Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 15:12

Lediga jobb i Ödeshögs kommun (0509), Östergötlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd5 364
Täthet12,36Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area668,99Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land433,97Landareal (km²)
Sjö16,31Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Bildemonterare Sökes, car dismantler work

Huvuduppgiften är att demontera bilar, du jobbar ihop med ett arbetslag på 4 personer.

Som demonterar krävs det att du är snabb och noggrann
Man bör klara demontera en nyare bil på ca 8-12h för klara arbetstempot.

Your work is to dismantling cars you work in team with 4 persons.

You need to be fast and take care of the parts.
You shall dismantling a complett car in 8-12 hours to fix the correct work speed.Du skall vara stresstålig, Kunna hantera moderna verktyg. Du skall vara noggrann och kunna hur man plockar ner en bil.

Boets Bildemontering är en komplett leverantör av nya och begagnade bildelar, och Sveriges snabbast växande bildemontering. Vi säljer bildelar till företag och privatpersoner över hela Sverige och till viss del på export. Större delen av försäljningen sker via nätet.

Sedan starten 2010 har vi vuxit med ca 30% per år, och idag omsätter Boets Bildemontering över 30 miljoner kronor. Vår anläggning på närmare 40 000 kvadratmeter ligger i Boet, mellan Ödeshög och Tranås. Vi har precis färdigställt vår nya lagerhall och kommer under 2017 att påbörja bygget av en ny butik med kontor och moderna personalutrymmen.
Publiceraddatum: 2017-05-13
Yrkesbenämning: Bildemontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi kan fixa boende! We could fix living!
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@boetsbildemontering.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BOETS BILDEMONTERING AB
Boet Sågen
59992  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.boetsbildemontering.se
  
Platsannons

Farmaceut

Vi gör det enklare att må bra!

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja. Vi har ett stort förtroende bland kunderna som också utsett oss till Sveriges mest hållbara varumärke. Nu satsar vi för att fortsätta utvecklas på den växande hälsomarknaden genom att investera i vårt apoteksnät, utveckla vårt stöd för människors läkemedelsbehandling och bredda vårt sortiment. Vi letar därför fler medarbetare som vill vara med på den spännande resan. Välkommen till Apoteket!


Farmaceutisk rådgivare till Sveriges ledande apotekskedja

Vi söker en legitimerad apotekare/receptarie till apoteket Kronan i Ödeshög som med farmaceutisk kompetens och affärsmässighet möter våra kunder och bidrar till att stärka vår ställning på den lokala marknaden. Tjänsten som farmaceutisk rådgivare är omväxlande och innefattar bland annat receptservice, egenvårdsförsäljning och professionell rådgivning.

Vi har precis byggt om och är nu ett av Sveriges fräschaste apotek med en fin och större egenvårdsavdelning. Apoteket ingår i en apoteksgrupp där vi har ett mycket bra samarbete. I gruppen ingår apoteket i Vadstena och Skänninge så tjänstgöring kommer att ske även på dessa apotek. Öppettiderna på Kronan i Ödeshög är måndag-fredag 8.30–18.00.

Tjänsten är på del- eller heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vad vi söker hos dig Du har djupa farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av att hjälpa kunden genom rådgivning och försäljning av våra kvalitetssäkrade produkter och tjänster. I kundmötet är du omtänksam och lyhörd för att kunna erbjuda rätt produkter och överträffa kundens förväntningar.

Som person är du engagerad och hjälpsam både i mötet med kunden och i samarbetet med dina kollegor. Du kan även arbeta självständigt, tar gärna egna initiativ och bidrar till att utveckla apotekets erbjudande, arbetssätt och dina kollegors kompetens. Utmaningar och förändringar ser du som möjligheter till förbättringar och utveckling. Du sporras av att arbeta på en marknad med konkurrens och vill tillsammans med dina kollegor vinna kundernas förtroende och nå apotekets mål. Självklart har du ett stort intresse för hälsa, både din egen och andras.

Vad vi erbjuder dig Apoteket har en unikt bred verksamhet där du som farmaceut har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. För att vi ska kunna bedriva en hållbar verksamhet och göra det enklare för kunden att må bra känns det viktigt för oss att satsa på din kompetensutveckling och din hälsa. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen. Vi tror nämligen att när du mår bra och är engagerad i ditt jobb har du också riktigt bra kundmöten.

Via vår egen utbildningsenhet får du tillgång till ett omfattande utbildningsprogram med bland annat ett hundratal e-utbildningar och olika nätverksträffar. Som medarbetare i Apoteket får du ett årligt friskvårdsbidrag, tillgång till en lång rad rabatter och andra förmåner. Självklart har du tjänstepension och sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan.

Kontaktperson Ytterligare information lämnas av apotekschef Malin Petersson, tel 010-447 9249

Ansökan Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Sista ansökningsdag är den 4 juni.

Välkommen med din ansökan!

Vi på Apoteket vill bidra till ett liv i hälsa för alla våra kunder. Med djup kunskap om läkemedel och hälsa erbjuder vi ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och farmaceutiska tjänster till konsumenter och vården. Vi ägs av svenska folket och kombinationen av innovation, lång historia och hållbart företagande gör oss till ett dynamiskt företag.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidheltid/deltid Tillsvidare Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: https://apoteket.easycruit.com/vacancy/application/1846801/54106?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteket AB
BOX 3001
16903  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apoteket.se
  
Platsannons

Tandsköterska, Folktandvården Ödeshög

Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrymme för valfrihet. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi söker dig som vill dela vår vision om kvalitet, omtanke och utveckling – för god munhälsa genom hela livet. Väljer du att jobba hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag! Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

Vi söker en tandsköterska till vår allmäntandvårdsklinik i Ödeshög, en mindre klinik med en familjär känsla. Kliniken har ljusa, trivsamma lokaler och är centralt belägen i Ödeshög på bara några minuters avstånd från E4:an och cirka 40 minuter från Linköping och Jönköping. 

Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxentandvård samt receptionsarbete. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och att få arbeta hälsoinriktat med hög kvalitet och service.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad tandsköterska. Arbetserfarenhet inom yrket och erfarenhet av delegerat arbetssätt är meriterande. Du har god datorvana och goda kunskaper i svenska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. I ditt arbete värdesätter du kvalitet och god service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Klinikchef Joanna Sekowska-Baranowska, 010-104 89 94.

Facklig företrädare för Vision är Ann Johansson , 010-104 30 46.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 25 maj 2017. Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning (CV) och kopia på ditt examensbevis. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. 

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=8782%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Region Östergötland
58185  Linköping Sverige
Hemsida: www.regionostergotland.se
  
Platsannons

Kliniksamordnare, Folktandvården Ödeshög

Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrymme för valfrihet. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi söker dig som vill dela vår vision om kvalitet, omtanke och utveckling – för god munhälsa genom hela livet. Väljer du att jobba hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag! Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

Vi söker nu en kliniksamordnare till vår allmäntandvårdsklinik i Ödeshög.

Folktandvården Ödeshög är en liten klinik som är belägen på pendlingsavstånd från Linköping, Mjölby med flera orter. Bemanningen består av två tandläkare, två tandsköterskor och två tandhygienister. Kliniken har moderna nyrenoverade lokaler och utrustning och ett nära samarbete finns med vårdcentralen i angränsande lokaler.  
 
Arbetsbeskrivning
Som kliniksamordnare har du en central funktion på kliniken och fungerar som stöd till både chef och medarbetare.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat personaladministration-/planering, schemaläggning, inköp och övrig administration. Du fungerar som arbetsgivarrepresentant och både medverkar i och driver utvecklings- och förbättringsarbeten. I uppdraget ingår också att arbeta kliniskt i din grundprofession.

Utbildning och erfarenhet
Uppdraghet kräver att du har utbildning och erfarenhet som tandsköterska eller tandhygienist. Du ska också ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift då du ska kommunicera med patienter, medarbetare och andra samarbetspartners. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Vi vill att du både har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du ska kunna se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Det här är ett tidbegränsat förordnande på fyra år med en tillsvidareanställning inom din grundprofession. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Klinkchef Joanna Sekowska-Baranowska, 010-104 89 98. 
HR-chef Cecilia Wiberg, 010-103 72 51.

Facklig företrädare:
Vision, Ann Johansson, 010-104 30 46
SRAT, Maria Nouia, 010-103 87 31.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 25 maj 2017. Vi vill att din ansökan innehåller personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver teknisk support kontakta IT-supporten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=8820%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Region Östergötland, 58185 Linköping
59931  Ödeshög Sverige
Hemsida: www.regionostergotland.se
  

Platsannons

Resande säljare sökes omgående i Ödeshög

Som säljare hos oss arbetar du med att erbjuda ett av världens bästa och mest mångfacetterade rengöringssystem. Produkten är i grunden en portabel luftrenare men har många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Det är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Du jobbar endast på förbokade kundbesök schemalagda av vår bokningsavdelning. Mer information om produkten hittar du på www.pureair.se

Vi erbjuder
· Gratis säljutbildning inkl. mat och boende
· Goda möjligheter till karriärutveckling; utbilda dig vidare till Mentor, Kursledare, Team Leader, Controller, m.m.
· Förbokade kundbesök
· Grundlön + provision
· Körersättning för transport inom arbetet
· Flexibla arbetstider efter eget schemaDags att ta steget till att bli vår nästa superstjärna?
Vill du själv bestämma över dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Deltid eller heltid väljer du själv. Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv. Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Vi söker dig som
· Har god social kompetens och tycker om att träffa nya människor
· Har stor ansvarskänsla
· Tycker om utmaningar
· Är driven och ger 100%

Vi på Jobi paradise jobbar med försäljning och uthyrning av luftrenare och städmaskiner. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  
Platsannons

Studie- och yrkesvägledare

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!Din arbetsplats
Bildnings- och kulturförvaltningen ansvarar för all kommunal skolverksamhet i Ödeshögs kommun. Förvaltningen arbetar därför med Ödeshögs alla elever från förskolan till vuxenutbildningen. Kommunen har goda skolresultat men vår ambition är att bli ännu bättre. Antalet barn i Ödeshög blir fler samtidigt kommer vi till sommaren att pensionsavtacka ett antal skickliga medarbetare. Vill du vara med att skapa Sveriges bästa skola? Vi behöver fylla på med en studie- och yrkesvägledare.

Arbetsbeskrivning
Uppdraget som studie- och yrkesvägledare inom kommunen innebär att du kan komma att arbeta med frågor som rör elevernas prao, vägledande samtal inför gymnasiet samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter så som studiesamtal, deltagande vid föräldramöten samt annan information till elever. Beroende på vilken kompetens du har kan du också till exempel få arbeta med uppföljning av gymnasieelever samt insatser inom det kommunala aktivitetsansvaret.

Kvalifikationer
Du har en examen från utbildning som studie-och yrkesvägledare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet då denna roll kräver att du är serviceinriktad, kommunikativ och ansvarsfull. Du gillar att vägleda andra, då vägledning är hela skolans ansvar, och har god förmåga att se lösningar på problem som kan uppstå. Då du arbetar i team förutsätter vi att du har god samarbetsförmåga och är flexibel.

Mer information och ansökan
Anställningsform och omfattning: Tillsvidare på 100%, deltid kan erbjudas.
Arbetstid: Dagtid
Lön: Ödeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning
Tillträde: snarast eller enl. överenskommelse
Vill du veta mer om tjänsterna kontaktar du Bildnings- och kulturchef Ingmar Unosson, 0144- 350 64 elelr Rektor Rickard Olofsson 0144-350 81.
Fackliga representanter: Lärarförbundet, tel nr 0144-35083, eller Lärarnas riksförbund 0144- 350 69. Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-05-29, rekrytering sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi önskar att du skickar in dina ansökningshandlingar som pdf-fil.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av externa rekryteringsföretag.

Uppdraget som studie- och yrkesvägledare inom kommunen innebär att du kan komma att arbeta med frågor som rör elevernas prao, vägledande samtal inför gymnasiet samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter så som studiesamtal, deltagande vid föräldramöten samt annan information till elever. Beroende på vilken kompetens du har kan du också till exempel få arbeta med uppföljning av gymnasieelever samt insatser inom det kommunala aktivitetsansvaret.

Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=211%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögs kommun
59980  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Platsannons

Vill du arbeta i Sveriges bästa säljteam?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1177 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1911%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Bagare

Lysings Konditori och Bageri ligger mitt på torget i Ödeshög.
Vi producerar allt ifrån småkakor till limpor och tårtor. Vi har även en stor produktion av glutenfritt bröd där efterfrågan ständigt ökar. Denna produktion sker i ett nybyggt bageri som ligger i direkt anslutning till det äldre bageriet.

Efterfrågan på våra produkter ökar ständigt och nu söker vi ännu en bagare.

Behärskning av både bageri och konditori önskas. Vi gör allt från grunden och värdesätter hantverket. Det är även en fördel om du har erfarenhet av glutenfri bakning.

Ödeshög är en liten kommun med många fördelar. Vi har nära till naturen, med bl.a. Omberg och Vättern inpå knuten, jordnära verksamheter och framåtskridande företag.

Utbildning/Erfarenhet
Du behöver ha bageri och konditoriutbildning, eller ha jobbat inom bageri och konditori.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbete heltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@lysings.nu
Övrigt: Skicka ansökan via e-post till oss.
Arbetsplats: 
Adress: Lysings Konditori & Bageri

59931  ÖDESHÖG 
Hemsida:
  

Platsannons

CNC-Operatörer till Ödeshög

Vi söker CNC-operatörer till ett företag i Ödeshög med varierande kunskaper så även om man har lite eller mycket erfarenhet vill vi att du skickar in ansökan.
Materialet man kommer att arbeta med är aluminium. Maskiner Som finns på plats är Mazak och Okuma, så fördelen är att du har jobbat med dessa men inget hinder för dig som sökande.

Vi söker personer som kan jobba nattskift. Som har ett intresse inom CNC samt som har en behörig CNC utbildning. Personen ska ha lite eller mycket erfarenhet inom yrket så det inte blir främmande för personen.

Fiks Group AB erbjuder inhyrning av personal under korta eller längre perioder.
Fiks skall upplevas som en naturlig samarbetspartner i Mälardalen när behov av personal uppstår.
Genom en nära relation mellan företag och personal arbetar vi tillsammans för att nå våra uppsatta mål. Vi vill skapa nöjda kunder och nöjd personal.

Vi rekryterar kompetent personal, utvecklar och bemannar kundens verksamhet.
Vår snabbhet och kompetens är vår styrka och er möjlighet.

Fiks Group är ett auktoriserat bemanningsföretag i ALMEGA.

Vi har funnits sedan 1997 i Eskilstuna men finns nu i hela Mälardalen. Vi bemannar lager, industri samt tillverkningsbranschen.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@fiksgroup.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FIKS GROUP AB
RINMANSGATAN 18
63346  ESKILSTUNA Sverige
Hemsida: http://www.fiksgroup.se
  
Platsannons

Vill du bli en del av Nordens bästa Demoteam?

Retail24 har Nordens största Sälj, Demo och Merchandisingkår! Både på Nordisk nivå och på regional nivå arbetar vi tillsammans med de största leverantörerna inom Dagligvaruhandeln, Fackhandel samt Elektrohandeln.Retail24 Demo har med fokus på försäljning byggt upp vårt Demoteam utifrån våra kunders varumärken och våra medarbetares intressen!Vill Du jobba med människor, marknadsföring och inte minst försäljning?Är du dessutom positiv, flexibel och lösningsorienterad?Du har ca 500 kollegor som väntar på dig!Sök på knappen nedan eller ring någon av våra Regionansvariga Jessica 0730-551007 eller Lena 0723-070810 och berätta vem du är!

Mitt namn är Jessica och jobbar som Regionansvarig på Retail24.

Jag behöver stärka mitt team i Ödeshög med ytterligare personer och hoppas att det är du!
Vi erbjuder dig frihet och variation, möjlighet att arbeta på fler avdelningar hos oss för att utvecklas inom Retail!
Massor med nya erfarenheter, utbildningar och ett nära samarbete med dina kollegor på fältet!

För oss är det viktigaste att vi hittar Dig som vill jobba med Demo och Event hos oss på Retail24, har du inte erfarenhet sen tidigare gör det inget eftersom vi utbildar dig! 
Då vi arbetar med både matlagning, dryck, konfektyr och Non Food kan vi erbjuda ett brett urval av aktiviteter för att skapa Dina uppdrag. Tjänsten är en timanställning och arbetstiderna är varierande.


Att arbeta med Demo innebär att Du har ett brinnande intresse för butik, människor och försäljning. 
Vi vill att du har bil och körkort och drivas av försäljning skall vara en självklarhet!
Meriterande om du har butikserfarenhet och/eller intresse för matlagning.
Vi ser fram emot din ansökan via hemsidan eller till jessica.nyqvist@retail24.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa 0730-55 10 07 !
 
Hoppas vi hörs!
// Jessica Nyqvist
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89979
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail24 sverige 2015 AB
Ekbacksvägen 28
16869  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.retail24.se
  

Platsannons

Ordermottagare

Boets Bildemontering är en komplett leverantör av nya och begagnade bildelar, och Sveriges snabbast växande bildemontering. Vi säljer bildelar till företag och privatpersoner över hela Sverige och till viss del på export. Större delen av försäljningen sker via nätet.
Sedan starten 2010 har vi vuxit med ca 30% per år, och idag omsätter Boets Bildemontering över 25 miljoner kronor. Vår anläggning på närmare 40 000 kvadratmeter ligger i Boet, mellan Ödeshög och Tranås. Vi har precis färdigställt vår nya lagerhall och jobbar nu med byggnationen av en ny butik med kontor och moderna personalutrymmen.

För vår fortsatta tillväxt söker vi nu en innesäljare
som brinner för att ge ett bra kundbemötande, till största delen genom att svara i telefon då vår försäljning sker där, men även ge en god service till kunder som kommer till vår butik

Du skall trivas att arbeta med försäljning och med datorn som arbetsverktyg, du kommer även att få en varierande arbetsdag

Tidigare erfarenhet av försäljningsarbete/kundsupport/butik inom fordonsrelaterad bransch ser vi som meriterande men absolut inget krav, vi ser gärna att du även har viss datavana.

Hos oss är din personlighet och inställning viktigare än dina tidigare arbeten. Om du inte har erfarenhet så kommer du få nödvändig utbildning på plats.

De vanliga begreppen som Noggran, Punktlig, Kunna hanterar stress, Arbetar väl med andra, Strukturerad, Positiv och Uppmärksam är inget som som bygger på talang utan din inställning och vilja till arbetet

Vi välkomnar alla att söka oavsett ursprung eller handikapp

För att få arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år
Publiceraddatum: 2017-04-30
Yrkesbenämning: Ordermottagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@boetsbildemontering.se
Övrigt: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsplats: 
Adress: Boets Bildemontering AB
Boet Sågen
59992  ÖDESHÖG 
Hemsida: www.boetsbildemontering.se
  
Platsannons

Socialsekreterare inriktning mot barn- och unga

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!Ödeshögs kommun söker en socialsekreterare till Individ och Familjeomsorgen (IFO) med inriktning på barn och unga.

Vad du kan förvänta dig 
Tjänsten är i huvudsak inriktad mot utredning och handläggning av ensamkommande barn men andra arbetsuppgifter kan förekomma och diskuteras efter önskemål. Arbetsuppgifterna är att utreda och följa upp beslutade insatser enligt SoL och LVU. I arbetet ingår bl.a. utredningssamtal med barn, ungdomar och föräldrar, dokumentation och samverkan med andra aktörer. I arbetet ingår också att följa upp och utvärdera pågående insatser. 
I arbetet kan det bli aktuellt med övrigt förekommande arbetsuppgifter inom Individ- och familjeomsorgens verksamhetsområde, exempelvis familjerätt. Om du som handläggare har ett särskilt intresse för vissa arbetsuppgifter har du möjlighet att påverka din arbetssituation och bli lite mer specialiserad inom ett visst område. 
Ödeshögs kommun erbjuder god kompetensutveckling inom yrket för att du som handläggare ska känna att du har den kunskap och kompetens som krävs för att känna dig säker i ditt arbete och utföra ditt arbete på ett bra sätt. Utifrån den arbetssituation som råder för socialsekreterare är vi uppmärksamma på vad och hur vi kan göra för att utveckla rollen och göra arbetsmiljön hållbar över tid. Vi driver just nu ett projekt tillsammans med FoU-centrum i Linköping, läs mer om detta här; http://www.linkoping.se/utforarwebben/vard-stod-och-omsorg/forskning-och-utveckling/aktuellt/oka-kvaliteten-och-effektivisera-barnutredningar/
Du kommer att erbjudas extern handledning tillsammans med arbetsgruppen en gång i månaden. 
Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med fem barn- och ungdomshandläggare samt tre vuxenhandläggare med ett nära samarbete med 1:e socialsekreterare på kontoret. En fördel med att arbeta i en mindre kommun är att chefer alltid finns nära till hands och att det är korta beslutsvägar. 

Vad vi förväntar oss
Du ska ha socionomexamen eller annan likvärdig eftergymnasial utbildning. Det är viktigt att du är utåtriktad, initiativrik och har god samarbetsförmåga samt att du
även kan arbeta självständigt. Du ska vara tydlig i din roll, ha en helhetsyn och sätta den enskildes behov i centrum. Erfarenhet av arbete inom kommunal
socialtjänst är meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.

Mer information och ansökan:
Anställningsform och omfattning: 2 Tjänster, en tillsvidare och en tjänst är ett vikariat på sex månader.
Tillträde : Snarast eller enligt överenskommelse
Vid frågor om tjänsten kontakta 1:a socialsekreterare Sandra Engdahl, tel nr 0144-350 55.
Facklig kontakt Vision, Mariot Lundqvist tel nr 0144-350 03.

Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev senast den 18:e maj. Vi tar helst emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.

Vi tackar vänligt men bestämt nej till att bli kontaktade av externa rekryteringsföretag.


Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratÖdeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=200%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögs kommun Box 54
59922  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Platsannons

Handledare till dagverksamhet för äldre

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!Ödeshögs kommun söker en handledare till dagverksamhet för äldre.
En av våra duktiga medarbetare går i pension i höst  och vi söker nu efter hennes efterträdare.

Vad du kan förvänta dig
Inom Vård- och omsorg arbetar vi utefter en värdegrund som innebär lyhördhet för den enskildes behov och ett gott bemötande. Det innebär också ett flexibelt arbetssätt där vi uppmuntrar den boende till självbestämmande samt visar respekt och hänsyn. Genom att den enskilde känner sig bekräftad och upplever delaktighet i sin tillvaro, bidrar vi till meningsfullhet och sammanhang.
Som handledare inom dagverksamhet för äldre kommer du att arbeta för att skapa en meningsfull sysselsättning för de äldre.  Den kan samtidigt fungera som en avlastning för anhöriga som vårdar en närstående i hemmet. De äldre är välkomna en eller flera dagar i veckan, allt efter behov och önskemål. Till dagverksamhet kommer de äldre för umgås med andra, läsa tidning, delta i olika aktiviteter som gymnastik, tipspromenad, bakning, spel, bingo, allsång m.m. De kan även mot en kostnad få lunch och fika.

Vad vi förväntar oss
Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av demensvård är meriterande. Du är en lösningsfokuserad, positiv person som tycker om att arbeta med människor. Du har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt och "ser vad som behöver göras". Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Då du i stor utsträckning arbetar ensam på dagverksamheten finns många möjligheter att skapa samarbetsytor med andra professioner på Solgårdens äldrecentrum.
B-körkort är ett krav.

Mer information och ansökan
Antal tjänster och placering: En tjänst på Solgårdens äldreboende.
Omfattning och anställningsform: 95 %, tillsvidaretjänst.
Lön: Ödeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning.
Tillträde: 171001 eller enligt överenskommelse.
Vill du veta mer om tjänsterna kontaktar du Enhetschef Maud Veibäck, tel nr 0144-35029.
Fackliga representanter: Kommunal. Nås på expedition tisdagar, tel nr 0144-350 36.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 21:a maj 2017. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt från att bli kontaktade av externa rekryterings- och annonseringsföretag.


Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratÖdeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=214%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögs kommun Box 54
59922  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Platsannons

Ombergs Golf Resort Söker Chefskock

Matlagning. Alla förekommande uppgifter i restaurangkök så som matsedelsplanering, inköp, husmanskost, alá carte osv.


Vi söker en kock med erfarenhet som kan ta eget ansvar i köket. Med ditt yrkeskunnande så tänker vi bibehålla vårt goda omdöme.
Vi söker som gillar när det är full fart på jobbet och som sätter kvalitet och service i som första prioritet.

Vi tillhör en av Sveriges mest välrenommerade Golfresorts.
Vi serverar dagligen Frukost Lunch och middag till våra boende golfgäster. Annläggningen servar ca 10000 boende gäster under högsäsong.
Vi sätter stor vikt på att ha en personal som har kul på jobbet, då det oftast återspeglas till våra kunder.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: krogen@ombergsgolf.se
Övrigt: Rekrytering kommer att ske löpande. Skicka ansökan till krogen@ombergsgolf.se
Arbetsplats: 
Adress: OMBERGS GOLF AB
STORA LUND
59993  ÖDESHÖG Sverige
Hemsida: http://www.ombergsgolfresort.se
  
Platsannons

Medarbetare

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team med rotation mellan arbetsuppgifterna, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster. Vårt krav på dig är att du ska ha servicekänsla och tycka det är kul att arbeta med människor.

#welcometalent
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Kan du tillräckligt bra svenska för att kommunicera muntligt utan hinder?
- Har du avslutat grundskolan?
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Detta är en visstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/7499-medarbetare_burger-king-odeshog
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Liljekonvaljvägen 5
59931  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se
  
Platsannons

Senior mjukvaruutvecklare

Att ständigt tänka nytt och göra verklighet av sina idéer är den viktigaste tradition som familjen Stark fört vidare genom generationer i företaget. Det märks i Väderstads eget växthus - Produktutvecklingsavdelningen. Här får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Vi är stolta över att skapa maskiner som förser världens befolkning med livsmedel. E-Core består idag av 16 medarbetare som utvecklare och underhåller styrsystemen på Väderstads maskiner. 
 
Älskar du inbyggda system och vill arbeta på ett företag där innovation värderas högt? 
 
Som mjukvaruutvecklare kommer du att vara med i hela kedjan från produktidé till test på fysisk maskin. Hos oss finns goda möjlighet att växa och utvecklas och vi samarbetar också tätt ihop med andra avdelningar internt. Vill du arbeta som mjukvaruutvecklare med uppgift att nyutveckla och underhålla programvara för nästa generations styrsystem, så kan du vara den vi söker! 
 
Utvecklarna hos oss arbetar med programmering av inbyggda system, regleralgoritmer, kommunikationsprotokoll, Apple-applikationer, användargränssnitt och mycket mer. Vi befinner oss i fronten när det gäller styrsystem för jordbruksmaskiner. Det betyder att nya idéer är nödvändiga och innovation tillåts att ta plats. 
 
Vi tror att du har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande arbetserfarenhet med inriktning mot programmering samt att du har flera års arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling. Det vi letar efter är drivande, sociala och positiva medarbetare med fokus på våra kunders behov. Vi har idag en väldigt god sammanhållning i gruppen och samarbetsförmåga är viktigt för oss. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda i såväl tal som skrift.  
 
Vi tror att du har goda kunskaper i
• C/C++ 
• JavaScript 
 
Starkt meriterande
• Swift 
• IOS-utveckling  
• Användargränssnitt  
 
Övrigt meriterande
• Erfarenhet av CANBUS 
• Agila metoder 
• Reglerteknik 
• Wi-Fi 
• Bluetooth 
 

Vill du veta mer?
Kontakta Gruppchef E-core Magnus Karlsson, tel. 0142-817 33 eller HR-utvecklare Joanna Engström, tel. 0142-817 89.
 
Välkommen med din ansökan senast den 28/5!
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från säljare av rekryteringstjänster eller annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Mjukvaruutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=262&ProjectId=181315&DepartmentId=6406&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Väderstad AB
Box 85
59021  Väderstad Sverige
Hemsida: www.vaderstad.com
  
Platsannons

Speciallärare

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!Din arbetsplats
Bildnings- och kulturförvaltningen ansvarar för all kommunal skolverksamhet i Ödeshögs kommun. Förvaltningen arbetar därför med Ödeshögs alla elever från förskolan till vuxenutbildningen. Kommunen har goda skolresultat men vår ambition är att bli ännu bättre. Antalet barn i Ödeshög blir fler samtidigt kommer vi till sommaren att pensionsavtacka ett antal skickliga lärare. Vill du vara med att skapa Sveriges bästa skola? Vi behöver fylla på med ännu fler skickliga lärare inför hösten och söker nu speciallärare.

Arbetsbeskrivning
Du kommer tillsammans med våra grundskolärare och våra specialpedagoger att arbeta med att stärka enskilda eller mindre grupper av elever som behöver extra instatser i sitt lärande. Du kommer arbete med elever såväl tillsammans med undervisande lärare i klassrummet som enskilt eller i mindre grupper utifrån den enskilde elevens behov. En viktig del i arbetet är att tillsammans med våra specialpedagoger vara ett stöd för övriga lärare och personal i hur enskilda elevers undervisning kan anpassas utifrån just den elevens behov och förutsättningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen som speciallärare antingen mot språk-, läs- och skrivutveckling eller matematikutveckling. Har du inte examen men har grundskolärarexamen, gedigen erfarenhet i arbete med barn med särskilda behov och har fortbildat dig inom området är du också välkommen att söka. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativförmåga, god samarbetsförmåga samt en positiv elevsyn. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer.

Mer information och ansökan
Anställningsform och omfattning: Tillsvidare på 100%. Observera att du anställs inom Bildnings- och kulturverksamheten inom Ödeshögs kommun och därför kan få byta skola och/ eller enhet under din anställningstid beroende på hur verksamheterna och dess behov utvecklas.
Arbetstid: Ferietjänst
Lön: Ödeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning
Tillträde: Läsårsstart 2017/18
Vill du veta mer om tjänsterna kontaktar du Rektor Rickard Olofsson, 0144- 350 81 eller Rektor Maria Svensson 0144-350 79.
Fackliga representanter: Lärarförbundet, tel nr 0144-35083, eller Lärarnas riksförbund 0144- 350 69. Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-01-29. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi önskar att du skickar in dina ansökningshandlingar som pdf-fil.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av externa rekryteringsföretag.


Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=210%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögs kommun
59980  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Platsannons

Förskollärare

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!Din arbetsplats
Bildnings- och kulturförvaltningen ansvarar för all kommunal skolverksamhet i Ödeshögs kommun. Förvaltningen arbetar därför med Ödeshögs alla elever från förskolan till vuxenutbildningen. Kommunen har goda skolresultat men vår ambition är att bli ännu bättre. Antalet barn i Ödeshög blir fler samtidigt kommer vi till sommaren att pensionsavtacka ett antal skickliga medarbetare. Vill du vara med att skapa Sveriges bästa skola? Våra förskolor behöver fler skickliga förskollärare och barnskötare inför hösten.

Arbetsbeskrivning
I kommunen bedrivs förskolverksamhet vid Skeppet i Ödeshög i Rök samt på Ellen Keys förskola i Hästholmen. Förskolorna har idag en bra blandning mellan förskollärare och barnskötare men vi behöver ytterligare fyra förskollärare till våra enheter.
I Ödeshögs kommun arbetar vi Reggio Emilia-inspirerat. Reggio Emilia är ett pedagogiskt förhållningssätt som innebär att vi ser det kompetenta barnet och strävar efter att ta tillvara på varje barns förmåga och möjlighet att utforska sin omvärld. Inom Reggio Emilia spelar miljön en viktig roll och brukar kallas den tredje pedagogen. Miljön ska uppmuntra till samspel, lek, utforskande och lärande. Närheten till Omberg och Tåkern ger oss möjligheter att upptäcka skog och natur. I Ödeshögs kommun har Barn och utbildningsnämnden beslutat att vi ska arbeta för en giftfri förskola.
I Ödeshögs kommun har en förskollärare anställd på heltid sex planeringstimmar per vecka, något som är mycket uppskattat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du behöver inte nödvändigtvis vara erfaren, det viktiga är att du tillför entusiam och energi i ditt arbetslag och också vågar föra fram nya idéer som utvecklar hela verksamheten. I Ödeshög ser vi det som självklart att utvecklas tillsammans för att våra barn/elever ska få bästa möjliga utbildning. Vi vill arbeta med en röd tråd från förkolan till årskurs 9 och samarbetar därför tätt mellan förskola, fritidshem och grundskolan.
Du ska ha god pedagogisk insikt, vara väl insatt i förskolans styrdokument och ha ett engagemang och intresse för systematiskt kvalitetsarbete. Du är en lagspelare med tycker samtidigt om att ta initiativ och driva egna projekt. Du har ett flexibelt förhållningssätt och förmåga att anpassa dig efter rådande omständigheter. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och god förmåga att självständigt planera, genomföra, utvärdera och dokumentera.

Mer information och ansökan
Anställningsform och omfattning: Tjänsterna är tillsvidare på 100%.
Arbetstid: Dagtid
Lön: Ödeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning
Tillträde: Läsårsstart 2017/18
Vill du veta mer om tjänsterna kontaktar du Förskolechef Maria Rabelius 0144-350 82.
Fackliga representanter: Lärarförbundet, tel nr 0144-35083, eller Lärarnas riksförbund 0144- 350 69. Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-05-29, rekrytering sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi önskar att du skickar in dina ansökningshandlingar som pdf-fil.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av externa rekryteringsföretag.


Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=209%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögs kommun
59980  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Platsannons

Barnskötare

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!Din arbetsplats
Bildnings- och kulturförvaltningen ansvarar för all kommunal skolverksamhet i Ödeshögs kommun. Förvaltningen arbetar därför med Ödeshögs alla elever från förskolan till vuxenutbildningen. Kommunen har goda skolresultat men vår ambition är att bli ännu bättre. Antalet barn i Ödeshög blir fler samtidigt kommer vi till sommaren att pensionsavtacka ett antal skickliga medarbetare. Vill du vara med att skapa Sveriges bästa skola? Våra fritidshem och förskolor behöver fler skickliga barnskötare inför hösten.

Arbetsbeskrivning
I kommunen bedrivs fritidshemsverksamhet vid Fridtjuv Bergs och Röks skolor samt i Västra Tollstad och Boet. Fritidshemmen är ett viktigt komplement till skolorna där elever kan fortsätta utvecklas. Inför höstterminen söker vi ytterligare två till tre barnskötare till våra fritidshem. Fritidshemmen jobbar tätt tillsammans med grundskolans F-5 verksamhet och har samma rektor. Förskoleverksamhet bedrivs på Skeppet inne i Ödeshög samt i Rök och på Ellen Keys förskola i Hästholmen. Förskolan har idag en bra blandning mellan förskollärare och barnskötare och behöver till hösten ytterligare tre barnskötare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du behöver inte nödvändigtvis vara erfaren, det viktiga är att du tillför entusiam och energi i ditt arbetslag och också vågar föra fram nya idéer som utvecklar hela verksamheten. I Ödeshög ser vi det som självklart att utvecklas tillsammans för att våra barn/elever ska få bästa möjliga utbildning. Vi vill ha en röd tråd ända från förskolan till årskurs 9 och har därför ett tätt samarbete mellan förskola, fritidshem och grundskola.

Mer information och ansökan
Anställningsform och omfattning: Tjänsterna är tillsvidare på heltid, deltid kan erbjudas.
Arbetstid: Dagtid
Lön: Ödeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning
Tillträde: Läsårsstart 2017/18 eller enl. överenskommelse
Vill du veta mer om tjänsterna kontaktar du Rektor Maria Svensson, 0144- 350 79 eller Förskolechef Maria rabelius 0144-350 82.
Fackliga representanter: Kommunal, tel nr 0144-35036. Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-05-29, rekrytering sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi önskar att du skickar in dina ansökningshandlingar som pdf-fil.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av externa rekryteringsföretag.


Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=208%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögs kommun
59980  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Platsannons

Fritidspedagog/lärare i fritidshem

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!Din arbetsplats
Bildnings- och kulturförvaltningen ansvarar för all kommunal skolverksamhet i Ödeshögs kommun. Förvaltningen arbetar därför med Ödeshögs alla elever från förskolan till vuxenutbildningen. Kommunen har goda skolresultat men vår ambition är att bli ännu bättre. Antalet barn i Ödeshög blir fler samtidigt kommer vi till sommaren att pensionsavtacka ett antal skickliga medarbetare. Vill du vara med att skapa Sveriges bästa skola? Våra fritidshem behöver fler skickliga fritidspedagoger/lärare i fritidshem och barnskötare inför hösten.

Arbetsbeskrivning
I kommunen bedrivs fritidshemsverksamhet vid Fridtjuv Bergs och Röks skolor samt i Västra Tollstad och Boet. Fritidshemmen är ett viktigt komplement till skolorna där elever kan fortsätta utvecklas. Inför höstterminen söker vi ytterligare tre fritidspedagoger eller lärare i fritidshem till våra fritidshem. Åtminstone en av tjänsterna kommer ha del av sin tjänst i Boet. Alla ska dock kunna arbeta på alla våra fritidshem. Fritidshemmen jobbar tätt tillsammans med grundskolans F-5 verksamhet och har samma rektor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller lärare i fritidshem. Du behöver inte nödvändigtvis vara erfaren, det viktiga är att du tillför entusiam och energi i ditt arbetslag och också vågar föra fram nya idéer som utvecklar hela verksamheten. I Ödeshög ser vi det som självklart att utvecklas tillsammans för att eleverna ska få bästa möjliga utbildning. Vi ligger långt framme när det gäller IKT och är beredda att ytterligare utveckla verksamheten med digitala hjälpmedel inte bara som komplement utan som ett av flera pedagogiska huvudverktyg i elevernas lärande.

Mer information och ansökan
Anställningsform och omfattning: Tjänsterna är tillsvidare på 100%.
Arbetstid: Ferietjänst
Lön: Ödeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning
Tillträde: Läsårsstart 2017/18
Vill du veta mer om tjänsterna kontaktar du Rektor Maria Svensson, 0144- 350 79.
Fackliga representanter: Lärarförbundet, tel nr 0144-35083, eller Lärarnas riksförbund 0144- 350 69. Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-05-29, rekrytering sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi önskar att du skickar in dina ansökningshandlingar som pdf-fil.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av externa rekryteringsföretag.


Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=207%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshög kommun
59980  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Platsannons

Lärare F-5

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!Din arbetsplats
Bildnings- och kulturförvaltningen ansvarar för all kommunal skolverksamhet i Ödeshögs kommun. Förvaltningen arbetar därför med Ödeshögs alla elever från förskolan till vuxenutbildningen. Kommunen har goda skolresultat men vår ambition är att bli ännu bättre. Antalet barn i Ödeshög blir fler samtidigt kommer vi till sommaren att pensionsavtacka ett antal skickliga lärare. Vill du vara med att skapa Sveriges bästa skola? Fridtjuv bergs och Röks skolor behöver fylla på med ännu fler skickliga lärare inför hösten.

Arbetsbeskrivning
Inför höstterminen behöver Fridtjuv Bergskolan samt Röks skola som är kommunens två skolor för årskurserna F - 5 påfyllning av 3 grundskollärare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Du behöver inte nödvändigtvis vara erfaren lärare, det viktiga är att du tillför entusiam och energi i ditt arbetslag och också vågar föra fram nya idéer som utvecklar hela verksamheten. I Ödeshög ser vi det som självklart att utvecklas tillsammans för att eleverna ska få bästa möjliga utbildning, kollegialt lärande är därför viktigt för oss. Vi ligger långt framme när det gäller IKT och är beredda att ytterligare utveckla verksamheten med digitala hjälpmedel inte bara som komplement utan som ett av flera pedagogiska huvudverktyg i elevernas lärande.

Mer information och ansökan
Anställningsform och omfattning: Tjänsterna är tillsvidare på 100%.
Arbetstid: Ferietjänst
Lön: Ödeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning
Tillträde: Läsårsstart 2017/18
Vill du veta mer om tjänsterna kontaktar du Rektor Maria Svensson, 0144- 350 79.
Fackliga representanter: Lärarförbundet, tel nr 0144-35083, eller Lärarnas riksförbund 0144- 350 69. Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-05-29, rekrytering sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi önskar att du skickar in dina ansökningshandlingar som pdf-fil.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av externa rekryteringsföretag.


Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=206%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögs kommun
59980  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Platsannons

Lärare 6-9

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!Din arbetsplats
Bildnings- och kulturförvaltningen ansvarar för all kommunal skolverksamhet i Ödeshögs kommun. Förvaltningen arbetar därför med Ödeshögs alla elever från förskolan till vuxenutbildningen. Kommunen har goda skolresultat men vår ambition är att bli ännu bättre. Antalet barn i Ödeshög blir fler samtidigt kommer vi till sommaren att pensionsavtacka ett antal skickliga lärare. Vill du vara med att skapa Sveriges bästa skola?
Lysingskolan behöver fylla på med ännu fler skickliga lärare inför hösten.
Arbetsbeskrivning
Inför höstterminen behöver Lysingskolan som är kommunens enda skola för årskurserna 6 - 9 påfyllning av följande kompetenser:


• Matematik/NO lärare
• Trä/Teknik lärare
• Svenska som andraspråkslärare
• Musiklärare
• Hem- och konsumentkunskapslärare

Har du någon eller flera av ovanstående kompetenser i din legitimation tveka inte att söka nya utmaningar i Ödeshög.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Du behöver inte nödvändigtvis vara erfaren lärare, det viktiga är att du tillför entusiam och energi i ditt arbetslag och också vågar föra fram nya idéer som utvecklar hela verksamheten. I Ödeshög ser vi det som självklart att utvecklas tillsammans för att eleverna ska få bästa möjliga utbildning, kollegialt lärande är därför viktigt för oss. Vi ligger långt framme när det gäller IKT och är beredda att ytterligare utveckla verksamheten med digitala hjälpmedel inte bara som komplement utan som ett av flera pedagogiska huvudverktyg i elevernas lärande.

Mer information och ansökan
Anställningsform och omfattning: Tjänsterna är tillsvidare på 100%.
Arbetstid: Ferietjänst
Lön: Ödeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning
Tillträde: Läsårsstart 2017/18
Vill du veta mer om tjänsterna kontaktar du Rektor Rickard Olofsson, 0144- 350 81.
Fackliga representanter: Lärarförbundet, tel nr 0144-35083, eller Lärarnas riksförbund 0144- 350 69. Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-05-29, rekrytering sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi önskar att du skickar in dina ansökningshandlingar som pdf-fil.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av externa rekryteringsföretag.


Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=205%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögs kommun
59980  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Platsannons

Rektor F-5

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!Din arbetsplats
Bildnings- och kulturförvaltningen ansvarar för all kommunal skolverksamhet i Ödeshögs kommun. Förvaltningen arbetar därför med Ödeshögs alla elever från förskolan till vuxenutbildningen. Kommunen har goda skolresultat men vår ambition är att bli ännu bättre. Vill du vara med att skapa Sveriges bästa skola?  Årskurserna F till 5 samt fritidshemmen söker nu en ny rektor.

Arbetsbeskrivning
Du kommer ansvara för kommunens fritidshem samt för Röks skola som har årskurserna F-3 samt Fridtjuv Bergs skola som är en F-5 skola. Som rektor tar du ett helhetsansvar för verksamhet, personale och ekonomi på dina enheter. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp tillsammans med rektor för årskurs 6-9 och förskolechefen. Du kommer få möjlighet att utveckla ditt eget ledningsteam som hjälper dig för att du ska kunna vara en närvarande, tydlig och utvecklingsinriktad pedagogisk ledare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har pedagogisk högskoleutbildning och erfarenhet av rektorsarbete. Har du redan genomfört eller om du nu genomför den statliga rektorsutbildningen är det meriterande. Du måste också vara väl förtrogen med de styrdokument som reglerar skolverksamheten i Sverige. För att lyckas i ditt uppdrag tror vi att du är en person som tillför entusiasm, energi och lust att lära. Du ser det som självklart att tillsammans med medarbetare och elever hela tiden utveckla verksamheten för att nå ännu högre i måluppfyllnaden. Du är trygg i dig själv och i ditt ledarskap och du bör därför ha varit chef eller ledare under en del av ditt yrkesliv.

Mer information och ansökan
Anställningsform och omfattning: En tjänst tillsvidare på 100%.
Arbetstid: Dagtid
Lön: Ödeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Vill du veta mer om tjänsterna kontaktar du Bildnings- och kulturchef Ingmar Unosson, 0144- 350 64.
Fackliga representanter: Lärarförbundet, tel nr 0144-35083, eller Lärarnas riksförbund 0144- 350 69. Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-05-02. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi önskar att du skickar in dina ansökningshandlingar som pdf-fil.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av externa rekryteringsföretag.


Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=204%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshög kommun
59980  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Platsannons

Vikarier och sommarvikarier till Klaragården LSS-boenden i Östergötland

Vi söker nu vikarier och sommarvikarier till våra verksamheter i Varv och Väderstad.
Du som söker har viljan att ge stöd och trygghet utifrån de boendes individuella förutsättningar.
Erfarenhet inom LSS eller psykiatri ser vi som meriterande.
Läs mer på www.klaragarden.se och www.teamolivia.se


Du som söker har viljan att ge stöd och trygghet utifrån de boendes individuella förutsättningar.
Erfarenhet inom LSS eller psykiatri ser vi som meriterande.

Klaragården bedriver boende enligt LSS § 9:9 i Östergötland och vänder sig till personkrets 1 och 3.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidEnligt kollektivavtalIndividuell lönesättning och vi har kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: daniel@klaragarden.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klaragården AB
Vallsberg Backgård 1
59022  Väderstad Sverige
Hemsida: http://www.klaragarden.se
  
Platsannons

Sommarvikarier

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!Socialförvaltningen i Ödeshögs kommun söker nu undersköterskor, vårdbiträden och behandlingssekreterare till våra verksamheter inför vår och sommar 2017.
Inom socialförvaltningen arbetar drygt 200 medarbetare och verksamheterna innefattar den kommunala hemsjukvården, arbete och integration, myndighetsutövning (IFO, FUS och biståndhandläggning) samt stöd och service för personer med funktionsnedsättning och äldre.

Arbetsuppgifter
Arbetet inom våra verksamheter består huvudsakligen av att utifrån individuella behov ge stöd och service samt omvårdnad dygnets alla timmar, alla dagar i veckan. Det handlar även om att genom olika aktiviteter skapa en känsla av livsglädje och motivation hos den enskilde.

Vårdboende inom äldreomsorg
Inom vårdboende arbetar du med personer som har behov av omvårdnad och stöd dygnets alla timmar. Du arbetar utifrån varje persons individuella behov vad gäller omvårdnad, stöd och aktiviteter för ett liv med dagligt socialt innehåll.

Korttidsboende/rehabilitering
Inom korttidsboende/rehabilitering arbetar du med att stödja personer för att skapa möjlighet för dem att bo kvar i det egna hemmet. Korttidsboende vänder sig till personer i behov av rehabilitering, avlastning eller övergångsboende.

Gruppboende  inom LSS
Inom gruppboende  LSS arbetar du med barn, ungdomar och vuxna med olika funktionsnedsättningar såsom utvecklingsstörning, neuropsykiatriska och psykiska funktionsnedsättningar. I arbetet ingår att möjliggöra sociala aktiviteter utifrån individuella behov.

Personlig assistans
Som personlig assistent stöttar du och hjälper den enskilde i sitt hem, i skolan/på arbetet och på fritiden. Stödet varierar utifrån individens behov och förmågor. Hjälp vid hygiensituationer, dusch, på- och avklädning, matlagning och städning förekommer men också att möjliggöra för individen att ha en meningsfull fritid.

Hemtjänst
Arbetet innebär att du stödjer och servar personer i deras hem utifrån individuella behov. Det kan innefatta exempelvis morgontoalett, på- och avklädning, dusch och städning. Arbetet består till stor del av ensamarbete, även om du ingår i ett arbetslag och utgår från en gemensam grupplokal.

HVB-hem
Som behandlingssekreterare inom HVB arbetar du med stöd, behandling och rådgivning utifrån metoder anpassade till den unges förmåga och behov i ett nära samarbete med kollegor och andra professioner. Uppdraget innebär även att upprätta och följa upp genomförandeplaner. Du stödjer ungdomarna att ta ansvar för sin lägenhet, relationer och sysselsättning. Stöd ges även till ungdomar som flyttat ut till egen lägenhet.

Dag-, kvälls- och helgarbete eller natt- och helgarbete, enligt schema

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för andra människor. Det är meriterande om du har genomfört en gymnasieutbildning inom vård och omsorg alternativt barn och fritid eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömmer likvärdig. Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt inom stöd och behandlingsarbete är meriterande.

Som person ser vi att du är strukturerad, flexibel, lyhörd och ansvarstagande samt bra på att se möjligheter. Du är engagerad och har god initiativ- och samarbetsförmåga. Du är trygg i dig själv och har god social kompetens samt trivs i mötet med andra människor. Då arbetet inom samtliga enheter innebär att du dagligen dokumenterar och kommunicerar med olika parter är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig i både tal och skrift.

Inom hemtjänsten och boendeenhet HVB samt även för vissa andra vikariat inom verksamheterna krävs B-körkort.

Mer information och ansökan
Ansök redan idag då urval och intervjuer till semestervikariat sker löpande under ansökningstiden.
Ange i din ansökan:
• Inom vilken/vilka verksamheter du önskar arbeta.
• Vilka veckor du kan arbeta under semesterperioden.
• Om du kan börja arbeta hos oss redan under våren.
• Om du har B-körkort.

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Semesterperioden är i huvudsak vecka 26 - 33, tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Ödeshögs kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Du ansöker via vårt rekryteringssytem Reach mee.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons. 


Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratÖdeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=201%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögs kommun
59922  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal