Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 14:00

Lediga jobb i Årjängs kommun (1765), Värmlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 939
Täthet7,05Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 653,04Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 409,44Landareal (km²)
Sjö243,60Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Sjusköterska natt

Är du intresserad av att jobba natt i en kommun där du får utnyttja all din potential och kunskap i ditt vårdarbete?
Då kan detta vara något för dig.
Vi söker en sjuksköterska till Årjäng som ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland mitt i mellan Oslo och Karlstad utmed E18

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som sjuksköterska på natten inom Årjängs kommuns hemsjukvård är ett varierande,kul och utmanande arbete . Du kommer att ansvara över den Hälso-och sjukvård som utförs på natten , göra bedömningar, utföra ordinerade insatser. Du arbetar tätt tillsammans med kommunens nattpatrull.
Van bilförare och inte rädd för mörker är en bra egenskap för detta arbete

KVALIFIKATIONER
Leg. sjuksköterska med erfarenhet

Erfarenhet krävs. Körkort för bil erfodras


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Schema. TillsvidareanställningMånadslön Arbeta 64% få lön för 73%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens: A732518
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4c7d9d0d-343d-4988-81c5-76170ace95f2&TK=bad8a424-1b4a-4d40-9967-a139d1ece5bd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Årjängs kommun
67229  ÅRJÄNG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare

Årjängs kommuns vision är att bli Värmlands tillväxtkommun. En modern kommun med tillväxt i fokus, där vi prioriterar hållbar utveckling både ekonomiskt, ekologiskt och socialt. Vi vill ha ett öppet och välkomnande samhälle med en levande landsbygd. I Årjängs kommun finns det utrymme för nya människor och idéer.
Inom kommunen arbetar det cirka 1100 personer för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Inom barnomsorg, grundskola och gymnasium har vi cirka 2500 barn och ungdomar.

ARBETSUPPGIFTER
Ser du som förskollärare fördelarna med nedanstående punkter då skall du söka jobb hos oss!
• Gemensam reflektionstid för arbetsgruppen på dagtid!
• Få ingå i ett arbetslag där du tar ansvar som pedagogisk ledare eller trygghetsperson.
• Ha goda möjligheter till kompetensutveckling!
• Arbetsgivaren tillhandahåller arbetskläder!
• Friskvårdspeng!

Den pedagogiska ledaren ansvarar för det systematiska kvalitetsarbetet utifrån läroplan. Trygghetspersoner utvecklar arbetet mot kränkande behandling och diskriminering. Den tredje medarbetaren i arbetslaget utvecklar arbetet med hälsa och rörelse som är ett av de prioriterade målen för förskolan.

Du kommer att ingå i kommunens övergripande nätverk för förskollärare.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarutbildning med lärarlegitimation.
Körkort.

Vi ser fram emot att du som utbildad förskollärare vill arbeta hos oss och vara med att utveckla förskolan i en riktning där en trygg och tillåtande lärandemiljö står i fokus.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Tveka inte att ansöka så fort som möjligt då vi har behov av utbildad personal redan nu.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-13
Referens: A716493
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ea765796-8c0b-4a6a-a277-4d0efb3c7e92&TK=041fd95b-ee51-43ab-bce8-4f76a56cd19b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Årjängs kommun, Utbildning- och barnomsorg
Box 906
67229  ÅRJÄNG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Butikssäljare till Life Töcksfors som älskar livet!

Varje dag kliver några tusen människor in i en Life-butik någonstans i Sverige, Norge, eller Finland. Och det blir fler varje dag. Life växer och allt fler tar hjälp av våra produkter för att äta rätt, sova gott och må bra.

För att uppfylla våra kunders behov behöver vi kompetenta, engagerade, och omtänksamma medarbetare med ett brinnande intresse för – och massor av kunskap om – hälsa.

Är det dig vi söker? 

 

 

Om tjänsten
Life Töcksfors söker butikssäljare som älskar livet!

Vi söker en vass butikssäljare som vill hjälpa våra kunder att hålla sig naturligt friska genom att få en bättre balans mellan kost, motion och vila. Genom att alltid bemöta kunden utifrån vår kvalitetsstämpel ”Expert advice from people who care” når vi vår målsättning att våra kunder alltid ska vilja komma tillbaka till våra butiker. Tycker du att det här låter sunt – ja då passar du hos oss!

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och service, med goda resultat i ryggen, samt en fullständig gymnasieutbildning. Eftersom du är Lifes ansikte utåt lägger vi stor vikt vid att du är utåtriktad och tycker om att möta människor i en rådgivande och säljande roll. Du behärskar det svenska och engelska språket väl och kan lätt uttrycka dig i både tal och skrift. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, är självgående och van vid att ta egna initiativ. Erfarenhet och kunskaper inom försäljning i butik samt även kost, motion och hälsa är starkt meriterande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Försäljning 
• Informera och ge råd kring våra produkter 
• Ansvara för att varje kundmöte i butiken blir en positiv upplevelse
• Ta emot varuleveranser 
• Se till att butiken är fräsch och representativ för våra kunder
• Kassaredovisningar

Nästa steg
Intervjuer sker löpande, ju snabbare du skickar in din ansökan desto bättre. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning, om ca 14h/v och med start så snart som möjligt. Vi är anslutna till kollektivavtal för anställda inom Handels. Branschen är kvinnodominerad och då vi strävar efter en jämnare könsfördelning hos oss ser vi gärna manliga sökande. Varmt välkommen med din ansökan senast den 11 december 2017. Tillsättning enligt överenskommelse.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Om Life
 Life* är den marknadsledande hälsokedjan i Norden med totalt 438 butiker** fördelat på Sverige, Norge och Finland och cirka 775 000 klubbmedlemmar. Lifekoncernen har 424 anställda och omsatte 1,4 miljarder SEK 2014. Totalt, inklusive medlems- och franchise-butiker omsätter Life* i Sverige, Norge, Finland och Danmark 2,0 miljarder SEK.

* Life innefattar Lifekoncernen inkl Lifes medlems- och franchisebutiker.

** Lifekoncernen äger och driver 151 butiker
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referens:
Webbplats: http://www.lifebutiken.se/om-life/jobba-pa-life/lediga-tjanster?rmpage=job&rmjob=356
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Life
Älverudsvägen 1
67010  Töcksfors Sverige
Hemsida: http://www.lifebutiken.se
  
Platsannons

Teknisk Produktionschef till Töcksfors

Om kunden
Har du nån gång gått ut från affären och funderat på hur papperskassen i din hand har kommit till? En pappersbärkasse är ett genuint och miljövänligt val som är lätt att packa i och som rymmer mycket! Den 1 juni blev alla affärer och företag som säljer eller ger bort plastkassar skyldiga att informera om hur dessa påverkar miljön. I Töcksfors tillverkar Norbag drygt tjugo miljoner papperskassar årligen och efter de nya EU-direktiven har efterfrågan ökat dramatiskt. Som en av marknadens ledande aktörer har man de flesta dagligvarukedjor som kunder, dessutom tillverkar man en rad specialpåsar för t.ex. potatis och kompostering. Norbag är ett innovativt företag som arbetar med förnyelsebara råvaror och en klimatsmart tillverkningsprocess i en framtidsbransch som du nu har möjlighet att lära dig mer om...

Dina arbetsuppgifter
Till produktionsenheten i Töcksfors söker man nu en produktionserfaren ingenjör/tekniker som trivs i en teknisk roll med planering, dokumentation, utveckling och förbättringsarbete. Företaget har 2017 investerat i två nya produktionslinor, det handlar om att utveckla dem bl.a. genom systematiskt förbättringsarbete för att öka tillgängligheten. Du jobba med analyser av nyckeltal för att mäta produktionseffektivitet och öka tillgängligheten i maskinparken samt systematiskt samla in och analysera störningsfaktorer och planera förebyggande underhåll och förbättringsåtgärder. Företaget är på väg att FSC-certifiera sig och det är en del arbete med det. Andra arbetsuppgifter är att ta emot order, beställa material och tilldela resurser.

Rollen innebär att du sitter i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Du har goda möjligheter att påverka innehållet i tjänsten, men den kommer att ha en tekniskt administrativ karaktär och innehålla både planering och teknik. Till din hjälp har du en operativ produktionschef som har personalansvaret ute i verksamheten. Det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig eftersom företaget är under kraftig tillväxt. För dagen omsätter man ca 70 mkr med 35 anställda.


Din profil
Branscherfarenhet i sig är inte viktig, men vi söker efter dig som har erfarenhet av produktion, logistik och planering m.m. I din utbildning på ky- eller högskolenivå har du lärt dig verktyg för att systematiskt utveckla en verksamhet genom att bl.a. arbeta med nyckeltal. För att lyckas är det nödvändigt att du är teknisk och har lätt för att förstå avancerad tillverkningsutrustning. Det är en fördel om du har erfarenhet av affärssystemet Monitor samt har jobbat som produktionstekniker eller planerare. Bra också om du har erfarenhet av att leda, strukturera och planera produktion och bygga produktionsstruktur. Nyckelkompetenser här är kreativitet, social kompetens samt att kunna argumentera för sig.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referens: 1227
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1227
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  

Platsannons

Klasslärare till mellanstadiet Töcksfors skola

Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. Det finns goda pendlingsmöjligheter från både Arvika, Bengtsfors, Karlstad och Säffle.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en klasslärare till mellanstadiet Åk 4-6 vid Töcksfors skola. Tjänsten innebär att du har delat mentorskap med en kollega i åk 6. Klassen är på 30 elever som jobbar i två grupper med 15 elever i varje. I tjänsten ingår undervisning i främst matte och So ämnena.
Vi söker dig som vill jobba med elever på mellanstadiet och som är sugen på ett samarbete med årskurserna under och över klassen. På Töcksfors skola hamnar du i ett positivt och trevligt arbetslag som är vana att stötta varandra i vardagen. Vi har ett väl fungerade stödsystem för de elever som behöver något utöver den ordinarie undervisningen.
Här startar skoldagen kl 8.00 och avslutas 14.20 alla dagar utom fredagar då alla slutar 12.40. Vi ses på arbetsplatsträffar en gång i veckan där vi har tydliga teman för varje träff. Vi är i en ständig förändring och utveckling. Just nu jobbar vi bland annat mycket kring elevers trivsel, elevers måluppfyllelse samt pedagogiska planeringar.

På skolan finns speciallärare, specialpedagog, kurator och skolsköterska och genom elevhälsan finns tillgång till skolpsykolog och skolläkare.

Vi ser fram emot att du som legitimerad lärare utifrån profileringen ovan vill arbeta hos oss och vara med att utveckla skolan i en riktning där en trygg och tillåtande lärandemiljö står i fokus.

Varm välkommen med din ansökan.KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har lärarexamen och lärarlegitimation.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 , upphör: 2018-06-21 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: A731743
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3abb44c3-7980-4ed7-938d-888aa3b5a843&TK=8c0cb89c-69bb-47e1-ba66-affde1e231aa
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Årjängs kommun, Utbildning- och barnomsorg
Box 906
67229  ÅRJÄNG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Ledsagare och kontaktpersoner

ARBETSUPPGIFTER
Årjängs kommun söker ledsagare och kontaktpersoner till våra verksamheter inom LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) och SoL (Socialtjänstlagen).

Arbetsbeskrivning

• Som ledsagare är du en följeslagare som hjälper personer med funktionsnedsättning att lättare komma ut i samhället och på så sätt bryta social isolering. Det kan till exempel handla om att hjälpa att ta sig till och från olika aktiviteter.


• Som kontaktperson är man ett stöd och en vän. Man träffas och gör något tillsammans som till exempel promenera, fika, gå på bio eller bara sitta och prata. En viktig uppgift är att bryta personens isolering genom gemenskap, vara ett stöd i fritidsaktiviteter samt ge råd och stöd i vardagssituationer.

Att vara ledsagare och kontaktperson är att ge en personlig service och anpassa sig efter personens individuella behov.

Rekrytering kommer att ske löpande.

Vi tar gärna emot ert intresse via mail till Malin eller Helen.KVALIFIKATIONER
Du ska vara intresserad av att hjälpa människor till en bättre livssituation.

Ingen erfarenhet krävs.

För uppdraget krävs utdrag från belastningsregistret.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Ledsagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, upphör: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: A731549
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=543b970f-42f5-4917-81a0-3800f0cd67da&TK=6ccdaf5c-960e-4cb2-bf1e-ef287d4a4d17
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Årjängs kommun
67229  ÅRJÄNG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Butikschef

Vape säljer elektroniska cigaretter som är en batteridriven apparat som ofta kan likna en cigarett.

Vi söker nu en butikschef till vår butik som vi kommer att öppna i Töcksfors.
Du skall vara servceminded och kunna hand om butiken.
Det är ett stort + om man har kunskap inom eciggaretter.

Är du intresserad, så skicka ansökan till: jimmy@bbsmobler.se
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTorsdag - Söndag, kan bli mer på längre på sikt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vape Stockholm AB

11350  STOCKHOLM 
Hemsida:
  
Platsannons

Distriktssköterska/sjuksköterska, vårdcentralen Årjäng

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Vill du vara med och utveckla öppenvården vidare hos oss på Årjängs vårdcentral?
Är du distriktssköterska/sjuksköterska och intresserad av ett omväxlande arbete med goda möjligheter till utveckling? Öppenvården i Värmland är inne i en intensiv utvecklingsfas och många nya arbetssätt är på gång. Behovsstyrd och jämlik vård är några nyckelord.

ARBETSUPPGIFTER
Vi kan erbjuda ett stimulerande och omväxlande arbete med goda möjligheter till utveckling och specialisering. Du kommer att jobba med mottagning, telefonrådgivning och att ta emot patienter som söker akut samt planerad mottagning.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara utbildad distriktssköterska eller sjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för att du ska trivas hos oss bör du se dig själv som "en i laget" där alla gemensamt jobbar mot en god patientsäkerhet och en bra arbetsmiljö. Har du vidareutbildat dig inom astma/KOL, demens, hjärtsvikt eller hypertoni är detta meriterande. Även intresse för vidareutveckling inom dessa områden ses som positivt. Ett flexibelt och engagerat förhållningssätt med fokus på gott bemötande av patienten är centralt.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se
"Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9"

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: Dnr CSK/174710
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=440d5184-3b68-4e3c-b961-7f86ac5b4bb8&TK=8cbd97ab-5010-4de4-9c3a-74eeb89e8e4f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Division allmänmedicin
Landstinget i Värmland
65005  Karlstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Legitimerad lärare i Matematik/teknik åk 7-9

Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. Det finns goda pendlingsmöjligheter från både Arvika, Bengtsfors, Karlstad och Säffle.

ARBETSUPPGIFTER
Nordmarkens skola ligger i södra delen av Årjängs tätort och är kommunens största skola. Det är en F-9-skola med cirka 700 elever och drygt 100 personal. F-6 ligger i äldre byggnader men planeringen för renovering är i full gång. 7-9 finns i helt nybyggda lokaler där även 3-6 har undervisning i flera praktiska ämnen. Fritidshem, särskola, mottagningsenhet och förberedelseklass finns också på området.

Vi har ett välfungerande stödsystem som siktar på att fånga upp eleverna snabbt och sätta in stöd tidigt. På skolan finns speciallärare, specialpedagog, kurator, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare och genom elevhälsan finns tillgång till skolpsykolog och skolläkare.

Skolan använder sig av modern teknik vilket innebär att varje klassrum i det nya högstadiet har interaktiva tavlor och det finns elevplattor till alla elever. När renoveringen är klar kommer även F-6 ha den senaste tekniken på plats men redan nu har flera klassrum interaktiva tavlor och ett antal bärbara elevdatorer.

Mentorskap ingår.

Vi ser fram emot att du som legitimerad lärare utifrån profileringen ovan vill arbeta hos oss och vara med att utveckla skolan i en riktning där en trygg och tillåtande lärandemiljö står i fokus.


KVALIFIKATIONER
Lärarexamen.
Lärarlegitimation.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 20180108 eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att inledas med en provanställning.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: A730394
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1d777fc2-b90e-496b-92fe-eed83370ead5&TK=44fe8075-2d52-49ef-a2ab-fd48c42f1da0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Årjängs kommun, Utbildning- och barnomsorg
Box 906
67229  ÅRJÄNG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Legitimerad lärare i Matematik/No åk 7-9

Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. Det finns goda pendlingsmöjligheter från både Arvika, Bengtsfors, Karlstad och Säffle.

ARBETSUPPGIFTER
Nordmarkens skola ligger i södra delen av Årjängs tätort och är kommunens största skola. Det är en F-9-skola med cirka 700 elever och drygt 100 personal. F-6 ligger i äldre byggnader men planeringen för renovering är i full gång. 7-9 finns i helt nybyggda lokaler där även 3-6 har undervisning i flera praktiska ämnen. Fritidshem, särskola, mottagningsenhet och förberedelseklass finns också på området.

Vi har ett välfungerande stödsystem som siktar på att fånga upp eleverna snabbt och sätta in stöd tidigt. På skolan finns speciallärare, specialpedagog, kurator, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare och genom elevhälsan finns tillgång till skolpsykolog och skolläkare.

Skolan använder sig av modern teknik vilket innebär att varje klassrum i det nya högstadiet har interaktiva tavlor och det finns elevplattor till alla elever. När renoveringen är klar kommer även F-6 ha den senaste tekniken på plats men redan nu har flera klassrum interaktiva tavlor och ett antal bärbara elevdatorer.
Mentorskap ingår.
Vi ser fram emot att du som legitimerad lärare utifrån profileringen ovan vill arbeta hos oss och vara med att utveckla skolan i en riktning där en trygg och tillåtande lärandemiljö står i fokus.


KVALIFIKATIONER
Lärarexamen
Lärarlegitimation

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 20171227 eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att inledas med en provanställning.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: A730384
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=180f8929-ac69-4199-9559-efd3df835f9f&TK=10bb215b-9a3b-4539-8ed8-d35e792b2861
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Årjängs kommun, Utbildning- och barnomsorg
Box 906
67229  ÅRJÄNG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Distriktssköterska/BVC-sköterska, familjecentralen Årjäng

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Till familjecentralen i Årjäng söker vi nu en distriktssköterska/BVC-sköterska.
Familjecentralen medverkar till att alla nyfödda får en bra start i livet. Vi ingår i öppenvården område västra och samarbetar med familjecentralerna i Arvika och Eda. I familjecentralen har vi även ett nära samarbete mellan landsting och kommun där vi utöver barnavårdscentral erbjuder barnmorskemottagning, ungdomsmottagning, föräldragrupper, babymassage, öppen förskola och extra stöd till barn och föräldrar efter behov.

ARBETSUPPGIFTER
Som BVC-sköterska ger du hjälp och stöttning till familjen och utför fastlagt vaccinationsprogram för barn 0-6 år. Tillsammans med föräldern följer du barnets utveckling fram till skolålder.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska. Du ska ha lätt för att samarbeta med alla yrkeskategorier, hög ansvarskänsla och vara positiv till utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för att du ska trivas hos oss bör du trivas med att styra din egen dag och ta ett stort ansvar för den dagliga verksamheten. Då arbetet bland annat innebär hembesök är B- körkort ett krav och en förutsättning.
Erfarenhet som BVC-sköterska är meriterande.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se
"Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9"

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 3 januari 2018 eller enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: Dnr CSK/174130
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=09414ce8-2db3-48fb-a22c-6938f996bc5c&TK=b3680d49-3c53-443b-ba8e-6f54507ac782
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Division allmänmedicin
Landstinget i Värmland
65005  Karlstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Leg.Fysioterapeut

Vill du vara med att skapa bara dagar för Årjängsborna och samtidigt vara med i en kommun under utveckling. Du kommer att jobba i den lilla kommunen med korta beslutsvägar och ett tätt samarbete mellan professionerna kring våra patienter.
Hos oss kommer du att jobba i en liten grupp av fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehab assistenter samt en hjälpmedelstekniker.
Årjäng ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland mitt i mellan Oslo och Karlstad utmed E18

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av sjukgymnast , arbetsterapeut samt rehabassistent. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete som sker mot ordinärt boende samt korttidsavdelning med rehabiliteringsplatser. Vi bedriver också hem /dagrehab för patienter i ordinärt boende

KVALIFIKATIONER
Leg Fysioterapeut med arbetserfarenhet
Körkort för bil är ett krav

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Efter överrenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: A729849
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3591af24-d3a6-4feb-b308-16a3283ac1e6&TK=2d8b0ad0-9ca3-4f5a-b3b8-8f654b3a5764
Epostadress: eva.andreasson@arjang.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Årjängs kommun
67229  ÅRJÄNG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Resurs åk 3 Töcksfors skola

Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. Det finns goda pendlingsmöjligheter från både Arvika, Bengtsfors, Karlstad och Säffle.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär att delta i åk 3 vid Töcksfors skola för att stötta elev/ elever i sin skoldag.
Tjänsten innebär att finnas som vuxen och vara en god förebild för elev/ eleverna och att samarbeta tätt med mentor i åk 3 och det övriga kollegiet.
Viss undervisningstid kan bli aktuell efter behov. Arbetstiden är förlagd till förmiddagar Mån-Torsd.
På Töcksfors skola hamnar du i ett positivt och trevligt arbetslag som är vana att stötta varandra i vardagen.

KVALIFIKATIONER
Utbildning som arbetsgivaren finner lämplig.
Tidigare yrkeserfarenhet.
Körkort

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50% Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: A729728
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=23675a9c-5e81-4acc-a156-16404edbc697&TK=b99620ab-4357-45f1-98e0-e7d98e893151
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Årjängs kommun, Utbildning- och barnomsorg
Box 906
67229  ÅRJÄNG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Resursperson vid Holmedals skola

Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. Det finns goda pendlingsmöjligheter från både Arvika, Bengtsfors, Karlstad och Säffle.

ARBETSUPPGIFTER
Vår lediga tjänst innebär en del av arbetstiden i skolan och en viss del på fritids. Arbetet är organiserat i olika team med att stötta enskilda elever.
Då vi strävar efter en jämlik könsfördelning i vår organisation ser vi gärna manliga sökanden till vår lediga tjänst.
Holmedals skola är liten hemtrevlig skola med ett tätt samarbete i lärarlaget vilket ger en hemtrevlig stämning över hela skolan!

Är detta utmaningen för dig så tveka inte att söka vår lediga tjänst.

KVALIFIKATIONER
Lämpliga studier och tidigare yrkeserfarenhet.

Vi tror att du som söker tjänsten hos oss är duktig på att samarbeta och har ett lösningsfokuserat arbetssätt.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 75-90% Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde till tjänsten snarast., upphör: Tjänsten är tidsbegränsad till 20180621 men tiden kan komma att förlängas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: A729698
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=56fe18d6-32eb-43ec-be87-dd4ce18131a1&TK=0058afe2-c507-4bb4-9d90-dd2b00ef3288
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Årjängs kommun, Utbildning- och barnomsorg
Box 906
67229  ÅRJÄNG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Ventilationstekniker i Västra Värmlad/Oslo

Du kommer arbeta med injustering av luftflöden, felsökning på ventilationssystem samt mindre servicearbeten.

Du kommer arbeta fritt med egna projekt och har därför mycket kundkontakt.

Arbetsplatsen kommer i huvudsak vara i Oslo-området men med viss del i Årjäng med omnejd.

Du ska ha erfarenhet från ventilationsbranschen och gärna ha arbetat med service samt injustering av luftflöden.

OVK-behörighet är ett stort plus.

Nordmarkens Ventilationskontroll är ett litet serviceföretag i ventilationsbranschen. Vi arbetar främst med OVK-besiktningar samt injustering av luftflöden.

Vi är verksamma i Oslo, västra Värmland samt Dalsland.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Ventilationstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDet kommer att börja som en 6 månaders provanställning som övergår i en fast tjänst om allt fungerar som det ska.Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mattias@nordmarkensvent.se
Övrigt: Skicka ett mail med info om dig själv samt en beskrivning av din arbetslivserfarenhet.
Arbetsplats: 
Adress: Nordmarkens Ventilationskontroll
Östtomtvägen 41
67231  Årjäng Sverige
Hemsida: http://www.nordmarkensvent.se
  
Platsannons

Sjukgymnast till Årjäng

Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker en sjukgymnast till Årjäng.
Period: omgående och 6 månader framåt, ev. längre.

Din profil
Sjukgymnast med några års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 992
Webbplats: https://cv-shvab.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=992
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ofelia Vård AB
Vasagatan 45
41137  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.ofelia.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut till Årjäng

Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker en arbetsterapeut till Årjäng.
Period: omgående och 6 månader framåt, ev. längre.

Din profil
Arbetsterapeut med några års erfarenehet.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 991
Webbplats: https://cv-shvab.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=991
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ofelia Vård AB
Vasagatan 45
41137  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.ofelia.se
  

Platsannons

Extrajobb butik Nille i Töckfors

Retail Staffing - "We love retail"

Sedan starten 2014 har vi snabbt vuxit tack vare vårt smarta och moderna bemanningslösning och duktiga medarbetare. Vi skapar mer tid till aktiv försäljning och kundfokus.

Vi samarbetar med rikstäckande butikskedjor inom detaljhandeln när det gäller att rekrytera och bemanna butikssäljare till butik och finns idag med pooler i Stockholm, Göteborg, Skåne samt Linköping/Norrköping området.

Vi erbjuder våra kunder att enkelt bemanna sin butiker med egen person i första hand och i andra hand hyra in våra duktiga butikssäljare som kan arbeta när behovet är som störst.

Vi erbjuder våra kandidater att arbeta hos oss i världens bästa bransch som uthyrd via vår staffingpool eller som anställd direkt hos kund.

Retail Staffing Sverige AB är medlem i bemanningsföretagen Almega och följer alla gällande kollektivavtal.

Vi har samarbete med Nille, m.fl. butikskedjor och har bemanningspool för Nille i Töckfors/Karlstad/Kristinehamn/Karlskoga/Örebro

Därför söker vi dig som är EGENFÖRETAGARE eller STUDENT för omgående anställning och som brinner för retail och har tidigare erfarenhet från butik. Tjänsterna skall tillsättas omgående och tillsvidare, viktigt är att du också kan arbeta mycket inför och under julförsäljningen. 

De vi anställer måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning (studier eller fast jobb) på minst 50% eller ha eget företag. Om du är anställd på mindre än 50% eller är arbetslös kan vi tyvärr inte anställa dig då vårt kollektivavtal reglerar anställningsformen och tjänsten hos oss räknas som ett extrajobb.

Som medarbetare hos Retail Staffing är du vår viktigaste ambassadör och vårt ansikte utåt. Du känner dig stolt över din roll, gillar människor och överträffar alltid kundens förväntningar.

Du är anställd på Retail Staffing och arbetar som säljare både i kassan, på golvet eller på lagret ute i våra kunders butiker. Då tjänsten är en behovsanställning, så har du inga fasta tider, utan jobbar när behovet dyker upp och ambulerar mellan de olika butikerna.

Arbetsuppgifter:
- Du utför butikens ordinarie arbetsuppgifter, vilket innebär både sälj, kassa, plock, lager
- Du ger alltid god service i den butik du jobbar i
- Du är engagerad och jobbar aktivt mot butikens mål
- Du är social och vill bidra till härlig stämning

Vi söker dig som:
- Har arbetat i butik tidigare
- Har avslutat gymnasiet samt är minst 18 år
- Om du är student behöver det vara på minst 50%
- Om du är egenföretagare måste du ha F-skattesedel
- Om du har deltidsjobb, så måste du ha kontrakt på minst 50% och ej vara tim-, extra- eller behovsanställd
- Meriterande om du har körtkort och tillgång till bil 

Som person:
- Har god fysik och gillar att "hugga i"
- Har erfarenhet av service och brinner för mötet med kunden
- Gillar att lära dig nya saker
- Är stresstålig, flexibel och gillar högt tempo
- Kan arbeta oregelbundna tider och hoppa in med kort varsel
- Kan arbeta minst 2 dagar vardagar i veckan samt helg
- Tycker det är kul med nya arbetsplatser och nya kollegor

Vi erbjuder:
- Roliga uppdrag hos våra kunder
- Flexibla arbetstider, du jobbar när du vill och kan
- Möjlighet till anställning hos kund

Vi på Retail Staffing:
Ser våra medarbetare som det viktigaste vi har. Vi är stolta över att de vill jobba hos just oss och vill att de ska känna sig stolta över att representera Retail Staffing. Du får inte bara branscherfarenhet utan även ett brett kontaktnät och möjligheter att utvecklas i din roll som butikssäljare.

Vi på Retail Staffing har många års erfarenhet av retail och vill gärna dela med oss av den kunskapen till våra medarbetare. Att jobba på Retail Staffing ska ge dig mer än bara ett extrajobb.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

VI TAR ENDAST EMOT ANSÖKNINGAR VIA HEMSIDA. ANSÖKNINGAR SKICKADE PER MAIL KOMMER INTE ATT REGISTERAS.

Välkommen med din ansökan!

Retail Staffing - "We love retail"
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidVarierande Behov / timFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Pool Töckfors Nille
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17606-retail-recruitment-rjang-extrajobb-butik-nille-i-tockfors/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail staffing - Bemanning/Rekrytering butik
Drottninggatan 31
41114  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.retailstaffing.se
  

Platsannons

Fysioterapeut söks till Kvarnåsen i Årjäng/Solgården i Töcksfors

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Förenade Care driver vård- och omsorgsboendena Kvarnåsen i Årjäng och Solgården i Töcksfors. Kvarnåsen har 95 boendeplatser fördelade på åtta enheter, varav tre enheter med totalt 26 platser för personer med demenssjukdom. Två platser finns för växelvård och på Kvarnåsen finns även kommunens korttids- och rehabverksamhet. Solgården har 44 boendeplatser fördelade på fem enheter, varav en enhet med åtta platser för personer med demenssjukdom. På både Kvarnåsen och Solgården finns en dagverksamhet som är öppen för de boende samt för pensionärer i ordinärt boende.

På Kvarnåsen respektive Solgården består personalteamet av verksamhetschef, gruppledare, sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, Leva Livet-ombud, omvårdnadspersonal och vaktmästare. Fysioterapeuten är gemensam för de båda boendena. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har arbetat ett antal år som sjukgymnast, är lugn och trygg i din arbetsroll. Som person är du självständig och tydlig men lyhörd samt bidrar med en positiv anda på verksamheten. Du har vårdtagarnas bästa i fokus.

KVALIFIKATIONER OCH ARBETSUPPGIFTER
Du har svensk legitimation som Fysioterapeut och gärna erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Du har ett flexibelt och kreativt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat och se helheten i verksamheten. Du skall ha en positiv människosyn med stor tillit till medarbetarna, utgå från att alla vill och kan ta ansvar.

Du ansvarar för rehabiliterande bedömningar och behandlingar. Du har ett ansvar för utbildning och handledning av övrig omvårdnadspersonal samt har ett nära samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal.

Du som söker skall vara rehabiliteringsintresserad, ansvarstagande, flexibel med god samarbetsförmåga samt vara pedagogisk i din handledning av personal. Du har vårdtagarnas bästa i fokus och tycker om att arbeta med verksamhetsutveckling.

Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL och ha god datakunskap. Meriterande är kunskap inom SoL. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Rehab ingår i ledningsgruppen tillsammans med enhetschefer och ansvarig verksamhetschef. I tjänsten ingår också kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten. Förenade Care är multisite certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du kommer att erbjudas utbildning i kvalitetledningssystemet.
För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift.

KRAV
Körkort

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Deltid 75% Sysselsättninggrad kan diskuteras.  Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.  Arbetstid fördelad på Kvarnåsen i Årjäng och Solgården i Töcksfors.

LÖN
Månadslön. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enlig överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Se nederst på sidan.


Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Höjdrodergatan 19
212 39 Malmö

Vårt motto är

Omtanke-Vänlighet-Service

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Sysselsättningsgrad kan diskuteras.Månadslön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://www.forenadecare.com/arbeta_hos_oss/lediga_jobb/?rmpage=job&rmjob=1449
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Förenade Care
Kvarnåsgatan 13
67230  årjäng Sverige
Hemsida: http://www.forenadecare.com
  

Platsannons

Arbetsterapeut, heltid i Årjängs kommun

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN:

Förenade Care driver vård- och omsorgsboendena Kvarnåsen i Årjäng och Solgården i Töcksfors på uppdrag av Årjängs kommun.

Kvarnåsen har 95 lägenheter fördelade på åtta avdelningar, varav tre avdelningar med totalt 26 lägenheter finns för personer med demenssjukdom. Två platser finns för växelvård och på Kvarnåsen finns också kommunens korttids-och rehabverksamhet. Solgården har 44 lägenheter fördelade på fem avdelningar, varav en avdelning med åtta lägenheter finns för personer med demenssjukdom. På både Kvarnåsen och Solgården finns en dagverksamhet som är öppen för de boende samt för pensionärer i ordinärt boende. Arbetsterapeuten är gemensam för de båda boendena. Teamen på boendena består av verksamhetschef, gruppledare, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, leva livet inspiratör, omvårdnadspersonal och vaktmästare. Vårt motto i arbetet är omtanke – vänlighet – service – som vi önskar ska spegla alla våra relationer. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både de boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet - Service.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har erfarenhet av att arbeta som arbetsterapeut, är lugn och trygg i din arbetsroll. Som person är du självständig och tydlig men lyhörd samt bidrar med en positiv anda på verksamheten. Du har de boendes bästa i fokus.

ARBETSUPPGIFTER: 

 
Du har svensk legitimation som arbetsterapeut och gärna erfarenhet från demens -, somatisk- eller geriatrisk vård. Du har ett flexibelt och kreativt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat och se helheten i verksamheten. Du skall ha en positiv människosyn med stor tillit till medarbetarna, och utgå från att alla vill och kan ta ansvar. Du ansvarar för sedvanliga arbetsterapeutiska bedömningar och behandlingar. Du har ett ansvar för utbildning och handledning av övrig omvårdnadspersonal samt har ett nära samarbete med fysioterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Du som söker skall vara rehabiliteringsintresserad, ansvarstagande, flexibel med god samarbetsförmåga samt vara pedagogisk i din handledning av personal. Du har de boendes bästa i fokus och tycker om verksamhetsutveckling. Du skall ha god kännedom i dokumentation i HSL och har god datakunskap. Meriterande är kunskap inom SOL. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Rehab ingår i ledningsgruppen tillsammans med enhetschefer och ansvarig verksamhetschef. 

I tjänsten ingår också kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten. Förenade 
Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du kommer att erbjudas utbildning i kvalitetsledningssystemet. För dokumentationen måste du behärska svenska språket i tal och skrift. Körkort är ett krav. 

KVALIFIKATIONER:

 
Legitimerad arbetsterapeut.

KRAV:

 
Körkort, behärska svenska språket i tal och skrift.

ARBETSTID/VARAKTIGHET:

 
Tillsvidareanställning, provanställning i 6 månader tillämpas.

Heltid månd-fredag Sysselsättningsgrad kan diskuteras

Arbetstid fördelad mellan Kvarnåsen i Årjäng och Solgården i Töcksfors.

TILLTRÄDE:

 
Snarast eller enligt överenskommelse.

LÖN:

 
Individuell lön. Månadslön. 
 
ANSÖKAN:

 
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Se kontaktuppgifter nedan.

 


Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Höjdrodergatan 19
212 39 Malmö

Vårt motto är

Omtanke-Vänlighet-Service

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön. Månadslön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://www.forenadecare.com/arbeta_hos_oss/lediga_jobb/?rmpage=job&rmjob=1487
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Förenade Care
Kvarnåsgatan 13
67230  Årjäng Sverige
Hemsida: http://www.forenadecare.com
  

Platsannons

Undersköterska sökes till Kvarnåsen

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
 

Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet Kvarnåsen i Årjäng på uppdrag av Årjängs kommun.

Kvarnåsen har 95 lägenheter fördelade på åtta avdelningar, varav tre avdelningar med totalt 26 lägenheter finns för personer med demenssjukdom. På Kvarnåsen  finns en dagverksamhet som är öppen för de boende samt för pensionärer i ordinärt boende.  Teamen på boendena består av verksamhetschef, gruppledare, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, leva livet inspiratör, omvårdnadspersonal och vaktmästare. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både de boende, närstående, personal. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet - Service.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har erfarenhet av att arbeta som undersköterska, är lugn och trygg i din arbetsroll. Som person är du självständig och tydlig men lyhörd samt bidrar med en positiv anda på verksamheten. Du har de boendes bästa i fokus.

Arbetsuppgifter

Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus.

I arbetet ingår även dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datorvana.

I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten.

 

Kvalifikationer


Undersköterska med erfarenhet inom äldreomsorg. Vidareutbildning inom demens, geriatrik eller gerontologi är meriterande.

Krav


God svenska i tal och skrift.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidare anställning, provanställning tillämpas. Schemalagd arbetstid dag, kväll och helger.

Lön


Kollektivavtal finns.

Tillträde


Enligt överenskommelse.


Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Höjdrodergatan 19
212 39 Malmö

Vårt motto är

Omtanke-Vänlighet-Service

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.
Publiceraddatum: 2017-10-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens:
Webbplats: http://www.forenadecare.com/arbeta_hos_oss/lediga_jobb/?rmpage=job&rmjob=1969
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Förenade Care
Kvarnåsgatan 13
67230  Årjäng Sverige
Hemsida: http://www.forenadecare.com
  

Platsannons

Biträdande restaurangchef på Burger King

Burger King rekryterar: Biträdande restaurangchef


Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.

Som biträdande restaurangchef är du restaurangchefens högra hand. Du kommer att arbeta i nära samarbete med restaurangchefen om de economiska resultaten, medarbetarnas utveckling, och säkerställa exceptionell gäst erfarenhet.

Som biträdande restaurangchef i Burger King arbetar dumed:
- Driften av restaurangen och att den sker i enlighet med Burger Kings standards
- Utveckling och utbildning av personal

- Att optimera lönsamheten och att restaurangen når de uppsatta ekonomiska resultaten

- Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet

Varför ska du välja oss?

- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt

- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo

- Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning

- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher

- Vi erbjuder avtalsenlig lön

Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger.

Vi söker dig:
- Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som har en stor förståelse för drift

- Som förstår vikten av att vara en god förebild

- Som har tidigare erfarenheter av servicebranschen där arbete med snabbmat är meriterande

- Som har fyllt 18 år

Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form!

som biträdande restaurangchef, är du en restaurang chefens högra hand. Du kommer att arbeta i nära samarbete med restaurangchefen om de ekonomiska resultaten, medarbetarnas utveckling, och säkerställa exceptionell gäst erfarenhet.som biträdande restaurangchef, är du en restaurang chefens högra hand. Du kommer att arbeta i nära samarbete med restaurangchefen om de ekonomiska resultaten, medarbetarnas utveckling, och säkerställa exceptionell gäst erfarenhet.som biträdande restaurangchef, är du en restaurang chefens högra hand. Du kommer att arbeta i nära samarbete med restaurangchefen om de ekonomiska resultaten, medarbetarnas utveckling, och säkerställa exceptionell gäst erfarenhet.som biträdande restaurangchef, är du en restaurang chefens högra hand. Du kommer att arbeta i nära samarbete med restaurangchefen om de ekonomiska resultaten, medarbetarnas utveckling, och säkerställa exceptionell gäst erfarenhet.
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Har du tidigare erfarenhet av arbete inom servicebranschen?
- Har du arbetat inom snabbmatsområdet?
- Är du minst 18 år
Publiceraddatum: 2017-10-20
Yrkesbenämning: Restaurangchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/9397-bitradande-restaurangchef_burger-king-tocksfors
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Älverudsvägen 1
67010  Årjäng Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se/
  

Platsannons

Arbetsledare på Burger King

Burger King rekryterar: Arbetsledare


Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare.


SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR:
- Driften av restaurangen
- Utveckling och utbildning av personal
- Ekonomiska resultat
- Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet


VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
- Vi erbjuder flexibel arbetstid
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
- Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher
- Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal

Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra restaurangchefer, franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger.Vi söker dig:

- Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål

- Som förstår vikten av att vara en god förebild
- Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen
- Som har fyllt 18 år

Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form!

welcometalent
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
- Heltid/Deltid
Kvalifikationer
- Är du minst 18 år gammal?
- Har du erfarenhet från liknande arbetsuppgifter?
Publiceraddatum: 2017-10-20
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/9396-arbetsledare_burger-king-tocksfors
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Älverudsvägen 1
67010  Årjäng Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se/
  
Platsannons

Tandläkare, folktandvården i Årjäng

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid men är även öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Att flytta till en ny ort är spännande och vi hjälper dig gärna med både praktikaliteter och att landa i din nya miljö. Vi tycker det är viktigt att du får en bra start, inte bara på kliniken utan också i ditt privata liv. När det gäller boendet hjälper vi till att förmedla lokala kontakter som hjälper dig att hitta ”hem”, och vi subventionerar också flyttkostnaden!
Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 2 tandläkare, 5 tandhygienister och 6 tandsköterskor.

I Årjäng bor det ca 10.000 invånare. Det finns tre tätorter: Årjäng, Töcksfors och Lennartsfors. Årjäng är huvudort och största ort med ca 3.500 innevånare. Förutom trav- och golfbanor erbjuder Årjäng ett rikt friluftsliv i en vacker natur med ca 1.000 sjöar. Årjäng ligger på bekvämt avstånd från Oslo (12 mil), Göteborg (22 mil), Karlstad (10 mil) och kommunikationerna är goda. För mer information se www.arjang.se

KVALIFIKATIONER
Du är erfaren eller nyutexaminerad och intresserad av att utveckla dig inom odontologin och som ledare för ditt team. Du ska vara genuint intresserad av att göra ett gott kliniskt arbete i förening med ett bra patientbemötande. Vi tycker att det är roligt att visa och lära ut, men det är lika roligt att se vad du kan föra med dig. Är du nyutexaminerad kommer du att få den handledning du behöver.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-10-13
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: Dnr CSK/174211
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=17e064cf-8c72-4e0b-918c-0168fb3c5f87&TK=012dbf58-d0e8-4a64-ab95-e9164250defd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Ftv Årjäng
Landstinget i Värmland
67229  Årjäng Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal