Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:47

Lediga jobb i Österåkers kommun (0117), Stockholms län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd43 889
Täthet140,50Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area554,65Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land312,37Landareal (km²)
Sjö10,90Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav231,18Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Extraarbete som Android-utvecklare!

Är du i slutet av dina studier på en civilingenjör- eller högskoleingenjörsutbildning? Har du ett intresse för programmering och applikationer? Då har vi nu tjänsten för dig!

Vår kund är ett Medtech-bolag som har funnits sedan 2012. Visionen är att förbättra livet för hjärtsviktssjuka genom deras produkt. De har idag en hjärtsviktsapplikation som sätter patienten i centrum, som både fungerar som ett enkelt hjälpmedel och förbättrar livskvalitén. De befinner sig i en expansiv fas och letar nu efter en person som vill arbeta extra som Android-utvecklare.

I rollen kommer du att arbeta med vår kunds Android-applikation. Inledningsvis kommer dina arbetsuppgifter främst innebära underhållsarbete, hantering av buggar och mindre justeringar i appen utifrån kundens önskemål. Under våren kommer du arbeta mer med vidareutveckling och nyutveckling av applikationen.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd som konsult till vår kund. Vi ser gärna att du finns tillgänglig en dag/veckan, där du själv kan påverka dina arbetstider. Framåt våren finns det goda möjligheter att utföra sitt examensarbete där, som även kan leda till en anställning direkt hos dem. Vår kund har kontor i Åkersberga, där du har möjlighet att arbeta hemifrån om så önskas.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten måste du vara studerande på minst 50 %. Vi söker dig som läser till högskole- eller civilingenjör, där du studerar ditt sista år. Vi ser att du har ett stort intresse för programmering och erfarenhet från mobilapplikationer. Vidare ser vi att du har mycket goda datorkunskaper och gärna har erfarenhet av JAVA. I övrigt bör du behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du kommunikativ, orädd och driven. Känner du att detta är något för dig, skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med urvalsarbetet.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidStuderande 3-6 månFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/akersberga/extraarbete-som-android-utvecklare-/40153/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job40153
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Sveavägen 168
11346  Stockholm Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  

Platsannons

Taxiförare/Taxichaufför

Taxiförare åt Sverige Taxi. dagpass vardagar och helger smat extrapass på nätter som finns .

Arbetsschema anpassas efter sökandens situation och önskemål. Bilen är en Mercedes E 220, 2016.

Vi har FORA försäkringar motsvarande kollektivavtalet som bland annat innefattar avtalspension. Normalt är det provisionslön men om det finns möjlighet till stöd så blir det fast lön + provision

Utbildning/Erfarenhet/kunskaper:
Inget krav på tidigare erfarenhet som taxiförare dock en fördel. Krav på B-körkort samt taxiförarlegitimation. Har du Sverige Taxi-legitimation så är detta en fördel men inget krav.
Vi kan hjälpa till med taxiförarlegitimation vid seriöst intresse och står för kostnader för Sverige Taxi utbildning.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltidheltid/deltidFast del+provisionslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: greentransportab@gmail.com
Övrigt: Bra svenska i tal. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor besvaras via mail.
Arbetsplats: 
Adress: IM Green Transport AB
Svärtavägen 15
18431  ÅKERSBERGA 
Hemsida:
  
Platsannons

Vårdbiträden sökes till RO Omsorg hemtjänst i Åkersberga

Det är roligt att arbeta inom hemtjänsten!
Du kommer att få möta många härliga människor och i samband med det också möjlighet att utvecklas. Det är ett fritt och omväxlande arbete, där det ingår att hjälpa våra kunder i det egna hemmet, exempelvis med städ, dusch, värma mat, inköp, härliga promenader och utflykter.
Körkort krävs då du kommer att köra bil till de flesta av våra kunder. Vi har både arbetspass på dagtid och kvällstid, vardagar samt helger.
Ditt arbetsschema görs alltid i samråd med dig och våra planerare.

Välkommen till vår hemtjänst i Åkersberga!

Vi vill att du ska vara mogen, lyhörd, empatisk och vara en person som våra kunder kan känna sig trygg med.
Vi ser gärna att du har gått omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning och/eller har erfarenhet inom hemtjänst området men det är inget krav. Du ska kunna tydlig svenska både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringen.
Körkort krävs för arbetet.RO Omsorg hemtjänst arbetar med att ge stöd och service till kunder med beslut hemtjänst i Österåkers Kommun. Vår verksamhetsidé är helt enkelt: Kunskap och kvalitet! Vi har lång erfarenhet att hjälpa personer med olika former av service och omsorgsbehov. RO Omsorg hemtjänst har sin hemtjänstlokal centralt i Åkersberga nära Roslagsbanan och bussar. Vi är ett väl sammansatt arbetslag och en tydlig närhet till ledning vilket gör arbetet roligare och enklare. Välkommen!
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid RO Omsorg Äldreomsorg är medlemmar i Almega Vårdföretagarna, därför styrs din anställning av kollektivavtal bransch F. 80% eller merOB tillägg tillkommer under obekväm arbetstid. RO omsorg satsar mycket på att ge sin personal tillgång till vidareutbildningar och möjlighet till en aktiv fritid med hjälp av friskvårdsbidrag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: hemtjänst åkersberga
Webbplats:
Epostadress: jobb.hemtjanst@roomsorg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: RO OMSORG AB
Stora marknadsvägen 15
18334  Täby Sverige
Hemsida: http://www.roomsorg.se
  
Platsannons

Vetenskapliga skolan söker mentor åk 7-9

Som lärare hos oss har du mentorskapet för en klass med max 25 elever. Förutom planering, genomförande och uppföljning av undervisning deltar du också i att utveckla skolans systematiska kvalitetsarbete. Att dokumentera och skapa en bra relation med föräldrar är viktiga arbetsuppgifter precis som att genomföra anpassningar och stödåtgärder för de elever som behöver, vi jobbar dagligen med elevens IUP.

Hos oss får du professionellt stöd som gör att du kan fokusera på lärandet och utvecklingen av eleverna. Tex har vi kvalificerade resurspedagoger som bl a stöttar i klassrummet och ansvarar för verksamheten på raster och pedagogiskt arbete på fritids. Vi har också lärare med särskilda ansvarsområden som både kan ge handledning till kollegor och ibland ta över vid större ärenden. Exempelvis har vi en lärare ansvarig för läs- och skrivsvårigheter och vi har en annan lärare ansvarig för likabehandlingsarbetet. Självklart har vi ett professionellt elevhälsoteam knutet till oss såväl som en mycket engagerad och närvarande rektor.

Hos oss får du stor möjlighet att vara med och utveckla skolan, arbeta med kompetenta kollegor och i små klasser med kunskapstörstande barn. Du får stöd av professionella resurspedagoger som gör att ditt arbete går till lärandet i första hand. Vi har livskunskap och likabehandling på schemat, vi använder schack som pedagogiskt verktyg och vi har digitala hjälpmedel i klassrummet. Vi gillar mångfald och vi har kul tillsammans, varje år arrangerar vi t ex världens största tårtkalas.

Tjänsten är på heltid och tillträde snarast.

Välkommen till en skola där våra stjärnor får trygghet att våga växa och glänsa.


Vi söker lärare som vill vara med och bygga framtidens skola som frigör elevernas vetenskapliga krafter och där vi alla är en del av resultatet. Du är en positiv och entusiastisk pedagog som trivs med att arbeta i team. Du är strukturerad, drivande och gillar att vara en tydlig ledare i klassrummet. Att du har förmågan att skapa förtroendefulla relationer till både kollegor, elever och föräldrar tar vi för givet.

I första hand söker vi legitimerade lärare men är även intresserade av obehöriga erfarna lärare med ämneskompetens.

Just nu söker vi en mentor till årskurs 7-9, med behörighet inom Ma/No.

Vetenskapliga skolan (Fd Korallens friskola) finns i fräscha lokaler centralt i Åkersberga och har under våra tio år vuxit succesivt och skapat en mycket stabil verksamhet och organisation där skolpengen stannar i skolan. Vi har idag F-8 samt fritids i våra egna lokaler. Ca 150 elever totalt och 20 medarbetare. From nästa läsår har vi F-9.

Läs mer vad föräldrar och lärare säger om skolan på www.vetenskapligaskolan.se

Österåker är en av länets mest attraktiva skärgårdskommuner med 1100 öar och 93 mil lång kustlinje. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 43 000 invånare med en medelålder på 39 år och starkt nyföretagande. Roslagsbanan från Tekniska högskolan tar dig till Åkersberga på ca 40 minuter, med bil tar det ca 30 min.

Välkommen att vara med och bygga framtidens skola som frigör elevernas vetenskapliga krafter!
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Mentor, åk 7-9
Webbplats:
Epostadress: eva.ljungstrom@vetenskapligaskolan.se
Övrigt: Vänligen bifoga kopia på din lärarlegitimation och ange löneanspråk i din ansökan. www.vetenskapligaskolan.se
Arbetsplats: 
Adress: Vetenskapliga skolan
Bergavägen 21
18430  ÅKERSBERGA Sverige
Hemsida: http://www.vetenskapligaskolan.se
  
Platsannons

Vetenskapliga skolan söker lärare textilslöjd

Förutom planering, genomförande och uppföljning av undervisning deltar du också i att utveckla skolans systematiska kvalitetsarbete. Att dokumentera och skapa en bra relation med föräldrar är viktiga arbetsuppgifter precis som att genomföra anpassningar och stödåtgärder för de elever som behöver, vi jobbar dagligen med elevens IUP.

Hos oss får du professionellt stöd som gör att du kan fokusera på lärandet och utvecklingen av eleverna. Tex har vi kvalificerade resurspedagoger som bl a stöttar i klassrummet och ansvarar för verksamheten på raster och pedagogiskt arbete på fritids. Vi har också lärare med särskilda ansvarsområden som både kan ge handledning till kollegor och ibland ta över vid större ärenden. Exempelvis har vi en lärare ansvarig för läs- och skrivsvårigheter och vi har en annan lärare ansvarig för likabehandlingsarbetet. Självklart har vi ett professionellt elevhälsoteam knutet till oss såväl som en mycket engagerad och närvarande rektor.

Hos oss får du stor möjlighet att vara med och utveckla skolan, arbeta med kompetenta kollegor och i små klasser med kunskapstörstande barn. Du får stöd av professionella resurspedagoger som gör att ditt arbete går till lärandet i första hand. Vi har livskunskap och likabehandling på schemat, vi använder schack som pedagogiskt verktyg och vi har digitala hjälpmedel i klassrummet. Vi gillar mångfald och vi har kul tillsammans, varje år arrangerar vi t ex världens största tårtkalas.

Tjänsten är på ca 10 tim/v och tillträde snarast.

Välkommen till en skola där våra stjärnor får trygghet att våga växa och glänsa.


Vi söker lärare som vill vara med och bygga framtidens skola som frigör elevernas vetenskapliga krafter och där vi alla är en del av resultatet. Du är en positiv och entusiastisk pedagog som trivs med att arbeta i team. Du är strukturerad, drivande och gillar att vara en tydlig ledare i klassrummet. Att du har förmågan att skapa förtroendefulla relationer till både kollegor, elever och föräldrar tar vi för givet.

I första hand söker vi legitimerade lärare men är även intresserade av obehöriga erfarna lärare med ämneskompetens.


Vetenskapliga skolan (Fd Korallens friskola) finns i fräscha lokaler centralt i Åkersberga och har under våra tio år vuxit succesivt och skapat en mycket stabil verksamhet och organisation där skolpengen stannar i skolan. Vi har idag F-8 samt fritids i våra egna lokaler. Ca 150 elever totalt och 20 medarbetare. From nästa läsår har vi F-9.

Läs mer vad föräldrar och lärare säger om skolan på www.vetenskapligaskolan.se

Österåker är en av länets mest attraktiva skärgårdskommuner med 1100 öar och 93 mil lång kustlinje. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 43 000 invånare med en medelålder på 39 år och starkt nyföretagande. Roslagsbanan från Tekniska högskolan tar dig till Åkersberga på ca 40 minuter, med bil tar det ca 30 min.

Välkommen att vara med och bygga framtidens skola som frigör elevernas vetenskapliga krafter!
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Lärare textilslöjd
Webbplats:
Epostadress: eva.ljungstrom@vetenskapligaskolan.se
Övrigt: Vänligen bifoga kopia på din lärarlegitimation och ange löneanspråk i din ansökan. www.vetenskapligaskolan.se
Arbetsplats: 
Adress: Vetenskapliga skolan
Bergavägen 21
18430  ÅKERSBERGA Sverige
Hemsida: http://www.vetenskapligaskolan.se
  
Platsannons

Vetenskapliga skolan söker resurspedagoger

Som resurspedagog hos oss arbetar du som assistent i klass, är med på raster och i andra fria situationer där du aktivt arbetar för att jobba ihop elevgruppen med fokus på det sociala samspelet. Du ger också extra stöd och vägledning till de barn som behöver.

I nära samarbete med mentorer/lärare och med handledning kan du också genomföra spec eller hålla en av lärare planerad lektion som vikarie ibland. Du arbetar också på fritids på morgnar och eftermiddagar där du driver ett pedagogiskt arbete som samplaneras med lärarna. Du har mycket föräldrakontakt och tar egna föräldrasamtal vid behov.

I övrigt är du delaktig i det mesta som händer på skolan; ex pedagogiska kartläggningar, föräldramöten, elevhälsomöten och temadagar.

Vi har lärare med särskilda ansvarsområden som både kan ge handledning till kollegor och ibland ta över vid större ärenden. Exempelvis har vi en lärare ansvarig för läs- och skrivsvårigheter och vi har en annan lärare ansvarig för likabehandlingsarbetet. Självklart har vi ett professionellt elevhälsoteam knutet till oss såväl som en mycket engagerad och närvarande rektor.

Hos oss får du stor möjlighet att vara med och utveckla skolan, arbeta med kompetenta kollegor och i små klasser med kunskapstörstande barn. Du får stöd av professionella lärare i ett nära och utvecklande samarbete. Vi har livskunskap och likabehandling på schemat, vi använder schack som pedagogiskt verktyg och vi har digitala hjälpmedel i klassrummet. Vi gillar mångfald och vi har kul tillsammans, varje år arrangerar vi t ex världens största tårtkalas.

Tjänsterna är på heltid och tillträde snarast.

Välkommen till en skola där våra stjärnor får trygghet att våga växa och glänsa.


Vi söker resurspedagoger som vill vara med och bygga framtidens skola som frigör elevernas vetenskapliga krafter och där vi alla är en del av resultatet.

Du är en positiv och entusiastisk pedagog som trivs med att arbeta i team. Du är strukturerad, drivande och gillar att vara en tydlig ledare när det gäller det sociala samspelet bland barnen. Att du har förmågan att skapa förtroendefulla relationer till både kollegor, elever och föräldrar tar vi för givet. I första hand söker vi utbildade barnskötare, men vi är också intresserade av dig som har erfarenhet av att arbeta på förskola.Vetenskapliga skolan (Fd Korallens friskola) finns i fräscha lokaler centralt i Åkersberga och har under våra tio år vuxit succesivt och skapat en mycket stabil verksamhet och organisation där skolpengen stannar i skolan. Vi har idag F-8 samt fritids i våra egna lokaler. Ca 150 elever totalt och 20 medarbetare. From nästa läsår har vi F-9.

Läs mer vad föräldrar och lärare säger om skolan på www.vetenskapligaskolan.se

Österåker är en av länets mest attraktiva skärgårdskommuner med 1100 öar och 93 mil lång kustlinje. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 43 000 invånare med en medelålder på 39 år och starkt nyföretagande. Roslagsbanan från Tekniska högskolan tar dig till Åkersberga på ca 40 minuter, med bil tar det ca 30 min.

Välkommen att vara med och bygga framtidens skola som frigör elevernas vetenskapliga krafter!
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Pedagogassistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Resurspedagog
Webbplats:
Epostadress: eva.ljungstrom@vetenskapligaskolan.se
Övrigt: Vänligen ange löneanspråk i din ansökan. www.vetenskapligaskolan.se
Arbetsplats: 
Adress: Vetenskapliga skolan
Bergavägen 21
18430  ÅKERSBERGA Sverige
Hemsida: http://www.vetenskapligaskolan.se
  
Platsannons

Barnvakt/Nanny Extrajobb Stockholm Åkersberga 1-2 eftermiddagar per vecka

Om Nannynu! / About Nannynu!
Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 1400 barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba.
Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj i Åkersberga 1-2 eftermiddagar per vecka mellan klockan 15.00-18.00. Två barn som är 1 och 2 år.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Vi erbjuder / What we offer
Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– En egen kontaktperson på företaget
– 102-142 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning)
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid - Enligt överenskommelse TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 5879
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=5879&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Jungfrugatan 35
11444  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  
Platsannons

Barnvakt/Nanny Extrajobb Stockholm Åkersberga 2 eftermiddagar per vecka

Om Nannynu! / About Nannynu!
Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 1400 barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba.
Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj i Åkersberga önskar barnvakt 2 eftermiddagar per vecka, flexibelt vilken dag, mellan klockan 15.00-18.00. Två barn som är 6 och 9 år.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Vi erbjuder / What we offer
Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– En egen kontaktperson på företaget
– 100-140 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning)
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid - Enligt överenskommelse TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 5789
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=5789&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Jungfrugatan 35
11444  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  

Platsannons

Barnskötare

På förskolan går det 38 barn och vi har en pedagogtäthet på 4,7 barn/årsarbetare.
Vår lediga tjänst är en resurstjänst på 100 % där du kommer att ingå i ett arbetslag med 10 anställda pedagoger, där du är en av dem (5 st förskollärare och 4 barnskötare) samt vår förskolechef.
Vi önskar att du är en utbildad, erfaren, positiv och engagerad barnskötare, gärna med erfarenhet av barn med särskilda behov och intresse för friluftsliv och önskvärd erfarenhet av I Ur och Skur pedagogik. Du ska vara väl insatt i förskolans styrdokument och värdegrund. Vi tittar mycket på personlig lämplighet vid rekryteringen.


Vår förskola drivs som ett föräldrakooperativ med I Ur och Skur inriktning. Vi har funnits sen 1987 och ligger nära skog, sjö och hav.Vi finns i en stor villa i Margretelund (Åkersberga) med en 4500 kvm stor gård. Vi befinner oss ofta på utflykt med lunchmatsäck i våra ryggsäckar eller lagar mat utomhus i vårt närområde.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDen lediga tjänsten är en resurstjänst med 100% tjänstgöringsgrad. Tillträdesdag 20180201. Förskolan är ansluten till Kfo och följer allmänna anställningsvillkor och löneavtal inom förskola.Förskolan erbjuder fria pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag, klädbidrag och kläder för utevistelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Ansökan - resurstjänst
Webbplats:
Epostadress: yvonne.genter@ekorren.com
Övrigt: Låter tjänsten intressant, skicka din ansökan via mail till vår förskolechef Yvonne Genter (se kontaktuppgifter nedan). Vi kommer att ha löpande intervjuer under ansökningstiden som löper ut 20180131. Tillträdesdag 20180201.
Arbetsplats: 
Adress: I UR & SKUR EKORRENS FÖRSKOLA
RYDNÄSVÄGEN 2
18463  ÅKERSBERGA Sverige
Hemsida: http://www.ekorren.com
  
Platsannons

Säkerhetskonsult Åkersberga

Vi söker dig som vill vara med och lansera vår verksamhet inom larm och hemautomatisering.

Som säkerhetskonsult hos oss har du en av de viktigaste rollerna på företaget - att sälja in våra tjänster och att få våra kunder glada & nöjda med sin lösning ifrån oss. Initialt kommer du att jobba med bearbetning mot konsumentmarknaden men det kommer att finnas möjlighet att i framtiden även jobba mot företagsmarknaden.

Vi erbjuder dig:

- Möjlighet att vara med i starten i ett bolag som kommer växa kraftigt på den svenska marknaden kommande 12-24 månaderna

- Stöd i personlig utveckling som säljare

- Daglig coachning av våra rutinerade säljcoacher

- Stora möjligheter att utvecklas inom tjänsten och att avancera inom bolaget

- Tillgång till unika säljverktyg för att underlätta din bearbetning och införsäljning

- Surfplatta för att underlätta din vardag

- Löpande säljtävlingar med små och stora vinster.

- Möjlighet att kvalificera för interna säljklubbar med konferensresor. Tidigare konferensdestinationer: Dubai, New York och Malaga.

Vill du vara med och lansera en ny tjänst på marknaden och vara med på vår resa mot att bli Sveriges ledande aktör inom Smart Home Security?

Då är detta jobbet för dig.

Hos oss representerar du en tjänst på marknaden som skapar en verklig och tydlig nytta för slutkunden.

För att lyckas i rollen hos oss så behöver du:

- Ha ett grundläggande intresse & förståelse för larm, säkerhet och hemautomatisering
- Gilla att jobba med service och att ge slutkunden den bästa möjliga upplevelsen.
- Ser positivt på utmaningar och gillar att tävla mot dig själv eller andra.
- Driven och social
- Inte ha några anmärkningar i polisens belastningsregister

Det är meriterande om du har försäljning av larm och/eller hemautomatisering tidigare, men det är inget krav. Vi lägger framförallt stor vikt vid vem du är som person och din vilja att lära dig nya saker.

Omnipoint är Sveriges nya leverantör av trygghetslösningar för det smarta hemmet & kontoret. Vår plattform har sex miljoner användare som möjliggör för kunden att kontrollera och styra hela sin bostad i en och samma app.

Vår yttersta ambition är att ge våra kunder en enklare & tryggare vardag.

Kunderna har möjlighet att styra & automatisera sin belysning, sitt larm, sina lås, styra sin garageport m.m och att se live video direkt i appen. Under 2018 kommer ytterligare produkter som kommer att vara helt nya för den nordiska marknaden.

Vi ger kunderna smart hemsäkerhet - på riktigt.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: Säkerhetskonsult Åkersberga
Webbplats:
Epostadress: andreas.stenhager@omnipoint.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Omnipoint AB
Hälsingegatan 49
11331  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.omnipoint.se
  

Platsannons

Städerska

Arbetsledning, transport av personal, hemstädning, storstädning, klädvård och andra hushållsnära tjänster.

Du som ansöker ska vara social och kunna jobba i team.
Du ska ha goda data kunskap.
Du ska kunna planera ditt och ditt teamsveckoschema.
Du ska kunna jobba minst en helg per månad.

Vi är ett växande företag inom städ och hemservice. VI erbjuder en trevlig arbetsklimat.
Publiceraddatum: 2017-12-25
Yrkesbenämning: Hemhjälp
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetsomfattningen innebär 75% mer möjlighet till mertid, alt övertid. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-16
Referens: städledare
Webbplats:
Epostadress: lissettesstad@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lissettes Städ & Trädgård AB
Skrakvägen
18462  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.lissettes.se
  
Platsannons

Kille på 12 år söker personlig assistent

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Jag söker dig som vill assistera mig hemma med min familj eller där jag för närvarande befinner mig. Det kan vara i varma simbassängen eller i kalla havet, när jag hoppar studsmatta eller åker till landet. Jag har en flerfunktionsnedsättning och behöver assistans under dygnets alla timmar. Du kommer assistera mig med alltifrån personlig hygien och måltider, till träning, lek och bus. Jag har inget eget tal utan använder mig av "pratbok", ljud och gester. Du som söker ska vara ansvarsfull, lyhörd, flexibel och kunna ta egna initiativ och du bör ha god fysik då det ingår en del lyft i arbetet. Du talar god svenska, är rökfri och tål både hund, katt och häst. Det är meriterande om du har erfarenhet från att ha jobbat med barn, men det allra viktigaste är din personliga lämplighet. Då det är dubbelassistans under vissa tider är det viktigt att du kan samarbeta med andra och samtidigt ha fullt fokus på ditt uppdrag. Vi söker personliga assistenter till två deltidstjänster av varierande grad, med möjlighet att hoppa in extra. Flexibilitet är viktigt då du ingår i ett arbetslag som stöttar varandra. Tveka inte att skicka in din ansökan idag då urval sker löpande!

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=11138
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Warfvinges väg 39
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Assistent sökes varannan helg i Åkersberga

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Assistans för dig söker en assistent åt en sprallig pojke varannan helg i Åkersberga. Pojken har autism, utvecklingsstörning, ADHD och epilepsi och är därför i ständigt behov av tillsyn och hjälp i sin vardag. Vi söker därför efter en aktiv person som orkar hänga med i högt tempo och som kan börja arbeta omgående.

Det är viktigt att du som söker älskar att vara utomhus och kan aktivera pojken genom att hitta på roliga saker. Pojken kommunicerar med dig genom att peka eller visa dig vad han vill och det kan ta tid att lära känna honom. Vi söker därför efter en långsiktig assistent som vill arbeta med pojken en längre tid.

Ingen utbildning krävs, men erfarenhet av liknande arbete är givetvis ett plus. Det viktigaste är dock att du är lyhörd och ansvarsfull, och att personkemin mellan dig och pojken stämmer.

Arbetstiden är förlagd kl. 10.00-16.00 varannan helg lördag och söndag. Vilka helger är flexibelt.

Varmt välkommen med din ansökan.

Vid arbete med minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ansök om ett sådant redan i samband med din ansökan genom att följa länken nedan.
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 10-20% Tidsbegränsad, Så länge assistansuppdraget vararMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/832/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Box 240 69
10450  Stockholm Sverige
Hemsida: afd.se
  
Platsannons

Sakkunnig/kvalificerad handläggare till Skolförvaltningen

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Arbetsplatsbeskrivning

Österåker är en spännande skolkommun med ökade resultat och högt ställda mål. Kommunen arbetar med en beställar-/utförarmodell inom skolverksamheten. Skolnämnden, som är en beställarnämnd med ansvar att vara kommunens beställare och följa upp såväl privat verksamhet som den som bedrivs i egen regi via produktionsstyrelsen. Inom Skolnämndens ansvar ligger att fördela grundresurser men även vissa extra resurser t.ex. för särskilt stöd och resurser för att stödja utvecklingsarbete i verksamheterna. Skolnämnden svarar också för vissa myndighetsbeslut som åvilar hemkommunen, t ex mottagande i särskola och skolpliktsfrågor.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en sakkunnig/kvalificerad handläggare vars huvuduppgift är att handlägga och fatta myndighetsbeslut om tilläggsbelopp för särskilt stöd, mottagande i särskola och skolpliktsärenden. Du bör ha god kännedom om funktionsvariation och hur man arbetar med anpassningar och särskilt stöd i förskolan, grundskolan och gymnasiet. I uppdraget ingår också uppföljning av beslut genom verksamhetsbesök, samt att utveckla processer, strategier och rutiner för de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du kommer ha nära samverkan både med sakkunniga för förskola och skola, samt med specialpedagoger vid Pedagogcentrum som bland annat erbjuder kostnadsfria stödinsatser till personal kring barn och elever i behov av särskilt stöd. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med adekvat akademisk examen som har kunskap om och erfarenhet av utbildningssystemet med särskild inriktning på förskola, skola och fritidshem samt dess styrning. Du bör ha god kunskap om barn och elever i behov av särskilt stöd, även gärna tidigare erfarenhet av myndighetsutövning och handläggning. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet såsom:


• förmåga att analysera stora mängder skriftligt underlag och väga samman komplex information
• god analytisk och bedömningsförmåga
• förmåga till att arbeta självständigt och vara drivande
• mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift

Eftersom tjänsten innebär eget budgetansvar förutsätts förmåga och erfarenhet av att fatta självständiga beslut, hålla budget, göra prognoser och följa upp tilldelade resurser. Utifrån myndighetsrollen behöver du ha god kunskap om gällande lagstiftning och övriga regelverk som omfattar Skolnämndens område.

Anställningens omfattning

75-100%

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Snarast

Sista ansökningsdag

2018-01-15

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden

 

 


Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Utbildningshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratenligt ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1770
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Hackstavägen 22
18486  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  

Platsannons

Undersköterskor till vårt fina äldreboende

Förenade Care, Muskötvägen 25 öppnades i Maj 2015. Muskötvägen 25 drivs i egen regi med ramavtal med Österåkers kommun.
Boendet har totalt 60 lägenheter, fördelat på;


• Somatisk avdelning
• Demens avdelning
• Korttids avdelning

Muskötvägen 25 har ett eget produktionskök. Det egna köket erbjuder god hemlagad mat av hög kvalitet.
På Förenade Care Muskötvägen 25 har vi infört vår värdegrundsmodell med Leva Livet-koncept som stödjer den enskilde till en meningsfull dag och hälsosam livskvalitet.

Wi-Fi finns tillgängligt och de boende har möjlighet att tillgodogöra sig IT-teknik med stöd av personalen.

Personalteamet består av verksamhetschef, gruppledare med högskoleutbildning, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, omvårdnadspersonal, Leva Livet-inspiratör med team, kock, köksbiträde samt vaktmästare och lokalvårdare. 
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto:

Omtanke - Vänlighet - Service. 

Förenade Care är trefaldigt certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska gärna med specialistutbildning inom äldreomsorg, demensvård/Silviasyster. Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov samt är noggrann och ansvarstagande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus.

I arbetet ingår även dokumentation, vilket innebär att du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska även ha datorvana.

Meriterande är tidigare delegering inom HSL.

I tjänsten ingår också kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som verksamheten har satt upp.Arbetstid/Varaktighet
Provanställning.
75%.
Dag-, kväll- och helg tjänstgöring efter ett fast rullande sex veckors schema.

 

Tillträde 
Enligt ök.

 

Lön
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns

 

Kontaktpersoner
Lotta Kaukonen
Gruppledare/bemanningsansvarig
08-120 352 76 
lottak.osteraker@forenadecare.com

Elisabet Wallunger 
Verksamhetschef
elisabetw@forenadecare.com
08-120-352 75 

 

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

 

Sista ansökningsdag
2018-02-28


Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Höjdrodergatan 19
212 39 Malmö

Vårt motto är

Omtanke-Vänlighet-Service

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://www.forenadecare.com/arbeta_hos_oss/lediga_jobb/?rmpage=job&rmjob=2031
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Förenade Care
Muskötvägen 25
18462  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.forenadecare.com
  
Platsannons

Planarkitekt

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Samhällsbyggnadsförvaltningen – Planenheten söker planarkitekt


Arbetsplatsbeskrivning
Inom Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar drygt 90 personer för att skapa en levande och trygg kommun för alla. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med verksamheter och medarbetare som arbetar mot gemensamma mål. Åkersberga är en expansiv del av Stockholmsregionen med en befolkningsutveckling över genomsnittet.  Kommunen befinner sig i ett intensivt utvecklingsskede och står inför flera stora och spännande stadsbyggnadsprojekt. Vi behöver nu förstärka Planenheten med ytterligare en planarkitekt. Kommunen planerar för framtiden och vi arbetar med allt från stora stadsutvecklingsprojekt till bostadsområden, skolor, förbättrade kommunikationer etc. Nu planeras bl.a. fortsatt utveckling av centrumområdet samt Kanalstaden som är en del av arbetet med en förtätning och utveckling av hela centrala Åkersberga liksom planering, utveckling och omvandling av våra fritidshus- och stationsområden.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att tillhöra planenheten som idag består av 9 medarbetare och som ansvarar för kommunens detaljplaneläggning. Som planarkitekt och projektledare arbetar du med plan-, gestaltnings- samt hållbarhetsfrågor. Vi arbetar ofta i projektform och du kommer att driva planarbetet i samarbete med andra kollegor av kommunorganisationen men också ha kontakter med förtroendevalda, allmänheten och många andra aktörer i branschen. Du blir en del av ett glatt sammansvetsat gäng där vi utvecklas tillsammans och skapar god stämning och ett bra arbetsklimat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är planeringsarkitekt, arkitekt, landskapsarkitekt eller motsvarande. Vi ser gärna att du har flerårig yrkeserfarenhet, gärna från kommunal förvaltning/stadsbyggnadskontor och har erfarenhet av att upprätta formella detaljplaner samt arbete med komplexa stadsmiljöer och hållbar stadsutveckling. Vi vill att du ska kunna hantera vanliga planerings-, illustrations-, bild- och textverktyg som AutoCAD, Arc GIS samt Adobe- och Officepaketen. Vi lägger särskild vikt vid att du har ett gott sinne och intresse för gestaltning och stadsbyggnadsfrågor. Vidare ska du kunna leda en grupp mot ett utsatt mål och ha bra samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är kreativ och initiativrik och vill uppnå resultat. Du bör vara engagerad samt kunna uttrycka dig väl i tal, skrift och bild. Vi lägger även stor vikt vid din sociala kompetens.

Vi erbjuder dig 
Vi erbjuder ett utvecklande och omväxlande arbete med flextid, friskvårdspeng, friskvårdstid och möjlighet att växla semesterersättning till ledig tid. Du får ett stort eget ansvar för ditt arbete och din arbetstid. Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi sitter i lokaler som ligger centralt i Åkersberga med närhet till Roslagsbana och bussar.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-01-15

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden och tjänsten kan därför tillsättas innan sista dag för ansökan. Vi kommer att genomföra denna rekrytering inom ramen för kommunens egna resurser. Vi ber därför vänligen rekryteringskonsulter att inte kontakta oss för att erbjuda sina tjänster.

Ansök via länk nedan


Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Planarkitekt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid,tillsvidareanställning Ej specificeratEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1742
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Hackstavägen 22 18486 Åkersberga
18246  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  
Platsannons

Miljöplanerare

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Vill du bidra till utvecklingen av skärgårdskommunen Österåker och Åkersberga stad? Vi söker en miljöplanerare till vårt team!

Arbetsplatsbeskrivning
Österåkers kommun planerar för framtiden genom många spännande stadsbyggnads- och infrastrukturprojekt. Som miljöplanerare tillhör du den strategiska planeringsenheten som ansvarar för kommunens översiktsplanering, miljöplanering, stads- och landsbygdsutveckling, miljö- och hållbarhetsarbete samt energi- och klimatrådgivning. Under våren 2018 växer enheten till åtta medarbetare. På Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar drygt 90 personer i ett öppet klimat med fokus på samhällsnytta och helhetstänkande. Du blir en del av ett glatt sammansvetsat gäng!

Arbetsbeskrivning
Som miljöplanerare får du en viktig roll i att lyfta fram och driva miljö- och naturfrågor i kommunen. Du arbetar i detaljplaneprojekt där du ansvarar du för miljöfrågorna, beställer och granskar utredningar och deltar i miljöbedömningsprocesser. Tjänsten som miljöplanerare innebär många interna och externa kontakter med arbete över kommunens förvaltningsgränser och deltagande i regionala nätverk.

Du kommer att:


• arbeta med natur-, vatten- och miljöfrågor i detaljplaneprojekt samt delta i olika samarbetsprojekt
• ta fram planeringsunderlag som berör miljö, natur, vatten och rekreation
• ansvara för och delta i arbetet med miljöbedömningar av planer
• utveckla kommunens arbete med natur- och vattenfrågor i samhällsplaneringen, t ex ekosystemtjänster
• beställa, samordna och granska uppdrag såsom naturinventeringar, bullerutredningar, riskanalyser och miljökonsekvensbeskrivningar
• bidra i skötselfrågor för kommunens markinnehav
• bereda politiska ärenden och yttranden
• ha kontakt med allmänhet och myndigheter

Kvalifikationer• Akademisk utbildning inom miljöområdet, gärna biolog/ekolog
• Starkt intresse för hållbar samhällsutveckling med fokus på natur- och vattenfrågor
• Tidigare erfarenhet av liknande arbete inom kommun eller annan myndighet är meriterande
• Erfarenhet av projektledning och GIS är önskvärt
• God kunskap om aktuell lagstiftning så som Miljöbalken och Plan- och bygglagen

Vi söker dig som vill bidra till utvecklingen av Österåker och har ett intresse för samhällsbyggnadsprocesser. Du är självständig och har lätt för att samarbeta. Du är analytisk, kan argumentera för din sak men har också förmågan att sätta dina frågor i ett större sammanhang. Du arbetar strukturerat, tar dig an utmaningar och är öppen för att hitta nya lösningar. Du har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga.

Vi har en modern syn på våra medarbetare där du får ett stort ansvar för ditt arbete och din arbetstid. Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi erbjuder flextid, friskvårdspeng, friskvårdstid och möjlighet att växla semesterersättning till ledig tid.Till Åkersberga kan du ta dig enkelt med buss eller Roslagsbana.

Anställningens omfattning
100 %

Anställningsform
Heltid, tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse 

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan och CV senast 2018-01-21
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi genomför denna rekrytering inom ramen för kommunens egna resurser och ber därför vänligen rekryteringskonsulter att inte kontakta oss.


Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Miljövårdsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning Heltid 100 %Enligt överenskommelse -
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1769
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Hackstavägen 22 184 86 Åkersberga
18486  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  
Platsannons

Engarerad och positiv förskollärare till förskolan Luna

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Vill du vara med i vår pedagogiska utvecklingsgrupp och förverkliga nytänkande på vår förskola?Vi söker dig som har ett stort engagemang för förskolans utveckling, som vill vara med att leda och att förankra förändringar i verksamheten. Du tar ditt ansvar som förskollärare och tycker om att som förskollärare leda både barn och dina kollegor i det pedagogiska laget. Du är engagerad, flexibel, analytisk, ödmjuk, lösningsfokuserad och tydlig ledare. Du är van att arbeta med pedagogiska dokumentationer och har gärna erfarenheter av att digitalisera förskolan. Du kanske har en duktig förskollärarkollega som du vill arbeta tillsammans med på samma förskola
Förskolan Luna erbjuder en verksamhet med många kulturer, närhet till naturen och centrala Åkersberga. Vår kock bjuder på god hemlagad mat. Du får arbeta tillsammans med positiva, glada kollegor. Vår ateljerista utmanar och inspirerar oss i de estetiska utryckssätten. Du får arbeta på en förskola som ingår i ett forskningsprogram i samarbete med Malmö högskola "Undervisning i förskolan".

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Förmåner: Arbetskläder, friskvårdspeng, fria pedagogiska måltider.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi behandlar ansökningarna under rekryteringsprocessens gång.

Anställning: Tillsvidare from 180201, eller enligt överenskommelse. (Ev. provanställning)

Omfattning: 100%, eller enligt överenskommelse. Varierande arbetstider mellan kl. 6.30-18.30.

Sista ansökningsdag: 180121


Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1768
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Norrgårdsvägen 8
18486  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  
Platsannons

Lärare till ett tvålärarsystem på Bergsättraskolan

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Vi söker lärare till ett tvålärarsystem på Bergsättraskolan
Arbetsbeskrivning
Vi har två klasser med tre lärare i årskurs ett och vill nu rekrytera en fjärde lärare till denna årskurs.
Vi söker dig som är en entusiasmerande och kreativ lärare. Du kan konsten att skapa situationer där våra elever kan lyckas i en trygg och stimulerande lärandemiljö. Du är en förebild och ser förtroendefulla relationer och höga förväntningar på eleverna som en utgångspunkt för framgångsrikt lärande. På vår skola lägger vi stor vikt på det kollegiala samarbetet.

Några av våra verksamhetsmål
Trygga elever
Gott lärandeklimat med utmanande undervisning för alla våra elever
God föräldrasamverkan

Kvalifikationer
Du är en erfaren och legitimerad lärare.
Du har behörighet i ma, sv samt no eller so och vi ser gärna att du är behörig i fler ämnen.
Du har god samarbetsförmåga.
Du har god digital kompetens.

Anställningens omfattning
100 %

Anställningsform
Tillsvidare anställning.

Tillträde
Sker enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
2017-12-31. Interjuver kommer att ske fortlöpande.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1756
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Sjöfågelvägen 1 B
18461  ÅKersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  
Platsannons

Enhetschef administrativt stöd och service inom Socialförvaltningen

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Arbetsplatsbeskrivning

Enheten administrativt stöd och service består av 13 medarbetare. Enheten fungerar som ett stöd till verksamheter i hela socialförvaltningen och utför en bred blandning av arbetsuppgifter. Socialförvaltningen arbetar för två poliitiska nämnder Socialnämnden och Vård och omsorgsnämnden.

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef är du ett nav i socialförvaltningen i Österåkers kommun. Du arbetar med att leda 13 personer såsom administrativa handläggare, receptionist, systemförvaltare, nämndsekreterare, förvaltningsjurist, ersättningshandläggare och avgiftshandläggare i deras dagliga arbete. Arbetet innebär att finnas som ett stöd närvarande på förvaltningen såväl för medarbetare som kollegor och det sker i nära samarbete med socialdirektören, stab samt övriga enheter

Kvalifikationer

Din högskoleutbildning kan ha sin tyngdpunkt inom samhällsvetenskap eller socialt arbete. Dokumenterad utbildning inom ledarområdet är meriterande, t ex förändringsledarskap, projektledning eller arbetsmiljö.

Du har erfarenhet av arbete inom en myndighetsutövande organisation, gärna socialtjänst. Du bör ha god kännedom om lagar och regler som styr arbetet i en kommun, framförallt förvaltningslagen. Du har arbetslivserfarenhet som påvisar att du har förmåga att arbeta strukturerat och självständigt.

Som person upplevs du som tydlig och stödjande. Erfarenhet som är meriterande är att ha arbetat med att tillhandahålla service till förvaltning/kollegor samt utförare och kommunmedborgare.

Då socialförvaltningen arbetar på uppdrag från två nämnder är det av stor vikt att du är noggrann och att du kan arbeta med tidsramar som anges, samt stödja andra medarbetare på förvaltningen i detta.  

Anställningens omfattning

100%

Anställningsform

Tillsvidare

Tillträde

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

2018-01-14

Vi undanbeder oss annonserings och rekryteringshjälp.

 


Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Administrativ chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratenligt ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1767
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Hackstavägen 22
18486  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  
Platsannons

Kultur och fritidsförvaltningen i Österåker söker en antikvarie

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Arbetsplatsbeskrivning

Kultur och fritidsnämnden har en viktig uppgift att värna om och utveckla värdefulla kulturmiljöer i planering av det framtida Österåker.

Vi söker nu en antikvarie för att stärka förvaltningens kompetens inom kulturmiljöområdet.

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med berörda förvaltningar arbetar du fram rutiner för hur kulturmiljövärden tillgodoses vid kommunens plan- och bygglovsarbete.

Du deltar i den fysiska planeringen i kommunen och skriver plan- och bygglovsremisser.

Kommunen står i begrepp att uppdatera sitt kulturmiljöprogram från 1998. En prioriterad arbetsuppgift under 2018 är därför att ta fram ett

beslutsunderlag för hur detta bäst utformas för att underlätta kommunens framtida arbete med kulturmiljöfrågor.

Du ska bidra till kompetenshöjande insatser för kommunens personal.

Du deltar i arbetet med att utveckla kommunens kulturmiljöer som besöksmål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen med byggnadsantikvarisk inriktning. Du har erfarenhet av liknande arbete med god kännedom

om plan- och bygglagen, lov- och planhantering samt insikter i landskapsfrågor.

Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation

Du har erfarenhet av att genomföra och beställa utredningar och kulturmiljöanalyser

Erfarenhet som projektledare

Kunskaper inom GIS

Kännedom om kommunens kulturmiljöer

I din roll som antikvarie har du många interna och externa kontakter. Det är därför viktigt att du har lätt för

att skapa goda relationer, är trygg och säker och en god representant för kommunen.

Du är lösningsorienterad och en god pedagog.

Skicklig att uttryccka dig i tal och skrift.

Inte minst är du en lagspelare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

60% med ev möjlighet till utökning vid behov.

Anställningsform

Tillsvidare

Tillträde

Efter överenskommelse

Sista ansökningsdag

2018-01-21

Eventuella frågor om tjänsten besvaras från och med 2018-01-08

 


Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Antikvarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratenligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1765
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Hackstavägen 22
18486  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  

Platsannons

Specialistläkare i allmänmedicin

Vi söker läkare, specialist inom allmänmedicin, med erfarenhet inom primärvården


Du ska vara Distriktsläkare, med erfarenhet inom primärvården. Sedvanliga arbetsuppgifter som Distriktsläkare.


Vi är en mindre privat husläkarmottagning med ca. 5000 listade patienter i olika åldrar. Vår mottagning består idag av fyra läkare, en leg psykolog, distriktssköterska, en mottagningssköterka , tre undersköterskor.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu ska vara Distriktsläkare, med erfarenhet inom primärvården. Sedvanliga arbetsuppgifter som Distriktsläkare. 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: Läkare
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ÖSTERÅKERSDOKTORN AB
HACKSTAVÄGEN 22
18431  ÅKERSBERGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Skolkurator till konsultuppdrag

Om uppdraget
Centric Care söker examinerade socionomer till varierande konsultuppdrag. Vi bygger nu vår konsultbas. De kunder som kommer att behöva hjälp av oss är elevhälsa/skolor som behöver hyra in skolkurator. Beställarna kommer att avropa personal för längre och kortare tid. Har du inte tidigare haft uppdrag hos kunden kan det finnas behov av viss introduktion. Introduktionen genomförs av personal på plats hos kunden. Kontakta oss så berättar vi mer!

Dina arbetsuppgifter
Arbetemedenskildaeleverochderasföräldrar,även med grupperaveleverochprogramförhelaskolaninnefattande exempelvis mobbning,sex-ochsamlevnad,droger. Handelning av lärareoch samarbetemedfritidsgårdar,socialtjänst, BUPm.m.

Kvalifikationer
Dokumenterad högskoleutbildning som socionom och minst två års erfarenhet av att arbeta som skolkurator. Du behöver vara en god organisatör med förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Utan problem förstå och kunna uttrycka dig på god svenska i så väl tal som skrift.
Du skall känna till och förstå de vid varje tillfälle gällande lagar, förordningar och författningar samt de riktlinjer och rutiner som finns exempelvis skol- och socialtjänstlagstiftning samt kunskap om neuropsykiatriska begrepp. Det är av vikt att du har förmåga att skapa trygghet, vara stabil, lojal, serviceinriktad och ha ett gott omdöme och empatisk förmåga.Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Skolkurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: 45316
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=45316&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care AB - Stockholm
Landsvägen 57
17265  Sundbyberg Sverige
Hemsida: www.centriccare.eu
  
Platsannons

Förskollärare med förstärkt pedagogiskt uppdrag

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Arbetsbeskrivning

Som förskollärare har du ett särskilt ansvar att driva och utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med dina kollegor på individ-, avdelnings-, förskolenivå. I dina arbetsuppgifter ingår att leda, initiera och arbeta med barnen på din avdelning och förskola i enlighet förskolans styrdokument. Du ansvarar för att föräldrar får tydlig information om avdelningens och förskolans mål och innehåll. Vi ser det kollegiala lärande i nätverk som en viktig del i förskolans systematiska kvalitetsarbete och ska tillsammans skapa en organisation som möjliggör det på bästa möjliga vis. Förskolan är knuten till forskningsprogrammet Undervisning i förskolan på Malmö högskola och det är ett pågående arbete.

I det förstärkta pedagogiska uppdraget på förskolan utgår du från läroplan och skollag. Du deltar aktivt i arbetet med att utforma förskolans styrdokument och uppföljningsverktyg och i arbetet med att förankra dessa i verksamheten. Du är en självklar ledare som engagerar och uppmuntrar dina kollegor till eget ansvar och samarbete och du driver gärna nätverk tillsammans med och/eller utan förskolechef. Tillsammans skapar vi en organisation och struktur som främjar det pedagogiska arbetet med barnen. För att det sker på bästa möjliga sätt är du med och skapar administrativa rutiner på förskolan och du har ett nära samarbete med förskolechef.

Arbetsplatsbeskrivning

Söralids förskola erbjuder en pedagogisk verksamhet för cirka 120 barn uppdelade på sex avdelningar. Vi har gångavstånd till skogsområden och Åkersberga centrum. Förskolans gård är stor och lockar till utforskande och lek och förskolans innemiljö är nymålad så vissa delar är under uppbyggnad/utveckling. Vi har ett temainriktat arbetssätt där dokumentation och reflektion ligger till grund för vår planering. För att möjliggöra detta har all personal en iPad i arbetet och vi använder dokumentationsverktyget Pluttra. Det används också i kommunikation med föräldrar. Söralid har två kockar som lagar mat från grunden i den mån det är möjligt.

Kvalifikationer

Du har kunskap och erfarenhet av hur du tillsammans med dina kollegor kan förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Du har ett tydligt barnfokus som återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen. Du har kunskap och erfarenhet om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation vilket ställer krav på dig att kunna hatera dator och iPad utan svårigheter. Du har även en stark drivkraft att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande.

I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Din samarbetsförmåga är god och du förstår vikten av att möta varje barn, vårdnadshavare och kollega med ett gott bemötande. Du tycker om "frihet under ansvar" och har förmågan att leda och motivera andra samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Din tjänst kommer att innebära 80 % i arbetslag och 20 % förstärkt pedagogiskt uppdrag.

Vi erbjuder dig en uppskattad förskola, egen iPad och dator för dokumentation och pedagogisk dokumentation, arbetskläder för utevistelse, friskvårdsbidrag och pedagogiska måltider. Vi vill driva förskolan framåt och är nyfiken på ny kunskap och vidare utveckling. Under 2018 kommer vi självklart att arbeta med kommande reviderade läroplan och vi kommer att  fokusera på att arbeta fram en organisation för att möjliggöra möten/nätverk för kollegialt lärande. Pedagogisk dokumentation, diskrimineringslagen, barnkonventionen, IKT och undervisning i förskolan är också extra viktiga områden 2018.


Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1766
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Söravägen 36
18486  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  
Platsannons

21 årig tjej söker ny assistent till sitt team

Hej!

Jag är en tjej som bor med min mamma och pappa i en villa i Sollentuna men flyttar i januari till Åkersberga, fint beläget nära vattnet. Har även en katt som jag älskar väldigt mycket.

Nu söker jag dig som är lugn, lyhörd och har en förmåga att på sikt kunna känna av mina signaler då jag inte kommunicerar i tal.

Jag behöver dig som kan arbeta ca 75% dagtid. Kan tillkomma kvällar och helger vid behov.

Det här jobbet är långsiktigt från min sida och jag vill att du ska känna samma sak då jag behöver en stabil assistent som jag kan lita på. Du bör ha erfarenhet utav yrken med ungdomar med speciella behov.
 
Du får veta mer om mig vid en personlig intervju. Jag ser fram emot att lära känna dig.
 
Vi kontaktar de personer som kan vara aktuella för en personlig intervju och intervjuer kommer att ske löpande med anställning omgående.
God assistans erbjuder generöst friskvårdsbidrag och är kollektivt anslutna till KFS.
 
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens:
Webbplats: http://godassistans.careerhub.se/?_p=job&_pid=&_id=95089&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: God Assistans i Sverige AB
Gustav III:s Boulevard 54
16974  Solna Sverige
Hemsida: www.godassistans.nu
  
Platsannons

Boendestödjare

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Arbetsbeskrivning


Boendestöd är en verksamhet som arbetar med vuxna som har psykiska eller neuropsykiatriska funktionsvariationer. Vi arbetar på uppdrag av Österåkers kommun. Boendestödet utformas utifrån den enskilda kundens individuella behov och syftar till att ge en förhöjd livskvalitet och försöka minska de funktionsnedsättningar som utgör hinder i det dagliga livet.

Kvalifikationer

Gymnasial vårdutbildning med inriktning psykiatri. Arbetet kräver personlig mognad, lyhördhet och empati. Stor vikt läggs vid flexibilitet, social kompetens, förmåga att arbeta både i grupp och självständigt samt personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med psykiska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar krävs. Du ska ha god dator- och dokumentationsvana samt goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

B-körkort krävs.

Utdrag ur polisens belastningsregister medtages vid intervju. 

Anställningsform

Tillsvidare


Tillträde

Snarast


Sista ansökningsdag

2018-01-03


 


Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1764
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Norrgårdsvägen 3
18436  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  

Platsannons

Lokalvårdare

Arbetsuppgifter
Städa fastigheter i storstockholm (hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning, etc.)
Exempel på våra tjänster:
Hemstädning
Kontorsstädning
Företagsstädning
Flyttstädning
Storstädning
Fönsterputs
Golvvård

Vi söker dig som
• Är noggrann och ansvarsfull
• Vill utveckla sig själv
• Pratar svenska, engelska eller arabiska

Det är bra om du har erfarenhet av städning i hem, kontor eller på hotell.


Vi är ett städföretag i Åkersberga som bland annat utför hemstädning, kontorsstäd och flyttstäd i hela storstockholm.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: Lokalvårdare
Webbplats:
Epostadress: jonas@parleportens.se
Övrigt: Ansökan mailas till jonas@parleportens.se
Arbetsplats: 
Adress: Pärleporten i Åkersberga AB
Box 6
18421  Åkersberga Sverige
Hemsida: https://www.parleportens.se
  

Platsannons

Fordonstekniker/Mekaniker

Som tekniker på Aftén Bil innehåller tjänsten allt ifrån enklare service till djupare felsökning, diagnos och reparationer av fordon. Du ska kunna arbeta självgående och inte vara rädd att ta i där det behövs.

Vi söker nu duktiga fordonstekniker till våra anläggningar i Åkersberga.
Till Rallarvägen 10 där vi är auktoriserade Kia & FCA söker vi 2 tekniker.
Till Sandkilsvägen 2 där vi är auktoriserade Volkswagen söker vi 2 tekniker.
Du har fordonsteknisk utbildning och något eller några års erfarenhet som mekaniker. Du är en teamplayer med positiv inställning som är redo att bli en av våra nya stjärnor. Vi förväntar oss att du som söker behärskar svenska och engelska mycket väl, både skriftligt och muntligt. Du kommer behöva läsa in teknik, gå tekniska produktutbildningar, provköra och hjälpa kunder med diagnos samt utföra felsökningar. För att jobba med våra produkter och system så krävs det att du har god datavana.
Körkort B är ett krav.

Vi tillämpar ett fortlöpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi erbjuder dig en rolig och utmanande roll i ett företag på framfart. Aftén bils framgång bygger på kundfokus och stark lagkänsla. Vi är en platt och snabb organisation, vi jobbar tätt ihop och har garanterat kul!

Välkommen till Aftén Bil och våra 2 fullservice anläggningar i Åkersberga.

Vi är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen, Kia, Alfa Romeo, Jeep och Fiat.

Vi har alltid de senaste modellerna för omgående leverans.

Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra märken. Vi vill hela tiden sätta våra kunder i fokus så vi överträffar kundernas förväntningar.

Våra säljare är produktspecialister och har stor kunskap i bilekonomi, t.e.x leasing och finansiering. Vilket gör att vi kan hjälpa våra kunder till en tryggare bilaffär.

Vårat mål är att våra kunder ska hitta rätt bil för just dennes individuella behov och vara så pass nöjd, att vi får fortsatt förtroende att vara den självklara billeverantören.

Hos oss kan du ha ett komplett bilägande där vi b.la erbjuder försäljning, verkstad, tillbehör samt reservdelar.

Välkommen till Aften Bil, en riktigt bra bilaffär.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens: Fordonstekniker/Mekaniker
Webbplats:
Epostadress: emil.gustavsson@aftenbil.se
Övrigt: Söker du jobbet på Rallarvägen 10 skicka din ansökan till emil.gustavsson@aftenbil.se eller ring vid frågor på 08-503 351 06 Söker du jobbet på Sandkilsvägen 2 skicka din ansökan till artur.zelichowski@aftenbil.se eller ring vid frågor på 08-503 351 07
Arbetsplats: 
Adress: AFTÉN BIL AB
BOX 483
18426  ÅKERSBERGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vetenskapliga skolan söker mentorer åk 4-6

Som lärare hos oss har du mentorskapet för en klass med max 25 elever. Förutom planering, genomförande och uppföljning av undervisning deltar du också i att utveckla skolans systematiska kvalitetsarbete. Att dokumentera och skapa en bra relation med föräldrar är viktiga arbetsuppgifter precis som att genomföra anpassningar och stödåtgärder för de elever som behöver, vi jobbar dagligen med elevens IUP.

Hos oss får du professionellt stöd som gör att du kan fokusera på lärandet och utvecklingen av eleverna. Tex har vi kvalificerade resurspedagoger som bl a stöttar i klassrummet och ansvarar för verksamheten på raster och pedagogiskt arbete på fritids. Vi har också lärare med särskilda ansvarsområden som både kan ge handledning till kollegor och ibland ta över vid större ärenden. Exempelvis har vi en lärare ansvarig för läs- och skrivsvårigheter och vi har en annan lärare ansvarig för likabehandlingsarbetet. Självklart har vi ett professionellt elevhälsoteam knutet till oss såväl som en mycket engagerad och närvarande rektor.

Hos oss får du stor möjlighet att vara med och utveckla skolan, arbeta med kompetenta kollegor och i små klasser med kunskapstörstande barn. Du får stöd av professionella resurspedagoger som gör att ditt arbete går till lärandet i första hand. Vi har livskunskap och likabehandling på schemat, vi använder schack som pedagogiskt verktyg och vi har digitala hjälpmedel i klassrummet. Vi gillar mångfald och vi har kul tillsammans, varje år arrangerar vi t ex världens största tårtkalas.

Tjänsterna är på heltid och tillträde snarast.

Välkommen till en skola där våra stjärnor får trygghet att våga växa och glänsa.


Vi söker lärare som vill vara med och bygga framtidens skola som frigör elevernas vetenskapliga krafter och där vi alla är en del av resultatet. Du är en positiv och entusiastisk pedagog som trivs med att arbeta i team. Du är strukturerad, drivande och gillar att vara en tydlig ledare i klassrummet. Att du har förmågan att skapa förtroendefulla relationer till både kollegor, elever och föräldrar tar vi för givet.

I första hand söker vi legitimerade lärare men är även intresserade av obehöriga erfarna lärare med ämneskompetens.

Just nu söker vi två mentorer till årskurs 4-6, gärna med behörighet inom Sv, So och/eller Engelska.

Vetenskapliga skolan (Fd Korallens friskola) finns i fräscha lokaler centralt i Åkersberga och har under våra tio år vuxit succesivt och skapat en mycket stabil verksamhet och organisation där skolpengen stannar i skolan. Vi har idag F-8 samt fritids i våra egna lokaler. Ca 150 elever totalt och 20 medarbetare. From nästa läsår har vi F-9.

Läs mer vad föräldrar och lärare säger om skolan på www.vetenskapligaskolan.se

Österåker är en av länets mest attraktiva skärgårdskommuner med 1100 öar och 93 mil lång kustlinje. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 43 000 invånare med en medelålder på 39 år och starkt nyföretagande. Roslagsbanan från Tekniska högskolan tar dig till Åkersberga på ca 40 minuter, med bil tar det ca 30 min.

Välkommen att vara med och bygga framtidens skola som frigör elevernas vetenskapliga krafter!
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Mentor, åk 4-6
Webbplats:
Epostadress: eva.ljungstrom@vetenskapligaskolan.se
Övrigt: Vänligen bifoga kopia på din lärarlegitimation och ange löneanspråk i din ansökan. www.vetenskapligaskolan.se
Arbetsplats: 
Adress: Vetenskapliga skolan
Bergavägen 21
18430  ÅKERSBERGA Sverige
Hemsida: http://www.vetenskapligaskolan.se
  
Platsannons

Usk till larm- och nattpatrull

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska i nattpatrullen ger du god omsorg till våra omsorgstagare i deras hem. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom vård- och omsorg. Andra arbetsuppgifter är dokumentation. Vi arbetar idag i Intraphone med registrering av våra besök. Som undersköterska i nattpatrullen arbetar du både vardag och helg. I dagsläget utgår man 4 personer per natt, man arbetar alltid 2 personer tillsammans.

Kvalifikationer

För att bli aktuell för en tjänst hos oss krävs att du har en godkänd utbildning från omvårdnadsprogrammet eller motsvarande samt B-körkort. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt grundläggande datakunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet av nattarbete och har du arbetat i nattpatrull tidigare är det meriterande. Du bör vara van vid ojämn arbetsbelastning, vara flexibel och lösningsinriktad. För att arbeta hos oss vill vi att du har en god grundkondition och en i övrigt god hälsa.

Anställningens omfattning

deltid samt tim

Anställningsform

tsv samt tim

Tillträde

180115

Sista ansökningsdag

171231

 


Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1762
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Norrgårdsvägen 3
18436  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till sportintresserad kund

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker jag en personlig assistent som bor i eller i närheten av Åkersberga!
Om tjänsten:

Jag är en man på 40 år och bor tillsammans med min katt Lakris centralt i Åkersberga. Jag är en ganska så sportintresserad kille men gillar även att kolla på en film, vara ute i naturen och åka till olika shopping center och andra äventyr. Jag söker nu dig som gärna får ha samma intressen som jag.

Jag behöver hjälp med det mesta i mitt hem så som att laga mat, tvätta, städa. Även hjälp med hygien och dusch.

Jag är bortrest 10 dagar vid jul samt hela juli och det innebär att du som assistent då är ledig.

Vi söker dig som:

Utöver delade intressen ser jag gärna att min assistent är:


• Lyhörd
• Lugn
• Kreativ

För mig är det viktigt med en lugn tillvaro samtidigt som jag får aktivera mig genom olika aktiviteter, jag värdesätter därmed att du som Personlig assistent till mig är bra på att läsa av situationer och är lyhörd för de behov jag har. Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur då jag, som ovan nämnt, bor tillsammans med min katt.  

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: 26 h/månad. Arbetspassen är förlagd på en helg i måndaden, dag- och nattid. Det finns även möjlighet till fler pass om så önskas.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=11010
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Warfvinges väg 39
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Kvinna i Åkersberga söker personlig assistent dagtid på 75 %

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

 

 

Vi söker en personlig assistent som vill arbeta hos en 64-årig kvinna som bor i Åkersberga.

Om tjänsten:

Kunden har en kronisk skada i ryggmärgen efter fall. Detta gör att hon har känselbortfall i ena benet samt är svag i sina händer och fingrar. Hon är även dement. Hon behöver hjälp med samtliga moment i sin vardag och assistenten kommer att vara hennes förlängda armar och ben. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är omvårdnad, hygien, av- och påklädning, matning, hushållssysslor, hjälpa till med intag av medicin samt att följa med på olika aktiviteter så som simträning.

 

 

Vi söker dig som:


• Önskvärt att du har erfarenhet av att jobba inom vård- och omsorg, gärna inom personlig assistans
• Kunskaper om demens är meriterande
• Utbildning inom vården är meriterande
• Du bör ha ett genuint intresse av att arbeta med människor och särskild med personer i behov av stöd.
• Kvinnliga sökanden.

 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: måndag till fredag. 08:00-15:00

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: snarast.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=10718
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Warfvinges väg 39
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Lärare Ma/NO till Tråsättraskolan

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Arbetsplatsbeskrivning

Tråsättraskolan är en åk 4-9 skola med c:a 450 elever. Från och med åk 7 kan elever söka till någon av skolans profiler. Profilerna innebär en särskild satsning på ämnena musik respektive engelska inom ramen för elevens val.

Vi har under senare år investerat i utbyggnad av IT, digitalisering och elevdatorer. Satsningen ska ge en ökad förutsättning för lust till lärande och en större delaktighet i lärprocessen, inte minst för elever i behov av särskilt stöd. Vi ser också vikten av att vägleda eleverna i kritiskt tänkande i ett samhälle som till stor del handlar om kommunikation och information via webb.

Arbetsbeskrivning

Vi söker lärare som vill vara med och göra skillnad för eleverna i deras livslånga lärande. Vi arbetar utifrån grundskolans läroplan och använder digitala verktyg i arbetet med pedagogisk dokumentation. Vår verksamhet genomsyras av ett positivt synsätt och vi har en stark tilltro till elevens kompetenser.

Du kommer att ansvara för undervisning i årskurserna 6-9 i ämnesutrustade salar. Du arbetar utifrån läroplanen och omsätter läroplanens mål till meningsfullt lärande för eleverna. Du bör ha vana att dokumentera arbetet i ett administrativt system.

Vi vill att du som medarbetare är positiv och brinner för arbetet med att utveckla våra elever. Du tycker om att samarbeta med såväl elever som arbetskamrater för att nå goda resultat och för att det är roligt. Du tycker om utmaningar och har lätt för att kommunicera.

I tjänsten ingår mentorskap.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i Ma/NO. Meriterande är kompetens i programmering.

Anställningens omfattning

100%

Anställningsform

Tillsvidare.

Tillträde

 Enl ö.k.

Sista ansökningsdag

2018-02-09

Vi intervjuar fortlöpande. Tjänsten kan komma att tas i anspråk vid eventuell övertalighet i Österåkers kommun.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp med denna annons.

Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-09
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1763
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Sjöfågelv 1
18461  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  
Platsannons

Lärare Sv/SO till Tråsättraskolan

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Arbetsplatsbeskrivning

Tråsättraskolan är en åk 4-9 skola med c:a 430 elever. Från och med åk 7 kan elever söka till någon av skolans profiler. Profilerna innebär en särskild satsning på ämnena musik respektive engelska inom ramen för elevens val.

Vi har under senare år investerat i utbyggnad av IT, digitalisering och elevdatorer. Satsningen ska ge en ökad förutsättning för lust till lärande och en större delaktighet i lärprocessen, inte minst för elever i behov av särskilt stöd. Vi ser också vikten av att vägleda eleverna i kritiskt tänkande i ett samhälle som till stor del handlar om kommunikation och information via webb.

Arbetsbeskrivning

Vi söker lärare som vill vara med och göra skillnad för eleverna i deras livslånga lärande. Vi arbetar utifrån grundskolans läroplan och använder digitala verktyg i arbetet med pedagogisk dokumentation. Vår verksamhet genomsyras av ett positivt synsätt och vi har en stark tilltro till elevens kompetenser.

Du kommer att ansvara för undervisning i årskurserna 7-9. Du arbetar utifrån läroplanen och omsätter läroplanens mål till meningsfullt lärande för eleverna. Du bör ha vana att dokumentera arbetet i ett administrativt system.

Vi vill att du som medarbetare är positiv och brinner för arbetet med att utveckla våra elever. Du tycker om att samarbeta med såväl elever som arbetskamrater för att nå goda resultat och för att det är roligt. Du tycker om utmaningar och har lätt för att kommunicera.

I tjänsten ingår mentorskap.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i Sv och SO, gärna med kompetens i SvA eller En

Anställningens omfattning

100%

Anställningsform

Tillsvidare.

Tillträde

Enl ö.k.

Sista ansökningsdag

2017-02-09

Vi intervjuar fortlöpande. Tjänsten kan komma att tas i anspråk vid eventuell övertalighet i Österåkers kommun.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp med denna annons.
Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-10
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1709
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Sjöfågelv. 1
18461  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  
Platsannons

Hemstäd

Tjänsten innebär blandad hemstädning och eventuell kontorsstädning beroende på den sökandes erfarenhetVi söker dig som;

- Har ett öga för detaljer
- Tar eget ansvar
- Lojal
- Håller tider och är punktlig


Arbetet utförs i City samt Stor-Stockholm

Det är bättre lägenheter och villor
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@gronastadhjalten.se
Övrigt: Maila ansökan med; - Namn - Telefonnummer - Personligt Brev
Arbetsplats: 
Adress: Gröna Städhjälten
Täljö ringväg 17
18492  Åkersberga Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säljare till Tele2 i Åkersberga!

Gillar du service i världsklass? Då är du en av de viktigaste spelarna för oss på Tele2!

Vi arbetar nära våra kunder och ger service inom ett område som ligger många varmt om hjärtat.

Som butikssäljare på Tele2 jobbar du med att ta hand om kunden från att den kommer in i butiken tills att den går ut, nöjd. Med öppenhet och kvalitet ger du kunden den absolut bästa upplevelsen och gör samtidigt vardagen lite lättare.

Vi söker dig som har:
- tidigare erfarenhet av serviceyrken
- intresse av dagens teknik
- fullständig gymnasieutbildning
- bra engelskkunskaper. Behärskar du fler språk är det givetvis en fördel.

Som butikssäljare har du känsla för försäljning och kvalitet. Du jobbar i en miljö där du gör skillnad och som kännetecknas av engagemang, glädje, och utmanaranda. Vi har en familjär stämning och med teamet i ryggen får du det bästa utgångsläget för att prestera på topp. Förutom att coacha kunden till rätt lösning drivs vi av intern utveckling och resultat.


Vi ger dig givetvis en gedigen introduktion för att göra dig mer rustad inför butiksjobbet.

Är du en Tele2:are? Vill du ta plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av en stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje? Sök till oss redan idag då vi intervjuar kandidater löpande. Vi ser fram emot att få träffa dig!


Vi ser gärna att du motiverar i din ansökan varför Tele2 skulle vara rätt företag för dig. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placerad i Åkersberga.


Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla vi anställer.Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på tele2.se/karriar och läs mer.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Omgående tillsvidareanställningFast + Provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 2017/434
Webbplats: https://tele2.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:184338/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tele2 Sweden, Channels & Operations, Tele2 Stores & Partner Sales, North
Borgarfjordsgatan 16
16440  Kista Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

BNA Bilcenter Åkersberga söker motiverad och bilintresserad bilmekaniker

Välkommen att söka jobb hos oss på BNA Bilcenter i Åkersberga!

Idag är vi 12 anställda och söker en ny medarbetare som kan bli en del av vårt företag. Vi vill ge den bästa servicen till våra kunder inom bilskador, bilreparationer, bilglas och rekonditionering av bilar. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av att laga och meka med bilar.

Om dig
Du är noggrann, en tålmodig problemlösare som brinner för att göra ett bra jobb.
Körkort är ett krav.

Även du med möjlighet till anställningsstöd via Arbetsförmedlingen är välkommen att ansöka.

Du söker jobbet genom att mejla ditt cv och ansökningsbrev till oss omgående.
Rekrytering sker löpande då vi önskar anställa så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde omgående eller enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@bnabilcenter.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BNA Bilcenter AB
Box 488, 184 26 Åkersberga
18440  ÅKERSBERGA 
Hemsida: www.bnabilcenter.se
  

Platsannons

BNA Bilcenter Åkersberga söker motiverad och bilintresserad fordonsslipare

Välkommen att söka jobb hos oss på BNA Bilcenter i Åkersberga!

Idag är vi 12 anställda och söker en ny medarbetare som kan bli en del av vårt företag. Vi vill ge den bästa servicen till våra kunder inom bilskador, bilreparationer, bilglas och rekonditionering av bilar. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av att slipa bilar och förbereda för lackering.

Om dig
Du är nyfiken och motiverad att ta dig an jobbet som bilslipare och bör ha erfarenhet sedan tidigare.
Körkort är ett krav.

Även du med möjlighet till anställningsstöd via Arbetsförmedlingen är välkommen att ansöka.

Du söker jobbet genom att mejla ditt cv och ansökningsbrev till oss omgående.
Rekrytering sker löpande då vi önskar anställa så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Fordonslackerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde omgående eller enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@bnabilcenter.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BNA Bilcenter AB
Box 488, 184 26 Åkersberga
18440  ÅKERSBERGA 
Hemsida: www.bnabilcenter.se
  

Platsannons

BNA Bilcenter Åkersberga söker motiverad och bilintresserad bilvårdare

Välkommen att söka jobb hos oss på BNA Bilcenter i Åkersberga!

Idag är vi 12 anställda och söker en ny medarbetare som vi kan lära upp att bli en del av vårt företag. Vi vill ge den bästa servicen till våra kunder inom bilskador, bilreparationer, bilglas och rekonditionering av bilar. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av att rengöra bilarna på ut- och insidan samt polera.

Om dig
Du är nyfiken och motiverad att lära dig jobbet som bilrekonditionerare och
behöver alltså inte ha någon tidigare erfarenhet. Vi lär upp dig på arbetsplatsen.
Körkort är dock ett krav.

Även du med möjlighet till anställningsstöd via Arbetsförmedlingen är välkommen att ansöka.

Du söker jobbet genom att mejla ditt cv och ansökningsbrev till oss omgående.
Rekrytering sker löpande då vi önskar anställa så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Bilvårdare/Garagearbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde omgående eller enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@bnabilcenter.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BNA Bilcenter AB
Box 488, 184 26 Åkersberga
18440  ÅKERSBERGA 
Hemsida: www.bnabilcenter.se
  
Platsannons

Fysioterapeut/sjukgymnast till Solskiftets äldreboende

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Solskiftets äldreboende ligger i natursköna omgivningar i Åkersberga. Boendet har 36 stycken lägenheter för personer med somatiska sjukdomar. Dessa lägenheter är fördelade på 3 avdelningar/hus, blå, grön och röd. På boendet finns omvårdnadspersonal, sjuksköterska, arbetsterapuet och dig som fysioterapeut/sjukgymnast som tillsammans med våra boende arbetar för att skapa en lugn och trygg tillvaro med många gemensamma skratt. Titta gärna in på vår hemsida om vårt mysiga och trivsamma boende.

Vi söker nu dig som är fysioterapeut/sjukgymnast som är trygg i din själv och din yrkesroll, som tillsammans med vår arbetsterapeut kan skapa en god vård för våra boende samt vara ett stöd för boende, närstående och omvårdnadspersonal.

Arbetsuppgifter:

Bland annat att undersöka, förebygga och behandla funktionshinder som begränsar människans rörelseförmåga och möjligheter att klara det dagliga livet. Förskriva vid behov gånghjälpmedel. Planera, leda och delta i gruppgymnastiken. Undervisning till omvårdnadspersonal i förflyttningsteknik, kontrakturprofylax. Delta i teammöten tillsammans med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut och sjuksköterska, analys av fallrapporter och fallpreventiva åtgärder.

 

Kvalifikationer:

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet av liknande tidigare arbetsuppgifter är meriterande men inte ett krav. För tjänsten krävs att du har god datavana och utmärkta kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Du har vana att dokumentera och gör detta strukturerat.

 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad på 50 % vardagar dagtid.

 

Sista ansökningsdag:

15 januari 2018, intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag

 

 

 

 

 

 


Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1761
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Solskiftesvägen 9 -11
18433  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  
Platsannons

Omvårdnadspersonal till Solskiftets äldreboende

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Solskiftets äldreboende ligger i en naturskön omgivning i Åkersberga. Enheten har 36 lägenheter och är en del av produktionsförvaltingen Österåkers Kommun. Här arbetar ett team bestående av omvårdnadspersonal de flesta med undersköterskeutbildning, omvårdnadsansvarigsjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Vi arbetar ständigt med förbättring- och utvecklingsprojekt, stort som smått. Titta gärna in på vår hemsida och läs om vårt mysiga och trivsamma boende.

Arbetsbeskrivning
Undersköterska eller vårdbiträde i kommunalt äldreboende med inriktning främst mot somatisk omvårdnad. Sedvanliga omvårdnadsuppgifter, vissa delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter ingår. Planering av omvårdnad och social dokumentation i digitalt journalföringssystem (Procapita).

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning gärna med yrkeserfarenhet inom geriatrik, äldreboende eller hemsjukvård. Du bör ha intresse för god specifik omvårdnad. Datorvana och intresse för dokumentation. Kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Du bör ha god organisationsförmåga, kunna planera och strukturera ditt arbete, vara flexibel, ha god samarbetsförmåga, ett gott humör och nära till skratt. Det viktigaste är dock att du har ett genuint intresse att arbeta med äldre.

Stor vikt läggs till personlig lämplighet.

 

Anställningens omfattning:

Vi har flera olika tjänster med varierande tjänstgöringsgrad.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning, vikariat och anställning per timme.

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
180115, intervjuer kommer att ske löpande

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1758
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Solskiftesvägen 9 - 11
18433  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  

Platsannons

Taxiförare med TFL; Åkersberga. 2 platserVi söker två heltids kvällsförare. Dessutom ett antal extra anställda natt- och helgförare.

Vi har startplats i Åkersberga och Vallentuna.

Du måste ha TFL (Taxiförarlegitimation) för att kunna söka tjänsten. Du bor i Åkersberga, Vallentuna eller i närheten. Du tycker om människor och gillar att ge bra service till alla. Annars får du vara precis hur som helst. Alla är välkommen och får vara sig själva.

Du ska vara lugn, trygg, pålitlig, ärlig och punktlig. Om du har Taxi 020 eller Sverigetaxi leg. är det bra. Annars kan vi ordna med gratis utbildning.

Taxi Täljö AB är en två-bils åkeri ansluten till Taxi 020 AB/Sverigetaxi:s beställningscentral med de välkända gula bilar. Vi kör allt - färdtjänst, skol, bud, företag och allmänheten. Vi kör mest i norrort men ta körningar till och från hela Stockholms län! Hela dygnet. Alla dagar. Taxi 020/Sverigetaxi är huvudleverantör av taxitjänster till företag och allmänhet i Åkersberga, Vallentuna, Norrtälje och Vaxholm.

Vi har välvårdade Toyota Prius Plus miljöbilar (upp till sex passagerare) som är fullt utrustade med skolskylt, telefon, navigator, skyddskamera, läderklädsel, mm.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidAMF/FORA försäkring finns. Semestersättninging betalas ut varje månad (om du så vill). Gratis uniform.Provisionslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 1712
Webbplats:
Epostadress: taxi.taljo@swipnet.se
Övrigt: Om du är intresserade maila till taxi.taljo@swipnet.se med: Ditt namn Ditt bostadsort Ditt TFL nummer Ditt telefonnummer Ansökningar utan TFL besvaras ej! Annonsen får ej besvaras av bemanningstjänster!
Arbetsplats: 
Adress: Åkersberga
Täljö Ringväg 6
18492  ÅKERSBERGA Sverige
Hemsida: http://taxi.taljo@swipnet.se
  

Platsannons

Lärare i idrott åk 1-5

Nu söker vi dig, en erfaren, engagerad och positiv idrottslärare, som vill arbeta i en modern skola med kunskap i fokus. Du ska vara ödmjuk och engagerad, nyfiken och flexibel och vilja vara med och utveckla vår verksamhet. Via din undervisning syns ditt intresse för idrott och hälsa och du har förmågan att göra rörelse och idrott varierande, utvecklande och roligt.
Hos oss får du arbeta i en trivsam skola där du får möjligheten att påverka din och elevernas vardag.
Du får eleverna att växa, samtidigt som du är med och vidareutvecklar vår skola mot vår vision.
Vi har höga förväntningar på dig och ditt engagemang, och kan i gengäld lova dig ett mycket spännande uppdrag, där du kommer få vara med och utveckla vår skola.
Du är en entreprenör som vill arbeta på en skola där du kan få vidareutveckla dina pedagogiska idéer.

Du har högskoleutbildning med lärarlegitimation som styrker behörighet för undervisning i idrott.
Du är trygg i din lärarroll.
Du har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och föräldrar. Du har goda kunskaper inom IT.

För en bra lärandemiljö är det viktigt att du har förmåga att skapa god sammanhållning samt att du har en god elevsyn. Du har ett organiserat arbetssätt där du förmedlar kunskaper och inspirerar eleverna till att efter sina förutsättningar nå högsta resultat i idrott.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Goda kunskaper i svenska språket.
Kunskaper i schoolsoft är meriterande.
Intervjuer kommer att ske löpande.

Fredsborgskolan är en fristående skola med två separata byggnader, en för F-5 och en för 6-9. Vi arbetar med profiler, hälsa och rörelse för de yngre åldrarna (F-5) och Matematik och Språk för de äldre årskurserna (6-9).

Fredsborgskolan har idag ca 600 elever och är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur.

Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skola och utbildning är viktigt. Vi arbetar aktivt med skolutveckling inom olika fokusområden. Tydlighet, Förutsägbarhet och Struktur är tre ledord som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi utgår från ett formativt perspektiv i lärandeprocessen och förstärker det med en hög grad av IKT. Fredsborgskolan vill skapa goda förutsättningar för en utbildning där modern informationsteknik används som ett naturligt verktyg i skolarbetet. Vi använder oss av Schoolsoft för planering, information och bedömning.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Idrottspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@fredsborgskolan.se
Övrigt: Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig för rekryteringen, biträdande rektor Sara Höckert 070 819 09 00.
Arbetsplats: 
Adress: Fredsborgskolan/Lära i Österåker AB
Box 110
18421  Åkersberga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Utbildningsledare till Bergsättraskolan

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Vi söker utbildningsledare till Bergsättraskolan 
Du kommer du tillsammans med rektor och biträdande rektor ingå i skolans ledningsgrupp.
Vi söker två personer varav den ena ansvarar för utveckling av utbildning i förskoleklasserna och den andra ansvarar för utveckling av utbildning på fritidshemmet.

Några av våra verksamhetsmål
Trygga elever
Gott lärandeklimat med utmanande undervisning för alla våra elever
God föräldrasamverkan

Kvalifikationer
Du har en pedagogisk utbildning
Du har erfarenhet av arbete i förskoleklassen eller på fritidshemmet
Du har erfarenhet av arbetsledning 
Det här förväntar vi oss av en utbildningsledare på vår skola:
Du är en tydlig och entusiasmerande ledare
Du ser samarbete som en nödvändighet och har en förmåga att bygga respektfulla relationer

Anställningsform
Tillsvidare anställning.

Tillträde
Sker enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
2017-12-31. Interjuver kommer att ske fortlöpande.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1760
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Sjöfågelvägen 1B
18461  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  
Platsannons

Sjuksköterska till Vårdcentral sökes för trevligt samarbete!

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral samt arbete inom specifikt specialområde.

AddUs Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig.

Nu söker vi Sjuksköterskor för trevligt samarbete och som vill bemanna vården med oss!

Vi söker dig med yrkeserfarenhet av arbete på vårdcentral samt spetskompetens inom olika områden förekommande på vårdcentral. Vi har gott om uppdrag och utgår från dina önskemål.
Du kan välja att arbeta enstaka veckor eller heltid hos oss, vi har uppdrag och du bestämmer själv omfattningen!

OM OSS Addus Care – Vi får det att klaffa! Tillräcklig små för att ge dig ett personligt engagemang som leder till uppdrag du gillar. Vi förser vården med personal inom primärvård, sjukhus och kommun inom hela landet. AddUs Care bemannar med Läkare, Sjuksköterskor och Socionomer.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi erbjuder Du får en engagerad konsultchef som arbetar nära dig Trygg arbetsgivare med gällande kollektivavtal Stabila och trevliga uppdragsgivare  Möjlighet att påverka ditt schema Bra lön och goda villkor
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sandra.inderberg@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Addus Care AB
Götabergsgatan 18 BV
41134  Göteborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nannyakuten barnflicka/barnvakt Stockholm Åkersberga 2 em/v

Familj i Åkersberga söker en nanny två eftermiddagar i veckan, mellan kl. 15.30-18.00. Familjen har två barn i åldrarna 2 och 5 som ska hämtas från förskolan mellan kl. 15.30-16.00. Det är två aktiva och glada barn som älskar att leka utomhus och gå på äventyr!

Vi söker dig som är ansvarsfull, glad och har tidigare arbetslivserfarenhet av arbete inom barnomsorgen såsom barnvakt, förskola, praktik genom utbildning etc.

Anställd av Messamigos AB men hyrs ut till familjer som behöver hjälp i sin vardag. Arbetet sker i familjernas hem.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidUpp till 20%Beroende på barnvaktens profil erhålls mellan 110-140 kr/timmen samt OB-tillägg.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats: http://crew.nannyakuten.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Messamigos AB Nannyakuten
Jungfrugatan 35
11444  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://nannyakuten.se
  
Platsannons

171097 Personlig assistent till Åkersberga

Sedan 1995 har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Själbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det.

Jag söker extra personal.

Jag är en handikappad kille på 45 år som bor i Åkersberga.
Jag söker personal som kan jobba 
Torsdagar 8-17
Varannan onsdag 7.30-16.30
Samt en helg i månaden lör-sön mellan 10-23 
Det är bra om du kan Svenska då jag har svårt för tal och jag behöver ha skrivhjälp då och då.
Är du intresserad eller har frågor hör av dig till mig via mail: patricpost@gmail.com
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-06
Referens:
Webbplats: http://nara.careerhub.se/?_p=job&_pid=&_id=95966&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NÄRA AB
Box 1054
18626  Vallentuna Sverige
Hemsida: nara.nu
  
Platsannons

Förskollärare till Färglådans förskola

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Arbetsbeskrivning
Färglådans Förskola ligger i kärnan av Åkersberga, nära kommunikationer, affärscentrum och kommunhuset samtidigt som det är ett stenkast från skog och natur. På Förskolan ingår även språkförskolan Penseln som är en specialförskola som drivs i samarbete med Landstinget.

I januari 2017 gjorde vi en nystart av Färglådan med både personal från tidigare och ny personal. Nu behöver vi flera nya kollegor, både barnskötare och förskollärare. Vill du komma till oss tillsammans med kollegor så finns möjligheten idag. Vi har byggt upp en ny miljö inne med fint material och arbetar nu med att utveckla verksamheten mot en modernare förskola. Till våren kommer vi att göra en satsning på våra pedagogiska miljöer ute. Vi arbetar med språket i centrum.

Kvalifikationer
Du är förskollärare med lärarlegitimation. 

Arbetsbeskrivning
Som förskollärare ansvarar du för att verksamheten är forskningsanknuten och följer förskolans läroplan. Tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för barnet och barngruppen. Du är ansvarig för det pedagogiska utvecklingsarbetet och den pedagogiska dokumentationen. Du är ansvarig för att föräldramöten genomförs med ett välplanerat innehåll. I de dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad utifrån mål och innehåll. Förskolan är knuten till forskningsprogrammet Undervisning i förskolan på Malmö högskola och det är ett pågående arbete.

Kvalifikationer
Du har förskollärarexamen och lärarlegitimation. För oss är din personlighet viktig och att du uppskattar frihet under ansvar. Du ska ha en god pedagogisk kompetens som du vill förankra i ditt arbete med barn och kollegor. Vi använder iPad/dator i vårt arbete och det är viktigt att du ser fördelarna med det och vill knyta det till ditt pedagogiska uppdrag på ett genomtänkt sätt. Ditt barnfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt uppdrag, arbetslag och förskola. Du samverkar med barn, kollegor och föräldrar på ett lyhört sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt.

Vi vill driva förskolan mot visionen ”Den modernaste förskolan” och vill då bredda våra gemensamma kunskaps och erfarenhetsbank med några nya medarbetare. Under 2018 kommer vi att arbeta med kommande reviderade läroplanen. Vi kommer även att ha fokus på undervisning i förskolan.

 

Anställningens omfattning
Heltid/deltid

Anställningsform
Vikariat, eventuellt kan tjänsten vara tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde
2018-01-08

Sista ansökningsdag
2017-12-15


Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1740
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Skolvägen 26
18486  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  
Platsannons

Pedagog till fritidshemmet på Bergsättraskolan

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Vi söker pedagog till fritdshemmet på vår fina skola
Webb www.österåker.se/bergsättraskolan
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är en entusiasmerande och kreativ pedagog. Du kan konsten att skapa situationer där våra elever lyckas.
Du kommer att få möjlighet tillsammans med alla våra pedagoger att bedriva och utveckla verksamheten ytterligare.

Några av våra verksamhetsmål
Trygga elever
Gott lärande klimat
God föräldrasamverkan

Kvalifikationer
Du är en lagspelare som har erfarenhet av arbete med barn.

Anställningens omfattning
60 % fram till sommaren, anställning kan förlängas.

Tillträde
Sker enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
2017-12-31. Interjuver kommer att ske fortlöpande.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1757
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Sjöfågelvägen 1 B
18461  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  

Platsannons

Vi söker nu 2st skadereparatörer till vår nya skadeanläggning i Åkersberga

Om Biljouren:

Biljouren är ett företag med ca 42 anställda som idag är auktoriserade för Audi, VW , Skoda , VW Transport, Seat samt BMW som för ca 1år sedan byggt ny toppmodern skadeanläggning. Vi strävar efter att kunna uppfylla kundens alla önskemål gälande deras bil.

Dina arbetsuppgifter
Som bilplåtslagare kommer du att arbeta med reparationsarbeten. Du kommer att arbeta med allt ifrån enkla reparationer och mindre rikt arbeten till större strukturarbete. Erfarenhet av glasarbete ses som en merit men inget krav.

Din bakgrund
För denna tjänst söker vi dig som har:

. Några års yrkeserfarenhet från yrket
. Körkort klass B
. svenska i tal och skrift


Din profil:
Då Biljouren är auktoriserade som Skadespecialister för våra märken, krävs det att du är noggrann & ansvarstagande i din roll. De sätter stor vikt vid ditt personliga engagemang och samarbetsförmåga. För att vi skall kunna utföra säkra reparationer utbildar vi kontinuerligt våran personal i den senaste tekniken med hjälp av kurser hos Generalagenten.

Vi erbjuder:

. Bra lön.
. Konkurrenskraftiga villkor.
. En god och trygg arbetsmiljö.
. Trevliga och duktiga kollegor.
. Goda förmåner.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fredrik@biljouren.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Biljouren i Åkersberga AB
Sågvägen 8
18440  ÅKERSBERGA 
Hemsida:
  

Platsannons

Grus/Lastväxlare/Slambils förare

Vi söker dig med minst CE körkort och YKB för att köra grusbil, lastväxlare , och slambil.
Du utgår från vårt garage på Sågvägen.

Vi söker dig som:
Har CE behörighet
Har YKB
Är flexibel
Du är ordningsam , ansvarsfull
Gärna har yrkeserfarenhet


Breviks Allservice är beläget i Åkersberga och vi utför lastbilstransporter i yrkesmässig trafik.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Liftdumper- och lastväxlarförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnl avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: Chaufför
Webbplats:
Epostadress: lasse.breviksallservice@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Breviks Allservice AB
Breviksvägen 4
18463  Åkersberga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandläkare till Folktandvården Åkersberga

Vi är ett gäng trevliga och engagerade medarbetare som arbetar på Folktandvården i Åkersberga, vill du bli en av oss?   
 
Vi har glädjande nog många patienter som vill komma till oss och vi fortsätter att växa, därför välkomnar vi ytterligare en medarbetare till vår fina klinik som ligger på promenadavstånd från Åkersberga centrum/tåg/bussar. Vi som arbetar på Folktandvården Åkersberga är 11 tandläkare, 7 tandhygienister och 14 tandsköterskor som trivs och arbetar mycket bra ihop.  
 
Vi erbjuder  
dig som tandläkare varierande arbetsuppgifter inom både barn och vuxentandvård och önskar att du har ett specialintresse för barntandvård. Vi har mycket gott om patienter som önskar hög kvalitet på sin tandvård. Detta gör att utveckling och utbildning är ett måste hos oss, vi arbetar med öppna dörrar för ett ständigt lärande. Arbetsklimatet är mycket gott och det hörs många glada skratt under dagen. Vi är ett gäng som verkligen trivs ihop!   
 
Vi välkomnar dig
som är en duktig kliniker, gärna med några års erfarenhet, som kan kombinera god tandvård med ett gott patientomhändertagande och som samtidigt har ett ekonomiskt tänk. Givetvis ska du tycka att Folktandvårdens frisktandvård är ett lyckat koncept och arbeta engagerat med det. Kunden står i centrum och du har ett bra bemötande. Du behärskar det svenska språket väl, och uttrycker dig bra i både tal och skrift. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: kompetens, kvalitet och trygghet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 
Tjänsten är   
en tillsvidareanställning på hel/deltid. Vi kommer att ha intervjuer löpande under ansökningstiden, provanställning kan förekomma. Vid frågor kontakta gärna klinikchef Marie Telander-Geijer, tel 08-123 163 08 eller arbetsledare Madelene Bjurhammer, tel 08-123 161 82. Kontaktperson för TT är Ulrika Rebhan, tel. 08-123 152 32. 
 
Välkommen med din ansökan senast den 14 januari 2018.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1354&ProjectId=149544&DepartmentId=54774&MediaId=4632&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folktandvården
Hackstavägen 22
18431  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare

Dyvik Marina säljer, servar och reparerar båtar i trä, plast och aluminium. Båtplatser erbjuds sommar som vinter och här finns en Sjömack, Tillbehörsbutik och Bryggsortiment med öppet året runt. Hyr en båt hos oss via hyrbat.se, ett nytt sätt att uppleva båtlivet. Vårt läge strax norr om Åkersberga är centralt i skärgården och med en vik 800m lång och 150m bred finns manöverutrymme som samtidigt ger vind- och våglä.

Vi behöver nu en fastighetsskötare.

Du skall jobba med lite fastighetsunderhåll,enklare elarbeten, du skall göra en del enklare snickeriarbeten en del svetsjobb bryggunderhåll mm.

Vi ser gärna att du har jobbat med lite varierande arbetsuppgifter tidigare och är allmänt händig och inte rädd för att hugga i när det behövs.

Kökrort är vktigt både för att kunna ta sig ut till oss och även för att kunna åka och handla material som kan behövas för underhållet på varvet.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTills vidareenl avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: goran@dyvik.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dyviks Marina, Dyviks Center

18491  ÅKERSBERGA 
Hemsida:
  
Platsannons

Studiehandledare i swahili

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Vi söker stdiehandledare på swahili.
Vi söker dig som är utbildad lärare.
Du ska ha goda, dokumenterade kunskaper i svenska. Du ska ha god samarbetsförmåga, stor ansvarskänsla och förmåga att arbeta självständigt.
Du ska ha en god digital kompetens.

Anställningens omfattning: 20 %
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2018-01-02

 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1748
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Sjöfågelvägen 1 B
18461  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  
Platsannons

Projektchef

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Projektchef för Österåkers kommuns åtagande inom Sverigeförhandlingen - Samhällsbyggnadsförvaltningen
Arbetsplatsbeskrivning
Vi befinner oss i en stark utvecklingsfas med många pågående samhällsbyggnadsprojekt. Inom samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar drygt 90 personer. Vi arbetar ofta i projektform och samlar kompetensen från våra enheter i de olika samhällsbyggnadsprojekten. Vi arbetar i ett öppet klimat med fokus på samhällsnytta genom helhetsperspektiv. Målet är att skapa en attraktiv och hållbar stad! Vi är med i Sverigeförhandlingen och ser en stor nytta av att förlänga Roslagsbanan in till Stockholm city. Under 2018 kommer vi även delta i Citylab Action för att utveckla våra processer kring hållbar stadsutveckling.Tjänsten är placerad på exploateringsenheten som ingår i samhällsbyggnadsförvaltningen

Arbetsbeskrivning
Som projektchef ansvarar du i första hand för kommunens åtagande i Sverigeförhandling. Inom Sverigeförhandlingen ingår bland annat några av våra största stadsutvecklingsprojekt i Österåkers kommun och man ansvarar för att driva projekt från idé till genomförande.Du ansvarar i huvudsak för värdeåterföreningen samt strategi för genomförande av Sverigeförhandlingen som helhet. Du ansvarar även för projektets planeringsprocess, ekonomi, kvalitet och tidsplan och rapporterar till styrgruppen för stadsutvecklingsprojekten. De team du leder består av olika kompetenser inom hela stadsbyggnadsprocessen såsom detaljplaner, exploatering, kommunikation, infrastruktur och ekonomi. I rollen som projektchef är du även projektledare för stadsutvecklingsprojekt för att möjliggöra en hållbar och attraktiv stadsutveckling. Du är med och sätter ramarna för stadsutvecklingen, bidrar till att skapa attraktiva livsmiljöer samt ett gott arbetsklimat samt håller ihop de olika delarna för att få en effektiv process som leder mot våra gemensamma mål.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är civilingenjör, arkitekt, samhällsplanerare, civilekonom eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet av projektledning eller annan samordnande roll inom bygg- och fastighetsbranschen. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med fastighets- eller exploateringsfrågor, fastighetsutveckling eller stora stadsutvecklingsprojekt i tidiga skeden. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Som person är du duktig på att leda andra och skapa engagemang och delaktighet. Du har god samarbetsförmåga och har intresse att vilja hjälpa andra och se till helheten. Du har också ett gott omdöme, tänker strategiskt och driver självständigt ditt arbete framåt. Vi ser även att du har god språklig förmåga och är bra på att kommunicera med andra.

Vår verksamhet
Du blir en del av ett glatt sammansvetsat gäng där vi tillsammans skapar en god stämning och ett lärorikt utvecklande arbetsklimat.Våra medarbetare har ett stort eget ansvar för sitt arbete och sin arbetstid. Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi erbjuder flextid, friskvårdsbidrag, friskvårdstid och möjlighet att växla semesterdagstillägg till ledig tid.

Anställningens omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
Välkommen med Din ansökan och CV senast 2018-01-14
Vi kommer att genomföra denna rekrytering inom ramen för kommunens egna resurser. Vi ber därför vänligen rekryteringskonsulter att inte kontakta oss för att erbjuda sina tjänster.Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden och tjänsten kan därför tillsättas innan sista dag för ansökan.


Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Teknisk chef, kommun
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning HeltidEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1744
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Hackstavägen 22 184 86 Åkersberga
18486  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  

Platsannons

Populär hemtjänst söker duktiga vårdbiträden och undersköterskor!

1:a Hemtjänstkompaniet AB är en privat utförare av hemtjänst beläget i Stockholm. Vi arbetar aktivt för att ge medborgarna upplevelsen av den bästa samhällsservicen genom branschens mest engagerade och drivna medarbetare. Respekt, öppenhet och kvalité är de ledord vi arbetar efter och som genomsyrar hela vår organisation.

Arbetsbeskrivning:
Vård- och omsorgsinsatser hos oss på Hemtjänstkompaniet i Åkersberga.

Beskrivning av kvalifikationer:
Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och flexibel. Vi ser även att du är lugn och stresstålig problemlösare med ett genuint intresse för människors välbefinnande. Det är viktigt för oss att du alltid ser till kundens bästa och sätter deras behov i första rummet
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Då vi fortsätter att växa behöver vi utöka vår personalstyrka med fler duktiga, engagerade medarbetare! Vi söker Er som är ute efter en välmående och trivsam arbetsplats där vi har högt i tak och brinner för teamwork samt för att våra kunder skall få den bästa omvårdnaden och servicen som möjligt.
Vi söker både timanställda att arbeta vid behov, samt för arbete på fast rad med varierande tjänstekvoter och arbetstider belagda dagtid, kvällstid samt var tredje helg eller enligt ök.
Hör gärna av dig om du vill veta mer om oss eller boka in ett personligt möte. Vi söker dig som är här för att stanna och bli ett med oss!

Anställningsvillkor:
Provanställning enligt ök
Timanställning vid behov

Vi erbjuder:
Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Fast schema rad
Möjlighet att arbeta extra utöver schemarad Tjänstefordon som bilar och el-cyklar


Skicka ditt cv och personliga brev till: akersberga@hemtjanstkompaniet.se

Vid frågor kontakta Sophia Rubin på 08-400 258 55 eller 076 015 00 75.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVarierande Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/18102-1a-hemtjanstkompaniet-osterker-popular-hemtjanst-soker-duktiga-vrdbitraden-och-underskoterskor/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: 1:a Hemtjänstkompaniet
Huvudstagatan 22
17158  Solna Sverige
Hemsida: http://http://www.hemtjanstkompaniet.se
  
Platsannons

Förstelärare/Leg. Lärare i sv/en sökes till Röllingbyskolan

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

 

Röllingbyskolan är en ny kommunal grundskola med förskoleklass och elever i åk 4-9. 

Du kommer att arbeta tillsammans med övriga undervisande lärare och elevhälsopersonal för att säkerställa att eleverna når målen.

Vi ser att du jobbar lösningsfokuserat, har en positiv syn på ett inkluderande arbetssätt samt att du har ett genuint intresse för barn och ungdomar.

Arbetsuppgifter

Undervisning och uppgifter som hör till undervisningen samt mentorskap.

Förstelärarens uppdrag: 

Förstelärarens ämneskunskaper och undervisningsskicklighet ska spridas till fler lärare och leda till förbättrade elevresultat och ämnesutveckling.

Genom coachning och handledning ska försteläraren stödja kolleger i deras professionella utveckling samt det kollegiala lärandet på skolan. Exempel på coachande och handledande situationer kan vara metoddiskussioner, seminarier, spegling, klassrumsobservationer och enskilda samtal med kolleger.

Förutom den mer specifika ämnesdidaktiska utvecklingen av undervisningen ska försteläraren vid diskussioner, seminarier och handledningstillfällen med sina kolleger lägga fokus på:

o sambandet mellan undervisningsstrategier och ökade resultat

o hur lärare kan anpassa undervisningen till elevernas olika kunskapsnivåer och skapa inkluderande lärmiljöer

 o hur lärare kan ta tillvara elevernas återkoppling på undervisningen

o hur undervisningen kännetecknas av framgångsrik formativ bedömning

o hur IKT kan användas i undervisningen för att dokumentera, iscensätta miljöer, kommunicera, bearbeta och utforska olika sammanhang. 

Försteläraren ska tillsammans med skolledning systematiskt följa upp och analysera undervisningens innehåll och skolans resultat. Denna analys ska i sin tur leda till förslag på åtgärder som skolan eventuellt behöver vidta för att förbättra sina resultat. 

Försteläraren ska även bidra med omvärldsbevakning och uppdatering när det gäller för verksamheten relevant forskning.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i Sv/En 

Anställningens omfattning

100%

Anställningsform

Tillsvidare men med tidsbegränsat uppdrag som förstelärare

Tillträde

enl ö.k.

 

Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker fortlöpande. 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1588
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Hackstavägen 31
18432  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  
Platsannons

Projektingenjör

Som projektingenjör hos Scanmatic arbetar du med leverans av mät-, styr och reglertekniska lösningar. Arbetet kommer innefatta totalansvar för projektleveranser vilket innefattar att ta fram ritningsunderlag för elektroniksskåp, test av mätstationer, konfiguration av industridatorer och dokumentation. Eftersom de flesta av våra installationer är utomhus kommer fältarbete ingå i arbetsuppgifterna.Vi söker en projektingenjör med intresse för el- och datateknik. Du har en teknisk utbildning, t.ex. högskole- eller civilingenjör, i elektronik eller datateknik eller motsvarande. Du har också ett mycket stort teknikintresse i allmänhet. Erfarenhet inom analog och digital mätteknik och styr- och reglerteknik är meriterande. Vi ser att du är en duktig och kreativ problemlösare som snabbt kan sätta sig in i problemställningar och tillsammans med kunder och kollegor finna de smartaste lösningarna.

En positiv attityd, bra personliga egenskaper och laganda är faktorer som vi väger lika högt som det akademiska.
Scanmatic levererar industriella system, installation och utvecklingsuppdrag inom instrumentering, datainsamling och övervakning till professionella, industriella kunder inom offshore, energi, samhällsteknik och försvar. Scanmatic består av ett moderbolag och tre dotterbolag som tillsammans har 150 anställda och omsätter för 650 miljoner.

Scanmatic Environmental Technology AB är koncernens svenska dotterbolag som ansvarar för försäljning, projektledning, leverans och support på den svenska marknaden. Vi sitter i lokaler i Åkersberga där vi idag är fyra anställda. Våra största kunder är Strålsäkerhetsmyndigheten, SMHI och Vattenkraftindustrin.

Exempel på leveranser:
- Mätstationer för meteorologi, hydrologi och strålning
- Sensorer
- Miljömätteknik
- Mätsystem för dammsäkerhetsprojekt
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi erbjuder tjänstepension, försäkringar och möjlighet till bonus.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@smetab.se
Övrigt: Skicka ert CV och personligt brev till jobb@smetab.se. Vi utvärderar ansökningarna löpande.
Arbetsplats: 
Adress: SCANMATIC ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY AB
Rallarvägen 41
18440  ÅKERSBERGA Sverige
Hemsida: http://www.smetab.se
  
Platsannons

Personligt assistent till hästintresserad kvinna i Åkersberga sökes

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

En personlig assistent till hästintresserad kvinna i Åkersberga

Jag är en glad, aktiv och social kvinna med funktionsnedsättningar i armar och ben. Jag söker dig som vill hänga med i mitt häst- och hundliv, på träning, på shopping och annat. Du ska vara en social och empatisk kvinna mellan 25 och 50 år. Jag bor på en hästgård och tävlingsrider aktivt, därför ska du vara hästvan. Du ska behärska svenska flytande i tal och skrift, ha körkort och kan inte vara pälsdjursallergier. Det viktigaste är att personkemin stämmer, även om erfarenhet av att arbeta som personlig assistent och/eller motsvarande är meriterande. Arbetstid: Varierande dag, kväll, vardagar och helg. 75% med möjlighet till heltid. Varaktighet: Vi söker både en sommarvikatie och en ordinarietjänst. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Vi söker en trettiotimmars vik alt en 20 timmars vik + helgextra, samt extrapersonal på timme.

 

Vi söker dig som:


• Har erfarenhet från en liknande roll
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.
• B-körkort är meriterande men inget krav.

 Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:Snarast.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9887
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Warfvingesväg 39
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Vikarie till gruppbostäder

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som vårdare på gruppbostäderna i Österåkers kommun är både roligt och utvecklande. Du kommer tillsammans med övrig personal ge kunderna stöd i det vardagliga livet och vid olika sociala aktiviteter. Ditt arbete präglas av ansvar, möten och samspel med andra människor.

Kvalifikationer

Erfarenhet av liknande arbete är önsvärd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Eftersom dokumentation ingår som en del av arbetsuppgifterna ska du kunna uttrycka dig väl i det svenska språket både i tal och skrift samt ha god datavana.


Anställningens omfattning

Deltid


Anställningsform

Timanställning


Tillträde

Enligt överenskommelse


Sista ansökningsdag

 2018-02-28


Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://www.osteraker.se/omosteraker/ledigajobb.4.71fcf4251429dfd2f5ce46.html?rmpage=job&rmjob=1743
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Österåkers kommun
Skeppsdalsvägen 56
18491  Åkersberga Sverige
Hemsida: http://www.osteraker.se
  
Platsannons

bussmekaniker

Med mångårig erfarenhet är Nav1rekrytering den totala leverantören av personallösningar helt inriktade mot motorbranschen.

Oavsett om du söker något permanent eller något tillfälligt, så strävar vi efter att erbjuda dig ett jobb som passar, där du kan utvecklas och trivas.

Använd oss som din partner och coach för en spännande och framgångsrik karriär i motorbranschen.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som har god vana av att arbeta som mekaniker! 

Du kommer främst att arbeta med servicar men också en hel del med felsökningar. Du bör känna dig bekväm och kunnig i din roll som mekaniker och ha en bra erfarenhet från problemlösning och felsök. Du bör vara hungrig och sugen på att utvecklas i din yrkesroll. 

 

Din bakgrund

Du ska ha en fordonsteknisk utbildning och ska ha hunnit skaffa dig några års erfarenhet i branschen.

 

 

Vad vi erbjuder

Du kommer att vara anställd av Nav1rekrytering AB och arbeta som konsult.

Vi erbjuder ett roligt och fartfyllt arbete med mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Titta gärna in på vår hemsida www.nav1.se eller på vår facebooksida Nav1rekrytering för att se alla våra utannonserade tjänster. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsten tillsätts omgående.
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Bussmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://nav1rekrytering.nu/?aguid=141188F8B1484D1580608DB19346FFB2&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nav1Rekrytering AB
Nybrogatan 34 2 tr
11439  Stockholm Sverige
Hemsida: www.nav1.se
  

Platsannons

Gymnasielärare i matematik 50%

Skärgårdsgymnasiet söker en matematiklärare för undervisning i kurserna Ma1a och Ma1b. Tjänsten är en visstidsanställning under vårterminen 2018. Det finns senare möjlighet till fast anställning 100% , beroende på ämneskombination. Erfarenhet av undervisning i matematik tas i beaktande. Vi lägger stort värde vid att undervisning i matematik ska vara praktiskt användbar för eleverna. Detta innebär bland annat att vi arbetar ämnesintegrerat, där kunskaper i matematik kommer till användning i andra ämnen och yrkesgrupper. Ange gärna löneanspråk i ansökan

Vi söker dig som i första hand är legitimerad lärare. Undervisning på yrkesprogram är meriterande men inget krav. Som person har du en god kommunikativ förmåga och klarar på ett bra sätt att möta eleverna både i och utanför klassrummet. Du förväntas kunna hantera elevers olika förutsättningar och vid behov individanpassa din undervisning.Skärgårdsgymnasiet är en expansiv och framåtsträvande skola i Åkersberga som i huvudsak är inriktad på yrkesförberedande program. Skolan är lätt att nå med två minuters promenad från Roslagsbanan. På skolan finns programmen Bygg och anläggning (husbyggnad, målare och anläggningsförare), Hantverk (frisör, stylist), Fordon och transport, El och energi, Restaurang (kök, servering, bageri), Handel, Naturbruk (hästskötare, djurvårdare), samt Samhällsprogrammet med specialisering uniformsyrken. På skolan går det ca 400 elever och 55 personal. Skolan eftersträvar små undervisningsgrupper om ca 15 elever. Skolan har ett tillåtande klimat och en god stämning råder bland såväl elever som personal. Skolan erbjuder ett omfattande stöd för elever i behov av extra hjälp i sina studier. Vi tror på att alla elever ska ha rätt att nå sina mål, oavsett förutsättningar. För att ytterligare höja kvaliteten för elever och personal har skolan en egen uppskattad kock som lagar mat på plats i skolan
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidVikariat, ferietjänst, månadslön, Kollektivavtal Almega 40%-60%Vikariat, ferietjänst, månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: Matematiklärare
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Samarbete med eventuella rekryteringsfirmor är inte aktuellt. Intervjuer kommer att ske löpande, därför kan tjänsten bli tillsatt innan annonseringstiden är slut.
Arbetsplats: 
Adress: Skärgårdsgymnasiet ( Au Claves AB)
BOX 444
18426  ÅKERSBERGA Sverige
Hemsida: http://www.skargards.se
  

Platsannons

Elektriker - Byggel

Vi söker nu nya Installationselektriker med godkänd utbildning, certifikat och minst tre års erfarenhet inom elinstallation. Har du erfarenhet av ”byggel” är det en merit.
Som elektriker hos oss får du möjligheten att arbeta i en varierande miljö, där du ständigt lär dig nya saker, träffar intressanta kunder, kollegor och andra medarbetare ute på byggen.
Din vardag kommer att innebära förberedelse inför ett uppdrag, anpassning och etablering, montering och demontering av el
material och system hos våra kunder.
I Stockholm pågår det just nu ett antal stora och intressanta projekt som du kommer att bli en del av.
Exempel på kunder som vi samarbetar med just nu: Oscar Properties, Ikano, Einar Mattson m.fl.
Vi söker dig som är självgående, har förmågan att ta ansvar, bemöta kunder och kollegor med ett "smil".
Då arbetet innebär att röra sig mellan ett antal större projekt som vi är involverade i, behöver du vara flexibel och gilla ett högt tempo.
Vi ser gärna att du redan har erfarenhet av bygg el.

Universal Electric är ett 20 år gammalt företag fokuserat på elinstallation inom stora nybyggen. Vi arbetar med bl.a. elinstallation på stora köpcentra, hyreshus på 1000 tals lägenheter, kontorsfastigheter och några av Stockholms största tunnelbyggen.
Våra kunder är de flesta andra byggbolag, så som Oscar Properties, HSB, Atrium Ljungberg, Stena
Universal Electric ingår numer i en grupp företag inom Resona som bland annat håller på med egna byggprojekt, markanläggning och fastighetsförvaltning
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Serviceelektriker, installation
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- kollektivavtal EIO - fast månadslön plus övertidsersättning enligt ö.k - andra förmåner såsom privat sjukförsäkring - Goda utvecklingsmöjligheter
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: Elektriker
Webbplats:
Epostadress: erik@universalelectric.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UNIVERSAL ELECTRIC EUROPA AB
GARNSVIKSVÄGEN 40
18442  ÅKERSBERGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1180 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1982
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Gymnasielärare i svenska

Skärgårdsgymnasiet söker svensklärare för undervisning i kurserna svenska 1, 2 Tjänsten är visstidsanställning med eventuell möjlighet till förlängning. Erfarenhet av undervisning i svenska som andraspråk är något som tas i beaktande. Vi lägger stort värde vid att undervisning i svenska ska vara praktiskt användbar för eleverna. Detta innebär bland annat att vi arbetar med infärgning, eller ämnesintegrering, där kunskaper i andra ämnen kommer till användning även i svenskämnet. Dessutom förväntas du utveckla de kommunikativa förmågor eleverna behöver i sina framtida yrken. Övriga arbetsuppgifter är bland annat mentorskap. Ange löneanspråk i ansökan

Vi söker dig som i första hand är legitimerad lärare. Undervisning på yrkesprogram är meriterande men inget krav. Som person har du en god kommunikativ förmåga och klarar på ett bra sätt att möta eleverna både i och utanför klassrummet. Du förväntas kunna hantera elevers olika förutsättningar och vid behov individanpassa din undervisning.


Skärgårdsgymnasiet är en expansiv och framåtsträvande skola i Åkersberga som i huvudsak är inriktad på yrkesförberedande program. Skolan är lätt att nå med två minuters promenad från Roslagsbanan. På skolan finns programmen Bygg och anläggning (husbyggnad, målare och anläggningsförare), Hantverk (frisör, stylist), Fordon och transport, El och energi, Restaurang (kök, servering, bageri), Handel, Naturbruk (hästskötare, djurvårdare), samt Samhällsprogrammet med specialisering uniformsyrken. På skolan går det ca 400 elever och 55 personal. Skolan eftersträvar små undervisningsgrupper om ca 15 elever. Skolan har ett tillåtande klimat och en god stämning råder bland såväl elever som personal. Skolan erbjuder ett omfattande stöd för elever i behov av extra hjälp i sina studier. Vi tror på att alla elever ska ha rätt att nå sina mål, oavsett förutsättningar. För att ytterligare höja kvaliteten för elever och personal har skolan en egen uppskattad kock som lagar mat på plats i skolan
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidFerietjänst, månadslön, Kollektivavtal AlmegaFerietjänst, månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anders.lundin@skargards.se
Övrigt: Samarbete med eventuella rekryteringsfirmor är inte aktuellt. Intervjuer kommer att ske löpande, därför kan tjänsten bli tillsatt innan annonseringstiden är slut. Önskar att tjänsten tillsätts 8/1.
Arbetsplats: 
Adress: Skärgårdsgymnasiet ( Au Claves AB)
BOX 444
18426  ÅKERSBERGA Sverige
Hemsida: http://www.skargards.se
  

Platsannons

Kvällspersonal sökes, fast schemarad 60%

1:a Hemtjänstkompaniet AB är en privat utförare av hemtjänst beläget i Stockholm. Vi arbetar aktivt för att ge medborgarna upplevelsen av den bästa samhällsservicen genom branschens mest engagerade och drivna medarbetare. Respekt, öppenhet och kvalité är de ledord vi arbetar efter och som genomsyrar hela vår organisation.

Arbetsbeskrivning:
Vård- och omsorgsinsatser under kvällstid på fast schemarad om 60% i Åkersberga.

Beskrivning av kvalifikationer:
Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och flexibel. Vi ser även att du är lugn och stresstålig problemlösare med ett genuint intresse för människors välbefinnande. Det är viktigt för oss att du alltid ser till kundens bästa och sätter deras behov i första rummet
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B körkort.

Anställningsvillkor:
Start omgående
6 månader provanställning därefter fastanställning
Vi erbjuder:
Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Fast schema rad 
Möjlighet att arbeta extra utöver schemarad Vi i Åkersberga är ett glatt gäng som gärna ser till att alla i gruppen trivs och hjälps åt vid problem. Vi sitter i en ljus lokal på en härlig innergård i Åkersberga. Vi är familjära och brukar ibland hitta på aktiviteter tillsammans efter/innan arbetstid.


Skicka ditt cv och personliga brev till : akersberga@hemtjanstkompaniet.se

Vid frågor kontakta Sophia Rubin på 08-400 258 55 eller 076 015 00 75.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17359-1a-hemtjanstkompaniet-osterker-kvallspersonal-sokes-fast-schemarad-60/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: 1:a Hemtjänstkompaniet
Huvudstagatan 22
17158  Solna Sverige
Hemsida: http://http://www.hemtjanstkompaniet.se
  

Platsannons

Timvikarier sökes

1:a Hemtjänstkompaniet AB är en privat utförare av hemtjänst beläget i Stockholm. Vi arbetar aktivt för att ge medborgarna upplevelsen av den bästa samhällsservicen genom branschens mest engagerade och drivna medarbetare. Respekt, öppenhet och kvalité är de ledord vi arbetar efter och som genomsyrar hela vår organisation.

Arbetsbeskrivning:
Vård- och omsorgsinsatser, varierande arbetstider dagar, kvällar och helger i Åkersberga.

Beskrivning av kvalifikationer:
Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och flexibel. Vi ser även att du är lugn och stresstålig problemlösare med ett genuint intresse för människors välbefinnande. Det är viktigt för oss att du alltid ser till kundens bästa och sätter deras behov i första rummet
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B körkort.

Anställningsvillkor:
Start omgående
Vid behovsanställning


Vi erbjuder:
Vi i Åkersberga är ett glatt gäng som gärna ser till att alla i gruppen trivs och hjälps åt vid problem. Vi sitter i en ljus lokal på en härlig innergård i Åkersberga. Vi är familjära och brukar ibland hitta på aktiviteter tillsammans efter/innan arbetstid.
Kollektivavtal

Skicka ditt cv och personliga brev till : akersberga@hemtjanstkompaniet.se

Vid frågor kontakta Sophia Rubin på tel: 08-400 258 55 eller 076 015 00 75.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVarierande Behov / timFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17247-1a-hemtjanstkompaniet-osterker-timvikarier-sokes/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: 1:a Hemtjänstkompaniet
Huvudstagatan 22
17158  Solna Sverige
Hemsida: http://http://www.hemtjanstkompaniet.se
  

Platsannons

Personlig assistent

Kort beskrivning av företaget: Jobbar hemma hos mig en man på 45år, hjälper mig i mitt vardagliga liv.

Beskrivning av arbetsuppgifter: Hjälpa med vardagliga saker som kunden ej klarar själv. Följa med på dennes jobb och andra aktviteter.

Beskrivning av kvalifikationer: Gärna jobbat inom assistent-yrket ett tag. Skinn på näsan Tycka om att arbeta med människor i behov av hjälp Glad och positiv är bra egenskaper Tycka om att tex laga mat och baka Pyssla
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidBehovsanställning. Varannan helg 9-23 och extra vid behov/sjukdom
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Personlig assistent
Webbplats:
Epostadress: jennyniklas12@gmail.com
Övrigt: Vid anställning vill vi ha utdrag ur belastningsregistret
Arbetsplats: 
Adress: Patric Melin assistans

18441  ÅKERSBERGA 
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska/vårdbiträde Attendo Kantarellvägen, Åkersberga

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Nu har vi öppnat vårt nya fina livsstilsboende och söker flera medarbetare. Vill du bli en del av vårt team? Vi söker både dag-och nattpersonal för timvikariat

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och/eller vårdbiträde med lång erfarenhet inom äldreomsorgen.
Attendo Kantarellvägen är ett livsstilsboende med konceptet "Kultur&Nöje. Livet för våra boende på Kantarellvägen ska bjuda på många kulturella och underhållande aktiviteter såsom musik, dans, sång, teater, högläsning,konst, mat och dryck.
Boendet har 40 lägenheter fördelat på två plan - ett för somatiskt sjuka och ett för demenssjuka. Vi arbetar i team med sjuksköterska, omvårdnadspersonal och rehab och med den boende i centrum.
Du som kommer att arbeta hos oss får mycket gärna bidra med sång, spela instrument, måla eller annat "kulturellt och nöjsamt! Du ska var glad, öppen och positiv och du ska bidra till våra boendes trygghet och livskvalitet med ditt arbete och din närvaro.
Du ska behärska svenska språket i tal och skrift och vara trygg med att dokumentera elektronisk.
För att arbeta på våningsplanen för demenssjuka bör du ha erfarenhet av liknande arbete och gärna ha gått webutbildningen Demens ABC.


Du mailar in din ansökan och anger Kantarellvägen i rubriken. Intervjuer kommer att ske löpande.
Publiceraddatum: 2017-10-20
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid75-100% Endast timvikariatIndividuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-01
Referens: 20478
Webbplats: https://www.attendo.se/tj%C3%A4nster/undersk%C3%B6terskav%C3%A5rdbitr%C3%A4de-attendo-kantarellv%C3%A4gen-%C3%A5kersberga-0
Epostadress: christina.vonsegebaden@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Kantarellvägen 5B
18434  Åkersberga Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  

Platsannons

Sjuksköterska/Distriktssköterska

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska/ distriktssköterska på en husläkarmottagning såsom hemsjukvård, mottagningsarbete och telefonrådgivning.


Vi söker en sjuksköterska/distriktssköterska till vår mottagning i Åkersberga. Vi söker dig som arbetat som sjuksköterska/distriktssköterska minst 1 år och som har erfarenhet av hemsjukvård och mottagningsarbete.

Vi är en mindre privat husläkarmottagning med ca. 5100 listade patienter i olika åldrar. Vår mottagning består idag av fyra läkare, två distriktssköterskor, en mottagningssköterka och två undersköterskor.
Publiceraddatum: 2017-10-18
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi söker en sjuksköterska/ distriktssköterska till vår mottagning i Åkersberga. Vi söker dig som arbetat som sjuksköterska/distriktssköterska minst 1 år och som har erfarenhet av hemsjukvård och mottagningsarbete
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Sjuksköterska
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ÖSTERÅKERSDOKTORN AB
HACKSTAVÄGEN 22
18431  ÅKERSBERGA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska

sedvanliga USK arbetsuppgifter

Du har jobbat på vårdcentralen tidigare, helst med kassaregistreringar och vanlig receptionsarbete.

Vi är en privat VC i Åkersberga som har avtal med Landstinget
Publiceraddatum: 2017-10-18
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi söker en USK med erfarenhet i journalsystem TakeCare, kassa och hemsjukvård.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: USK
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ÖSTERÅKERSDOKTORN AB
HACKSTAVÄGEN 22
18431  ÅKERSBERGA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Föräldrakooperativet Klippan söker engagerad förskollärare

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Klippans förskola utifrån våra mål och visioner. Du har som förskollärare det övergripande ansvaret för det pedagogiska arbetet på din avdelning och ska tillsamman med kollegor driva utvecklingsarbetet samt det systematiska kvalitetsarbetet på Klippans förskola.

Du ansvarar för att planera och leda det dagliga arbetet på avdelningen. Du ansvarar också för avdelningens pedagogiska utveckling och genomförande av läroplanens mål. I samarbete med övriga pedagoger följer du upp, dokumenterar och utvecklar verksamheten. Vi startar under hösten med användning av Unikum för den pedagogiska dokumentationen, meriterande att arbetat med Unikum eller liknande system.

Vi söker dig med en positiv inställning och förmågan att se till varje barns individuella behov, samt ser möjligheter i barns kreativitet, utveckling och lärande. Har förmågan att ta egna initiativ, är lösningsinriktad och har ett helhetstänk i sitt arbete. Du är engagerad och närvarande i att stödja barnen i deras utveckling och lärande, du använder dig av pedagogisk dokumentation för att synliggöra verksamheten.

Klippans förskola är ett litet familjärt föräldrakooperativ beläget i Åkersberga. Vår förskola ligger centralt i Åkersberga med en fin gård som inbjuder till fantasi och mycket lek, samtidigt har vi nära till både skog, kommunikationer och annan service. Klippan strävar efter att ha små barngrupper och hög personaltäthet och vi är i dagsläget tre avdelningar med ca 10-15 barn per avdelning samt tre pedagoger på varje avdelning. På förskolan har vi även en egen förskolechef som är delaktig i den dagliga verksamheten.
Publiceraddatum: 2017-10-16
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde: under hösten 2017 enligt överenskommelse. Omfattning: 80-100%Lön: enligt överenskommelse (kollektivavtal finns)
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens: Förskollärare
Webbplats:
Epostadress: personalansvarig@klippansforskola.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FÖRÄLDRAKOOPERATIVET KLIPPAN EKONOMISK FÖRENING
BERGAVÄGEN 16
18430  ÅKERSBERGA Sverige
Hemsida: http://klippansforskola.se
  
Platsannons

Härlig klass med 11-åringar söker lärare (81422)

Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi nu en erfaren lärare till en klass årskurs 5. Tjänsten är flexibel på 60–100% och sträcker sig främst till och med 21/12 2017. Chans till förlängning även under vårterminen 2018 finns, vilket ger dig en god möjlighet att komma in i skolans verksamhet och utveckla ett fint samarbete med en klass härliga elever. Placeringsort är Åkersberga, dit du smidigt tar dig med roslagsbanan som stannar på promenadavstånd från skolan.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär att du ska planera och bedriva undervisning enligt läroplanen för årskurs 5. Möjlighet finns till att arbeta i par med en annan lärare på skolan och att man då har gemensamt ansvar för två klasser. Du introduceras på arbetsplatsen och både vi från Veterankaraft samt skolan är mycket måna om att du skall få en så bra start som möjligt.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare, eller du som har en annan likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet som klasslärare. Som person har du ett flexibelt arbetssätt och är nyfiken på nya utmaningar. Du tycker om att sätta eleverna i centrum och har ett positivt förhållningssätt och hög delaktighet. Viktigt är att du är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat. Du har lätt för att samarbeta med såväl elever, andra kollegor och även föräldrarna. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Om du är upptagen tar vi tacksamt emot tips om en branschkollega.


Ansökan
Intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka.
Publiceraddatum: 2017-10-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-15
Referens: 3499
Webbplats: http://veterankraft.se/veteran/annons/?jaid=3499
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Veterankraft AB
Vendevägen 90
18232  Danderyd Sverige
Hemsida: http://veterankraft.se
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare extrajobb i Åkersberga!

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-09-26
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-14
Referens:
Webbplats: http://jobs.brandimpact.se/jobs/49900-eventpersonal-saljare-extrajobb-i-akersberga?promotion=19048-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brand Impact
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.brandimpact.se/
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare extrajobb i Åkersberga!

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-09-20
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-09
Referens:
Webbplats: http://jobs.brandimpact.se/jobs/49900-eventpersonal-saljare-extrajobb-i-akersberga?promotion=19048-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brand Impact
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.brandimpact.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal