Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:44

Lediga jobb i Ödeshögs kommun (0509), Östergötlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd5 367
Täthet12,37Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area668,99Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land433,97Landareal (km²)
Sjö16,31Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Säljare sökes till Ödeshög

Du kommer att demonstrera och sälja världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av våra bokerskor på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du väljer själv dagar och tider du vill jobba på så du kan även ha ett annat jobb på sidan om.
Mer information får du på din personliga intervju.

Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill växa i vårat företag. Vi söker dig som är ute efter att tjäna riktigt bra med pengar. Du kommer att ingå i vårt fantastiska säljteam och sälja vår produkt. Vi ser gärna att du har social kompetens och tycker om att bemöta människor. Du är drivande och målinriktad samt kan börja omgående. Har du säljerfarenhet är det självklart ett plus med inget krav då vi intern utbildar dig. Vill du jobba heltid eller deltid är det upp till dig!

Greenviro AB sysslar med försäljning av produkter som får alla hem att bli fria från dammpartiklar och kemikalier. Vi internutbildar alla säljare runt om i landet. Våra intagningsintervjuer håller vi löpande tills vi hittar rätt personer för jobbet. Välkommen med din ansökan till oss på Greenviro AB
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer om du vill jobba hel eller deltidGarantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@greenviro.se
Övrigt: Vi genomför intervjuer löpande. Glöm ej ditt tel nr så vi kan nå dig på
Arbetsplats: 
Adress: GREENVIRO AB
Perugatan
59361  Västervik Sverige
Hemsida: http://www.greenviro.se
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till schemarad hos 6-årig flicka i Ödeshög

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker en barnkär personlig assistent till Ödeshög hos en 6-årig flicka som gillar att åka bil, gå promenader och när man sjunger för henne.

Om tjänsten:

Flickan har ett omfattande vårdbehov och behöver hjälp med alternativ kommunikation så som bildstöd TSS. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag såsom påklädning och personlig omvårdnad. Hon har assistans under dygnets alla timmar förutom när hon går i förskolan. Under natten är det väntetid på 8 timmar.

Vi söker dig som:


• Har erfarenhet från en liknande roll
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
• Har B-körkort och
• Gärna bil för att ta sig till och från arbetet om du inte bor i området
• Intresse av olika typer av kommunikation som bildstöd (TSS)
• Tål pälsdjur, då katt och hund finns i hemmet

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande kväll, natt (sovande jour), vardag och helg (ej dagtid under veckodagarna då kunden är på förskolan), schemaraden är på ca 38 h/vecka, varav ca 28 h aktiv tid och 10 h väntetid per vecka. Anställningsform "så länge uppdraget varar".

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=11085
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Svärmaregatan 3
60361  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Säljare/ ordermottagare

Om företaget
Boets Bildemontering är en komplett leverantör av nya och begagnade bildelar, och en av Sveriges snabbast växande bildemontering. Vi säljer bildelar till företag och privatpersoner över hela Sverige och till viss del på export. Större delen av försäljningen sker via nätet eller telefon.

Sedan starten 2010 har vi vuxit med ca 30% per år, och idag omsätter Boets Bildemontering över 20 miljoner kronor. Vår anläggning på närmare 40 000 kvadratmeter ligger i Boet, mellan Ödeshög och Tranås. Vi har precis färdigställt vår nya lagerhall och kommer under vintern 2016 att påbörja bygget av en ny butik med kontor och moderna personalutrymmen.

För vår fortsatta tillväxt söker vi nu en Säljare med god kännedom om fordon.

Vi har inga krav på utbildningar däremot krävs god dator vana och att man klarar av stress.

Varmt välkomna med eran ansökan vi kommer intervjua löpande.

Mvh Boets Bildemo

Du som söker denna tjänst bör ha kännedom om bilens olika delar och kunna känna igen olika typer av reservdelar. Du ska vara serviceinriktad och ha god datavana då nästan all försäljning sker vid dator.
Vilja och motivation värdesätts högt!

Boetsbildemontering är ett företag som jobbar med att återanvända begagnade reservdelar. Vi har som mål att ta tillvara på så mycket som möjligt av dom fordon vi demonterar.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: Säljare/Ordermottagare
Webbplats:
Epostadress: oscar@boetsbildemontering.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BOETS BILDEMONTERING AB
Boet Sågen
59992  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.boetsbildemontering.se
  
Platsannons

Studiehandledare/ modersmålslärare arabiska

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! 

Din arbetsplats
Bildnings- och kulturförvaltningen ansvarar för all kommunal skolverksamhet i Ödeshögs kommun. Förvaltningen arbetar därför med Ödeshögs alla elever från förskolan till vuxenutbildningen. Kommunen har goda skolresultat men vår ambition är att bli ännu bättre. Vill du vara med att skapa Sveriges bästa skola?
Lysing skolan behöver fylla på med en studiehandledare/modersmålslärare i arabiska.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska och arabiska. Pedagogisk utbildning är meriterande. Du tillför entusiam och energi i ditt arbetslag och vågar föra fram nya idéer som utvecklar hela verksamheten. I Ödeshög ser vi det som självklart att utvecklas tillsammans för att eleverna ska få bästa möjliga utbildning, kollegialt lärande är därför viktigt för oss. Vi ligger långt framme när det gäller IKT och är beredda att ytterligare utveckla verksamheten med digitala hjälpmedel inte bara som komplement utan som ett av flera pedagogiska huvudverktyg i elevernas lärande.

Mer information och ansökan
Anställningsform och omfattning: Tillsvidareanställning på 60%.
Arbetstid: Dag
Lön: Ödeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning
Tillträde: Tillträde omgående eller efter överenskommelse.
Vill du veta mer om tjänsterna kontaktar du Rektor Richard Olofsson, 0144-35081.
Fackliga representanter: Lärarförbundet, tel nr 0144-35083, eller Lärarnas riksförbund 0144- 350 69. Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2018-01- 08, rekrytering sker löpande.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi önskar att du skickar in dina ansökningshandlingar som pdf-fil.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av externa rekryteringsföretag.

 


Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Modersmålslärare/Modersmålspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratÖdeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=261
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögs kommun Box 54 599 22 Ödeshög
59922  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Platsannons

Mark- och exploateringsingenjör/ infrastruktursamordnare

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar för att skapa en levande och trygg kommun för alla. Förvaltningen har bland annat till uppgift att ansvara för fysiska planer, bygglov, exploatering, parkeringstillstånd, miljötillsyn, hälsoskydd, livsmedelskontroll, luftvård, naturvård, badvattenprovning och radon. Tillsammans med kommuninvånarna och lokala näringslivet arbetar vi med att utveckla den attraktiva och hållbara kommunen, för framtiden.

Vad du kan förvänta dig
Vi erbjuder ett stimulerande och varierat arbete. Som mark- och exploateringsingenjör /infrastruktursamordnare hos oss kommer du att få arbeta med hela bredden av mark- och exploateringsfrågor, från tidig dialog, medverka i planarbeten till att driva genomförandet av samhällsbyggnadsprojekt för bostads- och verksamhetsområden samt följa upp dessa. I tjänsten ingår också att företräda kommunen som fastighetsägare vid förvärv, försäljning och arrenden, förhandla och upprätta avtal, delta i planering av infrastrukturprojekt samt ansvara för planeringen av fiberutbyggnad. Arbetet innebär många kontakter med byggherrar, näringsliv, statliga myndigheter och andra förvaltningar inom kommunen.

På plan- och byggenheten, som tillhör miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen, arbetar vi med hela samhällsbyggnadsprocessen, från översiktsplaner, detaljplaner, mark- och exploateringsfrågor till detaljer i bygglovsfrågor. Du kommer ha en nyckelroll i samhällsbyggnadsprocessen och vara delaktig i Ödeshögs framtida utveckling. I vår kommun är det nära mellan kommunens verksamheter med korta kontakt- och beslutsvägar.

Tjänsten är ny och det finns möjligheter att vara med och utforma tjänstens innehåll beroende på din kompetens och intresseområden.

Vad vi förväntar oss
Vi söker dig som är ingenjör med inriktning mot samhällsbyggnad, väg- och vatten, lantmäteri, eller som har en akademisk utbildning med inriktning mot fastighetsekonomi, fastighetsjuridik eller har annan utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift eftersom du ska upprätta rättsliga dokument i tjänsten.
Det är meriterande med erfarenhet av projektledning, ekonomi, juridik och förvaltning samt arbete i politiskt styrd organisation.
Du har god datavana samt B-körkort.
Som person är du kommunikativ, har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med dem du möter. Vi ser att du är strukturerad, drivande och lyhörd. Vi värdesätter din förmåga att ta ansvar, egna initiativ och att du är beredd att ta dig an olika typer av uppdrag.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Mer information och ansökan;
Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Plan- och byggchef Rebecka Bäck, 0144- 351 11.
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 7 januari 2018. Vi tar helst emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.


Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Civilingenjör, lantmäteri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratÖdeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=260
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögs kommun Box 54
59922  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Platsannons

Ödeshögs kommun söker en specialpedagog

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!Ödeshög är den lilla kommunen med det stora hjärtat. Inramad av skog, berg och vatten ligger vår vackra bygd utsträckt över östgötaslätten och här har människor valt att bosätta sig sedan urminnes tider. Vår historia är rik och välbevarad och sällan längre än ett stenkast bort. Kommunen är vår största arbetsgivare med cirka 400 anställda. Vi är tillräckligt små för att kunna vara flexibla och väljer alltid att se möjligheter i stället för problem. Det finns en stor vilja och framåtanda i organisationen och det tenderar att smitta av sig.

Din arbetsplats
Din arbetsplats är belagd i vår skolverksamhet och den är vi stolta över!
Bildnings- och kulturförvaltningen ansvarar för all den kommunala skolverksamheten i Ödeshögs kommun, från förskola till vuxenutbildning. För oss är helheten viktig. Vår skola ligger i teknisk framkant och vi värnar om glädje, värme och engagemang. Aktivitet och rörelse är en del av vardagen och personalen är vår viktigaste resurs. Vi har goda skolresultat och viktigast av allt, våra elever trivs!
Ödeshög- vad gör de som är så bra?

Men, vi vill så klart bli ännu bättre och nu när vår kollega sedan lång tid slutar, söker vi en ersättare som är redo att anta utmaningen.

Arbetsbeskrivning
Du kommer ingå i skolans Elevhälsoteam. Du är driven i skolutvecklingsfrågor och har ett brinnande intresse av att utveckla vårt elevhälsoarbete. Du trivs i rollen som handledare av lärare och resurser, samt är van att samordna och administrera kontakter mellan olika instanser. Möten med vårdnadshavare och samarbetsinstanser utanför skolan ingår också i rollen. Du arbetar i ett elevhälsoteam som tillsammans lägger tonvikten på främjande och förebyggande skolhälsoarbete. Som specialpedagog är din uppgift att hjälpa dina kollegor att utveckla sin undervisning samt att bistå dem i att hitta anpassningar och stöd som gör att alla elever får chans att nå så långt som möjligt. Du är van att arbeta med grupper och team och hjälpa dem att utvecklas genom din handledning. Du arbetar också enskilt med pedagoger för att observera och ge återkoppling och du arbetar också med kollegor för att hitta rätt lösningar för enskilda elever.

Vill du vara med och bygga upp en verksamhet och utveckla dig själv? Ta chansen att vara med på vår fortsatta resa att utveckla Ödeshögs skolor, vi utlovar intensivt nytänkande arbete tillsammans med motiverade och kompetenta kollegor

Kvalifikationer
Vi söker dig som har Grundskollärarexamen med specialpedagogisk påbyggnad eller annan specialpedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta med screening på både individ- och gruppnivå och du känner dig trygg i att genomföra pedagogiska kartläggningar. Arbetet kräver att du har ett flexibelt förhållningssätt, initiativförmåga, god samarbetsförmåga samt en positiv elevsyn. Du har lätt för att skapa och bibehålla kontakter både internt och externt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Mer information och ansökan
Anställningsform och omfattning: En tjänst tillsvidare på 100%. Observera att du anställs inom Bildnings- och kulturverksamheten inom Ödeshögs kommun och därför kan få byta skola och/ eller enhet unde r din anställningstid beroende på hur verksamheterna och dess behov utvecklas.
Arbetstid: Dagtid
Lön: Ödeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Vill du veta mer om tjänsterna kontaktar du Enhetschef för Elevhälsan Dick Waldau 0144-35065.
Fackliga representanter: Lärarförbundet, tel nr 0144-35083, eller Lärarnas riksförbund 0144- 350 69. Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2018-01-07, rekrytering sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av externa rekryteringsföretag.


Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratÖdeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=236
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögs kommun Box 54
59922  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Platsannons

Ödeshögsbostäder söker timvikarier till kostenheten

Ödeshögsbostäder AB - ett helägt bolag av Ödeshögs kommun. Bolaget är ett allmännyttigt bostadsbolag med ca 300 hyresrätter. Vi har ett förvaltningsuppdrag åt kommunen där vi sköter kommunal fastigheter som skolor och äldreboenden. Vidare innehåller uppdraget att sköta drift och underhåll på kommunens tekniska funktioner såsom vattenverk och reningsverk med tillhörande ledningssystem samt all kommunens hårda och mjuka ytor. Vi tillhandahåller även kost på kommunens skolor och äldreboenden samt utför verksamhetsvaktmästeri och lokalvård.

Vad du kan förvänta dig
Som timvikarie inom kosten kommer du att arbeta med matlagning, diskning, städning och övrigt förekommande arbetsuppgifter i ett storkök.
I arbetet ingår också att hjälpa till med tillagning och hantering av specialkost.

Vad vi förväntar oss
Du har en gymnasieutbildning eller annan utbildning som arbetsgivarens bedömer likvärdig. Har du tidigare arbetat i miljöer med barn, ungdomar eller äldre är det en fördel.
Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Som person är du positiv, noggrann, intresserad av att lära dig nya saker och tycker om matlagning.

Mer information och ansökan
Anställningsform och omfattning; Timvikariat. Omfattning varierar.
Lön; Ödeshögsbostäder tillämpar individuell lönesättning
Arbetstider; Dagtid, måndag till söndag.
Tillträde; Enligt överenskommelse.
Vid frågor om tjänsten kontakta kostchef Espen Rognstad 0144- 351 56.
Fackligt kontakt, Kommunal nås på tisdagar 0144-350 36.
Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev senast den 7:e januari 2018.


 
Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratÖdeshögsbostäder AB tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=256
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögsbostäder AB Fabriksvägen 5 599 33 Ödeshög
59933  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Platsannons

Administrativ chef med ansvar för HR- och information/kommunikation

Ödeshögs kommun har cirka 5 400 invånare och är med nästan 400 tillsvidareanställda kommunens största arbetsgivare. Närhet, Trygghet och Framåtanda är Ödeshögs kommuns tre värdeord som är utgångspunkt för den verksamhet kommunen bedriver och ska omfattas av alla anställda och förtroendevalda. Kommunens verksamheter är välskötta och bemannade med många engagerade och kompetenta medarbetare.

Vi har mycket att vara stolta över i Ödeshög. Vårt läge med utsikt över Vättern och Omberg, "seaside" golfbana och småbåtshamnen i Hästholmen bidrar till hög livskvalitet. Ödeshög är också en del i en expansiv region genom sin närhet till Linköping och Jönköping.

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten. Som ser möjligheter istället för problem. Ödeshög är en liten kommun med många fördelar. Här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag.

Tillsammans utvecklar vi Ödeshögs kommun. Vill du vara med och utveckla oss till en av regionens mest attraktiva arbetsgivare?
Vi söker nu en framåtriktad administrativ chef med ansvar för HR samt information/kommunikationBefattningen

Vi söker dig som lockas av att ta dig an en delvis ny roll i vår organisation som innebär det yttersta ansvaret över såväl HR-frågor som information och kommunikation. Till din hjälp kommer du att ha medarbetare med specialistkompetens inom både HR och kommunikation. Din roll innebär dessutom chefsansvar över vårt kansli och vår utvecklingsenhet. Totalt har du ett chefsansvar över 7 medarbetare och du ingår i Kommunchefens ledningsgrupp.

Som HR-chef leder du kommunens HR-arbete där din spetskompetens gärna får vara i det framåtriktade arbetet såsom Employer Branding och rekrytering. Vi satsar hårt på att bli en av regionens mest attraktiva arbetsgivare och givetvis också en fantastisk kommun att bo och leva i. Som informationsansvarig kommer därför ett viktigt uppdrag att vara att aktivt arbeta med att stärka kommunens varumärke och lyfta fram allt det positiva vi kan erbjuda. Vi har bland annat idag låga sjukskrivningstal, en skola med gott renommé och en äldreomsorg som ligger i framkant vad gäller digital utveckling. Det och mycket annat vill vi lyfta fram!

Ditt uppdrag innebär även att du har det övergripande ansvaret för kommunens presskontakter och vår kriskommunikation.Din bakgrund

Du har en relevant akademisk examen och flerårig erfarenhet från kvalificerat HR-arbete inom rekrytering, kompetensförsörjning, förhandling och förändringsarbete. Du har också goda kunskaper inom svensk arbetsrätt och aktuella regelverk. Har du tidigare arbetat med information/kommunikation så är det en stark merit.


Som person är du både lyhörd och tydlig och har lätt för att samarbeta och utveckla kontakter samt relationer med människor på alla nivåer. Uppdraget ställer dessutom krav på hög integritet, prestigelöshet och handlingskraft. Du måste även vara en duktig kommunikatör och har lätt att uttrycka dit både i skrift och i tal. Din erfarenhet är viktig för oss, men vi kommer också att ställa höga krav på personlig lämplighet. Självklart har du B-körkort.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Personalchef/HR-chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.asb-executive.se/index.php/kandidat/aktuella-tjanster?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=10770
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arenius Schröder & Besterman AB
Kungsgatan 41
58218  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Timvikarier till Fridtjuv Bergsskolan, fritidsgården Lyset och biblioteket

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!Ödeshögs kommun söker timvikarier till Fridtjuvbergskolan, fritidsgården Lyset och till biblioteket

Om arbetsplatserna;
Fridtjuv Bergsskolan
Bildnings- och kulturförvaltningen ansvarar för all kommunal skolverksamhet i Ödeshögs kommun. Förvaltningen arbetar därför med Ödeshögs alla elever från förskolan till vuxenutbildningen. Kommunen har goda skolresultat men vår ambition är att bli ännu bättre.  Vill du vara med att skapa Sveriges bästa skola?
Fridtjuv Bergsskolan är en f-5 skola med ca 300 elever. Skolan är belägen i centrala Ödeshög. Fridtjuv Bergsskolan behöver fylla på med duktiga vikarier inför vårteminen 2018.

Ödeshögs bibliotek
Ödeshögs kommunbibliotek ingår i Götasamarbetet med ett gemensamt biblioteksdatasystem för Östergötland. Prioriterade mål för biblioteksverksamheten
är att främja det livslånga lärandet och att öka medborgarnas e-kompetens. Ödeshögs bibliotek är ett litet bibliotek med tre medarbetare vilket ger stora möjligheter till flexibilitet.

Fritidsgården Lyset
Vill du ha ett varierat och roligt arbete där du får arbeta med härliga ungdomar? Nu söker vi vikarier till Fritidsgården Lyset på Lysingskolan. Hos oss får du chansen att bidra till positivt utveckling bland våra ungdomar. 
Till vår fritidsgård kommer ungdomar från åk 6-åk 9. Fritidsgården ligger i anslutning till Lysingskolan som vi har ett nära samarbete med. Vi arbetar för att se möjligheter och lösningar. Vi försöker vägleda ungdomar till att lära sig ta positiva beslut och vi hjälper och stöttar dem till ett hälsosamt liv. På fritidsgården vill vi visa ungdomar de positiva val som finns att göra, men samtidigt låta dem själva välja mellan dessa. Vi tror att styrkan är att låta ungdomar hitta sin egen inriktning.

Kvalifikationer;
Vi söker dig som har en godkänd gymnasieutbildning, gärna från Barn och fritidsprogrammet. Har du en eftergymnasial utbildning som fritidsledare eller en akademisk examen inom informationskunskap, pedagogik eller motsvarande är detta meriterande.
Du bör ha god datavana samt tycka om att arbeta med barn, ungdomar och vuxna. Du ska vara duktig på att samarbeta med olika människor. För tjänst på fritidsgård önskar vi att du har körkort B.
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras.

Mer information och ansökan
Anställningsform och omfattning: Timvikariat. Omfattningen kommer att variera.
Arbetstid: Dag, kväll och helg.
Lön: Ödeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Vill du veta mer om tjänsterna kontaktar du rektor Annika Tollén, 0144-350 56 eller enhetschef Britt-marie Johansson, 0144-350 42
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-12-31, rekrytering sker löpande. Skriv i din ansökan var du är mest intressrad av timvikariat.Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi önskar att du skickar in dina ansökningshandlingar som pdf-fil.
Vi undanber oss vänligt men bestämt från att bli kontaktade av externa rekryterings- och annonseringsföretag.

 


Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Fritidsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratÖdeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=255
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögs kommun Box 54
59922  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Platsannons

Ödeshögs kommun söker lärare åk 1-7

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!Din arbetsplats
Bildnings- och kulturförvaltningen ansvarar för all kommunal skolverksamhet i Ödeshögs kommun. Förvaltningen arbetar därför med Ödeshögs alla elever från förskolan till vuxenutbildningen. Kommunen har goda skolresultat men vår ambition är att bli ännu bättre. Antalet barn i Ödeshög blir fler samtidigt som vi har pensionsavtackat ett antal skickliga lärare. Vill du vara med att skapa Sveriges bästa skola? Fridtjuv Bergsskolan behöver fylla på med en skicklig lärare åk 1-7 inför vårterminen. Placeringen kommer att vara i en åk 2.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Du behöver inte nödvändigtvis vara erfaren lärare, det viktiga är att du tillför entusiam och energi i ditt arbetslag och också vågar föra fram nya idéer som utvecklar hela verksamheten. I Ödeshög ser vi det som självklart att utvecklas tillsammans för att eleverna ska få bästa möjliga utbildning, kollegialt lärande är därför viktigt för oss. Vi ligger långt framme när det gäller IKT och är beredda att ytterligare utveckla verksamheten med digitala hjälpmedel inte bara som komplement utan som ett av flera pedagogiska huvudverktyg i elevernas lärande.

Mer information och ansökan
Anställningsform och omfattning: Tjänsten är tillsvidare på 100 %.
Arbetstid: Ferietjänst
Lön: Ödeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning
Tillträde: 20180226
Vill du veta mer om tjänsterna kontaktar du Rektor Annika Tollén, 0144-35056.
Fackliga representanter: Lärarförbundet, petra.holmberg@odeshog.se  eller Lärarnas riksförbund, anette.zettervall-olsson@odeshog.se .
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-12-31, rekrytering sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi önskar att du skickar in dina ansökningshandlingar som pdf-fil.
Vi undanber oss vänligt men bestämt från att bli kontaktade av externa rekryterings- och annonseringsföretag.


Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratÖdeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=253
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögs kommun Box 54
59922  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  

Platsannons

Kvalificerade CNC-operatörer till Ödeshög

Verksamheten utgörs av tillverkning av mekanisk bearbetning i form av svarvning, fräsning, etc samt svetsning, montering och ytbehandling i relativt små serier och många gånger fysiskt stora artiklar. Ett tydligt kvalitets- och produktivitetsfokus präglar verksamheten.

Du tillhör ett team med ansvar för en viss del av produktionen där ordning och reda, standardiserade arbetssätt och ständiga förbättringar är mycket viktiga principer som avspeglas i allt som görs.

För att passa till jobbet bör du vara bra på att samarbeta, driven, kvalitetsmedveten, ordningsam och flexibel. Erfarenhet av NC-bearbetning är ett krav och CAM programmering är ett plus. Lämplig grundutbildning är verkstad/industritekniskt gymnasium.

För mer information kontakta Platschef Jan Dacksjö, jan.dacksjo@ateknik.se, 070-712 98 84. Du kan även hitta mer information om oss på vår hemsida: http://www.ateknik.se/

Skicka din ansökan märkt "CNC operatörer till Ödeshög" till info@ateknik.se
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jan.dacksjo@ateknik.se
Övrigt: Märk din ansökan "CNC operatörer till Ödeshög"
Arbetsplats: 
Adress: A Teknik Ödeshög AB

59931  ÖDESHÖG 
Hemsida: http://www.ateknik.se/
  

Platsannons

Personlig assistent sökes!!

Vara den assistansberättigade behjälplig i dennes dagliga liv.
Oregelbundna arbetstider, dag/kvällnatt och dygnspass.
Den assistansberättigade är 20 år, han är blind, är utåtagerande och har svår autism
Kollektivavtal finns.

Vi värdesätter din personliga lämplighet mest. Önskvärt är att du har erfarenhet som personlig assistent så att du vet vad rollen innebär och att det faller naturligt för dig att vara hjälpsam och lyhörd. Som personlig assistent ska du underlätta och göra vardagen enklare för bukaren. Du ska klara av en assistansberättigad som är utåtagerande och har svår autism, gärna erfarenheter av detta.

hemma hos den assistansberättigade. Arbetsplatsen är där den assistansberättigade befinner sig. Vi är ett litet företag med stort engagemang, stor erfarenhet och mycket kunskap. Personlig assistans ger brukaren möjlighet att leva sitt liv så bra det bara går utifrån dennes specifika förutsättningar och det är vår sak att se till att den assistansberättigade får den möjligheten. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss; Vi är tillräckligt små för att verkligen hinna se varje individ för vad den är och vi har verktygen att göra det mesta och det bästa för den assistentberättigades vardag.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: Ödeshög
Webbplats:
Epostadress: info@eliteassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Elite Assistans i Sverige AB
Box 18
71321  Nora Sverige
Hemsida: http://www.eliteassistans.se
  
Platsannons

Vikarierande miljöinspektör

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar för att skapa en levande och trygg kommun för alla. Förvaltningen har bland annat till uppgift att ansvara för fysiska planer, bygglov, exploatering, parkeringstillstånd, miljötillsyn, hälsoskydd, livsmedelskontroll, luftvård, naturvård, badvattenprovning och radon. Tillsammans med kommuninvånarna och lokala näringslivet arbetar vi med att utveckla den attraktiva och hållbara kommunen, för framtiden.

Miljö- och naturvårdsenheten i Ödeshög arbetar för god miljö och säker mat genom tillsyn och handläggning enligt miljöbalken och livsmedelslagstiftningen. Vi arbetar även med att bevaka de värdefulla natur och friluftsvärden vid samhällsplanering samt skydda och bevara kommunens unika naturområden. Miljö- och naturvårdsenheten ingår i miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen och har 3 medarbetare med stark laganda. På grund av sjukskrivningar söker vi nu en vikarie.

KVALIFIKATIONER

Du är utbildad miljöinspektör eller har en annan högskoleutbildning som kan anses likvärdig och har goda kunskaper i miljölagstiftningen. Du har även god kunskap inom området naturvård och friluftsliv. Du är en serviceinriktad, resultatinriktad och utåtriktad person som är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt. Du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Du trivs i mötet med andra människor och har lätt för att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du kan balansera myndighetsutövningens krav på rättssäkerhet med god service.

Det är meriterande om du har relevanta erfarenheter från andra arbetsplatser, gärna inom miljöskyddstillsyn, avlopp eller naturvård, samt om du har erfarenhet av att arbeta i ärendesystemet Miljöreda.

Arbetet kräver att du har körkort för personbil.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Anställningsform: Vikariat t.o.m. 31 augusti 2018 med möjlighet till viss förlängning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 1 januari 2018

Vi tillämpar individuell lönesättning.

ANSÖKAN

Vid frågor om tjänsten kontakta Tf miljöchef Charlotte Hallin Johansson på telefon 0144-351 16
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 31 december 2017.
Vi tar helst emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss vänligt men bestämt från att bli kontaktade av externa rekryterings- och annonseringsföretag.
 


Välkommen att bli en av oss!
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratÖdeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=251
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögs kommun Box 54
59922  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Platsannons

Planarkitekt

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar för att skapa en levande och trygg kommun för alla. Förvaltningen har bland annat till uppgift att ansvara för fysiska planer, bygglov, exploatering, parkeringstillstånd, miljötillsyn, hälsoskydd, livsmedelskontroll, luftvård, naturvård, badvattenprovning och radon. Tillsammans med kommuninvånarna och lokala näringslivet arbetar vi med att utveckla den attraktiva och hållbara kommunen, för framtiden.

Vad du kan förvänta dig
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete. Som planarkitekt hos oss får du jobba med översikts- och detaljplaner, utredningar och gestaltning, från de allra tidigaste diskussionerna till genomförande. Du kan förvänta dig att få arbeta självständigt i nära samarbete med byggherrar, medborgare, politiker samt övriga verksamheter inom kommunen. I arbetet ingår att föredra ärenden i nämnden samt att delta i plan- och byggenhetens verksamhetsutveckling.

På plan- och byggenheten, som tillhör miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen, arbetar vi med hela samhällsbyggnadsprocessen, från översiktsplaner, detaljplaner, mark- och exploateringsfrågor till detaljer i bygglovsfrågor Du kommer därmed vara en del av kommunens utveckling och ha stora möjligheter att påverka.

Vad vi förväntar oss
Som planarkitekt har du ett helhetstänk och ett problemlösande förhållningssätt i ditt arbete. Du behöver vara bra på att kommunicera i tal och skrift samt vara serviceinriktad.

Som person är du öppen och kreativ samt har förmågan att arbeta självständigt såväl som att samverka med andra. Vi ser att du är strukturerad, drivande och lyhörd. Vi värdesätter din förmåga att ta ansvar, egna initiativ och att du är beredd att ta dig an olika typer av uppdrag.

Vi söker dig med högskoleutbildning inom samhällsbyggnadsområdet, t ex fysisk planerare, samhällsplanerare, landskapsarkitekt, arkitekt eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande med praktisk erfarenhet av arbete med detaljplaner. Genom din utbildning och arbetslivserfarenhet har du förvärvat goda kunskaper i plan- och bygglagen samt i miljöbalken. Även erfarenhet av översiktlig planering, bygglovshandläggning samt arbete med GIS är meriterande. Du har god datorvana samt B-körkort.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


Mer information och ansökan;
Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du plan- och byggchef Rebecka Bäck, 0144- 351 11.
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 31 december 2017.
Vi undanber oss vänligt men bestämt från att bli kontaktade av externa rekryterings- och annonseringsföretag.

Vi tar helst emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

 

 


Välkommen att bli en av oss!
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Arkitekt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratÖdeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=252
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögs kommun Box 54
59922  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Platsannons

Medarbetare dagtid vardagar

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team med rotation mellan arbetsuppgifterna, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster. Vårt krav på dig är att du ska ha servicekänsla och tycka det är kul att arbeta med människor samt kunna jobba dagtid på vardagar.

#welcometalent
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Kan du tillräckligt bra svenska för att kommunicera muntligt utan hinder?
- Har du avslutat grundskolan?
- Har du ett flexibelt schema i skolan (om du går i skolan) och kan jobba minst 4 vardagar i veckan dagtid?
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-29
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/9852-medarbetare-dagtid-vardagar_burger-king-odeshog
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Liljekonvaljvägen 5
59931  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se
  
Platsannons

Medarbetare (kväll vardag)

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team med rotation mellan arbetsuppgifterna, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster. Vårt krav på dig är att du vara 16 år fyllda,ska kunna jobba kväll, ha servicekänsla och tycka det är kul att arbeta med människor.

#welcometalent
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Kan du tillräckligt bra svenska för att kommunicera muntligt utan hinder?
- Har du avslutat grundskolan samt fyllt 16 år?
- Kan du jobba på vardagskvällar?
- Arbetstiderna för detta jobb är kvällstid och du måste kunna ta dig till och från jobbet på obekväma tider. Kan du göra det?
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Kassapersonal
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-29
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/9853-medarbetare-kvall-vardag_burger-king-odeshog
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Liljekonvaljvägen 5
59931  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se
  
Platsannons

Medarbetare helg (dag/kväll)

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team med rotation mellan arbetsuppgifterna, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster. Vårt krav på dig är att du ska ha servicekänsla och tycka det är kul att arbeta med människor samt kunna jobba både dagtid och kvällstid på helgerna.

#welcometalent
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Kan du tillräckligt bra svenska för att kommunicera muntligt utan hinder?
- Har du avslutat grundskolan samt fyllt 16 år?
- Kan du jobba både dag och kväll på helgerna?
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-29
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/9854-medarbetare-helg-dag-kvall_burger-king-odeshog
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Liljekonvaljvägen 5
59931  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se
  
Platsannons

Montörer sökes för uppdrag hos kund

Montörer sökes för uppdrag hos kund i Ödeshög
Drivna montörer för uppdrag hos kund i Ödeshög

Vill du arbeta med världsledande produkter och åta dig en utmaning i ett globalt företag? Då har Randstad uppdraget för dig.

Vi söker nu duktiga montörer till en av våra kunder i Ödeshög.

Monteringen kommer antingen utföras på monteringslina eller vid en fast station där man följer flödet. Monteringen sker i ett taktat tempo vilket ställer krav på att du trivs i en fartfylld arbetsmiljö. Du kommer att bli en del av ett glatt gäng och för rätt person finns möjlighet till utveckling inom branschen.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad AB, men arbeta ute hos en av våra kunder i Ödeshög.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Ödeshög

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning
Montering av plast och metallprodukter

Kvalifikationer
Vi söker dig som är händig och ansvarsfull samt flexibel när det gäller arbetstider. Tidigare erfarenhet av montering är meriterande men inget krav. Du gillar att arbeta fysiskt och trivs med att arbeta i team likaväl som att arbeta självständigt.

Vi vill att du kan bidra till det positiva klimatet som finns idag och därför lägger vi stor vikt vid personligt lämplighet. Randstad och våra kunder förväntar sig att du är driven, lyhörd och lösningsorienterad när du är ute på uppdrag. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du tävlingsinriktad och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-01-28. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Victor Gustafsson

victor.gustafsson@randstad.se
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: 201105109
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201105109&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Lanmätargränd 4
55320  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bildels packare, lagerhantering

Om företaget
Boets Bildemontering är en komplett leverantör av nya och begagnade bildelar, och en av Sveriges snabbast växande bildemontering. Vi säljer bildelar till företag och privatpersoner över hela Sverige och till viss del på export. Större delen av försäljningen sker via nätet eller telefon.

Sedan starten 2010 har vi vuxit med ca 30% per år, och idag omsätter Boets Bildemontering över 25 miljoner kronor. Vår anläggning på närmare 50 000 kvadratmeter ligger i Boet, mellan Ödeshög och Tranås. Vi har precis färdigställt vår nya lagerhall och under våren 2017 påbörjade vi bygget av en ny butik med kontor och moderna personalutrymmen.

För vår fortsatta tillväxt söker vi nu en bildelspackare

Vi har inga krav på utbildningar däremot krävs god dator vana och att man klarar av stress.

Varmt välkomna med eran ansökan vi kommer intervjua löpande.

Mvh Boets Bildemo

Hej, vår blivande bildelspackare!

Hos oss packar du bildelar som skall skickas till våra kunder i hela Norden.

Som bildelspackare är man noggrann och har högt kundfokus så att varorna kommer fram hela till kunden.

Det viktigaste för att lyckas hos är bra attityd, är på plats och har ett gott humör, det kommer man långt på.

Vill man så kan man.

Välkommen!

Välkommen till Boets Bildemontering!

Vi jobbar med återanvändning av bilens olika reservdelar!

I verkstaden demonteras bilen, efter det märks reservdelarna in!

När delarna är inmärkta, lagerförs dom på lagret.

Därefter packas varorna som kunderna köpt.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Packare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: Packen
Webbplats:
Epostadress: oscar@boetsbildemontering.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BOETS BILDEMONTERING AB
Boet Sågen
59992  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.boetsbildemontering.se
  
Platsannons

Medarbetare (kväll vardag)

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team med rotation mellan arbetsuppgifterna, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster. Vårt krav på dig är att du vara 16 år fyllda,ska kunna jobba kväll, ha servicekänsla och tycka det är kul att arbeta med människor.

#welcometalent
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Kan du tillräckligt bra svenska för att kommunicera muntligt utan hinder?
- Har du avslutat grundskolan samt fyllt 16 år?
- Kan du jobba på vardagskvällar?
- Arbetstiderna för detta jobb är kvällstid och du måste kunna ta dig till och från jobbet på obekväma tider. Kan du göra det?
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Kassapersonal
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-24
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/9801-medarbetare-kvall-vardag_burger-king-odeshog
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Liljekonvaljvägen 5
59931  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se
  
Platsannons

Erfaren materialförsörjare sökes för kund i Ödeshög

Erfaren materialförsörjare sökes för kund i Ödeshög
Erfaren materialförsörjare sökes för kund i Ödeshög

Vill du arbeta med världsledande produkter och åta dig en utmaning i ett globalt företag? Då har Randstad uppdraget för dig.

Vi söker nu en duktig logistiker/materialförsörjare till en av våra kunder i Ödeshög.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Ödeshög

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning
Arbetsbeskrivningen är att du ska ta emot, lossa, lasta material och köra in gods på rätt plats. Du ska också serva montörerna med material. Du kommer ha mycket att hålla reda på så det är viktigt att du kan jobba i högt tempo samtidigt som du levererar noggrannhet och kvalité.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande jobb, att du prioriterar ordning och reda och att du tycker det är roligt att köra truck.

Du ska ha truckkort A och B och erfarenhet från att köra motviktstruck och ledstaplare.

Du kommer också att träffa chaufförer vilket betyder att du kommer vara lite ansiktet utåt för företaget. Vi ser därför gärna att du är serviceinriktad och energirik.

Ordning och reda är ledord för den här tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-01-17

För information: Victor Gustafsson

victor.gustafsson@randstad.se
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: 201101035
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201101035&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Lantmätargränd 4
59992  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du arbeta i Sveriges bästa säljteam?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1177 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1911
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal