Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 15:05

Lediga jobb i Åstorps kommun (1277), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd15 528
Täthet168,14Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area92,62Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land92,35Landareal (km²)
Sjö0,27Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Receptionist Sommarvikariat

A.Schulman Nordic AB tillverkar masterbatch, kompound och distribuerar standardpolymerer. Företaget präglas av fyra värdeord som beskriver vår kultur: Open, Honest, Listening & Accountable. A.Schulman är ett företag med huvudkontor i Akron USA, ca 5000 medarbetare och 50 tillverkningsenheter globalt. Anläggningen i Åstorp är huvudsäte för A. Schulmans nordiska verksamhet, vilken inkluderar Sverige, Danmark, Island, Norge, Finland och Baltikum.

Receptionist Sommarvikariat

Beskrivning arbetsuppgifter:

För att trivas i rollen är det viktigt att du är ordningsam, strukturerad samt planerad i ditt arbete. Du är dessutom en "doer" som får saker och ting gjorda och har förmågan att arbeta självständigt. Du beskrivs ofta som en serviceminded problemlösare som är prestigelös i ditt agerande och stöter du på frågor har du inga problem med att be om hjälp och är både rak och öppen. Det är viktigt för oss att du tycker om att samarbeta med andra och kan bidra till en trevlig arbetsmiljö. Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel och gillar att arbeta med administrativa uppgifter i kombination med siffror. Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter och i tidigare tjänster som exempelvis administratör och/eller receptionist. Har du även god allmän datavana och särskilt goda kunskaper i Officepaketet samt är flytande i svenska och engelska kommer du att känna dig trygg i arbetsuppgifterna. Vi ser också att du som söker har minst gymnasieutbildning. Det är meriterande med en utbildning inom administration/kontor.

Beskrivning av kvalifikationer:

Som ansvarig för receptionen kommer du att stötta A Schulmans VD och ledningsgrupp. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta: Ansvara för Receptionen. Hantering inkommande leverantörsfakturor. Skapa fakturor i vårt Lotus-Note system. Lägga upp leverantörer i vårt system. Kontakter med Shared Service Center. Supporta säljorganisationen med att lägga in orders från våra kunder. Övrig administrativa uppgifter som tex hantering av reseräkningar, arkivering samt ta emot besökare. Är du intresserad? Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev! Rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Kontorsreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidArbetet är på heltid med start den 3 juli och beräknas pågå till den 27 augusti..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: Receptionist Sommarvikariat
Webbplats:
Epostadress: anna.ekvall@aschulman.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: A Schulman Nordic AB

26521  ÅSTORP 
Hemsida: http://www.aschulman.se
  

Platsannons

Maskinoperatör

A.Schulman Nordic fortsätter växa och vi behöver förstärka vårt team, därför söker vi en maskinoperatör med hög servicekänsla till vår produktionsavdelning. Om företaget A.Schulman Nordic AB tillverkar masterbatch, kompound och distribuerar standardpolymerer. Företaget präglas av fyra värdeord som beskriver vår kultur: Open, Honest, Listening & Accountable. A.Schulman är ett företag med huvudkontor i Akron USA, ca 4700 medarbetare och 50 tillverkningsenheter globalt. Anläggningen i Åstorp är huvudsäte för A. Schulmans nordiska verksamhet, vilken inkluderar Sverige, Danmark, Island, Norge, Finland och Baltikum.

INFORMATION OM LEDIG TJÄNST
-------------------------------------

Titel: Maskinoperatör

Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker en utvecklingsbar och dynamisk maskinoperatör till vår produktion. Arbetsuppgifterna består i vägning, blandning och styrning/övervakning av maskiner.

Beskrivning av kvalifikationer: Ditt arbetssätt måste präglas av gott omdöme, noggrannhet, ordnings- och ansvarskänsla. Du ska förstå svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort krävs för anställning. Gärna truckvana.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Plastmaskinoperatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstiden är tvåskift.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: Maskinoperatör Maj 2017
Webbplats:
Epostadress: anna.ekvall@aschulman.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: A Schulman Nordic AB

26521  ÅSTORP 
Hemsida: http://www.aschulman.se
  
Platsannons

Idrottsintresserad säljare sökes till Viasat

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1178 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2087%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Socialsekreterare, försörjningsstöd

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med strax över 15 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Förvaltningen arbetar efter visionen ”Ge varje dag ett innehåll” och utifrån värdegrunden ”Varje individ ska mötas med värdighet och respekt med utgångspunkt i att stärka den egna förmågan”. Dessa ledord är bärande i allt vårt arbete.


ARBETSUPPGIFTER
En av våra kollegor går vidare till nya utmaningar så vi söker dig som vill bli vår nya medarbetare. Som socialsekreterare handlägger du alla nyansökningar, lägger planering för målet att bli självförsörjande samt håller kontakt med externa samverkanspartners.

Tillsammans med klienten försöker vi hitta lösningar som stärker dennes resurser och möjligheter att bli självförsörjande och leva ett självständigt liv. Samarbete internt och externt, med de för klienten viktiga personer och myndigheter, är viktiga delar av vårt arbete.

Arbetsgruppen består av 5 socialsekreterare för löpande försörjningsstöd och 3 utredningsassistenter.

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbete och vill att du är med och vidareutvecklar metoder kring arbetet med försörjningsstöd.


KVALIFIKATIONER
Socionomexamen

Vi förutsätter att du är social, strukturerad, stresstålig och har en förmåga att fullfölja arbetsuppgifter. Du har vana av att uttrycka dig både i tal och i skrift. Vi vill att du är nyfiken och kreativ i ditt arbete och att du har förmåga att sortera och prioritera vad som behöver göras både kortsiktigt och långsiktigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna manliga sökande utifrån gruppens nuvarande konstellation.

Körkort B krävs.
Du ska vara väl förtrogen med gällande lagstiftning och ha erfarenhet arbete inom socialtjänsten med att handlägga ekonomiskt bistånd. Har du kunskaper om våld nära relation är detta meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i Procapita. Vi förutsätter att du har goda kunskaper om samhällets stödsystem.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön Åstorps kommun tillämpar individuell lönesättning FÖRMÅNER Arbetsgivaren erbjuder friskvårdsbidrag, träning på eget gym samt aktiviteter via personalklubb och konstförening
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A677956
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cc54f5bd-5a5b-4287-917a-c86963d4b0fa&TK=72ea1727-2836-416c-8b94-70908a115e95
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Socialförvaltningen
Åstorps kommun
26580  ÅSTORP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/säljare med garantilön sökes till Åstorp

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi 3 kontor i Skåne, ett kontor i Göteborg, Stockholm, Växjö, Karlskrona samt Sölvesborg och mer än 25 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säljare/-säkerhetsrådgivare till vårt framgångsrika team i Åstorp.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand.
- har viljan och hungern att lära dig jobbet.
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga.
- är målmedveten och tävlingsinriktad.
- är självständig och driven.

Vi erbjuder till rätt person ett sälj jobb inom den växande säkerhetsbranschen, var vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhets leverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coaching och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga sälj tävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa sälj skolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till carl.ekman@stl.nu


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljs yrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.


Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstarts möte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carl.ekman@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Jobbansökan Örkelljunga
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar AB
Murmansgatan 124
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  

Platsannons

Maskinoperatörer - Åstorp

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.

Har du god teknisk och maskinell förståelse? Har du tidigare erfarenhet av arbete inom produktion som maskinoperatör? Då kan detta vara ett jobb för just dig!
Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som maskinoperatör hos vår kund.  Som sökande har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom produktion som maskinoperatör.  Då arbetstiderna kan variera från dag, kväll, och natt är flexibilitet också av stor vikt.
Vem är du?
Personliga egenskaper vi söker är att du är du positiv och glad, framåt och initiativtagande. Du har inga problem att arbeta självständigt men även inte heller i team. Ledorden ansvarstagande, noggrann, effektiv och flexibel stämmer väl in på dig.
Krav för tjänsten är:
- Körkort B samt tillgång till bil
- Teknisk bakgrund
- Tidigare erfarenhet som maskinoperatör
- Truckkort A1-A4, B1-B4
- Vara tillgänglig för 2-skift samt nattarbete

Meriterande för tjänsten:
-  GMP-kunskap
-  Du har erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör i renrumsmiljö
-  Avsyning
Låter detta intressant?
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.
Läs gärna mer om oss på  processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, läkemedel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89851
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Processbemanning AB
Drottninggatan 28, 2 tr
25222  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.processbemanning.se
  

Platsannons

JELD-WEN/SWEDOOR IS LOOKING FOR A CENTRAL PRODUCT SPECIALIST

We are passionate about doors, and one of the world’s largest manufacturers in this field.

If you want to join us we provide an international environment, a high level of flexibility, great potential for personal development and the possibility to work with strong brands. 

Responsibilities

Your main tasks and responsibilities will be to: 

- Gather and maintain product and technical information.
- Create product specifications.
- Secure that product information is up to date.
- Coordinate and lead the product change request and implementation process.
- Analyze current products to identify product differences, standardizations and cost reduction potentials.
- Make product trainings for the organization. 

The position is full time and based in Åstorp (Sweden). You will be part of a Northern Europe R&D team (eight persons in total, two located in Åstorp) and report to the head of Product Development/Time to Market (located in Estonia).

Background and personal qualities

You have either relevant work experience, at least 2-3 years, within the building material industry and/or graduated with a Bachelor in Engineering. We require a very good technical understanding.

You have good computer skills (MS Office). Furthermore you can express yourself fluently, both orally and in writing, in Swedish or Danish and your English skills are very good. It could be an advantage if you are used to CAD (preferable SolidWorks and ePDM).  

As a person you are detailed-oriented, organized and a team player. You think strategically, have good problem solving skills and a proactive approach. You do also have the ability to multitask and have good interpersonal communications skills. 

Application

In this recruitment process, we co-operate with the recruitment company ComCube. If you are interested and match the profile, please send us a cover letter and a CV in English where you describe your experience and expertise in the areas above. Do you have any questions regarding the recruitment process or the position, you are very welcome to contact Helena Heijmink, 0705-540 342, helena.heijmink@comcube.se or Helena Fransson, 0705-540 504, who are our consultants in this process. Please apply for the position as soon as possible (this is an ongoing selection). You apply for the position by following this link: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:140001/

JELD-WEN Sweden AB is part of the international JELD-WEN Group, with about 21 000 employees. In Sweden, we have about 800 employees and we have production on several locations in Sweden, and sales offices in Huskvarna and Kungsäter. Our brands are Swedoor, Dooria and Kungsäter. Customer benefit and delivered added value is central to our competent staff. We offer a pleasant working environment with good development possibilities.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Produktutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: . tillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 2017/7
Webbplats: https://comcube.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:140001/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: JELD-WEN Sverige AB
Förrådsgatan
26538  Åstorp Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Logistic Coordinator - Semestervikariat

Är du student inom logistik och är ute efter ett meriterande arbete inom logistik på ett spännande och internationellt företag?

?Vi söker nu en Logistics Coordinator som kan stötta vår logistikavdelning i sommar. Som Logistics Coordinator ingår du i ett team bestående av 7 personer. Du fungerar som länken mellan Ecophon i Hyllinge och våra affärsenheter.

Ansvarsområden

Du ansvarar för hela kedjan från order till leverans till kund och arbetsuppgifterna i denna befattning är därför omväxlande. En del består av orderregistrering, en annan av leveransbevakning och utfärdande av dokument för exportsändningar. Du planerar och bokar också in transporterna världen över. Kommunikation och service utgör generellt en viktig del med många kontakter såväl inom som utanför Ecophongruppen.

?Placeringsort är Hyllinge utanför Helsingborg och anställningsperioden är ca 10 veckor under juni-augusti.

Mer information om tjänsten:

Lotta Holmkvist, Logistics Coordinator Manager, (+46 42 17 99 64) svarar gärna på dina frågor. Representant för Unionen är Madeleine Cannerhagen (+46 42 17 99 18).


Bakgrund och egenskaper

Framträdande egenskaper hos den vi söker är initiativförmåga, ansvars- och servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att kunna kommunicera. Vidare ser vi gärna att du har god förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. På utbildningssidan har du minst treårigt gymnasium. Vi ser gärna att du är studerande inom logistik och har minst 1 år kvar på dina studier. Det är meriterande om du har någon form av logistikerfarenhet.

?Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav och behärskar du även ytterligare språk är detta meriterande. Du skall vara förtrogen med PC och ha erfarenhet av att arbeta i ett affärsdatasystem. Vi arbetar i Movex. Skriv gärna i din ansökan om du har erfarenhet av att arbeta i Movex eller andra affärsdatasystem.Ecophon develops, manufactures and markets acoustic products and solutions for ceilings and walls. Our head office is located just outside Helsingborg. We have production facilities in Sweden, Denmark, Finland and Poland. Ecophon is part of the global company group Saint-Gobain, which is one of the 100 leading industrial companies in the world.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Transportplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Sök tjänsten via vår hemsida: www.ecophon.se/jobba Vi tillämpar löpande urval, så ansök så snart du har möjlighet. Välkommen !
Arbetsplats: 
Adress: Saint-Gobain Ecophon AB
Box 500
26061  HYLLINGE Sverige
Hemsida: http://www.ecophon-international.com/templates/webnormalpage____124274.aspx
  

Platsannons

Lärare idrott och hälsa

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med strax över 15 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Hyllinge skola är en F-9 skola med ca. 435 elever, varav ca. 150 på de övre skolåren. Skolan är belägen i centrum av Hyllinges samhälle. Bra bussförbindelser med Helsingborg, Åstorp och Klippan.För mer information om skolan: www.astorp.se

Område Västs vision är: "Tillsammans når vi goda resultat i en trygg och utvecklande miljö".


ARBETSUPPGIFTER
Idrottslärare i årskurserna 3-9. Handledare för en klass på högstadiet.

KVALIFIKATIONER
Idrottslärarautbildning och lärarlegitimation.
Gärna utbildad i ytterligare ett ämne.

ÖVRIGT
Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 75-100% Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag, träning på eget gym samt aktiviteter i konstförening och personalklubb.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A677142
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9ce8c4b1-985d-47c8-9c09-e1791cd1be33&TK=5de0fc72-7eef-4bd9-b82d-6b40d22848d3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Hyllinge skola
Åstorps kommun
26580  ÅSTORP Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Processoperatör

Jobbeskrivning

Vi söker nu en person som vill arbeta som processoperatör till en av våra kunder utanför Helsingborg.
Du som söker ska ha stort tekniskt intresse och erfarenhet som maskinoperatör, processoperatör, servicetekniker eller liknande.

Tjänstens omfattning är heltid 2 månader och arbetet är förlagt 3-skift måndag-fredag.

Företaget erbjuder en kreativ och entreprenörspräglad arbetsmiljö karakteriserad av prestigelöshet och högt tempo. Företaget har en mycket god utveckling och för rätt person finns goda möjligheter till längre uppdrag som går över till fast anställning.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, initiativrik och har viljan att vara delaktig i utveckling.
Dessutom ska du ha ett genuint intresse för teknik och förståelse för olika tekniska processer.
Vidare har du en god planeringsförmåga samt är strukturerad, noggrann och har förmågan att arbeta självständigt

Arbetsspråk svenska. Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Är du den vi söker? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, hygienteknik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens: 34150
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=34150
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Drottninggatan 42
25221  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  

Platsannons

Fritidsledare

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med strax över 15 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Hyllinge skola är en F-9 skola med ca. 435 elever, varav ca. 150 på de övre skolåren. Skolan är belägen i centrum av Hyllinges samhälle. Bra bussförbindelser med Helsingborg, Åstorp och Klippan.För mer information om skolan: www.astorp.se
ARBETSUPPGIFTER
Du sköter tillsammans med din kollega fritidsgård, fritidshem och fritidsklubb på Hyllinge skola samt viss verksamhet på skolans högstadium.

KVALIFIKATIONER
Fritidsledarutbildning

ÖVRIGT
Område Västs vision är: "Tillsammans når vi goda resultat i en trygg och utvecklande miljö".

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Fritidsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag, träning på eget gym samt aktiviteter i konstförening och personalklubb.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A677022
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ba280334-3b22-4c12-96a0-d83cc97a7478&TK=e0d836c5-a5a3-4545-bda5-6de4bc33f643
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Hyllinge skola
Åstorps kommun
26580  ÅSTORP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare Bild och Musik

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med strax över 15 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Hyllinge skola är en F-9 skola med ca. 435 elever, varav ca. 150 på de övre skolåren. Skolan är belägen i centrum av Hyllinges samhälle. Bra bussförbindelser med Helsingborg, Åstorp och Klippan.För mer information om skolan: www.astorp.se

Område Västs vision är: "Tillsammans når vi goda resultat i en trygg och utvecklande miljö".


ARBETSUPPGIFTER
Undervisa i bild 30 % och musik 70 % i årskurserna 3-9

KVALIFIKATIONER
Behörig i ämnena och lärarlegitimation.

ÖVRIGT
Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag, träning på eget gym samt aktiviteter i konstförening och personalklubb.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A677018
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=665434be-a1dd-4b38-894a-f8183cc5c329&TK=c24d8e08-914f-4a7b-b70c-e7d635cd9e37
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Hyllinge skola
Åstorps kommun
26580  ÅSTORP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Butikssäljare till Sko Rönne

Vi söker dig som:

Tycker om att jobba med försäljning och människor.
Trivs i en roll där du är flexibel och stresstålig.
Är en öppen och framåtperson med stark egen drivkraft.
Är duktig på att arbeta mot uppsatta mål.
Har känsla för butikskommunikation.
Har god fysik då tunga lyft och höga höjder förekommer dagligen.Vi söker dig som:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning och ett stort intresse för skor, mode och trender.
Viktigt att du är serviceinriktad och alltid sätter kunden i fokus.
Ansvarstagade och initiativförmåga är andra viktiga egenskaper vi värdesätter.
Är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov.
Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra.
Du arbetar hårt och tar an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt.
Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad.


Vill ni bli en del av vårt härliga team på Sko Rönne? Vi söker två säljare till vår butik på Familia köpcentrum i Hyllinge. Sko Rönne är ett familjeföretag med anor från 1883. Vi strävar efter att erbjuda personlig service och erbjuder prisvärda skor till både barn, dam och herr. Hos oss hittar du en mix av välkända varumärken som Rieker, Tamaris, Timberland, Viking och Kavat m.m.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är i vår butik på Familia köpcentrum i Hyllinge. Tjänsten är på ca 13-15 timmar varannan helg och vid sjukdom och semester. För rätt person kan tjänsten utvecklas till fler timmar i veckorna inom kort. Tillträde omgående Upp till 20%Handels kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: pathricia@sko-ronne.se
Övrigt: Intervjuer kommer ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Du är självklart välkommen in i vår butik för att veta mer. Välkommen med din ansökan senast 9 maj. Vi ser framemot att ta del av din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: SKO RÖNNE AB
DRAGAREGATAN 7
26575  HYLLINGE Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Max söker medarbetare

Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Max vill bli världens bästa hamburgerkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Max har påbörjat en klimatomställning av menyn med fler gröna burgare. Målet är att var tredje beställning ska vara något annat än rött kött år 2020. Kedjan har 117 restauranger, varav 107 i Sverige och sysselsätter 4500 medarbetare. Max omsatte 2,4 miljarder år 2015.Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig.

Som restaurangbiträde serverar du gäster, grillar hamburgare, arbetar i drive-in och kassan. Du lär dig steg för steg våra olika stationer under handledning av restaurangchefen eller en restaurangchefsassistent, kombinerat med vår webbutbildning.

Vem trivs hos oss? Du ska vara serviceinriktad och föredra ett högt arbetstempo, fart och fläkt. Du gillar att jobba i team och vara en del av en grupp.

Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team. Vi har varierande arbetstider, dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Efter 6 månaders anställning får du dessutom ett rabattkort, fullt med bra erbjudanden inom t.ex. träning, resor och hälsa.

Vår Värdegrund. Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter i fråga om arbete, utvecklingsmöjligheter och medarbetarskap oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller ålder.

Dina intressen, ambitioner och dina resultat avgör hur långt du avancerar med oss. Vår medarbetarundersökning visar att vi har ett mycket gott arbetsklimat. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste hamburgerkedja. 

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 10 SäsongsanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: 2017/264
Webbplats: https://max.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147123/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Max Hamburgerrestauranger AB, Max i Helsingborg 2 - Hyllinge
Vångavägen 6
26575  Hyllinge Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidspedagog 75-100% på Tingdalsskolan

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med strax över 15 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.ARBETSUPPGIFTER
Arbete på Tingdalsskolans fritidshem med elever från årskurs 3-6.
Tillsammans med vår personal på fritids utveckla fritidshemmet mot våra mål.

KVALIFIKATIONER
Utbildad fritidslärare/fritidspedagog

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Vi söker dig som kan arbeta 75-100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 Vi önskar att du kan börja v.32 då verksamheten startar upp efter sommarens sammanslagning.Månadslön FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag, träning på eget gym samt aktiviteter i konstförening och personalklubb.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A676724
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=93f2da4a-32cb-4568-a89b-ac0da3e3b14f&TK=3c148e94-71d6-43e7-85e4-1f2e741c9788
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Tingdal/Björnås
Åstorps kommun
26580  ÅSTORP Sverige
Hemsida: http://www.astorp.se/toppmeny/lara/grundskola/tingdalbjornas.4.53ab5074132d350e65f80007934.html
  

Platsannons

Lokalvårdare

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med strax över 15 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.ARBETSUPPGIFTER
Som lokalvårdare på Tekniska kontoret, ingår städ av kontor och andra lokaler. Du har ensam hand om lokalvården på vissa verksamheter, därför är det viktigt att du inte är rädd för att ta ansvar och egna initiativ. Ni är totalt 3 stycken lokalvårdare inom Tekniska kontoret.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker har tidigare yrkeserfarenhet.
Vi värdesätter SRY-utbildning eller liknande.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast.Månadslön FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag, träning på eget gym samt aktiviteter i konstförening och personalklubb.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-27
Referens: A420948
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1723c252-b028-4edb-bf67-bee71db90cc0&TK=5b14ffdd-d381-40a4-b598-c37f286e475c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Tekniska kontoret
Åstorps kommun
26580  ÅSTORP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare textilslöjd

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med strax över 15 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Hyllinge skola är en F-9 skola med ca. 460 elever, varav ca. 160 på de övre skolåren. Skolan är belägen i centrum av Hyllinges samhälle. Bra bussförbindelser med Helsingborg, Åstorp och Klippan.För mer information om skolan: www.astorp.se

Område Västs vision är: "Tillsammans når vi goda resultat i en trygg och utvecklande miljö".

ARBETSUPPGIFTER
Lärare med undervisning i textilslöjd i årskurserna 3-9. Ansvar för slöjdämnet tillsammans med lärare i träslöjd.

KVALIFIKATIONER
Behörig för ämnet och legitimerad lärare.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag, träning på eget gym samt aktiviteter i konstförening och personalklubb.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A676625
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9308ddb0-b83f-4aa0-a047-bb8738e0e663&TK=552671d8-cd62-487e-930a-43a918e589a5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Hyllinge skola
Åstorps kommun
26580  ÅSTORP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vi söker sjuksköterskor till Åstorps kommun

Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor till Åstorps kommun.
Uppdraget varar mellan v.25-34 och gäller dagtid.


Om Te Crea Care
Vill du själv kunna bestämma hur mycket, när och vart du vill arbeta samtidigt som du drygar ut din lönekassa? Vill du arbeta inom olika områden, resa på kort- eller långsiktiga uppdrag för att bredda dina kunskaper, eller arbeta på en och samma plats? Vi på Te Crea Care erbjuder varierande uppdrag och tjänster inom vård och omsorg över hela landet. Men i slutändan är det du som bestämmer, vad just du vill göra, eftersom vi på Te Crea Care tror på att valfrihet skapar livskvalité.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme, samt kunna arbeta självständigt.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Tillsättning
Enligt överenskommelse.

Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Te Crea Care är ett ungt och fräscht företag som grundades 2013, vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Vidare bygger vi verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet. Vi är av uppfattningen av att valfrihet skapar livskvalité och det är något vi försöker förmedla ut till alla våra medarbetare. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi tillämpar goda löneförmåner, friskvårdsbidrag, pension och försäkringsförmåner. Vi brinner för den personliga kontakten och är fast beslutna om att valfrihet skapar livskvalitet.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 511
Webbplats: http://cv-tecreacare-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=511
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Te Crea Care AB
Berga Allé
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
  

Platsannons

Vi söker nya säljare! Börja omgående! Fast lön + Provision

Connect4U AB har länge arbetat framgångsrikt med försäljning, bemanning, marknadsundersökningar och finansiella lösningar. Med verksamhet i både Helsingborg och Malmö samt säljare på fält och uthyrda till andra verksamheter når våra medarbetare dagligen ut till både företag och privatpersoner.

Vi växer och söker därför fler svensktalande säljare som vill vara med och lyfta Connect4U till nya nivåer. Vi tillsätter våra tjänster löpande men ser helst att du kan börja så snart som möjligt.

Om tjänsten
Hos oss arbetar vi framgångsrikt med telemarketing mot den svenska marknaden. Vi riktar oss främst mot privatpersoner, men även företagsförsäljning och undersökningar kan förekomma periodvis. I dagsläget representerar vi främst ett välkänt elbolag samt Sveriges äldsta lotteribolag, där all överskott går till välgörande ändamål.
Connect4U arbetar bara med välkända och populära varumärken.

Det vi erbjuder

Som säljare på Connect4...


*  erhåller du en hög fast månadslön + hög provision
*  får du arbeta med ett härligt och socialt gäng som kommer ge dig vänner för livet
* har du stöd av kompetenta ledare
* arbetar du löpande så länge som vi trivs bra med varandra
* får du alltid representera kända varumärken
*  får du löpande utbildning och coaching för att du ska kunna växa i rollen som säljare

Vem vi söker

Vi söker dig som är redo att anta utmaningen att bli en duktig säljare. Vem du är, vad du gjort tidigare och var du kommer ifrån är mindre viktigt. Vi vill samarbeta med dig som är driven, målmedveten, har en positiv energi, ett högt engagemang, är lyhörd och uthållig samt vill lyckas. Våra enda krav är att du ska ha fyllt 18 år samt talar och förstår flytande svenska. 
Alla är välkomna att söka!

Att söka tjänsten

För att söka tjänsten följer du angiven länk alternativt mailar ditt cv, personliga brev samt dina kontaktuppgifter till Stefan Grunnlid som är rekryteringsansvarig för Helsingborg. Hans kontaktuppgifter är stefan@connect4u.se och 0766-783666. Om du har fler frågor är du självklart välkommen att kontakta honom. Han finns alltid tillgänglig för att svara på dina frågor.

Platserna kommer att tillsättas löpande så skicka ditt cv redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Telefonförsäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89162
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Connect4U AB
GARNISONSGATAN 23
25466  Helsingborg Sverige
Hemsida: www.connect4u.se
  
Platsannons

Vill du skapa Sveriges bästa säljteam?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League eller filmfestivaler!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1199

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2223%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Sommarpersonal Hyllinge

Vill du bli en del av vårt glada team under sommarmånaderna? Som säljare är du en viktig ambassadör för Scorett och vårt ansikte utåt. Du kommer jobba med de viktigaste personerna i vårt företag – våra kunder! Att vara säljare på Scorett innebär att du får förmånen att få ge en personlig och fantastisk service. Våra säljare är specialister på skor och det kommer du också bli ifall du inte redan är det.

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundservice. Du är social, utåtriktad och vi tror du är en person som sprider glädje och energi runt omkring dig. Naturligtvis är du även väldigt mode- och kvalitétsmedveten.

Scorett Footwear AB har expanderat kraftigt de senaste åren och har idag 110 butiker inom olika affärsområden. Totalt omsätter kedjan 800 miljoner kronor och avser växa med ytterligare etableringar under de kommande åren. Scorett vänder sig till mode- och kvalitetsmedvetna skoälskare. Scorett utsågs av Habit till årets modekedja 2012 och årets skobutik 2013. 2014 vann Scorett utmärkelsen Sveriges bästa Kundtjänst enligt Daymaker.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats: http://www.scorett.se
Epostadress:
Övrigt: Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten tillträder 20170601 så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snabbt som möjligt ifall du finner tjänsten intressant. Du ansöker via Scoretts hemsida - www.scorett.se. Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Scorett Footwear AB
Härdgatan 22
43232  Varberg Sverige
Hemsida: http://www.scorett.se
  

Platsannons

Lärare till framtidens skola

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med strax över 15 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Vill du vara med och skapa något nytt?
I område centrum i Åstorp ska det byggas en ny skola. Vi söker nu engagerade och kreativa lärare som vill vara med och skapa framtidens skola. Här får du möjlighet att påverka skolan både innan och efter att den byggts. Medarbetare, elever med flera har fått vara med i utformandet av nya lokaler som kommer att ge skolan fantastiska möjligheter framöver.

Vår vision är - Våra elever, har en stark tilltro till sin egen förmåga och en insikt om sin egen potential. Hörnstenarna i vårt arbetssätt är inkluderande lärmiljöer och värdeskapande pedagogik.

Glädje och motivation är viktiga delar för såväl stora som små på vår arbetsplats. Alla ska känna glädje och lust att lära eller arbeta när de går till vår skola. Relationer till elever eller mellan vuxna är en väsentlig del i att alla utvecklas i vår skola varvid vi sätter stor vikt vid relationer.

I område Centrum finns två F-6 skolor, Haganässkolan och Rågenskolan med 300 resp 240 elever. I området har vi även sju förskolor.

Samarbetet mellan områdets förskolor och skolor ger oss många fördelar och områdets skolor och förskolor samarbetar med varandra i många avseenden.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna kan delas upp i två stora delar. Den ena är att bedriva undervisningen tillsammans med arbetslaget och den andra är att utveckla den nya skolan tillsammans med kollegor och skolledning.

För att klara av de utmaningar vi står inför och kommer att ställas inför krävs en hög grad av samarbete. Det ställer krav på medarbetare och skolledning och arbetslagen kommer att ha en mycket central roll i den kommande organisationen.

Arbetslagen kommer att ha stort mandat gällande hur de ska organisera kring eleverna samt ansvar för elevernas utveckling. Arbetslagen kommer också att vara en grupp där råd och stöd till varandra blir en viktigt och en självklar del i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara utbildad och behörig lärare.

Vi söker dig som har arbetat i skolan med de aktuella årskurserna och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med elever med annat modersmål än svenska då dessa elever är en majoritet på vår skola.

Vi söker dig som är kreativ och flexibel och som gillar utveckling och att befinna dig i förändringsprocesser. En stark vilja att vara med och bygga något nytt är ett måste.

I vår skola är relationerna viktiga och du behöver vara en pedagog som bygger ditt ledarskap på relationer till eleverna.

Om du har varit med i förändringsprocesser sedan tidigare är det positivt.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.
I din ansökan ska det framgå vilka ämnen som du är behörig i och vilka årskurser det gäller.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 75-100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag, träning på eget gym samt aktiviteter i konstförening och personalklubb.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A674617
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7ebbc16c-b472-4fb6-be71-e8d3bd94bc3c&TK=0fea4e24-783f-48f0-bba4-e5ae6c531cd0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Haganässkolan
Villagatan 1A
26535  Åstorp Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Servitris/servitör

Verksamhetsbeskrivning:
Restaurang i Åstorp.

Arbetsuppgifter:
Att arbeta i baren. Blanda olika drycker. Arbete som servitris/servitör. Servera mat och dryck. Duka av. Hjälpa till med matlagning. I övrigt förekommande arbetsuppgifter i restaurang.

Utbildning/Erfarenhet:
Viktigt att DU är serviceinriktad och tycker om att ge bra service. Bra om Du har erfarenhet från restaurang men inget krav.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidArbetstid 16-21 vardagar och 16-01 fredagar och lördagar.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vid intresse ring Mehmet tel 076-2181828.
Arbetsplats: 
Adress: Bodils Skafferi

26534  ÅSTORP 
Hemsida:
  

Platsannons

Socialsekreterare missbruk

Åstorps kommun - Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger vid foten av Söderåsen, strategiskt beläget mitt i nordvästskåne, med närhet till hav och natur. Med anor från 1800-talet, har Åstorp historiskt sett varit skådeplats både för kolbrytning och keramiktillverkning men har också en plats i den svenska kungahistorien. Dessa platser ger än idag möjlighet till härliga upplevelser då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen. Kommunen befinner sig i en positiv tillväxt med strax över 15 000 invånare, men är också lättillgänglig för arbetspendling genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser.

Som arbetsgivare vill vi vara en attraktiv arbetsplats där alla kan göra skillnad och vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. Våra ledord är Tydlighet, Mod, Lyhördhet, Engagemang och Kvalitet.

Sedan flera år tillbaka har Åstorps kommun även tobaksfri arbetstid.

Socialförvaltningen arbetar efter visionen ”Ge varje dag ett innehåll” och utifrån värdegrunden ”Varje individ ska mötas med värdighet och respekt med utgångspunkt i att stärka den egna förmågan”. Dessa ledord är bärande i allt vårt arbete.

En av våra kollegor slutar vi söker nu ny medarbetare till vår enhet för missbruk.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att, tillsammans med en kollega, utreda ansökningar och anmälningar gällande vuxna missbrukare samt arbeta med uppföljning av insatser, både i öppenvård och placeringar. De flesta utredningar är enligt Socialtjänstlagen men utredningar enligt LVM kan förekomma.

Du kommer att arbeta nära vår öppenvårdsenhet, Avanti. I arbetet ingår även att samverka med andra myndigheter och samverkanspartners.

Vi bedriver ett framgångsrikt arbete med vård på hemmaplan med primärbehandling, efterbehandling och anhörigbehandling. Vi arbetar enligt helhetsprincipen, vilket innebär ett nära samarbete mellan försörjningsstöd samt barn och familjeenheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har
- socionomexamen
- goda kunskaper om gällande lagstiftning samt erfarenhet av arbete med missbrukare
- goda datakunskaper, gärna programmet Procapita.

Som person
- är du initiativrik
- har ett stort intresse för socialt arbete
- uttrycker du dig väl i tal och skrift Du ska ha arbetat inom individ- och familjeomsorg och vara väl förtrogen med utredningsarbete och myndighetsutövning.

Det är en stor fördel om du har ASI- samt LVM utbildning.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön FÖRMÅNER Åstorps kommun erbjuder friskvårdsbidrag, tillgång till eget gym samt aktiviteter via personalklubb och konstförening.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A675403
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8f44c085-9f79-48e5-b0f3-d22fd961f492&TK=3226ebf4-59aa-4019-a852-961cf1b29d2c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Individ & familj
Åstorps kommun
26580  ÅSTORP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Biträdande rektor Område öst

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med strax över 15 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Vill du vara med och utveckla Kvidinge skola, en F-6 skola med 222 elever? Skolan ligger mitt i centrum av Kvidinge med stationen i närheten.


ARBETSUPPGIFTER
Skolan leds av en biträdande rektor som samverkar med ledningsteam Öst.

Som biträdande rektor ansvarar du för enhetens drift, utveckling och de vardagliga situationer som uppstår i skolans dagliga verksamhet.
Biträdande rektor ingår i ledningsteam Öst som leds av rektor, vilken ansvarar för hela området som består av två F-6 skolor och 6 förskolor (11 avdelningar). I ledningsteam Öst vill vi att du bidrar med dina kompetenser och erfarenheter utifrån ett helhetstänk för hela området.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker har erfarenhet av skolledning och ser gärna att du har gått rektorsutbildningen.

Du ska vara en relationsskapande ledare som leder verksamheten i samverkan med din personal.

Du ska ha en god kommunikativ förmåga och kunna anpassa dig efter de situationer som uppstår.

Du behöver vara en lagspelare då du ingår i områdets ledningsteam och vill utveckla både din enhet och hela området.

Det är viktigt att du arbetar systematiskt när det gäller din enhet och har ett kvalitetstänk när det gäller skolans utveckling.

IKT utveckling är en viktig del i framtidens skola och vi ser gärna att du har erfarenheter inom IKT.

Personalansvar är en del av uppdraget och du behöver ha några års erfarenhet av leda andra.

Administrativa färdigheter inom ekonomi, arbetsmiljö och kännedom om skolans verksamhet förutsätter vi att du har med dig.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Biträdande rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-07-01 .Månadslön FÖRMÅNER Åstorps kommun har friskvårsbidrag, eget gym där du som anställd tränar utan kostnad. En personalklubb som anordnar olika aktiviteter. Konstförening finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens: A675002
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=89c325f9-4302-42fd-b2b7-f813e19d60b8&TK=07690fa7-3580-44fa-bd48-3f94ecd48653
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Kvidinge skola
Åstorps kommun
26580  ÅSTORP Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Svenska Alarm - Sommarjobb med sovmorgon

Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer nu väldigt snabbt. Vi kommer nära kunden med våra lokala kontor. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vår ambition är att vara ett ledande företag på smarta larm för privatpersoner och företag.
www.SvenskaAlarm.se/jobb


Hos oss kan du sommarjobba samtidigt som du har sovmorgon varje dag! Du kommer att jobba i ett av våra säljteam där det är högt i tak, otroligt härlig stämning samtidigt som vi kommer att lära dig att blir en stjärnsäljare! Tillsammans med ditt team kommer du både ha en otroligt rolig och lärorik sommar samtidigt som du kommer att ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar!

Om du visar framfötterna kan det finnas chans till förlängd anställning efter sommaren.
På Svenska Alarm ser vi fördelen med att träffa kunden direkt istället för att jaga dem på telefon. Du kommer i nära kontakt med dina kunder och kan hjälpa dem på bästa sätt.
Vi erbjuder dig en komplett säljutbildning under sommaren, så om du inte har jobbat med försäljning tidigare är det inga problem, vi utbildar och hjälper dig! Du kommer att få säljutbildning varje dag samtidigt som du jobbar med din egen försäljning.

Vi erbjuder dig
• Sommarjobb med chans till fortsatt anställning
• Säljutbildning i toppklass
• Glada och coachande kollegor
• Goda karriärmöjligheter

Vi söker dig som
• Trivs med härliga kollegor och vill ha kul på jobbet
• Vill lära dig försäljning
• Tycker om mötet med nya människor

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareRörlig
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/14384-svenska-alarm-storp-svenska-alarm-sommarjobb-med-sovmorgon/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Alarm
Kapplöpningsgatan
25230  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.svenskaalarm.se/info/jobba-hos-oss/
  
Platsannons

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Vårdcentralen Åstorp

Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till Vårdcentralen Åstorp!

Åstorp är en vackert belägen ort omgiven av natur och med närhet till både Söderåsen, kusten och stadsliv. Ungefär hälften av personalen pendlar från Helsingborg/Ängelholm som bara är cirka två mil bort och Åstorp har goda buss- och tågförbindelser. Två mil från Åstorp ligger både sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, knappt en timme ifrån ligger sjukhusen i Malmö och Lund.

Vårdcentralen har drygt 10 500 listade patienter. Här erbjuder vi god tillgänglighet med hög kvalitet och professionellt bemötande. Vårt mål är en god hälsa och livskvalitet för våra patienter där vi ser till att de kommer i kontakt med rätt person och får rätt vård. Vi är ungefär 35 medarbetare som arbetar i team för patientens bästa!

Vår verksamhet erbjuder läkarmottagning med specialister i allmänmedicin och psykiatri, barnavårdscentral, distriktssköterskemottagning, arbetsterapi, kurator, dietist samt sjukgymnastik. Vi har även specialmottagningar för blodtryck, diabetes, äldre, inkontinens, livsstil, demens samt rökavvänjning. Vi har ett bra samarbete professioner emellan och ett strukturerat rehabiliteringsarbete. Sjukgymnastiken har en väl utvecklad mottagning med artrosskola, balansgrupp, grupp i basal kroppskännedom samt bassängträning.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi nu en ny fysioterapeut/sjukgymnastkollega till Vårdcentralen Åstorp!

Som fysioterapeut hos oss erbjuder vi dig hög grad av självständighet, inflytande och delaktighet i utförande och planering av arbetet. Behandling sker både individuellt och i grupp. I arbetet ingår även att som första instans göra bedömningar vid akuta åkommor, vi är ofta primärinstans vid bedömning av besvär från rörelse- och stödjeapparaten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är svensklegitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och som gärna har några års erfarenhet av arbete inom primärvården. Vi ser gärna att du har vidareutbildning i någon manuell undersökningsteknik (OMT, MDT,OMI) och/eller akupunktur. Har du erfarenhet av att arbeta i journalsystemet PMO är det ett plus.
Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är positiv, flexibel samt har förmågan att planera och arbeta självständigt. Du är trygg i din yrkesroll och har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som patienter.

I denna rekrytering sker löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Sund är en av Region Skånes fyra sjukvårdsförvaltningar. Utöver nedanstående sjukvårdsutbud, bedriver förvaltningen även forskning i egen regi och i samarbete med externa aktörer, där Medicinska fakulteten vid Lunds universitet är största samarbetsparten.
• De somatiska sjukvårdsverksamheterna består av ett akutsjukhus som bedrivs vid Helsingborgs lasarett och tre närsjukhus Lasarettet i Landskrona, Lasarettet Trelleborg och Ängelholms sjukhus.
• Hälsovalsverksamhet bedrivs inom primärvårdsnivå så som vårdcentraler, barnhälsovård och mödrahälsovård inom nordvästra Skåne, Landskrona/Svalöv och Trelleborg, Svedala och Vellinge.
• Psykiatri Skåne tillhandahåller en likvärdig psykiatri för alla medborgare i Region Skåne.

Utöver detta bedriver förvaltningen tre regionövergripande uppdrag:
• Psykiatri
• Centrum för primärvårdsforskning (CPF)
• Kompetenscentrum för primärvård (KCP)

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Måndag - fredag, 07.30 - 17.00 Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A672491
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dc1e96d4-0909-44d2-a1ad-1a14e44810fc&TK=edfaea47-3eec-46e4-be5c-e2f37c16b041
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Sund, primärvård
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

ADMINISTRATIV SUPPORT SÖKES TILL KNAPP

KNAPP går en mycket spännande framtid till mötes.

Vi står inför stora utmaningar men också fantastiska möjligheter. Vi ingår i en koncern som arbetar med världsledande teknik och för rätt person finns mycket goda möjligheter att få arbeta med spännande projekt, intressanta produkter i en dynamisk miljö med högt i tak och trevliga kollegor. Vill du vara med och göra skillnad kan detta vara rätt utmaning för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Arbetet med att administrativt supporta vårt ”Resident team” (teamet som arbetar med eller på plats hos våra kunder)är mycket varierande och innebär bl.a.:

- Inköp av reservdelar och service samt koordinering av externa leverantörer
- Inköp av förbrukningsvaror och kontering av kundfakturor
- Enklare bokslutsarbete månad, kvartals och årsvis
- Delta i budget- och prognosarbete
- Förse kunderna med rapporter (kontroll, sammanställning och redovisning)
- Enklare projektarbete
- Enklare säljarbete
- Allmän administration och support för att säkerställa god drift hos våra kunder

Tjänsten är på heltid med placering i Åstorp. Du rapporterar till vår chef över Customer Service och arbetar i mycket nära samarbete med kollegor både i Åstorp och de som är stationerade ute hos våra kunder på bl.a. Elgiganten, Clas Ohlson, KappAhl, H&M, IKEA, Nilsson Group och Elektroskandia. Tjänsten är förknippad med en del planerade resor (3-6 dagar per månad) varför körkort och en privat situation som medger visst resande är ett krav. 

Kvalifikationer och personlighet

Du har minst gymnasiekompetens vilken du eventuellt kompletterat med någon adekvat eftergymnasial utbildning (t.ex. KY). Några års relevant administrativ arbetslivserfarenhet i närtid, i ett tekniskt bolag, är ett krav. Du har gärna en bakgrund som gett dig en mekanisk, teknisk förståelse.

Du talar och skriver engelska obehindrat (ca 50 % av kommunikationen sker på engelska) och har minst goda kunskaper i svenska. Du är van vid att arbeta i affärssystem och har goda kunskaper i MS Office. Obehindrade kunskaper i tyska är meriterande liksom danska, norska eller finska. 

Som person är du ansvarstagande, service minded, strukturerad, självgående och en utpräglad lagspelare. Du har lätt för att se vad som behöver göras, är lösningsorienterad och en god kommunikatör. Vidare är du social och kommunikativ, har lätt för att bygga goda relationer både externt och internt samtidigt som du kan vara rak och tydlig samt ställa krav när det behövs. 

Vi välkomnar mångfald bland profilerna.

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen vill vi gärna att du skickar in ett personligt brev och CV på svenska där du beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Vi vill också gärna att du specificerar erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink, helena.heijmink@comcube.se, 0705-540 342 eller Helena Fransson 0705-540 504, som hjälper oss i detta uppdrag. Notera att vi arbetar med urvalet löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:146004/

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

KNAPP AB är en del av den österrikiska koncernen KNAPP AG. I Sverige är vi ca 110 anställda och omsätter ca 200 miljoner kronor. Koncernen har ca 3000 anställda och en omsättning på ca 470 miljoner euro. Vi är en komplett leverantör av olika typer av manuella och automatiserade lagerlösningar och materialhanteringssystem. Det innebär att vi säljer och levererar allt från egenutvecklade programvaror (WMS/WCS-system) till PLC-styrning samt mekanisk utrustning. Ofta levererar vi stora lagerlösningar där vi har ett totalt funktionsansvar gentemot kunden. Vårt huvudsakliga arbetsområde är den skandinaviska marknaden, men våra installationer, produkter och verksamhetsområden globaliseras allt mer. Välkommen att läsa mer om oss på www.knapp.com
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enl. ök. tillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/18
Webbplats: https://comcube.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146004/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KNAPP AB
Ji-t Gatan 7
26538  Åstorp Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

SFI-lärare

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med strax över 15 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.ARBETSUPPGIFTER
Individuellt anpassad SFI-undervisning för vuxna invandrare som kombinerar SFI med arbete, praktik, etableringsinsatser mm.

Du samarbetar med arbetslag och verksamhetens samarbetspartners för att tillsammans skapa en god introduktion för invandrare i kommunen.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha lärarlegitimation och lärarexamen med svenska som andraspråk 30-60 hp. Det är meriterande att ha erfarenhet av distansundervisning och individuella upplägg. Erfarenhet av SFI-undervisning.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Vi har semestertjänster med 40-timmars arbetsvecka. Viss kvällstjänstgöring kan förekomma Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön Individuell lönesättning tillämpas. FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag, träning på eget gym samt aktiviteter i personalklubb och konstförening.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: A674335
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=89d2a841-2ed8-49b1-905a-01331be893b0&TK=e37c1432-be93-4c8d-beba-cf36ed98fc2a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Vuxenutbildning
Vuxenutbildningscentrum, Jitegatan 1
26580  Åstorp Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare Östra förskolan

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med strax över 15 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.ARBETSUPPGIFTER
Östra förskolan är den lilla förskolan med två avdelningar som ligger mitt i centrala Åstorp.

Förskolan arbetar i tema eller projekt tillsammans med barnen där vi varje vecka reflekterar och analyserar över det som har hänt.

Förskolan deltar i FOU-programet "Undervisning i förskolan" där vi tillsammans med Malmö högskola och förskollärare från andra förskolor tittar på hur undervisning i förskolan kan se ut.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är förskollärare och som har barnens lärande i fokus.
Du ska vara engagerad, lyhörd och utgå ifrån barnens behov i varje situation.
Du är modig och vågar dela med dig av dina kunskaper.
Du ska vara trygg i användandet av IKT i verksamheten.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningsintervjuer kommer att ske fortlöpande.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 eller enligt överenskommelse.Månadslön FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag, träning i eget gym samt aktiviteter i konstförening och personalklubb. Som pedagog i förskolan får du fria pedagogiska måltider, ytterkläder och ett eget digitalt arbetsverktyg.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A674267
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=906d3401-f64e-48dc-b240-9698fa2bee65&TK=e0c828d5-c342-4f5d-9085-5001dfda38b5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Tingdal/Björnås
Åstorps kommun
26580  ÅSTORP Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetande försteman i kalkfabrik

Vi behöver förstärka i vårt kalkslageri på Hyllingegården utanför Helsingborg och söker nu en kollektivanställd arbetande försteman.
Tjänsten ställer krav på att du är en lösningsorienterad och ansvarstagande medarbetare med förmåga att planera och utföra produktionsarbete i ett högt tempo i en föränderlig miljö.
Du ansvarar för den dagliga produktionsplaneringen och har tillsammans med platschefen ansvaret för arbetsfördelningen i fabriken.
Produktionsarbetet består av mycket kroppsarbete så god fysik och en vilja att arbeta med kroppen är en förutsättning för att du ska passa in.
Du tar egna initiativ och visar en vilja att delta i utvecklingen av vår verksamhet och tar dig an varje uppgift med stor ansvarskänsla.
Delar av arbetet innefattar även administrativt arbete såsom inköp och lagerhantering.

Kompetenser/erfarenhet
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från andra industrier.
Kanske har du arbetat med att dosera, blanda och förpacka andra typer av varor.
Erfarenhet av arbetsledning och av att arbeta enligt 5S-metodiken är starkt meriterande.
Din förmåga att fungera i gruppen och att samarbeta med såväl produktionspersonal som platschef är avgörande.
Truckkort för motviktstryck och god truckvana samt körkortsbehörighet B krävs.

Målarkalk AB är ett familjeföretag grundat 1948 och har en lång erfarenhet som leverantör av såväl egna som importerade traditionella kalkbaserade byggprodukter till den skandinaviska byggmarknaden.
Idag är vi 15 anställda och finns i Hyllinge med kalkslageri, lager och kontor i den gamla Hyllingegården strax utanför Helsingborg. Vi har även kontor i Stockholm och i Visby.
Vi är den ledande producenten inom kalkbaserade fasadfärger och puts- och murbruk och arbetar ständigt med att utveckla och förbättra verksamheten.

På Målarkalk får du en möjlighet att arbeta i en utvecklande roll i en föränderlig miljö med ett stort eget ansvar. Hos oss blir du en viktig del av vår resa i kalkvärlden. Vi skapar trivsel på arbetet med korta beslutsvägar, utveckling och stor flexibilitet. Vi ser företaget som en familj där vi alla har en viktig roll.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Arbetsledare, tillverkning kemiska produkter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidInleds med provanställning.Fast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Försteman2017
Webbplats:
Epostadress: ansokan@malarkalk.se
Övrigt: Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att ansöka om du är intresserad! Vi har ingen möjlighet att ta emot din ansökan på något annat sätt än via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Målarkalk AB
Brogårdavägen 11
26575  HYLLINGE Sverige
Hemsida: http://www.malarkalk.se
  
Platsannons

Ecophon rekryterar Utvecklingsingenjör inom ytskikt

”Vår mission är att bidra till en bra arbetsmiljö för ögat, örat och själen”

Ecophon Group utvecklar, tillverkar och marknadsför akustikprodukter och system för tak och vägg.

Våra lösningar finns över hela världen, och uppfyller det ökande önskemålet om en bra ljudmiljö där människor arbetar och kommunicerar. Huvudkontoret ligger i Hyllinge, strax utanför Helsingborg. Egna produktionsanläggningar finns i Sverige, Danmark, Finland och Polen. Företaget ingår i den globala koncernen Saint-Gobain, som är ett av världens 100 ledande industriföretag.

Vi på Ecophon tycker att alla förtjänar en bra ljudmiljö. Vi drivs av att skapa optimala ljudmiljöer för människor att vistas i. Genom att utveckla innovativa och hållbara produkter bidrar vi till att skapa en bra hälsosam arbetsmiljö. Ytskikt har en avgörande betydelse för många av egenskaperna hos våra ljudabsorberande produkter och vi står inför många spännande utmaningar och möjligheter vad gäller utveckling av yttekniska egenskaper. Vi söker därför en utvecklingsingenjör till R&D som ska vara specialist inom områdena färg, lim, bindemedel och väver/non-woven.  

Du ingår inledningsvis i utvecklingsteamet som är en del av den centrala marknadsavdelningen inom Ecophon med direkt koppling till vår forskningsavdelning som är under uppbyggnad.

Ansvarsområden:  
Som utvecklingsingenjör kommer du att självständigt leda och medverka i tekniska förstudier och utredningar. Du kommer även att arbeta i produktutvecklingsprojekt där du bidrar med dina tekniska kunskaper. Som specialist ger du råd och agerar bollplank kring olika frågor som uppstår inom organisationen. Du kommer ha ett nära samarbete med centrala R&D-funktioner inom Saint-Gobain, leverantörer och våra produktionsenheter.  

Arbetet är brett och sträcker sig över många byggtekniska områden som t.ex. akustik, byggnadsfysik, inomhusmiljö och brandsäkerhet.

Bakgrund och egenskaper: 
Vi ser gärna ansökningar från personer med kunskaper inom polymerer, fysikalisk kemi, reologi. För att klara tjänsten har du högskole/civilingenjörsutbildning och 5-10 års relevant arbetslivserfarenhet. Tjänsten kräver dagliga internationella kontakter varför mycket goda kunskaper i engelska är ett krav.  

Som person är du van och trivs att arbeta självständigt. God samarbetsförmåga, nyfikenhet och kreativitet är egenskaper som vi värderar högt.  

Passion, kompetens och innovation är våra kärnvärden som genomsyrar våra produkter, vårt dagliga arbete och vårt sätt att vara, och vi önskar att du delar dessa kärnvärden med oss!  

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder en spännande tjänst i en internationell, välmående och expansiv organisation med hög teamkänsla. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Hyllinge, utanför Helsingborg.

Hur ansöker jag då denna spännande tjänst?
I denna rekrytering har Ecophon tagit hjälp av Macavoy AB och du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se. Observera att vi arbetar med ett löpande urval. Dröjer du med din ansökan så finns risken att tjänsten tillsätts, och den risken vill du inte ta.

Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Larsson på Macavoy, 010-330 54 82.

OBSERVERA: Om du redan sökt tjänsten via Ecophons hemsida behöver du inte ansöka på nytt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Vem är Macavoy AB?
Macavoy AB är den lilla rekryteringsbyrån med de stora kompetenserna. Vi är specialiserade på rekrytering av chefer och specialister, huvudsakligen med en bakgrund som ingenjörer eller ekonomer. Läs mer om Macavoy på www.macavoy.se och följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av vad som händer.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Utvecklingsingenjör, kemi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Snarast tillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens: 2017/8
Webbplats: https://macavoy.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146375/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Macavoy AB
Berga Allé 1
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare Balders hage

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med strax över 15 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.ARBETSUPPGIFTER
Balders hage är den lilla förskolan med två avdelningar som ligger i ett villaområde i centrala Åstorp.

Förskolan arbetar i tema eller projekt tillsammans med barnen där vi varje vecka reflekterar och analyserar över det som har hänt.

Förskolan deltar i FOU-programet "Undervisning i förskolan" där vi tillsammans med Malmö högskola och förskollärare från andra förskolor tittar på hur undervisning i förskolan kan se ut.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är förskollärare och som har barnens lärande i fokus.
Du ska vara engagerad, lyhörd och utgå ifrån barnens behov i varje situation.
Du är modig och vågar dela med dig av dina kunskaper.
Du ska vara trygg i användandet av IKT i verksamheten.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

Vi tillämpar löpande rekrytering och kan kalla till intervju allt eftersom ansökningarna kommer in.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 eller enligt överenskommelse.Månadslön FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag, tillgång till eget gym samt möjlighet att delta i aktiviteter i konstförening och personalklubb. Som anställd i förskolan har du fria pedagogiska måltider, ytterkläder och ett eget digitalt verktyg.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A672499
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fcdbf94e-617c-452c-ba5d-b2f83e62f538&TK=f96e37ae-e314-4f4a-93ff-8188f662ae99
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Tingdal/Björnås
Åstorps kommun
26580  ÅSTORP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

AVTALSANSVARIG INOM KUNDSERVICE SÖKES TILL KNAPP

KNAPP går en mycket spännande framtid till mötes.

Vi står inför stora utmaningar men också fantastiska möjligheter. Vi ingår i en koncern som arbetar med världsledande teknik och för rätt person finns mycket goda möjligheter att få arbeta med spännande projekt, intressanta produkter i en dynamisk miljö med högt i tak och trevliga kollegor. Vill du vara med och göra skillnad kan detta vara rätt utmaning för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

I din roll som avtalsansvarig inom kundservice får du möjlighet att arbeta med våra avtalskunder såsom Elgiganten, Clas Ohlson, KappAhl, H&M, IKEA, Nilsson Group, Elektroskandia m.fl. Du kommer framför allt att arbeta med/att: 

- strukturera upp offert och avtalsprocessen
- stödja säljavdelningen med service- och supportavtal & offerter
- administration i samband med avtals och offert hantering
- supporta avdelningen i den dagliga verksamheten med reservdelshantering
- delta och leda förbättringsarbeten 

Tjänsten är på heltid med placering i Åstorp. Du rapporterar till vår Back Office Manager och arbetar i mycket nära samarbete med både kollegor inom sälj och kundservice. Tjänsten är förknippad med en del planerade resor (1-3 övernattningar per månad) varför körkort och en privat situation som medger visst resande är ett krav. 

Kvalifikationer och personlighet

Du har minst gymnasiekompetens vilken du eventuellt kompletterat med någon adekvat eftergymnasial utbildning (t.ex. KY). Ett par års relevant arbetslivserfarenhet i närtid där du, i ett tekniskt bolag, kanske inom inköp, arbetat med avtal och liknande är ett krav. Du talar och skriver engelska obehindrat och har minst goda kunskaper i svenska. Obehindrade kunskaper i tyska är meriterande liksom mycket goda kunskaper i Excel. 

Som person är du service minded, noggrann, strukturerad, självgående och har lätt för att ses vad som ska göras. Du trivs när det är full fart och har förmågan att prioritera mellan parallella projekt. Vidare är du en god kommunikatör som har lätt för att bygga goda relationer både externt och internt samtidigt som du kan vara rak och tydlig samt ställa krav när det behövs. Vi välkomnar mångfald bland profilerna. 

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen vill vi gärna att du skickar in ett personligt brev och CV på svenska där du beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Vi vill också gärna att du specificerar erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink, helena.heijmink@comcube.se, 0705-540 342 eller Helena Fransson 0705-540 504, som hjälper oss i detta uppdrag. Notera att vi arbetar med urvalet löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:142833/

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

KNAPP AB är en del av den österrikiska koncernen KNAPP AG. I Sverige är vi ca 110 anställda och omsätter ca 200 miljoner kronor. Koncernen har ca 3000 anställda och en omsättning på ca 470 miljoner euro. Vi är en komplett leverantör av olika typer av manuella och automatiserade lagerlösningar och materialhanteringssystem. Det innebär att vi säljer och levererar allt från egenutvecklade programvaror (WMS/WCS-system) till PLC-styrning samt mekanisk utrustning. Ofta levererar vi stora lagerlösningar där vi har ett totalt funktionsansvar gentemot kunden. Vårt huvudsakliga arbetsområde är den skandinaviska marknaden, men våra installationer, produkter och verksamhetsområden globaliseras allt mer. Välkommen att läsa mer om oss på www.knapp.com
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Orderadministratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enl. ök. tillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/14
Webbplats: https://comcube.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:142833/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KNAPP AB
Ji-t Gatan 7
26538  Åstorp Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

SERVICECHEF SÖKES TILL KNAPP

KNAPP går en mycket spännande framtid till mötes.

Vi står inför stora utmaningar men också fantastiska möjligheter. Vi ingår i en koncern som arbetar med världsledande teknik och för rätt person finns mycket goda möjligheter att få arbeta med spännande projekt, intressanta produkter i en dynamisk miljö med högt i tak och trevliga kollegor. Vill du vara med och göra skillnad kan detta vara rätt utmaning för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

I din roll som servicechef arbetar du framför allt med/att: 

- planera övergripande servicearbete i samarbete med koordinator
- supporta Key Account Managers i att säkerställa driften av anläggningar hos kund
- arbeta med ständiga processförbättringar
- mäta och följa upp KPIer
- coacha, driva och utveckla serviceteamet 

Tjänsten är på heltid med placering i Åstorp. Du har personalansvar för resande servicetekniker samt hos kund stationerad personal i Norden och jobbar i nära samarbete med både medarbetare inom kundservice och försäljning. Du rapporterar till vår chef för Customer Service som också är placerad i Åstorp. Tjänsten är förknippad med en del planerade resor (3-5 övernattningar per månad) varför körkort och en privat situation som medger visst resande är ett krav.    

Kvalifikationer och personlighet

Du har relevant högskoleutbildning och ca fem års erfarenhet av arbete i en liknande roll i ett tekniskt produktföretag. Erfarenhet av rapporterande personal är ett krav och erfarenhet av att leda personal på distands är meriterande. Du har erfarenhet av LEAN och 5S och är duktig på Excel. Kommer du dessutom från logistikbranschen är det ett extra plus. Du talar och skriver engelska obehindrat och har minst goda kunskaper i svenska, kunskaper i affärstyska är meriterande. 

Som person är du strukturerad, driven, och lösningsfokuserad. Du har lätt för att kommunicera, är sammanhållande och bra på att bygga upp välfungerande team. Vidare är du en trygg och positiv person som ser möjligheter istället för hinder. 

Vi välkomnar mångfald bland profilerna. 

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen vill vi gärna att du skickar in ett personligt brev och CV på svenska där du beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Vi vill också gärna att du specificerar erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink, helena.heijmink@comcube.se, 0705-540 342 eller Helena Fransson 0705-540 504, som hjälper oss i detta uppdrag. Notera att vi arbetar med urvalet löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:142832/

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

KNAPP AB är en del av den österrikiska koncernen KNAPP AG. I Sverige är vi ca 110 anställda och omsätter ca 200 miljoner kronor. Koncernen har ca 3000 anställda och en omsättning på ca 470 miljoner euro. Vi är en komplett leverantör av olika typer av manuella och automatiserade lagerlösningar och materialhanteringssystem. Det innebär att vi säljer och levererar allt från egenutvecklade programvaror (WMS/WCS-system) till PLC-styrning samt mekanisk utrustning. Ofta levererar vi stora lagerlösningar där vi har ett totalt funktionsansvar gentemot kunden. Vårt huvudsakliga arbetsområde är den skandinaviska marknaden, men våra installationer, produkter och verksamhetsområden globaliseras allt mer. Välkommen att läsa mer om oss på www.knapp.com
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Kundtjänstchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enl. ök. tillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/13
Webbplats: https://comcube.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:142832/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KNAPP AB
Ji-t Gatan 7
26538  Åstorp Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Distriktssköterska/sjuksköterska till Vårdcentralen Åstorp

Gör skillnad. Varje dag.

”Hos oss är öppenhet och humor väldigt viktigt. Vi gör inte bara vårt jobb enligt mallen utan försöker alltid göra det lilla extra och möta patienten med glimten i ögat! Då kommer både jag och patienten närmare varandra och jag känner att jag verkligen gör skillnad!” Helen Norlin, BVC-sköterska.

Vill du ha kul tillsammans med oss på jobbet och känna att du gör skillnad? Då har vi jobbet för dig! Till Vårdcentralen Åstorp söker vi en distriktssköterska/sjuksköterska och välkomnar både dig som nyutexaminerad och erfaren att bli del av vårt glada gäng!

Åstorp är en vackert belägen ort omgiven av natur och med närhet till både Söderåsen, kusten och stadsliv. Ungefär hälften av personalen pendlar från Helsingborg/Ängelholm som bara är cirka två mil bort och Åstorp har goda buss- och tågförbindelser.

”Eftersom vi är på landsbygden har vi ett mycket brett klientel och tar hand om alla möjliga patienter. Från de små på mödravården (BVC) till de äldre och variation vad gäller kulturell bakgrund av våra patienter. Både på sjuksköterske- och läkarmottagningen är vänterummen placerade i mitten vilket gör att vi lätt får kontakt med patienterna och varandra. Vi är måna om att inkludera varandra och att ha öppna dörrar, alla ska känna sig sedda!” Helen Norlin, BVC-sköterska

Totalt är vi cirka 35 medarbetare med goda och blandade kompetenser. Vi erbjuder läkarmottagning med specialister i allmänmedicin och psykiatri, distriktssköterskemottagning, specialistmottagningar, dietist, kurator och barnavårdscentral (BVC). Vi har också ett rehabteam bestående av sjukgymnaster och arbetsterapeut.


ARBETSUPPGIFTER
”Att jobba inom primärvården har många fördelar och som ny sjuksköterska kommer du snabbt in i arbetet. Dagtidsarbete är ett stort plus men framförallt ger det dig en väldigt bred grund att stå på. Eftersom vi är på landsbygden har vi ett stort spann av patienter och du kommer få kompetens inom allt från enklare infektioner till allergiska reaktioner och hjärtstopp. Sedan finns det ju en massa olika vidareutbildningar beroende på intresse.” Helen Norlin, BVC-sköterska.

KVALIFIKATIONER
Till denna tjänst välkomnar vi både dig som är nyutexaminerad och dig med mer erfarenhet att söka!

”Det viktigaste är inte att du har stor kompetens eller jättelång erfarenhet. Man är lika välkommen helt grön som sjuksköterska eller om man har hållit på i 20 år. Det viktigaste är att man tycker om att jobba på en vårdcentral och att man kan ha roligt på jobbet! Ju mer du kan slappna av i din yrkesroll desto lättare är det att få en personlig kontakt med patienten och därmed göra ett bra jobb!” Helen Norlin, BVC-sköterska

Formellt är du legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Har du vidareutbildning som barnsjuksköterska/distriktssjuksköterska eller erfarenhet av primärvård är det ett stort plus men absolut inget krav.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Låter det som att du skulle passa in hos oss? Välkommen med din ansökan redan idag!

Varma hälsningar från dina framtida kollegor på VC Åstorp!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Skånevård Sund är en av Region Skånes fyra sjukvårdsförvaltningar. Utöver nedanstående sjukvårdsutbud, bedriver förvaltningen även forskning i egen regi och i samarbete med externa aktörer, där Medicinska fakulteten vid Lunds universitet är största samarbetsparten.
• De somatiska sjukvårdsverksamheterna består av ett akutsjukhus som bedrivs vid Helsingborgs lasarett och tre närsjukhus Lasarettet i Landskrona, Lasarettet Trelleborg och Ängelholms sjukhus.
• Hälsovalsverksamhet bedrivs inom primärvårdsnivå så som vårdcentraler, barnhälsovård och mödrahälsovård inom nordvästra Skåne, Landskrona/Svalöv och Trelleborg, Svedala och Vellinge.
• Psykiatri Skåne tillhandahåller en likvärdig psykiatri för alla medborgare i Region Skåne.

Utöver detta bedriver förvaltningen tre regionövergripande uppdrag:
• Psykiatri
• Centrum för primärvårdsforskning (CPF)
• Kompetenscentrum för primärvård (KCP)

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-05-01 eller enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A670865
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2bb3686c-07b6-42ba-bfe1-114ef1e35105&TK=348ca37b-2145-4bee-bb81-0a217569d52f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Sund, primärvård
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Rågenskolan söker lärare till årskurs 1-3

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med strax över 15 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

I område Centrum finns två F-6 skolor, Haganässkolan och Rågenskolan med 290 resp 242 elever. I området har vi även sju förskolor.

Samarbetet mellan områdets förskolor och skolor ger oss många fördelar och områdets skolor och förskolor samarbetar med varandra i många avseenden.

Vår vision är - Våra elever, har en stark tilltro till sin egen förmåga och en insikt om sin egen potential.

Rågenskolan är belägen mitt i det natursköna Åstorp. Skolan har 242 elever i åk F-6, på skolan finns även skolbarnsomsorg upp till 12 års ålder. Vi har fräscha och trevliga lokaler. Vi har egna välutrustade slöjdsalar och en fullstor idrottshall. Skolans utemiljö är väl tilltagen med mycket gröna ytor. Gården erbjuder stora variationer, kullar, klätterträd, kojor och mycket som inbjuder till kreativ lek och främjar barnens fantasi. Det finns gott om lekredskap som utvecklar barnens motorik.

Skolans upptagningsområde är framför allt Åstorps norra delar och centrum. Elever från Tingdalsskolan kommer med skolskjuts till oss för att ha slöjd och idrott.

På Rågenskolan ska verksamheten bedrivas med glädje, humor, och medmänsklighet så att hela personen ska tillvaratas och trivas. Arbetet ska utvecklas i ett öppet klimat och bygga på hänsynstagande, samarbete, delaktighet och empati.

Personalen ska ta tillvara på varandras kunskaper, delge och diskutera varandras erfarenheter, tillåta varandra att göra misstag och tillsammans utveckla skolan. Elevens lärande ska vara individanpassat och arbetssätten varierande.

Skolan ska ge eleverna goda baskunskaper samt förmåga att på egen hand söka kunskap. Skolan ska utveckla eleverna i ett kritiskt och demokratiskt förhållningssätt. Skolans klimat är avgörande för barnens utveckling och lärande. Alla som arbetar i skolan är naturligtvis delaktiga och med-ansvariga i arbetet dels runt barnet, dels mot vår gemensamma målsättning. Ansvar och befogenheter delegeras så långt som möjligt till arbetslagen. En förutsättning är därför att vi alla bidrar med att skapa ett positivt arbetsklimat som främjar arbetsglädje, vi-känsla och gemensamma värderingar.

Varmt välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du fokusera på det pedagogiska uppdraget och i arbetsuppgifterna ingår planering, genomförande och utvärdering av undervisning såväl enskilt som i samarbete med arbetslag och andra kollegor.

En viktig del i arbetet är att systematiskt följa elevernas kunskapsutveckling genom att arbeta enligt gällande rutiner för individuella utvecklingsplaner och skriftliga omdömen. I samråd med arbetslaget och elevhälsoteamet arbetar du även för att relevanta åtgärder sätts in för elever i behov av ytterligare stöd.

Tjänsten är tillsvidare om 100% med ferietjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Tjänsten är i dagsläget förlagd till lågstadiet, men i framtiden kan undervisning på mellanstadiet bli aktuell. Därför är det av stor vikt att din lärarlegitimation uppvisar en bred behörighet i ett flertal ämnen som undervisas i årskurs F-6.

Vi söker dig som har förmågan att leda och motivera elever samt skapa en trygg och lärorik klassrumssituation, med engagerade och delaktiga elever. Ditt ledarskap kännetecknas av tydlighet och struktur.

För att arbetet ska vara framgångsrikt behöver du ha en god samarbetsförmåga och vara relationsskapande, då goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor är grundläggande för arbetet.

Hos oss tror vi på att samarbete är nyckeln till utveckling och därför arbetar vi med att alla utmaningar vi står inför försöker vi lösa gemensamt inom ramen för arbetslaget. Med detta sagt så ser du styrkan i att ingå i ett dynamiskt arbetslag.

Vi tror att vi tillsammans kan skapa något riktigt bra för våra elever och en viktig del i arbetet är därför att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare, till exempel genom löpande kontakt med vårdnadshavare samt genomförande av utvecklingssamtal. Andra arbetsuppgifter som kan ingå är till exempel rastvakter, beställning av läromedel och liknande i samarbete med arbetslag och pedagogiska luncher.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Ferietjänst. Viss del av arbetsuppgifterna kan komma att förläggas till kvällstid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Tillträde ht 2017. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.Månadslön Månadslön, träning på eget gym samt aktiviteter i personalklubb och konstförening. FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A669950
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b361bd56-90b7-4c1e-894c-4a63b8838ecf&TK=06785f4e-c3c7-457b-a4af-8cbd70adec5f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Rågenskolan
Åstorps kommun
26580  ÅSTORP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikarier till funktionshinderverksamheten

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med strax över 15 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Socialförvaltningen arbetar efter visionen "Ge varje dag ett innehåll" och utifrån värdegrunden "Varje individ ska mötas med värdighet och respekt med utgångspunkt att stärka den egna förmågan". Dessa ledord ska genomsyra vår verksamhet gentemot såväl medborgare som personal.

Vi söker nu semestervikarier till våra gruppbostäder, servicelägenheter, personlig assistans, korttidstillsyn samt till socialpsykiatrin !
Ange i din ansökan vilket verksamhet du vill arbete inom i första hand.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär bland annat att du ska motivera, aktivera samt ge stöd och omsorg till personer med olika funktionsnedsättningar. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och dokumenterar i verksamhetsprogrammet Procapita.

KVALIFIKATIONER
Omvårdnadsprogrammet/ barn-och fritids programmet eller likvärdig utbildning.

Du behöver vara lyhörd och engagerad i målgruppens behov, flexibel, självständig och ha lätt att samarbeta. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

I vissa verksamheter krävs B-körkort.
Erfarenhet av arbete med personer som har funktionsnedsättning är önskvärt.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. För semestervikariatet gäller schemalagt arbete varierat dag och kväll samt inom vissa verksamheter även natt (sovande jour). Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-31
Referens: A669728
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9ec5bf59-dbcf-46e5-a667-0422ae21645f&TK=2cda8800-1a66-41a1-ba0a-285d33a805dc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Socialförvaltningen
Åstorps kommun
26580  ÅSTORP Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du Leg.Sjuksköterska och vill arbeta med hemsjukvård i sommar?

Vi söker
Dig som är legitimerad sjuksköterska med stort intresse av att göra skillnad.
Att arbeta som sjuksköterskekonsult är fritt och lärorikt. Du bestämmer själv när och hur mycket du vill arbeta.
Du är driven och duktig sjuksköterska som är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.
Som person är du nyfiken, flexibel, effektiv och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya rutiner. Du har god datorvana, är serviceinriktad och har ett gott bemötande mot både vårdtagare och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du arbeta som konsult och vara med och påverka så tveka inte att ta dig an detta uppdrag!

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för Leg. Sjuksköterska är bland annat:
-Planering av omvårdnad
-Medicindelning/administrera insulin
-Provtagning
-Medicinsk rond med läkare
-Samverkan med övrig vård- och paramedicinsk personal

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 19 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 948
Webbplats: http://cv-vardlanken-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=948
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Mörbyvägen 3
18273  Stocksund Sverige
Hemsida: http://vardlanken.se/
  

Platsannons

Brandman/styrkeledare som vill jobba med samhällsskydd och beredskap

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med strax över 15 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.ARBETSUPPGIFTER
För att kunna möta framtidens krav söker vi nu ytterligare en medarbetare som vill vara med och utveckla Räddningstjänsten Söderåsen. Vi söker dig som vill arbeta med samhällsskydd och beredskap tillsammans med oss. Här får du möjlighet att arbeta med ett brett och varierat uppdrag med stora möjligheter till personlig utveckling.

Du kommer kunna vara delaktig i alla vanligt förekommande arbetsuppgifter och projekt på räddningstjänsten. Du erbjuds således ett varierat arbete där du får vara verksam inom hela området samhällsskydd och beredskap.

Förutom att delta i dagliga arbetet förväntas du rycka in i de operativa deltidsstyrkorna på dagtid där vakans uppstår, som brandman eller som styrkeledare.

Vi erbjuder en omväxlande tjänst med möjligheter till samarbete med andra organisationer, både lokalt och regionalt. Kompetensutveckling och lärande är viktigt för oss och en del i vår värdegrund.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har C-körkort (eller kan att ta det omgående) samt uppfyller följande krav (eller beredd att läsa in relevanta vidareutbildningar):

? Räddningsledare A
? Av arbetsgivaren bedömd likvärdig kompetens

Meriterande
? Tillsyn A

Det är också meriterande om du har arbetat inom relevant område inom räddningstjänsten samt har goda IT-kunskaper.

Som person har du ett helhetsperspektiv i ditt arbete, är drivande, har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. I rollen ingår även att, som myndighetsperson, kunna ställa krav och åtgärder. Det kräver att du besitter en kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt att du är lyhörd och flexibel som person. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet för tjänsten.

Vi arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvaliteter mångfald tillför verksamheten, vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Brandman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. med ev. beredskap. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag, träning på eget gym samt aktiviteter i personalklubb och konstförening.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A668533
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6548e94d-1146-4f87-8706-324658e0c704&TK=4643ab51-66c5-4e50-a8bb-7d8c8c0247d6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Räddningstjänsten
Torggatan 19 B
26535  Åstorp Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Farmaceut till Apoteksgruppen i Åstorp och Bjuv

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!


Ditt uppdrag
Till Apoteksgruppen i Åstorp och Bjuv, delad tjänst,  söker vi nu dig som delar vårt stora intresse för hälsa och kundbemötande. Båda apoteken ligger nära natursköna Söderåsen, med sköna rekrationsområden nära.  Här får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag. Du är legitimerade receptarie eller apotekare på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Det är med glädje du delar med dig av dina kunskaper inom farmaci, egenvård och hälsa till såväl kunder som kollegor. Vill du dessutom driva verksamheten framåt tillsammans med dina medarbetare är det här platsen för dig!

Välkommen till Apoteksgruppen i Åstorp och Bjuv 
Vi hälsar dig välkommen att bli viktig del av vårt härliga team om totalt 8 kollegor. Vi har en familjär gemenskap där humor är ett viktigt inslag i vardagen. Apoteket ligger i Åstorp i centrum  vid stationen, i Bjuv med gångavstånd till stationen och du tar dig enkelt hit med kollektivtrafik eller egen bil. Vi har öppet 9-18 på vardagar, 10-13 på lördagar och stängt på söndagar.

Våra ägare driver 4 apotek i Åstorp, Bjuv, Helsingborg och Svalöv. Vi har drivit apotek inom Apoteksgruppen sedan 2010 och har ett nära samarbete med våra systerapotek i nämnda orter. Tillsammans med våra engagerade medarbetare skapar vi personliga apotek med omtanke om kunden, där ambitionen är att vara kundernas främsta källa till hälsa och välmående.

Vad erbjuder vi dig?
Våra medarbetare är unika, precis som våra apotek. Därför vill vi veta vad du brinner för, så att vi kan skräddarsy de rätta utmaningarna, karriärmöjligheterna och den rätta kompetensutvecklingen för just dig. Eftersom vi erbjuder dig branschens kortaste beslutsvägar är det med oss du ska jobba. Vi vill att du ska och påverka.

Det ska kännas tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal. Förutom en öppen arbetsplats med korta beslutsvägar erbjuder vi dessutom våra medarbetare friskvård och vi håller på att ta fram ett bonussystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.


Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, från Gällivare i norr till Borrby i söder. Det unika med oss är att varje apotek ägs och drivs av lokala entreprenörer med ett stort engagemang i verksamheten. Det gör beslutsvägarna korta, och ökar dina möjligheter att påverka. Hos oss kan du dessutom äga ditt eget apotek. Välkommen till personliga apotek med fantastiska kollegor, där hälsa och omtanke kommer först!
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-29
Referens:
Webbplats: https://www.apoteksgruppen.se/jobba-med-oss?rmpage=job&rmjob=229%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteksgruppen
Storgatan 2
26534  Åstorp Sverige
Hemsida: https://www.apoteksgruppen.se/jobba-hos-oss/
  

Platsannons

Undersköterskor och vårdbiträden äldreomsorg

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med strax över 15 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.ARBETSUPPGIFTER
Vård- och omsorgsuppgifter på särskilt boende och i hemvården

KVALIFIKATIONER
Undersköterska, vårdbiträde eller annat som anses likvärdigt Gärna erfarenhet av att arbete med äldre.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Olika omfattning enligt schema Schema. Dag, kväll, helg enligt schema Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2017-06-12 Introduktionsvecka v.24. Bredvidgång v.25 och vidare 4-8 veckor enl. schema. SommarvikariatTimlön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A665117
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ef80a4a3-2227-43f8-8085-2c169a31c2b3&TK=fdf41611-211a-4de4-9f0e-6d134f0d8d80
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Socialförvaltningen
Åstorps kommun
26580  ÅSTORP Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

EnRival söker handledare/jobbcoach till Åstorp

EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen.

EnRival AB har idag ca 50 kontor över stora delar av Sydsverige.
Våra fyra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning, samt Arbetsmarknadsprojekt som kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen som leverantör av stöd och matchningstjänster.
 Vi söker handledare som brinner för service och att inom ramen för våra processer coacha och stödja arbetssökande till ny sysselsättning. Vi arbetar enligt en egen mycket strukturerad modell som definitivt har fokus på ny sysselsättning för våra kunder.
Genom en fokuserad och individuell coachning hjälper vi våra kunder att snabbt klarlägga nuläget samt skapa de underlag som krävs för en effektiv marknadsföring av kunden.


Därefter jobbar vi med 100 % fokus på att finna de möjligheter som passar kunden oavsett om det handlar om jobb, utbildning eller andra möjligheter inom ramen för kundens framtida sysselsättning.
Vi erbjuder dig en roll där du konkret bidrar till individens utveckling samtidigt som du får arbeta nära ditt lokala näringsliv.Vi söker i första hand dig som har ett bra nätverk lokalt och regionalt inom näringslivet. Du har relevant utbildning inom Beteendevetenskap, Pedagogik eller Psykologi samt minst 2 års arbetslivserfarenhet av arbete inom exempelvis arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor, karriärvägledning, arbetsledning eller rekrytering.
Du har en väl utvecklad förmåga att kommunicera rakt och tydligt, tycker om att utmana och se möjligheter, samt älskar att ge service och glädjas åt att hjälpa andra.
Du har ett naturligt driv men är ödmjuk med en förmåga att skapa glädje och entusiasm runt omkring dig. Du jobbar effektivt och för individens bästa.
Du hanterar såväl det svenska som engelska språket bra. Andra språkkunskaper är mycket meriterande.

Är du Studie- och Yrkesvägledare (SYV) blir vi glada.
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Arbetsförmedlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: http://enrival.se/lediga-tjanster/?aguid=E69269BF77704FD897E49BF46A2FB6B9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EnRival AB
Järnåkravägen 3
22225  Lund Sverige
Hemsida: www.enrival.se
  
Platsannons

Sommarvik. Brevbärare, Åstorp / Klippan

Bli en del av vårt team


Just nu söker vier som är vill arbeta som  brevbärare isommar. 
Dinaarbetsuppgifter kommer att bestå av brev-, paket-, tidnings- ochdirektreklamdistribution med bil, moped och cykel. Du arbetar med att vårdavarumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter ochreklamationer. 
Arbetet utförstill stor del utomhus, men innefattar även en del innearbete. Arbetstiderna är förlagdadagtid, kvällar, vardagar och helger. 
 
Du har vad som krävs


Det är ett kravatt du har körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser gärnaatt du har utbildning på gymnasienivå. 
Du tränarregelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då arbetet periodvis ärfysiskt krävande. 
Våra kunderupplever dig som positiv och professionell och du ger den service och kvalitetkunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit ochrespekt naturligt för dig.  
 
Vi levererar


PostNordär den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, frånoch inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag iSverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnätutvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel,distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000anställda och en omsättning på ca. 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ettsvenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Anställning skerenligt kollektivavtal. Vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifterpå rätt sätt.  
Som medarbetarei PostNord har du förmåner som omfattar både ditt arbetsliv och din fritid. 
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Dukommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrartill bättre resultat för verksamheten. 
 
Ansök


Vill du veta mer om jobbet så kontakta, Magnus Petersson 010-436 4468 
 
Rekryteringen sker löpande, dock senast 30 april. 
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kanläsa mer om PostNord som arbetsplats.  
 
För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot att höra från dig.
Publiceraddatum: 2017-02-08
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid 1-3 månaderFast lön Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=69923&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  

Platsannons

Deltidsbrandmän, 4 platser

Räddningstjänsten Söderåsen söker deltidsbrandmän till station Åstorp,
Ljungbyhed och Klippan. Räddningstjänsten Söderåsen är en organisation i Nordvästra Skåne med ca 70 anställda (varav 10 personer på heltid) som verkar i Åstorps och Klippans kommuner under en gemensam räddningsnämnd. Området är dynamiskt med ett välutvecklat utbud av handel, kultur, service, industri och utbildning. Vårt uppdrag är att sträva efter att alla ska känna sig trygga och säkra i nära samarbete med kommuninvånarna.

Vår egen utryckningsverksamhet består av tre deltidsstyrkor (Klippan, Ljungbyhed och Åstorp) samt ett brandvärn (Kvidinge). Till dessa har vi även en insatsledare (nivå 2-befäl) i beredskap som bemannas av vår heltidspersonal och förväntas kunna verka i hela Skåne Nordväst. Utöver dessa samarbetar vi tätt med övriga kommuner i Skåne Nordväst och delar bl a på bemanningen av nivå 3-befäl, inre befäl samt räddningschef i beredskap.ARBETSUPPGIFTER
Som räddningspersonal i beredskap (RIB), kommer du att jobba i grupp med samhällsviktiga uppdrag och omväxlande arbetsuppgifter. Vanligtvis har du beredskap var tredje vecka och övar ca 50-60 timmar om året. Till det tillkommer den skadeavhjälpande tiden i samband med räddningstjänstuppdrag (larm). Som beredskapsbrandman har du normalt en annan huvudanställning och huvudarbetsgivare.
Den som arbetar som räddningspersonal i beredskap, är i beredskap hemma eller på jobbet var tredje vecka. Du utrustas med personsökare och när den larmar har du 5 minuter på dig att komma till brandstationen, byta om och vara på väg med ett räddningsfordon till olyckan.

Efter antagning till tjänst som deltidsbrandman genomgår man en grundläggande utbildning, lokalt i Skåne Nordväst, för att sedan inom några år genomgå en utbildning hos MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap).

Läs mer på om detta på:
https://www.msb.se/sv/Utbildning--ovning/Utbildning/Raddningstjanst/Raddningsinsats/


KVALIFIKATIONER

Grundläggande krav:
• Bor och arbetar i respektive tätort, så att du klarar anspänningstiden på 5 min.
• Du har fullgod syn o hörsel.
• Du klarar vårt arbetsprov på rullband, läkarundersökning och kraven på arbets-EKG med godkänt resultat.
• Du klarar räddningstjänstens lämplighetstester (bl.a höjd o klaustrofobiprov).
• Du har körkort, lägst B, men beredd på att ta C-behörighet (visst bidrag betalas ut till C-kortet).
• Du är simkunnig


ÖVRIGT
Sök jobbet här på offentliga jobb eller anmäl ditt intresse på vår hemsida
Publiceraddatum: 2017-01-27
Yrkesbenämning: Brandman
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Urval och tillsättning sker löpande. Enligt avtalet RiB
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A648494
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a08b41c1-d311-4034-86a3-c07b2028f287&TK=195ce1bc-b8ff-475b-929d-595f40b0ec82
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Räddningstjänsten
Torggatan 19 B
26535  Åstorp Sverige
Hemsida: http://www.astorp.se
  

Platsannons

Sjuksköterska/Distriktssköterska - Semestervikariat

Åstorps kommun - Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorps kommun ligger i nordvästra Skåne vid foten av den vackra Söderåsen med närhet till hav, natur, kultur och fritid. Dessutom har vi goda väg- och järnvägsförbindelser i nordvästra Skåne samt med Hässleholm, Kristianstad, Malmö och Lund. Åstorp är en expanderande och attraktiv kommun med stor inflyttning av bland annat barnfamiljer.

Vi söker medarbetare som vill vara med och arbeta för att Åstorp ska fortsätta att vara en attraktiv kommun för alla att bo och leva i.
Vår värdegrund tar avstamp i orden Tydlighet, Mod, Lyhördhet, Engagemang och Kvalitet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

I Åstorps kommun har vi tobaksfri arbetstid.

Våra sjuksköterskor/distriktssköterskor längtar efter erfarna kollegor i sommar - är det Du? Då är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Vi rekryterar fortlöpande under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan.

ARBETSUPPGIFTER
Förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska/distriktssköterska inom kommunal hälso- och sjukvård.

Du ska ha ett brinnande intresse för att arbeta med kommunal hälso- och sjukvård och se det som en självklarhet att arbeta i tvärprofessionella team.

Arbetet sker i såväl särskilda boende som ordinära boende.


KVALIFIKATIONER
Leg Sjuksköterska/Distriktssköterska
B-körkort är ett krav Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande verksamhet.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter, kandidatförmedlingar eller liknande.
Publiceraddatum: 2017-01-12
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. 75-100% med helgtjänstgöring Schema. Dagtid, helgtjänstgöring Kväll, helgtjänstgöring Natt, helgtjänstgöring Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2017-06-12 , upphör: 2017-08-31 .Månadslön Åstorps kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A644253
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3a6d036c-2bc5-4b93-ae08-3d42c6782235&TK=43f87625-5305-441f-a0b1-c63ee126445a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Socialförvaltningen
Åstorps kommun
26580  ÅSTORP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Leg. Arbetsterapeut - Semestervikariat

Åstorps kommun - Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorps kommun ligger i nordvästra Skåne vid foten av den vackra Söderåsen med närhet till hav, natur, kultur och fritid. Dessutom har vi goda väg- och järnvägsförbindelser i nordvästra Skåne samt med Hässleholm, Kristianstad, Malmö och Lund. Åstorp är en expanderande och attraktiv kommun med stor inflyttning av bland annat barnfamiljer.

Vi söker medarbetare som vill vara med och arbeta för att Åstorp ska fortsätta att vara en attraktiv kommun för alla att bo och leva i.
Vår värdegrund tar avstamp i orden Tydlighet, Mod, Lyhördhet, Engagemang och Kvalitet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

I Åstorps kommun har vi tobaksfri arbetstid.

Socialförvaltningen arbetar efter visionen ”Ge varje dag ett innehåll” och utifrån värdegrunden ”Varje individ ska mötas med värdighet och respekt med utgångspunkt i att stärka den egna förmågan”. Dessa ledord ska genomsyra vår verksamhet gentemot såväl medborgare som personal.

ARBETSUPPGIFTER
Våra duktiga arbetsterapeuter behöver "ladda batterierna" i sommar - är DU den som vill komma och arbeta hos oss under tiden?

Du ska ha ett brinnande intresse för att arbeta med kommunal hälso- och sjukvård och se det som en självklarhet att arbeta i tvärprofessionella team.

Du kommer att arbeta med förekommande uppgifter för leg.arbetsterapeut och arbetet sker i såväl särskilt boende som i ordinärt boende.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad arbetsterapeut
B-körkort är ett krav
Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande verksamhet.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter, kandidatförmedlingar eller liknande.
Publiceraddatum: 2017-01-12
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. 75-100% Dagtid. Dagtid, måndag-fredag Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2017-06-12 , upphör: 2017-08-31 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A644251
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e0658a45-5672-41ad-b8e1-d1c37829342c&TK=ed4141d2-ef61-4c45-ae31-839b6fead428
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Socialförvaltningen
Åstorps kommun
26580  ÅSTORP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Leg Sjukgymnast/Fysioterapeut - Semestervikariat

Åstorps kommun - Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorps kommun ligger i nordvästra Skåne vid foten av den vackra Söderåsen med närhet till hav, natur, kultur och fritid. Dessutom har vi goda väg- och järnvägsförbindelser i nordvästra Skåne samt med Hässleholm, Kristianstad, Malmö och Lund. Åstorp är en expanderande och attraktiv kommun med stor inflyttning av bland annat barnfamiljer.

Vi söker medarbetare som vill vara med och arbeta för att Åstorp ska fortsätta att vara en attraktiv kommun för alla att bo och leva i. Under de senaste åren har vi i hela kommunen arbetat mycket med kommunens organisationskultur, vilket utmynnat i ett värdegrundsdokument som ska genomsyra alla verksamheter. Huvudrubrikerna för både ledare och medarbetare är Tydlighet, Mod, Lyhördhet, Engagemang och Kvalitet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

I Åstorps kommun har vi tobaksfri arbetstid.

Socialförvaltningen arbetar efter visionen ”Ge varje dag ett innehåll” och utifrån värdegrunden ”Varje individ ska mötas med värdighet och respekt med utgångspunkt i att stärka den egna förmågan”. Dessa ledord ska genomsyra vår verksamhet gentemot såväl medborgare som personal.

Våra duktiga sjukgymnaster behöver vara lediga i sommar därför söker vi DIG som vill arbeta som semestervikarie hos oss.

ARBETSUPPGIFTER
Förekommande arbetsuppgifter för en leg sjukgymnast/fysioterapeut inom kommunens hälso- och sjukvårdsverksamhet.

Du måste även ha ett brinnande intresse för att arbeta med hälso- och sjukvård och ser det som en självklarhet att arbeta i tvärprofessionella team.


KVALIFIKATIONER
Leg. Sjukgymnast/Fysioterapeut

B-körkort

För att arbetet ska fungera behöver du ha erfarenhet av yrket.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter, kandidatförmedlingar eller liknande.
Publiceraddatum: 2017-01-12
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. 75-100% Dagtid. Måndag - Fredag Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2017-06-12 , upphör: 2017-08-31 Semestervikariat.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A644248
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5c266c30-8d49-4caf-baeb-e2dcdaf5328e&TK=3e01b4c7-e9e4-4724-9f71-3f558253e5f4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åstorps kommun, Socialförvaltningen
Åstorps kommun
26580  ÅSTORP Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Asiatisk kock

Verksamhetsbeskrivning
Asiatisk restaurang


Arbetsuppgifter
Kock inom det asiatiska köketUtbildning/Erfarenhet
Utbildad kock,
Erfarenhet av kinesiskt, thai samt japanska köket.
Publiceraddatum: 2016-05-02
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidRestaurangen har öppet mellan kl: vardagar 10-20, lö-sö 10-17Fast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Arbetsgivaren vill att intresserade tar kontakt per telefon: 072-2222988
Arbetsplats: 
Adress: Khai & Mui AB
Familia Köpcentrum, Dragaregatan 7
26061  HYLLINGE 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal