Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 15:10

Lediga jobb i Åre kommun (2321), Jämtlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd11 116
Täthet1,54Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area8 236,46Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land7 194,95Landareal (km²)
Sjö1 041,51Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Arbetslust efter 65 år?

Vi söker nu personer som har fyllt 65 år och vill fortsätta arbeta inom sitt gamla yrkesområde eller nya. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom bemanning på timmar där du som senior själv bestämmer vilka uppdrag du vill arbeta med. Det kan vara allt från gräsklippning till administration eller hantverksarbeten. Personer med erfarenhet från alla yrkesområden är välkomna som sökande.

Du har fyllt 65 år och är bosatt i Jämtlands län. Du har arbetslust och arbetar gärna när det passar dig, allt från enstaka timmar till några dagar i månaden. Vi söker alla typer av yrkeserfarenheter. Du har helst tillgång till egen bil. Vi skräddarsyr arbetstider och upplägg efter hur du som senior vill jobba, det viktiga är att du har arbetslusten och glädjen i att jobba när det passar dig, kvar. Oavsett om du är 65 eller äldre så hoppas vi att du som vill komma ut och möta människor, jobba självständigt eller i grupp, lite eller mycket - söker till oss!

Vi är ett lokalt företag som startades 2017, med Jämtlands län som arbetsfält. Vi sätter stort pris på erfarenhet och kunskap vilket vi vill förmedla till arbetstagare och beställare. Vi som driver företaget är bördiga från Jämtland och vet vilket driv det finns hos personer som på pappret gått i pension, vilket gör varje arbetsdag rolig och utmanande. Vårt kontor ligger strax utanför Åre centrum men vi tar uppdrag över hela länet.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Fritidsassistent
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Du som söker kommer överens med oss om arbetstid och hur du önskar jobba.Ersättning ges per arbetad timme och betalas ut en gång i månaden. Ersättning för bil tillkommer om bil används till och från arbetet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@senexbemanning.se
Övrigt: Ta kontakt med oss vid intresse för mer information. Ingenting är bindande.
Arbetsplats: 
Adress: Seniorexpertis i Jämtland
Såå 505 A
83797  Åre Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Butikssäljare till Life Åre som älskar livet!

Varje dag kliver några tusen människor in i en Life-butik någonstans i Sverige, Norge, Finland eller Danmark. Och det blir fler varje dag. Life växer och allt fler tar hjälp av våra produkter för att äta rätt, sova gott och må bra.

För att uppfylla våra kunders behov behöver vi kompetenta, engagerade, och omtänksamma medarbetare med ett brinnande intresse för – och massor av kunskap om – hälsa.

Är det dig vi söker? 

 

 

Om tjänsten
Life Åre söker butikssäljare som älskar livet!

Vi söker en vass butikssäljare som vill hjälpa våra kunder att hålla sig naturligt friska genom att få en bättre balans mellan kost, motion och vila. Genom att alltid bemöta kunden utifrån vår kvalitetsstämpel ”Expert advice from people who care” når vi vår målsättning att våra kunder alltid ska vilja komma tillbaka till våra butiker. Tycker du att det här låter sunt – ja då passar du hos oss!

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och service, med goda resultat i ryggen, samt en fullständig gymnasieutbildning. Eftersom du är Lifes ansikte utåt lägger vi stor vikt vid att du är utåtriktad och tycker om att möta människor i en rådgivande och säljande roll. Du behärskar det svenska och engelska språket väl och kan lätt uttrycka dig i både tal och skrift. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, är självgående och van vid att ta egna initiativ. Erfarenhet och kunskaper inom försäljning i butik samt även kost, motion och hälsa är starkt meriterande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Försäljning 
• Informera och ge råd kring våra produkter 
• Ansvara för att varje kundmöte i butiken blir en positiv upplevelse
• Ta emot varuleveranser 
• Se till att butiken är fräsch och representativ för våra kunder
• Kassaredovisningar

Nästa steg
Intervjuer sker löpande, ju snabbare du skickar in din ansökan desto bättre. Tjänsten är ett vikariat om ca 13,5h/v med möjlighet till utökad tid. Vikariatet kommer löpa från början av juni och t.o.m december 2017, men möjlighet till förlängning finns. Vi är anslutna till kollektivavtal för anställda inom Handels. Branschen är kvinnodominerad och då vi strävar efter en jämnare könsfördelning hos oss ser vi gärna manliga sökande. Varmt välkommen med din ansökan senast den 26 maj 2017. Tillsättning enligt överenskommelse.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida.

 

Om Life
 Life* är den marknadsledande hälsokedjan i Norden med totalt 438 butiker** fördelat på Sverige, Norge, Finland och Danmark och cirka 775 000 klubbmedlemmar. Lifekoncernen har 424 anställda och omsatte 1,4 miljarder SEK 2014. Totalt, inklusive medlems- och franchise-butiker omsätter Life* i Sverige, Norge, Finland och Danmark 2,0 miljarder SEK.

* Life innefattar Lifekoncernen inkl Lifes medlems- och franchisebutiker.

** Lifekoncernen äger och driver 151 butiker
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://www.lifebutiken.se/om-life/jobba-pa-life/lediga-tjanster-i-butik?rmpage=job&rmjob=316%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Life
Parkvägen 3C
83013  Åre Sverige
Hemsida: http://www.lifebutiken.se
  
Platsannons

Arbetsförmedlare

Vågar du bära ett av Sveriges viktigaste uppdrag?

Arbetsförmedlingen i Åre/Järpen behöver anställa 1 ny medarbetare tillsvidare och troligtvis ännu 1 medarbetare för visstidsanställning. Ni kommer att ge service åt Åre kommun med kontor i Järpen. Vi erbjuder ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete med många kontakter i en dynamisk organisation. Arbetsförmedlingen erbjuder goda anställningsvillkor som bl. a flextid, bra semesteravtal och friskvård

Arbetsförmedlingen befinner sig mitt i ett stort och viktigt förnyelsearbete, därför letar vi efter dig som vill vara med på vår förändringsresa. Den innebär ökat fokus på större mervärde för både kunderna och myndigheten. En viktig del i vårt förnyelsearbete handlar om att utveckla relationerna med arbetsgivare och att hjälpa företag att på ett effektivt sätt hitta rätt kompetens. Läs mer om vår organisation och vårt myndighetsuppdrag på vår hemsida www.arbetsformedlingen.se  Som arbetsförmedlare kommer du att möta både arbetsgivare och arbetssökande. Du arbetar gärna självständigt, men samarbetar också lätt med andra både i och utanför organisationen. Du tycker om att jobba med individer i förändring, är kundorienterad och trivs med att arbeta i en kundintensiv miljö. När du möter dina kunder kartlägger och identifierar du deras behov och erbjuder dem hjälp och service utifrån Arbetsförmedlingens tjänsteutbud och matchar till arbete. Det är viktigt att du aktivt etablerar och utvecklar kontakter med arbetsgivare och marknadsför Arbetsförmedlingens tjänster.

Du kommer dagligen att behöva dokumentera ditt arbete och arbeta med administration i våra system, vilket innebär att det är bra om du har förmågan att skapa struktur och göra prioriteringar i ditt arbete för att trivas i rollen. Att tolka och tillämpa regelverket samt informera om och följa upp arbetslöshetsförsäkringen på ett rättssäkert sätt är andra viktiga delar av arbetet.

De direktiv du arbetar utifrån kan ibland snabbt förändras. Det är därför viktigt att du lätt kan anpassa dig till förändringar och nya förutsättningar.

Kompetenskrav


• Krav ställs på högskoleutbildning om lägst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt tidigare system). Alternativt är du eller har varit anställd som arbetsförmedlare vid Arbetsförmedlingen och har goda kunskaper om vårt uppdrag samt bedöms ha goda förutsättningar att leva upp till dagens krav på arbetsförmedlare
• Goda kunskaper om arbetsmarknad och samhälle genom minst 2 års arbetslivserfarenhet
• Förmåga att arbeta mål- och resultatorienterat.
• God samarbetsförmåga
• Goda användarkunskaper i Word, Internet och E-post.
• Grundläggande kunskaper i Excel och Power Point.
• Mycket goda kunskaper att på svenska kommunicera i tal och skrift, samt ha hög läsförståelse.
• B-körkort.

Meriterande är:

-Genomförd basutbildning för arbetsförmedlare. -Ett brett nätverk på den lokala arbetsmarknaden -Erfarenhet av arbete med människor med olika förutsättningar. -Erfarenhet av samverkan med andra parter/myndigheter. -Erfarenhet av marknadsföring/försäljning av idéer och/eller tjänster. -Förhandlingsvana. -Förmåga att självständigt prioritera och strukturera ditt dagliga arbete. -Andra språkkunskaper än svenska samt erfarenhet av olika kulturer. -Erfarenhet som arbetsförmedlare med inriktning arbetslivsinriktad rehabilitering.

Eftersom du kommer att arbeta med människor som befinner sig i en förändringssituation lägger vi mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt. Arbetsförmedlingen erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Vi välkomnar alla sökande oavsett ålder, kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, religion, funktionsnedsättning eller
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Arbetsförmedlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. .Enl. avtal. Individuell lönesättning. .
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://www.arbetsformedlingen.se/Om-oss/Jobba-hos-oss/Sok-jobb-hos-oss.html?rmpage=job&rmjob=14747%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arbetsförmedlingen
Box 19
83722  Järpen Sverige
Hemsida: www.arbetsformedlingen.se
  
Platsannons

Max söker medarbetare

Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Max vill bli världens bästa hamburgerkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Max har påbörjat en klimatomställning av menyn med fler gröna burgare. Målet är att var tredje beställning ska vara något annat än rött kött år 2020. Kedjan har 117 restauranger, varav 107 i Sverige och sysselsätter 4500 medarbetare. Max omsatte 2,4 miljarder år 2015.Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig.

Som restaurangbiträde serverar du gäster, grillar hamburgare, arbetar i drive-in och kassan. Du lär dig steg för steg våra olika stationer under handledning av restaurangchefen eller en restaurangchefsassistent, kombinerat med vår webbutbildning.

Vem trivs hos oss? Du ska vara serviceinriktad och föredra ett högt arbetstempo, fart och fläkt. Du gillar att jobba i team och vara en del av en grupp.

Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team. Vi har varierande arbetstider, dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Efter 6 månaders anställning får du dessutom ett rabattkort, fullt med bra erbjudanden inom t.ex. träning, resor och hälsa.

Vår Värdegrund. Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter i fråga om arbete, utvecklingsmöjligheter och medarbetarskap oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller ålder.

Dina intressen, ambitioner och dina resultat avgör hur långt du avancerar med oss. Vår medarbetarundersökning visar att vi har ett mycket gott arbetsklimat. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste hamburgerkedja. 

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Enligt överenskommelse 20-30 tim./v. Tillträde: 12-22 juni SommarjobbTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-25
Referens: 2017/302
Webbplats: https://max.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:151412/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Max Hamburgerrestauranger i Åre
Årevägen 108
83013  Åre Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare åk 4-6 Kall

Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion?

Vi söker en behörig och legitimerad lärare åk 4-6, med för närvarande placering på Kyrkslättens skola. I arbetet ingår ett helhetsansvar för elevernas sociala och kunskapsmässiga utveckling. Du tar ansvar för att systematiskt dokumentera, analysera, utvärdera och följa upp elevernas lärande.

Kyrkslättens skola ligger mitt i Kyrkbyn Kall, 2 mil väster om Järpen med utsikt över Kallsjön och Åreskutan. Vi har en storslagen natur ända in på knutarna. I skolan har vi åldersblandade klasser från förskoleklass till åk 6. Personalen på skolan jobbar med stort engagemang och lägger stor vikt vid att alla barn ska bli uppmärksammade. Skolan profilerar sig genom att ha Hållbar Utveckling på schemat. Undervisningen är ämnesövergripande och innehåller utomhuspedagogik med bl.a. odling. Att ge våra barn kunskap om hållbar utveckling är samtidigt att ge dem redskap till hur de själva kan påverka i framtiden.

Anställningen är 100 %, tillsvidare, tillträde 2017-08-16, individuell lön, utdrag ur belastningsregistret ska lämnas innan anställningen.

För mer information kontakta:
Fredrik Thelin, rektor, 0647-163 23, fredrik.thelin@are.se
Helén Granli, Lärarförbundet, 0647-161 00

Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Bifoga legitimationen
Referens: Lärare Kyrkslätten
Sista ansökningsdag: 2017-05-24

Dock under förutsättning att ingen övertalighet, behov av omplacering eller företräde finns i kommunen.
Du får ett automatsvar att Åre kommun mottagit din ansökan. Om du inte skulle få svar kan det bero på att automatsvaret fastnat i ditt spamfilter.
Information om Åre kommun finner du på www.are.se
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: Lärare Kyrkslätten
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/are.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åre kommun
Box 201
83722  JÄRPEN Sverige
Hemsida: www.are.se
  
Platsannons

Lärare, förberedelseklass, Järpen

Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion?

Vi söker en legitimerad lärare till förberedelseklass med för närvarande placering på Racklöfska skolan i Järpen.

Racklöfska skolan ligger mitt i centralorten Järpen i Åre kommun, Jämtlands län. I skolan går ca 140 elever från förskoleklass till 6:an. Vi har även två fritidshemsavdelningar som många av eleverna nyttjar. Skolan ligger i direkt anslutning till härliga längdspår, ishall, simhall, och idrottshall. Kommunbiblioteket ligger på gångavstånd från skolan. Placeringen av skolan är idealisk för skolverksamhet med närhet till idrott, natur och kultur. Skolgården erbjuder fantastiska möjligheter till aktiviteter, där finns bland annat streetbasket, klätterställningar, gungor, ett litet skogsområde, en sportarena med konstgräs, pulkabacke, grillplats och en stor fotbollsplan. Flera av friluftsdagarna tillbringas på våra närliggande fjäll.
Skolan är organiserad i tre arbetslag: F-3, 4-6 samt fritidshem. Goda resultat, hög kompetens bland personalen och höga förväntningar på verksamheten kännetecknar vår skola. Det är viktigt för oss att arbetsmiljön stimulerar kreativitet, lärande och att eleverna får möjlighet att prova sin självständighet. På Racklöfska skolan jobbar vi för att alla ska må bra, såväl elever som personal. Vi eftersträvar goda relationer genom att bland annat bygga upp en trygghet och ett förtroende hos eleverna och med hemmen. Detta gör vi genom dialog och en ömsesidig respekt i all vår kommunikation. Välkommen till Racklöfska skolan - En skola full av möjligheter!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare, gärna med behörighet i svenska som andraspråk, och som dessutom har god förmåga att arbeta såväl enskilt som i samspel med både elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Vi tänker att du har mycket god förmåga att arbeta både målinriktat och lösningsfokuserat utifrån gällande styrdokument och att barnets bästa alltid finns i ditt fokus.

Allmän visstidsanställning 100 %, läsåret 17/18, tillträde 2017-08-16, individuell lön, utdrag ur belastningsregistret ska lämnas innan anställningen.

För mer information kontakta:
Fredrik Thelin, rektor, 0647-163 23, fredrik.thelin@are.se
Fackliga representanter nås via Kundtjänst, 0647-161 00

Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Bifoga legitimationen
Referens: Förberedelseklass
Sista ansökningsdag: 2017-05-24

Du får ett automatsvar att Åre kommun mottagit din ansökan. Om du inte skulle få svar kan det bero på att automatsvaret fastnat i ditt spamfilter.
Mer information om Åre kommun finner du på www.are.se
Dock under förutsättning att ingen övertalighet, behov av omplacering eller företräde finns i kommunen.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: Förberedelseklass
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/are.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åre kommun
Box 201
83722  JÄRPEN Sverige
Hemsida: www.are.se
  
Platsannons

Nord-Lock söker operatörer

Rollen

Nord-Lock AB söker maskinoperatörer till sin fabrik i Mattmar.

 

Allmänt

På fabriken Nord-Lock i Halabacken Mattmar utvecklar, tillverkar och distribueras Nord-Lockbrickan!

I Nord-Locks produktionsorganisation förädlas råmaterial till färdiga produkter och i distributionslagret skickas det ut färdiga produkter som direktleveranser till kunder. Verksamheten är indelad i processer i vilka Nord-Locks operatörer ingår i olika arbetslag om 10-20 personer. Operatörerna rapporterar till en produktionsledare som leder något av de nuvarande 4 skiften. Utlysta tjänster omfattar 2-skift.

 

Arbetsuppgifter

De dagliga arbetsuppgifterna består av:


• Att leverera produkter inom sitt produktionsavsnitt
• Att aktivt delta i företagets förbättringsarbete
• Att arbeta i enlighet med uppdragna riktlinjer och främja en god arbetsmiljö
• Att främja samarbete och respektera andra medarbetare

 

Vem söker vi?

Vi söker Dig som är:


• Intresserad av och har vana av att arbeta och utvecklas i industriell miljö
• Trygg, stabil och gärna kommunikativ till din läggning
• Tekniskt intresserad
• Van vid eller kan tänka dig skiftarbete där men jobbar varannan vecka förmiddag respektive eftermiddagstider

 

Önskvärt:

Vi ser gärna att du har:


• Utbildning inom mätteknik, metall/mekanisk bearbetning
• Vana från användande/utbildning inom Axxos, Jeeves eller annan systemvana
• Truckkort (A2, B1, B2, B3, C2)
• Grundläggande utbildning med relevant inriktning, ex vis mätteknik, metallbearbetning, kemikaliehantering, maskinell tillverkning
• Goda språkkunskaper inom svenska och engelska (koncernspråk)

 

Vid urval kommer stor vikt att läggas vid din personlighet!

 

Övrig information: Tjänsterna kommer att tillsättas så fort som möjligt. Urval kommer i och med det att ske löpande så ansök så fort du kan. Sista dagen för ansökan är 2017-05-21. Ansökan tas enbart emot via kornbodens hemsida: www.kornboden.se där du registrerar ditt CV och personliga brev.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Präglare, metall
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ SkiftgångEnligt avtal Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats: http://www.kornboden.se/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2039%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kornboden
Storgatan 39
83133  Östersund Sverige
Hemsida: http://www.kornboden.se/
  
Platsannons

Servicetekniker ventilation – Åre

Vi är en liten avdelning i Bravida koncernen som ligger utkanten av civilisationen, utan närhet till grossister men med fjällvärden utanför dörren.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som servicetekniker innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll åt Bravidas kunder. I dina arbetsuppgifter ingår underhållsarbeten, felsökning, installationer samt driftsättning. Du ansvarar för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter, rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten. Du har kontakter med beställare, konsulter, kontrollanter samt leverantörer. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik.

Vi erbjuder dig
Vill du arbeta med fastigheters, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Tjänsten som servicetekniker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med duktiga medarbetare och samtidigt ha kul på jobbet. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner såsom hälsoundersökning vart 3:e år, friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, tillgång till fjällstuga, rabatter på träningskort etc.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet från ventilationsbranschen. Det är meriterande om du har erfarenhet av styr- och reglerteknik, energibesparingsåtgärder eller har arbetat med luftinjusteringar. B körkort är ett krav.

Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Välkommen med din ansökan till oss. Sista ansökningsdag är 10 juni. 

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här.

Vi undanber all kontakt med rekryterings- och marknadsföringsföretag.


Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 9 700 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Ventilationstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats: http://www.bravida.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=2587%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bravida Sverige AB
Brattland 333 83010 Åre
83010  Åre Sverige
Hemsida: http://www.bravida.se
  
Platsannons

Operativ Inköpare Nord-Lock

Nord-Lock utvecklar, tillverkar och säljer unika killåsprodukter för skruvförband utsatta för dynamiska belastningar. Produkterna tillverkas och distribueras från vår fabrik i Mattmar i Åre kommun och säljs via våra säljorganisationer världen över. Nord-Lock divisionen utvecklar produkter och processer för tillverkning av företagets nuvarande och framtida produkter och ansvarar för företagets produktutveckling. Läs mer om Nord-Lock på: http://www.nord-lock.com

Kornboden söker nu för Nord-Locks räkning:

En Operativ Inköpare för ett vikariat till deras verksamhet med placering i fabriken i Mattmar.

Som Operativ inköpare på Nord-Lock kommer du arbeta med orderprocessen mot underleverantörer inom direkt och indirekt material. Genom god kommunikation med leverantörer och andra funktioner i Mattmar säkerställa att inköpen fyller efterfrågade kvantiteter, kvaliteter och rätt leveranstidpunkter. Operativa inköparen ingår i ett team med operativa och taktiska inköpare.

 

Dina huvudsakliga ansvarsområden:


• Orderläggning till leverantör i enlighet med materielbehov
• Uppföljning av leveranstider och leveransprestanda
• Buffertdimensionering i enlighet med budget
• Kommunikation med övriga funktioner inom Logistikavdelningen och interna kunder i Mattmar
• Förbättring av rollen och metoder/processer
• Leda inventering av råmaterial

 

Kvalifikationer:

Vi tror du har en relevant eftergymnasial utbildning med inriktning mot Logistik eller Inköp (t ex Silf). Koncernspråket är engelska varför vi förutsätter att du har goda kunskaper i det i både i tal och skrivt. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet, framförallt inom Excel. Du ska tidigare jobbat som inköpare eller operativ inköpare samt ha erfarenhet av MRP system, gärna Jeeves.  

 

Vi söker dig som är:


• lösningsfokuserad
• mycket god kommunikatör
• noggrann och strukturerad
• hög administrativ förmåga
• flexibel med möjlighet att jobba med flera saker samtidigt
• duktig på svenska och engelska i tal och skrift


 

Anställningsform: Inhyrning via Kornboden under perioden 12 juni till 8 december 2017.

Sysselsättningsgrad: Heltid


Arbetstid och lön: Dagtid 07,00-16,15 (13,00 fredagar) /Fast lön 

Övrig information: Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Sista dagen för ansökan 2017-05-21. Ansökan tas enbart emot via kornbodens hemsida: www.kornboden.se där du registrerar ditt cv och personliga brev.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.kornboden.se/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2125%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kornboden
Storgatan 39
83133  Östersund Sverige
Hemsida: http://www.kornboden.se/
  

Platsannons

Är du en frukostkock som älskar cykling?

Är du en frukostkock som älskar cykling? Eller kanske en kallskänka som tycker om att paddla kajak?

Holiday Club Åre är fjällvärldens största hotell som med nya ägare gjort om hela hotellet under 2016. 30 miljoner kronor har investerats i nysatsningen som är en hyllning till det aktiva livet. Matglädje och rörelseglädje är två av ledorden - och nu söker vi kockar som delar vår passion.

Vi håller öppet året om med skidåkare, sportentusiaster, konferenser, stora mötesgrupper och bybor som våra gäster. Vi vill laga bra och medveten mat med hänsyn till säsong, miljö och ett aktivt liv. Därför vill vi servera mer vegetabilier i nytänkande och moderna former. Du blir en viktig del i utvecklingen av vår matupplevelse!

Just nu söker vi en mängd olika tjänster till vårt kök som alla har en sak gemensamt - du får både jobba med ditt jobb och med det du brinner för. Du kan alltså jobba som frukostkock på morgonen och om du vill leda träningspass på vårt nybyggda SATS-gym på eftermiddagen. Eller kanske jobbar du som kallskänka och paddlar SUP med gästerna på förmiddagen.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av frukostarbete i kök eller en bakgrund som kallskänka.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidProvanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: linus.hakansson@holidayclub.se
Övrigt: Maila din ansökan till Linus Håkansson.
Arbetsplats: 
Adress: Holiday Club Sport and Spa Hotels AB
Box 68
83014  ÅRE 
Hemsida: www.holidayclub.se
  

Platsannons

Är du kock med förkärlek till bra och näringsrik mat? Jobba hos oss!

Holiday Club Åre är fjällvärldens största hotell som med nya ägare gjort om hela hotellet under 2016. 30 miljoner kronor har investerats i nysatsningen som är en hyllning till det aktiva livet. Matglädje och rörelseglädje är två av ledorden - och nu söker vi kockar som delar vår passion.

Vi håller öppet året om med skidåkare, sportentusiaster, konferenser, stora mötesgrupper och bybor som våra gäster. Vi vill laga bra och medveten mat med hänsyn till säsong, miljö och ett aktivt liv. Därför vill vi servera mer vegetabilier i nytänkande och moderna former. Du blir en viktig del i utvecklingen av vår matupplevelse!

Du är en intresserad och härlig person som tycker om utveckling och brinner för bra mat. Du har minst tre års yrkeserfarenhet och gärna med fokus på vegetabilier. Du brinner för bra mat helt enkelt!

Du kommer att jobba i en miljö som är fartfylld men trivsam, modern, spännande och nytänkande. Bli en del av oss!
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: linus.hakansson@holidayclub.se
Övrigt: Maila ansökan till Linus Håkansson.
Arbetsplats: 
Adress: Holiday Club Sport and Spa Hotels AB
Box 68
83014  ÅRE 
Hemsida: www.holidayclub.se
  
Platsannons

Mark- och exploateringsingenjör

Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion?

Tillväxtavdelningen söker en mark- och exploateringsingenjör.

Tillväxtavdelningen
Vi söker dig som vill delta i arbetet med Åres hållbara utveckling och som vill bidra till den kontinuerliga utvecklingen som pågår i Åre. Vi söker exploateringsingenjör/handläggare för tillsvidareanställning till vår enhet där vi är fem anställda.
Tjänsten är placerad på Tillväxtavdelningen, som har cirka 15 medarbetare. Tillväxtavdelningen ansvarar för kommunens mark- och exploatering, GIS-frågor, trafiksamordnare, näringslivsfrågor och inflyttarfrågor.

Arbetsuppgifter:
Kommunen satsar aktivt på en effektiv plan- och exploateringsprocess och vi behöver därför rekrytera ytterligare medarbetare.
Mark- och exploateringsenheten har fokus på ägandefrågor vilket omfattar bland annat att arbeta med köp och försäljning av mark samt förhandlingar. En viktig del i ditt arbete är att representera kommunen i ägarfrågor internt i kommunen liksom gentemot externa parter.

I rollen som ägarrepresentant ansvarar mark-och exploateringsenheten för kommunens markinnehav, arrenden, markavtal, deklarationer, yttranden, ledningsrätter med mera. Rollen är central i kommunens strategiska arbete med att bli en aktiv och proaktiv fastighetsägare. Arbetet är en viktig kugge i Tillväxtavdelningens arbete och du kommer ha kontakt med samhällsbyggnadsnämnden, övriga förvaltningar och externa intressenter.

Mark-och exploateringsenheten ansvarar även för försäljning av villatomter och deltar i arbetet med exploateringsprojekt.
Upprättande av exploateringsavtal i samband med detaljplaneprocesser samt markanvisning av kommunal mark är arbetsuppgifter som ingår i tjänsten.
Kontakt med näringslivet och privatpersoner för rådgivning i markfrågor är vanligt förekommande.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå med inriktning mot mark-och exploatering, lantmäteri, juridik eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig.
Erfarenhet från en roll som ansvarig för fastighetsbestånd och aktiv förvaltning är meriterande.
Du har en god känsla för ordning och reda men du ska även kunna hantera oväntade situationer och händelser.
Din strategiska förmåga är god, du är analytisk och du har lätt för att samarbeta med andra.
Meriterande är att ha god kunskap om lagar och förordningar kopplat till fastighetsfrågor.
Vi förutsätter att du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Anställningen är 100 %, tillsvidare, tillträde efter överenskommelse, individuell lön.

För mer information kontakta:
Martin Söderström, tillväxtchef, martin.soderstrom@are.se
David Ring, mark- och exploateringsingenjör, 0647-161 64, david.ring@are.se
Fackliga representanter nås via Kundtjänst, 0647-161 00

Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Referens: Mex
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Intervjuer kan komma att ske under rekryteringsperioden

Mer information om Åre kommun finner du på www.are.se
Du får ett automatsvar att Åre kommun mottagit din ansökan. Om du inte skulle få svar kan det bero på att automatsvaret fastnat i ditt spamfilter.
Dock under förutsättning att och ingen övertalighet, behov av omplacering eller företräde finns i kommunen.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Exploateringsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: Mex
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/are.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åre kommun
Box 201
83722  JÄRPEN Sverige
Hemsida: www.are.se
  
Platsannons

Lärare i matematik och biologi

Jämtlands Gymnasieförbund är ett kommunalförbund med ansvar för gymnasieskola, gymnasiesärskola och delar av vuxenutbildningen i Bräcke, Krokom, Ragunda och Östersunds kommuner. Organisationen är uppdelad i fem rektorsområden och har cirka 3 500 studerande och 550 anställda inom ramen för Jämtlands Gymnasium och Jämtlands Vux. Förbundet växer i både elevantal och personal och omsatte 507 miljoner 2016.Vi söker lärare för undervisning i  matematik och biologi på gymnasiet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa på gymnasieskolans program inom det naturvetenskapliga området. Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik och biologi för undervisning på gymnasiet.

Jämtlands gymnasium Åre ligger i Järpen som är centralort i Åre kommun. Vår strävan är att ge våra elever de bästa ämneskunskaper och en god värdegrund som borgar för en trygg och harmonisk studiemiljö. Vi anser att en bra gymnasieskola och möjligheter till eftergymnasiala studier är en viktig ingrediens för att hålla vår kommun levande.

Vi undanber oss samtal från annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 40%. Tillträde: 2017-08-16 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017/49
Webbplats: https://jgy.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150598/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jämtlands Gymnasium Åre
Prästgatan 15
83182  Östersund Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare naturvetenskapliga ämnen

Jämtlands Gymnasieförbund är ett kommunalförbund med ansvar för gymnasieskola, gymnasiesärskola och delar av vuxenutbildningen i Bräcke, Krokom, Ragunda och Östersunds kommuner. Organisationen är uppdelad i fem rektorsområden och har cirka 3 500 studerande och 550 anställda inom ramen för Jämtlands Gymnasium och Jämtlands Vux. Förbundet växer i både elevantal och personal och omsatte 507 miljoner 2016.Vi söker dig som är legitimerad lärare i naturvetenskapliga ämnen för undervisning i gymnasieskolan.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i naturvetenskapliga ämnen på gymnasieskolan i Åre. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i naturvetenskapliga ämnen i gymnasieskolan. Bifoga din lärarlegitimation med ansökan. 

Jämtlands gymnasium Åre ligger i Järpen som är centralort i Åre kommun. Vår strävan är att ge våra elever de bästa ämneskunskaper och en god värdegrund som borgar för en trygg och harmonisk studiemiljö. Vi anser att en bra gymnasieskola och möjligheter till eftergymnasiala studier är en viktig ingrediens för att hålla vår kommun levande.

Vi undanber oss samtal från annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-16 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017/47
Webbplats: https://jgy.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150591/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jämtlands Gymnasium Åre
Prästgatan 15
83182  Östersund Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i Svenska som andra språk

Jämtlands Gymnasieförbund är ett kommunalförbund med ansvar för gymnasieskola, gymnasiesärskola och delar av vuxenutbildningen i Bräcke, Krokom, Ragunda och Östersunds kommuner. Organisationen är uppdelad i fem rektorsområden och har cirka 3 500 studerande och 550 anställda inom ramen för Jämtlands Gymnasium och Jämtlands Vux. Förbundet växer i både elevantal och personal och omsatte 507 miljoner 2016.Vi söker två lärare i svenska som andraspråk till våra introduktionsprogram, IM.

Tjänsterna är visstid under läsåret 2017/2018 med möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med undervisning i svenska som andraspråk på våra introduktionsprogram. Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare i svenska som andraspråk. 

Jämtlands gymnasium Åre ligger i Järpen som är centralort i Åre kommun. Vår strävan är att ge våra elever de bästa ämneskunskaper och en god värdegrund som borgar för en trygg och harmonisk studiemiljö. Vi anser att en bra gymnasieskola och möjligheter till eftergymnasiala studier är en viktig ingrediens för att hålla vår kommun levande.

Vi undanber oss samtal från annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-16 VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017/46
Webbplats: https://jgy.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150588/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jämtlands Gymnasium Åre
Prästgatan 15
83182  Östersund Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i matematik till Introduktionsprogrammet

Jämtlands Gymnasieförbund är ett kommunalförbund med ansvar för gymnasieskola, gymnasiesärskola och delar av vuxenutbildningen i Bräcke, Krokom, Ragunda och Östersunds kommuner. Organisationen är uppdelad i fem rektorsområden och har cirka 3 500 studerande och 550 anställda inom ramen för Jämtlands Gymnasium och Jämtlands Vux. Förbundet växer i både elevantal och personal och omsatte 507 miljoner 2016.Vi söker en lärare i matematik till Introduktionsprogrammet, tjänsten är heltid tillsvidare.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i matematik inom gymnasieskolans introduktionsprogram.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i matematik för grundskolan. Stor vikt kommer att läggas vis personlig lämplighet. 

Jämtlands gymnasium Åre ligger i Järpen som är centralort i Åre kommun. Vår strävan är att ge våra elever de bästa ämneskunskaper och en god värdegrund som borgar för en trygg och harmonisk studiemiljö. Vi anser att en bra gymnasieskola och möjligheter till eftergymnasiala studier är en viktig ingrediens för att hålla vår kommun levande.

Vi undanber oss samtal från annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-16 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017/45
Webbplats: https://jgy.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150501/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jämtlands Gymnasium Åre
Prästgatan 15
83182  Östersund Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i Svenska och engelska

Jämtlands Gymnasieförbund är ett kommunalförbund med ansvar för gymnasieskola, gymnasiesärskola och delar av vuxenutbildningen i Bräcke, Krokom, Ragunda och Östersunds kommuner. Organisationen är uppdelad i fem rektorsområden och har cirka 3 500 studerande och 550 anställda inom ramen för Jämtlands Gymnasium och Jämtlands Vux. Förbundet växer i både elevantal och personal och omsatte 507 miljoner 2016.Vi söker en lärare till introduktionsprogrammet och nationella program för att undervisa i svenska och engelska.

Tjänsten är ett vikariat 100% under läsåret 2017/2018Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som lärare på vårt introduktionsprogram samt våra nationella program i svenska och engelska. Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i svenska och engelska. 

Jämtlands gymnasium Åre ligger i Järpen som är centralort i Åre kommun. Vår strävan är att ge våra elever de bästa ämneskunskaper och en god värdegrund som borgar för en trygg och harmonisk studiemiljö. Vi anser att en bra gymnasieskola och möjligheter till eftergymnasiala studier är en viktig ingrediens för att hålla vår kommun levande.

Vi undanber oss samtal från annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-16 VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017/43
Webbplats: https://jgy.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150499/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jämtlands Gymnasium Åre
Prästgatan 15
83182  Östersund Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig Assistent semestervikarie

Vi söker nu en personlig assistent till en 59-årig man i Åre kommun, som behöver assistans för att kunna leva ett gott liv.
Han behöver hjälp i sin vardag med allt i från allmänna hushållssysslor såsom tvätt, städning, bak och matlagning, till personlig omvårdnad.
Även lite trädgårdsjobb och lite annat ibland, eftersom han bor i en egen fastighet.
I arbetet ingår även att vara med i och utanför hemmet, vid t.ex. fritids och kulturaktiviteter tex biobesök.
Arbetet är ibland fysiskt, då det krävs assistans vid samtliga förflyttningar men vi använder lyfthjälpmedel som takhiss och golvlyft finns.
Han använder elrullstol samt andra tekniska hjälpmedel

• Vi söker dig som vill eller fundera på att prova på att jobba som personlig assistent
• Du har då möjlighet att jobba som semestervikarie i första hand mellan 20/6 till 4/8.
• Som vikarie och sjukvikarie vid behov senare om intresse finns från dig.
• Vi kan då erbjuda dig att jobba i ett mycket varierande jobb som personlig assistent.
• Att du kan jobba dygnspass, vilket innebär att du jobbar 7-8 dygn per månad.
• Du kan även ta egna initiativ och beslut efter brukarens önskemål.
• För att du ska passa ihop med brukaren så vill vi gärna att du uppfyller nedanstående.
• Du får gärna ha erfarenhet från en liknande roll, men det är absolut inget krav.
• Den största vikt kommer läggas på din personliga lämplighet och pålitlighet.
• En fördel är om du har B-körkort, men har du inte så är du välkommen att söka ändå.
• Du bör inte vara pälsallergier då det finns katt i hushållet.

Vi är fyra tjejer som söker semestervikarier över sommaren till våran trevliga arbetsplats.
Vi måste ta semester även om vi trivs mycket bra med vårat arbete.
Arbetsplatsen är i huvudsak i brukarens hem, men ibland så åker vi och handlar, bio, fikar eller någon annat kul.
Ibland åker vi ut på resa liter längre bort en eller flera dagar.
Brukaren är egen anordnare av assistans.
Det enda som kan begränsa oss vad vi kan göra, är försäkringskassans regler som vi följer.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Så länge uppdraget vararTimlön och obersättning enligt gällande kollektivavtal med KFO. Friskvårdspeng
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: stefan.h0647@outlook.com
Övrigt: Välkommen med din ansökan, Vi tar emot din ansökning via mail.
Arbetsplats: 
Adress: Undersåker Assistans
Rådjursstigen 19
83795  Undersåker Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tågstädare i Duved

Sodexo Transport, utför specialstädningar inom transportväsendet med höga krav som t.ex. flygplan (Landvetter, Gardermoen, Kastrup, Arlanda, Skavsta, Vanda), tåg (SJ Nattåg, SJ X40, SJ Övriga, SJ UVEN, SJ Götalandståg, SJ Tåg i Bergslagen, Snälltåget och Upptåget) och färjor (Stena Line).

Transport/ Spår, bedriver verksamhet på ett flertal orter i Sverige och består av ca 250 medarbetare som i en spännande och omväxlande miljö städar och bäddar tåg.

I Duved där vi nu söker nya medarbetare, består vår enhet av säsongsanställda som under skidsäsong samt semesterperioder under sommaren har i uppdrag att städa SJs Nattåg, SJs Loktåg, X55 och Transdev Snälltåget. Som tågstädare i Duved utför man städning och bäddning av tåg samt angränsande servicearbeten med kvalité enligt Insta 800. Kraven på kvalitet, säkerhet och punktlighet är höga. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Arbetstiderna innefattar skiftarbete i dag samt helgskift då vår verksamhet bedrivs måndag till söndag under högsäsong.

Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar Sodexos vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du skall ha en hög servicenivå och det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta med andra människor då arbetet utförs i grupp. Arbetet kan stundtals kräva högt tempo så det är till fördel om man har förmågan att prioritera och lösa olika uppgifter som kräver samtidig uppmärksamhet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Av säkerhetsskäl är det av stor vikt att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Anställningen avser visstidsanställning under sommarperioden 2017.

Kvalifikationer/Krav


• Du skall ha genomgått grundskola eller motsvarande.
• Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete samt SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är meriterande.
• Du har goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift. 
• Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor.
• Lyhörd för kundens behov.
• Flexibilitet och god samarbetsförmåga.
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag.
• Noggrann, strukturerad och systematisk.
• Självständig och handlingskraftig.
• Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap.
• Positiv attityd.
• God fysik då städyrket stundtals är fysiskt krävande. 

Tveka inte med att skicka in din ansökan som vi vill ha snarast dock senast 2017-06-25

Vi har kollektivavtal med SEKO-spår.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee, inte via mail.

Har du frågor angående tjänsten så var vänlig och kontakta Dan Lindegren 08-5788 4065.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.

I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Vagnsstädare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidGäller skiftarbete i dag samt helgskift under sommarsäsongen 2017 Deltid med varierande sysselsättningsgrad utefter behov.Lön enl. gällande kollektivavtal SEKO - spår
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-28
Referens:
Webbplats: http://se.sodexo.com/home/jobba-hos-oss/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=2242%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sodexo AB
Duved station
83015  Duved Sverige
Hemsida: http://www.sodexo.se
  
Platsannons

Barnskötare Åre

Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion?

Ullåns förskola ligger i utkanten av Åre och ingår i ett förskole område bestående av 4 förskolor som ligger i Duved, Ullån och Björnänge i Åre Kommun. Förskolan har två avdelningar. Vi inspireras av Reggio Emilias pedagogiska filosofi, arbetar projekterande och tematiskt med barnen och ser pedagogisk dokumentation som ett förhållningssätt. Vi strävar efter att vara en lärande organisation, att vi lär av varandra via kollegialt lärande.

På förskolenheten får du möjlighet att ständigt utveckla din yrkesroll med stöd av kompetenta kollegor och en drivande ledningsorganisation. I arbetet som barnskötare i omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete, bland annat med hjälp av pedagogisk dokumentation. Tillsammans med ansvarig förskollärare och övriga kollegor skapar du förutsättningar för barnens lärande och utveckling genom att stötta det enskilda barnet, utmana normer och arbeta aktivt mot diskriminering. I arbetet som barnskötare bildar omsorg, fostran och lärande en helhet. Du har ett positivt förhållningssätt, där barnet alltid står i fokus och bemöter alla med omtanke, vänlighet och respekt. Du har en förmåga att såväl se till det enskilda barnets som gruppens behov och skapar tillsammans med barn och kollegor en miljö som främjar barnets utveckling och lärande. Hos oss har du möjlighet till regelbunden planering och reflektionstid, kompetens- och utvecklingsdagar, interna utbildningar såsom workshops och nätverksgrupper.

Kompetenskrav:
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och har vana av inskolningar, strukturerade samtal med föräldrar, pedagogisk dokumentation och projektarbete. Du har goda digitala kunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Som person är du trygg och har en förmåga att känna tillit och omtanke. Du är tydlig och lyhörd i din kommunikation och van att anpassa ditt sätt att kommunicera efter rådande situation. Du är positiv och lösningsfokuserad, samt har förmåga att entusiasmera och skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Genom ett kritiskt och analytiskt tänkande ser du möjligheter i hur förskolans mål kan utvecklas. Du arbetar strukturerat och använder pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera tillsammans med både kollegor och barn. Du har ett situations anpassat arbetssätt, ett prestigelöst förhållningssätt och en vilja att utvecklas i din yrkesroll.

Anställningen är 100 %, tillsvidare, tillträde 2017-08-07, individuell lön, utdrag ur belastningsregistret ska lämnas innan anställningen är definitiv.

För mer information kontakta:
Ylva Erlandsson, förskolechef, 0647-162 83
Sara Johansson, Kommunal, 0647-168 27

Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Referens: Barnskötare Ullån
Sista ansökningsdag: 2017-05-22

Dock under förutsättning att och ingen övertalighet, behov av omplacering eller företräde finns i kommunen. Du får ett automatsvar att Åre kommun mottagit din ansökan. Om du inte skulle få svar kan det bero på att automatsvaret fastnat i ditt spamfilter.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: Barnskötare Ullån
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/are.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åre kommun
Box 201
83722  JÄRPEN Sverige
Hemsida: www.are.se
  
Platsannons

Förskolechef/biträdande förskolechef

Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion?

Vi söker en förskolechef/biträdande förskolechef med för närvarande placering på några av våra förskolor i kommunen under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Kvalifikationer:
Du ska ha pedagogisk insikt som du har skaffat dig genom både utbildning och erfarenhet.
Önskvärt att du har erfarenhet av pedagogiskt ledarskap och tidigare arbete med mottagande av nyanlända är meriterande.
Det är meriterande om du har kunskap om regelverk och systematiskt kvalitetsarbete som styr verksamhetsformen förskola.
Vi värdesätter att du är lyhörd och har god kommunikativ förmåga som skapar engagemang och arbetsglädje.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga förmågor.

Arbetsuppgifter:
Du ges ansvar att leda, driva, utveckla och utvärdera verksamheten mot uppsatta mål och ansvara för verksamhetens ekonomiska ramar och resultat.
Du ska vara helt eller delvis ansvarig för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi samt hålla dig förtrogen med det dagliga arbetet i förskolan och särskilt verka för att verksamheten utvecklas.

Anställningen är 100 %, tillsvidare, tillträde 2017-08-01. Vi tillämpar individuell lön och har krav på körkort och egen bil. Utdrag ur belastningsregistret ska lämnas innan anställningen är definitiv.

För mer information kontakta:
Lottie Corrias-Näslund, Barn- och utbildningschef, 070-203 28 70
Annelie Thelin, Verksamhetschef förskola, 072-548 93 99
Fackliga representanter nås via kundtjänst, 0647-161 00

Välkommen med ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Referens: Förskolechef
Sista ansökningsdag: 2017-05-24

Information om Åre kommun finner du på www.are.se
Du får ett automatsvar att Åre kommun mottagit din ansökan. Om du inte skulle få svar kan det bero på att automatsvaret fastnat i ditt spamfilter.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Förskolechef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: Förskolechef
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/are.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åre kommun
Box 201
83722  JÄRPEN Sverige
Hemsida: www.are.se
  

Platsannons

Sommarvikarier till Åre

Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service!

Till butiken i Åre söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss.

Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet. Om dig Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du är en flexibel och lyhörd person och kan se varje kunds unika behov. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jessica Winnsjö, butikschef, på telefonnummer:0647-526 30.

Ansökan Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 19 maj vill vi att du registrerar din ansökan. Butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Sommarjobb individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: https://system.easycruit.com/vacancy/application/1841355/64902?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Systembolaget AB
Årevägen 49
83013  Åre Sverige
Hemsida: http://www.systembolaget.se
  
Platsannons

Socialsekreterare inom utredning av barn och unga

Vi söker nu en trygg och självgående konsult som vill arbeta som socialsekreterare inom utredning av barn och unga på socialtjänsten i en kommun i Hälsingland. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare inom området barn- och ungdom, däribland myndighetsutövning.


Vi söker en erfaren socionom som vill arbeta som konsult för uppdrag som socialsekreterare inom barn- och ungdom i en kommun i Hälsingland!

Först och främst brinner du för att hjälpa människor och vill skapa bättre förutsättningar för barn och unga i Norrland. Vidare är du är en trevlig, empatisk och engagerad medarbetare som gärna delar med dig av dina erfarenheter och har lätt för att anpassa dig till nya miljöer. Du är trygg i din kunskap, där du med din kompetens känner dig bekväm med att snabbt gå in och göra utredningar i organisationen. Som person tar du stort eget ansvar och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi ser att du har god erfarenhet av att arbeta som socialsekreterare inom utredning av barn och unga och har möjlighet att jobba i Norrland. Vi ser även att du har erfarenhet av BBIC och Treserva. Körkort är ett krav.


Du blir anställd som konsult av Cura Nord och uthyrd till vår kund i Norrland.

På Cura Nord får du som socionomkonsult möjlighet att hjälpa andra samtidigt som du får stöd, kompetensutveckling och arbete i fantastiska Norrland. Du får tre dedikerade medarbetare med ett tydligt syfte, som ser till att du trivs på ditt arbete! Självklart får du tillgång till dina konsultmedarbetare och det nätverk som skapas genom oss. Utöver vårt stöd får du tillgång till professionell handledning av legitimerade psykologer.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSom konsult har du möjlighet att arbeta flexibelt med både långa och korta uppdrag. Om du reser från annan ort ordnar vi boende och står för resekostnader. Vi ser gärna att du kan börja omgående, eller så snart som möjligt.Som konsult på Cura Nord får du en konkurrenskraftig lön, kontinuerlig kompetensutveckling och handledning. Vi står även för boende & resekostnader vid arbete på annan ort.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.curanord.se/socionom/befintligauppdrag/
Epostadress: info@curanord.se
Övrigt: Skicka gärna in ditt cv till info@curanord.se. Du kan även göra en ansökan utan cv på http://www.curanord.se/ansokan
Arbetsplats: 
Adress: Cura Nord Bemanning & Rekrytering AB
Umestan Företagspark, Hus 7
90347  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.curanord.se
  

Platsannons

Servitris

Le Ski Lodge och restaurang i Storlien söker servispersonal, gärna med lite barvana.

Storlien ligger på gränsen mellan Sverige och Norge högst uppe på fjället.
Har du intresse av XC och Freeridecykling, Trailrunning, vandring eller fiske så är detta platsen för dig!

Le Ski Lodge är en helårsöppen verksamhet i Storlien. Nu står vi inför vår och sommar, där juni, juli, augusti och september är högsäsongsmånader. Vi har ca 120 platser inne och ca 80 platser ute. Vår placering mitt i Storlien med attraktiva butiker strax intill gör att vi har en bra ström med gäster även under lågsäsong. Vår hotelldel har 13 rum och 2 sviter i huvudbyggnaden och 25 dubbelrum/ minilägenheter i annex. Vi serverar frukost, lunch och middag. Nattklubben är öppen även sommartid.

Personalboende finnes nära arbetet. Möjlighet för längre intensiva pass och sammanhängande ledighet finnes.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidSchemalagd arbetstid. En tjänst startar omgående, en tjänst from 15 juniTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ronny.juhlin@leski.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Restaurant Le Ski
Box 60
83019  STORLIEN 
Hemsida: http://www.leski.se
  
Platsannons

Verksamhetsutvecklare lean

Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion?

Utvecklingsavdelningen söker en verksamhetsutvecklare lean med för närvarande placering på Lean-enheten.

Lean-enheten:
Åre kommun har påbörjat ett förbättringsarbete med lean som förhållningssätt och metod för verksamhetsutveckling. Förändrade krav på kommunens verksamhet och ny teknik gör att vi måste jobba med ständiga förbättringar och förändrat arbetssätt. För att kunna genomföra detta förändringsarbete behöver vi nu anställa ytterligare en verksamhetsutvecklare till den nya enheten för lean som lyder under Utvecklingsavdelningen.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta i ett förbättringsteam med uppdrag att stödja kommunens verksamheter i förbättringsarbetet.

Vi söker en drivande och engagerad person som på heltid som kan stödja våra kontor och driva förbättringsarbetet framåt i Åre kommun. Din viktigaste uppgift är att skapa förutsättningar för ständiga förbättringar och att höja verksamhetens processmognad.

Med erfarenhet, trygghet och tålamod coachar du individer och grupper till lean i praktiken. Detta möjliggörs genom utbildning, aktiv närvaro, metodstöd, uppföljning, analyser och utvärderingar.

Kvalifikationer:
Akademisk utbildning inom ett område som är relevant för uppdraget
Erfarenhet av projektledning och processkartläggning
Dokumenterad erfarenhet från processutveckling och lean
Kunskap och erfarenhet från att lära ut lean-principer och dess metoder

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med information/kommunikation kring olika typer av budskap.

Du har ett gediget intresse för att arbeta med människor och att se dem utvecklas tillsammans med organisationen. Du har ett coachande arbetssätt och drivs av att förbättra och förändra.
Som person är du strukturerad och kan presentera och förmedla kunskap på ett pedagogiskt sätt. Drivande och engagerad är andra egenskaper som beskriver dig. Bland dina främsta personliga egenskaper finns stort tålamod och förmågan att engagera och motivera.

Anställningen är en 100 % tillsvidare. Tillträde snarast, individuell lön, krav på körkort

För mer information kontakta:
Lotta Blomberg, enhetschef lean, 0647-163 39
Facklig representant
Yvonne Jansson, Vision, 0647-161 30

Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Referens: Verksamhetsutv lean
Sista ansökningsdag: 2017-05-31

Mer information om Åre kommun finner du på www.are.se
Du får ett automatsvar att Åre kommun mottagit din ansökan. Om du inte skulle få svar kan det bero på att automatsvaret fastnat i ditt spamfilter.
Dock under förutsättning att och ingen övertalighet, behov av omplacering eller företräde finns i kommunen.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Organisationsutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Verksamhetsutv lean
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/are.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åre kommun
Box 201
83722  JÄRPEN Sverige
Hemsida: www.are.se
  

Platsannons

Barista Åre

Vi söker passionerade Baristor som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!
Ditt framtida jobb?
Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan!
All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi.

Vad erbjuder du oss?

• Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster
• Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning
• Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att coffee shopen är i toppskick
• Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo
• Du känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser din utveckling och framtid inom servicebranschen
• Du har kul på jobbet samtidigt som du skapar lönsamhet

Vad erbjuder vi dig?
Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet.

På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare för gå en service- och baristautbildning.

Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg.

Övrigt
Skicka in din ansökan, CV och personligt brev, via vår hemsida. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Barista/Kaffebartender
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: https://espressohouse.com/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=1519%26pp%3D13
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Espresso House
Drottninggatan 29
11151  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.espressohouse.se
  

Platsannons

Kock, 100% sökes till Vålådalens Fjällstation

Nu söker vi en kreativ kock för sommarsäsongen 2017 på 100%.

Säsongen på fjällstationen startar efter midsommar 26 juni och pågår till slutet av september. Vår absoluta högsäsong är senare delen av juli samt augusti då hela arbetslaget är aktivt och jobbar. Arbetslaget är ca 25 anställda inklusive säsongsanställd personal. I köket finns kökschef, souschef och kockar.

Vi jobbar med ekologiskt och närproducerad mat från grunden i form av både a la carte-servering men även buffé vid stora grupper.

Tjänsten är främst en eftermiddags/kvällstjänst med tjänstgöring vardagar och helger enligt schema.
Möjlighet till helårstjänst och förlängning finns.


Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som kock.

Du behöver vara självgående och kreativ och vi söker dig som passar in i vårt härliga arbetslag med din energi och glädje.

Är du dessutom någon som gillar friluftsliv, natur, idrott så kommer den här arbetsplatsen att kunna ge dig maximalt utbyte på din lediga tid, eftersom vi ligger i en fantastisk fjällmiljö med goda friluftslivs- och träningsmöjligheter.


Vålådalens fjällstation ligger på ca 600 meter över havet, vid Ottfjällets fot, mitt i Vålådalens naturreservat. Här börjar vägen och många fjällvandrare och turåkare startar eller avslutar sin fjälltur här. Här möts familjer, elitskidåkare, fjällentusiaster och konferensgäster. Vi är extra stolta över att erbjuda våra gäster tillgång till rullskidbana som vintertid omvandlas till de bästa skidspåren i Södra Årefjällen.
Anläggningen har boende i både självhushåll, stugor och hotellboende. Vi tar emot stora grupper av olika slag: konferenser och idrottsgrupper. Här finns 220 ordinarie bäddar fördelat på de olika boendena. I restaurangen med plats för 250 gäster serverar vi dagligen under säsong frukost, lunch och trerätters middag. Vi har även öppet för gruppbokningar och konferenser året om.
Vi har förmånen att bo och arbeta mitt i vår vackra jämtländska fjällnatur, med fjällvandring och leder direkt utanför husknutarna.

Vill du veta mer om oss, se www.valadalen.se.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidÅrsarbetstid tillämpas. Lönen är enligt HRF-avtal.Här finns möjlighet till helinackordering gällande logi och kost då du bor och äter på anläggningen och betalar för detta, enligt avtal. Personalboendet är i separat hus, där eget rum finns att hyra.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: Kock, 100%
Webbplats:
Epostadress: jobba@valadalen.se
Övrigt: Ansökan ska vara oss tillhanda snarast, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan snarast inklusive foto, CV, 2 st. referenser och personligt brev märkt med ”Kock sommar 17” i ämnesraden, som du skickar till jobba@valadalen.se
Arbetsplats: 
Adress: Vålådalens Fjällstation AB
Vålådalens Fjällstation
83012  VÅLÅDALEN Sverige
Hemsida: http://www.valadalen.se
  
Platsannons

Lärare konst

• Undervisning i konst på framförallt fördjupningsåret
• Kursansvarig för deltagare som går fördjupningsåret
• Samverkansroll mellan skolan och konstinstitutioner i länet


Vi tror att du
• Har utbildning på högskole-/universitetsnivå inom konst
• Har erfarenhet av att undervisa, helst vid en folkhögskola
• Har ett engagemang för pedagogik och utveckling av människor
• Delar skolans värdegrund
• Har ett stort nätverk inom kulturvärlden och vill leda utvecklingsarbete
• Har goda kunskaper inom den konstprofil som fördjupningsåret har
• Har god förmåga att samarbeta


Åredalens folkhögskola ligger högt beläget vid Indalsälven, ca 20 km öster om Åre. Skolan har ett brett kursutbud inom främst fjäll- & friluftsliv, tro- livs- & internationella frågor samt konst & skapande. Totalt har skolan c:a 150 kursdeltagare på långa kurser samt c:a 20 engagerade medarbetare. Vi är en organisation som ständigt utvecklas och testar nya idéer på många områden. I vår verksamhet samarbetar vi med många olika samhällsorganisationer samt med civilsamhället. På vår hemsidan www.aredalensfhsk.se kan du läsa mer om skolan.


Skolan är som juridisk person en ideell förening. I föreningen finns EFS-föreningar, andra föreningar och privatpersoner som väljer en styrelse på ett årsmöte.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidAnställningsgraden är 50-100% beroende dels på sökandes behörigheter/kompetenser men också på besked från projektansökningar som väntas under våren. Vi tillämpar kollektivavtal genom Arbetsgivaralliansen branschkommitté Utbildning och Folkbildning. 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ingemar@aredalensfhsk.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åredalens folkhögskola
HÅLLAND 290
83010  UNDERSÅKER Sverige
Hemsida: http://www.aredalensfhsk.se
  

Platsannons

Administratör på distans, jobba hemifrån

Företaget:
PASSUPP är ett nystartat bolag som stödjer fastighetsbolag med förvaltningsfrågor inom elektroniska passagesystem och trygghetskameror.

Uppdrag:
Bolaget kommer inom kort starta upp en verksamhetsgren som ska stödja fastighetsbolag med att administrera data i olika databaser.
Det initiala arbetet kommer bestå av att programmera och rätta uppgifter i en passagesystemsdatabas

Jag söker dig som är:
- Noggrann med att granska och fylla i uppgifter utifrån listor
- Ansvarstagande och Självgående då tjänsten är på distans är det viktigt att d har förmågan att kunna planera och utföra arbetet självständigt
- God kompetens inom Excel. Arbetet handlar om att analysera data utifrån Excelfiler
- Grundläggande datavana då arbetet sköts på distans. Vi använder Skype eller likvärdig plattform för intern och externt samarbete samt de grundläggande Officeprogrammen i Office 365
- Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift
- Ser gärna att du haft en administrativ roll sen tidigare dock inte ett måste att du arbetat inom fastighets segmentet tidigare men att du har ett sinne för ordning och reda.

Placering:
Arbetsorten är ospecificerad då arbetet är av sådan karaktär att inte rollen behöver ha någon fysisk kundkontakt kan det ske från den anställdes hem eller likvärdigt. Dock är ett krav att den sökande har uppkoppling via fiber. Arbetstider är till stor del flexibla utefter överenskommelse med undantagsfall för avstämningsmöten. Du kan alltså jobba ifrån hela Sverige.

Kontakt:
Ansökan och frågor skickas till Rekrytering@passupp.com
Skriv i ämnesraden om det är en fråga eller ansökning

Väl mött
Tomas Green
VD
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Databasadministratör
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidAnställningen är initialt visstid eller per timme beroende på den sökandes profil och önskemål.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Rekrytering@passupp.com
Övrigt: Skicka in CV och personligt brev till Rekrytering@passupp.com Ange gärna om du omfattas av någon form av arbetsförmedlingens anställningsstöd
Arbetsplats: 
Adress: Ordning och reda, drill och disciplin
Annerovägen 16A
19275  SOLLENTUNA 
Hemsida: passupp.com
  
Platsannons

Personlig Assistent till en härlig tjej i Järpen!

Hej!

Jag heter Moa och är en tjej på 7,5 år som har Dravets Syndrom. Detta innebär att jag har svårigheter med sådant som andra barn i min ålder klarar utan problem och har därför personliga assistenter till min hjälp. Nu behöver jag anställa fler!

Dravets syndrom är väldigt ovanligt och vi är ca 60 personer i Sverige som har fått diagnosen. I syndromet ingår epileptiska anfall och ofta också Autism tillsammans med en medelsvår utvecklingsstörning. Jag har också väldigt dålig balans.
Går och springer gör jag trots detta obehindrat - Jag är mycket snabb och kan inte alls avgöra vad som är farligt och behöver därför ständig tillsyn av mina assistenter.
Jag inget talat språk men förstår oftast vad du säger men kan inte göra mig förstådd av dom som inte känner mig väl.
Jag hoppas på att lära mig och tränar på tecken som stöd.
Dagligen behöver jag hjälp med nästan allt i min vardag och är därför helt beroende av mina fantastiska assistenter
Mina assistenter är alltid 2 st under min vakna tid och vi har väldigt roligt tillsammans.
Tackvare assistansen kan jag som andra barn ha en aktiv fritid och det jag gillar allra bäst är hästar - rider en gång i veckan.
Åka och bada är också något jag verkligen älskar... Utomhuslek och bus tröttnar jag aldrig på!

Min familj har valt att jobba tillsammans med FMF Assistans som erbjuder personlig assistans till vuxna och barn med funktionsnedsättningar.
Företaget grundades 2009.
FMF Assistans består av personer med mångårig erfarenhet av och en bred kunskap inom lagområdena LSS / SFB.
Företagets värderingar grundas på kvalité, service och trygghet.
Vidare har företaget en stark tilltro till människors lika värde och har lovat att skräddarsy assistansen efter just mina önskemål, behov och möjligheter.

Mina assistenter behöver hjälpa mig med allt från måltider, hygien, omvårdnad och fritid - hela tiden med ständig tillsyn...
men också kunna stötta och hjälpa mig att klara så mycket jag förmår själv. Jag vill utvecklas och lära mig även om jag inte alltid tror på mig själv.
Jag behöver också hjälp att komma till ro och får ofta hjälp av mina assistenter med att hitta lugn.

Du som vill jobba med mig behöver: en stor portion tålamod -vara kvick då jag ibland får för mig att rymma!
Du ska också gärna ha egenskaper som lyhörd, initiativrik, ansvarstagande och glad - en "Glädjespridare" helt enkelt!
För mig och min familj är ändå personkemin det som är viktigast.

Jag söker dig som vill arbeta allt från 50% - 100% . Arbetstiderna är eftermiddagar, kvällar samt varannan helg.
Ibland även enstaka nätter för den som vill och kan.

Vi hoppas så att du tycker detta arbete låter spännande och roligt... Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kram Moa
Jag heter Moa och är en tjej på 7,5 år som har Dravets Syndrom. Detta innebär att jag har svårigheter med sådant som andra barn i min ålder klarar utan problem och har därför personliga assistenter till min hjälp. Nu behöver jag anställa fler!
Dravets syndrom är väldigt ovanligt och vi är ca 60 personer i Sverige som har fått diagnosen. I syndromet ingår epileptiska anfall och ofta också Autism tillsammans med en medelsvår utvecklingsstörning. Jag har också väldigt dålig balans.
Går och springer gör jag trots detta obehindrat - Jag är mycket snabb och kan inte alls avgöra vad som är farligt och behöver därför ständig tillsyn av mina assistenter.
Jag inget talat språk men förstår oftast vad du säger men kan inte göra mig förstådd av dom som inte känner mig väl.
Jag hoppas på att lära mig och tränar på tecken som stöd.
Dagligen behöver jag hjälp med nästan allt i min vardag och är därför helt beroende av mina fantastiska assistenter
Mina assistenter är alltid 2 st under min vakna tid och vi har väldigt roligt tillsammans.
Tack vare assistansen kan jag som andra barn ha en aktiv fritid och det jag gillar allra bäst är hästar - rider en gång i veckan.
Åka och bada är också något jag verkligen älskar... Utomhuslek och bus tröttnar jag aldrig på!
Mina assistenter behöver hjälpa mig med allt från måltider, hygien, omvårdnad och fritid - hela tiden med ständig tillsyn...
men också kunna stötta och hjälpa mig att klara så mycket jag förmår själv. Jag vill utvecklas och lära mig även om jag inte alltid tror på mig själv.
Jag behöver också hjälp att komma till ro och får ofta hjälp av mina assistenter med att hitta lugn.
Du som vill jobba med mig behöver: en stor portion tålamod -vara kvick då jag ibland får för mig att rymma!
Du ska också gärna ha egenskaper som lyhörd, initiativrik, ansvarstagande och glad - en "Glädjespridare" helt enkelt!
För mig och min familj är ändå personkemin det som är viktigast.
Min familj har valt att jobba tillsammans med FMF Assistans som erbjuder personlig assistans till vuxna och barn med funktionsnedsättningar.
Företaget grundades 2009.
FMF Assistans består av personer med mångårig erfarenhet av och en bred kunskap inom lagområdena LSS / SFB.
Företagets värderingar grundas på kvalité, service och trygghet.
Vidare har företaget en stark tilltro till människors lika värde och har lovat att skräddarsy assistansen efter just mina önskemål, behov och möjligheter.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi har kollektivavtal med KFO samt friskvårdspeng
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: Järpen
Webbplats:
Epostadress: rekrytering.sofie@fmfassistans.se
Övrigt: Märk din ansökan med Järpen. Vi rekryterar omgående och tillsätter tjänsten omedelbart när vi hittar rätt person.
Arbetsplats: 
Adress: FMF ASSISTANS AB
RÖRVÄGEN 1
70227  ÖREBRO Sverige
Hemsida: http://www.fmfassistans.se
  

Platsannons

Sommar och helgpersonal till Storlien, Eurocash

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande jobb i en butik med många härliga kunder. Eurocash är i en väldigt expansiv fas och planerar att öppna flera butiker de kommande åren, så för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter!

Övrig information och ansökan:
Vi söker dig som är intresserad av sommarjobb från vecka 22-35. Tjänsterna är på deltid ca 20-30 timmar/vecka. Vi söker även dig som vill arbete helg. I nästa steg av din ansökan anger du vilken/vilka tjänster du är intresserad av.

Våra sommaröppettider är kl. 9-20.

Placering: Storlien.

Vid frågor kontakta butikschef Tomas Kålen på telefon: 0647-70200.

Vi hanterar urvalet löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Eurocash är en kvalitativ lågpriskedja med 7 stora matbutiker i Svinesund, Töcksfors, Eda/Charlottenberg, Strömstad, Åmål och Storlien. Nyligen öppnade vi Strömstad MAT, med bland annat en underbar delikatessdisk på 35 meter. Tillsammans är vi cirka 400 medarbetare och omsätter 1,5 miljarder kronor om året. Vårt huvudkontor ligger i Strömstad.

Nu söker vi butiksmedarbetare/kassapersonal för sommaren samt helgarbete till vår butik i Storlien.

Vi på Eurocash brinner för service och söker nu dig som tillsammans med oss vill göra ditt yttersta för att den serviceanda vi byggt upp genom åren ska bli ännu bättre. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete.

Egenskaper och erfarenhet
Som person är du serviceinriktad och har bra samarbetsförmåga. Du är noggrann och ansvarsfull och har alltid kundnöjdhet i fokus. Du är flexibel och van att ha många bollar i luften. Ett stort matintresse är en fördel.

Har du tidigare yrkeserfarenhet inom dagligvaruhandeln eller detaljhandeln är det meriterande, likaså är erfarenhet av manuell försäljning. Då kassatjänst ingår i jobbet behöver du vara minst 16 år. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Rekryteringsföretaget Jobbet.se startades år 2003. Vi erbjuder ett professionellt team av rekryterare med erfarenhet från såväl privata näringslivet som offentlig sektor. Våra huvudsakliga tjänster består av kompletta rekryteringsuppdrag, delar av rekrytering, search- och headhunting uppdrag. Majoriteten av våra uppdrag avser rekrytering av chefer och specialister. Sedan 2012 erbjuder vi våra kunder fri tillgång till det kompetensbaserade rekryteringsverktyget 4Recruit. Verktyget ger alla företag och organisationer möjlighet att själva rekrytera professionellt till en låg kostnad. Mer information om rekryteringsverktyget 4Recruit finns på www.4recruit.se.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.jobbet.se/platsannons/sommar-och-helgpersonal-till-storlien-eurocash-5.10611
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobbet.se/LS Jobbet AB
Fyristorg 6
75310  Uppsala Sverige
Hemsida: http://www.jobbet.se
  
Platsannons

Lärare åk 1 Duveds skola

Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion?

Vi söker en behörig och legitimerad lärare för yngre åldrar, åk 1-3, med för närvarande placering på Duveds skola åk 1.

Duved skola är en F-9 med ca 350 elever. Skolan ligger mitt i den expansiva turistregionen Åre/Duved i västra Jämtland och det faller sig därför naturligt att skolan har en Fjällnära profil. Skogspartier, strövområden, skidbackar och skidspår ligger på nära avstånd från skolan.

Anställningen är 80 % tillsvidare med tillträde 2017-08-16. Individuell lön, utdrag ur belastningsregistret ska lämnas innan anställningen.

Du har lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i årskurs 1-3 med kunskap om och erfarenhet av läs och skrivinlärning samt grundläggande matematik.

För mer information kontakta:
Viktoria Kullman, Rektor, 0647-168 41

Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Bifoga legitimationen
Referens: Lärare 1-3
Sista ansökningsdag: 2017-05-15

Dock under förutsättning att ingen övertalighet, behov av omplacering eller företräde finns i kommunen.
Du får ett automatsvar att Åre kommun mottagit din ansökan. Om du inte skulle få svar kan det bero på att automatsvaret fastnat i ditt spamfilter.
Information om Åre kommun finner du på www.are.se
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Lärare 1-3
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/are.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åre kommun
Box 201
83722  JÄRPEN Sverige
Hemsida: www.are.se
  

Platsannons

Djurskötare / Lantarbetare - Mjölk

Arbetsuppgifterna på gården är varierande men med mjölkning, i grop, och djurskötsel är centralt.Vi söker medarbetare till vår gård med i huvudsak mjölkkor.
Vi söker dig med stor erfarenhet av mjölkning och gårdsysslor. Meriterande är seminkompetens.
Vi värdesätter en god djurhantering och söker medarbetare med gott djuröga och stort lugn.
Du är lugn med djuren men hanterar också ett snabbt arbetstempo. Du är ansvarsfull, har god samarbetsförmåga med kollegor och jobbar bra både i grupp och självständigt.

Vill du bli en i vårt gäng? Skriv ett personligt brev och bifoga CV.

Åre Bondgård ligger vackert med Åreskutan i kulisserna. Här bedrivs i första hand mjölkproduktion med ca 120 mjölkkor som mjölkas i grop.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Djurskötare, mjölk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@arebondgard.se
Övrigt: Rekrytering sker löpande
Arbetsplats: 
Adress: Åre Bondgård AB
Såå 303
83013  Åre Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du jobba som personlig assistent i sommar?

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu personliga assistenter till våra kunder i Åre-området! Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket till exempel omfattar hushållssysslor, förflyttningar och personlig hygien.

Vi söker dig som är intresserad av ett vikariat i sommar. På Humana har vi olika kunder med behov av extra personal inför sommaren och vårt mål är att matcha dig som söker med någon av våra kunder utifrån dina egna förutsättningar, intressen och möjligheter att jobba i sommar. 

Beroende på arbetsplats så kan arbetstiderna se olika ut och variera mellan dag, kväll, aktiv natt och journatt på både vardagar och helger.

Vi tror att du som söker tjänsten är lyhörd och flexibel. Tidigare erfarenhet av att arbeta inom vård, omsorg eller personlig assistans ser vi som meriterande, men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Urvalsprocessen sker löpande och mer information tilldelas vid en eventuell intervju.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du erbjuds en tjänst så förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: Körkort är en fördel. 
Arbetstid / Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana, samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute på olika plattformar. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi begränsad möjlighet att svara på dina frågor via telefon.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratTimlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9475%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Postgränd 8A | 831 30 Östersund
83130  Östersund Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Verksamhetschef Röda Korset

Svenska Röda Korset har till uppgift att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa, skapa respekt för människovärdet. Vi är en del i ett världsomspännande humanitärt nätverk som nu finns i 190 länder. Bland våra grundprinciper finns humanitet, opartiskhet och frivillighet.
Västjämtlands rödakorskrets bedriver en bred verksamhet med mötesplats Kupan, vår secondhandaffär, och kafé som centralpunkter. Vi har en stor social verksamhet och samverkar med många av närsamhällets organisationer. Vi är 7 anställda och frivilliga. År 2016 omsatte kretsen ca 2 miljoner kronor.

Vi söker nu en verksamhetschef. Som verksamhetschef kommer du att på styrelsens uppdrag leda, samordna och utveckla verksamheten på Mötesplats Kupan. Tjänsten ställer stora krav på lyhördhet, öppenhet, samarbets- och organisationsförmåga. Du kommer att ha ansvar för personal och frivilliga. Din roll är att behålla och utveckla befintlig och ny verksamhet och kontakter med myndigheter, organisationer, företag och skolor.

Vi vill att du har erfarenhet av ledarskap och från arbete i butik samt att du har erfarenhet av ideell verksamhet, budgetarbete och uppföljning. Vi förutsätter att du delar Röda Korsets humanitära värderingar.

Personliga egenskaper: Vi tror att du som person kännetecknas av personlig mognad och prestigelöshet. Du är mål- och resultatinriktad. Du har förmåga att skapa ett arbetsklimat med engagerade medarbetare, är strukturerad och tydlig, är en god kommunikatör och har en vilja att driva utveckling och förnyelse. Du har B-körkort och är en van datoranvändare.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat 6 månader med möjlig övergång till tillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jarpen@redcross.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västjämtlands Rödakorskrets
Norra Vägen 29
83731  JÄRPEN 
Hemsida: www.redcross.se
  

Platsannons

Butiksbiträde

Mitt på Fjället vid den norska gräsen hittar du Storlien. Med åren har här byggts upp gränshandel. En stor del av gränshandeln drivs av Lågpris kiosken i Storlien AB. Det finns nu fyra butiker, en godisbutik, en tobaksbutik, en prylbutik och en bensinstation med skoteruthyrning och klädförsäljning. Godis, tobak och prylbutiken delar på personalen och samarbetar mycket med varandra.

Vi söker nu en butiksmedarbetare. Du kommer att få jobba i tobaks, godis och prylbutiken. I någon av butikerna kommer du att få ett ansvarsområde där du har hand om beställningarna. Kassahantering, varumottagning, varoruppackning och städning är andra uppgifter du kommer att få göra. Arbetet är varierande och det finns alltid något att göra.

Vi ser gärna att du har kassavana och att du ser vad som behövs göras. Då det är mycket kundkontakt är det ett krav att du talar flytande svenska eller norska.

Vi erbjuder personalboende med helpension till ett förmånligt pris. Det finns även tillgång till gym, pool och bastu, skidbackar och cykelspår.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTidsbegränsad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Marcus.nilsson@superpris.se
Övrigt: Välkommen med din skriftliga ansökan redan idag. Ange referens "ansökan butiksbiträde"
Arbetsplats: 
Adress: Lågpriskiosken i Storlien AB
83019 STORLIEN
83019  STORLIEN 
Hemsida: http://www.superpris.se
  

Platsannons

Servitör / Servitris


Vi på GT Mat & Bar söker nu servitör / servitris till sommarsäsongen 2017 som är mellan 26 juni till 14 augusti.

Vi tror att du som söker tjänsten är en ansvarsfull, ordningsam och effektiv person med en positiv personlighet.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom servering, service och/eller restaurang.
Som person är du öppen och social samt trivs med att arbeta bland människor.
Du är flexibel, stresstålig och har en hög servicekänsla.

Mer information om restaurangen hittar ni på hemsidan : gtbar.se

Vi tror att du som söker tjänsten är en ansvarsfull, ordningsam och effektiv person med en positiv personlighet.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom servering, service och/eller restaurang.
Som person är du öppen och social samt trivs med att arbeta bland människor.
Du är flexibel, stresstålig och har en hög servicekänsla.

Här på GT Mat & Bar så serverar vi grillmat och sushi.
Ni hittar oss vid Åre torg.
Mer info om restaurangen hittar ni på gtbar.se
Publiceraddatum: 2017-04-23
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: gtmatobar@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GT Mat & Bar
BOX 39
83014  ÅRE Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock

Vi på GT Mat & Bar söker nu kock till sommarsäsongen 2017 som är mellan 26 juni till 14 augusti. Vi tror att du som söker tjänsten är en ansvarsfull, ordningsam och effektiv person med en positiv personlighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom restaurangkök.
Som person är du öppen och social samt trivs med att arbeta bland människor. Du är flexibel, stresstålig och har en hög servicekänsla.

Mer information om restaurangen hittar ni på hemsidan : gtbar.se

Vi tror att du som söker tjänsten är en ansvarsfull, ordningsam och effektiv person med en positiv personlighet. Du har tidigare erfarenhet av yrket.
Som person är du öppen och social samt trivs med att arbeta bland människor. Du är flexibel, stresstålig och har en hög servicekänsla.

Här på GT Mat & Bar så serverar vi grillmat och sushi. Ni hittar oss vid Åre torg. Mer info om restaurangen hittar ni på gtbar.se
Publiceraddatum: 2017-04-23
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: gtmatobar@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GT Mat & Bar
BOX 39
83014  ÅRE Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare 1-6

Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion?

Åre kommun söker en behörig och legitimerad lärare åk 1-6 med för närvarande placering i arbetslag F, 1-3 på Hallens kyrkskola.

Hallens kyrkskola är en skola att trivas i. Det är en liten glesbygdsskola med i dagsläget 144 elever i F-9. Det är en överblickbar skola med små elevgrupper, där elever och personal snabbt lär känna varandra. På skolan har vi också ett fritidshem med egna lokaler.

Vår vision är att alla våra elever lämnar skolan med en känsla och en upplevelse av att skolan var den plats där de blev sedda och bekräftade. Där de fick kunskap, insikter och lärdomar som hjälpte dem att växa som människor. Samverkan och goda relationer främjar vi med återkommande åldersövergripande aktiviteter.

Den närhet som skolan har till naturen gör att aktiviteter där blir ett naturligt inslag. Skidåkning på längden och tvären, fjällvandring, övernattning i bivack, vinterbad mm. De aktiviteter som sker utanför klassrummet kopplas alltid till läroplanen och är en del i att utveckla undervisningen

Arbetsuppgifter:
Vi söker Dig som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla arbetet med elevernas lärande och jobba för en ökad måluppfyllelse. Dina arbetsuppgifter består i att stödja elever i sin måluppfyllelse
Du förväntas arbeta utifrån läroplanen, skolans rutiner och använda dig av aktuell forskning. Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt och förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv elevsyn.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare åk 1-6.
God datorvana och gärna kunskaper i lärportaler. Vi jobbar i Unikum och Skola24.

Personliga egenskaper:
Du är bra på att entusiasmera och skapa engagemang bland elever, kollegor samt vårdnadshavare. Du är bra på att kommunicera. Du förväntas ha förmåga att driva och utveckla metoder, både som lärare men även påvisa intresse för verksamhetsfrågor. Du ska ha lätt för att omsätta teori i praktik.
Som person är du drivande, initiativrik, målinriktad och strukturerad. För tjänsten behöver du vara lyhörd och kreativ med god självinsikt. Du är en person som arbetar för delaktighet, integritet, mångfald och gemenskap.

Anställningsform:
Anställningen är 100 %, tillsvidare, individuell lön. Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställningen är definitiv.

För mer information kontakta:
Therese Nealis, rektor Hallens rektorsområde, 0647-163 99
Facklig representant, Birgitta Persson, 0647-163 94

Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Bifoga legitimationen
Referens: Lärare 1-6
Sista ansökningsdag: 2017-06-30

Dock under förutsättning att ingen övertalighet, behov av omplacering eller företräde finns i kommunen. Du får ett automatsvar att Åre kommun mottagit din ansökan. Om du inte skulle få svar kan det bero på att automatsvaret fastnat i ditt spamfilter.
Information om Åre kommun finner du på www.are.se
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: Lärare 1-6
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/are.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åre kommun
Box 201
83005  JÄRPEN Sverige
Hemsida: www.are.se
  
Platsannons

Sjuksköterska sommarvikarie

Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där extra.
Delar du vår passion?

Vi söker sjuksköterskor till Åre kommuns hemvård.
Åre kommuns hemvård omfattar särskilt boende för äldre och funktionshindrade, hemtjänst och hemsjukvård så väl i särskilt boende som i ordinärt boende.

Som sjuksköterska präglas ditt arbete av ett salutogent arbetssätt med den enskildes delaktighet i fokus. Du arbetar med att ge en god och säker omvårdnad i livets alla skeden och du kan identifiera och aktivt förebygga hälsorisker.
Du är en god organisatör, serviceinriktad och ansvarskännande samt kan utföra arbete både självständigt och i team.
Du ser möjligheter och är lösningsfokuserad.
Förutom adekvat utbildningsnivå och erfarenhet, ser vi gärna att du har utbildning med inriktning på vård av äldre.
Körkort är ett krav

Arbetet är schemalagt dagar och helger. Vi söker även personer som kan arbeta kvällar, där några nätter är schemalagda med beredskap.
Åre kommuns hemvård har arbetsplatser i Hallen, Mörsil, Kall, Järpen och Duved.

För mer information kontakta:
Pirjo Nord, enhetschef legitimerad personal, 0647-168 73
Bemanningsenheten, 0647-163 85, bemanningsenheten@are.se
Susanne Nejne, Vårdförbundet, susanne.nejne@are.se

Välkommen med ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Referens: Sjuksköterska sommarvik
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Intervjuer och anställningar kommer att ske fortlöpande under rekryteringsperioden, så vänta inte med att söka.

Välkommen till Bemanningsenheten och hemvården Åre kommun!
Du får ett automatsvar att Åre kommun mottagit din ansökan. Om du inte skulle få svar kan det bero på att automatsvaret fastnat i ditt spamfilter.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid 11 dagar - 3 månTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Sjuksköterska sommarvik
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/are.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åre kommun
Box 201
83005  JÄRPEN Sverige
Hemsida: www.are.se
  
Platsannons

Sommarvikarierande Vårdbiträde till Åre kommuns hemvård

Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där extra.
Delar du vår passion?

Är arbete inom vård och omsorg något för dig? Åre kommun söker nu Vårdbiträden till sommaren. Vi ser gärna att du har en passande utbildning, men det viktigaste har du inom dig ? viljan att göra ett gott arbete med människan i fokus.

Vi söker sommarvikarier till både Särskilt boende och Hemtjänst. Arbetspassen är förlagda till dag- och kvällstid, vardag och helg. Vi söker även personer som kan arbeta på natten.

Som person ska du vara lätt att samarbeta med och kunna bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du ska ha förståelse för att din egen insats och ditt engagemang gör stor skillnad för hur personerna med insatser mår och vara villig att göra ditt bästa för att dom ska ha en bra tillvaro. Du skall vara Respektfull, Lyhörd och Professionell i ditt arbete.

Arbetsuppgifterna är varierande och handlar om att hjälpa personer i deras vardag som dom inte längre klarar själva. Det kan innefatta personlig omvårdnad som till exempel hygien, förflyttningar och påklädning , eller service i form av matlagning, inköp och städning. Ofta kan det även handla om att bara finnas för dom en stund eller följa med på en promenad.

Du kommer att ha din huvudsakliga placering på antingen särskilt boende eller hemtjänst, men det är positivt att kunna tänka sig att arbeta inom båda verksamheterna.

Åre kommuns hemvård har arbetsplatser i Hallen, Mörsil, Kall, Järpen och Duved.

Vi vill att du i ansökan anger vilken ort du är intresserad av.

Det finns stora möjligheter att du kan börja arbeta redan innan semesterperioderna och även fortsättningsvis till hösten.

Välkommen att bli en av oss!

Anställningarna är timavlönade eller visstid, tillträde efter överenskommelse, individuell lön

För mer information kontakta:
Bemanningsenheten, 0647-163 85, bemanningsenheten@are.se

Välkommen med ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Referens: Vårdbiträde sommarvik
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Intervjuer och anställningar sker löpande under rekryteringsperioden, så vänta inte med att söka.

Välkommen till Bemanningsenheten och hemvården Åre kommun!
Du får ett automatsvar att Åre kommun mottagit din ansökan. Om du inte skulle få svar kan det bero på att automatsvaret fastnat i ditt spamfilter.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 35
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid 11 dagar - 3 månTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Vårdbiträde sommarvik
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/are.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åre kommun
Box 201
83005  JÄRPEN Sverige
Hemsida: www.are.se
  
Platsannons

Sommarvikarierande Undersköterska till Åre kommuns hemvård

Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där extra.
Delar du vår passion?

Är arbete inom vård och omsorg något för dig? Åre kommun söker nu Undersköterskor till sommaren. Vi ser gärna att du har en passande utbildning, men det viktigaste har du inom dig ? viljan att göra ett gott arbete med människan i fokus.

Vi söker sommarvikarier till både Särskilt boende och Hemtjänst. Arbetspassen är förlagda till dag- och kvällstid, vardag och helg. Vi söker även personer som kan arbeta på natten.

Som person ska du vara lätt att samarbeta med och kunna bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du ska ha förståelse för att din egen insats och ditt engagemang gör stor skillnad för hur personerna med insatser mår och vara villig att göra ditt bästa för att dom ska ha en bra tillvaro. Du skall vara Respektfull, Lyhörd och Professionell i ditt arbete.

Arbetsuppgifterna är varierande och handlar om att hjälpa personer i deras vardag som dom inte längre klarar själva. Det kan innefatta personlig omvårdnad som till exempel hygien, förflyttningar och påklädning , eller service i form av matlagning, inköp och städning. Ofta kan det även handla om att bara finnas för dom en stund eller följa med på en promenad.

Du kommer att ha din huvudsakliga placering på antingen särskilt boende eller hemtjänst, men det är positivt att kunna tänka sig att arbeta inom båda verksamheterna.

Åre kommuns hemvård har arbetsplatser i Hallen, Mörsil, Kall, Järpen och Duved.

Vi vill att du i ansökan anger vilken ort du är intresserad av.

Det finns stora möjligheter att du kan börja arbeta redan innan semesterperioderna och även fortsättningsvis till hösten.

Välkommen att bli en av oss!

Anställningarna är timavlönade eller visstid, tillträde efter överenskommelse, individuell lön

För mer information kontakta:
Bemanningsenheten, 0647-163 85, bemanningsenheten@are.se

Välkommen med ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Referens: Undersköterska sommarvik
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Intervjuer och anställningar sker löpande under rekryteringsperioden, så vänta inte med att söka.

Välkommen till Bemanningsenheten och hemvården Åre kommun!
Du får ett automatsvar att Åre kommun mottagit din ansökan. Om du inte skulle få svar kan det bero på att automatsvaret fastnat i ditt spamfilter.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 35
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid 11 dagar - 3 månTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Undersköterska sommarvik
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/are.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åre kommun
Box 201
83005  JÄRPEN Sverige
Hemsida: www.are.se
  

Platsannons

Apotekschef till Åre!

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!


Information om befattning

Nu kan du ta nästa steg i karriären och bli apotekschef över två fantastiska apotek i Jämtland! Vi kan erbjuda en helt fantastisk miljö både på arbetsplatsen och på fritiden. Tjänsten kan vi forma tillsammans så det passar dina egenskaper och intressen samt vad verksamheten behöver. Är du en entreprenör och kanske tänkt tanken att en dag driva ditt eget apotek? Då är det här ett perfekt nästa steg! Som apotekschef har du ansvaret för Åre och Järpens resultat, personal och rutiner. Du får arbeta omväxlande med både receptexpedition, vår utbyggda egenvård och kontorsarbete. Ni kommer vara ett team på 4 eller 5 farmacevter som tar hand om våra kunder mellan kl.10-18 vardagar och kl.10-15 lördagar

Kompetens och personlig egenskaper

Du är legitimerad apotekare eller receptarie och är en naturlig ledare. Det är viktigt att du kan skapa en positiv atmosfär inom ditt team. Du har en känsla för affärer, en ekonomisk förståelse, ett kvalitetstänkande och ett säljande driv. Du ska ha goda kunskaper om kraven för verksamheten – lagar, förordningar, och föreskrifter. Du bör vara en driven och resultatinriktad person och ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Tidigare erfarenhet av att vara chef är en merit dock inget krav.

Apoteksgruppen i Åre och Järpen och Österlen

Vi driver apotek på fyra orter inom Apoteksgruppen: Åre, Järpen, Simrishamn och Brösarp. Vår ambition som ägare är att alla anställda ska känna sig som en del av vårt företag och ser fram emot att komma till jobbet varje dag. Vi jobbar för att ni på bästa sätt ska utvecklas och där ni som farmacevter har stora möjligheter att påverka verksamheten med era egna idéer. Det finns även möjligheter att jobba på våra olika apotek.

Lite om mig: Jag är född och uppvuxen i USA med en ekonomisk utbildning. Sedan juli 2010 har jag drivit apotek inom apoteksgruppen. Har tidigare tävlat på elitnivå i friidrott och tycker att arbete precis som träning ska vara roligt och utvecklande. Det är viktigt att sätta upp mål och träna för att nå dessa. Jag vill skapa en teamkänsla på våra apotek och mellan apoteken. Resor till våra övriga apotek samt till Stockholm är en viktig del av din personliga utveckling och bidrar till framgångar i verksamheten.

 

Facklig information

Sveriges Farmacevtförbund

Unionen


Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, från Gällivare i norr till Borrby i söder. Det unika med oss är att varje apotek ägs och drivs av lokala entreprenörer med ett stort engagemang i verksamheten. Det gör beslutsvägarna korta, och ökar dina möjligheter att påverka. Hos oss kan du dessutom äga ditt eget apotek. Välkommen till personliga apotek med fantastiska kollegor, där hälsa och omtanke kommer först!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Deltid eller heltidEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-20
Referens:
Webbplats: https://www.apoteksgruppen.se/jobba-med-oss?rmpage=job&rmjob=142%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteksgruppen
Årevägen 51
83752  Åre Sverige
Hemsida: https://www.apoteksgruppen.se/jobba-hos-oss/
  
Platsannons

Ledigt sommarjobb som vårdbiträde i Åre

Vill du spendera en sommar i Åre med att förbättra människors vardag? Då är detta jobbet för dig! Vi letar efter pigg och glad personal som vill jobba som vårdbiträden denna sommar. Tjänsten sträcker sig mellan mitten av juni till slutet på augusti. Tjänsten är på 75%-100% där man bestämmer vad som passar en bäst. Du kommer få arbeta inom äldreomsorgen där dina arbetsuppgifter består av praktisk omvårdnad. Missa inte denna grymma chans att få ny arbetslivserfarenhet och knyta nya kontakter i branschen! Sök jobbet idag!

Vad är mina uppgifter som vårdbiträde?Dina arbetsuppgifter som undersköterska består av praktisk omvårdnad inom äldreomsorg där dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar att bädda sängar, tvätta patienter, dela ut mat, hjälpa till vid toalettbesök, ta temperatur, puls, blodtryck och diverse prover.Är du vår nya vårdbiträde? Gör vårt test!* Har du fullständiga gymnasiebetyg?
* Kan du börja en ny anställning i juni?
* Har körkort?
* Pratar du flytande svenska?Är ditt svar "Ja" på alla frågorna ovan? Grattis, då kan du absolut vara den vi söker! Är du dessutom glad, noggrann och felxibel samt trivs med att hjälpa andra människor så vill vi gärna att du skickar in en ansökan med en gång.Hur söker jag jobbet?

Det är superenkelt! Klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1. Få snabbast svar genom att läsa vår https://www.manpower.se/swe/jobbsokartips/hjalp/"2. Få svar snabbt genom att maila mig på >Varmt välkommen med din ansökan!Vad händer när jag skickat in min ansökan?Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in genom se om annonsen finns under Ansökningar på https://login.manpower.se/candidatelogon?returnurl=https://www.manpower.se/checkregistration/?returnurl=https://www.manpower.se/swe/min-sida/" .

Gilla oss på http://www.facebook.com/manpowersverige">Facebook!Vad kan ni erbjuda mig?* Chansen att skaffa värdefull arbetslivserfarenhet som du har med dig i framtiden
* Ett stort och ovärderligt kontaktnät
* Friskvårdsbidrag
* En personlig konsultchef som är med dig under tiden du är uthyrd till kund
* Tryggheten av att omfattas av kollektivavtal med unionen som ger dig avtalsenlig lön, semesterersättning, ob-tillägg, pension samt försäkring från oss under uppdraget.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 20205
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=ZW1tYWxtLjQ0NDQwLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower AB
83013
83013  2321 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ledigt sommarjobb som undersköterska i Åre

Vill du ha ett sommarjobb där du dagligen hjälper till att ge människor ett bra liv? Vill du arbeta på trivsam arbetsplats tillsammans med fantastiska kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu letar vi undersköterskor som vill jobba på äldreboende hos vår kund i Åre kommun.Tjänsten sträcker sig mellan mitten av juni till slutet på augusti. Tjänsten är på 75%-100% där man bestämmer vad som passar en bäst. Här har du en möjligheten att krydda ditt CV med grym meriterande erfarenhet från vården. Genom våra sommarjobb kommer du få in en fot på ett eller flera företag i Åre. Intresserad? Sök tjänsten idag!

Vad är mina uppgifter som undersköterska?Dina arbetsuppgifter som undersköterska består av praktisk omvårdnad inom sjukvård, äldreomsorg och hemtjänst samt medicinska uppgifter.Är du vår nya undersköterska? Gör vårt test!* Har du en utbildning inom vård- och omsorg?
* Kan du börja en ny anställning i juni?
* Har körkort?
* Pratar du flytande svenska?Är ditt svar "Ja" på alla frågorna ovan? Grattis, då kan du absolut vara den vi söker! Är du dessutom öppen, noggrann och positiv samt trivs med att hjälpa andra människor så vill vi gärna att du skickar in en ansökan med en gång.Hur söker jag jobbet?

Det är superlätt! Klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1. Få snabbast svar genom att läsa vår https://www.manpower.se/swe/jobbsokartips/hjalp/"2. Få svar snabbt genom att maila mig på >Varmt välkommen med din ansökan!Vad händer när jag skickat in min ansökan?Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in genom se om annonsen finns under Ansökningar på https://login.manpower.se/candidatelogon?returnurl=https://www.manpower.se/checkregistration/?returnurl=https://www.manpower.se/swe/min-sida/"

Gilla oss på http://www.facebook.com/manpowersverige">Facebook!Vad kan ni erbjuda mig?* Chansen att skaffa värdefull arbetslivserfarenhet som du har med dig i framtiden
* Ett stort och ovärderligt kontaktnät
* Friskvårdsbidrag
* En personlig konsultchef som är med dig under tiden du är uthyrd till kund
* Tryggheten av att omfattas av kollektivavtal med unionen som ger dig avtalsenlig lön, semesterersättning, ob-tillägg, pension samt försäkring från oss under uppdraget.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 20203
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=ZW1tYWxtLjc0NTAwLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower AB
83013
83013  2321 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare, Månsåsen

Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion?

Vi välkomnar dig som är legitimerad förskollärare, eller som har sökt legitimation som förskollärare, till Månsåsens förskola.

Du ska vara förskollärare och vara väl förtrogen med vad det pedagogiska uppdraget innebär och tydligt koppla läroplanen till praktiken.
Du har det pedagogiska ansvaret och ska driva utvecklingsarbete tillsammans med övriga i arbetslaget.

Vi arbetar med ett utvecklingsarbete kring barns inflytande och i det arbetet har vi fokus på våra lärandemiljöer. Detta arbete påverkar även utvecklingen av vårt förhållningssätt, arbetssätt, organisation och material. Då vi använder oss av pedagogisk dokumentation som ett verktyg i utvecklingsarbetet, ser vi positivt på sökande med erfarenhet av detta.

Du ska vara aktiv i det systematiska kvalitetsarbetet där reflektionen ligger till grund och bidra till att vi följer upp, utvärderar och utvecklar verksamheten. Vi vill även att du har goda kunskaper i IKT och att du kan vara med och utveckla detta.

Då vi har flera förskolor som är mångkulturella, ser vi positivt på sökande med tidigare erfarenhet från att arbeta i liknande verksamhet

Vi förutsätter att du har en positiv attityd där lust och nyfikenhet på lärande är en självklarhet.
Vi vill att du har förmågan att ta egna initiativ, har ett helhetstänk, är lösningsinriktad och har lätt för att samarbeta med andra.
Som förskollärare har du schemalagd uppföljnings-, reflektions- och utvecklingstid.

Anställningen är 100 %, tillsvidare med tillträde 2017-08-07, individuell lön, utdrag ur belastningsregistret ska lämnas innan anställningen är definitiv.

För mer information kontakta:
Therese Nealis, förskolechef Hallen-Månsåsen, 0647-163 99
Fackliga representanter nås via kundtjänst, 0647-161 00

Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Bifoga legitimationen.
Referens: Fsklärare Månsåsen
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Intervjuer kan komma att ske löpande under rekryteringsperioden

Information om Åre kommun finner du på www.are.se
Du får ett automatsvar att Åre kommun mottagit din ansökan. Om du inte skulle få svar kan det bero på att automatsvaret fastnat i ditt spamfilter.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Fsklärare Månsåsen
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/are.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åre kommun
Box 201
83005  JÄRPEN Sverige
Hemsida: www.are.se
  
Platsannons

Personlig assistent sökes i Ottsjö!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi ytterligare en medarbetare till vårt gäng, kanske är du vår nästa kollega? Vi söker en personlig assistent till en glad man i Ottsjö.

Om tjänsten:

Vi söker en personlig assistent för ett timvikariat till en man boende i Ottsjö. Han behöver hjälp med det mesta i sin vardag och vid aktiviteter. Som personlig assistent ska du känna respekt, vara lyhörd för kundens önskemål och intressen samt förstå hur det är att arbeta i någon annans hem. Du som söker ska även känna ansvar, hög arbetsmoral och kunna vara flexibel som person.

Vi söker dig som vill jobba som timvikarie och hoppa in extra vid behov. För att du ska passa ihop med kunden så vill vi gärna att du uppfyller nedanstående punkter:

 


• Gärna erfarenhet från en liknande roll, även om störst vikt kommer läggas på personlig lämplighet
• Har B-körkort och gärna tillgång till bil
• Du bör inte vara pälsallergiker då det finns en katt i hushållet.

 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9623%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Postgränd 8 A
83130  Östersund Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Lantarbetare - Mjölk

Arbetsuppgifterna är varierande men med mjölkning och djurskötsel centralt.
Vi söker i första hand en medarbetare över sommaren men med eventuell möjlighet till vidare arbete.


Vi söker medarbetare till vår gård med i huvudsak mjölkkor.
Vi söker dig med erfarenhet av mjölkning och gårdsysslor. Meriterande är även seminkompetens.
Vi värdesätter en god djurhantering och söker medarbetare med gott djuröga och stort lugn.
Du är lugn med djuren men hanterar också ett snabbt arbetstempo. Du har god samarbetsförmåga med kollegor och jobbar bra både i grupp och självständigt.

Vill du bli en i vårt gäng? Skriv ett personligt brev och bifoga CV.

Åre Bondgård ligger vackert med Åreskutan i kulisserna. Här bedrivs i första hand mjölkproduktion.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Djurskötare, mjölk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%Lön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@arebondgard.se
Övrigt: Rekrytering sker löpande
Arbetsplats: 
Adress: Åre Bondgård AB
Såå 303
83013  Åre Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Målare

Målare sökes till omväxlande arbete med små och stora uppdrag, invändigt som utvändigt med både nybyggnation och renoveringar. Vi jobbar både mot privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och entreprenörer.

Du bor i närheten eller är beredd att flytta hit. Vi söker dej som är positivt inställd till att utföra ett noggrant arbete, hålla ordning och reda på arbetsplatsen, vill utnyttja arbetsdagen till att ha det trevligt med kollegorna och kunna avsluta den nöjd med dej själv och det du utfört. Du har relevant utbildning och ett par års arbetslivserfarenhet, eller flerårig arbetslivserfarenhet.

Våra allra flesta uppdrag finns inom 15km från Åre by, men vi har hela kommunen som arbetsmarknad. Företaget startades 2011 men ombildades hösten 2015 till aktiebolag och har senaste åren haft 2-5personer anställda.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Målare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@maleritjanstare.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Måleritjänst i Åre AB
Karolinervägen 49
83771  Duved Sverige
Hemsida: http://www.maleritjanstare.se
  
Platsannons

Nord-Lock söker Produktionsledare (Dag)

Nord-Lock utvecklar, tillverkar och säljer unika killåsprodukter för skruvförband utsatta för dynamiska belastningar. Produkterna tillverkas i och distribueras från vår fabrik i Mattmar i Åre kommun och säljs via våra säljorganisationer världen över. Nord-Lock divisionen utvecklar produkter och processer för tillverkning av företagets nuvarande och framtida produkter och ansvarar för företagets produktutveckling.
Läs mer om Nord-Lock på: http://www.nord-lock.com

Nord-Lock söker nu en Produktionsledare

Beskrivning:
Nord-Locks produktionsorganisation förädlar råmaterial till färdiga produkter i distributionslagret alternativt som direktleveranser till kunder. Rollen som Produktionsledare innefattar styrning och utveckling av driften i ett av produktionens flöden och skift. Du ansvarar för att företagets ständiga förbättringsarbete bedrivs inom din enhet och i gränssnitten mot andra avdelningar utifrån företagets produktionsplanering, mål och långsiktiga strategi. Befattningen utförs i etablerade arbetssätt och processer. 
Arbetet är en chefsroll med en personalgrupp om ca 15-20 personer inom IF Metalls avtalsområde. Du tillser att arbetslaget har rätt förutsättningar av information, prioriteringar och maskinprestanda. Som produktionsledare verkar du för hög säkerhet, hög kvalitet, hög leveranssäkerhet, trivsel och effektivitet direkt och genom övriga produktionsledare. 

Du svarar för att stärka och utveckla dina medarbetare och för att entusiasmera och motivera dessa i medgång, motgång och förändring. Du planerar och genomför utvecklingssamtal, lönesättning och lönesamtal. Vid behov initierar du och följer upp rehabiliteringsärenden. Visst budgetansvar medföljer tjänsten.
Du rapporterar till produktionschef och ingår i produktionsledningen.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:


• att verka för en säker och trygg arbetsmiljö
• att leverera produktionskapacitet för att möta mål på leveransförmåga, servicegrad.
• att utveckla och stärka medarbetarna.
• att leda i förändring.
• att utveckla processerna för att leverera kvalitets- och kapacitetshöjande förbättringar.
• att utveckla arbetssätten att i första hand hantera produktionsavvikelser pro-aktivt alternativt att rapportera produktionsavvikelser och korrigerande avvikelser re-aktivt.

Kvalifikationer:
Vi tror att du har en relevant utbildningsbakgrund med relevant inriktning, alternativt att du har kunskaper förvärvade genom erfarenhet. Du har minst tre års ledarskapserfarenhet med personalansvar. Vidare har du goda kunskaper i att driva förbättringsarbete med dokumenterat goda resultat . Koncernspråket är engelska varför vi förutsätter att du har goda kunskaper både i tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande.

Vi söker dig som är/har:


• är kommunikativ
• är trygg och stabil i sitt ledarskap
• är handlingskraftig
• har kunskaper inom produktionsekonomi
• har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
• har kunskaper inom Officepaketet

Anställningsform:
Tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Du gör din ansökan genom att registrera CV och ett personligt ansökningsbrev via: www.kornboden.se
Urvalsarbetet sker löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. 
Kornbodens rekryterare besvarar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden.

Rekryteringsprocessens huvuddrag:


• Ansökningsperiod med möjlighet till frågor och svar
• Första urval
• Ev. förintervju (formulär)
• Första intervju
• Personlighetsskattning och Referenstagning
• Slutligt urval och presentation för kund
• Slutintervju
• Återkoppling och avslut

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

 

Sökord: produktionsledning, personalledning, ständiga förbättringar, effektivisering, industriproduktion, produktionsekonomi
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.kornboden.se/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2080%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kornboden
Halabacken 180
83002  Mattmar Sverige
Hemsida: http://www.kornboden.se/
  
Platsannons

Lärare förskoleklass, Hallen

Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion?

Åre kommun söker en behörig och legitimerad lärare åk F-3 med placering på Hallens kyrkskola.

Hallens kyrkskola är en skola att trivas i. Det är en liten glesbygdsskola med i dagsläget 144 elever i F-9. Det är en överblickbar skola med små elevgrupper, där elever och personal snabbt lär känna varandra. På skolan har vi också ett fritidshem med egna lokaler.

Vår vision är att alla våra elever lämnar skolan med en känsla och en upplevelse av att skolan var den plats där de blev sedda och bekräftade. Där de fick kunskap, insikter och lärdomar som hjälpte dem att växa som människor. Samverkan och goda relationer främjar vi med återkommande åldersövergripande aktiviteter.

Den närhet som skolan har till naturen gör att aktiviteter där blir ett naturligt inslag. Skidåkning på längden och tvären, fjällvandring, övernattning i bivack, vinterbad mm. De aktiviteter som sker utanför klassrummet kopplas alltid till läroplanen och är en del i att utveckla undervisningen

Arbetsuppgifter:
En av våra medarbetare går på föräldraledighet och därför söker vi dig som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla arbetet med elevernas lärande och jobba för en ökad måluppfyllelse. Dina arbetsuppgifter består i att stödja elever enskilt och i grupp.
Utifrån läroplanen, skolans rutiner och forskning förväntas du utföra ditt uppdrag med tydligt elevfokus. Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt och förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv elevsyn.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som i första hand är legitimerad och behörig lärare/förskollärare, men ser även möjlighet för dig som obehörig lärare med tidigare erfarenhet med arbete med barn/elever.
Personliga egenskaper:
Du är bra på att entusiasmera och skapa engagemang bland elever, kollegor samt vårdnadshavare. Du är bra på att kommunicera. Du förväntas ha förmåga att driva och utveckla metoder, både som lärare men även påvisa intresse för verksamhetsfrågor. Du ska ha lätt för att omsätta teori i praktik.
Som person är du drivande, initiativrik, målinriktad och strukturerad. För tjänsten behöver du vara lyhörd och kreativ med god självinsikt. Du är en person som arbetar för delaktighet, integritet, mångfald och gemenskap.

Vikariat 100 %, läsåret 2017/2018, med start 2017-08-16, individuell lön, utdrag ur belastningsregistret ska lämnas innan anställningen är definitiv.

För mer information kontakta:
Therese Nealis, rektor Hallens rektorsområde, 0647-163 99
Facklig representant, Birgitta Persson, 0647-163 94

Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Bifoga legitimationen
Referens: Vikariat F-lärare
Sista ansökningsdag: 2017-05-15

Dock under förutsättning att ingen övertalighet, behov av omplacering eller företräde finns i kommunen. Du får ett automatsvar att Åre kommun mottagit din ansökan. Om du inte skulle få svar kan det bero på att automatsvaret fastnat i ditt spamfilter.
Information om Åre kommun finner du på www.are.se
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Vikariat F-lärare
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/are.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åre kommun
Box 201
83005  JÄRPEN Sverige
Hemsida: www.are.se
  

Platsannons

Kökschef

Till nästa vintersäsong söker vi en ny kökschef som vill vara med och driva och utveckla en av Åres största lunchrestauranger. Hektiska dagar serveras uppemot 1000 portioner.
Vi söker dig som vill vara med och utveckla restaurangen i framtiden. Du ansvarar för kökets planering och administration - menyer, schemaläggning, arbetsledning, inköp och ekonomisk uppföljning.
Den vi söker har adekvat utbildning samt några års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Arbetet är i första hand dagtid, kvällsbeställningar kan förekomma. Du deltar själv i det dagliga arbetet med matlagningen och du är en inspirerande ledare för ca 10 medarbetare. Totalt är vi ca 25 personer som arbetar under säsongen.
Du behöver körkort, tillgång till bil samt förarbevis för snöskoter.


Är du vår nya kökschef från och med nästa vintersäsong? Du har erfarenhet av att leda ett kök, planera menyer och inköp samt lägga scheman och leda personal. Du trivs i fjällvärlden och ser fram emot att jobba mitt i Åres skidområde.

Åre Ski Inn ligger mitt i Åres skidområde, precis nedanför VM 8:ans bergstation, 864 meter över havet. Över 300 sittplatser inomhus plus stor veranda, som är underbar på soliga vårdagar, med en imponerande utsikt. Eget bageri, trevlig bar och fullständiga rättigheter. Eget bryggeri är under uppstart. Vi serverar i första hand husmanskost i rejäla portioner till hungriga skidåkare. Smörgåsar och härliga bakverk från eget bageri. Vår säsong sträcker sig normalt från början av december till början av maj. Hektiska dagar serveras upp emot 1000 gäster.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Köksmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHelårsanställning kan diskuterasLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@areskiinn.se
Övrigt: Tillträde enligt överenskommelse
Arbetsplats: 
Adress: Åre Ski Inn
BOX 102
83723  ÅRE Sverige
Hemsida: http://www.areskiinn.se
  
Platsannons

Produktionsledare Natt till Nord-Lock

Nord-Lock utvecklar, tillverkar och säljer unika killåsprodukter för skruvförband utsatta för dynamiska belastningar. Produkterna tillverkas i och distribueras från vår fabrik i Mattmar i Åre kommun och säljs via våra säljorganisationer världen över. Nord-Lock divisionen utvecklar produkter och processer för tillverkning av företagets nuvarande och framtida produkter och ansvarar för företagets produktutveckling.
Läs mer om Nord-Lock på: http://www.nord-lock.com

Nord-Lock söker nu en nattgående Produktionsledare

Beskrivning:
Nord-Locks produktionsorganisation förädlar råmaterial till färdiga produkter i distributionslagret alternativt som direktleveranser till kunder. Rollen som nattgående Produktionsledare innefattar styrning och utveckling av driften i ett av produktionens flöden och skift. Du ansvarar för att företagets ständiga förbättringsarbete bedrivs inom din enhet och i gränssnitten mot andra avdelningar utifrån företagets produktionsplanering, mål och långsiktiga strategi. Befattningen utförs i etablerade arbetssätt och processer. 
Arbetet är en chefsroll med en personalgrupp om ca 15-20 personer inom IF Metalls avtalsområde. Du tillser att arbetslaget har rätt förutsättningar av information, prioriteringar och maskinprestanda. Som produktionsledare verkar du för hög säkerhet, hög kvalitet, hög leveranssäkerhet, trivsel och effektivitet direkt och genom övriga produktionsledare. 

Du svarar för att stärka och utveckla dina medarbetare och för att entusiasmera och motivera dessa i medgång, motgång och förändring. Du planerar och genomför utvecklingssamtal, lönesättning och lönesamtal. Vid behov initierar du och följer upp rehabiliteringsärenden. Visst budgetansvar medföljer tjänsten.
Du rapporterar till produktionschef och ingår i produktionsledningen.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:


• att verka för en säker och trygg arbetsmiljö
• att leverera produktionskapacitet för att möta mål på leveransförmåga, servicegrad.
• att utveckla och stärka medarbetarna.
• att leda i förändring.
• att utveckla processerna för att leverera kvalitets- och kapacitetshöjande förbättringar.
• att utveckla arbetssätten att i första hand hantera produktionsavvikelser pro-aktivt alternativt att rapportera produktionsavvikelser och korrigerande avvikelser re-aktivt.

Kvalifikationer:
Vi tror att du har en relevant utbildningsbakgrund med relevant inriktning, alternativt att du har kunskaper förvärvade genom erfarenhet. Du har minst tre års ledarskapserfarenhet med personalansvar. Vidare har du goda kunskaper i att driva förbättringsarbete med dokumenterat goda resultat . Koncernspråket är engelska varför vi förutsätter att du har goda kunskaper både i tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande.

Vi söker dig som är/har:


• är kommunikativ
• är trygg och stabil i sitt ledarskap
• är handlingskraftig
• har kunskaper inom produktionsekonomi
• har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
• har kunskaper inom Officepaketet

Anställningsform:
Tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid och lön:
Natt/Fast lön

Övrig information:
Du gör din ansökan genom att registrera CV och ett personligt ansökningsbrev via: www.kornboden.se
Urvalsarbetet sker löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. 
Kornbodens rekryterare besvarar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden.

Rekryteringsprocessens huvuddrag:


• Ansökningsperiod med möjlighet till frågor och svar
• Första urval
• Ev. förintervju (formulär)
• Första intervju
• Personlighetsskattning och Referenstagning
• Slutligt urval och presentation för kund
• Slutintervju
• Återkoppling och avslut

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

 

Sökord: produktionsledning, personalledning, ständiga förbättringar, effektivisering, industriproduktion, produktionsekonomi
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.kornboden.se/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2073%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kornboden
Halabacken 180
83002  Mattmar Sverige
Hemsida: http://www.kornboden.se/
  

Platsannons

Servis & Butikspersonal till Sveriges största vattenfall

Tännforsen är Sveriges största vattenfall. Hit har turister vallfärdat i över 150 år. Den första turiststationen vid Tännforsen byggdes 1906 - mer än 30 år innan Åre fick sin första skidgäst. Vattenfallet, som är ett av Jämtlands populäraste besöksmål året runt, ligger strax utanför Åre by och besöks årligen av cirka 50 000 gäster från över 30 länder. Vattenfallet är utlyst till naturreservat. Turiststationen innehåller en butik för souvenirer och äkta hemslöjd samt en restaurang med genuint mathantverk.

Tjänsten innebär att möta våra gäster i souvenirbutik eller restaurang.. Du kommer att få ta eget ansvar för i butik vanligt förekommande arbete såsom varumottagning, uppackning, inlägg och hantering av artiklar i kassasystem.
I restaurang ansvarar du för beställningar, servering, diskplock samt att restaurangen och caféet alltid ger ett positivt intryck.
Du ansvarar för att gästen alltid sätts i fokus och att en positiv upplevelse ges för våra besökare. Den ena dagen är inte den andra lik och arbetsuppgifterna kan förändras utifrån den enskilde gästen till företagsarrangemanget med runt 150 deltagare.
Du ska med din person tillföra en mognad att självständigt kunna ta beslut. Har du erfarenhet av gruppbokningar eller ansvarspositioner inom restaurang eller turism så är det meriterande.
Du har helst en utbildning eller erfarenhet inom restaurang och turism.

Tännforsen har väldigt många internationella gäster hoppas vi att du kan fler språk, exempelvis Ryska, Tyska, Engelska, Spanska, Franska.

Som person bör du vara ansvarstagande, positiv, glad och gilla att möta människor med olika behov.

Arbetstiderna varierar enligt schema. Tännforsens turiststation har sommartid öppet varje dag mellan 10.00 och 20.00.
Som anställd på Tännforsen bör du med eget fordon kunna ta dig till turiststationen och därför är det lämpligt att du har eget fordon.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidSäsongsanställning alternativt timanställning from 2017-05-15 till 2017-08-15 eller from 2017-06-15 till 2017-08-31Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: work@tannforsen.com
Övrigt: Välkommen med din ansökan via epost
Arbetsplats: 
Adress: Tännforsens Turiststation

83015  DUVED 
Hemsida: http://www.tannforsen.com
  
Platsannons

Copperhill söker massage- och hudterapeuter

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och vill skapa unika minnen för våra gäster. Copperhill Mountain Lodge är ett unikt designhotell av internationell toppklass. Högst upp på en fjälltopp i Åre ligger ett varmt, ombonat hotell med varm och gästvänlig personal. Tillsammans skapar vi ett minne för livet för våra gäster. Är det dig vi söker?

 

Inför sommarsäsongen söker Copperhill dig som alltid vill ge gästen det där lilla extra och har erfarenhet av ditt yrke.  Du drivs av att få arbeta med människor, få dem att trivas och du ger allt. Du är engagerad, karismatisk och prestigelös. Som terapeut på Copperhill tycker du om att synas och du tar initiativ. Du är strukturerad och lösningsorienterad och du anpassar dig utefter gästen och situationen.

 

Kraven du som sökande skall uppfylla är gedigen erfarenhet av arbete inom spa. Hudterapeuter skall ha en godkänd CIDESCO-utbildning. Vi vill att du som söker behärskar svenska och engelska mycket väl.

Meriterande för tjänsten är att du har ELEMIS utbildning och erfarenhet från att arbeta med dessa produkter.

Arbetstiden är säsongsarbete under sommaren 2017, med chans till förlängning över höst och säsongsanställning vintern 2017/2018. Tjänsten är på minst 75% och har varierande arbetstider.

Copperhill Mountain Lodge erbjuder dig en utvecklande och inspirerande arbetsplats i en av Nordens snabbast växande hotellkedjor. Här blir du en del av en prestigefylld och meriterande arbetsplats som är en del av Nordic Hotels & Resorts/Nordic Choice Hotels. Copperhill erbjuder personalpriser på hotellboende och du tränar kostnadsfritt på hotellets gym.

Ansökan görs via Choice Hotels rekryteringssida, som du når via länken nedan. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.
Sista ansökningsdag: 31 maj och intervjuer sker löpande

http://jobs.nordicchoicehotels.com/workbuster?aguid=0204B6BCFC0F465D9F8AE12F1319DA1A

Vid frågor, kontakta Hotel & HR Manager Frida Strömberg, frida.stromberg@copperhill.se 
Hemsida: www.copperhill.se
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Hudterapeut
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://jobs.nordicchoicehotels.com/workbuster?aguid=0204B6BCFC0F465D9F8AE12F1319DA1A
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Copperhill Mountain Lodge
Åre Björnen
83013  Åre Sverige
Hemsida: jobs.nordicchoicehotels.com
  
Platsannons

Copperhill söker housekeepingmedarbetare

Copperhill söker housekeepingmedarbetare.

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och vill skapa unika minnen för våra gäster.

Copperhill Mountain Lodge är ett unikt designhotell av internationell toppklass. Högst upp på en fjälltopp i Åre ligger ett varmt, ombonat hotell med varm och ombonad personal. Tillsammans skapar vi ett minne för livet för våra gäster. Är det dig vi söker?

 

Inför sommarsäsongen söker Copperhill dig som alltid vill ge gästen det där lilla extra. Vi vill att du som söker har erfarenhet av städning. Som person gillar du att göra fint för våra gäster. Du gillar att arbeta i högt tempo samtidigt som du är noggrann och har ett öga för detaljer.

På Copperhill brinner vi för värdskap på riktigt. Vårt arbete med värdskap syns i små vardagliga handlingar, inte bara ibland, utan alltid i mötet med gästen och dina kollegor. Som en del av housekeepingteamet ansvarar du för gästens intryck av hotellets kvalitet, därför är det viktigt att du har ett sinne för detaljer. Housekeepingpersonalen på Copperhill trivs att arbeta med människor och söker aktivt kontakt med våra gäster. Du är omtänksam och tycker om att arbeta tillsammans med ditt team och du är en person som ger allt.  

 

Kraven du som sökande skall uppfylla är att du är van att arbeta självständigt och levererar med hög kvalitet och precision.

Meriterande för tjänsten är att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Arbetstiden är säsongsarbete under sommaren 2017, men chans till förlängning över höst och säsongsanställning vintern 2017/2018. Tjänsten är på minst 75% och har varierande arbetstider.

Copperhill Mountain Lodge erbjuder dig en utvecklande och inspirerande arbetsplats i en av Nordens snabbast växande hotellkedjor. Här blir du en del av en prestigefylld och meriterande arbetsplats som är en del av Nordic Hotels & Resorts/Nordic Choice Hotels. Copperhill erbjuder personalpriser på hotellboende och du tränar kostnadsfritt på hotellets gym.

Ansökan görs via Choice Hotels rekryteringssida, som du når via länken nedan. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.

http://jobs.nordicchoicehotels.com/workbuster?aguid=E4581FEC59E14EE0802EAF35740DE8C7 

Sista ansökningsdag: 31 maj och intervjuer sker löpande

Vid frågor, kontakta Hotel & HR Manager Frida Strömberg, frida.stromberg@copperhill.se 

Hemsida: www.copperhill.se
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://jobs.nordicchoicehotels.com/workbuster?aguid=E4581FEC59E14EE0802EAF35740DE8C7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Copperhill Mountain Lodge
Åre Björnen
83013  Åre Sverige
Hemsida: jobs.nordicchoicehotels.com
  
Platsannons

Copperhill söker servitörer/servitriser

Vi söker upplevelsebaserade, måbraiga & minnenförlivet-leverantörer
Copperhill Mountain Lodge är ett unikt designhotell av internationell toppklass. Högst upp på en fjälltopp i Åre ligger ett varmt, ombonat hotell med varm och gästvänlig personal. Tillsammans skapar vi ett minne för livet för våra gäster. Är det dig vi söker?

Inför sommarsäsongen söker Copperhill dig som har erfarenhet av ditt yrke och som alltid vill ge gästen det där lilla extra.

På Copperhill brinner vi för värdskap på riktigt. Vårt arbete med värdskap syns i små vardagliga handlingar, inte bara ibland, utan alltid i mötet med gästen och dina kollegor. Som servitör/servitris har du ett brinnande intresse för människor, mat och vin. Du tycker om att synas, tar initiativ, har karisma och pondus.

 

Kraven du som sökande skall uppfylla är att du har minst tre års arbetslivserfarenhet från branschen. Du är van att arbeta självständigt och levererar med hög kvalitet och precision.

Meriterande för tjänsten är att du har restaurangutbildning eller motsvarande.

Arbetstiden är säsongsarbete under sommaren 2017, med chans till förlängning över höst och säsongsanställning vintern 2017/2018. Tjänsten är på minst 75% och har varierande arbetstider.

Copperhill Mountain Lodge erbjuder dig en utvecklande och inspirerande arbetsplats i en av Nordens snabbast växande hotellkedjor. Här blir du en del av en prestigefylld och meriterande arbetsplats som är en del av Nordic Hotels & Resorts/Nordic Choice Hotels. Copperhill erbjuder personalpriser på hotellboende och du tränar kostnadsfritt på hotellets gym.

Ansökan görs via Choice Hotels rekryteringssida. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag: 31 maj och intervjuer sker löpande

Vid frågor, kontakta Food & Beverage Manager Daniel Grahnlöf, daniel.grahnlof@copperhill.se   

Hemsida: www.copperhill.se
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://jobs.nordicchoicehotels.com/workbuster?aguid=5CE3513825A14BED9049C304F875F081
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Copperhill Mountain Lodge
Åre Björnen
83013  Åre Sverige
Hemsida: jobs.nordicchoicehotels.com
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare extrajobb i Åre

Vi söker dig som med härlig energi och säljanda vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren kommer genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-15
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-01
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/29508-eventpersonal-saljare-extrajobb-i-are?promotion=7247-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  
Platsannons

Kock till måltidsenheten

Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där extra. Delar du vår passion?

Bemanningsenheten söker
Kock till Åre kommuns måltidsenhet.

Måltidsenheten i Åre kommun lagar och serverar mat på förskolor, skolor och särskilda boenden inom hemvården. Inom kommunen finns både tillagningskök och mottagningskök. Måltidsenheten har även uppdrag inom lokalvård på en del förskolor.

Alla visstidsanställningar inom Åre kommuns Måltidsenhet sköts av Bemanningsenheten som även ger service åt Hemvården och Förskolor.

Vi söker dig som vill arbeta som kock för Bemanningsenheten sommaren 2017.
Som medarbetare inom Bemanningsenheten har du stora möjligheter att påverka hur mycket du ska arbeta. Tillsammans gör vi en plan för vilka arbetsplatser som är aktuella för dig. Trivs du med stor flexibilitet och är duktig på att knyta kontakter och samarbeta med många olika kollegor och kunder kan vi erbjuda dig ett stimulerande arbete. Kan du även arbeta inom någon av verksamheterna, förskola och hemvård har du goda chanser att få många uppdrag.

Förväntningar på dig
I vårt arbete är förhållningssätt och bemötande viktiga grundstenar. Du har en positiv grundsyn, är ansvarskännande och kan utföra arbete både självständigt och i team. Du trivs med ett flexibelt arbete och är duktig på att knyta kontakter och samarbeta med många olika kollegor och kunder.

Kvalifikationer
Du är färdig med din kockutbildning. Har du erfarenhet av att arbeta som kock är det meriterande.

Anställningarna är timavlönade, tillträde efter överenskommelse, individuell lön, körkort är ett plus. Då Måltidsenheten är verksam på arbetsplatser där det finns barn måste du visa upp utdrag ur belastningsregistret. Beställs hos polisen.se

För mer information kontakta:
Bemanningsenheten, 0647-163 85, bemanningsenheten@are.se

Välkommen med ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Referens: Kock sommarvik
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Intervjuer och anställningar sker löpande under rekryteringsperioden, så vänta inte med att söka.

Välkommen till Bemanningsenheten och hemvården Åre kommun!
Du får ett automatsvar att Åre kommun mottagit din ansökan. Om du inte skulle få svar kan det bero på att automatsvaret fastnat i ditt spamfilter.
Information om Åre kommun finner du på www.are.se
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid 11 dagar - 3 månTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Kock sommarvik
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/are.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åre kommun
Box 201
83005  JÄRPEN Sverige
Hemsida: www.are.se
  
Platsannons

Ekonomibiträde till måltidsenheten

Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där extra.
Delar du vår passion?

Bemanningsenheten söker
Ekonomibiträde till Åre kommuns måltidsenhet.

Måltidsenheten i Åre kommun lagar och serverar mat på förskolor, skolor och särskilda boenden inom hemvården. Inom kommunen finns både tillagningskök och mottagningskök. Måltidsenheten har även uppdrag inom lokalvård på en del förskolor.

Alla visstidsanställningar inom Åre kommuns Måltidsenhet sköts av Bemanningsenheten som även ger service åt Hemvården och Förskolor.

Vi söker dig som vill arbeta som ekonomibiträde för Bemanningsenheten sommaren 2017.
Som medarbetare inom Bemanningsenheten har du stora möjligheter att påverka hur mycket du ska arbeta. Tillsammans gör vi en plan för vilka arbetsplatser som är aktuella för dig. Trivs du med stor flexibilitet och är duktig på att knyta kontakter och samarbeta med många olika kollegor och kunder kan vi erbjuda dig ett stimulerande arbete. Kan du även arbeta inom någon av verksamheterna, förskola och hemvård har du goda chanser att få många uppdrag.

Förväntningar på dig
I vårt arbete är förhållningssätt och bemötande viktiga grundstenar. Du har en positiv grundsyn, är ansvarskännande och kan utföra arbete både självständigt och i team. Du trivs med ett flexibelt arbete och är duktig på att knyta kontakter och samarbeta med många olika kollegor och kunder.

Kvalifikationer
Har du utbildning inom området eller tidigare erfarenhet är det meriterande.

Anställningarna är timavlönade, tillträde efter överenskommelse, individuell lön, körkort är ett plus. Då Måltidsenheten är verksam på arbetsplatser där det finns barn måste du visa upp utdrag ur belastningsregistret. Beställs hos polisen.se

För mer information kontakta:
Bemanningsenheten, 0647-163 85, bemanningsenheten@are.se

Välkommen med ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Referens: Ekbtr sommarvik
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Intervjuer och anställningar sker löpande under rekryteringsperioden, så vänta inte med att söka.

Välkommen till Bemanningsenheten och hemvården Åre kommun!
Du får ett automatsvar att Åre kommun mottagit din ansökan. Om du inte skulle få svar kan det bero på att automatsvaret fastnat i ditt spamfilter.
Information om Åre kommun finner du på www.are.se
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Ekonomibiträde, storhushåll
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid 11 dagar - 3 månMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Ekbtr sommarvik
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/are.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åre kommun
Box 201
83005  JÄRPEN Sverige
Hemsida: www.are.se
  
Platsannons

Röntgensköterska Åre hälsocentral

inkl. fritid*

Är du en lagspelare som gillar utmaningar på jobbet? Välkommen till oss på Åre hälsocentral. Här får du jobba dagtid i en positiv miljö på en expansiv ort mitt i fjällvärldens hjärta. Du blir en del av ett härligt och energiskt gäng som jobbar med patientens bästa i fokus.

*Ta ut svängarna ordentligt i vinter. Bli stammis på Åreskutans topp.


ARBETSUPPGIFTER
Vi kallar och bokar in våra patienter själva. Vi har installerat en ny röntgenutrustning - Siemens YSIO. Bilderna skickas digitalt för granskning till Östersunds sjukhus. Vårt system för utlåtande och bilder heter Sectras RIS/PACS. Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av denna typ av utrustning. Vi jobbar på en vinterort med många frakturer. Arbetet består mest av akut verksamhet, men blandas med icke akuta undersökningar.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad röntgensjuksköterska.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet


ÖVRIGT
I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Du bor trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i sin kompetens.

Urval och intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt med bestämt ytterligare erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-02-17
Yrkesbenämning: Röntgensjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: RS/406/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d47d853c-aab7-4740-96fa-71bbdd1cd928&TK=33273792-cced-4302-a6e7-fd0badd4e99f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jämtland Härjedalen, VO Åre
Box 654
83127  Östersund Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vårdare-personlig ass, bemanningsenheten

Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där extra. Delar du vår passion?

Bemanningsenheten söker vårdare och personliga assistenter till LSS

Åre kommuns hemvård omfattar särskilt boende för äldre och funktionshindrade, hemtjänst och hemsjukvård såväl i särskilt boende som i ordinärt boende. Kommunen har också ansvar för de psykiskt långtidssjuka samt stöd och service till vissa med funktionsnedsättning i form av exempelvis personlig assistans och daglig verksamhet.

Alla visstidsanställningar inom Åre kommuns Hemvård sköts av Bemanningsenheten som även ger service åt Förskolor och Måltidsenheten.

Vi söker nu vårdare och personliga assistenter för timanställning inom Bemanningsenheten.
Som medarbetare inom Bemanningsenheten har du stora möjligheter att påverka hur mycket du ska arbeta. Tillsammans gör vi en plan för vilka arbetsplatser som är aktuella för dig. Trivs du med stor flexibilitet och är duktig på att knyta kontakter och samarbeta med många olika kollegor och kunder kan vi erbjuda dig ett stimulerande arbete.

Förväntningar på dig
Som vårdare eller personlig assistent inom LSS behöver du som person vara flexibel eftersom arbetet är mycket varierande. Då arbetet kan vara relativt självständigt krävs att du kan ta egna initiativ och beslut inom givna ramar. För att framgångsrikt kunna arbeta tillsammans med både vårdtagare och kollegor är det viktigt att du är bra på att samarbeta och tycker om att arbeta med människor.

Kvalifikationer
Har du någon vård- & omsorgsutbildning eller tidigare erfarenhet av arbete inom vården är det meriterande.

Anställningarna är timavlönade, tillträde efter överenskommelse, individuell lön, körkort är ett krav.

För mer information kontakta:
Bemanningsenheten, 0647-163 85, bemanningsenheten@are.se

Välkommen med ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Referens: LSS tim
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Intervjuer och anställningar sker löpande under rekryteringsperioden, så vänta inte med att söka.

Välkommen till Bemanningsenheten och hemvården Åre kommun!
Du får ett automatsvar att Åre kommun mottagit din ansökan. Om du inte skulle få svar kan det bero på att automatsvaret fastnat i ditt spamfilter.
Information om Åre kommun finner du på www.are.se
Publiceraddatum: 2016-12-23
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid 11 dagar - 3 månTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: LSS tim
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/are.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åre kommun
Box 201
83005  JÄRPEN Sverige
Hemsida: www.are.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal