårdnads- och serviceinsatser utifrån de boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet.
Dina arbetsuppgifter som omsorgspersonal innebär bland annat ett ansvar för att:
-Utföra vård- och omsorgsinsatser för våra boende.
-Tillgodose de äldres behov av daglig livsföring.
-Bidra till meningsfulla aktiviteter och gemenskap med andra. -Tillvarata det friska hos varje individ.
-Fortlöpande kvalitetssäkra dokumentation inom socialtjänstlagen.
-Utföra medicinskt omvårdnadsarbete efter delegation från sjuksköterska.
-Skapa goda kontakter med anhöriga.
-Se helheten i verksamheten.

Utbildning/Erfarenhet
Undersköterskor - Hemtjänst. 2 tjänster. 75 - 85 %
För att motsvara de krav vi ställer på dig ser vi gärna att du har en kompetensnivå motsvarande omvårdnadsprogrammet samt/eller erfarenhet av arbete inom vård och omsorg.
Du har hög servicekänsla och är lyhörd inför de boendes behov. Du är van att arbeta självständigt och tar ansvar för ditt arbete. Goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket samt datavana är en självklarhet.
Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Solglimman eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder.
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidGäller två stycken tjänster på 75-85%Lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rekrytering.solglimman@temabo.se
Övrigt: Vänta inte med att ansöka. Löpande intag. märk din ansökan med hemtjänst
Arbetsplats: 
Adress: Solglimman Vård
Ågagatan 11
28064  GLIMÅKRA 
Hemsida: http://www.solglimman.se
  

Platsannons

Omvårdnadspersonal - Sommar

Verksamhetsbeskrivning
Solglimman arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Solglimmans mål är att alla boende ska få möjlighet att leva hela livet. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Solglimman är ett vårdboende med 25 lägenheter för personer med demenssjukdom eller med omvårdnadsbehov.
Vi har även hemtjänst i Glimåkra. Vi arbetar för att skapa förutsättningar för en meningsfull och innehållsrik vardag för våra boende och för att stärka och bevara det friska. Solglimman är en del av Temabo-koncernen som har verksamheter i Skånes Fagerhult, Stockholm, Solna, Sollentuna och Falun.


Arbetsuppgifter
Nu söker vi visstidsanställda till Sommaren 2017. Dag/kväll och natt på Solglimman, även hemtjänstpersonal med tjänstgöring dag och kväll sökes.
Omsorgspersonalen har en viktig roll i Solglimmans arbete, att målet med att skapa aktivare boende för äldre uppfylls, där aktiviteterna är en integrerad del i vården och omsorgen. Som omsorgspersonal ska du utföra kvalificerade omvårdnads- och serviceinsatser utifrån de boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet.
Dina arbetsuppgifter som omsorgspersonal innebär bland annat ett ansvar för att: .
Utföra vård- och omsorgsinsatser för våra boende.
Tillgodose de äldres behov av daglig livsföring.
Bidra till meningsfulla aktiviteter och gemenskap med andra. . Tillvarata det friska hos varje individ.
Fortlöpande kvalitetssäkra dokumentation inom socialtjänstlagen.
Utföra medicinskt omvårdnadsarbete efter delegation från sjuksköterska.
Skapa goda kontakter med anhöriga.
Se helheten i verksamheten.

Utbildning/Erfarenhet
För att motsvara de krav vi ställer på dig ser vi gärna att du har en kompetensnivå motsvarande omvårdnadsprogrammet samt/eller erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du har hög servicekänsla och är lyhörd inför de boendes behov. Du är van att arbeta självständigt och tar ansvar för ditt arbete. Goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket samt datavana är en självklarhet. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Solglimman eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder.
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSommartjänstLön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rekrytering.solglimman@temabo.se
Övrigt: Vänta inte med att ansöka. Löpande intag. märk din ansökan med sommar.
Arbetsplats: 
Adress: Solglimman Vård
Ågagatan 11
28064  GLIMÅKRA 
Hemsida: http://www.solglimman.se
  
Platsannons

Attendo Lindgården i Broby behöver sjuksköterska till sommaren

Attendo erbjuder dig ett arbete på Skandinaviens ledande vårdföretag med verksamheter i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Du får arbeta på ett företag som drivit vården i Sverige framåt i över 30 år. Som sjuksköterska i Attendo har du snabba beslutsvägar och stora möjligheter att påverka och förbättra våra verksamheter.

Vill du jobba med ett gäng glada sjuksköterskor och undersköterskor så är det här rätt plats för dig! Vi har hand om ett särskilt boende som heter Attendo Lindgården med 60 lägenheter samt 12 korttidsplatser. Vi är flera sjuksköterskor på boendet så en kollega finns det alltid på plats. 

Vi behöver någon som kan ta över och täcka upp när vi ska på semester! 

Kan vi lita på att du är den sjuksköterskan som klarar av att täcka upp för oss? I så fall så tycker vi att du ska söka den här tjänsten och göra oss sällskap här på Attendo Lindgården! 

Med vänliga hälsningar, sjuksköterskorna på Attendo Lindgården

Vi erbjuder dig att arbeta tillsammans med ambitiösa kollegor som har nära till skratt. För oss är det viktigt att du trivs. Tillsammans med dina kollegor planerar och organiserar ni omvårdnaden.

För att du ska komma igång snabbt och få en bra start så erbjuder vi dig individanpassad bredvid gång samt en individuell introduktionsplan.

Mer om dig
Du är en handlingskraftig person med ett genuint intresse för äldre. Du trivs i en roll där du får möjlighet att handleda, utbilda samt engagera dina kollegor. Specialistkompetens t.ex. geriatrik, förskrivningsrätt är meriterande.

<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2216.1998773648193!2d14.071220916249045!3d56.25732988069133!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4656ad03009ae92b%3A0xdbd2737dee13f857!2sAttendo+Lindg%C3%A5rden!5e0!3m2!1ssv!2sse!4v1487760627419" width="600" height="450" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen></iframe>

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten.
Vi går igenom ansökningarna löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Ser fram emot att höra från dig!
Publiceraddatum: 2017-02-22
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidDag, kväll och helg över sommaren. 20-100%Individuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I017/1094/main?site=6&validator=55cc4ca86c4e0198ba3dc2d28778e3a8&lang=SE&rmpage=job&rmjob=80%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Västergatan 3
28060  Broby Sverige
Hemsida: http://www.attendo.se/
  
Platsannons

Vi söker vikarier till Bemanningsenheten

Östra Göinge kommun med drygt 14 200 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

I Östra Göinge kommun är vi ca 1000 anställda. Vi har över 200 olika yrken och här finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Vår Bemanningsenhet är en gemensam samordningsfunktion där Bemanningsenheten ansvarar för vikarieanskaffning till korttidsvakanser inom Östra Göinge kommun.

Som vikarie blir du anställd av Bemanningsenheten, dock utför du ditt arbete där behovet finns inom ditt kompetensområde.ARBETSUPPGIFTER
Bemanningsenhetens uppdrag är att med kort varsel rycka in när någon av den ordinarie personalen är frånvarande eller man behöver extra personal. Vi hjälper hemtjänsten, särskilt boende, LSS, HVB, förskolan, måltidsverksamhet samt lokalvård med olika typer av uppdrag och anställer därför personer med olika kompetenser.

Att arbeta för Bemanningsenheten innebär att du kan prova olika verksamheter och knyta värdefulla kontakter. Även du som studerar och vill ha ett arbete vid sidan av studierna är välkommen till oss.

För att trivas hos oss måste du kunna ta egna initiativ på din tillfälliga arbetsplats och vara flexibel.

Om du kallas till intervju vill vi att du tar med dig kopior på betyg och examensbevis.

För att få anställning inom vissa av våra verksamheter till exempel HVB-hem, skola, förskola måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Om det blir aktuellt för anställning vägleder vi dig för rätt utdrag.

Vi tar gärna emot en intresseanmälan för arbete som timavlönad hos oss. När vi har fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig per telefon/mejl för att inleda en rekryteringsprocess.

Vi erbjuder ett omväxlade, intressant och ansvarfullt arbete.

Välkommen till en innovativ och spännande kommun!

KVALIFIKATIONER
Dokumenterad utbildning och yrkeserfarenhet inom verksamhetsområdet
- Datorvana
- God förmåga att ta del av och utrycka sig i tal och skrift
-Körkort behörighet B krävs för anställning

Som person krävs att du är serviceinriktad, stabil och har gott omdöme.


ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval.

Östra Göinge kommun har fått utmärkelsen Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. Med kommunens invånare i fokus arbetar vi efter en tydlig Göingemodell där medarbetarna utgör det viktigaste redskapet. Östra Göinge kommun satsar stort på att utveckla och belöna kompetenta medarbetare.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-02-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Oregelbunden arbetstid, dag, kväll, natt och helgtjänstgöring. Intermittent anställning/timavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.Timlön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: A656098
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=51de1412-609c-42cd-b683-d094b8147a8e&TK=5745b647-5419-41f8-a082-dbb91263f236
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, HR
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker semestervikarier, kockar och köksbiträden

Östra Göinge kommun med 14 000 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

I samband med en förvaltningsövergripande omorganisation 160901 bildades verksamhetsområdet Ekonomi och Intern
service. Verksamhetsområdet innehåller ekonomi, upphandling, måltider, lokalvård, fastighets- och fordonsservice inkl.
vaktmästeri, totalt är vi ca 110 medarbetare inom verksamhetsområdet.

Vår nybildade avdelning för måltider och lokalvård har totalt cirka 65 medarbetare som fördelas mellan måltidsenheten och enheten för lokalvård.

Måltidsenheten producerar och serverar mat inom skolor och fritidshem, förskolor samt äldreomsorg inom Östra Göinge kommun. Totalt finns 13 storkök med drygt 35 anställda.

Maten ska vara vällagad, näringsriktig och råvarorna vara av god kvalitet. Som matgäst ska man få en god service och ett bra bemötande i en lugn och trevlig måltidsmiljö. För att värna om miljön arbetar vi bland annat med att minska matsvinn, transporter och att öka andelen vegetabilier i måltiderna.

ARBETSUPPGIFTER
Semestervikariat i storkök under perioden juni-aug 2017. Vi söker kockar och köksbiträden som vill arbeta i något av måltidsenhetens produktionskök på Lindgården (Broby), Västanvid (Knislinge) eller mottagningskök vid vissa skolor och förskolor i kommunen. Du förväntas kunna utföra de flesta förekommande arbetsuppgifterna i ett storkök, såsom förbereda och tillaga måltider smakligt, städa, diska, servera och annan kundservice. Roterande arbetsschema. Varmmatssystem tillämpas.

KVALIFIKATIONER
Du bör ha fyllt 18 år. Du bör ha kockutbildning på gymnasienivå el motsvarande och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom storkök och restaurang. Du är serviceinriktad och har intresse för god och näringsriktig mat till såväl äldre, barn och ungdomar. Du har ett renligt sinnelag och goda kunskaper om livsmedelshygien. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

För tjänsten krävs utdrag ur Polisens belastningsregister.ÖVRIGT
Vi vill helst anställa personer som önskar arbeta under hela semesterperioden. Har du önskemål om ledighet under perioden, så ange detta i din ansökan. Vi vill även att du anger önskad tjänstgöringsgrad i din ansökan.

Semesterperioder v25-28 och v29-32. Introduktion och bredvid gång sker vecka 24, och ev behöver vi någon vikarie även v33-35.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2016-12-13
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Dagtid. Helgtjänstgöring förekommer vid äldreomsorgens kök. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: 2017-06-12 , upphör: Semestervikariat. .Timlön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A636583
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=40642b73-add8-454d-852e-048ece755c5e&TK=cd56a45b-39cc-4b01-a1a3-c72474c73280
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Kost
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker Semestervikarier Sjuksköterskor

Östra Göinge kommun med 14 000 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Vi söker sjuksköterskor när vår ordinarie personal har semester i sommar. Vi söker Dig med erfarenhet och ett stort intresse av äldre- och handikappomsorg. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, yrkeskunnande och flexibilitet.ARBETSUPPGIFTER
I kommunen arbetar vi med hemsjukvård både inom särskilt boende och ordinärt boende. Vi arbetar i team och har nära samarbete med andra vårdgivare.

Du arbetar med medicinska bedömningar, läkemedelshantering samt stöd och rådgivning till omvårdnadspersonalen. Sjuksköterskan har till uppgift att samordna och planera de samlade hälso- och sjukvårdsinsatserna för den enskilde vårdtagaren och att ha kontakt med anhöriga.

Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt i samarbete med övrig vårdpersonal. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete. Bilkörning förekommer i tjänsten.


KVALIFIKATIONER
-Du är legitimerad sjuksköterska, -Distriktssjuksköterskeutbildning är önskvärt.
-Körkort är ett krav.
-Din personliga lämplighet är viktig.


ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval.

Östra Göinge kommun har fått utmärkelsen Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. Med kommunens invånare i fokus arbetar vi efter en tydlig Göingemodell där medarbetarna utgör det viktigaste redskapet. Östra Göinge kommun satsar stort på att utveckla och belöna kompetenta medarbetare.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2016-12-01
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. 75-100 % Schema. Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. , upphör: Vikariat under ordinarie personals semesterperiod. .Timlön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: A632288
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a4a52de1-730d-4e21-b105-16b06bab981c&TK=d70926f9-a6c4-46f8-9752-769d991c83ef
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, HSL- enheten
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker semestervikarier till hemtjänst och särskilt boende

Östra Göinge kommun med 14 000 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

ARBETSUPPGIFTER
Inför semesterperioden juni, juli och augusti behöver vi förstärkning med semestervikarier till hemtjänst, särskilt boende och nattpatrull. Nu startar vi rekrytering av semestervikarier för anställning under sommaren 2017. Du är välkommen att anmäla ditt intresse av att arbeta som semestervikarie hos oss.

När du arbetar som semestervikarie varierar arbetsuppgifterna beroende på verksamhet, men generellt innebär det omvårdnadsarbete utifrån kundens behov och eventuella delegerade hälso- och sjukvårsuppgifter.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, som har lätt för att samarbeta och kan arbeta självständigt mot bestämda mål. Du är noggrann, flexibel och har stor inlevelseförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kan erbjuda dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater.


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som i första hand har
yrkesexamen från gymnasiets vård- och omsorgsprogram eller godkända betyg från vuxenutbildningens kurser inom vård och omsorg (1500 p).

Inom demensboende är det en merit om du är examinerad undersköterska med psykiatriinriktning eller motsvarande och har erfarenhet av arbete inom demensboende.

Vi vill att du har en positiv människosyn och kan se möjligheter samt kan se till varje brukares individuella behov.

Det är meriterande om du har B körkort och har fyllt 18 år.
Arbete inom hemtjänst kräver dock körkort.

Du har ett professionellt bemötande, är ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Då arbetet kräver kommunikation och dokumentation ska du behärska svenska i tal och skrift.


ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval

Ange önskad sysselsättningsgrad.

Östra Göinge kommun har fått utmärkelsen Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. Med kommunens invånare i fokus arbetar vi efter en tydlig Göingemodell där medarbetarna utgör det viktigaste redskapet. Östra Göinge kommun satsar stort på att utveckla och belöna kompetenta medarbetare.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2016-12-01
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 50
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. 70-100 % Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse, upphör: Vikariat under ordinarie personals semesterperiod. .Timlön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: A631533
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=aa61c764-8859-472e-8259-37f78464f260&TK=d52ca41d-dc46-42bf-9be3-63a50dd442d1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Omsorg
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker semestervikarier till Stöds verksamheter

Östra Göinge kommun med 14 000 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

ARBETSUPPGIFTER
Inför semesterperioden juni, juli och augusti 2017 behöver vi förstärkning med semestervikarier till våra gruppbostäder, personlig assistans, daglig verksamhet, ledsagning, boende för ensamkommande flyktingbarn, hemtjänst i assistanslikande form samt socialpsykiatri.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, som har lätt för att samarbeta och kan arbeta självständigt mot bestämda mål. Du är noggrann, flexibel och har stor inlevelseförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kan erbjuda dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater.KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är utbildad behandlingspedagog/socialpedagog, fritidspedagog eller har omvårdnadsutbildning. Till socialpsykiatrin är det meriterande om du har utbildning med psykiatriinriktning.

Det är meriterande om du har:
-Teckenkommunikationskompetens för arbete inom LSS-boende.
-Personlig assistentutbildning till personlig assistansverksamhet.
-Erfarenhet och relevant utbildning till boende för ensamkommande flyktingbarn.

Vi vill att du har en positiv människosyn och kan se möjligheter. Du har en förmåga att se till varje brukares individuella behov.

Krav för semestervikariat:
-Du innehar B körkort.
-Du har fyllt 18 år.
-Om anställning blir aktuell ska du uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister.ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval.

Östra Göinge kommun har fått utmärkelsen Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. Med kommunens invånare i fokus arbetar vi efter en tydlig Göingemodell där medarbetarna utgör det viktigaste redskapet. Östra Göinge kommun satsar stort på att utveckla och belöna kompetenta medarbetare.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2016-12-01
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 50
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. 70-100 % Schema. Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse., upphör: Vikariat under ordinarie personals semesterperiod.Timlön Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: A631566
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4a4aac27-3d4a-4100-b9d3-da3b6ea78651&TK=55d56d18-2d9d-46c2-8dff-2b1fa5bda2a3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Östra Göinge kommun, Stöd
Storgatan 4
28060  Broby Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal