Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 14:07

Lediga jobb i Örkelljunga kommun (1257), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd10 009
Täthet31,33Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area329,70Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land319,50Landareal (km²)
Sjö10,20Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Ordermottagare med intresse för sälj

Kort om tjänsten
Vi söker för omgående start en person till Continental Bakeries säljsupport. Tjänsten är på heltid och belagd i Åsljunga utanför Örkelljunga.
Du har tidigare erfarenhet från ordermottagning och kundsupport eller innesälj. Du kommer att jobba i ett team med tre andra personer och arbeta kontorstider.

Sökord: ordermottagning, sälj, innesälj, logistik, supply chain, support, kundservice


Mer om tjänsten
Som säljsupport på Continental Bakeries kommer ditt huvudområde att vara ordermottagning, det innebär bland annat att:
– registrera order,
– hantera fraktdokument,
– boka frakter samt,
– reklamationshantering

Då du kommer ha daglig kundkontakt och ge våra kunder alert support på allra bästa sätt ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från sälj eller kundservice.
Du kommer även att assistera exportchefen med prognosarbete, uppläggning samt uppdatering av prislistor i SAP.

Du kommer att ha mycket kontakt över både mail och telefon med kunder och internt.
Språket som används på arbetsplatsen är engelska och det är därför ett krav att du har goda kunskaper i både tal och skrift.
Du har goda kunskaper i Excel och en förståelse för Word och presentationer i Powerpoint.

Meriterande:
– Tidigare erfarenhet från arbete i SAP
– Språkkunskaper i tyska


Din profil
Som person är du duktig på att bemöta kunder.
Du har koll på logistik och affärssystem och kanske har du erfarenhet från att ha arbetat inom supply chain sedan tidigare.
För att trivas i rollen som säljsupport är du som person framåt, noggrann och självgående med förmågan att bygga relationer.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Ordermottagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 3991
Webbplats: http://www.dreamwork.se/jobbsokare/jobb.aspx?id=3991
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dreamwork Scandinavia AB
Drottninggatan 1
25221  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.dreamwork.se/
  
Platsannons

OnePartnerGroup söker Supply Chain Manager

På uppdrag av kund söker nu OnePartnerGroup en supply chain manager med start omgående eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter
Som Supply Chain Manager har du det strategiska och operativa ansvaret för logistik- och distributionsfunktionen där du coachar och leder dina medarbetare både i det dagliga arbetet och i förbättringsarbeten. Du bidrar också till det fortsatta arbetet med att flytta fram Supply chain-funktionens position i organisationen genom att skapa affärsnytta för kunderna.


Din profil
• Ansvarar för kundens supportavdelning.
• Ansvarig för kundens prognos- och produktionsplanering.
• Leda och coacha ett team med flertal medarbetare i det dagliga arbetet samt att förbättra vår/a servicegrader, leveransprecision, huvudplanering och prognossystem.
• Identifiera och kontinuerligt följa upp relevanta logistiska nyckeltal och analysera hur dessa kan förbättras såsom kapitalbindning, PIA och säkerhetslager.
• Omsätta strategiska mål till konkreta KPI:er för Supply Chain.
• Driva och leda avdelningen att sätta och nå mål i det kontinuerliga förbättringsarbetet.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 36-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens: 5662
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5662
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Helsingborg AB
Grustagsgatan 1B
25464  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/-säljare med garantilön sökes till Örkelljunga

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi över 10 säljkontor i Sverige från norr till söder och mer än 40 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säkerhetsrådgivare/-säljare till vårt framgångsrika team i Örkelljunga.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand
- har viljan och hungern att lära dig jobbet
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga
- är målmedveten och tävlingsinriktad
- är självständig och driven

Vi erbjuder till rätt person ett säljjobb inom den växande säkerhetsbranschen, i vilken vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhetsleverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coachning och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och för att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas i din roll och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga säljtävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa säljskolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till david.roos@stl.nu


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljyrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.


Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstartsmöte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs det att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: Säkerhetsrådgivare
Webbplats:
Epostadress: david.roos@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Jobbansökan Bjuv
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar AB
Murmansgatan 124
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  

Platsannons

Driven och engagerad mediasäljare som tycker det är kul med kundbesök!

.

RDS Förlag är ett snabbt växande medieförlag som under många år har arbetat med redaktionell kommunikation och marknadsföring. Med stort fokus på att utveckla engagerande och inspirerande innehåll skapar vi plattformar för dialog bland våra kunders målgrupper. För oss handlar Content Marketing om att arbeta mot specifika målgrupper och att skapa relevant och engagerande innehåll till dessa.

Idag söker vi dig i Örkelljunga  som har passion för försäljning och vill utvecklas inom mediabranschen. Du som söker efter ett jobb som ger dig stort ansvar och möjlighet att påverka och styra din egen vardag passar perfekt in i rollen som mediasäljare hos oss. Här blir du involverad i hela processen, allt från första kontakt med kund till avslutat projekt och vidare samarbete. I denna hybridroll som projektledare och mediasäljare har du möjlighet att utveckla din försäljnings- och ledningsförmåga - något som ger dig de rätta förutsättningarna för att kunna klättra vidare på karriärstegen.

Arbetsbeskrivning:
Du ansvarar för mötesbokning, kundmöten, försäljning och skapande av redaktionellt innehåll till våra olika temanummer. Till din hjälp har du ett engagerat säljteam, redaktion, AD, skribenter och säljcoacher. Du kommer att arbeta temainriktat i perioder om 3 månader, där du ansvarar för att sälja redaktionell marknadsföring till såväl nya som befintliga kunder. Din uppgift ligger primärt i att skaffa nya och underhålla befintliga kunder, samt jobba med fotografering och intervjuer som ligger till grund för det material redaktionen skapar.
Vi arbetar mestadels ute hos kund där vi spenderar cirka 80% av arbetstiden. Utöver detta lägger vi cirka 20% på mötesbokning och administrativa uppgifter.

Känner du att du är en driven och motiverad säljare, men saknar erfarenhet från intervju, fotografering eller någon annan aspekt av jobbet? Du kan ändå vara rätt person!
Vi internutbildar alla våra kollegor och för dig som mediasäljare kommer vi erbjuda möjligheten att komma på utbildning för att få lära dig allt om jobbet av våra kollegor på redaktionen och våra säljcoacher.Vi söker dig som:
Har stor passion för försäljning
Motiveras av högpresterande kollegor
Trivs med frihet under ansvar
Vill lära dig mer om försäljning och media
Drivs av att göra affärer och har en ambition om att lyckas


Vi erbjuder:
Möjlighet att jobba med en marknadsledande produkt
En positiv och inkluderande miljö
Varierat arbete med fokus på försäljning och mediaproduktion
Stor frihet under ansvar
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Mediasäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-16
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95463
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: RDS Förlag AB
Gårdsfogdevägen 18
16870  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.enterprisemagazine.se
  
Platsannons

Vuxenhandläggare med inriktning integration

Örkelljunga är en del av ”Familjen Helsingborg” där 11 kommuner i det expansiva Skåne Nordväst tillsammans arbetar för att gynna den gemensamma regionen. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. Örkelljunga kännetecknas av en närhet där ett starkt samarbete och korta beslutsvägar utgör styrkan i den lilla kommunen. Här har du som medarbetare större möjlighet att påverka din personliga utveckling likväl som verksamhetens utveckling i stort. I Örkelljunga kommun arbetar vi med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord; kunskap, omtanke och handling. Som en del av Örkelljunga kommun har du möjlighet att arbeta gränsöverskridande och göra skillnad.

Socialförvaltningen i Örkelljunga kommun består av äldreomsorg, omsorg för funktionsnedsatta, individ och familj, hemsjukvård och administration. Förvaltningen har drygt 300 medarbetare och verksamhet bedrivs dygnet runt. Vi står inför en spännande framtid med många utmaningar.ARBETSUPPGIFTER
Vuxenhandläggare med inriktning integration har tillsammans med vårt duktiga team ett brett ansvar som i stort innebär att vi ansvarar för att de flyktingar som kommer till kommunen får det stöd och den hjälp som de är i behov av. Du har regelbunden kontakt med de flyktingar som kommunen tagit emot, handlägger ekonomiskt bistånd i de fall där det är aktuellt och sköter de lägenheter som kommunen hyr. Du planerar och genomför mottagandet av nyanlända samt är till praktisk hjälp vid bosättning och initiala kontakter. Körkort är ett krav.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen eller, enligt arbetsgivaren, likvärdig utbildning och några års erfarenhet av arbete inom socialtjänsten, gärna inom arbete med nyanlända flyktingar. Vi förväntar oss att du har god kännedom om samhället och olika myndigheters uppdrag. Vi förväntar oss att du har ett gott bemötande, förmåga att kommunicera, analysera och i skrift dokumentera ditt arbete. Du är uppdaterad när det gäller relevant lagstiftning och har en god samarbetsförmåga, men har även vana av att arbeta självständigt. B- körkort är ett krav. Socialförvaltningens verksamhetsprogram är Treserva.
Som person ser vi att Du är utvecklingsinriktad, kommunikativ, stabil och flexibel. Du skall vara kulturellt medveten, självgående, tydlig och ser lösningar istället för problem. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser därav gärna manliga sökande.


ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfaldsfrämjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under annonseringstiden. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: A731669
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7baa9e97-df04-49a9-b498-caac92bc591d&TK=1188b360-c6e1-4de8-a4cb-a227b30686da
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Socialförvaltningen
Biblioteksgatan 10
28680  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

OnePartnerGroup söker maskinställare CNC automat/stångsvarvning

På uppdrag av kund söker nu OnePartnerGroup maskinställare CNC : automat/stångsvarvning med start omgående eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter
Under den inledande fasen av anställningen är det fokus på att producera men i förlängningen ser vi gärna att du kan ta ett ökat ansvar och ställer maskiner själv.


Din profil

* Har du formell utbildning, gärna s.k Grönt Certifikat inom CNC-teknik är detta ett stort plus.
* Vi vill att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med CNC-teknik under de senaste 3 åren. Gärna inom automat/stångsvarvning.
* Har du tidigare erfarenhet av styrsystem för Okuma och Mazak är detta meriterande.
* Du som söker är en lagspelare som har enkelt för att samarbeta med andra och är strukturerad, arbetssam och noggrann.
* Att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift är en förutsättning för att klara jobbet.
* Har du truckkort är detta meriterande men inget krav


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 36-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Maskinställare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Referens: 5631
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5631
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Helsingborg AB
Grustagsgatan 1B
25464  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Lärare i Fr gärna i kombination med annat ämne

Örkelljunga är en del av ”Familjen Helsingborg” där 11 kommuner i det expansiva Skåne Nordväst tillsammans arbetar för att gynna den gemensamma regionen. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. Örkelljunga kännetecknas av en närhet där ett starkt samarbete och korta beslutsvägar utgör styrkan i den lilla kommunen. Här har du som medarbetare större möjlighet att påverka din personliga utveckling likväl som verksamhetens utveckling i stort. I Örkelljunga kommun arbetar vi med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord; kunskap, omtanke och handling. Som en del av Örkelljunga kommun har du möjlighet att arbeta gränsöverskridande och göra skillnad.

Följ med på vår resa från bra till bäst!

Med det övergripande syftet att nå en högre måluppfyllelse i samtliga verksamheter inom Örkelljunga utbildningsförvaltning arbetar vi utifrån en gemensam utvecklingsplan. Vår utvecklingsplan ger oss förutsättningar att skapa en helhet av alla utvecklingsprocesser och stödjer oss på vår resa från bra till bäst!

Kungsskolan är Örkelljunga kommuns högstadium med ca 300 elever och 50 medarbetare. Skolan ligger centralt i Örkelljunga. Vill du vara med och utveckla vårt högstadium är du verkligen den vi söker. Välkommen med din ansökan!ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i åk 7-9. Mentorskap kan komma att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i ämnet franska i årskurs 7-9. Du tycker om att undervisa och har lätt för att skapa goda relationer med dina elever. Du är flexibel och nytänkande när det gäller arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfalds främjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 40 % - 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tjänsten tillträdes 2017-01-08 eller efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: A731563
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d3d0e227-07f4-4fd7-bd91-19ceb0d613e3&TK=80dfdbef-9f7f-4da6-88b2-4142bbb16090
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Box 114
28622  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rörläggare/Anläggare

Örkelljunga är en del av ”Familjen Helsingborg” där 11 kommuner i det expansiva Skåne Nordväst tillsammans arbetar för att gynna den gemensamma regionen. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. Örkelljunga kännetecknas av en närhet där ett starkt samarbete och korta beslutsvägar utgör styrkan i den lilla kommunen. Här har du som medarbetare större möjlighet att påverka din personliga utveckling likväl som verksamhetens utveckling i stort. I Örkelljunga kommun arbetar vi med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord; kunskap, omtanke och handling. Som en del av Örkelljunga kommun har du möjlighet att arbeta gränsöverskridande och göra skillnad.

Samhällsbyggnadsförvaltningen förser Örkelljunga kommun med viktig samhällsservice. Förvaltningen ansvarar för kommunalteknisk service och produktion inom områdena plan och bygg, kart och mät, gata, park, trafik, fastighetsskötsel, vatten och avlopp samt lokalvård. Förvaltningen har cirka 50 medarbetare.


ARBETSUPPGIFTER
Som rör-/anläggare har du ansvar och frihet att planera din arbetsdag. Du kommer bland annat att planera, projektera och dimensionera ledningsdragningen tillsammans med andra enheter i kommunen.
Du kommer att göra inköp av material samt att avropa entreprenörs- eller konsultarbeten. Ta beslut om akuta åtgärder, hur de ska åtgärdas samtidigt kontakta berörda invånare och bli kontaktad av invånare på plats när du utför ditt arbete. I jobbet ingår även att leta läckor, åtgärda stopp i ledningen och liknande undersökningar.
Upprätthålla arbetsrutiner i vårt egenkontrollsprogram och komma med förbättringar till handlingsprogram och framtidsplaner.
M.a.o. dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av service och underhåll av det kommunala VA-ledningsnätet.
I ditt jobb kommer du att få tillgång till en bil, mobiltelefon samt surfplatta.

I tjänsten kan beredskap (reningsverk, vattenverk, pumpstationer, tryckstegringsstationer) ingå ca var 5:e vecka.

Du kan kontakta Tina Huhtala även kvällar och helger om du har fler frågor. Tiden 24/11-3/12 svarar Jonnie Svensson på dina frågor.

Urvalet kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har minst gymnasieutbildning inom bygg- och anläggning, avslutad lärlingsutbildning, KY-utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig.
Du förstår, talar och läser svenska utan svårigheter.
Geosecma för ArcGIS använder vi idag som kartsystem. För bl.a. akuta meddelanden till invånare i kommunen använder vi SMS-tjänster.

Dagens och framtidens livslånga lärande i arbetslivet kommer att kräva ett innovativt tankesätt, engagemang, nyfikenhet, tålamod och samarbetsvilja av anställda, varför vi eftersträvar detta i vår framtida planering i verksamheten där du också hänger på. Då vi arbetar med flera olika datasystem är vanan att använda datorer ett krav.
Erfarenhet inom VA-området är meriterande.
B-körkort är ett krav.
BE-körkort är önskvärt då vi drar tunga släpvagnar

ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid samt att bilarna är utrustade med alkolås. Vi bedriver både jämställdhets-och mångfaldsfrämjande insatser.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Väg-och anläggningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Beredskapstjänstgöring kan ingå. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens: A731415
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7bdfd369-d1c0-41f3-a1d6-0cc86ceb1cdd&TK=83c0815b-5c7c-4786-aa06-c7ae949d1062
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, VA- enheten
Örkelljunga
28680  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i Ty i kombination med annat ämne

Örkelljunga är en del av ”Familjen Helsingborg” där 11 kommuner i det expansiva Skåne Nordväst tillsammans arbetar för att gynna den gemensamma regionen. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. Örkelljunga kännetecknas av en närhet där ett starkt samarbete och korta beslutsvägar utgör styrkan i den lilla kommunen. Här har du som medarbetare större möjlighet att påverka din personliga utveckling likväl som verksamhetens utveckling i stort. I Örkelljunga kommun arbetar vi med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord; kunskap, omtanke och handling. Som en del av Örkelljunga kommun har du möjlighet att arbeta gränsöverskridande och göra skillnad.

Följ med på vår resa från bra till bäst!

Med det övergripande syftet att nå en högre måluppfyllelse i samtliga verksamheter inom Örkelljunga utbildningsförvaltning arbetar vi utifrån en gemensam utvecklingsplan. Vår utvecklingsplan ger oss förutsättningar att skapa en helhet av alla utvecklingsprocesser och stödjer oss på vår resa från bra till bäst!

Kungsskolan är Örkelljunga kommuns högstadium med ca 300 elever och 50 medarbetare. Skolan ligger centralt i Örkelljunga. Vill du vara med och utveckla vårt högstadium är du verkligen den vi söker. Välkommen med din ansökan!ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i åk 7-9. Mentorskap ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i tyska och ett annat ämne i åk 7-9. Du tycker om att undervisa och har lätt för att skapa goda relationer med dina elever. Du är flexibel och nytänkande när det gäller arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfalds främjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tjänsten tillträdes 2017-01-08 eller efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: A731540
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1b508d03-97c7-4aa6-8080-97b56dec296c&TK=86b0227c-7d80-40f6-8d19-2a3ab18e2c52
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Box 114
28622  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i Sv/En till Kungsskolan

Örkelljunga är en del av ”Familjen Helsingborg” där 11 kommuner i det expansiva Skåne Nordväst tillsammans arbetar för att gynna den gemensamma regionen. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. Örkelljunga kännetecknas av en närhet där ett starkt samarbete och korta beslutsvägar utgör styrkan i den lilla kommunen. Här har du som medarbetare större möjlighet att påverka din personliga utveckling likväl som verksamhetens utveckling i stort. I Örkelljunga kommun arbetar vi med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord; kunskap, omtanke och handling. Som en del av Örkelljunga kommun har du möjlighet att arbeta gränsöverskridande och göra skillnad.

Följ med på vår resa från bra till bäst!

Med det övergripande syftet att nå en högre måluppfyllelse i samtliga verksamheter inom Örkelljunga utbildningsförvaltning arbetar vi utifrån en gemensam utvecklingsplan. Vår utvecklingsplan ger oss förutsättningar att skapa en helhet av alla utvecklingsprocesser och stödjer oss på vår resa från bra till bäst!

Kungsskolan är Örkelljunga kommuns högstadium med ca 300 elever och 50 medarbetare. Skolan ligger centralt i Örkelljunga. Vill du vara med och utveckla vårt högstadium är du verkligen den vi söker. Välkommen med din ansökan!ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i åk 7-9 i ämnena svenska och engelska. Mentorskap ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i ämnena svenska och engelska i åk 7-9. Du tycker om att undervisa och har lätt för att skapa goda relationer med dina elever. Du är flexibel och nytänkande när det gäller arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfalds främjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tjänsten tillträdes 2017-01-08 eller efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: A731525
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=76cd1f9c-3f5f-49aa-a763-d9f36473620f&TK=0d4fd2c5-eaca-4b83-a4dd-9b242fe28922
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Box 114
28622  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

OnePartnerGroup söker maskinställare fleroperationsmaskiner !

På uppdrag av kund söker nu OnePartnerGroup maskinställare fleroperationsmaskiner med start omgående eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter
Under den inledande fasen av anställningen är det fokus på att producera men i förlängningen ser vi gärna att du kan ta ett ökat ansvar och ställer maskiner själv.


Din profil

* Har du formell utbildning, gärna s.k Grönt Certifikat inom CNC-teknik är detta ett stort plus.
* Vi vill att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med CNC-teknik under de senaste 3 åren. Gärna inom svarvning och s.k fleroperationsmaskiner.
* Har du tidigare erfarenhet av styrsystem för Okuma och Mazak är detta meriterande.
* Du som söker är en lagspelare som har enkelt för att samarbeta med andra och är strukturerad, arbetssam och noggrann.
* Att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift är en förutsättning för att klara jobbet.
* Har du truckkort är detta meriterande men inget krav


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 36-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Maskinställare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Referens: 5600
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5600
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Helsingborg AB
Grustagsgatan 1B
25464  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Trä- och metallslöjdslärare

Örkelljunga är en del av ”Familjen Helsingborg” där 11 kommuner i det expansiva Skåne Nordväst tillsammans arbetar för att gynna den gemensamma regionen. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. Örkelljunga kännetecknas av en närhet där ett starkt samarbete och korta beslutsvägar utgör styrkan i den lilla kommunen. Här har du som medarbetare större möjlighet att påverka din personliga utveckling likväl som verksamhetens utveckling i stort. I Örkelljunga kommun arbetar vi med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord; kunskap, omtanke och handling. Som en del av Örkelljunga kommun har du möjlighet att arbeta gränsöverskridande och göra skillnad.

Följ med på vår resa från bra till bäst!

Med det övergripande syftet att nå en högre måluppfyllelse i samtliga verksamheter inom Örkelljunga utbildningsförvaltning arbetar vi utifrån en gemensam utvecklingsplan. Vår utvecklingsplan ger oss förutsättningar att skapa en helhet av alla utvecklingsprocesser och stödjer oss på vår resa från bra till bäst!

Kungsskolan är Örkelljunga kommuns högstadium med ca 300 elever och 50 medarbetare. Skolan ligger centralt i Örkelljunga.ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för lärare i trä- och metallslöjd. Undervisning i nya, fräscha lokaler i åk 3-9 och särskola. Mentorskap ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Lärarutbildning och lärarlegitimation.

ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfalds främjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tjänsten tillträdes 8/1 eller efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Referens: A731130
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=aec47da5-0e94-42dd-b9da-86a346769a22&TK=f29497b2-7a3a-40e3-801e-14e9493ea382
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Box 114
28622  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Skickliga montörer sökes!

OnePartnerGroup söker nu montörer åt kunds räkning utanför Helsingborg med start omgående eller enligt överenskommelse. Hos oss får du möjligheten att jobba på ett långt uppdrag med en stor chans att bli anställd på kundföretaget.

Vi söker personal dels för enklare montage, dels med kunskap inom kvalificerat montage med höga renhetskrav.

Du som söker behärskar svenska i både tal och skrift och har med fördel erfarenhet av större mekanisk montering. Vidare är du noggrann och kan ritningsläsning. Kunskap i Monitor eller annat affärssystem är ett stort plus, likaså om du har truck och/eller traverskort.

Som person är du praktiskt lagd, har en positiv attityd, är arbetsvillig och nyfiken. Du fungerar bra i grupp men trivs även med att arbeta självständigt.

Urval och intervjuer sker löpande! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att ansökningar inte tas emot via mail, men har du specifika frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig.Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 35-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens: 5610
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5610
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Skåne AB
Östra Varvsgatan 4
21175  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Timvikariat i Örkelljunga som personlig assistent

Jengla Omsorg AB söker nu personlig assistent till en 13-årig kille med autism och utvecklingsstörning. Som assistent kommer du att ha stor betydelse för hans livskvalitet. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:
- Delta i fritidsaktiviteter som att simma och rida.
- Finnas i hans omedelbara närhet.
- Hjälpa honom i vardagssysslor
- Kommunicera och tolka åt honom
 

Tjänsten är ett vikariat vid ordinarie assistenters ledighet och sjukdom. Under perioder finns goda möjligheter till mycket jobb. 

Om dig
Du behöver ha erfarenhet av barn, att kunna leka och kommunicera är av högsta prioritet.
- Följsamhet 
- Prestigelös
-God fysik, du måste kunna sitta på golv och kunna springa.
- Körkort: B
- Vid god hälsa
- Ej pälsdjursallergiker
- Utdrag ur belastningsregistret - LSS krävs enl. lag. Beställ i god tid.
 
PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker helst manliga sökanden mellan 19-30 som tycker om utmaningar. Du ska ha förrmåga att anpassa dig efter situationen, sättta dina egna behov i andra hand och vara osynlig. Eftersom du arbetar i någons hem måste du visa hänsyn. Du ska även ha förmåga att leka och kunna improvisera.
 
 


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund (Väst) och Stockholm. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: http://www.jengla.se/att-vara-personlig-assistent/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=85
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jengla Omsorg AB
*
28634  Örkelljunga Sverige
Hemsida: http://www.jengla.se/
  
Platsannons

LSS- Handläggare/biståndshandläggare

Örkelljunga är en del av ”Familjen Helsingborg” där 11 kommuner i det expansiva Skåne Nordväst tillsammans arbetar för att gynna den gemensamma regionen. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. Örkelljunga kännetecknas av en närhet där ett starkt samarbete och korta beslutsvägar utgör styrkan i den lilla kommunen. Här har du som medarbetare större möjlighet att påverka din personliga utveckling likväl som verksamhetens utveckling i stort. I Örkelljunga kommun arbetar vi med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord; kunskap, omtanke och handling. Som en del av Örkelljunga kommun har du möjlighet att arbeta gränsöverskridande och göra skillnad.

Socialförvaltningen i Örkelljunga kommun består av äldreomsorg, omsorg för funktionsnedsatta, individ och familj, hemsjukvård och administration. Förvaltningen har drygt 300 medarbetare och verksamhet bedrivs dygnet runt. Vi står inför en spännande framtid med många utmaningar, men först måste laget, som skall göra skillnad, byggas.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att samverka med enhetschef, arbetsterapeut, fysioterapeut samt sjuksköterska. Vi befinner oss i en utvecklingsfas, både gällande nytt arbetssätt SVPL via skype och förberedelse inför Individens behov i centrum (IBIC) som stöd i utredning, bedömning och uppföljning av insatser som beviljats enligt socialtjänstlagen. Du kommer att få kontinuerlig fortbildning och handledning. Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
*Ge information kring lagstiftning och insatser
*Utreda inkomna ansökningar enligt Lss-lagen och framöver i IBIC
*Bedöma behov och fatta beslut/förslag till beslut enligt gällande delegation
*Utforma tydliga uppdrag till utförarna
*Följa upp beslutade insatser
*Dokumentera i verksamhetssystemet (Treserva)KVALIFIKATIONER
Socionom eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Goda kunskaper om gällande lagstiftning. B-körkort fodras.
Erfarenhet av biståndshandläggning inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta är önskvärt. Meriterande är kunskap om samordnad vårdplanering (SVPL- IT), samt i Individens behov i centrum (IBIC). Särskild vikt kommer också att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfaldsfrämjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: LSS-handläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Anställningsintervjuer kommer att påbörjas löpande. Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referens: A728601
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2beb3f2d-1ff5-43bc-b70a-f5a27f6fea91&TK=31cfef0d-b477-4ab1-bc0e-3974091b9553
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Socialförvaltningen
Biblioteksgatan 10
28680  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säljare till OKQ8 Skånes Fagerhult

Vår drivkraft har alltid varit att underlätta för människor i rörelse. Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då kanske du är en av OKQ8:s nya Säljare!


Som Säljare på OKQ8 arbetar du i en föränderlig och spännande organisation där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. I arbetsuppgifterna ingår försäljning av bland annat drivmedel, mat, kiosk och bilistiska produkter samt servicehjälp. OKQ8 Skånes Fagerhult har öppet vardagar mellan klockan 06.00-22.00 och helger mellan klockan 07.00-22.00.
Vi söker dig som vill vara en del av ett team och som gillar att arbeta i högt tempo. Kunden ska alltid stå i fokus och känna sig välkommen till oss så att du gillar kundmöten är en självklarhet. Vi ser att du älskar försäljning och vill jobba mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande tjänster samt biluthyrning men din personlighet värderas högst. Körkort är ett krav.
Vi erbjuder


OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats att utvecklas i. Här arbetar människor i alla åldrar! Våra värderingar öppen och ärlig, leverans, kompetens och kundfokus präglar vårt dagliga arbete och vi strävar alltid efter att utvecklas.
Varaktighet/Arbetstid


Som Säljare arbetar du skifttjänstgöring. Den här tjänsten är en behovsanställning.
Ansökan


Kan du göra oss ännu bättre? Sök då tjänsten redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vårt ansökningssystem. Som en del av vår rekryteringsprocess kan du få komma att få göra ett screeningtest som är anpassat för tjänsten.


Följ oss gärna på Facebook och LinkedIn under namnet OKQ8.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Bensinstationsbiträde/Servicebiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidBehovsanställd -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens:
Webbplats: https://pim.sabacloud.com/Saba/Web_spf/EU1PRD0028/jobb-jobb/career/jobdetail/jobrq000000000006680
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OKQ8
SNAPPHANEALLEN6/E4-AVFART73
28040  SKÅNES FAGERHULT Sverige
Hemsida: https://pim.sabacloud.com/Saba/Web_spf/EU1PRD0028/jobb-jobb/career/jobdetail/jobrq000000000006680
  
Platsannons

SiS ungdomshem Ljungaskog söker 1 st behandlingsassistent 100 %

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga psykosociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem.
I samverkan med socialtjänsten ger vi ungdomar och klienter bättre förutsättningar för ett socialt fungerande liv utan missbruk och kriminalitet. För att förbättra vård och behandling finansierar SiS även forskning.
SiS ungdomshem Ljungaskog ligger i Örkelljunga i nordvästra Skåne, beläget i naturskön skogstrakt. Ljungaskog ligger på pendlingsavstånd till bland annat Helsingborg. Ljungaskog tar emot icke skolpliktiga flickor med psykosociala problem, missbruk och självskadeproblem. Institutionen har uppdrag att bedriva vård för flickor med särskilda vårdbehov. Institutionen har fyra avdelningar med akut-, utrednings- och behandlingsplatser. Vår målsättning är att bryta destruktivt beteende, väcka hopp, lust och vilja till förändring. För att kunna uppnå detta arbetar vi bland annat med MI, DBT, och ÅP. På Ljungaskogs skola, Lärdomsskolan, kan eleverna läsa på grundskole- och gymnasienivå. Vårt mål är att motivera eleverna till studier och ge dem möjlighet att komplettera sina grundskolebetyg och därefter fortsätta studierna på gymnasienivå.
.Nya myndighetsgemensamma riktlinjer för akut- och behandlingsarbetet håller på att implementeras på institutionen. Under 2017 pågår om- och nybyggnationer på institutionen, och det är mest trolig att verksamheten kommer att utökas med minst en avdelning.
Till en av våra behandlingsavdelningar söker vi nu 1 st behandlingsassistent på dagtid (schema).

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär bland annat att självständigt eller i grupp leda och genomföra behandlingsinsatser och olika aktiviteter med ungdomarna. Struktur och gränser är en grundförutsättning med den ungdomsgrupp som vi dagligen arbetar med. Förmåga att skapa kontakt med ungdomarna, ge dem ett gott omhändertagande och motivera dem till förändring är centralt i verksamheten.

Vi tycker det är ett krävande arbete, men också oerhört stimulerande, glädjefyllt och omväxlande. Vi har en god stämning i personalgruppen och söker nu positiva medarbetare som vill arbeta hos oss.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med relevant utbildning för att arbeta med ungdomar och behandling. Exempel på adekvat utbildning är YH/KY utbildning, utbildning från universitet/högskola eller annan jämförbar utbildning som arbetsgivaren finner lämplig.
Kompetens inom DBT/KBT är meriterande.
Du skall ha mycket god förmåga att arbeta i team tillsammans med flera olika yrkesgrupper men också kunna möta våra ungdomar individuellt.
Erfarenhet av behandlingsarbete med ungdomar.
Erfarenheter från psykiatri, socialtjänst, kriminalvård eller andra miljöer med utsatta ungdomar är meriterande.
Du måste ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Nyfikenhet och lust att jobba med tvångsvård och de utmaningar som det innebär. De ungdomar du kommer att möta kan ha ett stort motstånd mot förändring varför din förmåga att se bortom detta och bedriva ett kontinuerligt och tålmodigt arbete behöver vara stor.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort (B) är ett krav.
Vi begär utdrag ur polisens belastnings- och misstankeregister.
Vi tillämpar provanställning.


ÖVRIGT
Du kan även skicka ansökan till ljungaskog@stat-inst.se

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Schema. Periodplanerad arbetstid (PPA, tvättstugeschema) Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-12-18 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: 2017-18
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=48616e76-f215-460c-bc51-7a9598227bc4&TK=1d835f0f-477e-4a8c-9133-8c260a39c6e3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Ljungaskog i Örkelljunga
Box 30224
10425  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sis ungdomshem Ljungaskog söker lärare i SvA, Sv och engelska

Statens Institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård och behandling för ungdomar med allvarliga psykosociala problem samt för vuxna med missbruk. Vården bedrivs på särskilda ungdomshem och LVM-hem. SiS Ungdomshem Ljungaskog i Örkelljunga är ett särskilt ungdomshem med plats för 27 flickor i åldrarna 16 – 20 år, fördelat på fyra avdelningar. Flickorna placeras på Ljungaskog av hemortskommunen enligt LVU.
SiS Ungdomshem Ljungaskog ingår i Statens Institutionsstyrelse, se www.stat-inst.se. Örkelljunga ligger i nordvästra Skåne, beläget i naturskön skogstrakt.
SiS Ungdomshem Ljungaskog bedriver skola året runt för sina ungdomar och undervisningen utgår från elevernas behov och förutsättningar, inom ramen för gymnasieskolans introduktionsprogram. Vi har hög personaltäthet och nu utvidgar vi vår skolorganisation ytterligare och behöver därför förstärka med fler lärare.


ARBETSUPPGIFTER
Är du en lärare som söker nya utmaningar?
Vi söker dig som är en tydlig lärare med god struktur och har ett professionellt förhållningssätt. I din undervisning är det en positiv atmosfär och du utmanar och inspirerar eleverna att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling utifrån individuella förutsättningar. Du visar stort engagemang och tålamod och har tilltro till elevernas förmåga.
Du kan skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa. Du kommer att arbeta med elever såväl i klassrummet som enskilt och i mindre grupp

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare för åk 7-9 alternativt gymnasielärare, i svenska, svenska som andra språk samt engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på introduktionsprogrammen och/eller med nyanlända.
Dina kunskaper i svenska språket är goda i både tal och skrift.

Du har god samarbetsförmåga, är lösningsfokuserad och flexibel i ditt arbetssätt. Du är ansvarstagande, arbetar systematiskt, följer upp och utvärderar ditt arbete. Eleverna är fokus för ditt arbete och du är nyfiken och motiverad till att hitta vägar till framgång hos varje elev. Du har god förmåga att möta varje elev så väl kunskapsmässigt som socialt.

Du har god kännedom om hur dina handlingar påverkar din omgivning. Genom ett medvetet förhållningssätt skapar du trygghet, förtroende och goda relationer.

Du har förmågan att sprida en positiv studieatmosfär. Du är öppen för olika arbetssätt och flexibel i samarbetet med andra. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Du har B-körkort.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Intervjuer kan komma att ske även under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.
Vi begär in utdrag ur brotts-och belastningsregistret.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: 2017-16
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=92cab30d-5dcc-47c0-8419-4c970e0b18cd&TK=de6a0934-e9bc-4647-ae74-97a5f8761c2f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Ljungaskog i Örkelljunga
Box 30224
10425  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sis ungdomshem Ljungaskog söker Speciallärare 60 %

Statens Institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård och behandling för ungdomar med allvarliga psykosociala problem samt för vuxna med missbruk. Vården bedrivs på särskilda ungdomshem och LVM-hem. SiS Ungdomshem Ljungaskog i Örkelljunga är ett särskilt ungdomshem med plats för 27 flickor i åldrarna 16 – 20 år, fördelat på fyra avdelningar. Flickorna placeras på Ljungaskog av hemortskommunen enligt LVU.
SiS Ungdomshem Ljungaskog ingår i Statens Institutionsstyrelse, se www.stat-inst.se. Örkelljunga ligger i nordvästra Skåne, beläget i naturskön skogstrakt.
SiS Ungdomshem Ljungaskog bedriver skola året runt för sina ungdomar och undervisningen utgår från elevernas behov och förutsättningar, inom ramen för gymnasieskolans introduktionsprogram. Vi har hög personaltäthet och nu utvidgar vi vår skolorganisation ytterligare och behöver därför förstärka med ytterligare en speciallärare.
ARBETSUPPGIFTER
Är du speciallärare och söker nya utmaningar?
Vi söker dig som är en tydlig pedagogisk ledare med god struktur och har ett professionellt förhållningssätt. I din verksamhet och undervisning är det en positiv atmosfär och du utmanar och inspirerar eleverna att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling utifrån enskilda förutsättningar. Du visar stort engagemang och tålamod och har tilltro till elevernas förmåga.
Du ska kunna skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa. Du kommer vara ett stöd till elever och pedagoger i det dagliga arbetet och arbeta med elever såväl i klassrummet som enskilt och i mindre grupp.

Du har stor möjlighet att utveckla det specialpedagogiska arbetet på vår skola tillsammans med kollegor och skolledning.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad speciallärare.
Du har erfarenhet av arbete som speciallärare både i grundskolan och i gymnasieskolan. Du har god kännedom om olika specialpedagogiska verktyg och tester samt kompensatoriska hjälpmedel.
Du känner till de nationella styrdokumenten och kan använda dem som verktyg i vardagen.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på introduktionsprogrammen och/eller med nyanlända.
Dina kunskaper i svenska språket är goda i både tal och skrift.

Du har god samarbetsförmåga, är lösningsfokuserad och flexibel i ditt arbetssätt. Du är ansvarstagande, arbetar systematiskt, följer upp och utvärderar ditt arbete. Eleverna är fokus för ditt arbete och du är nyfiken och motiverad till att hitta vägar till framgång hos varje elev. Du har god förmåga att möta varje elev så väl kunskapsmässigt som socialt.

Du har god kännedom om hur dina handlingar påverkar din omgivning. Genom ett medvetet förhållningssätt skapar du trygghet, förtroende och goda relationer.
Du har förmågan att sprida en positiv studieatmosfär. Du är öppen för olika arbetssätt och flexibel i samarbetet med andra. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Du har B-körkort.
Vi begär utdrag ur Polisregistrets brotts- och misstankeregister.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: 2017-15
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a670066b-12d4-4dc0-9def-f4695eee5b75&TK=2f5f80d8-9f46-4f0e-9741-c70e8b717213
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Ljungaskog i Örkelljunga
Box 30224
10425  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säkerhetskonsult Örkelljunga

Vi söker dig som vill vara med och lansera vår verksamhet inom larm och hemautomatisering.

Som säkerhetskonsult hos oss har du en av de viktigaste rollerna på företaget - att sälja in våra tjänster och att få våra kunder glada & nöjda med sin lösning ifrån oss. Initialt kommer du att jobba med bearbetning mot konsumentmarknaden men det kommer att finnas möjlighet att i framtiden även jobba mot företagsmarknaden.

Vi erbjuder dig:

- Möjlighet att vara med i starten i ett bolag som kommer växa kraftigt på den svenska marknaden kommande 12-24 månaderna

- Stöd i personlig utveckling som säljare

- Daglig coachning av våra rutinerade säljcoacher

- Stora möjligheter att utvecklas inom tjänsten och att avancera inom bolaget

- Tillgång till unika säljverktyg för att underlätta din bearbetning och införsäljning

- Surfplatta för att underlätta din vardag

- Löpande säljtävlingar med små och stora vinster.

- Möjlighet att kvalificera för interna säljklubbar med konferensresor. Tidigare konferensdestinationer: Dubai, New York och Malaga.

Vill du vara med och lansera en ny tjänst på marknaden och vara med på vår resa mot att bli Sveriges ledande aktör inom Smart Home Security?

Då är detta jobbet för dig.

Hos oss representerar du en tjänst på marknaden som skapar en verklig och tydlig nytta för slutkunden.

För att lyckas i rollen hos oss så behöver du:

- Ha ett grundläggande intresse & förståelse för larm, säkerhet och hemautomatisering
- Gilla att jobba med service och att ge slutkunden den bästa möjliga upplevelsen.
- Ser positivt på utmaningar och gillar att tävla mot dig själv eller andra.
- Driven och social
- Inte ha några anmärkningar i polisens belastningsregister

Det är meriterande om du har försäljning av larm och/eller hemautomatisering tidigare, men det är inget krav. Vi lägger framförallt stor vikt vid vem du är som person och din vilja att lära dig nya saker.

Omnipoint är Sveriges nya leverantör av trygghetslösningar för det smarta hemmet & kontoret. Vår plattform har sex miljoner användare som möjliggör för kunden att kontrollera och styra hela sin bostad i en och samma app.

Vår yttersta ambition är att ge våra kunder en enklare & tryggare vardag.

Kunderna har möjlighet att styra & automatisera sin belysning, sitt larm, sina lås, styra sin garageport m.m och att se live video direkt i appen. Under 2018 kommer ytterligare produkter som kommer att vara helt nya för den nordiska marknaden.

Vi ger kunderna smart hemsäkerhet - på riktigt.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: Säkerhetskonsult Örkelljunga
Webbplats:
Epostadress: andreas.stenhager@omnipoint.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Omnipoint AB
Hälsingegatan 49
11331  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.omnipoint.se
  
Platsannons

Vill du jobba som kontakttolk i Krisitianstad på ISLÄNDSKA ?

Ni kommer jobba som tolk med varierande schema, både på via telefon och som kontakttolk.
Kontakttolkar tolkar mellan enskilda personer vid exempelvis myndighetskontakter. Ofta arbetar man med invandrare och flyktingar som inte kan svenska och underlättar deras kontakter med det svenska samhället. Man kan exempelvis arbeta som tolk vid olika myndigheter, på sjukhus, socialkontor, flyktingförmedlingar och inom rättsväsendet. Man måste kunna behärska svenskan och sitt tolkspråk så at man kan tolka obehindrat i båda språkriktningarna. Som kontakttolk arbetar man ofta som frilans och uppdrag förmedlas via kommunala och privata tolkförmedlingar. Som kontakttolk tolkar man ofta för personer som befinner sig i utsatta positioner vilket kan vara psykiskt påfrestande.

OBSERVERA! Sjuk- och VAB-anmälan görs snarast och endast
per telefon.


Om du är intresserad av ett roligt jobb med variation, är tolkjobbet något för dig.
Vi söker någon som kan prata ISLÄNDSKA och kan ta sig runt till olika kunder runt om i Norra Skåne främst Kristianstad.
Ni måste kunna passa tider, ha ett professionellt kundbemötande och kunna jobba efter varierande tidsschema.
Språkresurs Sverige AB är en tolkförmedling med sitt säte i Hässleholm. De tolkar och kunder vi samarbetar med är dock spridda runtom i landet.
Våra kunder består utav främst HVB hem men även kommuner, tingsrätter, polismyndigheter, Familjehemskonsulenter, skolor, advokater m.m.

Har ni eventuella frågor som ej är brådskande ber vi er att alltid smidigast kontakta oss via mejl, vid akuta ärenden ska ni självklart ringa.
Uppdrag tilldelas genom att ni får en förfrågan antingen på sms eller via telefonsamtal av förmedlare. Ni är fria att tacka ja eller nej till alla uppdrag.

Mil (18:50SEK) och spillstidsersättning(75SEK/H) utgår vid alla uppdrag!
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Kontakttolk/Dialogtolk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ni kommer att jobba som uppdragstagare. Accepterar ni uppdrag så har ni samtidigt avtalsspecifika villkor för avbokningstider, ersättningsvillkor samt våra redovisningsregler. OBS! VI INTRODUKTIONSUTBILDAR FÖR DENNA TJÄNST INGEN ERFARENHET KRÄVSVänligen be om arvodesbilaga. Vi betalar milersättning(18,50:-/mil) och spillstidsersättning(75kr/h) vid uppdrag på plats.. Viteskrav vid försenad/utebliven tolk samt vid brister i uppdragets utförande (språk-, etik- och teknikbrister). Vite 800:-
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: Kontakttolk SKÅNE ISLÄNDSKA
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@sprakresurs.se
Övrigt: Vänligen skriv endast era kompetenser gällande tolkyrket det är det som är intressant för oss. Vilka förmedlingar ni eventuellt har jobbat på samt hur många tolktimmar och eventuella utbildningar ni har utfört. Vilka språk ni kan tolka på och vilket ert modersmål är.
Arbetsplats: 
Adress: Språkresurs Sverige AB
Box 32
28149  Hässleholm Sverige
Hemsida: http://www.sprakresurs.se
  
Platsannons

Vi söker en verksamhetschef till Solhaga Vårdhem i Skånes Fagerhult


Du har som verksamhetschef till uppgift att ansvara för och leda verksamheten på Solhaga. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för:
• Säkerställning av att ledningssystem för kvalitet efterlevs.
• Rekrytering och anställningsadministration av personal.
• Att lagstiftning inom HSL och SoL efterlevs.
• En god psykisk och fysisk arbetsmiljö.
• Verksamhetens mål samt att fastställd budget efterlevs.
• Medverka vid verksamhetens forum, träffar samt delta i möten tillsammans med övriga verksamhetschefer och ledningen i Temabo.

Då huvudkontoret ligger i Stockholm kommer en del resor ingå i tjänsten.

Vi söker en verksamhetschef med stort intresse för äldre, för forskning, utvecklingsarbete, konst och musik till Solhaga Vårdhem. Du vill arbeta i nära dialog med boende, närstående och tillsammans med medarbetarna vill du skapa en trivsam arbetsmiljö och boendemiljö. Att skapa relationer och ha många externa kontakter är en självklarhet för dig. Du har en stark förmåga att leda, entusiasmera och få med dig medarbetare med goda resultat som följd. Du har god organisationsförmåga och du har erfarenhet av att arbeta med resultatbudget. För att söka tjänsten behöver du ha en högskoleutbildning såsom socionom eller sjuksköterska och minst 5 års erfarenhet som chef varav de 3 senaste åren inom äldreomsorg. Det är meriterande om din erfarenhet kommer från privat driven äldreomsorg eller liknande verksamhet.

I genuin hemlik miljö i det natursköna Skånes Fagerhult ligger Solhaga Vårdhem som erbjuder boende inom äldreomsorg och psykiatri, både permanent, korttids, växelvård och avlastning. Det finns 54 lägenheter på Solhaga. Solhaga vårdhem ingår i Temabo-koncernen. Temabo AB har som mål att de boende ska få uppleva en meningsfull och innehållsrik vardag på sina villkor när de bor hos oss, de boende ska få möjlighet att leva hela livet. Vi erbjuder regelbundna chefsmöten, chefsutvecklingsprogram, kollega i regionen samt korta beslutsvägar. Våra chefer har nära ledning och support i form av HR- och ekonomi-specialister.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Föreståndare, äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi använder oss av 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens: Verksamhetschef Solhaga
Webbplats:
Epostadress: teresia.wallin@temabo.se
Övrigt: Till din ansökan ska bifogas CV och personligt brev. I brevet önskar vi att du berättar om dig själv och varför du vill jobba som chef på Temabo. Sänd in din ansökan snarast möjligt då vi intervjuar löpande och anställning kan komma att ske under ansökningstiden.
Arbetsplats: 
Adress: Temabo
Brunnsgatan 26
11138  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.temabo.se
  
Platsannons

Gymnasielärare i företagsekonomi

Örkelljunga, en del i "Familjen Helsingborg" är en av elva kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. I Örkelljunga kommun arbetar alla medarbetare med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord, kunskap, omtanke och handling. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.


• Följ med på vår resa från bra till bäst!

Med det övergripande syftet att nå en högre måluppfyllelse i samtliga verksamheter inom Örkelljunga utbildningsförvaltning arbetar vi utifrån en gemensam utvecklingsplan. Vår utvecklingsplan ger oss förutsättningar att skapa en helhet av alla utvecklingsprocesser och stödjer oss på vår resa från bra till bäst!ARBETSUPPGIFTER
Örkelljunga gymnasieskola söker en inspirerande och samarbetsinriktad lärare i ekonomiska ämnen. Hösten 2018 kommer den första klassen att börja på skolans nya Ekonomiprigram. Vi har idag undervisning i ekonomikurser och vi bedriver ett framgångsrikt arbete med Ung företagsamhet. Skolans elever presterade mycket bra i skol-sm för sommarlovsentreprenörer där en av dem van årets företag och lagtävlingen.

Vi vill att du inspirerar våra elever och samarbetar med våra företag och organisationer i kommunen som stödjer utbildningarna på vår skola.

Du kommer att jobba med våra ambitiösa och engagerade kollegor lokalt och internationellt.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har legitimation, erfarenhet av att undervisa och utveckla utbildningar och lärande. En stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfalds främjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-04-02 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: A727265
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1c34d450-9963-47e3-ad27-67fa6e3672da&TK=cbb46d0d-ca34-4346-9c2c-650ea6354dc5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Box 114
28622  Örkelljunga Sverige
Hemsida: https://www.orkelljunga.se/16/utbildningscentrum.html
  
Platsannons

KB Components förstärker med Produktionstekniker

Om företaget
KB Components ser ljust på framtiden!

KB Components är ett globalt växande företag där vår vision är att vara världsledande avseende tekniskt avancerade polymera produkter.
Nu förstärker vi organisationen med produktionstekniker.


Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med processtekniker och projektledare ingå i en grupp vars utmaning är att ständigt effektivisera våra produktionsprocesser i en dynamiskt och framåtskridande miljö. Vi erbjuder Skandinaviens modernaste formsprutningsanläggning kombinerad med toppmodern cellautomatisering.

Som produktionstekniker jobbar du med att:
- optimera produktionen i en avancerad och teknikintensiv formsprutningsverksamhet. Du är länken mellan projekt/marknad och produktion
- du deltar i offertberedning
- tar fram nya kravspecifikationer, anskaffar och inför ny utrustning
- likaså arbetar du med rationaliseringar och ständiga förbättringar


Din bakgrund
Vi söker dig med:
- erfarenhet av likande arbetsuppgifter och med intresse och erfarenhet av industriell automation
- erfarenhet av fordonsindustri är meriterande, samt LEAN arbete och maskin/verkstads bearbetning
- du bör behärska engelska i tal och skrift


Personliga egenskaper
Som person värdesätter vi:
- kreativitet för att komma på nya lösningar, samt en initiativkraft för att genomdriva dem
- problemlösning ser du som utvecklande och motiverande
- du skall ha en god kommunikativ förmåga och en vilja att dela med dig av dina kunskaper för att utveckla företaget framåt
- du ingår i ett team av erfarna och engagerade produktions -och processtekniker och du behöver kunna arbeta självständigt samtidigt som du har en utpräglad teamkänsla


Tillträdesdag
Tillträde efter överenskommelse

Information
KB Components är ett globalt växande företag med en omsättning på ca 700 MSEK.
Företagets tre övergripande målsättningar är tillväxt, lönsamhet och trivsel, inom vilka vi aktivt arbetar för att bli ett av världens bästa plastföretag! Vårt huvudsakliga kundsegment finner du inom fordonsindustri, möbelindustri och medicinteknik. Utveckling, produktion och försäljning sker i någon av våra anläggningar i Örkelljunga, Anderstorp, Kaunas i Litauen, Puebla i Mexico eller Wuxi i Kina.

Du hittar mer om oss på www.kbcomponents.com

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut och vi ser därför att du ansöker så fort som möjligt.

Frågor besvaras av Peter Sandqvist, Lernia Bemanning 072-254 11 25 eller Jörgen Martinsson, KB Components, jorgen.martinsson@kbcomponents.com.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Ansökan gör du på www.lernia.se

Välkommen med din ansökan snarast möjligt.


Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: 21200
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21200
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Helsingborg
Lernia Bemanning AB
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Handläggare till etableringsprojekt på arbetsmarknadsenheten

Örkelljunga, en del i "Familjen Helsingborg" är en av elva kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. I Örkelljunga kommun arbetar alla medarbetare med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord, kunskap, omtanke och handling. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.


Socialförvaltningen i Örkelljunga kommun består av individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, LSS-verksamhet, hemsjukvård och en arbetsmarknadsenhet. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra i arbetet med nyanlända till etablering på arbetsmarknaden.

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare vid arbetsmarknadsenheten erbjuder vi ett varierande arbete. Du kommer i huvudsak att arbeta med att medverka och vara drivande i det projekt gällande Etablering av Nyanlända på Arbetsmarknaden (Projektet ENA) som startade hösten 2017. Projektets syfte är att förbättra förutsättningarna för arbete eller studier för Örkelljunga kommuns invånare. Du kommer arbeta nära individerna i projektet för att tillsammans med andra aktörer förbättra deras möjligheter att etablera sig på arbetsmarknaden

Du kommer, tillsammans med enhetens övriga arbetsmarknadskonsulenter, att leda olika aktiviteter utifrån deltagarnas behov. Aktiviteterna handlar bland annat om motivation individuellt eller i grupp, aktiviteter för ökad självkännedom och trygghet, och stöd i kommunikation för CV/personligt brev.

Du jobbar nära övrig personal i teamet som utgörs av produktionsledare, arbetsmarknadskonsulenter, samordnare och enhetschef. Du samverkar också med andra aktörer såsom Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, socialtjänsten, öppenvården och utbildningsförvaltningen.

Utöver ditt eget ansvarsområde förväntas du att delta aktivt i enhetens och förvaltningens utvecklingsprocesser. Vi tror att du kan bidra till många intressanta diskussioner och ett gott arbetsklimat. Du vågar också tänka nytt och gillar utmaningar. Vi ser att du tycker om att ta ansvar och vara drivande för att nå de uppsatta målen med projektet och verksamheten i stort.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha adekvat högskoleutbildning såsom socionom, lärare eller annan beteendevetenskaplig utbildning som kan prövas likvärdig. Meriterande är om du har erfarenhet från arbete med nyanlända, gärna i relation till arbetsmarknaden. Erfarenhet av att leda projekt är meriterande liksom arbete med företag. Vi ser gärna att du har kunskap i olika samtalsmetoder. Är du arabisktalande är det meriterande men inte ett krav.

Som person är du handlingskraftig, rak och tydlig som gillar att driva det du får som ditt ansvar hela vägen till resultat. Du gillar utmaningar och har ett professionellt förhållningssätt. Du är serviceinriktad, flexibel och en god organisatör. Du har lätt för att knyta kontakter och du möter olika människor utifrån deras behov. Du har dessutom en god förmåga att prioritera och delegera.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets- och mångfaldsfrämjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: A726802
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=119b46ad-dd5e-4fa4-afb8-37f72bec419d&TK=7b5ff59b-6e27-4e67-a078-5d12a79204aa
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Socialförvaltningen
Biblioteksgatan 10
28680  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kundansvarig säljare - Örkelljunga

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Deromegruppen är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan ? från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.


ARBETSUPPGIFTER
Rollen som kundansvarig säljare innebär såväl nykundsbearbetning som merförsäljning till redan befintliga kunder.

Du kommer huvudsakligen att vara ute på fältet med uppdrag att sälja och serva proffskundernas totala behov av byggmaterial och tillhörande tjänster. Uppdraget innefattar uppsökande verksamhet, offerering/ordermottagning och som stöd har du innesäljare som sköter orderläggning och leverensbevakning.

Du kommer att ha en eget kundansvar och egen försäljnignsbudget.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tycker det är roligt att sälja och göra affärer i ett högt tempo. Du är serviceinriktad, lagspelare, strukturerad samt har kunskap om och erfarenhet av branschens produkter. Det är ett plus om du behärskar tungt byggmaterial och byggteknik. Erfarenhet av uppsökande försäljning är meriterande.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.


Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och miljömedvetet arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering i Örkelljunga.

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Regionchef Sydväst Johan Grevsjö på telefonnummer 040-625 85 50,

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 27 november eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Deromegruppen bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus. Vi ligger i framkant i utveckling av trä som det självklara byggnadsmaterialet för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling.

Derome Byggvaror ingår i Deromegruppen, Sveriges största familjeägda träindustri. Derome Byggvaror säljer trävaror, snickerier, byggmaterial och byggförnödenheter genom egna bygghandelsanläggningar i Västsverige. Deromegruppen sysselsätter 1 750 anställda och beräknas omsätta 6,5 miljarder kronor under 2017. Verksamheterna omfattar allt från skog till färdigt hus.
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid 100% TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens:
Webbplats: https://system.webday.se/derome/rekrytera/cgi-shl/user_applicants.exe?action=APPLY_FOR_JOB&jobReferrer=https://www.arbetsformedlingen.se/&jobId=1190
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: DEROME AB
Bjurumsvägen 14
43287  Örkelljunga Sverige
Hemsida: www.derome.se
  

Platsannons

CNC-svarvare till Åsljunga Mekaniska

Åsljunga mekaniska är ett legotillverkande företag. Svarvning i plast, rostfritt, stål
och mässing. Söker en självgående CNC-operatör som är programmeringskunnig. I arbetet kan också ingå en del lättare reparationer.

Som person ska du kunna smälta in i en liten arbetsgrupp, vara social och ta ansvar
för dina arbetsuppgifter.

Vill du veta mer om oss kan du läsa på vår hemsida http://www.asljungamekaniska.se

Tycker du att det låter intressant är du välkommen med din ansökan till asljungamekaniska@telia.com
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare på heltid.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: asljungamekaniska@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åsljunga mekaniska

28672  ÅSJUNGA 
Hemsida: http://www.asljungamekaniska.se
  
Platsannons

Vi söker förskollärare till Öppna Förskolan

Örkelljunga, en del i "Familjen Helsingborg" är en av elva kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. I Örkelljunga kommun arbetar alla medarbetare med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord, kunskap, omtanke och handling. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.


Öppna Förskolan är en mötesplats för föräldrar och barn i Familjecentralens lokaler på Tallgården i Örkelljunga.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar som förskollärare på den Öppna Förskolan på kommunens Familjecentral. Arbetet innebär ett nära samarbete med kollegor från socialtjänsten och BVC. Din roll blir att leda aktiviteter för barn och föräldrar som kommer till den Öppna Förskolan samt deltaga/leda de olika samarbetsaktiviteterna t ex babycafé och föräldragrupper.

De olika parterna driver också "Active Parenting" kurser för föräldrar, din uppgift är att leda/delta i dessa kurser. I tjänsten ingår också att någon gång per termin delta i föräldramöten, på förskolor och skolor. Tid finns också avsatt för gemensam planering och uppföljning av de olika samarbetsdelarna.


KVALIFIKATIONER
Förskollärarutbildning.

ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfalds främjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tjänsten tillträdes efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: A725354
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3d68bb99-59cb-49b8-8597-5e1b2665f0cf&TK=9284f777-ee20-4d27-8708-d3836ff30ca2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Box 114
28622  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent

ALOIS assistans söker personliga assistenter till en kille i 20-årsåldern som bor i Örkelljunga kommun. Han har autism och en lindrig utvecklingsstörning, vilket innebär att han behöver en tydlig struktur och återkommande moment i hans liv. Trygghet och tillit är ledord inom assistansen för att kund och assistent ska kunna fungera tillsammans.

Han är media-intresserad, tycker om att vistas i naturen och umgås med sina hundar. Nya möjligheter och aktiviteter är under uppbyggnad, du som assistent kommer kunna vara med att utforma kundens framtida aktiviteter.Vi söker nu personliga assistenter till en våra kunder som är bosatt inom Örkelljunga kommun.

Du bör ha erfarenhet av autism eller utbildning inom personlig assistans eller vård och omsorg, men det är inget krav.
Du är flexibel, ansvarsfull och har lätt för att arbeta ensam.

Du som assistent ska vara delaktig i brukarens liv, med varierad arbetstid måndag-söndag.
Vi söker dig som är kreativ, punktlig och är tålmodig och lyhörd inför vår kunds behov och önskemål. Vi och kunden kräver att du är rökfri och har körkort då körning till och från arbetsplatsen är ett måste.

Vi söker assistenter som kommer att ha fasta arbetstider men som också kan arbeta extra vid ordinarie assistent frånvaro. Arbetstiderna varierar mellan vardagar och helger och innefattar arbetstid förlagd till dag, kväll och natt. Flertalet arbetspass är s.k. dygnspass då du arbetar upp till ett dygn men där arbetstiden på natten är s.k. väntetid/jour.

ALOIS assistans bedriver personlig assistans med kunden och dennes speciella behov i centrum. Utifrån LSS intentioner är möjligheten för kunden att leva sitt liv som han/hon själv önskar företagets absoluta målsättning. Vi arbetar utifrån värdeorden Ansvar, Lyhördhet, Omtanke, Integritet och Samarbete.

ALOIS assistans rekryterar, utbildar och schemalägger assistenterna i samråd med kunden. Vi erbjuder personliga assistenter introduktionsutbildning, regelbundna arbetsplatsträffar, friskvårdsbidrag, handledning och extern utbildning vid behov.
Publiceraddatum: 2017-10-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Arbete enligt överenskommelse genom anställningsavtal.Lön enligt överenskommelse. Semesterersättning och OB tillkommer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: 306
Webbplats:
Epostadress: info@aloisassistans.se
Övrigt: ALOIS assistans rekryterar fortlöpande under pågående annonsering, Vi tar gärna emot ansökan via e-post där du bifogar ditt CV och personliga brev. Tack för ditt intresse.
Arbetsplats: 
Adress: ALOIS ASSISTANS AB
Box 6
28621  ÖRKELLJUNGA Sverige
Hemsida: http://www.aloisassistans.se
  

Platsannons

Optiker - Örkelljunga

Vi söker nu en optiker.

Vi söker nu optiker till vår butik. Som optiker är dina främsta arbetsuppgifter att undersöka kundernas syn, ge råd och upplysningar, utfärda intyg samt färdigställa, tillhandahålla och lämna ut optiska synhjälpmedel.

Tjänsten är fast på deltid 1-2 dagar per vecka med tillträde i januari 2018.


Formella krav
- Legitimerad optiker
- Linsbehörighet (meriterande)
- Kommunikativ förmåga

Skicka in din ansökan via e-post till annas.guld@telia.com.
Publiceraddatum: 2017-10-06
Yrkesbenämning: Optiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 1-2 dagar per vecka.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: annas.guld@telia.com
Övrigt: Skicka in din ansökan via e-post till annas.guld@telia.com.
Arbetsplats: 
Adress: Annas Guld AB

28632  ÖRKELLJUNGA 
Hemsida: www.annasguld.se
  
Platsannons

Underläkare till Solljungahälsan i Örkelljunga!

Lideta Hälsovård är ett familjeägt vårdbolag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Stockholm i norr till Trelleborg i söder. Totalt arbetar cirka 350 personer i verksamheten och bolagets huvudkontor finns i Helsingborg. Du finner mer information på www.lideta.se.

I nordvästra Skåne har vi vårdcentral i Helsingborg, Väla Hälsocenter samt Solljungahälsan i Örkelljunga och Solklart Vård i Bjuv.
Våra vårdcentraler är fullt utrustade och väl bemannade vårdcentraler, vilka har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av 28 personer på Ödåkra och 17 personer i Örkelljunga samt i Bjuv och vi har familjeläkare, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, sjukgymnast, arbetsterapeut och psykolog.

Dina arbetsuppgifter
I självständigt mottagningsarbete och teambaserat arbete kommer du ta emot patienter för bedömning, behandling och vidare handläggning. Du har handledning av erfarna specialister.

Din bakgrund
Underläkare med läkarexamen och viss yrkeserfarenhet. Vi förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Mer om tjänsten
Tillträde vintern 2017.
Vi behandlar ansökningar löpande.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringsansvarig på telefonnummer 0709-705185.
Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-05
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17262-lideta-halsovrd-ab-orkelljunga-underlakare-till-solljungahalsan-i-orkelljunga/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lideta Hälsovård
Gasverksgatan 9
25467  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.lideta.se
  
Platsannons

Allmänspecialist till Solljungahälsan i Örkelljunga!

Lideta Hälsovård är ett familjeägt vårdbolag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Stockholm i norr till Trelleborg i söder. Totalt arbetar cirka 350 personer i verksamheten och bolagets huvudkontor finns i Helsingborg. Du finner mer information på www.lideta.se.

I nordvästra Skåne har vi vårdcentral i Helsingborg, Väla Hälsocenter samt Solljungahälsan i Örkelljunga och Solklart Vård i Bjuv.
Våra vårdcentraler är fullt utrustade och väl bemannade vårdcentraler, vilka har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av 28 personer på Ödåkra och 17 personer i Örkelljunga samt i Bjuv och vi har familjeläkare, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, sjukgymnast, arbetsterapeut och psykolog.

Dina arbetsuppgifter
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med akuta och planerade besök.
Det ingår även handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin med svensk legitimation och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.
Du kommer att arbeta nära patienterna och vara en nyckelperson på vårdcentralen.

Din bakgrund
Du är specialist i allmänmedicin. Du bör ha förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med fokus på patienten och verksamheten. Du bör även ha en god kommunikationsförmåga för att skapa goda relationer med patienter och kollegor. Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och bemöter patienten med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och har lätt för att samarbeta.

Mer om tjänsten
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat.
Vi behandlar ansökningar löpande.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Mona Andersson 0708-255 020.
Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-03
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17215-lideta-halsovrd-ab-orkelljunga-allmanspecialist-till-solljungahalsan-i-orkelljunga/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lideta Hälsovård
Gasverksgatan 9
25467  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.lideta.se
  
Platsannons

Montör till mekanisk verkstad

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Du kommer ingå i ett team som jobbar med finmontering eller efterbearbetning av mekaniska produkter. Kunden ligger utanför Örkelljunga därav är det en fördel om du bor i områden kring Örkelljunga alternativt inte har några problem med pendling.

Utbildning
Inget krav

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet av montering är meriterande men inget krav. Noggrann och fingerfärdig är goda egenskaper till dessa tjänster.

Personliga kvalifikationer
Du som söker är engagerad, lyhörd och positiv. Du har ett driv och kan arbeta självständigt med delvis monotona arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid din personlighet.

Lön och anställningsvillkor
Enligt IF metalls avtal

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Visstidsanställning
Publiceraddatum: 2017-09-25
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referens: 2856
Webbplats: http://www.palmpartners.se/lediga-tjanster-ip-jobad?apply=true&jaid=2856
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Palm & Partners Bemanning AB
Jungmansgatan 12
21119  MALMÖ Sverige
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
  
Platsannons

CNC-ställare till Traubmaskiner

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker för kunds räkning en erfaren CNC-ställare

Tjänsten är en uthyrning under en längre period och med goda möjligheter till anställning hos kundföretaget. Placeringsort är Örkelljunga.

Vår kund levererar produkter med hög förädlingsgrad. Kunder med exeptionella krav och produkter vänder sig till företaget.
För att lyckas i rollen krävs det ett par års erfarenhet från liknande tjänst. Du som söker tjänsten har goda kunskaper av maskiner som TNX, TNK, TNL från märket Traub. Det är meriterande om du även kan programmera.
Utbildning
Industri/teknisk utbildning samt CNC-utbildning.

Erfarenhet
Du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare samt en god teknisk kunskap och kännedom av maskiner inom svarvning och s.k fleroperationsmaskiner (exempelvis Traub). Du har oxå tidigare erfarenhet av styrsystem för Okuma och Mazek. Du som söker är en lagspelare som har enkelt för att samarbeta med andra och är strukturerad, arbetssam och noggrann.

Personliga kvalifikationer
Som person är du kvalitetsmedveten, har ett gott tekniskt sinne och uppskattar ordning och reda. Du är en god kollega som ställer upp för dina medarbetare. Kunden lägger stor vikt vid din inställning till jobbet och framåtanda.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal. Vi erbjuder en 6 månaders visstidsanställning med möjlighet att övergå i en anställning hos kund.

Ansökan
Du söker tjänsten via vår hemsida www.palmpartners.se. Observera att rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Startdatum
Snarast, enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Tjänsten är en uthyrning under en längre period, med goda möjligheter till anställning på kundföretaget.
Publiceraddatum: 2017-09-25
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: 2854
Webbplats: http://www.palmpartners.se/lediga-tjanster-ip-jobad?apply=true&jaid=2854
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Palm & Partners Bemanning AB
Stortorget 11
25220  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
  
Platsannons

Örkelljunga Hemvård söker timanställda

Örkelljunga, en del i "Familjen Helsingborg" är en av elva kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 850 invånare. I Örkelljunga kommun arbetar alla medarbetare med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord, kunskap, omtanke och handling. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.


Socialförvaltningen i Örkelljunga kommun består av äldreomsorg, omsorg för funktionsnedsatta, individ och familj, hemsjukvård och administration. Förvaltningen har drygt 300 medarbetare och verksamhet bedrivs dygnet runt. Vi står inför en spännande framtid med många utmaningar, men först måste laget, som skall göra skillnad, byggas.ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder vikariat/timanställning inom hemvård

Ange också om du kan påbörja timvikariat omgående.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lämplig utbildning och som har fyllt 18 år. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor, vara ansvarsfull och ha god samarbetsförmåga. Du ska ha datorvana, det vill säga att självständigt kunna arbeta med en dator och kunna hantera internet och e-post och annan administrativ kompetens för att arbeta i verksamheten. Du ska ha goda kunskaper i svenska när det gäller att tala, läsa och skriva.

Vi prioriterar ifall du har utbildning men lägger också stor vikt vid personlig lämplighet. För att arbeta i hemvården behöver du ha körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfalds främjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-09-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Intervjuer sker fortlöpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: A558655
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7c1703eb-0f04-469e-8231-188c3613b472&TK=9252d650-7952-4a2e-bdd1-c9ef0fce594e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Socialförvaltningen
Biblioteksgatan 10
28680  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal