Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:44

Lediga jobb i Öckerö kommun (1407), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd12 910
Täthet501,36Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area511,42Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land25,75Landareal (km²)
Sjö0,13Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav485,53Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

JUNIOR ACCOUNT MANAGER TILL FIBER-UPPDRAG

Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom Telekom, samtidigt som du kan tjäna riktigt bra med pengar. Du kommer att ingå i ett team på 40 säljande superstjärnor där ni arbetar med en av Sveriges största och snabbast växande operatörer i Öckerö med omnejd.

OM KEY SOLUTIONS

Key Solutions är ett konsultföretag som för femte året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute! Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl.

I företagsgruppen är vi idag 150 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås. Vi älskar våra medarbetare och hela företaget har en anda av framgång i kombination med personlig utveckling och försäljning.

Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet!

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

- Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
- Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
- Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
- Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag)

Är du den vi söker?

- Du är driven, målfokuserad och ställer hårda krav på dig själv.
- Har god social kompetens och gillar att söka kontakt med nya människor
- Är tävlingsinriktad och älskar att vara i händelsernas centrum
- Är målinriktad och har en stark vilja att ständigt bli bättre

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Besök gärna vår Instagramsida för att få en inblick i hur vardagen för en medarbetare hos oss ser ut: https://instagram.com/keysolut... (https://instagram.com/keysolutionsse)
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Fast lön + rörlig lön. Garantilön, provision samt generös bonus och många större säljtävlingar med resor till bland annat Barcelona, Miami, New York och Los Angeles!Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: http://jobb.keysolutions.se/jobs/66761-junior-account-manager-till-fiber-uppdrag?promotion=25954-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Key Solutions
Nellickevägen 22
41263  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.keysolutions.se/
  
Platsannons

Lärare i Spanska åk 6-9

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Nu söker vi Dig som vill arbeta som spanskalärare på "Nya Brattebergskolan", som är en helt nybyggd skola centralt belägen på Öckerö. Verksamheten kännetecknas av glädje, engagerade och professionella pedagoger. Lokalerna är moderna, ljusa och utrustade med goda tekniska förutsättningar för att kunna arbeta med digitala verktyg men också för skapande verksamhet. Skolan är en enhet med verksamhet för barn i åldrarna 1-18 år. Skolan genomsyras av ledorden lust, trygghet och kvalitet. Vill Du bli en del av detta är Du välkommen med Din ansökan!


ARBETSUPPGIFTER
Uppgifter i samband med undervisningen och övrigt arbete som medarbetare på en skola.
KVALIFIKATIONER
Lärare i Spanska. Vi söker en tydlig och engagerad lärare som kan möta varje elev utifrån dess individuella förutsättningar. Vi tycker att det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med tonåringar. Du har även en dokumenterad god förmåga att samarbeta med elever, kollegor och föräldrar.

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande tillsättning
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-19 Eller efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A743051
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=98b6bb0c-b7d7-4a11-a359-6b204e927db5&publishCode=AMS&TK=ad92634d-e555-4a98-8114-459482e67a3e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetschef Äldreomsorgen

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Naturen finns här, lika vild och storlagen i vinterstorm
som mild och leende i sommarsol.
Möt Öckeröarna med det omslutande havet.
Här finns något för alla; dykskola, kajakpaddling, fisketurer,
utställningar, vidsträckta strövområden,
gastar, guld och sjunkna skepp.

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 000 invånare.

Vi söker dig som vill ha ett viktigt jobb! Du ska medverka till att kommunens äldre får en trygg och värdig omsorg. I din roll är du en nyckelperson och det du gör är viktigt för många!
Som enhetschef har du förmånen att få leda arbetet med att, tillsammans med dina medarbetare, erbjuda hyresgästerna ett fortsatt meningsfullt liv med aktiviteter, social samvaro samt måltider att längta till. En verksamhet som ska ge hyresgästerna en god och meningsfull vardag och som vi kan vara stolta över.

Solhöjdens äldreboende har 88 platser uppdelat på mindre enheter med 10 - 13 boende i varje. Tre enhetschefer delar på ansvaret för att Solhöjden som helhet skall kunna ge en god och säker boendemiljö och en god arbetsmiljö.ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef ansvarar du för att leda, styra, följa upp och utveckla din verksamhet så att kraven i gällande avtal, lagar och riktlinjer följs. I uppdraget ingår ett personal-, ekonomi-, arbetsmiljö och utvecklingsansvar. Socialförvaltningens ambition är att ett tydligt och nära ledarskap ska känneteckna verksamheten. Utifrån politiskt satta mål ska verksamheten planeras för måluppfyllelse i kvalitet och ekonomi i balans där brukaren hela tiden står i fokus.
I tjänsten ingår att delta i äldreomsorgens ledningsgrupp, som tillsammans med verksamhetschefen arbetar med att utveckla kvaliteten och uppfylla nämndens mål för äldreomsorgen i Öckerö kommun. Du kommer även att ha ett nära samarbete med övriga enhetschefer inom äldreomsorgen samt andra professioner, såsom biståndsbedömare och vårdpersonal.


KVALIFIKATIONER
Du har erfarenhet av ledarskap och har tidigare arbetat som chef. Du har högskoleexamen med inriktning social omsorg, socialt arbete eller ledarskap. Har du tidigare erfarenhet från äldreomsorgen, socialtjänsten och en politiskt styrd organisation är det meriterande.
Du trivs med ett uppdrag där du får stort eget ansvar och där det förväntas att du tar initiativ och driver förbättringar. Ditt ledarskap är coachande och du förstår vikten av att tydliggöra målen och följa upp resultatet. Du uppfattas som trygg och tydlig, och har samtidigt förmågan att lyssna aktivt och ta till dig de behov du möter. Vi ser helst att du har dokumenterad erfarenhet av arbete i ledande ställning. Du har god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt.
Vi värdesätter särskilt egenskaper som flexibilitet, självständighet och helhetssyn.
Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras.
Ange referenser.


ÖVRIGT
Facklig företrädare kan nås via kommunens växel tel. 031-97 62 00.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Öckerö kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Områdeschef, äldre- och handikappomsorg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Tillträde enligt överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-27
Referens: A742982
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=496491b4-6407-4084-bf8a-60b5a742ba72&publishCode=AMS&TK=d9db9876-2b7d-4e4e-b62d-28c2eedbe8d7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Socialförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i Spanska åk 6-9

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Nu söker vi Dig som vill arbeta som spanskalärare på "Nya Brattebergskolan", som är en helt nybyggd skola centralt belägen på Öckerö. Verksamheten kännetecknas av glädje, engagerade och professionella pedagoger. Lokalerna är moderna, ljusa och utrustade med goda tekniska förutsättningar för att kunna arbeta med digitala verktyg men också för skapande verksamhet. Skolan är en enhet med verksamhet för barn i åldrarna 1-18 år. Skolan genomsyras av ledorden lust, trygghet och kvalitet. Vill Du bli en del av detta är Du välkommen med Din ansökan!


ARBETSUPPGIFTER
Uppgifter i samband med undervisningen och övrigt arbete som medarbetare på en skola.
KVALIFIKATIONER
Lärare i Spanska. Vi söker en tydlig och engagerad lärare som kan möta varje elev utifrån dess individuella förutsättningar. Vi tycker att det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med tonåringar. Du har även en dokumenterad god förmåga att samarbeta med elever, kollegor och föräldrar.

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande tillsättning
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-19 Eller efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A742960
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f888374b-6eb1-4ea5-b0d5-070a1ca6b2ae&publishCode=AMS&TK=68dfc92f-441a-4b37-af71-03c302fe72aa
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Gymnasielärare, Svenska och annat ämne

På Öckerö seglande gymnasieskola har vi havet som klassrum. Skolan grundades 1999 och har nu ca 300 elever.

Vi erbjuder tre program: naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet och sjöfartsprogrammet med
två inriktningar, däck och maskin.
Våra tre program har alla anknytning till havet och sjöfarten.

På Öckerö seglande gymnasieskola erbjuder vi en krävande utbildning i ett tillåtande klimat. Vi har verklighetsförankrad undervisning på riktigt.

Vi arbetar utifrån:
Nyfikenhet – Alla ska känna glädje, positiv känsla och engagemang
Öppenhet – Alla ska känna sig delaktiga, behövda, lika värda och trygga
Tydlighet - Alla ska veta vad, när, hur och varför


ARBETSUPPGIFTER
Från och med vårterminen 2018 behöver vi dig som är gymnasielärare i svenska och annat ämne, gärna ett annat språk. Arbetsuppgifterna är i samband med undervisning, samt arbete i arbetslag som medarbetare inom gymnasieskolan.

KVALIFIKATIONER
Gymnasielärarexamen i svenska och annat ämne. Vi söker dig som är tydlig och engagerad i ditt arbete och som kan möta varje elev utifrån dess individuella förutsättningar och behov. Du ser en möjlighet i att själv utvecklas genom att få hjälpa andra framåt i livet. Du har även en god förmåga att samarbeta med elever och vuxna och ser en tydlig koppling mellan teori och praktik. Vi vill att du har erfarenhet från olika typer av program, gärna från både yrkesprogram och studieförberedande program. Vi ser gärna att du har erfarenhet från utbyten med skolor i andra länder och/eller andra utlandserfarenheter.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstiden går ut, så skicka gärna in din ansökan tidigt. Ansökningar tas endast emot via Offentliga jobb, ej via mail. Upplysningar om tjänsten lämnas av rektor Katarina Lindgren.

Vi har valt rekryteringskanal och ber vänligen att rekryteringsfirmor, bemanningskonsulter med flera respekterar detta genom att inte ringa eller maila för att berätta om sina tjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 100 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-22 Så snart som möjligt efter vårterminens start.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: A742694
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=83290435-1b8a-4609-8e6f-ec0195911866&publishCode=AMS&TK=b181cc29-533d-43cb-b2a9-c379da5a7637
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Gymnasium Vux
Box 1063
47522  Öckerö Sverige
Hemsida: http://www.seglande.se
  

Platsannons

Lärare åk 4-6 SV/SO

Som lärare i Sv och SO ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av en strukturerad undervisning i årskurs 4-6.
Du stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas och fullföljer uppdraget som pedagog utifrån gällande styrdokument.
Du ingår i ett arbetslag tillsammans med andra pedagoger där ni tillsammans skapar en trygg och pedagogisk utvecklande miljö.

Vi söker dig som är positiv och flexibel person som gillar att arbeta i ett mindre sammanhang med studiemotiverade elever.
Du har en pedagogisk utbildning med lärarlegitimation.
Du ansvarar för att utveckla dina ämnen i åk 4-6.

Du arbetar utifrån ett positivt förhållningssätt, har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat och har goda kunskaper i att möta barns olika behov. Andra viktiga förmågor är att tycka om utmaningar och vara lyhörd för förändringar.

Vi söker dig som har starkt engagemang och intresse för att tillsammans med pedagogerna skapa de bästa förutsättningarna för våra elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.

Betelskolan hittar ni på vackra Hönö i Göteborgs norra skärgård. Här har vi närheten till saltstänkta klippor och mysiga vikar. En perfekt miljö för våra elever att utvecklas i. I vår skola går det just nu 120 elever från F-klass till åk 9 men vi ökar ständigt vilket gör att vi söker fler kollegor.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi erbjuder friskvårdsbidrag och ett fantastiskt gott gäng att få arbeta med. Klasserna är inte större än 20 elever.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rektor@betelskolan.nu
Övrigt: Vi frånsäger oss all kontakt med rekryteringsfirmor, både via telefon och mail. Om vi behöver er hjälp kommer vi att kontakta er. Intervjuer kommer att ske regelbundet under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Arbetsplats: 
Adress: Betels Förskola, Betelskolan Hässla
Lindblomsvägen 21
47542  Hönö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i förskola/Förskollärare

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategisk belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 400 invånare.

Vi söker Dig som vill jobba som förskollärare på Solhagens förskola på Björkö i Öckerö kommun. Solhagens förskola består av tre avdelningar, Ekan, Jollen och Dingen och har ca 40 barn och 10 personal. För tillfället är Ekan för de äldre barnen och Jollen och Dingen för de yngre. Solhagen är belägen centralt på Björkö bland skärgårdshus och med närhet till både hav och skog som ger rika möjligheter till aktiviteter. Ledorden för vår verksamhet är lust, motivation och kvalitet.
Vill Du bli en del av detta är du välkommen med Din ansökan.

ARBETSUPPGIFTER
På Björkö förskola, tillsammans med kollegor i arbetslaget, ansvara för en grupp barn i åldrarna 1-5 år. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta sedvanligt dagligt arbete i barngrupp på avdelningen.

KVALIFIKATIONER
Förskollärare alternativt lärarutbildning yngre åldrar.

Du vill och kan tillgodose barnens behov av både omsorg och lärande.
Du är väl insatt i gällande styrdokument och arbetar med pedagogisk dokumentation som verktyg för reflektion och utveckling.
Du är en person som önskar och tar en aktiv roll i verksamhetens utveckling.
Du är kreativ och kan skapa pedagogiskt utmanande miljöer som väcker barnens nyfikenhet och ger barnen rika möjligheter i sitt kunskapssökande.
Du har god social förmåga och lätt för att samarbeta med kollegor och föräldrar.
Du är van vid att arbeta med digitala verktyg. Det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med barn.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A739619
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fd77db6b-de87-414d-a128-96f21dc14e9a&publishCode=AMS&TK=094ee49e-2df6-4b9f-87ad-2bd3d31b6647
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida: http://ockero.se/utbildningochbarnomsorg/forskolaochbarnomsorg.4.67d4fcf613888e0c509d4.html
  
Platsannons

Lärare i förskola/Förskollärare

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av ca 12 000 invånare.
Välkommen att söka förskollärartjänst hos oss på Öckerö förskola som är en del av vår nya F-9 enhet på Öckerö. Enheten består av förskola, grundskola, fritidshem och grundsärskola upp till årskurs 9. Här går ca 450 barn och elever varav ca 50 i förskolan.
I januari 2017 flyttade vi in i helt nybyggda lokaler som är moderna och anpassade efter framtidens behov och genomsyras av ljus och öppenhet.
Förskolan har tre avdelningar; Nova med de yngsta barnen 1-2 år, Prisma med åldrarna 2-3 år och Spektra med de äldsta 3-5 år.


ARBETSUPPGIFTER
På Öckerö förskola kommer du att arbeta med barn 1-5 år i en utvecklande miljö där både barnens och pedagogernas kunskaper och erfarenheter är viktiga i det dagliga arbetet. Reggio Emilia är en stor inspirationskälla för oss. Vi strävar efter ett lustfyllt lärande som sker i meningsfulla sammanhang och som utgår ifrån barnens erfarenheter, intressen och nyfikenhet, där barn och vuxna utforskar och lär tillsammans. Vi tror att du är en medveten pedagog som önskar ta en aktiv roll i verksamhetsutvecklingen, att du vill och kan tillgodose barnens behov, att du är väl insatt i styrdokumenten med pedagogisk dokumentation och därigenom ser möjligheter för barnen att tillsammans med andra utveckla sitt kunskapssökande och lärande under sin tid på förskolan.
På enheten arbetar vi med att ta fram en gemensam värdegrundsportal som ska genomsyra verksamheten från de yngsta barnen till de äldsta eleverna och vuxna. Du får vara med och skapa samarbete med kollegor på både förskola, fritidshem och skola.
På området finns tre förskolor där alla pedagoger ingår i nätverksgrupper där vi tillsammans reflekterar över aktuella frågeställningar och lär av varandra. Alla tre förskolorna är med i Skolverkets satsning ”Läslyftet i förskolan”.


KVALIFIKATIONER
Förskollärare alt lärarutbildning för yngre åldrar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Omfattning: 80-100% Dagtid. Vi tillämpar löpande tillsättning Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-12 Eller enl överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A739554
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e46afc3a-8bc8-422d-9bd8-307d69bb441d&publishCode=AMS&TK=8045f8f2-3daf-439a-917c-546e25c649e4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rörläggare

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Naturen finns här, lika vild och storlagen i vinterstorm
som mild och leende i sommarsol.
Möt Öckeröarna med det omslutande havet.
Här finns något för alla; dykskola, kajakpaddling, fisketurer,
utställningar, vidsträckta strövområden,
gastar, guld och sjunkna skepp.

Styrelsen svarar för kommunens uppgifter vad gäller kommunallagen 6 kap 1-6 §§, ekonomisk förvaltning, personalfrågor, översiktlig fysisk planering, IT, näringsliv och turism, information, arkivvård, räddningstjänst, arbetslöshet, civilförsvar och beredskap, kristidsfrågor, bevakning av kommunens intresse vid bolags- och föreningsstämmor.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta med drift, underhåll och förnyelse av rörnätet med placering vid VA-enheten. Du kommer t.ex att arbeta med servisutbyggnad, läcksökning, lagning av ledningsnät m.m.
VA-enhetens anläggningar och ledningsnät finns på samtliga kommunens öar.
I dina arbetsuppgifter ingår även tillsyn och service på våra anläggningar.
Du måste vara flexibel och ha lätt för att ställa om mellan olika typer av arbeten. T.ex så kan det bli sena kvällar om/när akut vattenläcka uppstår.
Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du har arbetslivserfarenhet, har jobbat inom yrket, gymnasial utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du skall kunna planera, ta ansvar för ditt arbetsområde och vara villig att lära nytt. I ditt arbete har du mycket kontakt med kommuninvånare varför du bör vara social och ha ett bra bemötande. Körkort lägst klass B erfordras.

ÖVRIGT
Ansökan om löneanspråk och med angivande av referensnummer skall sändas till Öckerö Kommun, Inger Svensson, 475 80 Öckerö eller inger.svensson@ockero.se.
Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 031-976200
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Diversearbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: A738830
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=42970d17-95bc-4e9a-9c11-8813b28516d7&publishCode=AMS&TK=15dce6bd-a644-432c-95ce-69f81a9a5808
Epostadress: inger.svensson@ockero.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Samhällsbyggnadsverksamheten
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetschef - Kansli och Juridik

Öckerö kommun består av 10 öar väster om Göteborg och har 12 700 invånare. Öckerö är en levande skärgårdskommun året runt som präglas av närheten till havet såväl som till storstaden.

Öckerö kommun bildar en ny enhet för kansli och juridik. Juridik är ett nytt kompetensområde i kommunens organisation och vi söker en chef med juristkompetens.
Enheten är en styr- och stödfunktion som fungerar som ett nav i flödet av ärende- och beslutsprocesser med nära kontakt med både politiker, chefer och handläggare. Enheten består av 5 medarbetare med god kompetens.


ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att vara chef för enheten och att vara kommunens jurist.
Som chef för enheten får du ansvar för den samlade administrationen av de politiska ärende- och beslutsprocesserna, registratur, kommunarkiv och kommunjuridik. Du kommer att arbeta både operativt och strategiskt. Enhetschefen ingår i förvaltningsledningen.
Som jurist tar du dig an förvaltningsrättsliga och kommunrättsliga frågeställningar och är ett stöd för förvaltningarna i juridiska frågor. Därutöver handlägger du ärenden enligt offentlighets- och sekretesslagen, PBL, LOU, tryckfrihetsförordningen, förvaltningslagen och inom en mängd andra rättsområden som tillämpas i kommunal förvaltning.
Kansli arbetar med nämndadministration, kommunarkiv och registratur. Nämndadministrationen har centraliserats och är mitt i arbetet med att definiera och utveckla ärende- och beslutsprocesser.
Du är ansvarig chef för Val 2018.
Som chef och ledare ska du aktivt bidra till en kultur som uppmuntrar till ett ökat stöd för kommunens politiker, verksamheter och invånare.


KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som enhetschef behöver du ha goda ledarskaps- och samarbetsförmågor. Du är trygg och tvekar inte att ta egna initiativ. Du är en drivande person som gör balanserade avvägningar och prioriteringar utifrån ett kommunövergripande helhetsperspektiv där du tar hänsyn till invånarnas och verksamheternas behov. Du är uthållig, har ett positivt och öppet förhållningssätt och är flexibel i ditt arbetssätt. Du är även tydlig i din framtoning och säkerställer att dina budskap når fram.

Du har:
• flerårig ledarerfarenhet
• juristexamen
• erfarenhet från arbete i politisk styrd organisation och kunskap om den offentliga processen.
ÖVRIGT
Öckerö kommun avser att genomföra denna rekrytering i egen regi och ber därför vänligen men bestämt att rekryteringsföretag inte kontaktar oss för att erbjuda sina tjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Kontorschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: 208/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3f39b342-612e-48e4-9206-4befb1f6703e&publishCode=AMS&TK=e2d2c1ca-ae41-4950-a949-21f250dfc064
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun Kommunstyrelsen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetschef – Digitalisering och Kommunikation

Öckerö kommun består av 10 öar väster om Göteborg och har 12 700 invånare. Öckerö är en levande skärgårdskommun året runt som präglas av närheten till havet såväl som till storstaden.

Öckerö kommun bildar en ny enhet för digitalisering och kommunikation som ska leverera tjänster inom IT, kommunikation, kundtjänst och digital utveckling. Enheten kommer att ha ca 13 medarbetare och är centralt placerad under kommunstyrelsen.
Enhetens uppdrag blir bland annat att driva den digitala utvecklingen utifrån målen i kommunens strategi för digitalisering:
• Enklare vardag för invånare, företagare och besökare
• Smartare och öppnare förvaltning
• Högre kvalitet och effektivitet i verksamheten
Nu söker vi en chef som kan leda förändringsarbetet och som ser till att kommunen blir bättre på att använda digitaliseringens möjligheter för att leverera välfärdstjänster till invånarna.ARBETSUPPGIFTER
Som chef för enheten får du ett brett ansvar för IT, kundservice och kommunikation och du kommer att arbeta både operativt och strategiskt. Du kommer att ingå i förvaltningsledningen.
I dag är IT-verksamheten i huvudsak driftsfokuserad men har påbörjat resan mot att erbjuda verksamheterna ett ökat stöd i digital utveckling. Som chef ska du ta tillvara på medarbetarnas kompetens och driva utvecklingen i önskad riktning.
Kommunens kundtjänstfunktion, Kommunservice, är invånarnas ”en väg in” till kommunens tjänster. Kommunservice utvecklar, i samverkan med förvaltningarna, arbetssätt för att skapa en enklare vardag för invånare, företagare och besökare. Du ska leda och stödja arbetet med att skapa ett helhetstänk kring kommunal service, hela vägen från första kontakt till avslutat ärende, där e-tjänster blir en central del av enhetens ansvarområde.
Som chef och ledare ska du aktivt bidra till en kultur som uppmuntrar till ett ökat stöd för kommunens verksamheter, invånare och företagare. Du ska leda och peka ut riktningen för Öckerö kommuns förändringsarbete inom enhetens område.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har visioner kring kommunal utveckling inom digitalisering och kommunikation.
För att lyckas i rollen som enhetschef behöver du ha goda ledarskaps- och samarbetsförmågor. Du är trygg och tvekar inte att ta egna initiativ. Du är en drivande person som gör balanserade avvägningar och prioriteringar utifrån ett kommunövergripande helhetsperspektiv där du tar hänsyn till invånarnas och verksamheternas behov. Du är uthållig, har ett positivt och öppet förhållningssätt och är flexibel i ditt arbetssätt. Du är även tydlig i din framtoning och säkerställer att dina budskap når fram.

Du har:
• flerårig ledarerfarenhet
• akademisk utbildning inom verksamhetsområdet eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms som likvärdig.
• god kunskap om IT, informationsarkitektur, informationssäkerhet, systemförvaltning och verksamhetsutveckling samt förståelse för IT-drift
• erfarenhet från arbete i politisk styrd organisation och kunskap om den offentliga processen

ÖVRIGT
Öckerö kommun avser att genomföra denna rekrytering i egen regi och ber därför vänligen men bestämt att rekryteringsföretag inte kontaktar oss för att erbjuda sina tjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Informationschef/Kommunikationschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: 209/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=49b25f79-cef6-488e-944e-720677af9d63&publishCode=AMS&TK=5a58b455-a10a-439e-b078-c3dcb86f2c56
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun Kommunstyrelsen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kinakock

Att kunna laga äkta kinamat. Ett plus om du kan göra dim sum för att vi vill utsöka våra utbud.
Du behöver även förbereda alla ingredienser såsom hacka grönsaker och kött.

- Du ska ha haft erfarenheter i den kinesiska köket. Ska kunna laga riktiga kinamat istället för svenskt anpassade kinamat.
- Du ska kunna flytande mandarin för att kunna kommunicera med övriga personal på restaurangen.
- Flitig och skötsam person

Vi driver en kinarestaurang på Hönö och har haft stället i flera år. Vill gärna kunna erbjuda våra gäster med lite andra speciella smaker från Kina än idag och ser gärna fram emot lite nytt blod i företaget, som kan bidra till nya inspirationer och idéer.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidAnställningsvillkor enligt kollektivavtalfastlön plus semesterdagar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: wupeijia840611@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LONG TAI AB
Skepparevägen 5 lgh 1001
47541  Hönö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

ENG/SV/FRANSKA lärare till BETELSKOLAN

Som ämneslärare i språk ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av en strukturerad undervisning i årskurs 6-9.
Du stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas och fullföljer uppdraget som pedagog utifrån gällande styrdokument.
Du ingår i ett arbetslag tillsammans med andra pedagoger där ni tillsammans skapar en trygg och pedagogisk utvecklande miljö.


Vi söker dig som är positiv och flexibel person som gillar att arbeta i ett mindre sammanhang med studiemotiverade elever.
Du har en pedagogisk utbildning med lärarlegitimation.
Du ansvarar för att utveckla språkämnena i åk 6-9.

Du arbetar utifrån ett positivt förhållningssätt, har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat och har goda kunskaper i att möta barns olika behov. Andra viktiga förmågor är att tycka om utmaningar och vara lyhörd för förändringar.

Vi söker dig som har starkt engagemang och intresse för att tillsammans med pedagogerna skapa de bästa förutsättningarna för våra elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.


Betelskolan hittar ni på vackra Hönö i Göteborgs norra skärgård.
Här har vi närheten till saltstänkta klippor och mysiga vikar. En perfekt miljö för våra elever att utvecklas i.
I vår skola går det just nu 120 elever från F-klass till åk 9 men vi ökar ständigt vilket gör att vi söker fler kollegor.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi erbjuder friskvårdsbidrag och ett fantastiskt gott gäng att få arbeta med. Klasserna är inte större än 20 elever.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rektor@betelskolan.nu
Övrigt: Vi frånsäger oss all kontakt med rekryteringsfirmor, både via telefon och mail. Om vi behöver er hjälp kommer vi att kontakta er.
Arbetsplats: 
Adress: Betels Förskola, Betelskolan Hässla
Lindblomsvägen 21
47542  Hönö Sverige
Hemsida: http://www.betelskolan.nu
  

Platsannons

Lärare åk 1-7 BETELSKOLAN

Vi söker en lärare som är utbildad i att undervisa elever i de yngre åldrarna.
Du har examen som lärare och har lärarlegitimation.

Du arbetar utifrån ett positivt förhållningssätt, har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat och har goda kunskaper i att möta barns olika behov. Andra viktiga förmågor är att tycka om utmaningar och vara lyhörd för förändringar.

Vi söker dig som har starkt engagemang och intresse för att tillsammans med pedagogerna skapa de bästa förutsättningarna för våra elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.


Vi söker en glad medarbetare som känner sig sugen på att vara med i vår expansiva fas då vi går från att ha mycket små klasser till små klasser.
Vi är ett glatt gäng som önskar få mer kollegor att utbyta erfarenheter med.
Du är utbildad lärare och gillar att undervisa och utveckla eleverna till fullo.
Du gillar att samarbeta och ser alla elever som våra elever, dvs ett inkluderande arbetssätt är önskvärt.

Betelskolan är en kristen friskola som ligger på den sköna ön Hönö i Göteborgs norra skärgård.
Det tar 30 minuter hit med bil från centrala Göteborg och det är ännu närmre om du bor i Torslanda eller Hjuvik.
Vi har 120 elever i åk F-9 men vi expanderar hela tiden.
Just nu har vi påbörjat en digitalisering i skolan vilket innebär Mac-datorer, 1:1 för våra elever.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDet finns utrymme att forma tjänsten utifrån dina önskemål.Skolan erbjuder friskvårdsbidrag och ett gott gäng med arbetskamrater. Klasserna är inte större än 20 elever.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rektor@betelskolan.nu
Övrigt: Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor, både via telefon och mail. Om vi vill ha er hjälp kontaktar vi er.
Arbetsplats: 
Adress: Betels Förskola, Betelskolan Hässla
Lindblomsvägen 21
47542  Hönö Sverige
Hemsida: http://www.betelskolan.nu
  
Platsannons

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategisk belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 400 invånare.

Vi söker dig som vill jobba som fritidspedagog på Västergårdsskolan på Björkö i Öckerö kommun. Västergårdsskolan är en F-6 skola med ca 150 elever. Västergårdsskolan är belägen centralt på Björkö bland skärgårdshus med närhet till både skog och hav som ger rika möjligheter till aktiviteter. Skolan har engagerad och välutbildad personal. Ledorden för vår verksamhet är lust, motivation och kvalitet.
Vill du bli en del av detta är Du välkommen med Din ansökan.

ARBETSUPPGIFTER
Arbeta med barn, tillsammans med kollegor på Västergårdsskolans fritidshem och skola.
Tillsammans med kollegor arbeta för att utgöra ett stöd i barns utveckling mot målen i enlighet med LGR11. Tillsammans med kollegor verka för att utveckla fritidshemmet och arbeta för god samverkan mellan skola och fritidshem.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en behörig lärare med inriktning fritidshem eller fritidspedagog till Västergårdsskolan, Björkö.
-Du är en positiv och trygg person som är tydlig och engagerad i din yrkesroll.
-Du är kreativ och brinner för utmaningar och skapande arbete i alla dess former.
-Du har ett inkluderande förhållningssätt och möter varje barn utifrån dess individuella förutsättningar.
-Du har god social förmåga och lätt för att samarbeta med barn, kollegor och föräldrar.
-Du vill arbeta tematiskt och gränsöverskridande över verksamheter och stadier.
-Du är van vid att arbeta med digitala verktyg. Det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med barn och är förtrogen med gällande styrdokument.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A737533
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ea75b708-a690-4c99-a857-3d24af9d8195&TK=dac76b90-2bf6-400e-aa35-e7cb0a151499
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida: http://ockero.se/utbildningochbarnomsorg/grundskolagrundsarskola/grundskolor/vastergardsskolan
  
Platsannons

Lärare i grundskolans tidigare år

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategisk belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 400 invånare.

ARBETSUPPGIFTER
Björkö skola söker dig som är behörig lärare mot grundskolans tidigare år, lågstadielärare, mellanstadielärare eller lärare skolår 1-7.

Som lärare är du tydlig, engagerad och skapar lärmiljöer som kännetecknas av kreativitet, reflektion och problemlösande aktiviteter. Du har ett inkluderande arbetssätt som tillvaratar elevers olika förmågor.

KVALIFIKATIONER
Utbildad lågstadielärare, mellanstadielärare eller 1-7 lärare. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete/undervisning är meriterande
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A737524
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=90462d02-031b-41b5-841f-220b429107b0&TK=945121b3-3694-49cd-8eb5-7eb4b987724b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida: http://ockero.se/utbildningochbarnomsorg/grundskolagrundsarskola/grundskolor/vastergardsskolan
  

Platsannons

Föräldrakooperativ söker förskollärare

Som förskollärare hos oss kommer du att:

• ansvara, leda och driva den pedagogiska delen i verksamheten framåt.
• aktivt delta i den dagliga verksamheten.
• tillsammans med arbetslaget planera, dokumentera, genomföra, utvärdera och utveckla förskolans verksamhet enligt läroplanen och de riktlinjer och mål som finns uppsatta för verksamheten, samt ansvara för dokumentationen.


Vi söker en legitimerad förskollärare på hel- eller deltid.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare, som är väl förtrogen med och arbetar utifrån förskolans läroplan och andra styrdokument. Du behärskar också de vanligaste Office-programmen och har ett visst tekniskt intresse.

Vidare ser vi att vår framtida kollega är lyhörd, har ett positivt förhållningssätt och besitter stor social kompetens. God kommunikations- och organisationsförmåga är också önskvärt. Liksom befintlig personalgrupp har du lätt för att samarbeta och bidrar till att lyfta fram arbetslagets olika kompetenser.

Enligt lag måste den som erbjuds tjänsten, uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.


Föräldrakooperativet Nästet ligger vackert beläget på Hönö i Göteborgs norra skärgård, bara ett stenkast från havet och Hönö Färjeläge. Hit tar du dig enkelt med bil, buss eller cykel och som en del av vårt team erbjuds du ett spännande och utvecklande arbete.

Nästet är en ekonomisk förening som drivs av medlemsfamiljerna och att arbeta hos oss innebär ett nära samarbete med personal, styrelse och föräldrar. Vårt kooperativ har plats för 24 barn i åldrarna 1–6 och hos oss arbetar idag fem engagerade och kompetenta medarbetare. Vi har ett fullt utrustat kök och all mat lagas på plats.

Vi arbetar för att hela vår verksamhet ska genomsyras av glädje, respekt, harmoni och trygghet, för både stora och små.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid• Deltid eller heltid enligt överenskommelse. • Tillsvidareanställning, med inledande 6 månaders provanställning. • Tillträde och lön enligt överenskommelse. • Arbetsplatsen följer avtal mellan KFO och svenska fackförbund.Du som arbetar hos oss får bland annat: • Fria pedagogiska måltider • Generöst friskvårdsbidrag • En god och utvecklande arbetsmiljö
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Förskollärare
Webbplats:
Epostadress: personalansvarig@nastet.se
Övrigt: Rekryteringen sker löpande så ansök snarast, dock senast 14 januari. Ansök genom att skicka ett personligt brev och cv till personalansvarig@nastet.se Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: FÖRÄLDRAKOOPERATIVET NÄSTET EK FÖR
MINKEBERGSVÄGEN 7
47540  HÖNÖ Sverige
Hemsida: http://www.nastet.se
  
Platsannons

Specialpedagog till förskolan

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av ca 12 200 invånare.

Du kommer att få arbeta i en utvecklande miljö där både barnens och pedagogernas kunskaper och erfarenheter är viktiga i det dagliga arbetet. Vi strävar efter ett lustfyllt lärande som sker i meningsfulla sammanhang och våra ledord är lust, trygghet och kvalitet. Hos oss får du vara med i utvecklingsarbetet tillsammans med erfarna och medvetna pedagoger. Du kommer att ingå i ett team med två förskolechefer som tillsammans ansvarar för fem förskolor.


ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som specialpedagog är att arbeta med barn och arbetslag i förskolan. I arbetsuppgifterna ingår det som en viktig del att ge handledning till pedagogerna för att tillsammans identifiera framgångsfaktorer. Du ska också vara en del av förskolans utvecklingsarbete. Vara ett stöd för pedagogerna i arbetet med extra anpassningar och kartläggningar både på organisations-, grupp- och individnivå. I ditt uppdrag kommer du att identifiera, analysera och undanröja hinder som orsakar svårigheter i lärandemiljön. Du kommer också att medverka vid övergången mellan förskola och skola.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med specialpedagogutbildning, helst med bakgrund som förskollärare. Det är viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer och positiva möten med barn, pedagoger och vårdnadshavare för att lyckas i uppdraget. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Erfarenhet krävs.
Vi ser gärna att Du har erfarenhet av arbetet som specialpedagog för barn i förskoleåldern.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 80-100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-01 Eller enl överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A733931
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ef951f9d-4993-46f8-a4f2-6cf6223e53e5&TK=d064351c-c597-4b24-bf7d-0b432dbc78da
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal