Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 14:04

Lediga jobb i Ödeshögs kommun (0509), Östergötlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd5 367
Täthet12,37Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area668,99Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land433,97Landareal (km²)
Sjö16,31Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Erfaren materialförsörjare sökes för kund i Ödeshög

Erfaren materialförsörjare sökes för kund i Ödeshög
Erfaren materialförsörjare sökes för kund i Ödeshög

Vill du arbeta med världsledande produkter och åta dig en utmaning i ett globalt företag? Då har Randstad uppdraget för dig.

Vi söker nu en duktig logistiker/materialförsörjare till en av våra kunder i Ödeshög.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Ödeshög

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning
Arbetsbeskrivningen är att du ska ta emot, lossa, lasta material och köra in gods på rätt plats. Du ska också serva montörerna med material. Du kommer ha mycket att hålla reda på så det är viktigt att du kan jobba i högt tempo samtidigt som du levererar noggrannhet och kvalité.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande jobb, att du prioriterar ordning och reda och att du tycker det är roligt att köra truck.

Du ska ha truckkort A och B och erfarenhet från att köra motviktstruck och ledstaplare.

Du kommer också att träffa chaufförer vilket betyder att du kommer vara lite ansiktet utåt för företaget. Vi ser därför gärna att du är serviceinriktad och energirik.

Ordning och reda är ledord för den här tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-01-17

För information: Victor Gustafsson

victor.gustafsson@randstad.se
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: 201101035
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201101035&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Lantmätargränd 4
59992  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker säljare i Ödeshög

Som säljare kommer du att demonstrera och sälja en av världens mest utvecklade luftrenare på förbokade kundbesök. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning.

Produkten: Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus. Vi har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen vi marknadsför är en portabel luftrenare som har fått pris för både dess hälsofördelar och tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.

Sammanhållning är viktigt för oss, därför arrangeras en rad olika sociala aktiviteter med jämna mellanrum. Tre till fyra gånger om året åker till exempel företaget på resa. I april var vi på kryssning på Medelhavet och till sommaren planeras en resa till Paris!Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person. Du bör ha god social kompetens, gilla utmaningar och möten med nya människor samt kunna börja omgående. Tidigare säljerfarenhet är ett plus men inget krav då vi internutbildar. Deltid eller heltid väljer du. Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill ta tillvara på våra utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som:
-Alltid har ett leende på läpparna
-Är flexibel och lär dig snabbt
-Peppas av utmaningar och ger 100%

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på Nature Opportunity AB!
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill jobba heltid eller deltid.Garantilön på 24750 och provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@clear-sky.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NATURE OPPORTUNITY AB
Bultvägen 4
55302  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kille i Linköping söker Personlig Assistent

Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionsvarierade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 240 kunder och närmare 1200 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans.

.

Nu behöver jag hitta en assistent som skall trivas med mig och min familj, och framförallt då med mig. Mitt mål med min assistans är att jag skall leva och verka precis som du, livskvalitet är viktigt!

Jag är en 20-årig rullstolsburen kille med en medfödd CP-skada, jag har även autism och en stor synnedsättning, till det får jag även epileptiska anfall ibland. Med detta sagt vill jag att du skall kunna förmedla ett lugn i stressade situationer och att du har tålamod med mig då jag inte heller har samma talförmåga som du. Jag förmedlar mig med bilder och lite tecken och så ler jag mycket när jag är glad.

Just nu står jag inför en flytt från lägenhet till hus och då kommer jag att behöva dig ännu mer, just nu tar jag ibland en liten paus från allt och åker till kortis.
Jag behöver hjälp och stöttning i allt;
¤ tränar mot spasticitet efter ett strikt schema varje dag
¤ delaktig i hushållssysslor såsom matlagning, bakning, inhandling och tvätt
¤ utomhus så mycket det bara går
¤ fritidsaktiviteter
¤ den personliga hygienen är superviktig för mig
Om du fortfarande läser så kanske du är rätt assistent för mig.
Är du dessutom kvinna, flexibel (i dina arbetstider ifall jag blir sjuk) och levnadsglad, då uppmanar jag dig till att söka till mig via länken så vidaresänder Olivia Personlig Assistans din ansökan till mig och min familj. Hoppas vi ses!

Anordnaren Olivia Personlig Assistans tillägger:
Tjänsten är med delade turer morgon och kväll alla vardagar och kan ev utökas med varannan helg.
Vi ser gärna att du kan hoppa in mer vid lov, sjukdom och semester.

Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är därför viktigt att du värnar om kundens integritet, är ansvarskännande och flexibel. Det är viktigt att du är lyhörd och pålitlig. 
Tidigare yrkeserfarenhet inom sjukvården är meriterande, men ej ett krav då vi lägger större vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha vana av epilepsi samt av autism. 

Timlön enligt kollektivavtal Vårdföretagarna - SKAF. 
Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg.

Ansökningar mottages endast via länken och rekrytering sker löpande. 
Välkommen med din ansökan ange referens 2137!
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95412
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Olivia Personlig Assistans AB
Bielkegatan 1 a
58221  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.oliviapersonligassistans.se
  
Platsannons

Socialsekreterare inriktning barn och unga

I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig!Vad du kan förvänta dig

Tjänsten är i huvudsak inriktad mot utredning och handläggning av  barn- och unga men andra arbetsuppgifter kan förekomma och diskuteras efter önskemål. Arbetsuppgifterna är att utreda och följa upp beslutade insatser enligt SoL och LVU. I arbetet ingår bl.a. utredningssamtal med barn, ungdomar och föräldrar, dokumentation och samverkan med andra aktörer. I arbetet ingår också att följa upp och utvärdera pågående insatser. 
I arbetet kan det bli aktuellt med övrigt förekommande arbetsuppgifter inom Individ- och familjeomsorgens verksamhetsområde, exempelvis familjerätt. Om du som handläggare har ett särskilt intresse för vissa arbetsuppgifter har du möjlighet att påverka din arbetssituation och bli lite mer specialiserad inom ett visst område. 
Ödeshögs kommun erbjuder god kompetensutveckling inom yrket för att du som handläggare ska känna att du har den kunskap och kompetens som krävs för att känna dig säker i ditt arbete och utföra ditt arbete på ett bra sätt. Utifrån den arbetssituation som råder för socialsekreterare är vi uppmärksamma på vad och hur vi kan göra för att utveckla rollen och göra arbetsmiljön hållbar över tid. Vi driver just nu ett projekt tillsammans med FoU-centrum i Linköping, läs mer om detta här; http://www.linkoping.se/utforarwebben/vard-stod-och-omsorg/forskning-och-utveckling/aktuellt/oka-kvaliteten-och-effektivisera-barnutredningar/
Du kommer att erbjudas extern handledning tillsammans med arbetsgruppen en gång i månaden. 
Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med fem barn- och ungdomshandläggare samt tre vuxenhandläggare med ett nära samarbete med 1:e socialsekreterare på kontoret. En fördel med att arbeta i en mindre kommun är att chefer alltid finns nära till hands och att det är korta beslutsvägar. 

Vad vi förväntar oss
Du ska ha socionomexamen eller annan likvärdig eftergymnasial utbildning. Det är viktigt att du är utåtriktad, initiativrik och har god samarbetsförmåga samt att du
även kan arbeta självständigt. Du ska vara tydlig i din roll, ha en helhetsyn och sätta den enskildes behov i centrum. Erfarenhet av arbete inom kommunal
socialtjänst är meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.

Mer information och ansökan:
Anställningsform och omfattning: 2 tillsvidaretjänster, heltid.
Tillträde : Snarast eller enligt överenskommelse
Vid frågor om tjänsten kontakta myndighetschef Katarina Eriksson, tel nr 0144-35057 eller 1:a socialsekreterare Sandra Engdahl, tel nr 0144-350 55.
Facklig kontakt Vision, Mariot Lundqvist tel nr 0144-350 03.


Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev senast den 30:e november 2017. Vi tar helst emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Vi tackar vänligt men bestämt nej till att bli kontaktade av externa rekryteringsföretag.
Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratÖdeshögs kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=246
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögs kommun Box 54
59922  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  

Platsannons

Nu söker vi svetsare till Ödeshög

Nu söker vi självgående svetsare som är van att läsa ritning. Du skall ha licenser på 135 136 138 samt gärna vana vid att tig svetsa. Utöver detta så behöver du licens på pinne 111. Materialet är svart i tjocklek mellan 2-80mm

Nu söker vi självgående svetsare som är van att läsa ritning. Du skall ha licenser på 135 136 138 samt gärna vana vid att tig svetsa. Utöver detta så behöver du licens på pinne 111. Materialet är svart i tjocklek mellan 2-80mm

Österman industribemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med sitt säte i Hjo. Med över sexton- års erfarenhet inom bemanningsbranschen har vi specialiserat oss på personaluthyrning/rekrytering med spetskompetens inom skärande bearbetning, svets och byggindustrin. Vid förfrågan åtar vi oss även bemanning/rekrytering av övriga personalgrupper.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: Svetsare Ödeshög
Webbplats:
Epostadress: Svets@ombemanning.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ÖM BEMANNING AB
Borrbäcksvägen 14
54430  HJO Sverige
Hemsida: http://www.ombemanning.se
  

Platsannons

Säljare Vitvaror

Har du en passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Då är det dig vi söker som butikssäljare till vitvaruavdelningen på Media Markt Norrköping. 
 
Arbetsbeskrivning 
I rollen som butikssäljare är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. I denna roll kommer du huvudsakligen arbeta på någon av våra säljavdelningar: Data, Foto, Spel, Film & Musik, Telecom, Tillbehör, TV & HiFi eller Vitvaror. Men vid behov ser du det som en självklarhet att vara behjälplig på övriga avdelningar.   
 
Det ska vara en upplevelse att handla på Media Markt. Därför arbetar vi inte med några "dummies" eller attrapper. Det innebär t.ex. att vi har riktiga digitalkameror och mobiltelefoner framme i våra hyllor, de är givetvis laddade och påslagna. Allt för att våra kunder ska kunna trycka, testa och känna på våra produkter. Därför är det viktigt att du tillsammans med övriga medarbetare och din avdelningschef ser till att avdelningen alltid håller högsta klass vad gäller ordning, skyltning och varuexponering. 
 
Tjänsten är på deltid 60%  och är en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning). Tillträde till tjänsten är omgående . 
 
Vem är du? 
För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja och du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Har du utbildning med inriktning mot Handel är detta meriterande. 
 
Vad kan Media Markt erbjuda dig? 
Som Butikssäljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal. 
 
Vi som arbetar på Media Markt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst. 
 
Ansökan 
Ansöker gör du genom att klicka på "Skicka ansökan" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Afrodite Mildh  mildh@mediamarkt.se 
 
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2017-11-30. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. 
 
Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen. 
 
Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 60% Deltid /tillsvidare ( provanställning )Fast lön Fast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=100&ProjectId=193600&DepartmentId=2430&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Media-Saturn/Media Markt
Koppargatan 30
60223  Norrköping Sverige
Hemsida: www.mediamarkt.se
  
Platsannons

Fysioterapeut/sjukgymnast, Rehab väst

Rehab Väst är en enhet inom Närsjukvården i västra Östergötland som erbjuder rehabilitering av hög kvalitet till patienter i västra länsdelen. Vi bedriver idag verksamhet på Lasarettet i Motala, i Mjölby och på vårdcentralerna i länsdelen. Rehab Väst har drygt 80 medarbetare fördelade på 6 yrkeskategorier: sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, logopeder, administratörer och undersköterskor. Vårt största uppdrag är rehabilitering inom öppenvård där primärvården dominerar, men vi erbjuder också rehabilitering inom slutenvården. Inom närsjukvården i väster finns en nära samverkan mellan enheterna vilket skapar goda förutsättningar för utveckling, delaktighet och samarbete med andra vårdgivare. Vår verksamhet präglas av engagemang och viljan att utveckla och förbättra processer för att skapa mervärde för patienten. Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsplats och har väldigt goda resultat i medarbetaruppföljningar. Rehab Väst är en enhet med "högt i tak", vi hjälper och stödjer varandra samt är kunniga inom våra professioner. Medarbetare på Rehab Väst är stolta över att vara en del av verksamheten och tycker att det är kul att gå till jobbet - vill du bli en av oss?

Vårdcentralen Ödeshög har cirka 5 200 patienter listade i upptagningsområdet och är cirka 20 medarbetare. Vårdcentralen Ödeshög är en välfungerande vårdcentral med hög kompetens och ett bra arbetsklimat. Det bedrivs kontinuerligt utvecklings- och förbättringsarbeten på vårdcentralen. Hälsofrämjande arbete är prioriterat utifrån både personal- och medborgarperspektiv.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en fysioterapeut/sjukgymnast som är intresserad av att arbeta inom primärvården. Du kommer att vara placerad på vårdcentralen i Ödeshög med regelbundna möten med övriga kollegor inom primärvården i Rehab väst. Du kommer jobba med bedömningar och individuella behandlingar av patienter i alla åldrar med besvär från rörelseorganens sjukdomar. Patienterna har nytillkomna skador men även kroniska sjukdomar. Arbetet är omväxlande med en stor bredd. Du kommer bli väl omhändertagen av dina nya kollegor när du börjar hos oss och du kommer att omfattas av Rehab västs introduktionsprogram. Fysioterapeuterna/sjukgymnasterna inom Rehab väst är en härlig grupp med god gemenskap där man bryr sig om varandra och hjälps åt för att hela tiden utveckla sig själva och verksamheten.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har erfarenhet av arbete inom primärvården samt handledning av studenter och kollegor. Arbetet kräver att du har goda språkkunskaper i svenska. Körkort är meriterande.

Personliga egenskaper
Arbetet som fysioterapeut/sjukgymnast i primärvården kräver att du är självgående och strukturerad då du planerar och genomför ditt patientarbete på egen hand. Samtidigt behöver du även ha en mycket god sammarbetsförmåga för att arbetet med övriga fysioterapeuter/sjukgymnaster i gruppen och personalen på vårdcentralerna ska fungera på ett optimalt sätt. I mötena med de många patienterna är din empatiska förmåga den allra viktigaste egenskapen.

Anställning och information
Tillsvidareanställning, 100 %. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Maria Pernhage Billenius, 010-104 78 40.

Facklig företrädare för Fysioterapeuterna SACO är Evelina Israelsson, 010-104 72 00 och Åse Engholm 010-104 80 72.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 26 november 2017. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=9358
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Lasarettsgatan 37
59135  Motala Sverige
Hemsida: www.regionostergotland.se
  
Platsannons

Vill du arbeta i Sveriges bästa säljteam?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1177 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1911
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Fastighetstekniker/snickare till Ödeshögsbostäder AB

Ödeshögsbostäder AB - ett helägt bolag av Ödeshögs kommun. Bolaget är ett allmännyttigt bostadsbolag med ca 300 hyresrätter. Vi har ett förvaltningsuppdrag åt kommunen där vi sköter kommunal fastigheter som skolor och äldreboenden. Vidare innehåller uppdraget att sköta drift och underhåll på kommunens tekniska funktioner såsom vattenverk och reningsverk med tillhörande ledningssystem samt all kommunens hårda och mjuka ytor. Vi tillhandahåller även kost på kommunens skolor och äldreboenden samt utför verksamhetsvaktmästeri och lokalvård.

 

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder Dig ett kreativt och omväxlande arbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön, en sysselsättningsgrad på 100 % och med tillträde snarast möjligt. Du kommer bli del av ett sammansvetsat gäng där alla stävar mot samma mål för drift, skötsel och underhåll av våra fastigheter samt övriga tekniska anläggningar som förvaltas åt kommunen.
Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete och din roll i vår gemensamma utveckling är viktig. För rätt person finns det goda möjligheter att med tiden få utökat ansvar.
I arbetsuppgifterna ingår• Löpande tillsyn och rondering
• Reparationer och avhjälpande underhåll
• Ta emot felanmälningar

• Kostnadsbedömningar och utförande av beställningar
• Uppföljning av utförda arbeten samt rapportering till kund.

Personliga egenskaper
För att arbeta som Fastighetstekniker/snickare på Ödeshögsbostäder AB är det viktigt att du är en lagspelare som alltid strävar efter att ge utmärkt service till dina kunder. Du anser att återkoppling är en av grundstenarna i ditt arbete och du kan prioritera dina arbetsuppgifter även när det blir stressigt. Att arbeta i högt tempo är inget problem för dig och du tvekar inte att hjälpa en kollega som behöver uppbackning. Som person är du engagerad i arbetet och har lätt för att samarbeta. Du är van vid att planera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt, tar egna initiativ och driver arbetet framåt. Arbetet innebär regelbundna kontakter med entreprenörer, leverantörer och kommuninvånare vilket kräver att du är serviceinriktad. Vi värderar personlighet och social kompetens högt då du kommer att ingå i en liten arbetsgrupp där stämningen och arbetsglädjen av tradition är mycket god.

Kvalifikationer
Relevant fastighetstekniks utbildning och/eller minst 5 års erfarenhet av liknande arbete.
B-körkort är ett krav
Tidigare yrkeskunskap inom byggnadsarbete, snickeri är meriterande.

Lön och anställningsvillkor
Månadslön enligt avtal

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 171130. Vi tar endast emot ansökningar via Reach mee. Vid frågor om tjänsten kontakta teknisk chef Emil Wissman, 0144-353 05. Fackliga företrädare nås via Ödeshögsbostäder AB´s växel 0144- 350 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt från att bli kontaktade av externa annonserings- och rekryteringsföretag.

 

 


Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratÖdeshögsbostäder AB tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=243
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögsbostäder AB Fabriksvägen 5
59933  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Platsannons

Ödeshögsbostäder AB söker Fastighetstekniker installation

Ödeshögsbostäder AB - ett helägt bolag av Ödeshögs kommun. Bolaget är ett allmännyttigt bostadsbolag med ca 300 hyresrätter. Vi har ett förvaltningsuppdrag åt kommunen där vi sköter kommunal fastigheter som skolor och äldreboenden. Vidare innehåller uppdraget att sköta drift och underhåll på kommunens tekniska funktioner såsom vattenverk och reningsverk med tillhörande ledningssystem samt all kommunens hårda och mjuka ytor. Vi tillhandahåller även kost på kommunens skolor och äldreboenden samt utför verksamhetsvaktmästeri och lokalvård.

 

Arbetsbeskrivning
Fastighetstekniker för Ödeshögsbostäder AB och de kommunala bolagen.
Du gillar att arbeta självständigt och är social. Som fastighetstekniker ansvarar du för drift, skötsel och underhåll av tekniska system i fastigheter samt övriga tekniska anläggningar som förvaltas åt kommunen. Du kommer ansvara för;


• system och installationer som ingår i en fastighet och hur man underhåller samt hur man sköter dessa utifrån fysiska enheter, energivärden, miljö- och klimatmål
• juridiska regleringar samt föreskrifter som finns inom förvaltningsområdet
• begränsad elbehörighet (BB1) för att kunna utföra elinstallationsarbeten på lågspänningsanläggningar
• projektledning, projektsamordning och projektekonomi
• begrepp inom ledarskap, teorier och modeller
• företagsekonomi, former för anbud, anbudskalkylering och upphandling
• styr- och reglerteknik (automation) inom byggnader, underhållsteknik, driftteknik samt kvalitetssystem inom driftområdet.
Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete och din roll i vår gemensamma utveckling är viktig. För rätt person finns det goda möjligheter att med tiden få utökat ansvar.

Kvalifikationer
Du som söker har utbildning inom drift och underhåll eller motsvarande kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har god datorkunskap och vana av att arbeta med processteknik, driftkontroll, övervakningssystem, digital dokumentation med mera. Dokumenterade kunskaper inom el, ventilation och PLC-programmering är extra meriterande. B-körkort är ett krav.
Som person är du engagerad i arbetet och har lätt för att samarbeta. Du är van vid att planera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt, tar egna initiativ och driver arbetet framåt. Arbetet innebär regelbundna kontakter med entreprenörer, leverantörer och kommuninvånare vilket kräver att du är serviceinriktad. Vi värderar personlighet och social kompetens högt då du kommer att ingå i en liten arbetsgrupp där stämningen och arbetsglädjen av tradition är mycket god.Lön och anställningsvillkor
Månadslön enligt avtal

Typ av tjänst och omfattning
Tillsvidaretjänst, heltid.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Ansökan och kontaktpersoner
Välkommen med din ansökan senast 171130. Vi tar endast emot ansökningar via Reach mee. Vid frågor om tjänsten kontakta teknisk chef Emil Wissman, 0144-353 05. Fackliga företrädare nås via Ödeshögsbostäder AB´s växel 0144- 350 00.

Vi undanber oss vänligt men bestämt från att bli kontaktade av externa annonserings- och rekryteringsföretag.

 


Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Installationselektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratÖdeshögsbostäder AB tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=242
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögsbostäder AB Fabriksvägen 5
59933  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Platsannons

Byggprojektledare till Ödeshögsbostäder AB

Ödeshögsbostäder AB - ett helägt bolag av Ödeshögs kommun. Bolaget är ett allmännyttigt bostadsbolag med ca 300 hyresrätter. Vi har ett förvaltningsuppdrag åt kommunen där vi sköter kommunal fastigheter som skolor och äldreboenden. Vidare innehåller uppdraget att sköta drift och underhåll på kommunens tekniska funktioner såsom vattenverk och reningsverk med tillhörande ledningssystem samt all kommunens hårda och mjuka ytor. Vi tillhandahåller även kost på kommunens skolor och äldreboenden samt utför verksamhetsvaktmästeri och lokalvård.

 

Arbetsbeskrivning
Som byggprojektledare kommer du att ansvara för nybyggnationer och större underhållsprojekt samt arbeta med verksamhetsanpassningar av lokaler och deltar i upphandlingar av olika ram-avtal med entreprenörer.
I arbetsuppgifterna ingår bl a att:

- göra förstudier och följande projektering
- upphandla konsulter och entreprenader
- ta fram och presentera beslutsunderlag
- ansvara för interna och externa kontakter under genomförande av projekt
- se till att garantibesiktningar utförs
- svara för ekonomisk slutredovisning av projekten
- agera teknisk rådgivare vid underhåll av befintliga fastigheter

De närmsta åren planerar vi bygga ett flertal hyreslägenheter, förskolor och en rad andra infrastrukturprojekt och samtidigt bedriva ett effektivt underhållsarbete på befintliga fastigheter. Du planerar och strukturerar ditt uppdrag självständigt med stort ansvar, självklart med stöd av vår organisation.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad byggingenjör med erfarenhet av liknande uppdrag. Längre erfarenhet inom relevant yrke kan ersätta utbildning. I den här rollen förväntas du driva och inspirera i varje projekt. Tack vare att du är resultatinriktad och lyhörd får du alla delaktiga att sträva mot samma mål. De som möter dig uppfattar dig som en positiv och pålitlig person som med stor kompetens och nyfikenhet tar dig an ditt uppdrag. Du har lätt för att skapa relationer såväl internt som externt och kommunicerar väl i både tal & skrift. Eftersom vi är en liten organisation med en stor verksamhet hjälper vi varandra när behov och möjlighet finns. Vi hoppas att du precis som vi tycker det är både viktigt och roligt med den typen av samarbete. God datavana och körkort är ett krav.

B-körkort är ett krav.

Lön och anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid. Månadslön enligt avtal

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senaste 171130. Vi tar endast emot ansökningar via Reach mee.

Fackliga företrädare
Nås via Ödeshögsbostäder AB:s växel 0144-350 00

Kontaktpersoner
Emil Wissman, Teknisk Chef tel nr 0144-353 05Vi undanber oss vänligt men bestämt från att bli kontaktade av externa annonserings- och rekryteringsföretag.

 


Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Civilingenjör, bygg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratÖdeshögsbostäder tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.odeshog.se/arbetenaringsliv/jobbahososs.4.262c3b1b128f395eb8280002912.html?rmpage=job&rmjob=241
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ödeshögs kommun
Ödeshögsbostäder AB Fabriksvägen 5
59933  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.odeshog.se
  
Platsannons

Medarbetare helg (dag/kväll)

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team med rotation mellan arbetsuppgifterna, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster. Vårt krav på dig är att du ska ha servicekänsla och tycka det är kul att arbeta med människor samt kunna jobba både dagtid och kvällstid på helgerna.

#welcometalent
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Kan du tillräckligt bra svenska för att kommunicera muntligt utan hinder?
- Har du avslutat grundskolan samt fyllt 16 år?
- Kan du jobba både dag och kväll på helgerna?
Publiceraddatum: 2017-10-21
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-21
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/9407-medarbetare-helg-dag-kvall_burger-king-odeshog
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Liljekonvaljvägen 5
59931  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se
  
Platsannons

Medarbetare dagtid vardagar

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team med rotation mellan arbetsuppgifterna, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster. Vårt krav på dig är att du ska ha servicekänsla och tycka det är kul att arbeta med människor samt kunna jobba dagtid på vardagar.

#welcometalent
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Kan du tillräckligt bra svenska för att kommunicera muntligt utan hinder?
- Har du avslutat grundskolan?
- Har du ett flexibelt schema i skolan (om du går i skolan) och kan jobba minst 4 vardagar i veckan dagtid?
Publiceraddatum: 2017-10-21
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-21
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/9406-medarbetare-dagtid-vardagar_burger-king-odeshog
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Liljekonvaljvägen 5
59931  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se
  
Platsannons

Medarbetare (kväll vardag)

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team med rotation mellan arbetsuppgifterna, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster. Vårt krav på dig är att du vara 16 år fyllda,ska kunna jobba kväll, ha servicekänsla och tycka det är kul att arbeta med människor.

#welcometalent
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Kan du tillräckligt bra svenska för att kommunicera muntligt utan hinder?
- Har du avslutat grundskolan samt fyllt 16 år?
- Kan du jobba på vardagskvällar?
- Arbetstiderna för detta jobb är kvällstid och du måste kunna ta dig till och från jobbet på obekväma tider. Kan du göra det?
Publiceraddatum: 2017-10-21
Yrkesbenämning: Kassapersonal
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-21
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/9405-medarbetare-kvall-vardag_burger-king-odeshog
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Liljekonvaljvägen 5
59931  Ödeshög Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal