Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 15:11

Lediga jobb i Öckerö kommun (1407), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd12 818
Täthet497,79Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area511,42Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land25,75Landareal (km²)
Sjö0,13Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav485,53Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

COM HEMS BÄSTA SÄLJBYRÅ SÖKER NYA SÄLJARE

Nu expanderar vi vårt drömteam och söker därför dig som vill utvecklas enormt och påbörja en spännande karriär som säljare! Du kommer att ingå i ett team på 50 säljande superstjärnor där ni säljer Bredbandslösningar till presumtiva privatkunder.

OM KEY SOLUTIONS OCH ROLLEN SOM SUPERSÄLJARE

Key Solutions är ett konsultföretag som för femte året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute! Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl.

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?
- Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
- Säljtävlingar med resor till t.ex. Barcelona, Miami, Los Angeles och New York
- Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
- Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:
- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag)

Vi söker dig som:
- Har god social kompetens och gillar att söka kontakt med nya människor
- Är tävlingsinriktad och älskar att vara i händelsernas centrum
- Är målinriktad och har en stark vilja att ständigt bli bättre
- Körkort och tillgång till egen bil är meriterat (tjänstebil kan vara aktuellt)

Så vill du ha ett varierande och fantastiskt drömjobb som Supersäljare på en av Sveriges och Sveriges Bästa Arbetsplatser och känner dig träffad av beskrivningen ovan?

Skicka isåfall ett kort mail till oss med en motivering för varför just du skulle passa hos oss så hoppas vi att vi ses snart på en intervju. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett personligt mail till jobb@keysolutions.se räcker.

Välkommen med din ansökan!

Besök gärna några av våra sociala medier för en inblick i hur vardagen för en medarbetare hos oss ser ut: https://instagram.com/keysolutionsse eller http://www.facebook.com/KeysolutionsSE

OM KEY SOLUTIONS:

Key Solutions har blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser flera år i rad av Great Place to Work Institute. I företagsgruppen är vi idag 150 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås. Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet!
Publiceraddatum: 2017-05-14
Yrkesbenämning: Abonnemangsförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid ! Fast lön + rörlig lön. Garantilön, provision samt generös bonus och många större säljtävlingar med resor till bland annat Barcelona, Miami, New York och Los Angeles! Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: http://jobb.keysolutions.se/jobs/34843-com-hems-basta-saljbyra-soker-nya-saljare?promotion=10702-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Key Solutions
Nellickevägen 22
41263  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.keysolutions.se/
  
Platsannons

NO-lärare till Hedens högstadium, Hönö

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategisk belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 200 invånare.

Vi söker nu en behörig lärare i NO inklusive teknik som vill arbeta på högstadiedelen på Hedens skola, som är en kommunal F-9 skola på Hönö. Hedens skola ligger cirka fem minuters gångväg från färjeläget och kollektivtrafiken tar dig snabbt in till centrala Göteborg om så är behovet.

Verksamheten bedrivs i nyrenoverade och nybyggda lokaler. Som medarbetare hos oss har du möjlighet att bidra i skolutvecklingsarbetet, utveckla din yrkesroll och vara en viktig del i att bygga kulturen på denna nya högstadieskola, där vi har cirka 230 elever i nio klasser.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker tydliga och engagerade lärare som kan anpassa och lägga upp sin undervisning så den passar såväl gruppens som elevens individuella förutsättningar. Du har god förmåga att samarbeta med elever, kollegor och föräldrar. Du trivs bra med att arbeta i arbetslag och vill bidra aktivt i skolans gemensamma utvecklingsprojekt. Som mentor i en klass arbetar du även med elevens och klassens sociala mående.

KVALIFIKATIONER
Grundskolelärarutbildning år 7-9 eller motsvarande.

Du är trygg i din lärarroll med beprövad förmåga att stärka elevernas självförtroende och du har givetvis god pedagogisk och social kompetens. Du kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra och du har en förmåga att ge en lärorik och givande undervisning. Du strävar efter att hela tiden utveckla dig själv och lärmiljön. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet.
Du arbetar som lärare och mentor med digitala verktyg både i den ordinarie undervisningen och utifrån extra anpassningar. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete/undervisning är meriterande.

För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan vill vi att du bifogar examensbevis samt eventuell lärarlegitimation.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Omfattningen kan diskuteras, men heltid är önskvärt. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A684058
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=31e52a83-b9f2-4ac4-8344-bef57324b624&TK=99eb2d77-ff51-422b-a50a-db554d6478f8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

VILL DU ARBETA PÅ VÅRDCENTRAL? VI HAR UPPDRAG!

Om företaget
Rent A Nurse söker nu, för kunds räkning, distriktssköterska alt. allmänsjuksköterska till vårdcentralsuppdrag.

Uppdraget sträcker sig under perioden. 170703 - 170825
Omfattning: 100 %

SOMMARBONUS för dig som arbetar under veckorna 26-33Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har minst två års yrkeserfarenhet av liknande arbete. Meriterande om du har arbetat i journalverktyget AsynjaVisph.


Din profil
Krav; minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska, och gärna med erfarenhet av liknande arbete och av telefonrådgivning.En förutsättning för arbetet är att du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.


Om oss

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Inbjudan till föreläsningar

Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi är en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 743
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=743
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Åkersjövägen 6
46153  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

Personlig assistent till busig och nyfiken 8-åring i Torslanda!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Humana söker nu en ny personlig assistent till en busig kille i Torslanda!

Om tjänsten:

Vår kund är en nyfiken kille på 8 år som tycker om fart och fläkt. Han har autism och en utvecklingsstörning, han går med levande stöd eller använder sin rullstol. Den här killen har inte ett talat språk och som ett stöd i kommunikationen med varandra använder ni er av bilder och tecken!

Arbetsuppgifterna består av att stödja pojken i hans vardag med allt från måltider till hygien samt att skapa en meningsfull fritid genom lek och aktiviteter.

Han busar gärna med dig som assistent och tycker mycket om att bli kittlad och busad med. De två bästa sakerna som den här lilla killen vet är vatten och musik, i alla dess former och på hans villkor! Dessutom är han nyfiken och tycker om att prova på nya saker tillsammans med sina assistenter. Ett besök på Liseberg är alltid kul och där tycker han extra mycket om att när det går fort, bergochdalbanor är därför en favorit! Lika gärna som han busar så behöver han också vila och få möjlighet till återhämtning och lugn från alla intryck i vardagen.

Pojken bor tillsammans med sin familj i en villa i Torslanda. Med kollektivtrafiken finns det mycket goda kommunikationer från Göteborgs centrum och med expressbussen tar du dig till din arbetsplats på 18 minuter!

Vi söker dig som:

Du som söker bör vara utåtriktad, flexibel och inte rädd för att ta egna initiativ. Personkemi med pojken och hans familj är viktigt och därför kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi vill att du är rökfri, talar flytande svenska och har ett par års arbetslivserfarenhet samt är aktiv på din fritid då arbetat innebär tunga lyft och du behöver ha fysisk styrka att orka med ett sådant arbete.

Erfarenhet eller utbildning inom autism och/eller barn med funktionsnedsättning är mycket meriterande men inget krav. Du får gärna ha erfarenhet av kommunikation med hjälp av bilder och tecken!

Förmodligen har du annan sysselsättning så som studier eller liknande och vill kombinera dessa med ett långsiktigt extraarbete.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Deltid, cirka 50%. Varierande eftermiddag, kväll, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9990%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Musiklärare

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Nu söker vi Dig som vill arbeta som Musiklärare på "Nya Brattebergskolan", som är en helt nybyggd skola centralt belägen på Öckerö. Verksamheten kännetecknas av glädje, engagerade och professionella pedagoger. Lokalerna är moderna, ljusa och utrustade med goda tekniska förutsättningar för att kunna arbeta med digitala verktyg men också för skapande verksamhet. Skolan är en enhet med verksamhet för barn i åldrarna 1-18 år. Skolan genomsyras av ledorden lust, trygghet och kvalitet. Vill Du bli en del av detta är Du välkommen med Din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Uppgifter i samband med undervisningen och övrigt arbete som medarbetare på en skola.
Tjänsten kan ev kombineras med undervisning i spanskaKVALIFIKATIONER
Lärare 7-9 i Musik. Vi söker en tydlig och engagerad lärare som kan möta varje elev utifrån dess individuella förutsättningar. Vi tycker att det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med tonåringar. Du har även en dokumenterad god förmåga att samarbeta med elever, kollegor och föräldrar.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 80% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: A683875
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=203d105d-94f8-4e2e-ad8c-b23e52af0b7a&TK=1ffe2e06-57fd-4a41-a81b-3e5b5a288b24
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Spanska lärare

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Nu söker vi Dig som vill arbeta som spanskalärare på "Nya Brattebergskolan", som är en helt nybyggd skola centralt belägen på Öckerö. Verksamheten kännetecknas av glädje, engagerade och professionella pedagoger. Lokalerna är moderna, ljusa och utrustade med goda tekniska förutsättningar för att kunna arbeta med digitala verktyg men också för skapande verksamhet. Skolan är en enhet med verksamhet för barn i åldrarna 1-18 år. Skolan genomsyras av ledorden lust, trygghet och kvalitet. Vill Du bli en del av detta är Du välkommen med Din ansökan!
ARBETSUPPGIFTER
Uppgifter i samband med undervisningen och övrigt arbete som medarbetare på en skola.KVALIFIKATIONER
Lärare 7-9 i Spanska. Vi söker en tydlig och engagerad lärare som kan möta varje elev utifrån dess individuella förutsättningar. Vi tycker att det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med tonåringar. Du har även en dokumenterad god förmåga att samarbeta med elever, kollegor och föräldrar.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 60% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: A683868
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8412fee1-3ddc-4c9e-98f9-b3ac49571d15&TK=13435048-fe35-4495-8c53-557120d5bfd1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Trä och metallslöjd, teknik lärare

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!
Nu söker vi Dig som vill arbeta som slöjd och tekniklärare på "Nya Brattebergskolan" , som är en helt nybyggd skola centralt belägen på Öckerö. Verksamheten kännetecknas av glädje, engagerade och professionella pedagoger. Lokalerna är moderna, ljusa och utrustade med goda tekniska förutsättningar för att kunna arbeta med digitala verktyg men också för skapande verksamhet. Skolan är en enhet med verksamhet för barn i åldrarna 1-18 år. Skolan genomsyras av ledorden lust, trygghet och kvalitet. PåVill Du bli en del av detta är Du välkommen med Din ansökan!
ARBETSUPPGIFTER
Uppgifter i samband med undervisningen och övrigt arbete som medarbetare på en skola.KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig med utbildning för att arbeta som slöjd/tekniklärare
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: A683848
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=18747a50-e22f-4e93-9dd3-6b0a568d8d18&TK=2a3de750-89a0-41ba-bbdd-509439e9d556
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Löneadministratör

Vi söker dig som vill arbeta med löneadministration i en härlig skärgårdsmiljö med placering på Hönö!

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ingå i vårt HR-team på 4 personer där du ansvarar för vår löneadministration. Du kommer att arbeta med hela löneprocessen och hantera löner för ca (http://www.catpropulsion.com/)
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Löneadministratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://jobb.sjr.se/jobs/33512-loneadministrator?promotion=9397-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SJR
Kungsgatan 48 B
41115  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.sjr.se/
  
Platsannons

Lärare

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet med bra kollektivtrafik. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 500 invånare.

Vill du jobba med några av Sveriges bästa kollegor och Sveriges i särklass härligaste elever? Då ska du söka jobbet som lärare hos oss på Bergagårdsskolan!

https://www.youtube.com/watch?v=sXYzNemNBR4

Bergagårdsskolan är en F-6 skola med 280 elever på Hönö. Vi är just nu inne i en spännande process där vi projekterar för nya lokaler och nya möjligheter.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två behöriga lärare för undervisning på låg- och mellanstadiet. Då vi har bred behörighet på skolan kan vi vara flexibla med Din behörighet.

På Bergagårdsskolan tror vi att elevernas självkänsla och självförtroende växer när de får chans att utvecklas och se resultaten av sina insatser, därför är formativ bedömning viktig. Utgångspunkten är att alla kan och vill lära så mycket som möjligt. Vi utgår från elevernas bästa och tänker både ”innanför och utanför boxen”. Skolans organisation är flexibel för att möta de olika behov som uppstår under läsåret.

Som lärare arbetar Du i team med en årskurs, i ett nära samarbete med eleverna i fokus. Att arbeta tillsammans skapar och ger energi och det är de små detaljerna som gör skillnad. Hos oss får Du möjlighet att fortsätta utveckla vårt arbete med att ge alla elever rätt förutsättningar, för att lyckas i skolan.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare

Vi söker Dig som utgår från eleverna, ser möjligheter och vill jobba tillsammans med oss.ÖVRIGT
Vi kommer att tillämpa löpande intervjuer i rekryteringsprocessen för dessa tjänster och ser därför gärna att Du skickar Din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 80 - 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: A682506
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bde298f4-af8b-46b3-9eab-1d6c02258229&TK=e3e8ab8f-47d3-47d3-80bc-0faf67d402a7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida: http://ockero.se/utbildningochbarnomsorg/grundskola/bergagardskolan.4.4918d9001395dca29af571.html
  
Platsannons

Specialpedagog

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet med bra kollektivtrafik. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 200 invånare.

Vill du jobba med några av Sveriges bästa kollegor och Sveriges i särklass härligaste elever? Då ska du söka jobbet som Specialpedagog hos oss på Bergagårdsskolan!

https://www.youtube.com/watch?v=sXYzNemNBR4

Bergagårdsskolan är en F-6 skola med 280 elever på Hönö. Vi är just nu inne i en spännande process där vi projekterar för nya lokaler och nya möjligheter. I detta arbete behöver vi dig som är intresserad av att bidra och vara delaktig i skolutvecklingen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en specialpedagog som vill vara med och utveckla och forma verksamheten på skolan. Vi på Bergagårdsskolan utgår från elevernas bästa och tänker både ”innanför och utanför boxen”. Skolans organisation är flexibel för att möta de olika behov som uppstår under läsåret.

Som specialpedagog arbetar Du i team med flera olika kompetenser, i ett nära samarbete med eleverna i fokus. Att arbeta tillsammans skapar och ger energi och det är de små detaljerna som gör skillnad.

Dina huvudsakliga uppgifter blir:
• Att identifiera, analysera och tillsammans med övrig personal arbeta systematiskt och målinriktat utifrån individens behov för att skapa en god undervisnings- och lärandemiljö utifrån våra styrdokument.
• Kartlägga elevernas styrkor, förmågor och ämneskunskaper. Arbetet med kartläggningar på såväl organisations-, grupp- som individnivå. På samtliga nivåer arbetar du med att initiera, stödja och arbeta med processen kring arbetet med extra anpassningar, särskilt stöd och åtgärdsprogram.
• Systematiskt utveckla verksamheten för att öka måluppfyllelsen hos eleverna. Arbeta som en aktiv del med och för eleverna som en viktig del i elevhälsans förebyggande arbete kring eleverna.
• Handleda undervisande pedagoger för att tillsammans identifiera framgångsfaktorer som förbättrar undervisningen.

Hos oss får Du möjlighet att fortsätta utveckla vårt arbete med att ge alla elever rätt förutsättningar, för att lyckas i skolan.

KVALIFIKATIONER
Specialpedagogexamen

Vi söker Dig som utgår från eleverna, ser möjligheter och vill jobba tillsammans med oss.ÖVRIGT
Tjänsten är semesteranställning.

Vi kommer att tillämpa löpande intervjuer i rekryteringsprocessen för dessa tjänster och ser därför gärna att Du skickar Din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: A682528
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=03ab2aa9-8715-445f-a3ac-a71aeec610b1&TK=0a90ac0b-ad2b-4631-a50b-58a9389fee8f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida: http://ockero.se/utbildningochbarnomsorg/grundskola/bergagardskolan.4.4918d9001395dca29af571.html
  
Platsannons

Enhetschef för plan-, bygg- och miljöenheten

Öckerö kommun består av 10 öar väster om Göteborg och har 12 700 invånare. Öckerö är en levande skärgårdskommun året runt som präglas av närheten till havet såväl som till storstaden. Som medarbetare i kommunen bidrar du till en bättre vardag för invånarna. Öckerö har den mindre kommunens fördelar med inflytande och korta beslutsvägar. Medarbetarnas engagemang är en förutsättning för goda resultat och en god utveckling av kommunens verksamhet.
Samhällsbyggnadsverksamheten är organiserad direkt under kommunstyrelsen. Verksamheten omfattar 150 medarbetare vid sju enheter med ansvar för Plan- bygg- och miljö, VA, Gata, Kretslopp, Båttrafik, Kost och Lokalvård. Öckerö kommun och dess samhällsbyggnadsverksamhet står inför stora och spännande utmaningar. Öckerö är en tillväxtkommun. Stort intresse finns för fysisk planering, exploatering av bostäder och etablering av verksamheter. Detta måste ske på ett långsiktigt hållbart sätt och samhällsbyggnadsverksamheten har därmed en avgörande roll för en positiv utveckling av kommunen.
Tillsammans med ett 15-tal medarbetare inom Plan- bygg- och miljöenheten har du en nyckelroll i kommunens utveckling. Enheten ansvarar även för GIS och kartverksamhet samt bostadsanpassning. För närvarande fokuserar vi på ökad kvalitet och effektivare arbetssätt genom bland annat digitalisering.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som enhetschef ansvarar du för verksamhet, medarbetare, arbetsmiljö och ekonomi. Du ska som ledare initiera och driva enhetens utvecklings- och förändringsarbete. Du är en viktig länk till och upprättar goda samarbetsformer med medborgare, verksamheter, exploatörer och politiker. Samverkan sker regelbundet med samhällsbyggnadsverksamhetens övriga enheter och kommunens andra förvaltningar samt näringslivet.
Som enhetschef för Plan- bygg och miljöenheten arbetar du med politiker inom både Bygg- och miljönämnden samt Kommunstyrelsen.
Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp vars målsättning bland annat är att utveckla helheten inom samhällsbyggnadsverksamheten.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning och flerårig erfarenhet av personalledning med personal- och budgetansvar samt erfarenhet från att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Du ska vara en ansvarsfull ledare och vara van med att arbeta självständigt och att ta initiativ. Du ska kunna inspirera, coacha och motivera dina medarbetare både i det dagliga arbetet och i utvecklingsarbetet.

Vidare är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och ser till att skapa förutsättningar för positiva relationer. Det är också nödvändigt att du har goda ekonomiska kunskaper.

Det är viktigt att du har kunskaper om och intresse av de lagar som styr enhetens områden samt förståelse och insikt inom myndighetsutövning.

Öckerö kommun förstår vikten av och skapar förutsättningar för medarbetarnas utveckling. Interna och externa kompetensutvecklings-insatser är självklara delar av verksamheten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Ansök snarast, urval sker löpande.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Enhetschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 40/40 Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 036/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8a8700f8-14bb-4cfa-a8c8-136b2be3dcb1&TK=87992ab2-ce5e-44a5-9274-b69facd0e21e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Samhällsbyggnadsverksamheten
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Hedens skola söker lärare i grundskolans tidigar år

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategisk belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 200 invånare.

På Hedens skola möts Du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och mycket glädje. Du arbetar här i en stimulerande och positiv miljö med goda relationer mellan pedagoger, elever och föräldrar.

Hedens är en förskola och skola för åldrarna 1-16 år, med ett helhetstänk kring verksamheten. Vi har renoverat och byggt till för att få moderna, ändamålsenliga lokaler för en skapande, kreativ undervisning enligt ledorden Trygghet, Respekt och Kreativt lärande!

Blir du nyfiken? Titta in på skolhusockero.com för att få veta mer!

ARBETSUPPGIFTER
Hedens skola på Hönö söker dig som är behörig lärare mot grundskolans tidigare år, lärare år 1-7 eller mellanstadielärare. Vi söker en tydlig och engagerad lärare som kan anpassa och lägga upp din undervisning så den passar såväl gruppens som elevens individuella förutsättningar. Du har god förmåga att samarbeta med elever, kollegor och föräldrar.Du trivs bra med att arbeta i arbetslag och vill bidra aktivt i skolans gemensamma utvecklingsprojekt.

KVALIFIKATIONER
Grundskolelärarutbildning år 1-7 eller motsvarande.

Du är en trygg i din lärarroll med beprövad förmåga att stärka elevernas självförtroende och du har givetvis god pedagogisk och social kompetens. Du kan arbeta självständigt och du har en förmåga att ge en lärorik och givande undervisning. Du strävar efter att hela tiden utveckla dig själv och lärmiljön. Stor vikt läggs vid därför vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete/undervisning är meriterande.ÖVRIGT
Vi kommer att tillämpa löpande intervjuer i rekryteringsprocessen för denna tjänst och ser därför att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Rekrytering sker under förutsättning att ingen övertalig tar tjänsten i anspråk.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: A681475
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=65ca5490-180f-44fb-ae6c-05972a314e85&TK=fc1af0d0-a81d-47f4-ba96-5bfaa27ed444
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida: http://www.ockero.se/utbildningbarnomsorg/grundskola/heden.4.4918d9001395dca29af5ce.html
  
Platsannons

Gymnasieslärare i id&h och ma till Öckerö seglande gymnasieskola

På Öckerö seglande gymnasieskola har vi havet som klassrum. Skolan grundades 1999 och har nu ca 300 elever.

Vi erbjuder tre program: naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet och sjöfartsprogrammet med
två inriktningar, däck och maskin.

Våra tre program har alla anknytning till havet och sjöfarten.

På Öckerö seglande gymnasieskola erbjuder vi en krävande utbildning i ett tillåtande klimat. Vi har verklighetsförankrad undervisning på riktigt.

Vi arbetar utifrån:
Nyfikenhet – Alla ska känna glädje, positiv känsla och engagemang
Öppenhet – Alla ska känna sig delaktiga, behövda, lika värda och trygga
Tydlighet - Alla ska veta vad, när, hur och varför .

ARBETSUPPGIFTER
Då en av våra lärare ska vara ledig för studier behöver vi dig som är gymnasielärare idrott och hälsa och matematik. Arbetsuppgifterna är i samband med undervisning, samt arbete i arbetslag som medarbetare inom gymnasieskolan.

KVALIFIKATIONER
Gymnasielärarexamen i drott och hälsa och annat ämne. Vi söker dig som är tydlig och engagerad i ditt arbete och som kan möta varje elev utifrån dess individuella förutsättningar och behov. Du ser en möjlighet i att själv utvecklas genom att få hjälpa andra framåt i livet. Du har även en god förmåga att samarbeta med elever och vuxna och ser en tydlig koppling mellan teori och praktik. Vi vill att du har erfarenhet från olika typer av program, gärna från både yrkesprogram och studieförberedande program. Vi ser gärna att du har erfarenhet från utbyten med skolor i andra länder och/eller andra utlandserfarenheter.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstiden går ut, så skicka gärna in din ansökan tidigt. Ansökningar tas endast emot via Offentliga jobb, ej via mail. Upplysningar om tjänsten lämnas av rektor Katarina Lindgren.

Vi har valt rekryteringskanal och ber vänligen att rekryteringsfirmor, bemanningskonsulter med flera respekterar detta genom att inte ringa eller maila för att berätta om sina tjänster.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidHeltid / deltid. 80 - 100 % Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-14 , upphör: 2018-06-19 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: A681858
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=caced583-03cc-460a-8bc8-736a872e1c24&TK=c17cd1d1-d319-4683-be66-813b5a436fc2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Gymnasium Vux
Box 1063
47522  Öckerö Sverige
Hemsida: http://www.seglande.se
  
Platsannons

Gymnasielärare i engelska och svenska till Öckerö seglande gymnasieskola

På Öckerö seglande gymnasieskola har vi havet som klassrum. Skolan grundades 1999 och har nu ca 300 elever.

Vi erbjuder tre program: naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet och sjöfartsprogrammet med
två inriktningar, däck och maskin.

Våra tre program har alla anknytning till havet och sjöfarten.

På Öckerö seglande gymnasieskola erbjuder vi en krävande utbildning i ett tillåtande klimat. Vi har verklighetsförankrad undervisning på riktigt.

Vi arbetar utifrån:
Nyfikenhet – Alla ska känna glädje, positiv känsla och engagemang
Öppenhet – Alla ska känna sig delaktiga, behövda, lika värda och trygga
Tydlighet - Alla ska veta vad, när, hur och varför


ARBETSUPPGIFTER
Från och med höstterminen 2017 behöver vi dig som är gymnasielärare i engelska och svenska. Arbetsuppgifterna är i samband med undervisning, samt arbete i arbetslag som medarbetare inom gymnasieskolan.

KVALIFIKATIONER
Gymnasielärarexamen i engelska och svenska. Vi söker dig som är tydlig och engagerad i ditt arbete och som kan möta varje elev utifrån dess individuella förutsättningar och behov. Du ser en möjlighet i att själv utvecklas genom att få hjälpa andra framåt i livet. Du har även en god förmåga att samarbeta med elever och vuxna och ser en tydlig koppling mellan teori och praktik. Vi vill att du har erfarenhet från olika typer av program, gärna från både yrkesprogram och studieförberedande program. Vi ser gärna att du har erfarenhet från utbyten med skolor i andra länder och/eller andra utlandserfarenheter.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstiden går ut, så skicka gärna in din ansökan tidigt. Ansökningar tas endast emot via Offentliga jobb, ej via mail. Upplysningar om tjänsten lämnas av rektor Katarina Lindgren.

Vi har valt rekryteringskanal och ber vänligen att rekryteringsfirmor, bemanningskonsulter med flera respekterar detta genom att inte ringa eller maila för att berätta om sina tjänster.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 100 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: A681855
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7896b684-64b6-4de1-bef5-bcde96fcbb87&TK=5cdb73c2-3262-4e1d-ab54-250d28e59f40
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Gymnasium Vux
Box 1063
47522  Öckerö Sverige
Hemsida: http://www.seglande.se
  
Platsannons

Lärare i grundskolans tidigare år

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategisk belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 200 invånare.

ARBETSUPPGIFTER
Björkö skola söker dig som är behörig lärare mot grundskolans tidigare år, lågstadielärare, mellanstadielärare eller lärare skolår 1-7.

Som lärare är du tydlig, engagerad och skapar lärmiljöer som kännetecknas av kreativitet, reflektion och problemlösande aktiviteter. Du har ett inkluderande arbetssätt som tillvaratar elevers olika förmågor.

KVALIFIKATIONER
Utbildad lågstadielärare, mellanstadielärare eller 1-7 lärare. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete/undervisning är meriterande
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 eller enl överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: A681107
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e21ba7bb-ebee-4182-9a37-a3a31153fb2b&TK=bcff20a6-d9c9-440d-beab-96293769b2eb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida: http://ockero.se/utbildningochbarnomsorg/grundskola/vastergardsskolan.4.4918d9001395dca29af581.html
  
Platsannons

Sjuksköterskor till kommunsjukvård i sommar

Om uppdraget
För kunds räkning söker vi nu sjuksköterska för uppdrag inom kommunsjukvård på Öckerö under sommaren.

Uppdraget sträcker sig mellan v.19-33.

Uppdraget gäller hemsjukvård och/eller äldreboende.
Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunsjukvård på särskilt boende och i HSV.

Om oss
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!Din profil
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Gärna erfarenheter inom hemsjukvård alt SÄBO.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 5021
Webbplats: http://www.centric.eu/SE/Default/Care/Lediga-uppdrag?jaid=5021
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care
Lindholmspiren 9
41756  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.centric.eu/care
  
Platsannons

Distriktssköterska eller sjuksköterska till Öckerö

Om uppdraget
Nu söker vi för kunds räkning en distriktssköterska alternativt sjuksköterska till vårdcentral och/eller jourmottagning i sommar.

Arbetstider klockan 8-17 samt klockan 17-20

Uppdraget sträcker sig från v 26-35.

Journalsystem: Asynja Visph

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på VC.

Om oss
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!Din profil
Du är distriktssköterska eller sjuksköterska.
Minst 2 års erfarenhet och trygg i din yrkesroll.
Tidigare arbete på vårdcentral och/eller jourcentral är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 4970
Webbplats: http://www.centric.eu/SE/Default/Care/Lediga-uppdrag?jaid=4970
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care
Lindholmspiren 9
41756  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.centric.eu/care
  
Platsannons

Vill du skapa Sveriges bästa säljteam?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League eller filmfestivaler!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1207

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2277%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Lärare i förskola/Förskollärare

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategisk belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 500 invånare.
Vi söker dig som vill arbeta som förskollärare på Fotö förskola i Öckerö kommun.

ARBETSUPPGIFTER
På Fotö förskola tillsammans med övrig personal i arbetslaget ansvara för en grupp barn i åldrarna 1-5 år. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta sedvanligt dagligt arbete i barngrupp på avdelningen.
Vi tror att Du är en person som önskar:
- att ta en aktiv roll i verksamhetsutvecklingen
- att Du vill och kan tillgodose barnens behov
- att Du är väl insatt i styrdokumenten med pedagogisk dokumentation.
Genom detta ser Du möjligheter för barnen att utveckla sitt eget kunskapssökande och lärande i pedagogiskt utmanande miljöer. En fördel är om Du är förtrogen med moderna digitala verktyg.

KVALIFIKATIONER
Förskollärare alternativt lärarutbildning yngre åldrar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 60 - 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 , upphör: .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: A679616
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=12054ee1-ae0e-4806-aef0-991b15517ffa&TK=c3aba368-9473-443b-8593-ab37f5658159
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida: http://www.ockero.se/utbildningochbarnomsorg/forskolaochbarnomsorg/forskolor/fotoforskola
  
Platsannons

Omvårdnadspersonal med adekvat utbildning ( tex Undersköterska

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårds-kommun. Kommunen ligger två mil väster om Göteborg med snabbuss från centrala Göteborg. Vi välkomnar dig till en positiv och trevlig arbetsplats!

Bergmans gruppboende är ett boende med särskild inriktning för personer med demenssjukdom. På Bergmans finns personal dygnet runt med uppgift att tillgodose den demenssjukes behov av särskilt bemötande och förhållningssätt, omsorg och omvårdnad.

Arbetsuppgifter
Ge god omvårdnad, service och social omsorg i enlighet med verksamhetens uppdrag och gällande lagstiftning. Arbetet fordrar såväl fysisk och psykisk förmåga att arbeta under hög belastning periodvis.
Som omvårdnadspersonal på Bergmans gruppboende ansvar du tillsammans med kollegor att de boendes individuella förutsättningar, önskemål och behov tillgodoses. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett professionellt bemötande. I ditt uppdrag ingår kontaktmannaskap, social dokumentation, utveckla kultur och aktiviteter utifrån de boendes önskemål och resurser.

Kvalifikaktioner/krav: Meriterande är om du är utbildad undersköterska, aktiveringspedagog, äldrepedagog etc.
Erfarenhet och intresse av att arbeta med människor med demens samt en god vilja till att ta till dig ny kunskap och vara delaktig i att utveckla äldreomsorgen.
Du skall ha ett genuint intresse för arbete med människor, ha en god samarbetsförmåga och även kunna arbeta självständigt, vara kreativ, lyhörd och ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas vid att du har kunskap att arbeta utifrån ett salutogent förhållnings- och arbetssätt. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift samt god datorvana.

Välkommen med din ansökan till louise.olsson@ockero.se
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning på 100%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Märk ansökan med Ref. nr: A678919
Arbetsplats: 
Adress: ÖCKERÖ KOMMUN

47580  ÖCKERÖ 
Hemsida: http://www.ockero.se
  
Platsannons

Omvårdnadspersonal med adekvat utbildning ( tex Undersköterska

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårds-kommun. Kommunen ligger två mil väster om Göteborg med snabbuss från centrala Göteborg. Vi välkomnar dig till en positiv och trevlig arbetsplats!

Bergmans gruppboende är ett boende med särskild inriktning för personer med demenssjukdom. På Bergmans finns personal dygnet runt med uppgift att tillgodose den demenssjukes behov av särskilt bemötande och förhållningssätt, omsorg och omvårdnad.

Arbetsuppgifter
Ge god omvårdnad, service och social omsorg i enlighet med verksamhetens uppdrag och gällande lagstiftning. Arbetet fordrar såväl fysisk och psykisk förmåga att arbeta under hög belastning periodvis.
Som omvårdnadspersonal på Bergmans gruppboende ansvar du tillsammans med kollegor att de boendes individuella förutsättningar, önskemål och behov tillgodoses. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett professionellt bemötande. I ditt uppdrag ingår kontaktmannaskap, social dokumentation, utveckla kultur och aktiviteter utifrån de boendes önskemål och resurser.

Kvalifikaktioner/krav: Meriterande är om du är utbildad undersköterska, aktiveringspedagog, äldrepedagog etc.
Erfarenhet och intresse av att arbeta med människor med demens samt en god vilja till att ta till dig ny kunskap och vara delaktig i att utveckla äldreomsorgen.
Du skall ha ett genuint intresse för arbete med människor, ha en god samarbetsförmåga och även kunna arbeta självständigt, vara kreativ, lyhörd och ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas vid att du har kunskap att arbeta utifrån ett salutogent förhållnings- och arbetssätt. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift samt god datorvana.

Välkommen med din ansökan till louise.olsson@ockero.se
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidVikariat, period: 170605-170903, tjänstgöringsgrad 80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Märk ansökan med Ref. nr: A678922
Arbetsplats: 
Adress: ÖCKERÖ KOMMUN

47580  ÖCKERÖ 
Hemsida: http://www.ockero.se
  
Platsannons

Omvårdnadspersonal med adekvat utbildning ( tex Undersköterska

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårds-kommun. Kommunen ligger två mil väster om Göteborg med snabbuss från centrala Göteborg. Vi välkomnar dig till en positiv och trevlig arbetsplats!

Bergmans gruppboende är ett boende med särskild inriktning för personer med demenssjukdom. På Bergmans finns personal dygnet runt med uppgift att tillgodose den demenssjukes behov av särskilt bemötande och förhållningssätt, omsorg och omvårdnad.

Arbetsuppgifter
Ge god omvårdnad, service och social omsorg i enlighet med verksamhetens uppdrag och gällande lagstiftning. Arbetet fordrar såväl fysisk och psykisk förmåga att arbeta under hög belastning periodvis.
Som omvårdnadspersonal på Bergmans gruppboende ansvar du tillsammans med kollegor att de boendes individuella förutsättningar, önskemål och behov tillgodoses. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett professionellt bemötande. I ditt uppdrag ingår kontaktmannaskap, social dokumentation, utveckla kultur och aktiviteter utifrån de boendes önskemål och resurser.

Kvalifikaktioner/krav: Meriterande är om du är utbildad undersköterska, aktiveringspedagog, äldrepedagog etc.
Erfarenhet och intresse av att arbeta med människor med demens samt en god vilja till att ta till dig ny kunskap och vara delaktig i att utveckla äldreomsorgen.
Du skall ha ett genuint intresse för arbete med människor, ha en god samarbetsförmåga och även kunna arbeta självständigt, vara kreativ, lyhörd och ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas vid att du har kunskap att arbeta utifrån ett salutogent förhållnings- och arbetssätt. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift samt god datorvana.

Välkommen med din ansökan till louise.olsson@ockero.se
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltidsvikariat from 170605-170903
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Märk ansökan med Ref.nr A678921
Arbetsplats: 
Adress: ÖCKERÖ KOMMUN

47580  ÖCKERÖ 
Hemsida: http://www.ockero.se
  
Platsannons

Omvårdnadspersonal med adekvat utbildning ( tex Undersköterska)

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårds-kommun. Kommunen ligger två mil väster om Göteborg med snabbuss från centrala Göteborg. Vi välkomnar dig till en positiv och trevlig arbetsplats!

Omvårdnadspersonal sökes för en tillsvidareanställning på 50%

Bergmans gruppboende är ett boende med särskild inriktning för personer med demenssjukdom. På Bergmans finns personal dygnet runt med uppgift att tillgodose den demenssjukes behov av särskilt bemötande och förhållningssätt, omsorg och omvårdnad.

Arbetsuppgifter
Ge god omvårdnad, service och social omsorg i enlighet med verksamhetens uppdrag och gällande lagstiftning. Arbetet fordrar såväl fysisk och psykisk förmåga att arbeta under hög belastning periodvis.
Som omvårdnadspersonal på Bergmans gruppboende ansvar du tillsammans med kollegor att de boendes individuella förutsättningar, önskemål och behov tillgodoses. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett professionellt bemötande. I ditt uppdrag ingår kontaktmannaskap, social dokumentation, utveckla kultur och aktiviteter utifrån de boendes önskemål och resurser.

Kvalifikaktioner/krav: Meriterande är om du är utbildad undersköterska, aktiveringspedagog, äldrepedagog etc.
Erfarenhet och intresse av att arbeta med människor med demens samt en god vilja till att ta till dig ny kunskap och vara delaktig i att utveckla äldreomsorgen.
Du skall ha ett genuint intresse för arbete med människor, ha en god samarbetsförmåga och även kunna arbeta självständigt, vara kreativ, lyhörd och ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas vid att du har kunskap att arbeta utifrån ett salutogent förhållnings- och arbetssätt. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift samt god datorvana.

Välkommen med din ansökan till louise.olsson@ockero.se
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidareanställning på 50%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Märk ansökan med refnummer A678920
Arbetsplats: 
Adress: ÖCKERÖ KOMMUN

47580  ÖCKERÖ 
Hemsida: http://www.ockero.se
  
Platsannons

Måltidsbiträde

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!
Öckerö kommun består av 10 öar med Fotö i söder till Rörö i norr. Vi har 9 tillagningskök och 5 mottagningskök på öarna Fotö, Hönö, Öckerö, Hälsö, Björkö och Rörö.
Kostenheten ligger organisatoriskt under kommunstyrelsen i samhällsbyggnadsverksamheten där samarbetet med 6 andra enheter fortlöper.
Öckerö kommuns kostenhet erbjuder ett utvecklingsinriktat arbete inom den offentliga måltiden, där vi tar oss an framtidens utmaningar. Här krävs god dialog med skolans- och äldrevårdens medarbetare med syftet att nå en högre nöjdhet från våra gemensamma gäster.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med salladsförberedning, för- & efterarbete i köket som innebär allt från att diska, städa till att förbereda inför nästkommande dag. Delta i servering och påfyllnad av mat till våra gäster.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett genuint mat intresse, beredd att tänka nytt och vill vara en del av den utveckling som vi inom kostenheten sätter mål mot.
Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på egenskaper som serviceengagemang, en positiv inställning, noggrannhet, samarbetsförmåga och initiativförmåga.
Du som person tycker om att arbeta i ett högt tempo där det krävs att du är både flexibel och uppfinningsrik. Du tycker också om utmaningar och är tillsammans med dina kollegor hitta vägar för att kunna ge det där lilla extra för att maximera såväl smakupplevelse som måltidsstund för dina gäster.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid, 75 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A679416
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1790abd4-2c34-4ae2-9773-be40f2b1c908&TK=4abe0d65-3c4b-42b2-a81f-e37b085dea96
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun Kommunstyrelsen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida: http://www.ockero.se
  
Platsannons

Måltidsbiträde

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!
Öckerö kommun består av 10 öar med Fotö i söder till Rörö i norr. Vi har 9 tillagningskök och 5 mottagningskök på öarna Fotö, Hönö, Öckerö, Hälsö, Björkö och Rörö.
Kostenheten ligger organisatoriskt under kommunstyrelsen i samhällsbyggnadsverksamheten där samarbetet med 6 andra enheter fortlöper.
Öckerö kommuns kostenhet erbjuder ett utvecklingsinriktat arbete inom den offentliga måltiden, där vi tar oss an framtidens utmaningar. Här krävs god dialog med skolans- och äldrevårdens medarbetare med syftet att nå en högre nöjdhet från våra gemensamma gäster.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med salladsförberedning, för- & efterarbete i köket som innebär allt från att diska, städa till att förbereda inför nästkommande dag. Delta i servering och påfyllnad av mat till våra gäster.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett genuint mat intresse, beredd att tänka nytt och vill vara en del av den utveckling som vi inom kostenheten sätter mål mot.
Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på egenskaper som serviceengagemang, en positiv inställning, noggrannhet, samarbetsförmåga och initiativförmåga.
Du som person tycker om att arbeta i ett högt tempo där det krävs att du är både flexibel och uppfinningsrik. Du tycker också om utmaningar och är tillsammans med dina kollegor hitta vägar för att kunna ge det där lilla extra för att maximera såväl smakupplevelse som måltidsstund för dina gäster.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid, 50 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A679415
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=aef740e3-3891-4326-a619-b20a4e54de66&TK=d32dd6ce-cd80-425f-b9e0-f58bd15b6790
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun Kommunstyrelsen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida: http://www.ockero.se
  
Platsannons

Kock

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!
Öckerö kommun består av 10 öar med Fotö i söder till Rörö i norr. Vi har 9 tillagningskök och 5 mottagningskök på öarna Fotö, Hönö, Öckerö, Hälsö, Björkö och Rörö.
Kostenheten ligger organisatoriskt under kommunstyrelsen i samhällsbyggnadsverksamheten där samarbetet med 6 andra enheter fortlöper.
Öckerö kommuns kostenhet erbjuder ett utvecklingsinriktat arbete inom den offentliga måltiden, där vi tar oss an framtidens utmaningar. Här krävs god dialog med skolans- och äldrevårdens medarbetare med syftet att nå en högre nöjdhet från våra gemensamma gäster.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med att laga såväl kall som varm mat, laga mat till diverse specialkoster, salladsförberedning, för- & efterarbete i köket som innebär allt från planering och genomförande av matlagning, diskning och städning under och efter lunchservering.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett genuint mat intresse, beredd att tänka nytt och vill vara en del av den utveckling som vi inom kostenheten sätter mål mot. Du skall helst ha en dokumenterad kockutbildning där livsmedelhygien, livsmedelskunskap, matlagning, specialkoster, ekonomi och datakunskap ingått. Men vi ser även fram emot en ansökning från dig som har intresset, engagemanget att vilja lära sig mer utan att för den delen ha en kockutbildning.
Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på egenskaper som serviceengagemang, en positiv inställning, noggrannhet, samarbetsförmåga och initiativförmåga.
Du som person tycker om att arbeta i ett högt tempo där det krävs att du är både flexibel och uppfinningsrik. Du tycker också om utmaningar och är tillsammans med dina kollegor hitta vägar för att kunna ge det där lilla extra för att maximera såväl smakupplevelse som måltidsstund för dina gäster.
Arbetslivserfarenhet inom restaurang- eller storkök väger tungt och kännedom om kostdataprogram ett plus men inget måste.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A679438
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=98fd5298-2dd0-48d5-b096-a92bc4d83df1&TK=a2e5b631-e025-4dc4-b295-0a64554a9d8e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun Kommunstyrelsen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida: http://www.ockero.se
  
Platsannons

Högstadielärare (Eng, Sv + ev.andra ämnen SO, NO) till Hedens högstadium, H

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategisk belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 200 invånare.

Vi söker nu en behörig lärare i engelska och/eller svenska, ev. i kombination med annat ämne som vill arbeta på högstadiedelen på Hedens skola, som är en kommunal F-9 skola på Hönö. Hedens skola ligger drygt fem minuters gångväg från färjeläget och kollektivtrafiken tar dig snabbt in till centrala Göteborg om så är behovet.

Verksamheten bedrivs i nyrenoverade och nybyggda lokaler. Som medarbetare hos oss har du möjlighet att bidra i skolutvecklingsarbetet, utveckla din yrkesroll och vara en viktig del i att bygga kulturen på denna nya högstadieskola, där vi har cirka 230 elever i nio klasser.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning men har också behov av vikarier med möjlighet till fast anställning i flera ämnen, då några lärare kommer att gå vidareutbildningar och/eller vara föräldralediga. Av den anledningen finns det öppningar för olika ämneskombinationer.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker tydliga och engagerade lärare som kan anpassa och lägga upp sin undervisning så den passar såväl gruppens som elevens individuella förutsättningar. Du har god förmåga att samarbeta med elever, kollegor och föräldrar. Du trivs bra med att arbeta i arbetslag och vill bidra aktivt i skolans gemensamma utvecklingsprojekt. Som mentor i en klass arbetar du även med elevens och klassens sociala mående.

KVALIFIKATIONER
Grundskolelärarutbildning år 7-9 eller motsvarande.

Du är trygg i din lärarroll med beprövad förmåga att stärka elevernas självförtroende och du har givetvis god pedagogisk och social kompetens. Du kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra och du har en förmåga att ge en lärorik och givande undervisning. Du strävar efter att hela tiden utveckla dig själv och lärmiljön. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet.
Du arbetar som lärare och mentor med digitala verktyg. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete/undervisning är meriterande.

För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan vill vi att du bifogar examensbevis samt eventuell lärarlegitimation.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 100 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A679191
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b73d1514-95ac-48f2-bbc7-9b4f3faee59a&TK=7ce80ce2-4f81-4239-bce9-9b56d6ccbf05
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Pedagog till särskild undervisningsgrupp, Hedens högstadium

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategisk belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av ca. 12 000 invånare.

Vi söker nu en pedagog till särskild undervisningsgrupp som vill arbeta på högstadiedelen på Hedens skola, som är en kommunal F-9 skola på Hönö. Hedens skola ligger drygt fem minuters gångväg från färjeläget och kollektivtrafiken tar dig snabbt in till centrala Göteborg om så är behovet.

Verksamheten bedrivs i nyrenoverade och nybyggda lokaler. Som medarbetare hos oss har du möjlighet att bidra i skolutvecklingsarbetet, utveckla din yrkesroll och vara en viktig del i att bygga kulturen på denna nya högstadieskola, där vi har cirka 230 elever i nio klasser.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som lärare i särskild undervisningsgrupp är att arbeta med ett fåtal elever från åk 7 till åk 9 i samarbete med ämneslärare. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att samordna skoldagen för de elever som har plats i den särskilda undervisningsgruppen och bedriva undervisning ibland som lärare och ibland tillsammans med ämneslärare. Du förväntas också kunna bidra i dialogen med arbetslagen vad gäller pedagogiska tankar utifrån NPF och liknande behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig med pedagogisk utbildning, gärna med grundskollärarutbildning i botten, men framförallt med erfarenhet och engagemang för att arbeta i lärmiljö som ställer stora krav på flexibilitet, tålmodighet och kreativitet. Att Du har lätt för att skapa goda relationer och positiva möten med elever, pedagoger och vårdnadshavare ser vi som en förutsättning för att lyckas i uppdraget. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för uppdraget.
Tjänsten innebär på så sätt en viss typ av specialistkompetens varför tjänsten är utlyst under rubriken "speciallärare". Vi ser gärna att Du har dokumenterad erfarenhet av undervisning kring elever med NPF för de aktuella åldrarna.

ÖVRIGT
Vi kommer att tillämpa löpande intervjuer i rekryteringsprocessen för dessa tjänster och ser därför gärna att Du skickar Din ansökan så snart som möjligt.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A679140
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4c1f2e13-e0f6-4df0-8f48-a72cd1fd9f14&TK=ff011f3e-055e-4ff4-8bbf-bdeacd442234
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Biståndshandläggare

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 800 invånare.
ARBETSUPPGIFTER
Äldreomsorgen i Öckerö kommun söker Biståndshandläggare

Vi söker dig som vill ha ett viktigt jobb! Du ska medverka till att kommunens äldre får en trygg och värdig omsorg. I din roll är du en nyckelperson och det du gör är viktigt för många!
Inom äldreomsorgen arbetar idag 3 biståndshandläggare som är organiserade i äldreomsorgens administration tillsammans med demenssköterska och anhörigsamordnare. Samtliga handläggare arbetar med vårdplaneringar på sjukhus och ansvar för sina geografiska områden. Videovårdplaneringar är på gång och är framtidens modell för verksamheten. Administrationen är direkt organiserad under verksamhetschefen för äldreomsorgen.
Vi söker nu en biståndshandläggare till ett av områdena. Som biståndshandläggare bedömer du äldres behov av bistånd enligt Socialtjänstlagen. Du gör bedömningarna utifrån individens behov av stöd och ska utifrån dina bedömningar formulera skriftliga utredningar. Därefter ska du på ett professionellt sätt informera sökande om ditt beslut samt formulera tydliga uppdrag till utföraren. Du arbetar utifrån en helhetssyn med brukaren i fokus och målgruppen är personer över 65 år som är bosatta i kommunen.

I din roll kommer du att samarbeta med utförarna, vårdplaneringssköterskor, rehab personal samt med övriga inom enheten. Du kommer även att samverka med andra professioner och andra interna och externa verksamheter för att komma vidare i dina ärenden.

KVALIFIKATIONER
Tycker du om att arbeta med människor, har ansvarskänsla samt har omsorgstagarens individuella behov i fokus är det här ett uppdrag för dig.

Du tycker om struktur och planering och du kan hantera krav från omgivningen utan att tappa fokus på uppdraget. Eftersom arbetet innebär mycket kontakter söker vi dig som har en god samarbetsförmåga och som samtidigt kan arbeta självständigt. Som person delar du gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra. Du är en kommunikativ person med god analytisk förmåga och har en vilja att delta i utvecklingen av verksamheten som just nu pågår.

Vi söker dig som har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är självständig i ditt arbete och är väl förtrogen med de lagar och riktlinjer som styr verksamheter inom äldreomsorgen.
Du behöver ha grundläggande datakunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av Procapita. Körkort erfordras.

Välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Vi har fokus på att främja en god psykosocial arbetsmiljö och erbjuder självklart friskvårdsbidrag och flextid.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-06-01 Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A679024
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d9d1c150-6dd1-4c54-aa85-32969c1103db&TK=41d2f2bc-88a8-4e8e-a98f-50ed20259436
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Socialförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Omvårdnadspersonal med adekvat utbildning VIK 80%

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun. Kommunen ligger två mil väster om Göteborg med snabbuss från centrala Göteborg. Vi välkomnar dig till en positiv och trevlig arbetsplats!

Vill du vara med och utveckla äldreomsorgen på Bergmans gruppboende? Socialförvaltningen, Bergmans söker nu omvårdnadspersonal med adekvat utbildning.

Bergmans gruppboende är ett boende med särskild inriktning för personer med demens-sjukdom. På Bergmans finns personal dygnet runt med uppgift att tillgodose den demens-sjukes behov av särskilt bemötande och förhållningssätt, omsorg och omvårdnad. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt där vi lägger fokus på det friska. Målet är att stärka och tillvarata de boendes egna resurser och att arbeta individinriktat så att livet känns meningsfullt och tryggt. Verksamheten bygger på de boendes delaktighet i vardagen.

ARBETSUPPGIFTER
Ge god omvårdnad, service och social omsorg i enlighet med verksamhetens uppdrag och gällande lagstiftning. Arbetet fordrar såväl fysisk och psykisk förmåga att arbeta under hög belastning periodvis.

Som omvårdnadspersonal på Bergmans gruppboende ansvar du tillsammans med kollegor att de boendes individuella förutsättningar, önskemål och behov tillgodoses. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett professionellt bemötande. I ditt uppdrag ingår kontaktmannaskap, social dokumentation, utveckla kultur och aktiviteter utifrån de boendes önskemål och resurser.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med adekvat utbildning, undersköterska, aktiveringspedagog, äldrepedagog etc. Erfarenhet och intresse av att arbeta med människor med demens samt en god vilja till att ta till dig ny kunskap och vara delaktig i att utveckla äldreomsorgen.

Du skall ha ett genuint intresse för arbete med människor, ha en god samarbetsförmåga och även kunna arbeta självständigt, vara kreativ, lyhörd och ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas vid att du har kunskap att arbeta utifrån ett salutogent förhållnings- och arbetssätt. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift samt god datorvana.


ÖVRIGT
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna både manliga och kvinnliga sökande samt sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Intervjuer kommer att hållas löpande under annonstiden.

Öckerö kommun har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-04-29
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 80% Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-06-05 , upphör: 2017-09-03 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A678922
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9f2b93dc-7763-4cd4-97de-fd5a323de117&TK=93a26234-461f-4da0-9516-2a2e6b612609
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Socialförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Omvårdnadspersonal med adekvat utbildning VIK 100%

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun. Kommunen ligger två mil väster om Göteborg med snabbuss från centrala Göteborg. Vi välkomnar dig till en positiv och trevlig arbetsplats!

Vill du vara med och utveckla äldreomsorgen på Bergmans gruppboende? Socialförvaltningen, Bergmans söker nu omvårdnadspersonal med adekvat utbildning.

Bergmans gruppboende är ett boende med särskild inriktning för personer med demens-sjukdom. På Bergmans finns personal dygnet runt med uppgift att tillgodose den demens-sjukes behov av särskilt bemötande och förhållningssätt, omsorg och omvårdnad. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt där vi lägger fokus på det friska. Målet är att stärka och tillvarata de boendes egna resurser och att arbeta individinriktat så att livet känns meningsfullt och tryggt. Verksamheten bygger på de boendes delaktighet i vardagen.

ARBETSUPPGIFTER
Ge god omvårdnad, service och social omsorg i enlighet med verksamhetens uppdrag och gällande lagstiftning. Arbetet fordrar såväl fysisk och psykisk förmåga att arbeta under hög belastning periodvis.

Som omvårdnadspersonal på Bergmans gruppboende ansvar du tillsammans med kollegor att de boendes individuella förutsättningar, önskemål och behov tillgodoses. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett professionellt bemötande. I ditt uppdrag ingår kontaktmannaskap, social dokumentation, utveckla kultur och aktiviteter utifrån de boendes önskemål och resurser.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med adekvat utbildning, undersköterska, aktiveringspedagog, äldrepedagog etc. Erfarenhet och intresse av att arbeta med människor med demens samt en god vilja till att ta till dig ny kunskap och vara delaktig i att utveckla äldreomsorgen.

Du skall ha ett genuint intresse för arbete med människor, ha en god samarbetsförmåga och även kunna arbeta självständigt, vara kreativ, lyhörd och ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas vid att du har kunskap att arbeta utifrån ett salutogent förhållnings- och arbetssätt. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift samt god datorvana.


ÖVRIGT
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna både manliga och kvinnliga sökande samt sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Intervjuer kommer att hållas löpande under annonstiden.

Öckerö kommun har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-04-29
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. 100% Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-06-05 , upphör: 2017-09-03 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A678921
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=67849a4b-b0f4-4a28-8ff5-034ada4f9978&TK=60cc9c97-94c1-4596-97dc-3598389d7777
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Socialförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Omvårdnadspersonal med adekvat utbildning TV 50%

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun. Kommunen ligger två mil väster om Göteborg med snabbuss från centrala Göteborg. Vi välkomnar dig till en positiv och trevlig arbetsplats!

Vill du vara med och utveckla äldreomsorgen på Bergmans gruppboende? Socialförvaltningen, Bergmans söker nu omvårdnadspersonal med adekvat utbildning.

Bergmans gruppboende är ett boende med särskild inriktning för personer med demens-sjukdom. På Bergmans finns personal dygnet runt med uppgift att tillgodose den demens-sjukes behov av särskilt bemötande och förhållningssätt, omsorg och omvårdnad. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt där vi lägger fokus på det friska. Målet är att stärka och tillvarata de boendes egna resurser och att arbeta individinriktat så att livet känns meningsfullt och tryggt. Verksamheten bygger på de boendes delaktighet i vardagen.

ARBETSUPPGIFTER
Ge god omvårdnad, service och social omsorg i enlighet med verksamhetens uppdrag och gällande lagstiftning. Arbetet fordrar såväl fysisk och psykisk förmåga att arbeta under hög belastning periodvis.

Som omvårdnadspersonal på Bergmans gruppboende ansvar du tillsammans med kollegor att de boendes individuella förutsättningar, önskemål och behov tillgodoses. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett professionellt bemötande. I ditt uppdrag ingår kontaktmannaskap, social dokumentation, utveckla kultur och aktiviteter utifrån de boendes önskemål och resurser.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med adekvat utbildning, undersköterska, aktiveringspedagog, äldrepedagog etc. Erfarenhet och intresse av att arbeta med människor med demens samt en god vilja till att ta till dig ny kunskap och vara delaktig i att utveckla äldreomsorgen.

Du skall ha ett genuint intresse för arbete med människor, ha en god samarbetsförmåga och även kunna arbeta självständigt, vara kreativ, lyhörd och ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas vid att du har kunskap att arbeta utifrån ett salutogent förhållnings- och arbetssätt. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift samt god datorvana.


ÖVRIGT
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna både manliga och kvinnliga sökande samt sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Intervjuer kommer att hållas löpande under annonstiden.

Öckerö kommun har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-04-29
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-06-26 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A678920
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4b2043b3-90d5-40b2-bfa3-c08eaf2ff068&TK=000e44da-d682-4d13-991a-c32928ace089
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Socialförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Omvårdnadspersonal med adekvat utbildning TV 100%

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun. Kommunen ligger två mil väster om Göteborg med snabbuss från centrala Göteborg. Vi välkomnar dig till en positiv och trevlig arbetsplats!

Vill du vara med och utveckla äldreomsorgen på Bergmans gruppboende? Socialförvaltningen, Bergmans söker nu omvårdnadspersonal med adekvat utbildning.

Bergmans gruppboende är ett boende med särskild inriktning för personer med demens-sjukdom. På Bergmans finns personal dygnet runt med uppgift att tillgodose den demens-sjukes behov av särskilt bemötande och förhållningssätt, omsorg och omvårdnad. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt där vi lägger fokus på det friska. Målet är att stärka och tillvarata de boendes egna resurser och att arbeta individinriktat så att livet känns meningsfullt och tryggt. Verksamheten bygger på de boendes delaktighet i vardagen.

ARBETSUPPGIFTER
Ge god omvårdnad, service och social omsorg i enlighet med verksamhetens uppdrag och gällande lagstiftning. Arbetet fordrar såväl fysisk och psykisk förmåga att arbeta under hög belastning periodvis.

Som omvårdnadspersonal på Bergmans gruppboende ansvar du tillsammans med kollegor att de boendes individuella förutsättningar, önskemål och behov tillgodoses. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett professionellt bemötande. I ditt uppdrag ingår kontaktmannaskap, social dokumentation, utveckla kultur och aktiviteter utifrån de boendes önskemål och resurser.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med adekvat utbildning, undersköterska, aktiveringspedagog, äldrepedagog etc. Erfarenhet och intresse av att arbeta med människor med demens samt en god vilja till att ta till dig ny kunskap och vara delaktig i att utveckla äldreomsorgen.

Du skall ha ett genuint intresse för arbete med människor, ha en god samarbetsförmåga och även kunna arbeta självständigt, vara kreativ, lyhörd och ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas vid att du har kunskap att arbeta utifrån ett salutogent förhållnings- och arbetssätt. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift samt god datorvana.


ÖVRIGT
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna både manliga och kvinnliga sökande samt sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Intervjuer kommer att hållas löpande under annonstiden.

Öckerö kommun har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-04-29
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-07-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A678919
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fcc92b54-ad65-43d3-bb4c-b4ca4f9f2deb&TK=9a715440-6e84-4599-b456-e25b0042410b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Socialförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grundskollärare

Vi söker dig med behörighet i SO, NO, bild, musik samt spanska. Dessa ämnen kan med fördel kombineras för att få större tjänst.
Vi förutsätter att du är engagerad och målmedveten, - driven, kreativ och har lätt för att samarbeta, - ser helheten i elevens lärande och tror på ett ämnesövergripande arbetssätt.

Vi söker dig som är genuint intresserad av ditt yrke . Vi förutsätter att du är behörig, har goda kunskaper i dina ämnen och är engagerad i undervisning och lärande. Du har erfarenhet av arbete mot givna mål och goda resultat. Du är initiativrik och flexibel och har lätt att samarbeta. Du är en tydlig positiv ledare som sätter tydliga gränser och har förmåga att skapa goda relationer med elever och föräldrar.

Betelskolan och Betels förskola drivs av Betelförsamlingens skolstiftelse med omkring 200 barn och elever. Verksamheten bygger på kristen grund och vi finns på Hönö i Göteborgs norra skärgård.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: christer.olofsson@betelskolan.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Betels Förskola, Betelskolan Hässla
Lindblomsvägen 21
47542  Hönö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Specialpedagog

Handleda och stödja kollegor, vara rådgivare i pedagogiska frågor, utveckla och driva arbetet med elevhälsoteamet. Kartlägga och screena elever, utarbeta anpassningar och skriva åtgärdsprogram. Samarbete med andra institutioner och stödfunktioner som kan finns runt eleven/barnet. Ta del av forskning inom det specialpedagogiska området som kan användas i den dagliga verksamheten.
Tjänsten kan med fördel kombineras med lärartjänst i något eller några ämnen.

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har specialpedagogisk examen. Erfarenhet av specialpedagogiskt arbete, och vana att arbeta enskilt och i grupp, god kunskap att kommunicera och dokumentera, planera och organisera. Ha god initiativförmåga och flexibilitet för att anpassa arbetssätt efter behov.

Betelskolan och Betels förskola drivs av Betelförsamlingens skolstiftelse med omkring 200 barn och elever. Verksamheten bygger på kristen grund och vi finns på Hönö i Göteborgs norra skärgård.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: christer.olofsson@betelskolan.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Betels Förskola, Betelskolan Hässla
Lindblomsvägen 21
47542  Hönö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialpedagog till Hedens Högstadium, Hönö

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategisk belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av ca. 12 000 invånare.

Vi söker nu en specialpedagog som vill arbeta på högstadiedelen på Hedens skola, som är en kommunal F-9 skola på Hönö. Hedens skola ligger drygt fem minuters gångväg från färjeläget och kollektivtrafiken tar dig snabbt in till centrala Göteborg om så är behovet.

Verksamheten bedrivs i nyrenoverade och nybyggda lokaler. Som medarbetare hos oss har du möjlighet att bidra i skolutvecklingsarbetet, utveckla din yrkesroll och vara en viktig del i att bygga kulturen på denna nya högstadieskola, där vi har cirka 230 elever i nio klasser.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som specialpedagog är att arbeta med elever och arbetslag från åk 7 till åk 9. Dina arbetsuppgifter kommer att vara handledning av pedagoger, driva skolutveckling samt vara ett stöd till elever vid behov. Ditt uppdrag kommer att innebära att identifiera, analysera och undanröja hinder som orsakar svårigheter i lärandemiljön. I arbetet ingår också att vara ett stöd för lärare i arbetet med extra anpassningar, kartläggningsarbete och extra stöd. Du ska också medverka vid övergången mellan olika verksamheter. På skolan har vi ett lokalt elevhälsoteam som du kommer att leda. Vidare har vi ett centralt elevhälsoteam där du ingår. I kommunen finns ett specialpedagogiskt nätverk där du kommer att ingå. På skolan finns även en nära kollega i specialpedagogen för de yngre barnen. Som specialpedagog är du också en del i skolans utvecklingsarbete och sitter därför med i skolutvecklingsgruppen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig med specialpedagogutbildning, gärna med grundskollärarutbildning i botten. Att Du har lätt för att skapa goda relationer och positiva möten med elever, pedagoger och vårdnadshavare ser vi som en förutsättning för att lyckas i uppdraget. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för uppdraget. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av arbetet som specialpedagog för de aktuella åldrarna.

ÖVRIGT
Tjänsten är semesteranställning.
Vi kommer att tillämpa löpande intervjuer i rekryteringsprocessen för dessa tjänster och ser därför gärna att Du skickar Din ansökan så snart som möjligt.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Vi kan föra en dialog kring sysselsättningsgraden. Vi ser möjlighet till en sysselsättningsgrad mellan 80-100%. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A676078
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fa73985b-6f51-4d12-a793-fe4809a84357&TK=898fcc36-8791-43b0-96d6-df48243794c9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetskonsulent

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad skärgårdskommun. Kommunikationerna är goda, från Nils Ericsonsplatsen i Göteborg når man Öckerö kommunhus på ca 50 minuter med snabbuss. Kommunen består av tio bebodda öar med ca 12 700 invånare.

Arbetsmarknadsenheten erbjuder aktiviteter till långtidsarbetslösa personer som uppbär socialbidrag i syfte att uppnå egen försörjning. För att stärka och stödja arbetslösa att erhålla arbete erbjuder vi individuell kartläggning, coachning, praktik, vägledning och jobbsökaraktiviteter.
Öckerö kommun arbetar för närvarande med att utveckla sitt integrationsarbete. Inom ramen för detta behöver vi rekrytera en Arbetskonsulent. Projekttjänsten innebär samarbete med arbetsgivare i kommunen samt kommunens förvaltningar och enheter. Tjänsten är nytillkommen och utveckling av arbetet kommer att ske i en process tillsammans med cheferna för Arbetsmarknadsenheten respektive Etableringsenheten.


ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget ingår att:
• Kartlägga och analysera deltagarnas kunskaper och arbetslivserfarenhet.
• Pröva deltagarnas förmågor genom arbetsplatsförlagd praktik och/eller genom vissa utbildningsinsatser (orienteringskurser).
• Förmedla information och kunskaper som bidrar till att skapa en förståelse hos deltagarna för utbildning och arbetsmarknad.
• Stödja deltagarnas process på väg till utbildning, praktik och i förlängningen arbete.
• Samarbete med andra parter som t.ex. arbetsförmedlingen, arbetsgivare mfl.

Som arbetskonsulent präglas ditt arbetssätt av ansvarskännande samt god arbetsförmåga. Du har god förmåga att skapa förtroendefulla relationer och viljan att stödja och motivera människor i en förändringsprocess. Du medverkar till ständiga förbättringar och använder din kunskap och kompetens till förmån för deltagarna och organisationen. Du kan leverera resultat även om förutsättningarna är svåra samt leverera rätt kvalitet och kvantitet med god servicenivå. För att passa som arbetskonsulent hos oss vill vi att du har en positiv människosyn med stor respekt för varje människas individuella behov och att du har förmåga att möta deltagarna på ett professionellt sätt.

KVALIFIKATIONER
Universitets-/högskoleexamen, gärna samhälls-, arbetsmarknads- eller beteendevetarutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
- Erfarenhet av och kunskap om att arbeta med arbetslösa.
- B-körkort.ÖVRIGT
Öckerö kommun har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, upphör: Provanställning sex månader tillämpas.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 72/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bee1bf6b-24a4-4634-8cd7-95a9f61322c1&TK=228b0634-fe98-4bb1-92cd-1803c6338f05
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun Kommunstyrelsen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida: http://www.ockero.se
  
Platsannons

Undersköterska, VIK 78%

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun. Kommunen ligger två mil väster om Göteborg, mellan Vinga och Marstrand. Kommunen består av 10 öar med ca 12 800 invånare. Vi välkomnar dig till en positiv och trevlig arbetsplats!

ARBETSUPPGIFTER
Att bistå boende på Solhöjden med den omsorg och vård de behöver i enlighet med gällande lagstiftning och verksamhetens mål.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har god social förmåga och som tycker mycket om att samarbeta med andra människor. Du behöver vara bra på att hantera och avläsa olika situationer och agera på ett ansvarsfullt och självständigt sätt inom ramen för vårt politiska uppdrag och socialtjänstlagens intentioner. Vi värdesätter dessutom allt engagemang och delaktighet som på ett konstruktivt sätt bidrar till att förbättra verksamheten. Du skall arbeta utifrån ett salutogent synsätt.

Utbildning som motsvarar omvårdnadsprogrammet. Du skall ha ett genuint intresse för arbete med människor. Du skall kunna arbeta självständigt och ha en mycket god samarbetsförmåga. Flexibilitet, positiv inställning, god initiativförmåga liksom förmåga till helhetssyn är ett krav. Särskilt stor vikt kommer att läggas på dokumenterat goda referenser, samarbetsförmåga och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.


ÖVRIGT
Intervjuer kan komma att hållas löpande under ansökningstiden.

Öckerö kommun har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 78% Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-06-05 , upphör: 2018-01-29 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A675918
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=eed35918-91b7-40fc-b011-0ff71f3354a6&TK=321d41af-7c0d-4be8-aeff-21f5d39b1b5d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Socialförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

RESTAURANG PERSONAL SÖKES

TA HAND OM GÄSTERNA MED GLAD BEMÖTANDE KASSA HANTERING ,SERVERA,STÅ I BAREN,ENKLARE FÖRBREDNING FÖR MATLAGNING INKÖP MM

Du ska vara trevligt mot gästerna,vara social begåvad ha lätt att sammarbeta med kolegor och kunna ta o Cafe Restaurangen ligger på Öckerö Hamnplan som har bra läge hög sesong under sommaren väldigt stressigt.

Cafe Restaurangen har fullständiga rättigheter serverar Fisk Räkmackor Burgare MM
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: e-mess@hotmail.com
Övrigt: Ansökan-CV endast via E-POST skicka gärna en foto. Vi vill inte bli kontaktad av säljare inte heller av bemmaning företag. Vill ej ha dropp in besök eftersom vi måste boka tid för nogran anställnings intervju. Vänligen respektera. Tack.
Arbetsplats: 
Adress: HAMNENS CAFE RESTAURANG
BJÖRNHUVUDSVÄGEN 9
47531  ÖCKERÖ Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

PIZZABAGARE SÖKES

BAKA PIZZA FRITERA GRILLA OCH FÖRBREDA TA HAND OM GÄSTERNA MED GLAD BEMÖTANDE KASSA ,SERVERA, FÖR MATLAGNING INKÖP MM

Du ska vara trevligt mot gästerna,vara social begåvad ha lätt att sammarbeta med kolegor och kunna ta o Cafe Restaurangen ligger på Öckerö Hamnplan som har bra läge hög sesong under sommaren väldigt stressigt.

Cafe Restaurangen har fullständiga rättigheter serverar Fisk Räkmackor Burgare MM
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: e-mess@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HAMNENS CAFE RESTAURANG
BJÖRNHUVUDSVÄGEN 9
47531  ÖCKERÖ Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

PIZZA BAGARE SÖKES

Vi söker en erfaren pizzabagare med 2-3 års erfarenhet från yrket.
Vi söker dig som kan baka PIZZA som är färdigt lärd och är ansvarstagande och självgående.
Har du kassavana samt erfarenhet av Grill så är det en merit.
Vi önskar ej bli kontaktade av telefonförsäljare eller rekryteringsbolag.l
Skicka gärna en bild.

Du ska vara trevligt snäll och samarbetsvilligt i team.
Jobba kvällar helger vara bered att jobba under stressiga former.


Hamnens Cafe Restaurang serverar Pizza Burgare Fisk Räkmacka mm.
Publiceraddatum: 2017-04-16
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: e-mess@hotmail.com
Övrigt: Vi tar emot ansökningar endast via epost.
Arbetsplats: 
Adress: KINGS PIZZERIA FLEN
BJÖRNHUVUDSVÄGEN 9
47531  ÖCKERÖ Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

PIZZABAGARE SÖKES

Baka pizza förbereda kassa hantering städa enklare matlagning grilla kebab fritera inköp mm..........

Du bör vara social snäll sansad lugn kunna ta order av chefen utan att flippa ut stresståligt mm.....

Hamnens Cafe Restaurang ligger på Öckerö hamnplan Centrum serverar Pizza Caffe Räkmackor Fisk mm.......
Publiceraddatum: 2017-04-16
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: e-mass@hotmail.com
Övrigt: Sök endast via e post och skicka gärna foto och CV. Vi vill inte ha dropp in besök. Vi vill inte bli kontaktad av rekryterings eller bemannings bolag inte heller av säljare som fiskar sina kunder genom jobb sajter. Vänligen respektera.
Arbetsplats: 
Adress: HAMNENS CAFE RESTAURANG
BJÖRNHUVUDSVÄGEN 9
47531  ÖCKERÖ Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

SOMMAR PERSONAL SÖKES

KASSA DISK SERVERING STÄDNING BAR ENKLARE FÖRBREDNING FÖR MATLAGNING INKÖP DRYCK FYLLNING I KYLARNA MM

Cafe Restaurangen ligger på Öckerö Hamnplan som har bra läge hög sesong under sommaren väldigt stressigt.

Cafe Restaurangen har fullständiga rättigheter serverar Fisk Räkmackor Burgare MM
Publiceraddatum: 2017-04-15
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: e-mess@hotmail.com
Övrigt: Ansökan endast via e post skicka gerna en foto och god beskrivet CV. Vill inte bli kontaktat av bemannings bolag inte heller av säljare. Vill inte ha dropp in besök eftersom vi måste vara beredda att boka in en bra givande möte. Vänligen respektera. Tack.
Arbetsplats: 
Adress: HAMNENS CAFE RESTAURANG
BJÖRNHUVUDSVÄGEN 9
47531  ÖCKERÖ Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kompassen på Öckerö söker två lärare till fritidshemmet/Fritidspedagoger

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskummun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 000 invånare.

På Kompassens skola och fritidshem möts Du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och mycket glädje. Du arbetar i en stimulerande och positiv miljö med goda relationer mellan pedagoger, elever och föräldrar.
Kompassen är en skola och ett fritidshem på Öckerö från förskoleklass till åk 6. Skolan är sedan några år renoverad och tillbyggd så vi har moderna och ändamålsenliga lokaler. Vi har en helhetssyn kring elever och vi arbetar efter mottot att "det är allas våra barn".

ARBETSUPPGIFTER
Kompassen söker nu två engagerade och professionella lärare/fritidspedagoger till fritidshemmet! Ni kommer att ingå i ett arbetslag på fritids som nyligen kastat sig in i ett spännande utvecklingsarbete vilket erbjuder ett guldläge för dig/er som vill vara med och påverka organisationens utformning! Tillsammans bygger vi en verksamhet där barnen utvecklas, lär sig och erbjuds en meningsfull fritid. Vi strävar efter att ständigt utveckla arbetssätt så att både barn och personal inspireras och har möjlighet att växa som människor.
Fritidshemmet är en viktig del av Kompassens verksamhet och vi har ett nära samarbete mellan skola och fritids. I uppdraget ingår bland annat att utveckla och driva pedagogiskt arbete på fritidshemmet samt i klass tillsammans med klasslärare och övriga pedagoger i verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig/er som är väl förtrogna med styrdokumenten och kan omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete. Du är kreativ och initiativrik och brinner för varierande arbetssätt och uttrycksformer.
Du är trygg i din yrkesroll med god pedagogisk och social kompetens. Du skapar goda relationer med såväl elever och vårdnadshavare. Du arbetar lika bra självständigt som i samarbete med andra. Du strävar hela tiden efter att utveckla dina arbetssätt och lärmiljön. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete/undervisning är meriterande men inte ett krav.

ÖVRIGT
Vi kommer tillämpa löpande interjuver i rekryteringsprocessen för dessa tjänster och ser därför gärna att du skickar in Din ansökan snarast möjligt.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och likande.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 80% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Genom dialog kommer vi överens om tillträde. Goda möjligheter finns att tillträda snabbt! .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A604303
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4dea9ac4-f19d-44a1-9af6-e9648abddddd&TK=6115346a-630e-4d56-a734-54556c2ea5e8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare Ma/No /Eng

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskummun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 000 invånare.

På Kompassens skola och fritidshem möts Du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och mycket glädje. Du arbetar i en stimulerande och positiv miljö med goda relationer mellan pedagoger, elever och föräldrar.
Kompassen är en skola och ett fritidshem på Öckerö från förskoleklass till åk 6. Skolan är sedan några år renoverad och tillbyggd så vi har moderna och ändamålsenliga lokaler. Vi har en helhetssyn kring elever och vi arbetar efter mottot att "det är allas våra barn".

ARBETSUPPGIFTER
Kompassens skola söker dig som är behörig lärare för grundskolans tidigare år i matematik, naturorienterande ämnen samt engelska. Lärare 1-7, mellanstadielärare eller motsvarande. Du kommer att vara klassföreståndare tillsammans med en kollega för Kompassen åk 4.

KVALIFIKATIONER
Grundskollärarutbildning år 1-7 Ma/No/Eng eller motsvarande.
Du är trygg i din lärarroll med god pedagogisk och social kompetens. Du skapar goda relationer med såväl elever och vårdnadshavare. Du arbetar lika bra självständigt som i samarbete med andra. Du strävar hela tiden efter att utveckla din undervisning och lärmiljön. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete/undervisning är meriterande. För att vi ska kunna ta ställning vill vi att du bifogar examensbevis samt eventuell lärarlegitimation.

ÖVRIGT
Vi kommer tillämpa löpande interjuver i rekryteringsprocessen för denna tjänst och ser därför gärna att du skickar n Din ansökan snarast möjligt.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och likande.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A604303
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=336f92c6-7522-47a0-ba09-c59c9929b87e&TK=143146a6-2ff0-4bd8-9080-b4e1d1e1b390
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialpedagoger till Öckerö

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategisk belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av ca. 12 000 invånare. Vi söker nu två specialpedagoger som vill arbeta med elever från förskoleklass till åk 6. Tjänsterna är fördelade mellan två rektorsområden. Våra verksamheter genomsyras av ledorden lust, trygghet och kvalitet. Verksamheten bedrivs i funktionella, nyrenoverade och nybyggda lokaler. Som medarbetare hos oss har du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och bidra i skolutvecklingsarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som specialpedagog är att arbeta med elever och arbetslag från förskoleklass till åk 6. Dina arbetsuppgifter kommer att vara handledning av pedagoger, driva skolutveckling samt vara ett stöd till elever vid behov. Ditt uppdrag kommer att innebära att identifiera, analysera och undanröja hinder som orsakar svårigheter i lärandemiljön. I arbetet ingår också att vara ett stöd för lärare i arbetet med extra anpassningar, kartläggningsarbete och extra stöd. Du ska också medverka vid övergången mellan olika verksamheter. På skolorna har vi lokala elevhälsoteam som du kommer att leda. Vidare har vi ett centralt elevhälsoteam där du ingår. I kommunen finns ett specialpedagogiskt nätverk där du kommer att ingå.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig med specialpedagogutbildning, gärna med grundskollärarutbildning i botten. Att Du har lätt för att skapa goda relationer och positiva möten med elever, pedagoger och vårdnadshavare ser vi som en förutsättning för att lyckas i uppdraget. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för uppdraget. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av arbetet som specialpedagog för de aktuella åldrarna.

ÖVRIGT
Tjänsterna är semesteranställningar.
Vi kommer att tillämpa löpande intervjuer i rekryteringsprocessen för dessa tjänster och ser därför gärna att Du skickar Din ansökan så snart som möjligt.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Vi kan föra en dialog kring sysselsättningsgraden. Vi ser möjlighet till en sysselsättningsgrad mellan 80-100%. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A672334
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=49b7a73a-615c-4d35-8b04-6cdaf2628acb&TK=aa67a46c-7877-44a4-957c-6d99f0bacef6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Solhöjdens äldreboende söker undersköterska

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Naturen finns här, lika vild och storlagen i vinterstorm
som mild och leende i sommarsol.
Möt Öckeröarna med det omslutande havet.
Här finns något för alla; dykskola, kajakpaddling, fisketurer,
utställningar, vidsträckta strövområden,
gastar, guld och sjunkna skepp.

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 000 invånare.
ARBETSUPPGIFTER
Solhöjdens äldreboende söker Undersköterska

Att bistå boende på Solhöjden med den omsorg och vård de behöver i enlighet med gällande lagstiftning och verksamhetens mål.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har god social förmåga och som tycker mycket om att samarbeta med andra människor. Du behöver vara bra på att hantera och avläsa olika situationer och agera på ett ansvarsfullt och självständigt sätt inom ramen för vårt politiska uppdrag och socialtjänstlagens intentioner. Vi värdesätter dessutom allt engagemang och delaktighet som på ett konstruktivt sätt bidrar till att förbättra verksamheten. Du skall arbeta utifrån ett salutogent synsätt.
Utbildning som motsvarar omvårdnadsprogrammet. Du skall ha ett genuint intresse för arbete med människor. Du skall kunna arbeta självständigt och ha en mycket god samarbetsförmåga. Flexibilitet, positiv inställning, god initiativförmåga liksom förmåga till helhetssyn är ett krav. Särskilt stor vikt kommer att läggas på dokumenterat goda referenser, samarbetsförmåga och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.


ÖVRIGT
Intervjuer kan komma att hållas löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75 % Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-09-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A670512
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9eca0035-2bf8-4ace-a645-1de532fd52c9&TK=622e3347-0741-45cf-9898-b447e23ae1b8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Socialförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska till Vårdcentral på Öckerö

Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker en sjuksköterska som vill arbeta på Öckeö. Uppdraget omfattar arbete på vårdcentral/jourmottagning.
Uppdraget startar vecka 27 och pågår till v34.

Din profil
Sjuksköterska med erfarenhet av arbete på vårdcentral och telefonrådgivning.
minst två års klinisk erfarenhet krävs för detta uppdrag.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-03
Referens: 450
Webbplats: https://cv-shvab.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=450
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skandinavisk Hälsovård AB
Målaregatan 10
78433  Borlänge Sverige
Hemsida: http://www.ofelia.se
  
Platsannons

Bergmans gruppboende söker tim- och sommarvikarier

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun. Kommunen ligger två mil väster om Göteborg med snabbuss från centrala Göteborg. Vi välkomnar dig till en positiv och trevlig arbetsplats!

Bergmans gruppboende är ett boende med särskild inriktning för personer med demenssjukdom. På Bergmans finns personal dygnet runt med uppgift att tillgodose den demenssjukes behov av särskilt bemötande och förhållningssätt, omsorg och omvårdnad. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt där vi lägger fokus på det friska. Målet är att stärka och tillvarata de boendes egna resurser och att arbeta individinriktat så att livet känns meningsfullt och tryggt. Verksamheten bygger på de boendes delaktighet i vardagen.

ARBETSUPPGIFTER
Att bistå boende med den vård och omsorg de behöver i enlighet med verksamhetens uppdrag och gällande lagstiftning.

Du som är intresserad av att arbeta med äldre personer är välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om vår verksamhet. Du skall ha fyllt 18 år.


KVALIFIKATIONER
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att hållas löpande under annonstiden.

Öckerö kommun har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-02-27
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A657966
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2f2d0fd7-942f-4409-9af0-c436c7efdcc9&TK=3591428a-b3bc-4508-971a-5b6ae4a2d8ea
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Öckerö kommun, Socialförvaltningen
Öckerö
47580  Öckerö Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal