Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:43

Lediga jobb i Älvkarleby kommun (0319), Uppsala län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 407
Täthet43,70Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area614,85Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land215,24Landareal (km²)
Sjö20,29Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav378,60Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Distriktssköterska

Skutskärs

Vårdcentralen tillhör Primärvården, Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö.
Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten, i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer – tillsammans för din hälsa. Vårt arbete grundar sig i våra värdeord kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vi hoppas att du som delar vår värdegrund också vill bidra och stärka vår verksamhet för patientens bästa. Vårt arbete ger samhällsnytta och vi gör det med ett stort miljöfokus.

Vår verksamhet
Skutskärs vårdcentral ligger på promenadavstånd från tågstationen / busstation och det är lätt att pendla från både Gävle och Uppsala. Vi har ungefär 8 500 listade patienter och är 35 medarbetare. Alla yrkesområden finns representerade hos oss och tillsammans erbjuder vi alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag. Vi har även en ungdomsmottagning. Våra patienter är en blandning av yngre och äldre, vilket gör arbetet omväxlande och utvecklande.

Vi är ett glatt gäng som nu satsar och nyligen har utökat vår sjuksköterske/distriktssköterskegrupp med ytterligare en heltid. Nu kommer en av oss att vara föräldraledig och då behöver vi rekrytera en ny medarbetare till Vårdcentralen.

Ditt uppdrag
Dina arbetsuppgifter innefattar sedvanligt arbete för sjuk-/distriktssköterska på en vårdcentral, till största del egen planerad mottagning men också drop-inverksamhet och telefonrådgivning. Du har möjlighet att välja inriktning mot antingen barn och/eller vuxna. Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflöden genom triagering och bokning till samtliga professioner.

Meriterande kunskapsområde är om du har utbildning i diabetes eller vana från BVC.

Din kompetens
Distriktssköterska, företrädesvis med erfarenhet från primärvård. Vi söker dig som är positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid förmåga att utveckla verksamheten tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett vikariat, gärna på heltid men sysselsättningsgranden kan diskuteras. Vi önskar att du kan börja hos oss någon gång under mars 2018 och ca ett år framåt. Det kommer även att finnas möjlighet till fortsatt anställning.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Vill du ha ett utmanande jobb tillsammans med oss?
Ser detta spännande ut? Vi hoppas det! Välkommen att ringa verksamhetschef Ewa Hammarin för mer information, telefon 070-367 91 24.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 21 januari. Det är en fördel om du bifogar din legitimation och VUB- utbildningsbevis och CV som bilagor i din ansökan.


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTidsbegränsad, Heltid eller enligt överenskommelse, Tillträde mars 2018 till Ca ett år -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: PV307/2017
Webbplats: https://lul.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=29223&RefNo=PV307%2f2017&Source=p
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Uppsala
Primärvården
75185  Uppsala Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidspedagog till Bodaskolan

Älvkarleby kommun ligger strax söder om Gävle, med drygt 9 500 invånare. Vi är en kommun som är nära till städer som Gävle, Uppsala och Arlanda, nära till världen tack vare tre tågstationer i kommunen och E4:an och nära till Rullsand, Mellansveriges längsta sandstrand. Men framförallt är det nära till människorna i vår kommun och vi möts lite oftare här än på andra ställen.

Mod, vilja, respekt och helhetssyn är vår värdegrund och ledord i allt vårt arbete.

I dag är vi drygt 700 engagerade medarbetare som arbetar för Älvkarleby kommun – välkommen att bli en av oss!

I Älvkarlebykommun finns tre kommunala F- 5 skolor och en 6- 9 skola med sammanlagt cirka 850 elever. I kommunen finns en naturlig närhet vilket skapar en ökad känsla av sammanhang och trivsel. Tillsammans arbetar vi för att våra barn och elever ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse.

Nu söker vi en fritidspedagog till vårt team på Bodaskolan. Vi är en relativt liten F- 5 skola med fritidshem i ett mångkulturellt upptagningsområde med cirka 165 elever och 25 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Under höstterminens start fick fritids nya lokaler som delas med förskoleklassen. Vårt fokus för verksamheten är att skapa en trygg, rolig och lärorik plats för barnen där vi erbjuder olika aktiviteter som exempelvis; idrott, träslöjd, utevistelse, kreativt skapande samt bygg och konstruktion. Vi strävar efter att anpassa verksamheten utifrån varje barns/ elevs behov och förutsättningar

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker är utbildad fritidspedagog eller lärare, gärna med inriktning mot fritidshem. Du är också väl förtrogen med skolans och fritidshemmets styrdokument och uppdrag.

Som person är du trygg och tydlig, något som speglas i din roll som fritidspedagog. Vi ser gärna att du är en öppensinnad, positiv och flexibel person.

Vi hoppas du tycker detta låter spännande och att du vill bli en del av vårt team!

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Om du blir kallad till intervju bör du ta med:
• Lärarlegitimation, examensbevis eller studieintyg
• Giltigt utdrag ur belastningsregistret

För att främja hälsa har Älvkarleby kommun rökfri arbetstid samt att vi erbjuder motion på arbetstid eller friskvårdsbidrag i form av friskvårdskuponger.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kontakten med dig som söker ber vi att du skickar din ansökan via länken i denna annons och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-01 Tillträde enligt ovanstående datum, alternativt enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A692337-4
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=00208a65-2e10-4571-a38d-89aa34660e58&publishCode=AMS&TK=5840ff3f-3941-48f6-ba65-3fbe4ce8cbf9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Älvkarleby kommun, Utbildning
Box 4
81421  Skutskär Sverige
Hemsida: http://www.alvkarleby.se/
  
Platsannons

Grundskollärare 1-5 till Bodaskolan

Älvkarleby kommun ligger strax söder om Gävle, med drygt 9 500 invånare. Vi är en kommun som är nära till städer som Gävle, Uppsala och Arlanda, nära till världen tack vare tre tågstationer i kommunen och E4:an och nära till Rullsand, Mellansveriges längsta sandstrand. Men framförallt är det nära till människorna i vår kommun och vi möts lite oftare här än på andra ställen.

Mod, vilja, respekt och helhetssyn är vår värdegrund och ledord i allt vårt arbete.

I dag är vi drygt 700 engagerade medarbetare som arbetar för Älvkarleby kommun – välkommen att bli en av oss!

I Älvkarleby kommun finns tre kommunala F- 5 skolor och en 6- 9 skola med sammanlagt cirka 850 elever. I kommunen finns en naturlig närhet vilket skapar en ökad känsla av sammanhang och trivsel. Tillsammans arbetar vi för att våra barn och elever ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse.

Nu söker vi en grundskollärare till vårt team på Bodaskolan. Vi är en relativt liten F- 5 skola med fritidshem i ett mångkulturellt upptagningsområde med cirka 165 elever och 25 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som klasslärare, där du planerar, genomför, bedömer och utvärderar din egen undervisning. Du kommer att ingå i något av arbetsplatsens arbetslag och ha ett nära samarbete med erfarna och härliga kollegor.

Vårt fokus för lärarnas kollegiala lärande denna termin är att främja likabehandling och elevmedverkan. Som anställd hos oss får du också kontinuerlig fortbildning i bland annat NTA och IKT. På skolan finns närhet till lärarkollegor samt rektor, specialpedagog, speciallärare och skolvärdinna.

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker har lärarexamen och lärarlegitimation, samt att du är väl förtrogen med skolans styrdokument och uppdrag.

Som person värdesätter vi att du är både tydlig och trygg i din roll som lärare . Vi ser gärna att du är en positiv, engagerad och flexibel person. Vidare har du en god samarbets- och relations förmåga i ditt arbete nära elever, kollegor och vårdnadshavare

Vi hoppas du tycker detta låter spännande och att du vill bli en del av vårt team!

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Om du blir kallad till intervju ser vi gärna att du tar med:
• Lärarlegitimation, examensbevis eller studieintyg
• Giltigt utdrag ur belastningsregistret

För att främja hälsa har Älvkarleby kommun rökfri arbetstid samt att vi erbjuder motion på arbetstid eller friskvårdsbidrag i form av friskvårdskuponger.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kontakten med dig som söker ber vi att du skickar din ansökan via länken i denna annons och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-05 Tillträde enligt ovanstående datum, alternativt enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A692418 - 2
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=04bf4bad-acf6-4ed7-bdb8-3f971b3a352b&publishCode=AMS&TK=eb750143-d885-4ccf-857a-e2d680b919f9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Älvkarleby kommun, Utbildning
Box 4
81421  Skutskär Sverige
Hemsida: http://www.alvkarleby.se/
  
Platsannons

Personligt stöd

Älvkarleby kommun ligger strax söder om Gävle, med drygt 9 500 invånare. Vi är en kommun som är nära till städer som Gävle, Uppsala och Arlanda, nära till världen tack vare tre tågstationer i kommunen och E4:an och nära till Rullsand, Mellansveriges längsta sandstrand. Men framförallt är det nära till människorna i vår kommun och vi möts lite oftare här än på andra ställen.

Mod, vilja, respekt och helhetssyn är vår värdegrund och ledord i allt vårt arbete.

I dag är vi drygt 700 engagerade medarbetare som arbetar för Älvkarleby kommun – välkommen att bli en av oss!

Nu söker vi två nya medarbetare till personligt stöd

ARBETSUPPGIFTER
Som personligt stöd är arbetsuppgifterna anpassade utifrån individens behov. I arbetsuppgifterna ingår, förutom praktiska omvårdnadsuppgifter, att ge stöd i vardagen för att individen skall kunna få förutsättningar att leva sitt liv som andra. Stödet kan se olika ut utifrån behov, allt från att praktiskt stöd till mer motiverade arbetsmomentet.

Arbetet innebär också dokumentation av insatser och avvikelser.

KVALIFIKATIONER
Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ett krav. Meriterande är om du är utbildad i MI (motiverade samtal) samt handledarutbildning.

Som person är du är ansvarstagande, positiv, trygg och kan likväl arbeta i team som självständigt då arbetet kväver flexibilitet. Personlig lämplighet, bra attityd och ett gott bemötande är en förutsättning.

God datavana, B-körkort (manuell växellåda) samt goda kunskaper i svenska (tal och skrift) är ett krav.

ÖVRIGT
Välkommen till ett viktigt, roligt och utvecklande arbete!

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden

För att främja hälsa har Älvkarleby kommun rökfri arbetstid samt att vi erbjuder motion på arbetstid eller friskvårdsbidrag i form av friskvårdskuponger.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kontakten med dig som söker ber vi att du skickar din ansökan via länken i denna annons och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Schema. Du arbetar enligt schemalagd arbetstid och tjänstgöringen innebär dagar, kvällar och helger. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: A737913-2
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dc993a38-45b7-405f-8797-a6645244b2e3&publishCode=AMS&TK=18cfa659-8adc-4312-b4df-e2396eb7fd7e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Älvkarleby kommun, Omsorg
Box 4
81421  Skutskär Sverige
Hemsida: http://www.alvkarleby.se/
  
Platsannons

Boendestödjare till daglig verksamhet

Älvkarleby kommun ligger strax söder om Gävle, med drygt 9 500 invånare. Vi är en kommun som är nära till städer som Gävle, Uppsala och Arlanda, nära till världen tack vare tre tågstationer i kommunen och E4:an och nära till Rullsand, Mellansveriges längsta sandstrand. Men framförallt är det nära till människorna i vår kommun och vi möts lite oftare här än på andra ställen.

Mod, vilja, respekt och helhetssyn är vår värdegrund och ledord i allt vårt arbete.

I dag är vi drygt 700 engagerade medarbetare som arbetar för Älvkarleby kommun – välkommen att bli en av oss!

Nu söker vi en boendestödjare till hantverksgruppen som är en daglig verksamhet i centrala Skutskär.

ARBETSUPPGIFTER
Verksamheten riktar sig i stor utsträckning till målgruppen personer med autism där bland annat utmanande beteenden kan förekomma. Vi ägnar oss även åt social träning i olika former, bakning, motion, musik och hantverks (sy, måla och skapa). Allt skräddarsys individuellt efter önskemål och behov.

Du kommer att arbeta tillsammans med härliga kollegor som har stor pedagogisk kunskap och arbetar tydliggörande, strukturerat med ett lågaffektivt bemötande. Som medarbetare får du kontinuerlig utbildning kopplat till målgruppen.

Medarbetarna på daglig Verksamhet arbetat prestigelöst, lösningsfokuserat och med stor flexibilitet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning inom vård och omsorg eller motsvarande utbildning eller erfarenhet. Du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med personer med autism och utmanande beteenden. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och förmåga att förmedla grundtrygghet. Arbetet kräver att du är ansvarskännande, empatisk, flexibel och har personlig mognad. Du har ett starkt engagemang för människor, är lyhörd och har lätt att samarbeta med andra.

God datorkunskap och kunskap i systemet Treserva ses som meriterande.

Giltigt B-körkort (manuell växellåda) är ett krav.

ÖVRIGT
Välkommen till ett viktigt, roligt och utvecklande arbete!

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden

Blir du kallad till intervjuer bör du ta med aktuella studieintyg/betyg

För att främja hälsa har Älvkarleby kommun rökfri arbetstid samt att vi erbjuder motion på arbetstid eller friskvårdsbidrag i form av friskvårdskuponger.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kontakten med dig som söker ber vi att du skickar din ansökan via länken i denna annons och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Dagtid. Arbetstiderna idag innebär dagtid men du måste vara flexibel för schemalagd arbetstid med tjänstgöringen som innebär dagar, kvällar och helger eventuellt i framtiden. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: A737913-1
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=accd00f2-a976-434e-aef4-01cf62929633&publishCode=AMS&TK=a59e1469-c2c0-48fc-bfd8-197b1018a542
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Älvkarleby kommun, Omsorg
Box 4
81421  Skutskär Sverige
Hemsida: http://www.alvkarleby.se/
  
Platsannons

Socialsekreterare till Barn och Familjeenheten

Älvkarleby kommun ligger strax söder om Gävle, med drygt 9 500 invånare. Vi är en kommun som är nära till städer som Gävle, Uppsala och Arlanda, nära till världen tack vare tre tågstationer i kommunen och E4:an och nära till Rullsand, Mellansveriges längsta sandstrand. Men framförallt är det nära till människorna i vår kommun och vi möts lite oftare här än på andra ställen.

Mod, vilja, respekt och helhetssyn är vår värdegrund och ledord i allt vårt arbete.

I dag är vi drygt 700 engagerade medarbetare som arbetar för Älvkarleby kommun – välkommen att bli en av oss!

Barn- och familjegruppen är placerat under individ- och familjeomsorgen, gruppen består av 16 medarbetare, medan hela individ- och familjeomsorgen består av ca 30 medarbetare där vi alla arbetar tätt tillsammans.

Nu söker vi en socialsekreterare

ARBETSUPPGIFTER
Som socialsekreterare inom barn- och familjegruppen kommer du att arbeta med barn och ungdomar, samt deras familjer och nätverk. Du kommer att handlägga ärenden både enligt Socialtjänstlagen (SoL) och Lag med särskilda bestämmelser om vård av unga (LVU).
Du kommer även att följa upp insatser samt ge råd och stöd. Utrednings och uppföljningsarbetet sker enligt Barns Behov I Centrum (BBIC). Du har ett nära samarbete med vår öppenvårdsresurs, Nätverkshuset.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen. Erfarenhet av myndighetsutövning inom individ- och familjeomsorgens verksamhetsområde gällande barn, ungdomar och familjer ses som meriterande.
Du ska kunna uttrycka dig i väl tal och skrift i svenska och ha förmåga att kontinuerligt sköta dokumentationen. Vi ser även att du kan arbeta självständigt och välstrukturerat. Meriterande är även om du har erfarenhet av arbete med BBIC och Treserva.

Som person är du empatisk och trygg. Du är analytisk och har samarbetsförmåga. Du är nyfiken och villig till att bidra till vår arbetsgrupp goda sammanhållning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Blir du kallad till intervju så ta med:
• Examensbevis/studieintyg

För att främja hälsa har Älvkarleby kommun rökfri arbetstid samt att vi erbjuder motion på arbetstid eller friskvårdsbidrag i form av friskvårdskuponger.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kontakten med dig som söker ber vi att du skickar din ansökan via länken i denna annons och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Du ingår i vårt lokala flextidsavtal. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: A579204 - 3
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4dd7c085-718a-4cec-b09e-875c870ed541&publishCode=AMS&TK=7edd713c-19bc-4abb-98fd-d8dab6803544
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Älvkarleby kommun, UTOM - övriga exkl utb/vom
Box 4
81421  Skutskär Sverige
Hemsida: http://www.alvkarleby.se/
  
Platsannons

Ungdomskonsulent

Älvkarleby kommun ligger strax söder om Gävle, med drygt 9 500 invånare. Vi är en kommun som är nära till städer som Gävle, Uppsala och Arlanda, nära till världen tack vare tre tågstationer i kommunen och E4:an och nära till Rullsand, Mellansveriges längsta sandstrand. Men framförallt är det nära till människorna i vår kommun och vi möts lite oftare här än på andra ställen.

Mod, vilja, respekt och helhetssyn är vår värdegrund och ledord i allt vårt arbete.

I dag är vi drygt 700 engagerade medarbetare som arbetar för Älvkarleby kommun – välkommen att bli en av oss!

Vi söker nu en ungdomskonsulent till KunDa som är en del av vår utbildningsverksamheten.

KunDa är samlingsnamnet på verksamheterna Älvskolan, Introduktionsprogrammen och Vuxenutbildningen. KunDa är organiserat i en Intraprenad som gör att vi samarbetar nära varandra och har ett högt medinflytande i verksamheterna.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är utformad så att du kommer arbeta som ungdomskonsulent 50 % och resterande 50 % i projektverksamhet.

Projektverksamheten löper till och med 2018-12-18 och kommer omfatta ett projekt som syftar till att fler ungdomar i kommunen fullföljer sitt nationella gymnasieprogram.

Du kommer att arbeta med ungdomar inom introduktionsprogrammen, kommunens aktivitetsansvar och gentemot olika gymnasieskolor. Det innebär bland annat anskaffning och uppföljning av praktikplatser, uppsökande verksamhet, motivationssamtal, viss vägledning och dokumentation.

Du kommer samarbeta med kollegor i arbetslag samtidigt som du kommer ingå i olika nätverk kring. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka innehåll och utförande samt driva utveckling mot beskrivna mål.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs adekvat utbildning och lämplig erfarenhet.

Du ska ha lätt för att skapa kontakt med ungdomar, personal på andra gymnasieskolor och i olika företag. Tjänsten kräver att du är självständig och drivande men samtidigt smidig i samverkan med andra.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt och likaså ditt förhållningssätt och bemötande av andra människor. Vi ser gärna att du har god datorvana.

B-körkort är ett krav, tillgång till egen bil är önskvärd.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Blir du kallad till intervju så ta med:
• Studieintyg

För att främja hälsa har Älvkarleby kommun rökfri arbetstid samt att vi erbjuder motion på arbetstid eller friskvårdsbidrag i form av friskvårdskuponger.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kontakten med dig som söker ber vi att du skickar din ansökan via länken i denna annons och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Utbildningskoordinator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare 50 % som ungdomskonsulent. samt 50 % visstid i projektverksamhet fram till 2018-12-18 Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-22 Tillträde enligt ovanstående datum, alternativt enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: A737204
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ff922433-3129-478f-96b3-ed44d24b398f&TK=8b0080bc-d611-477e-9c02-be076d642199
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Älvkarleby kommun, Utbildning
Box 4
81421  Skutskär Sverige
Hemsida: http://www.alvkarleby.se/
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1181 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2045
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Skutskär

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i sin hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men i det stora hela så går det ut på att presentera produkter ur sortimentet, berätta om dessa, dela ut gratis smakprov, förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men om ett sånt intresse finns är det givetvis en bonus! Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som hela tiden samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Vi kommer kunna erbjuda 1-3 pass i veckan att välja bland med 6-8 timmar per pass. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig annan sysselsättning, studier eller deltidsanställning. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.

Vi söker dig som är: - positiv, glad och energifylld - serviceinriktad - framåt och kontaktsökande - brinner för att inspirera kunder. Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

Om oss
United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
http://www.umg.se/
Publiceraddatum: 2017-08-04
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: Eventpersonal Skutskär
Webbplats:
Epostadress: paulina.mariadotter@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal