Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 15:13

Lediga jobb i Örkelljunga kommun (1257), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 949
Täthet31,14Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area329,70Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land319,50Landareal (km²)
Sjö10,20Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Stödpedagog/ Stödassistent

Verksamhetsbeskrivning
Attendo har från början varit ledande i kvalitetsutvecklingen för att skapa en bättre omsorg. Mycket av det som tas för givet i svensk omsorg idag, som social dokumentation, kontaktmannaskap och "egen tid" har Attendo varit med och utvecklat.
Vi har en tydlig struktur för Attendo kvalitetsarbetet som genomsyrar alla delar av företaget. Från det lokala kvalitetsarbetet som alla våra medarbetare är delaktiga i, på boendet till det övergripande kvalitetsarbetet som arbetar med att planera, utveckla och följa upp kvaliteten i hela företaget.
Attendos vision att stärka individen innebär att vi alltid utgår från individens behov, önskemål och förutsättningar.

Arbetsuppgifter
Vi arbetar med att stödja och motivera brukare kring moment i vardagen i syfte att öka självständigheten efter varje individs förmåga. I uppdraget ingår att ge en trygg och god omsorg, en stimulerande fritid och ansvara för social dokumentation. I uppdraget ingår även praktiska arbetsuppgifter förekommande i verksamheten.

Utbildning/Erfarenhet
För tjänsten som stödassistent/stödpedagog krävs adekvat utbildning. Exempel på det är studier inom socialt arbete, pedagogik, beteendevetenskap eller omsorg.
Utbildning inom sömnad, bygg, snickeri, handel mm är även detta meriterande

Erfarenhet av att arbeta med personer med autism och intellektuell funktionsnedsättning samt av omvårdnads- och habiliteringsarbete.
Meriterande är kunskap kring tydliggörandepedagogik utifrån TEACCH-modellen, alternativ kommunikation, hälsa och friskvård eller kognitivt stöd.

Arbetslivserfarenhet inom psykiatri är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Stödpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSchemalagd dagar, kvällar helg och natt Provanställning 6 månader
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: roger.johansson@attendo.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Attendo LSS AB

26336  HÖGANÄS 
Hemsida:
  

Platsannons

Diskare sökes till Örkelljunga

Nu söker vi en diskare till vår restaurang i Örkelljunga. Anställningen är tidsbegränsad med chans till förlängning. Vi ser helst att man har erfarenhet från yrket och att man är samarbetsvillig. Vi ser även att man kan kommunicera på svenska då arbetet kan innebära kundkontakter.

Har du viljan att arbeta är du välkommen till vårt glada gäng.

Skicka din ansökan omgående då tjänsten behöver tillsättas så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Diskare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidMåndag-Fredag 11-15
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: pernzells@hotmail.com
Övrigt: Ni kan även ringa till Linda Pernzell 0703045898 för frågor om tjänsten.
Arbetsplats: 
Adress: Pernzells Restaurnag AB
Handlaregatan 7
26470  KLIPPAN 
Hemsida:
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/säljare med garantilön sökes till Örkelljunga

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi 3 kontor i Skåne, ett kontor i Göteborg, Stockholm, Växjö, Karlskrona samt Sölvesborg och mer än 25 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säljare/-säkerhetsrådgivare till vårt framgångsrika team i Örkelljunga.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand.
- har viljan och hungern att lära dig jobbet.
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga.
- är målmedveten och tävlingsinriktad.
- är självständig och driven.

Vi erbjuder till rätt person ett sälj jobb inom den växande säkerhetsbranschen, var vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhets leverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coaching och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga sälj tävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa sälj skolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till carl.ekman@stl.nu


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljs yrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.


Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstarts möte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carl.ekman@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Jobbansökan Helsingborg
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar AB
Murmansgatan 124
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  
Platsannons

Key Account Manager

Rollen som Key Account Manager innebär att du är ansvarig för företagets viktigaste kunder.
Ett nyckelkundsansvar som ställer höga krav på affärsmässighet i arbetet med att skapa och utveckla relationer mellan det egna företaget och kunden. Kundsegmentet finner du främst inom Automotive. En av förutsättningarna för att nå resultat på dagens marknad är att du har förmågan att se helheten i sälj- och marknadsarbetet och att du snabbt kan anpassa dig till kundens förändrade förutsättningar och behov. Du måste såklart också vara intresserad av människor och vara en utpräglad lagspelare.


Profil
För att lyckas i rollen söker vi dig med några års erfarenhet av teknisk försäljning, helst inom Automotive, samt erfarenhet av att driva och leda team. Plasterfarenhet är ett plus i kanten. Du bör ha ett utpräglat sinne för affärsmannaskap och passion för säljprocessen, samt förhandlingsvana mot stora och små organisationer/kunder.

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarstagande, analytisk och prestigelös. Du kommunicerar på ett rakt, tydligt och enkelt sätt samt har förmågan att samarbeta med människor på olika nivåer i organisationen. Du är också bra på att hålla deadlines samtidigt som du bibehåller hög kvalitet i ditt arbete. En utåtriktad personlighet med driv och vinnarinställning är en förutsättning för att trivas i denna tjänst.

Placering är i Örkelljunga och du rapporterar till företagets Sales Director.


KB Components är ett globalt växande företag med en omsättning på ca 700 MSEK där vår vision är att vara världsledande avseende tekniskt avancerade polymera produkter. Företagets tre övergripande målsättningar är tillväxt, lönsamhet och trivsel, inom vilka vi aktivt arbetar för att bli ett av världens bästa plastföretag! Vårt huvudsakliga kundsegment finner du inom fordonsindustri, möbelindustri och medicinteknik. Utveckling, produktion och försäljning sker i någon av våra anläggningar i Örkelljunga, Anderstorp, Kaunas i Litauen, Puebla i Mexico eller Wuxi i Kina.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Key account manager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-01
Referens: "KAM"
Webbplats:
Epostadress: johanna.henriksson@kbcomponents.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KB Components AB
Industrigatan
28685  ÖRKELLJUNGA Sverige
Hemsida: http://www.kbcomponents.com
  
Platsannons

Lager och logistikmedarbetare


Nu söker vi för omgående anställning: Lager/Logistikmedarbetare .
Vi söker dig som har truckerfarenhet på A och B truckar och datavana.

Arbetet hos oss på EnFuturum präglas av engagemang och stort personligt ansvarstagande och vi erbjuder förutom en trygg anställning, kompetensutveckling och goda möjligheter till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller hos något av våra kundföretag.
Arbetet är en visstidsanställning på 100%.

Vi är auktoriserade via Almega som bemanningsföretag och har kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär diverse vanligt förekommande arbetsuppgifter inom lager & logistik, som till exempel plockning och packning. Skiftarbete kan förekomma.

Vi söker i nuläget medarbetare till våra kunder i Skånes Fagerhult, Markaryd.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan via e-post till Kristoffer Ottosson, jobb@enfuturum.se
Märk din ansökan med Plock o Pack.

Utbildningsbakgrund är ej avgörande utan personliga egenskaper som attityd, motivation och viljan att självständigt och i grupp lösa förelagda uppgifter är avgörande.
Truckerfarenhet är ett krav!EnFuturum är ett HR företag som är specialiserade på personalentreprenader och bemanningslösningar gentemot i första hand logistik- och industriföretag. EnFuturum står inför en snabb expansion i såväl Skåne- som Göteborgsregionen på grund av de innovativa och moderna lösningar som EnFuturum tillhandahåller. EnFuturum är auktoriserade av och medlem i Bemanningsföretagen/Almega.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidArbetet är en visstidsanställning på 100% .Vi är auktoriserade via Almega som bemanningsföretag och har kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-27
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@enfuturum.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EnFuturum
Stackarpsvägen 8
26439  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.enfuturum.se
  
Platsannons

Vi söker en ST-läkare till Solljungahälsan i Örkelljunga

Lideta hälsovårds mottagningar har en lång tradition av att erbjuda både AT och ST-tjänstgöring och brukar vara populära val hos blivande specialister. För att din ST-tjänstgöring ska bli framgångsrik erbjuder vi:
- Stabil läkarbemanning sedan många år med fem fast anställda allmänspecialister
- Generöst tilltagen handledartid
- Goda kontakter med studierektor
- Stor möjlighet att tillsammans med din handledare påverka innehållet i din ST-tjänstgöring
- Goda kontakter med de olika klinikerna vilket underlättar vid valet av randning
- Konkurrenskraftig ST-lön

Som ST-läkare hos oss har du en egen handledare och din utbildningsplan läggs upp i samråd med studierektor. Din ST-tjänstgöring blir varierad och innehållsrik och följer målbeskrivningens krav.
Primärvården erbjuder vård i livets olika skeden och har fokus på bemötande, tillgänglighet och utveckling.  Ett spännande val för ett meningsfullt arbete!

Vi söker dig med svensk legitimation som läkare.  Goda språkkunskaper i svenska är önskvärt. Du har god kommunikationsförmåga och kan på ett tydligt och pedagogiskt sätt förmedla kunskap och budskap. Vi förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. 

Lideta Hälsovård är ett familjeägt vårdbolag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Stockholm i norr till Trelleborg i söder. Totalt arbetar cirka 350 personer i verksamheten och bolagets huvudkontor finns i Helsingborg.
Du finner mer information på www.lideta.se 

I nordvästra Skåne har vi vårdcentral i Helsingborg, Ödåkra Vårdcentral samt Solljungahälsan i Örkelljunga och Solklart Vård i Bjuv.  Våra vårdcentraler är fullt utrustade och väl bemannade vårdcentraler, vilka har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av 28 personer på Ödåkra och 17 personer i Örkelljunga samt i Bjuv och vi har familjeläkare, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, sjukgymnast, arbetsterapeut och psykolog.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@lideta.se
Övrigt: Välkommen att söka tjänsten med uppdaterat CV med tillhörande personligt brev som du skickar till ansokan@lideta.se. Vi behandlar ansökningar löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Mona Andersson på telefonnummer 0708255020. Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Solljungahälsan
Kanongatan 159
25467  Helsingborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Slagverk-Gitarrlärare 100 % Tillsvidareanställning

Örkelljunga, en del i "Familjen Helsingborg" är en av elva kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. I Örkelljunga kommun arbetar alla medarbetare med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord, kunskap, omtanke och handling. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.


Örkelljunga Musikskola har ca 200 elever i musik- och drillverksamhet. Vi är en ganska liten musikskola med en mycket god sammanhållning i personalen. Skolan har 9 lärare och huvuddelen av verksamheten sker på Estetcentrum. Vi är måna om vårt fina arbetsklimat och kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är initiativrik, utåtriktad, erfaren och har förmågan att ensam eller i samarbete med dina kollegor driva och genomföra större eller mindre projekt. I uppdraget ingår även övriga uppgifter som är förenade med verksamhetens fortsatta utveckling. Arbetet innebär också extern verksamhet i form av skolkonserter, projekt och elevkonserter etc.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kreativ och engagerad slagverks- och gitarrlärare.
Som slagverkslärare ansvarar du för individuella-/ensemblelektioner i trummor, mallets och övrigt slagverk. I tjänsten ingår även ledning av blåsorkester.
Som gitarrlärare ansvarar du för individuella lektioner i gitarr och elgitarr. I tjänsten ingår även ledning av rock och popensembler.
Ungefärlig uppdelning av tjänsten är slagverk 60 % och gitarr 40 %.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha högskoleutbildning i ämnena eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig.
Vi söker efter dig som är initiativrik, positiv, engagerad och gillar att arbeta med barn och ungdomar. Du ska ha stor genrebredd och kunna undervisa i de flesta musikstilar. Goda kunskaper på dina instrument och ensemble- orkesterledning förutsätts.
Uppvisande av utdrag ur Belastningsregistret är ett krav.


ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfalds främjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Lön enligt avtal.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: A682307
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=137cf680-32e8-40be-82eb-47fb766958a1&TK=bf04e0df-ccaf-44cf-905d-3ef9591687eb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Box 114
28622  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Maskinoperatör - Örkelljunga

.

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Har du god teknisk och maskinell förståelse? Har du tidigare erfarenhet av arbete inom produktion som maskinoperatör? Då kan detta vara ett jobb för just dig!

Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som maskinoperatör hos en av våra kunder. Tjänsten är på heltid och varaktigheten är tänkt att vara löpande framåt med eventuellt övertag till kund. Som sökande har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom produktion som maskinoperatör. Då arbetstiderna kan variera från dag, kväll, och natt är flexibilitet också av stor vikt.

Vem är du?
Personliga egenskaper vi söker är att du är du positiv och glad, framåt och initiativtagande. Du har inga problem att arbeta självständigt men även inte heller i team. Ledorden ansvarstagande, noggrann, effektiv och flexibel stämmer väl in på dig.

Krav för tjänsten är:
- Körkort B samt tillgång till bil
- Teknisk bakgrund
- Tidigare erfarenhet som operatör

Meriterande för tjänsten är:
- Truckkort A1-A4 - B1-B4

Låter detta intressant?
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.

Läs gärna mer om oss på processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=90193
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Processbemanning AB
Drottninggatan 28, 2 tr
25222  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.processbemanning.se
  
Platsannons

Vikarierande folk- och skolbibliotekarie

Örkelljunga, en del i "Familjen Helsingborg" är en av elva kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. I Örkelljunga kommun arbetar alla medarbetare med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord, kunskap, omtanke och handling. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.


Kultur- & Fritidsförvaltningen i Örkelljunga omfattar fem verksamhetsgrenar, Folkbibliotek, Skolbibliotek, Kultur & Evenemang, Musikskola samt Fritid & Föreningar. Förvaltningen ansvarar inom dessa verksamhetsgrenar för att driva ett huvudbibliotek med två filialer och åtta skolbibliotek som betjänar skolar på alla nivåer (från grundskola, via gymnasium till eftergymnasiala utbildningar). Förvaltningen svarar också för stöd till föreningar, det allmänkulturella utbudet, hanterar kommunens idrottsanläggningar och svarar för de kommunala arrangemangen.

Kultur- & Fritidsförvaltningen uppdrag är att erbjuda invånarna intellektuell stimulans, erbjuda möjlighet till en aktiv fritid, inspirera till fortsatt lärande, uppmana till fysisk aktivitet och säkerställa att det finns ett brett utbud av aktiviteter i kommunen.
Under våren/sommaren 2017 övergår biblioteken i Örkelljunga till RFID-teknik och har nyligen genomfört en omstrukturering i syfte att höja kompetensnivån bland biblioteksmedarbetarna. Under året har Skaparbibblan blivit ett viktigt verksamhetsområde inom förvaltningen, där medborgare, i alla åldrar, knyts samman utifrån ett gemensamt kreativt intresse. Under 2018 kommer flera av våra biblioteksenheter att bli meröppet.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en serviceinriktad och engagerad medarbetare till vår biblioteksverksamhet med placering inom både folk- och skolbiblioteksverksamheten i Skånes Fagerhult. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 2017/2018 med helhetsansvar för biblioteksverksamheten i Skånes Fagerhult omfattande såväl bemanning av filialbiblioteket som skolbiblioteksverksamheten vid Bokelundaskolan (F-6).
Vi tror att du är bra på att skapa relationer och att nätverka med andra, samt att du är utvecklingsfokuserad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. I Arbetsuppgifterna utgår såväl samtliga arbetsuppgifter inom ett filialbibliotek (informationstjänster, utlåning, information om den nya utlåningstekniken med mera), Arbete med breddat biblioteksutbud (programverksamhet, bokcirklar eller motsvarande) samt arbeta i enlighet med Örkelljunga kommun skolbiblioteksplan med fokus på läsning, källkritik och stöd till elever med särskilda behov.
Filialbiblioteket i Skånes Fagerhult håller öppet för allmänheten måndagar och onsdagar kl. 16.00-18.00


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning inom Informations- & Bibliotekskunskap eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Bibliotekarieexamen är meriterande.
Vi förväntar oss att du har ett gott bemötande, god förmåga att kommunicera, analysera och har vana av att arbeta självständigt. Vi förväntar oss också att du känner ett engagemang för att ge medborgare och elever i Skånes Fagerhult goda förutsättningar. Som person förväntar vi oss att du är handlingskraftig, strukturerad, tydlig, flexibel, ödmjuk och har en förmåga att se det positiva i saker och ting.


ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfaldsfrämjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Bibliotekarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 47,5 % varav 25 % filialbibliotekarie och 22,5 % skolbibliotekarie Dagtid, Schemalagd, Arbete fram till 19 förekommer, helgarbete förekommer Tidsbegränsad anställning, tillträde: Snarast. Vikariat, som längst tom 180615Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: A681918
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=af9f07fb-6b37-45ee-991f-ee92bc07bd00&TK=c7e64b34-889b-4ca1-8b6c-e01a429ff787
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Biblioteksgatan 10
28680  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Produktionspersonal till KB Components

Från vår anläggning i Örkelljunga levererar vi ca 2000 pallar med plastdetaljer i veckan, vilka skall hanteras från råvara tills dess att den färdiga produkten lämnar vår anläggning på väg till kund. Det betyder att vi har många olika arbetsområden, och beroende på din kunskap och din ambition att utvecklas kan du i förlängningen arbeta inom många olika segment. Några av våra arbetsområden är maskinoperatör, materialhantering, truckkörning, lagerarbete, verktygsuppsättning och igångkörning av processer, samt processoptimering och förbättringsarbete.

Som maskinoperatör arbetar du huvudsakligen med avsyning, bearbetning, montering och förpackning av de plastdetaljer som produceras i vår anläggning.


Vi söker dig som har ett intresse av att arbeta i en högteknologisk, expansiv produktionsanläggning där kvalitet och lönsamhet står i fokus.

Som person känner du ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och ser din del i helheten. Du bör vara flexibel i tanke och handling och snabbt kunna skifta mellan olika arbetsuppgifter. Noggrannhet är en förutsättning för att klara av de kvalitetskrav som våra kunder ställer. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, men inte ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Placeringen är på vår anläggning i Örkelljunga och arbetet bedrivs i 2-skift, samt ständigt nattskift.
Tjänsterna är till att börja med en visstidsanställning, men möjlighet finns till förlängning.


KB Components omsätter ca 700 MSEK och har en lång tradition inom utveckling och produktion av tekniskt avancerade plastkomponenter. Med kvalitet som vårt främsta ledord leder vi utvecklingen inom plastindustrin där vår vision är att vara världsledande avseende tekniskt avancerade polymera produkter för krävande industriella applikationer. Vårt kundsegment finner du inom både lätta fordon, tunga fordon, möbelindustri, medicinteknik och övrig industri. Utveckling, produktion och försäljning sker i någon av våra anläggningar i Anderstorp, Örkelljunga, Kaunas i Litauen, Puebla i Mexico eller Wuxi i Kina.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Plastmaskinoperatör
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidAllmän visstidsanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: "produktionspersonal"
Webbplats:
Epostadress: johanna.henriksson@kbcomponents.com
Övrigt: Ansökningar och anställningar kommer att hanteras löpande.
Arbetsplats: 
Adress: KB Components AB
Industrigatan
28685  ÖRKELLJUNGA Sverige
Hemsida: http://www.kbcomponents.com
  
Platsannons

Arbetsmarknadskonsulent till etableringsprojekt på arbetsmarknadsenheten

Örkelljunga, en del i "Familjen Helsingborg" är en av elva kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. I Örkelljunga kommun arbetar alla medarbetare med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord, kunskap, omtanke och handling. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.


Socialförvaltningen i Örkelljunga kommun består av individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, LSS-verksamhet, hemsjukvård och en arbetsmarknadsenhet. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra i arbetet med nyanlända till etablering på arbetsmarknaden.

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare vid arbetsmarknadsenheten erbjuder vi ett varierande arbete. Du kommer i huvudsak att medverka och vara drivande i det projekt gällande Etablering av Nyanlända på Arbetsmarknaden (ENA), som Örkelljunga kommun sökt projektmedel för. Projektet syftar till att ge bättre förutsättningar för arbete eller studier för Örkelljunga kommuns invånare. En viktig del i ditt uppdrag kommer att vara att utveckla samarbetet med skola, kommunens förvaltningar samt lokala företag och näringsidkare för att möjliggöra praktikplatser och tänkbara anställningar.

Du kommer, tillsammans med enhetens övriga arbetsmarknadskonsulenter, att leda olika aktiviteter utifrån deltagarnas behov. Aktiviteterna handlar bland annat om motivation, individuellt eller i grupp, aktiviteter för ökad självkännedom och trygghet och stöd i kommunikation.

Du jobbar nära övrig personal i teamet som utgörs av produktionsledare, arbetsmarknadskonsulenter och enhetschef. Du samverkar också med andra aktörer, bland annat Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, andra delar av socialförvaltningen och utbildningsförvaltningen.

Utöver ditt eget ansvarsområde förväntas du att delta aktivt i enhetens och förvaltningens utvecklingsprocesser. Vi tror att du kan bidra till många intressanta diskussioner och ett gott arbetsklimat. Du vågar också tänka nytt och gillar utmaningar.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha adekvat högskoleutbildning såsom socionom eller annan beteendevetenskaplig utbildning som kan prövas likvärdig. Meriterande är om du har erfarenhet från arbete med nyanlända, gärna i relation till arbetsmarknaden. Erfarenhet av att leda projekt är meriterande liksom samarbete med näringsliv. Vi ser gärna att du har kunskap i olika samtalsmetoder. Är du arabisktalande är det meriterande.

Som person är du handlingskraftig, rak och tydlig. Du gillar utmaningar och har ett professionellt förhållningssätt. Du är serviceinriktad, flexibel och en god organisatör. Du har lätt för att knyta kontakter och du möter olika människor utifrån deras behov. Du har dessutom en god förmåga att prioritera och delegera.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets- och mångfaldsfrämjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, upphör: Tidsbegränsad anställning i ett år. Anställning blir bara aktuell om Örkelljunga kommun beviljas ekonomiskt stöd till projektet.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens: A681737
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=73564faa-ea3e-4858-88df-50849bcb5887&TK=4ee8ee79-e426-48f0-a048-e7f9c519e60e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Socialförvaltningen
Biblioteksgatan 10
28680  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säljare till OKQ8 Skånes Fagerhult

Vår drivkraft har alltid varit att underlätta för människor i rörelse. Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då kanske du är en av OKQ8:s nya Säljare!


Som Säljare på OKQ8 arbetar du i en föränderlig och spännande organisation där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. I arbetsuppgifterna ingår försäljning av bland annat drivmedel, mat, kiosk och bilistiska produkter, servicehjälp samt uthyrning av bil, lastbil och släp. OKQ8 Skånes Fagerhult har öppet vardagar mellan klockan 06.00-22.00 och helger mellan klockan 07.00-22.00.
Vi söker dig som vill vara en del av ett team och som gillar att arbeta i högt tempo. Kunden ska alltid stå i fokus och känna sig välkommen till oss så att du gillar kundmöten är en självklarhet. Vi ser att du älskar försäljning och vill jobba mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande tjänster samt biluthyrning men din personlighet värderas högst. Körkort är ett krav.
Vi erbjuder


OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats att utvecklas i. Här arbetar människor i alla åldrar! Våra värderingar öppen och ärlig, leverans, kompetens och kundfokus präglar vårt dagliga arbete och vi strävar alltid efter att utvecklas.
Varaktighet/Arbetstid


Som Säljare arbetar du skifttjänstgöring. Den här tjänsten är en behovsanställning.
Ansökan


Kan du göra oss ännu bättre? Sök då tjänsten redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vårt ansökningssystem. Som en del av vår rekryteringsprocess kan du få komma att få göra ett screeningtest som är anpassat för tjänsten.


Följ oss gärna på Facebook och LinkedIn under namnet OKQ8.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Bensinstationsbiträde/Servicebiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidBehovsanställd -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: https://pim.sabacloud.com/Saba/Web_spf/EU1PRD0028/jobb-jobb/career/jobdetail/jobrq000000000002105
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OKQ8
SNAPPHANEALLEN
28040  Skånes Fagerhult Sverige
Hemsida: https://pim.sabacloud.com/Saba/Web_spf/EU1PRD0028/jobb-jobb/career/jobdetail/jobrq000000000002105
  
Platsannons

Lärare i matematik och No åk. 7-9

Örkelljunga, en del i "Familjen Helsingborg" är en av elva kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. I Örkelljunga kommun arbetar alla medarbetare med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord, kunskap, omtanke och handling. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.


Följ med på vår resa från bra till bäst!

Med det övergripande syftet att nå en högre måluppfyllelse i samtliga verksamheter inom Örkelljunga utbildningsförvaltning arbetar vi utifrån en gemensam utvecklingsplan. Vår utvecklingsplan ger oss förutsättningar att skapa en helhet av alla utvecklingsprocesser och stödjer oss på vår resa från bra till bäst!

Kungsskolan är Örkelljunga kommuns högstadium med ca 280 elever och 40 medarbetare. Skolan ligger centralt i Örkelljunga. Kungsskolan präglas av stort engagemang och hög trivsel både bland elever och personal.ARBETSUPPGIFTER
Till Kungsskolan söker vi nu en lärare i matematik och NO-ämnen. Mentorskap kan ingå i tjänsten. På Kungsskolan arbetar vi nära varandra i arbetslag och tror på att alla elever kan och vill lyckas. Vi bygger vår verksamhet på eleven i centrum.

KVALIFIKATIONER
Lärarutbildning och legitimation.

Vi söker dig som
-är behörig i matematik och/eller ett eller flera av grundskolans NO-ämnen,
-är engagerad och målmedveten,
-är driven, kreativ och har lätt för att samarbeta,
-ser helheten i elevens lärande och tror att vägen till att lyckas går genom att skapa en helhet för eleven.

ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfalds främjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde hösten 2017 eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A680078
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9a363e4b-1d3b-4278-8d68-2031643e97f6&TK=2078971a-6de8-4c77-a251-2c9feeba1c72
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Box 114
28622  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare åk. 7-9, Bild

Örkelljunga, en del i "Familjen Helsingborg" är en av elva kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. I Örkelljunga kommun arbetar alla medarbetare med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord, kunskap, omtanke och handling. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.


Följ med på vår resa från bra till bäst!

Med det övergripande syftet att nå en högre måluppfyllelse i samtliga verksamheter inom Örkelljunga utbildningsförvaltning arbetar vi utifrån en gemensam utvecklingsplan. Vår utvecklingsplan ger oss förutsättningar att skapa en helhet av alla utvecklingsprocesser och stödjer oss på vår resa från bra till bäst!

Kungsskolan är Örkelljunga kommuns högstadium med ca 280 elever och 40 medarbetare. Skolan ligger centralt i Örkelljunga. Kungsskolan präglas av stort engagemang och hög trivsel både bland elever och personal.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i årskurserna 7-9 i ämnet bild.
Mentorskap kan ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en duktig och erfaren lärare med behörighet i bild. Det är meriterande om du har ytterligare ämnen du är behörig att undervisa i.
Du ska vara trygg och tydlig i ditt ledarskap och ha god förmåga att skapa bra relationer med elever och föräldrar.

Är du strukturerad, tar egna initiativ och har god samarbetsförmåga passar det här arbetet dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfalds främjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Höstterminen 2017 Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A680309
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0a14e537-b6ed-4e91-955d-08d91255e70b&TK=3f4ca7f6-2053-4cfe-8413-bf8100fab149
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Box 114
28622  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Idrottslärare i kombination med annat ämne åk. 7-9

Örkelljunga, en del i "Familjen Helsingborg" är en av elva kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. I Örkelljunga kommun arbetar alla medarbetare med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord, kunskap, omtanke och handling. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.


Följ med på vår resa från bra till bäst!

Med det övergripande syftet att nå en högre måluppfyllelse i samtliga verksamheter inom Örkelljunga utbildningsförvaltning arbetar vi utifrån en gemensam utvecklingsplan. Vår utvecklingsplan ger oss förutsättningar att skapa en helhet av alla utvecklingsprocesser och stödjer oss på vår resa från bra till bäst!

Kungsskolan är Örkelljunga kommuns högstadium med ca 280 elever och 40 medarbetare. Skolan ligger centralt i Örkelljunga. Kungsskolan präglas av stort engagemang och hög trivsel både bland elever och personal.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i idrott åk. 7-9 och något annat ämne. Mentorskap kan ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad idrottslärare för grundskolans senare år. Vi söker dig som har ett inkluderande förhållningssätt och möter varje elever utifrån individuella förutsättningar och behov. Du är en engagerad och flexibel pedagog med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Du har förmåga att samspela med elever, vårdnadshavare och kollegor. Dina ämnesbehörigheter är idrott och hälsa i kombination med något annat ämne.

ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfalds främjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde hösten 2017 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A680201
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c4a0dd5e-9252-42d6-a3ce-c1ecbcd56414&TK=bb90493c-2c72-4cf3-b0a7-ce540d247d40
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Box 114
28622  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kungsskolan söker SO-lärare åk. 7-9

Örkelljunga, en del i "Familjen Helsingborg" är en av elva kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. I Örkelljunga kommun arbetar alla medarbetare med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord, kunskap, omtanke och handling. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.


Följ med på vår resa från bra till bäst!

Med det övergripande syftet att nå en högre måluppfyllelse i samtliga verksamheter inom Örkelljunga utbildningsförvaltning arbetar vi utifrån en gemensam utvecklingsplan. Vår utvecklingsplan ger oss förutsättningar att skapa en helhet av alla utvecklingsprocesser och stödjer oss på vår resa från bra till bäst!

Kungsskolan är Örkelljunga kommuns högstadium med ca 280 elever och ca 40 medarbetare. Skolan ligger centralt i Örkelljunga. Kungsskolan präglas av stort engagemang och hög trivsel både bland elever och personal.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare med stort pedagogiskt engagemang. Du tycker det är roligt och spännande att följa elevers utveckling och lärande. Du kommer att undervisa i SO i åk. 7-9, samt vara klassföreståndare i en av klasserna. Som lärare ingår du i ett av våra arbetslag bestående av andra undervisande lärare. Mentorskap kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare med behörighet i SO.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, stort engagemang och en god förmåga att skapa relationer med barn och vuxna! Du ska vara lugn och stabil i ditt bemötande, vara lyhörd för elevernas olika behov och förutsättningar och kunna anpassa dig därefter. Du måste ha lätt för att samarbeta i arbetslag och dela med dig och ta till dig av din samt andras kunskap/perspektiv på arbetet med elevernas utveckling utifrån kunskapsmålen i kursplanerna.

ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfalds främjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde hösten 2017 eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A680039
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d3f56031-f0c1-48cd-8b5e-7dc76354a8c2&TK=0b43cdf5-8c2b-448a-8627-e51051a94bba
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Box 114
28622  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare BoU Tillsvidare

Örkelljunga, en del i "Familjen Helsingborg" är en av elva kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. I Örkelljunga kommun arbetar alla medarbetare med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord, kunskap, omtanke och handling. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.


Vi behöver ny medarbetare inom Barn och ungdomsenheten på socialförvaltningen. Enheten består utav enhetschef, utredare och uppföljare, handläggare med inriktning ensamkommande, familjehemssekreterare samt barnens socialsekreterare, totalt 13 medarbetare med mycket erfarenhet.
ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar som socialsekreterare med utredningar enligt SoL och LVU riktat mot barn och unga. Det dagliga arbetet sker i nära samarbete med kolleger och enhetschefen

KVALIFIKATIONER
Socionom eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av myndighetsarbete med barn och ungdomar eller annan myndighetsvana som bedöms relevant.

ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfaldsfrämjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A681217
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fd7e6491-a8e5-4e8f-aedf-d048988bc3ff&TK=f809f419-bc53-4b1f-9a6b-1067c5e28ed6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Socialförvaltningen
Biblioteksgatan 10
28680  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Löneadministratör med redovisningskunskap till Örkelljunga

Om företaget
Vi söker nu på kunds vägnar en driven löneadministratör med redovisningskunskaper. Befattningen som löneadministratör innebär att du arbetar efter företagets behov och agerar som operativt stöd. Du säkerställer dagligen att arbetet sker i enlighet med företagets rutiner samt lagar och avtal. I ditt breda ansvarsområde kommer du vara en viktig pusselbit i samarbetet mellan såväl interna som externa kontakter. Vidare kommer arbetsuppgifterna innebära att säkerställa hanteringen av löner, pensioner, ersättningar, skatter och avgifter sker i enlighet med företagets rutiner samt lagar och avtal.

Dina arbetsuppgifter
Som löneadministratör med redovisningskunskap kommer du att arbeta med,
- löneadministration, i huvudsak löner till produktionsmedarbetare endast ett fåtal tjänstemannalöner.
- att svara på avtalsfrågor
- löpande bokföring
- lageravstämning
- avstämning konton
- momsredovisningDin profil
Vi söker dig som har minst något års erfarenhet av kvalitativt lönearbete och/eller en genomförd utbildning med inriktning mot löneadministration. Vi ser även gärna att du har någon erferenhet av redovisning.
- Du har goda kunskaper i Office-paketet, speciellt i Excel.
- Som person är du är ansvarsfull, noggrann, självständig och har sinne för detaljer.
- Du tycker om att vara en prestigelös lagspelare med ansvarskänsla och ett intresse för andra människor.
- Du har erfarenhet av självständigt arbete med löneadministration och är strukturerad och självgående.
- Du har erfarenhet av olika lönesystem och kan snabbt sätta dig in i arbetet.
- Som person är du positiv, noggrann, serviceinriktad och flexibel.

Vi ser fram emot din ansökan.


Om oss
VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook och LinkedIn
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Löneadministratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 2325
Webbplats: http://www.vmp-group.se/Sverige/sv/Arbetstagare/Lediga+tjänster/?jaid=2325
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Protorent AB
Dunkärrsgatan 2
25657  Ramlösa Sverige
Hemsida: http://www.vmp-group.se
  
Platsannons

Låstekniker

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker en erfaren låstekniker till ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att självständigt installera, driftsätta och utföra service av lås-, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Vi söker dig med erfarenhet och kännedom inom flertalet leverantörers produktutbud och det är en stor fördel om du har erfarenhet av svagströmsprodukter som till exempel dörrautomatik och kodlås.
Du arbetar självständigt hos kunden och trivs både med ensam- och teamarbete.

Heltid/dagtid

Din bakgrund
Vi har som krav att du har några års dokumenterad erfarenhet av installation, service och driftsättning inom säkerhetsbranschen eller närliggande verksamhet.

Körkort B
Ej tidigare straffad - utdrag ur belastningsregistret krävs.
Datorvana
Grundläggande kunskaper i elektronik.
Du har god social kompetens och en välutvecklad servicekänsla.

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden, ansök direkt! Har du frågor, ring Lisbeth Ahlkvist 046-540 85 92.
Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning hos kundföretaget.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Låssmed/Låstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2795
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2795/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Skiffervägen 102
22458  Lund Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  

Platsannons

Undersköterska

Verksamhetsbeskrivning
Solhaga Vårdhem AB letar efter dig som vill arbeta i ett team med höga ambitioner. Med en salutogen värdegrund ser vi till det friska hos var och en. Varje dag ska upplevas meningsfull. Vårt mål är att den enskilde ska vara delaktig i vardagslivet och ha möjlighet att leva hela livet. Solhaga Vårdhem är ett boende med 54 platser för vuxna från 18 år och uppåt, Vi erbjuder boende för personer inom äldreomsorg, korttidsvistelse och permanent boende, både inom somatik, demens och psykiatri.

Arbetsuppgifter
Planera, utföra och dokumentera vård och omsorg utifrån varje boendes förutsättningar och behov. Den enskilde ska känna sig trygg och uppleva att Han/Hon kan påverka, vara delaktig och bli behandlad med respekt. Teamarbete med närstående och övriga yrkesfunktioner i verksamheten. Bidra till ett gott arbetsklimat genom ett positivt förhållningssätt.

Utbildning/Erfarenhet
Undersköterska med erfarenhet. Är lösningsinriktad och har god samarbetsförmåga. Stor vikt vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare tjänst på 70%fast månads-vecko-eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@solhagavardhem.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Solhaga Vårdhem

28040  SKÅNES FAGERHULT 
Hemsida: www.solhagavardhem.se
  
Platsannons

Lediga sommarjobb som kakpaketerare på Gille i Örkelljunga!

Vill du spendera sommaren bland Gilles fantastiska kakor? Vi söker just nu DIG med en härlig inställning för ett jobb där du aldrig behöver stå rastlös! Passa på, sök detta fartfyllda sommarjobb på Gilles kakfabrik i Örkelljunga med en gång och tipsa gärna dina vänner!

Hur ser en arbetsdag ut som kakpaketerare på Gille?

allowfullscreen

I Sverige kommer nästan 40 procent av alla småkakor som säljs på marknaden från Gille, så som kakpaketerare kommer du aldrig behöva stå rastlös!

Inne i produktionen är det alltid fullt upp och du arbetar i ett stort arbetslag med att paketera Gilles goda kakor i förpackningar. Kakorna kommer på ett rullande band där du fyller lådorna till bredden innan de åker vidare till nästa steg i produktionen och tillslut kanske hamnar i just din lokala livsmedelsbutik.

Tjänsten är på heltid och du jobbar varierande 2-skift, förmiddag eller eftermiddag på vardagar. Starter sker löpande fram till v. 25 och sedan sträcker sig tjänsten fram till mitten av augusti men god chans till förlängning.

Vem tror vi att du som vår nya kollega är?

Till vårt team på Gille söker vi dig som gillar när det finns mycket att göra och inte ger upp i första taget! Du tar ditt arbete på allvar och är en riktig lagspelare. Hugga i och jobba hårt är inga problem för dig! I övrigt tror vi att du som ny kollega:

* Har körkort och tillgång till bil om du inte bor inom gångavstånd.

* Kan arbeta varierande 2-skift och starta tjänsten i maj eller juni.

* Kan jobba fram till och med augusti ut.

* Talar på flytande svenska.

Vad kan vi erbjuda dig genom en tjänst som kakpaketerare?

* Du får en trygg anställning med kollektivavtal och har en personlig konsultchef som är väldigt närvarande på arbetsplatsen.

* Du får möjligheten att köpa goda småkakor till ett mycket bra pris under din anställning!

* Du får arbetslivserfarenhet inom produktion vilket kommer vara meriterande inför framtiden.

* Du får möjligheten att fortsätta hos oss på Manpower som ambulerande konsult efter avslutat uppdrag på Gille.

* Du knyter mycket värdefulla kontakter med två stora företag, både med Gille och oss på Manpower!

Hur gör du för att skicka in en ansökan?

Det är superlätt! Ansök jobbet via ansökningsknappen. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, telefon eller brev.

Har du frågor kring tjänsten?

1. Få snabbast svar genom att läsa vår Frågor och svar.
2. Jag kan också nås på

Varmt välkommen med din ansökan!

Vad händer när du skickat in din ansökan?
Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in genom se om annonsen finns under Ansökningar på Min Sida. När du skickat in sin ansökan kommer du få några korta frågor mejlade till dig som du måste svara på för att vara fortsatt aktuell.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Handpaketerare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid ContractEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 22598
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=aWJlbmd0LjY2NDk3LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower
28636
28636  1257 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsterapeut

Örkelljunga, en del i "Familjen Helsingborg" är en av elva kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. I Örkelljunga kommun arbetar alla medarbetare med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord, kunskap, omtanke och handling. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.


Socialförvaltningen i Örkelljunga kommun består av äldreomsorg, omsorg för funktionsnedsatta, individ och familj, hemsjukvård och administration. Förvaltningen har drygt 300 medarbetare och verksamhet bedrivs dygnet runt. Vi står inför en spännande framtid med många utmaningar, men först måste laget, som skall göra skillnad, byggas.ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är ett föräldravikariat, de aktuella arbetsområden för tjänsten som arbetsterapeut är ordinärt boende, särskilt boende samt habilitering/LSS.
I ditt uppdrag ingår bland annat:
- Genomföra ADL-bedömning/träning
- Förskrivning och utprovning av tekniska hjälpmedel
- Information/handledning till personal, patienter och deras anhöriga
- Delta i vårdplaneringar


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad arbetsterapeut helst med några års erfarenhet av habiliteringsarbete för vuxna med funktionshinder och eller av hemrehabilitering. Du ska vara positiv, flexibel, och ha god förmåga att arbeta självständigt och i team. Det är viktigt att du är lyhörd för patienternas individuella behov. För att kunna utföra arbetet med bästa kvalitet krävs god servicekänsla och kommunikationsförmåga samt datorvana. Vi fäster stor vikt vid engagemang och personlig lämplighet. Vi söker en lagspelare - Är det du?
B-körkort krävs Erfarenhet av habiliteringsarbete vuxna med funktionshinder och av hemrehabilitering är meriterande.

ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfaldsfrämjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Intervjuer sker löpande. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: A677338
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=df258aef-40af-4ec7-81ec-8b52257e07a6&TK=8de65883-a5a4-42ea-af61-ce4749371673
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Socialförvaltningen
Biblioteksgatan 10
28680  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bibliotekarier

Örkelljunga, en del i "Familjen Helsingborg" är en av elva kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. I Örkelljunga kommun arbetar alla medarbetare med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord, kunskap, omtanke och handling. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.


Kultur- & Fritidsförvaltningen i Örkelljunga omfattar fem verksamhetsgrenar, Folkbibliotek, Skolbibliotek, Kultur & Evenemang, Musikskola samt Fritid & Föreningar. Förvaltningen ansvarar inom dessa verksamhetsgrenar för att driva ett huvudbibliotek med två filialer och åtta skolbibliotek som betjänar skolar på alla nivåer (från grundskola, via gymnasium till eftergymnasiala utbildningar). Förvaltningen svarar också för stöd till föreningar, det allmänkulturella utbudet, hanterar kommunens idrottsanläggningar och svarar för de kommunala arrangemangen.

Kultur- & Fritidsförvaltningen uppdrag är att erbjuda invånarna intellektuell stimulans, erbjuda möjlighet till en aktiv fritid, inspirera till fortsatt lärande, uppmana till fysisk aktivitet och säkerställa att det finns ett brett utbud av aktiviteter i kommunen.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två serviceinriktade och engagerade medarbetare till vår biblioteksverksamhet med placering i huvudsak inom folkbiblioteksverksamheten. Tillsammans med medarbetarna kommer du att förmedla bibliotekets utbud till barn och vuxna. Anpassad informations- och litteraturförmedling är också en viktig del i det dagliga arbetet. Vi tror att du är bra på att skapa relationer och att nätverka med andra, samt att du är utvecklingsfokuserad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vanligt förekommande arbetsuppgifter, t ex bemanning av informationspunkter och mediehantering ingår, liksom kvälls- och helgtjänstgöring.

En av tjänsterna är en 100 % tillsvidaretjänst inom folkbiblioteksverksamheten och den andra tjänsten är en 70 % tillsvidaretjänst där fördelning mellan skol- och folkbibliotek.
Eventuellt kan tjänsten kompletteras med ytterligare vikarietid under läsåret 2017/2018.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst 120 Hp Informations- & Bibliotekskunskap eller annan motsvarande utbildning. Bibliotekarieexamen är meriterande.
Vi förväntar oss att du har ett gott bemötande, god förmåga att kommunicera, analysera och har vana av att arbeta självständigt. Vi förväntar oss också att du känner ett engagemang för att ge medborgare och elever i Örkelljunga kommun goda förutsättningar. Som person förväntar vi oss att du är handlingskraftig, strukturerad, tydlig, flexibel, ödmjuk och har en förmåga att se det positiva i saker och ting.


ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfaldsfrämjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Bibliotekarie
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Dagtid, Schemalagd, Arbete fram till 20 förekommer, helgarbete förekommer Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker under perioden 170801-170930. . Provanställning tillämpas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: A679102
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=99cf789f-4350-44da-ac96-5ed531b936b5&TK=783df7ba-0fd1-4159-9093-bcc8af69cd64
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Biblioteksgatan 10
28680  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Extra Brevbärare, Örkelljunga

Bli en del av vårt team


Studerar du eller har en annan sysselsättning där du skulle behöva en extra inkomst? Då söker vi dig. 
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil, moped och cykel. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor samt hantera kundsynpunkter och reklamationer. 
Arbetet utförs till stor del utomhus, men innefattar även en del innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är varierande likaså behovet som ibland kan vara några timmar per dag och ibland hela dagar. 
 
Du har vad som krävsDet är ett krav att du har körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du ska ha gymnasieutbildning. 
Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då arbetet periodvis är mycket fysiskt krävande. 
Våra kunder upplever dig som positiv och professionell och du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig. 
 

Vi levererar


Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. 
Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. 
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. 

PostNord är denledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från ochinom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis ochett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagenskommunikation, e-handel,distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor iSolna. Besök oss på www.postnord.com. 
 
Ansök


Vill du veta mer om jobbet så kontakta Pär-Ola Friberg på tel 0725985750. Vi tillämpar löpande urval. 
 

Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kan läsa mer om PostNord somarbetsplats.
 
Vi ser fram emot att höra från dig!
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=70255&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  
Platsannons

Von Reisers skola söker grundskollärare

Örkelljunga, en del i "Familjen Helsingborg" är en av elva kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. I Örkelljunga kommun arbetar alla medarbetare med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord, kunskap, omtanke och handling. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.


Följ med på vår resa från bra till bäst!

Med det övergripande syftet att nå en högre måluppfyllelse i samtliga verksamheter inom Örkelljunga utbildningsförvaltning arbetar vi utifrån en gemensam utvecklingsplan. Vår utvecklingsplan ger oss förutsättningar att skapa en helhet av alla utvecklingsprocesser och stödjer oss på vår resa från bra till bäst!

von Reisers skola är en F-6 skola med ca 55 elever. Här finns förskola, grundskola och fritidshem i samma område. På Ekets skola finns även eget skolkök där all barnens mat tillagas, stor idrottshall och ett stort skolbibliotek. Skolan ligger i Åsljunga med goda kommunikationsmöjligheter.
Till viss mån kan tjänsten kombineras med vakans på Tockarps fritidshem. Tockarps skola ligger mitt ute i grönaste skogen och är en F-6 skola med ca 40 elever i samma rektorsområde.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en lärare till vårt undervisningsteam. Du arbetar i lag med resten av grundskolan, Täcker upp inom dina områden och har lätt för att samarbeta.
Tjänstens omfattning kan innebära viss förläggning på Tockarps fritidshem enligt överenskommelse.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är legitimerad grundskollärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning och aktivering av elever i grundskola.

ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfalds främjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 60-100% enligt överenskommelse. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde augusti 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A679325
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=552a736b-6af3-43a4-b8b1-4135fd17aa72&TK=b5da568c-46f2-4aac-8dd8-e29f49a5184f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Box 114
28622  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Beringskolan söker fritidspedagog

Örkelljunga, en del i "Familjen Helsingborg" är en av elva kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. I Örkelljunga kommun arbetar alla medarbetare med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord, kunskap, omtanke och handling. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.


Följ med på vår resa från bra till bäst!

Med det övergripande syftet att nå en högre måluppfyllelse i samtliga verksamheter inom Örkelljunga utbildningsförvaltning arbetar vi utifrån en gemensam utvecklingsplan. Vår utvecklingsplan ger oss förutsättningar att skapa en helhet av alla utvecklingsprocesser och stödjer oss på vår resa från bra till bäst!

Beringskolan ligger i centrala Örkelljunga med skog och sjöar inpå knutarna, samtidigt finns närheten till busskommunikationer, bibliotek, simhall med mera. Beringskolan växer och har idag ca 330 elever i årskurserna F-6. På Beringskolan finns ca 50 medarbetare och det finns ett skolbibliotek som är bemannat av skolbibliotekarie nästan varje dag. Förutom grundskolan finns det även fritidshem på skolan för elever i årskurs F-6 samt en grundsärskola. Beringskolan kännetecknas av stimulerande miljö, kompetent personal, ambitiösa elever och studiero.ARBETSUPPGIFTER
Som fritidspedagog ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ miljö kring eleven. Du bidrar till, att tillsammans med kollegor skapa en helhet kring eleven. Hos oss arbetar vi i arbetslag. Därför är det extra viktigt att du är en lagspelare.

Det är viktigt att du sätter eleven i centrum, tar tillvara dess intressen, tillgodoser dess behov, skapar goda och positiva relationer med all personal, elever och vårdnadshavare samt är lyhörd och bidrar till ett gott arbetsklimat. På Beringskolan arbetar vi tillsammans! Vi ser även att du är positiv till att driva utvecklingsarbete och inte är rädd för att testa nya vägar!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fritidspedagogexamen/lärarexamen med inriktning mot fritidshem eller annan längre erfarenhet av pedagogisk verksamhet. Hos oss är det viktigt att du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten. Du är en god ledare med personlig mognad samt att du givetvis är flexibel.

ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfalds främjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Semestertjänst, 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde hösten 2017 efter överenskommelse. Vi intervjuar löpande under rekryteringsperioden.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: A679447
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7d82085f-8bf0-40ac-847e-13fe19348618&TK=cf3ce301-d319-474f-a8b8-c430c83073ef
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Box 114
28622  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Truckförare på heltid inom träindustrin

Jobbeskrivning

Har du truckkort med behörighet B1?

Uniflex Helsingborg söker just nu en duktig truckförare inom motvikt till ett företag utanför Örkelljunga. Både disel och batteridriven. Du ska förutom god vana av att köra truck vara intresserad av träindustrin. Det är av stösta vikt att du har kunskap om bygg eller någon form av trä intresse.


Kunden har tvåskift och arbetstiderna ändras varannan vecka. Arbetstiderna är:
Måndag till torsdag 05.30-14.00, fredag 05.30-11.45 / Måndag-torsdag 14.00-22.30, fredag 11.45-18.00.


Personliga egenskaper

Det är viktigt att du är flexibel, ansvarstagande och självgående. Du trivs med att arbeta under högt tempo, arbeta med kroppen och ha ett fysiskt tungt arbete.
Vidare är du positiv, social, noggrann och arbetsvillig.

Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du söker tjänsten redan idag.
Välkommen med din ansökan!Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: 34286
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=34286
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Drottninggatan 42
25221  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  
Platsannons

Kock, Solgården, vikariat

Örkelljunga, en del i "Familjen Helsingborg" är en av elva kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. I Örkelljunga kommun arbetar alla medarbetare med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord, kunskap, omtanke och handling. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.


Följ med på vår resa från bra till bäst!

Våra kök i Örkelljunga tillhör organisatoriskt utbildningsförvaltningen. Vi har tre centralkök och ett flertal mottagningskök som vi ansvarar för runt om i kommunen. Vi söker en kock på Solgården centralkök med erfarenhet och goda matlagningskunskaper.ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten kommer du att arbeta som kock på Solgårdens centralkök. Det innebär matlagning, packning av matdistributionen, bakning, allergikostmatlagning, diskning, och städning. I övrigt vanligt förekommande uppgifter i ett centralkök

KVALIFIKATIONER
Vi söker en person med kockutbildning eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet som har erfarenhet av husmanskost, kunskaper och praktisk erfarenhet av olika allergi- och konsistensanpassad kost. Du bör ha kännedom om Livsmedelsverket kostråd för förskolan och skolan, Socialstyrelsen riktlinjer för kost inom äldreomsorgen samt livsmedelslagstiftningen. Stor vikt läggs vid service- och kundbemötande och förmåga att samarbeta med alla i arbetsgruppen för att nå gemensamma mål. Det är viktigt att du är stresstålig då det stundtals är högt tempo i verksamheten. Behärska det svenska språket väl i tal och skrift. God IT-vana krävs. Utdrag från belastningsregistret krävs för tjänsten.


ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfalds främjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 75% Schema. Helgtjänstgöring. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Intervjuer kommer att ske löpande.Månadslön Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: A679048
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e860b1d3-979c-4d95-b012-9eac961c6dd6&TK=1720ce9e-7621-46d0-862d-6005fb20683c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Box 114
28622  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till 13 årig kille i Örkelljunga

Jengla Omsorg AB söker nu perosnlig assistent i Örkelljunga!

Tjänsten är deltid på cirka 50 % och mer på lov och övriga assistenters semester.


• Är du kommunikativ och har en förmåga att anpassa ditt sätt att kommunicera?
• Är du bra på att leka och kanske till och med en baddare på lego?
• Du måste ha tillgång till mycket fantasi
• Du är flexibel och har lätt för att samarbeta.
• Du måste vara fysiskt frisk så du kan hänga med i en aktiv killes vardag
• ett visst mått av självförtorende och självkänsla är bra engenskaper.
• Gillar du tåg så kommer det vara en bra väg att få pojkens förtroende.

 

Körkort är ett krav och har du BE eller utökad behörighet så är det ett plus.

All erfarenhet av epilepsi och diabetes är också det en merit.

 

Arbetstiderna är främst vardagar 14.30 - 21.00 och vissa helger på varierande tider eniligt överneskommelse. Under sommarlov är det variernade tider och har du möjlighet att följa med på familjens semesterresa utomlnads 3 veckor om året så är det också ett stort plus.

 

 

 


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund (Väst) och Stockholm. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Deltid 50 % mer på sommarlovet.Enligt kollektivavtal Generöst friskvårdsbidrag
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://www.jengla.se/att-vara-personlig-assistent/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=35%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jengla Omsorg AB
Jengla Omsorg AB Hjulhamnsgatan 3b
21134  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.jengla.se/
  

Platsannons

Servitris / Servitör

Servering av dagens lunch i buffé, frukostbuffé, fika, a la carte meny, 3-rätters på kvällen.
Hjälpa till med det dagliga arbetet i vår restaurang, öppning, stängning, servering, disk m.m.

Du ska vara glad och framåt!
Brinna för service och försäljning, tycka om att jobba i team och tillsammans vilja få vår restaurang att bli bättre och gästen att få en trevlig upplevelse.
Gärna ha erfarenhet från branschen, utbildning krävs ej.
Det viktigaste är din glädje och vilja!

Woodlands Country Club är en golfbana i Eket.
Vår restaurang är en mötesplats för alla med öppet året om.
www.woodlands.se
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: km@woodlands.se
Övrigt: Med start omgående! Så vänta inte att söka =)
Arbetsplats: 
Adress: WOODLANDS COUNTRY CLUB GOLF AB
RYA 472
28691  ÖRKELLJUNGA Sverige
Hemsida: http://www.woodlands.se
  
Platsannons

Biståndshandläggare

Örkelljunga, en del i "Familjen Helsingborg" är en av elva kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. I Örkelljunga kommun arbetar alla medarbetare med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord, kunskap, omtanke och handling. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.


Örkelljunga kommun ligger i den nordvästra delen av Skåne vid gränsen till Halland och Småland. Vi befinner oss i ett naturskönt område där slätten möter skogsbygden och där kulturlandskapet böljar harmoniskt mellan vackra insjöar och orörd natur. Vägkommunikationerna är goda, bland annat genomkorsar E4:an kommunen med direktinfarter till kommunens samtliga tätorter. Hit har man sex mil från Halmstad, tre mil från Ängelholm, fem mil från Helsingborg och fyra mil från Hässleholm.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en biståndshandläggare som vill vara med och utveckla vårt myndighetsarbete.
I rollen som biståndshandläggare har du ansvar för att utreda och fatta beslut enligt socialtjänstlagen. Du har ett medvetet förhållningssätt där du förstår att ditt bemötande och ställningstagande som har betydelse i många människors liv. Vi eftersträvar stor rättssäkerhet med individen i fokus. Du kommer att samverka med enhetschef, arbetsterapeut, fysioterapeut samt sjuksköterska. Vi befinner oss i en utvecklingsfas, både nytt arbetssätt SVPL via Skype och förberedelse inför individens behov i centrum (IBIC) som stöd i utredning, bedömning och uppföljning av insatser som beviljats enligt socialtjänstlagen. Du kommer att få kontinuerlig fortbildning och handledning. I förvaltningen arbetar vi processinriktat, där resultat bygger på medarbetarnas medverkan och delaktighet.
Det pågår en organisationsöversyn inom socialförvaltningen som kan innebära en förändring av organisatorisk tillhörighet.

Arbetsuppgifter
- Ge information kring lagstiftningar och insatserna
- Utreda inkomna ansökningar och framöver i (IBIC)
- Bedöma behov och fatta beslut/förslag till beslut enligt gällande delegation
- Utforma tydliga uppdrag till utförarna
- Följa upp beslutade insatser
- Dokumentera i och vara väl förtrogen med verksamhetssystemet (Treserva)

KVALIFIKATIONER
Socionom eller likvärdig utbildning, god kunskap av gällande lagstiftning, erfarenhet av biståndshandläggning inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta.

Meriterande är kunskap om samordnad vårdplanering (SVPL- IT), lagen om valfrihetssystemet (LOV) samt individens behov i centrum (IBIC).

Särskild vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

ÖVRIGT
Anställningsintervjuer kommer att påbörjas löpande.

Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfaldsfrämjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A676766
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b236f8fb-7b13-4364-901e-2a5f0f6e2e56&TK=51d20e86-8822-4195-813b-e3b1ab1f4ed1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Socialförvaltningen
Biblioteksgatan 10
28680  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Örkelljunga Hemvård söker semestervikarier till sommaren 2017

Örkelljunga, en del i "Familjen Helsingborg" är en av elva kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 850 invånare. I Örkelljunga kommun arbetar alla medarbetare med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord, kunskap, omtanke och handling. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.


Socialförvaltningen i Örkelljunga kommun består av äldreomsorg, omsorg för funktionsnedsatta, individ och familj, hemsjukvård och administration. Förvaltningen har drygt 300 medarbetare och verksamhet bedrivs dygnet runt. Vi står inför en spännande framtid med många utmaningar, men först måste laget, som skall göra skillnad, byggas.ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder vikariat/timanställning inom hemvård

Ange också om du kan påbörja timvikariat omgående.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lämplig utbildning och som har fyllt 18 år. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor, vara ansvarsfull och ha god samarbetsförmåga. Du ska ha datorvana, det vill säga att självständigt kunna arbeta med en dator och kunna hantera internet och e-post och annan administrativ kompetens för att arbeta i verksamheten. Du ska ha goda kunskaper i svenska när det gäller att tala, läsa och skriva.

Vi prioriterar ifall du har utbildning men lägger också stor vikt vid personlig lämplighet. För att arbeta i hemvården behöver du ha körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfalds främjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Intervjuer sker fortlöpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: A558655
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=65fa3bd6-3f5a-4c86-ac7a-89741e286174&TK=a531c98a-7b7c-4cdb-9a84-78ba72f98796
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Örkelljunga kommun, Socialförvaltningen
Biblioteksgatan 10
28680  Örkelljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ekonomiassistent på 30%

Kort om tjänsten
Till en av våra kunder söker vi en ekonomiassistent på ca 30%. I arbetsuppgifterna ingår hantering av kund och leverantörsfakturor, inbetalningar och posthantering.
Uppdraget startar 7/6 tom 11/8, och arbetstiderna är 08.00-12.00, måndag, onsdag och fredag.

Om verksamheten
Du kommer att vara anställd hos Dreamwork och arbeta som konsult hos vår kund. Placeringsort är Örkelljunga.

Mer om tjänsten
I tjänsten som ekonomiassistent ingår kund och leverantörsreskontra, inbetalningar, posthantering och eventuella andra administrativa uppgifter som kan förekomma på ett mindre kontor.

Din profil
Du måste ha erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent, och för att vara aktuell för tjänsten måste du kunna Hogia.
Som person är du noggrann, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är prestigelös, och trivs i ett mindre företag.


Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 3699
Webbplats: http://www.dreamwork.se/jobbsokare/jobb.aspx?id=3699
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dreamwork Scandinavia AB
Drottninggatan 1
25221  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.dreamwork.se/
  
Platsannons

Teknisk maskinoperatör till Åsljungapallen sökes

Till Åsljungapallen i Vemmentorp, Örkelljunga söker vi en driven och tekniskt intresserad maskinoperatör.


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
I dina arbetsuppgifter ingår övervakning av produktion i de nya delarna av maskinparken. Du ansvarar t ex för påfyllning av material, övervakning av maskinen och flödet.
Vi söker dig som trivs och gör bäst ifrån dig i grovindustri där tempot är högt och där du får utlopp för ditt tekniska intresse och förmåga. 2-skift förekommer.

Utbildning
Teknisk, industriell utbildning.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör är ett krav.
Tidigare arbeta inom träindustrin är mediterande.

Personliga kvalifikationer
Som person är du driven och lösningsorienterad. En god fysik är att föredra då detta arbete är fysiskt krävande.
Svenska i tal och skrift är ett krav.

Lön och anställningsvillkor
Uppdraget löper över en längre period. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning/övertag av kund.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande.

Startdatum
Enligt överenskommelse
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, ytbehandling, trä
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 2541
Webbplats: http://www.palmpartners.se/lediga-tjanster-ip-jobad?apply=true&jaid=2541
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Palm & Partners Bemanning AB
Östra Varvsgatan 4
21165  MALMÖ Sverige
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
  
Platsannons

Erfaren CNC-operatör, svarvning

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker för kunds räkning en erfaren CNC-operatör. Tjänsten är en uthyrning under en längre period och med goda möjligheter till anställning hos kundföretaget. Placeringsort är Örkelljunga.

Vår kund levererar produkter med hög förädlingsgrad. Kunder med exeptionella krav och produkter vänder sig till företaget.
För att lyckas i rollen krävs det ett par års erfarenhet från liknande tjänst. Du som söker tjänsten har goda kunskaper av maskiner som TNX, TNK, TNL från märket Traub. Det är meriterande om du även kan programmera.
Utbildning
Industri/teknisk utbildning alternativt CNC-utbildning.

Erfarenhet
Du bör ha flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare samt en god teknisk kunskap och kännedom av maskiner.

Personliga kvalifikationer
Som person är du kvalitetsmedveten, har ett gott tekniskt sinne och uppskattar ordning och reda. Du är en god kollega som ställer upp för dina medarbetare. Kunden lägger stor vikt vid din inställning till jobbet och framåtanda.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal. Vi erbjuder en 6 månaders visstidsanställning med möjlighet att övergå i en anställning hos kund.

Ansökan
Du söker tjänsten via vår hemsida www.palmpartners.se. Observera att rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Startdatum
Snarast, enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Tjänsten är en uthyrning under en längre period, med goda möjligheter till anställning på kundföretaget.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 1357
Webbplats: http://www.palmpartners.se/lediga-tjanster-ip-jobad?apply=true&jaid=1357
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Palm & Partners Bemanning AB
Stortorget 11
25220  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
  

Platsannons

Butiksbiträde inför sommaren 2017

Vi söker butiksbiträde inför sommaren, vår sommarperiod sträcker sig från maj tom september. Tjänsten är på deltid 15 tim/ vecka och du kommer att arbeta dagtid.

Du behärskar svenska språket mycket väl då du har ständig kundkontakt. Kassavana samt tidigare erfarenhet av arbete inom butik är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid 15 tim/vecka maj-september.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: annas.guld@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Annas Guld AB
Box 50
28632  ÖRKELLJUNGA 
Hemsida:
  

Platsannons

Bärförsäljare sommaren 2017

Nu söker vi bärförsäljare till sommarsäsongen 2017.

Vi söker dig som kan arbeta heltid under perioden juni-september och som även kan arbeta på helger. Du arbetar ensam på din station så du som söker ska inte ha något problem med detta.

Du som söker ska vara positiv och ha ett trevligt kundbemötande. Du ska behärska svenska mycket väl då du har ständig kontakt med kunder och är du bra i huvudräkning är det alltid ett plus. Har du dessutom kundvana sen tidigare är det meriterande.

Körkört är meriterande men inget krav
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Torgförsäljare/Marknadsförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidArbete på helger förekommerTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: barhandlarna@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bärhandlarna
Box 50
28621  ÖRKELLJUNGA 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal