Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:43

Lediga jobb i Älvdalens kommun (2039), Dalarnas län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd7 047
Täthet1,03Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area7 142,83Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land6 871,91Landareal (km²)
Sjö270,92Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Biträdande rektor/utvecklingsledare för maskin- och förarutbildningar

Ditt uppdrag som biträdande rektor och utvecklingsledare är att leda och driva förarklustrets utbildningar till att bli Sveriges bästa. Du ansvarar för personal, ekonomi, drift och verksamhet inom området, sätter upp mål och ser till att de blir förverkligade. Utbildningsområdet består av tre branschsegment: skogliga maskinförare (Naturbruksprogrammet), lastbilsförare med specialisering mot skogs- och miljötransporter (Fordons och transportprogrammet) samt anläggningsmaskinförare (Bygg- och anläggningsprogrammet). Ditt uppdrag är att tillsammans med medarbetarna göra dessa utbildningar till de mest välutvecklade och attraktiva inom sina områden, samt att vara drivande och resultatinriktad när det gäller utbildningsklustrets marknadsföring och kontaktnät. Du är även en viktig del i skolans ledningsgrupp och bidrar till den övergripande utvecklingen av verksamheten och skolan.

I rollen som biträdande rektor ingår att du tar ett tydligt ansvar för det pedagogiska ledarskapet och utvecklingen av både medarbetare och arbetslag. Ditt uppdrag är att ge drivkraft åt processer och garantera en struktur som stöttar lärarnas utveckling av undervisningen och utbildningarna. Du arbetar med kollegialt lärande och utgår från forskning och beprövad erfarenhet.

Du kommer även att leda skolans arbetsmiljöarbete och sköter både yttre och inre kontakter inom det området. Du håller i skyddskommittén samt sköter planering, genomförande och utvärdering av rutiner och insatser inom området.
Vi vill att du har en lämplig utbildning i grunden gärna inom något av de aktuella branschområdena samt vidare någon form av pedagogisk skolning t ex yrkeslärare, rektorsutbildning eller liknande. Branschrelaterad högskoleutbildning är meriterande t ex mot skogsmästare, jägmästare eller anläggningsingenjör.

Vi vill att du har yrkeserfarenhet som skolledare och/eller lärare. Du är väl insatt i gymnasieskolans styrdokument och har god vana att tillämpa dessa.

Vi ser gärna att du har branscherfarenhet inom något av de aktuella områdena. Det är också en fördel om du har erfarenhet som arbetsledare/chef med resultatansvar.

När det gäller dina personliga egenskaper och kompetens behöver du ha en mycket välutvecklad förmåga att leda och att möta människor. Du behöver ha ett moget och engagerande ledarskap, vara en god administratör samt ha en god förmåga att skapa struktur och leda projekt och utvecklingsprocesser. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga att skapa goda relationer både internt och externt.


Är du intresserad av att arbeta på en Sveriges bästa skolor? Hos oss möter du trevliga kollegor och elever samt en arbetsgivare som satsar på friskvård och kompetensutveckling. Vi är en välutrustad skola, med hög personaltäthet som även driver egen spetsutveckling. Älvdalens Utbildningscentrum AB (ÄUC) är ett friskolebolag som ägs av Landstinget Dalarna, Älvdalens Kommun och privata intressenter. Verksamheten omfattar gymnasium, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar inom skog, transport och maskin samt naturturism och industri. Läs mer på www.alvdalen.com
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Biträdande rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning tillämpas Tillträde enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: ÄUC 1/18
Webbplats:
Epostadress: registrator@alvdalen.com
Övrigt: Ansök så snart som möjligt då vi påbörjar rekryteringsprocessen löpande.
Arbetsplats: 
Adress: ÄLVDALENS UTBILDNINGSCENTRUM AB
BOX 54
79622  ÄLVDALEN Sverige
Hemsida: http://www.alvdalen.com
  

Platsannons

Butiksansvarig säljare

Verksamhetsbeskrivning

Synums Tryck & Reklam AB är en tryckerifirma som startades år 2012. Ordet Synums är Älvdalska och betyder Vi Ses eller Vi Syns. Synums Tryck & Reklam har som mål att vara den enda kontaktpunkten när det kommer till reklam och presentartiklar för företag och föreningar i Norra Dalarna - Vi vill vara det självklara valet! I vår butik som ligger centralt i Älvdalen har vi ett brett utbud av kläder, promotionvaror, kontorsmaterial och souvenirer. En övervägande del av vår försäljning sker på beställning utifrån butikens sortiment. Förutom butiken tillverkar vi även skyltar, trycksaker, bilreklam, och annat reklammaterial.

Vi söker nu en Butiksansvarig säljare

Vi är ett litet företag, vilket innebär att du får möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Huvudfokus kommer att vara att driva och utveckla butiken samt aktivt arbeta med försäljning på plats i butiken. Butiken ska alltid vara snygg och redo för besökare. Du kommer vara ansvarig för butiken/kontoret och dess utrustning. Andra förekommande arbetsuppgifter kommer vara, kundkontakt, försäljning, registervård, kampanjer, prismärkning, beställa varor och lagerhantering. Du kommer även att arbeta med transfertryckning på kläder. Efter hand kommer du ges möjlighet att ha eget kundansvar. Din arbetsplats är belägen i Älvdalen, resor kan komma att bli aktuellt

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, som ser saker som behöver göras och tar initiativ. Du är noggrann och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du trivs med arbetsuppgifter som innebär att ge service och du är duktig på att återkoppla till kunder. Vi tror även att du är en person med ett lösningsfokuserat tänk som trivs med varierande arbetsuppgifter. God datavana och lätt för att lära dig nya system God administrativförmåga Kunskaper i engelska, tal och skrift Officepaketet Det är meriterande om du har erfarenhet av reklambranschen sedan tidigare och att du arbetat i Adobe-programmen Illustrator, InDesign Photoshop, Lightroom, samt Visma e-ekonomi/webshop

Övrig Info

Urval sker löpande, tillsättning av tjänsten kan komma att ske tidigare än sista ansökningsdatum. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidÄven deltid kan diskuteras. Mån-fre. Schemalagt 8-18.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Synums Tryck & Reklam AB

79630  ÄLVDALEN 
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker lärare till olika uppdrag!

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en bred förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera skolpersonal – allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter, generöst friskvårdsbidrag samt stöd och handledning.

Lön på fredag
Som anställd på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du få din lön utbetald på fredagar.

Gemenskap
För oss är gemenskap och uppskattning viktigt. Vi har därför roliga aktiviteter varje termin samt andra överraskningar för att visa vår uppskattning.

Friskvård
Ditt välmående är viktigt för oss, och därför erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag.

Stöd och handledning
Som konsult får en nära och personlig kontakt med din konsultchef som även är legitimerad lärare. För dig som är obehörig lärare erbjuder vi stöd och handledning för att du ska trivas och utvecklas i din roll.

Vill du arbeta med oss?
Besök vår hemsida (www.clockworkpersonal.se) för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!

Dina arbetsuppgifter
Som förskollärare eller lärare på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering arbetar du på uppdrag, och kallas då för konsult. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag, och längden på ett uppdrag kan skilja sig åt – allt från någon vecka till en termin eller ett läsår. En fördel att arbeta som konsult är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera skolor och inom flera olika ämnen. För oss är det viktigaste att du får undervisa där det känns bäst för dig.

Din profil
Du är utbildad förskollärare, grundskollärare, ämneslärare eller har likvärdig utbildning. Som lärare är du erfaren och trivs i skolans olika miljöer. Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Att utveckla och förbättra undervisningen driver dig framåt i din egna utveckling. Har du ytterligare behörigheter eller erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar är det positivt.

Du är varmt välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb


Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: 3826
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3826&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB
Nygatan 12
80320  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Lärarvikarie - ett meriterande och givande jobb

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en bred förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera skolpersonal – allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter, generöst friskvårdsbidrag samt stöd och handledning.

Lön på fredag
Som anställd på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald på fredagar.

Gemenskap
För oss är gemenskap och uppskattning viktigt. Vi har därför roliga aktiviteter varje termin samt andra överraskningar för att visa vår uppskattning.

Friskvård
Ditt välmående är viktigt för oss, och därför erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag.

Stöd och handledning
Som konsult får en nära och personlig kontakt med din konsultchef som även är legitimerad lärare. För dig som är obehörig lärare erbjuder vi stöd och handledning för att du ska trivas och utvecklas i din roll.

Vill du arbeta med oss?
Besök vår hemsida (www.clockworkpersonal.se) för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!

Dina arbetsuppgifter
Som lärarvikarie har du möjlighet att arbeta på en eller flera förskolor eller skolor som behöver personal. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på uppdrag, och längden på ett uppdrag kan skilja sig åt – allt från någon vecka till en termin eller ett läsår. Du väljer enkelt hur mycket eller lite du vill arbeta. En annan fördel med att arbeta som konsult är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera skolor och orter.

I ditt arbete kommer du vara en förebild för barn och ungdomar i din omgivning. En utmaning som kan vara tuff ibland, men garanterat rolig och utvecklande!

Din profil
Du är nyfiken och intresserad av att arbeta inom skolan. Du är lärarstudent, har arbetat inom skolan sedan tidigare eller har annan erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Dina egenskaper är välplanerad, lösningsfokuserad och strukturerad, och att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder är inga problem för dig. För ditt uppdrag tar du ansvar och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för barnen på förskolan och eleverna på skolan.

Är du redo att anta utmaningen?
Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb


Följ oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: 3829
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3829&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB
Nygatan 12
80320  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Sjuksköterska 30% tv anställning 70% vik 2018 Vårdcentral Särna

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSPLATSEN
Särna Vårdcentral är en liten Vårdcentral med 20 fast anställda. Särna ligger tolv mil norr om Mora. Här finns fantastisk natur med goda möjligheter till jakt, fiske, fjällvandring, golf, skidåkning på längden och tvären samt skoteråkning. Från Särna är det tre mil till Idre och sju mil till Grövelsjön.
Vårdcentralen har ett upptagningsområde på ca 2 100 invånare. Glesbygdsmedicin i fjällnära natur.

Vårdcentralens team består av läkare (tvåläkarstation), åtta sjuksköterskor inklusive diabetes-sköterska, BHV-sköterska och MHV-sköterska. Övriga i teamet är två undersköterskor, två fysioterapeuter, två medicinska sekreterare, lokalvårdare, arbetsterapeut (timmar), 100% KBT-terapeut/rehabkoordinator, samtalsterapeut vid ungdomsmottagning samt verksamhetschef.
Filial finns i Idre med distriktssköterskemottagning som är öppen tre dagar per vecka.
Under högsäsong ökar befolkningen med ca 40 000 personer. Vid Idre Fjäll finns mottagning som bemannas av läkare under högsäsong. Många patienter med skidskador skickas vidare till Särna Vårdcentral. Digital röntgen finns. Alla sjuksköterskor har röntgendelegation och utför undersökningar på framförallt skidskador. Röntgenassistent kommer en dag varannan vecka.
I och med avståendet till Mora lasarett sköts mycket på Vårdcentralen och det är hög självförsörjningsgrad vilket ger stor variation i arbetsuppgifterna.


ARBETSBESKRIVNING

Sjukvårdsrådgivning via TeleQ, Samverkan Utskrivning Sjukhus, Medicinska bedömningar, Serva läkare i patientarbete, hälsofrämjande- och sjukdomsförebyggande arbete bl a via samtal med MI som grund.
Vanligtvis arbetstider vardagar och dagtid. Beredskapstjänstgöring samt kvälls- och helgtjänstgöring ingår.
Arbetet är i huvudsak vid läkarmottagningen Särna vårdcentral, kan även innebära arbete vid distriktssköterskemottagning i Särna och/eller Idre.

KVALIFIKATIONER

Du behöver vara legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om Du har arbetat i primärvården, har erfarenhet av samverkan utskrivning sjukhus, diabetes, astma/KOL, röntgen, skidskador och gipsning. Du behöver ha körkort för personbil.
Då vår vårdcentral verkar för hälsofrämjande önskar vi att Du är rökfri.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 50:2017:1240
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5669720631439035250&benamning=Sjuksk%c3%b6terska+30%25+tv+anst%c3%a4llning+70%25+vik+2018+%0d%0aV%c3%a5rdcentral+S%c3%a4rna
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Restaurang Lodjuret i Idre söker restaurangbiträde.

Dina arbetsuppgifter

-medhjälpare i köket, städning och diskning.

Tidigare erfarenhet av att arbeta i kök och restaurang med liknande uppgifter är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidtillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fari.ceken@telia.com
Övrigt: ansökan ska ske skriftligt.
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Lodjuret
Framgårdsvägen 1
79091  IDRE 
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarpersonal till Fulufjällets nationalpark och naturum

Länsstyrelsen Dalarna är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län.
Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och centrala myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande.

Naturum Fulufjället ligger vid Njupeskär, huvudentrén till Fulufjällets nationalpark (www.fulufjallet.se). Verksamheten utgår från en basutställning om Fulufjällets natur och kultur, tillfälliga utställningar och en naturstig till Njupeskärs vattenfall. På Fulufjället finns ytterligare 14 mil vandringsleder och många stugor för rast och övernattning

ARBETSUPPGIFTER
• Bemanning av reception i naturum – att ge kvalificerad natur- och kulturvägledning till allmänheten.
• Naturguidningar för barn och vuxna i naturum samt i Fulufjällets nationalpark
• Delaktighet i utformningen av aktiviteter/guidningar
• Försäljning och bemanning av naturums butik
• Lättare skötsel av naturum, t ex tömma sopor och städning av utställning och toaletter
• Uppdatering av Fulufjällets hemsida samt sociala medier
• Enklare administrativa arbetsuppgifter
• Städning och tillsyn av de närmaste vandringslederna och stugorna
• Städning av servicehus och utemiljö runt naturum och parkering
• Viss handledning av praktikanter

KVALIFIKATIONER
Krav
• Du ska kunna genomföra naturguidningar på svenska och engelska.
• Du ska ha goda kunskaper inom något eller några av områdena; ekologi, olika djur och växtarter och geologi.
• Du ska ha vana av att arbeta ute, både ensam och i grupp
• B-körkort
• Du ska kunna arbeta enligt schema som inkluderar arbete på helger.
Meriterande
• Tidigare erfarenhet av naturvägledning eller pedagogisk verksamhet
• Goda kunskaper i talad tyska eller annat språk
• Goda kunskaper om Dalarnas skyddade natur och dess förvaltning
• Grundläggande kunskaper i att snickra
Personliga egenskaper
• Du tycker om att jobba med människor och naturvägledning.
• Du ska vara bra på att förmedla dina naturkunskaper till andra.
• Du är utåtriktad, initiativrik, flexibel och har en god samarbetsförmåga och en god känsla för service.
• Du är glad och trygg, och kan berika vår verksamhet med egna idéer.
• En viss del ensamarbete förekommer, varför vi ser det som viktigt att du är trygg med att ta eget ansvar.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och referenser.

ÖVRIGT
Omfattning heltid med helgarbete enligt schema. Länsstyrelsen arbetar för att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och för att ge alla lika möjligheter.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Guide
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Schema. Schema inkl helgarbete. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-06-01 , upphör: 2018-09-30 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: 112-13518-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d5eaefd1-b83a-41e9-aa5a-d81e7f993429&publishCode=AMS&TK=1dbb8b9b-a7d6-4947-a3e5-cf55d93af271
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Länsstyrelsen Dalarnas län, Naturvårdsenheten
Åsgatan 38
79184  FALUN Sverige
Hemsida: http://www.lansstyrelsen.se/dalarna
  

Platsannons

Restaurangbiträde Lodjuret Idre

Den sökande bör ha god vana av kassahantering. Hjälpa till i kök och servering . Plocka disk städa torka bord . Ta emot varor vid varuleveranser. Den sökande måste prata flytande svenska och ha yrkesvana från restaurangbranchen. Lön enligt kollektivavtal.

Du har tidigare vana av arbete inom restaurangbranchen och pratar flytande svenska. Du är serviceminded och har en gästvänlig utstrålning mot kunder.

Restaurang Lodjuret är lokaliserat i Idre Kulturhus i Idre Centrum
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidenl HRF kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Restaurangbiträde
Webbplats:
Epostadress: fari.ceken@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fc i Idre, Restaurang
Framgårdsvägen 1 A
79091  Idre Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärarstudent? Vi erbjuder dig chansen att jobba extra som lärare!

Söker du ett extrajobb som ökar din arbetslivserfarenhet inom din utbildning och där du själv som student kan bestämma när, var och hur mycket du vill arbeta?

Vi söker Dig som studerar till lärare inom förskola, skola och vuxenutbildning som vill arbeta för vår kunds skolor!

StudentConsulting har lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa privata och kommunala skolor med att rekrytera och bemanna personal. Våra anställda lärarvikarier som jobbar hos oss ute i våra kunders skolor uppskattar oss som arbetsgivare tack vare våra dedikerade konsultchefer som har hög närvaro och ett coachande tillvägagångssätt, flexibilitet och teamanpassade aktiviteter som leder till en god gemenskap.

I samarbete med vår kund i Älvdalen erbjuder vi ett givande och utvecklande extraarbete som lärare i deras skolor. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men får möjligheten att arbeta med undervisning mot vår kunds elever i klassrummen.

Din profil
Vi söker dig som studerar till lärare mot förskola och skola och brinner för undervisning och har ett stort engagemang för barn och ungdomars utveckling.

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vi på StudentConsulting erbjuder dig som är ute efter ett extrajobb att bestämma när, var och hur mycket du vill arbeta beroende på att du studerar eller har ett annat arbete som du vill kombinera med detta roliga och viktiga extrajobb. Vill du veta mer om tjänsten och hur du kan kombinera detta jobb tillsammans med dina studier eller annat arbete är du varmt välkommen att kontakta Linda Tegelberg , tel. 073-0773542

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärarassistent
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVisstidsanställning 6 mån eller längreFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/alvdalen/lararstudent-vi-erbjuder-dig-chansen-att-jobba-extra-som-larare/40019/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job40019
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Sveagränd 2
78433  Borlänge Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Barnskötare och lärarvikarier till skolor i Älvdalen!

Har du ett stort engagemang för barn och ungdomars utveckling och vill jobba extra inom förskola, grundskola och/eller gymnasieskola?

Har du ett stort engagemang för barn och ungdomars utveckling och vill jobba extra inom förskola, grundskola och/eller gymnasieskola?

StudentConsulting har lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa privata och kommunala skolor med att rekrytera och bemanna personal. Våra anställda lärarvikarier som jobbar hos oss ute i våra kunders skolor uppskattar oss som arbetsgivare tack vare våra dedikerade konsultchefer som har hög närvaro och ett coachande tillvägagångssätt, flexibilitet och teamanpassade aktiviteter som leder till en god gemenskap.

I samarbete med vår kund som är en kommunal utbildningsleverantör erbjuder vi ett antal tjänster inom förskola, grundskola, gymnasieskola. Som barnskötare och lärarvikarie har du möjlighet att få chansen att möta barn och ungdomar i olika åldrar och vara delaktig i deras utveckling och lärande.

Som vikarie kan dina uppgifter variera, men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i verksamheten på olika sätt. Du trivs med att hålla i lektioner, arbeta med barn och ungdomar och trivs med att följa planeringar etc.

Du blir anställd av StudentConsulting men utför arbetet på vår kunds skolor på veckodagar under dagtid. Arbetstiderna och arbetsplatserna kan variera utifrån kundens behov.

Din profil
Vi söker i första hand dig som har slutförd gymnasieutbildning som barnskötare eller har erfarenhet av arbete med barn som exempelvis: fritidsaktiviteter, föreningsverksamhet och barnskötare men vi söker även dig som har andra meriterande erfarenheter och som känner att undervisning kan vara något för dig. Personliga egenskaper vi efterfrågar är: goda kunskaper i svenska språket, god samarbetsförmåga, god empatisk förmåga, ansvarstagande och självgående.

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vill du veta mer om tjänsten och hur du kan kombinera detta jobb tillsammans med dina studier eller annat arbete är du varmt välkommen att kontakta Linda Tegelberg, tel. 073-0773542

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVisstidsanställning 6 mån eller längreFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/alvdalen/barnskotare-och-lararvikarier-till-skolor-i-alvdalen/40018/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job40018
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Sveagränd 2
78433  Borlänge Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Vi söker utbildade lärare till undervisning i skolor i Älvdalen!

Har du ett stort engagemang för barn och ungdomars utveckling och vill jobba inom förskola, grundskola och/eller gymnasieskola?

StudentConsulting har lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa privata och kommunala skolor med att rekrytera och bemanna personal. Våra anställda lärarvikarier som jobbar hos oss ute i våra kunders skolor uppskattar oss som arbetsgivare tack vare våra dedikerade konsultchefer som har hög närvaro och ett coachande tillvägagångssätt, flexibilitet och teamanpassade aktiviteter som leder till en god gemenskap.

I samarbete med vår kund som är en kommunal utbildningsleverantör erbjuder vi ett antal tjänster inom förskola, grundskola, gymnasieskola. Som lärare har du möjlighet att få chansen att möta barn och ungdomar i olika åldrar och vara delaktig i deras utveckling och lärande.

I rollen kan dina uppgifter variera, men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i verksamheten på olika sätt. Du trivs med att hålla i lektioner, arbeta med barn och ungdomar och trivs med att följa planeringar etc.

Våra befintliga konsulter som är utbildade lärare uppskattar att arbeta hos oss av olika anledningar, några exempel: möjligheten att lära känna olika arbetsplatser och hitta rätt skola som passar ditt behov, möjligheten att jobba när det passar dig oavsett livssituation, en möjlighet att återgå och testa på det som du utbildats för men som du inte arbetat inom på några år,

Du blir anställd av StudentConsulting men utför arbetet på vår kunds skolor på veckodagar under dagtid. Vi garanterar dig lön för överenskommen tid som du blir anställd för, detta är en stor trygghet för våra lärarvikarier. Arbetstiderna och arbetsplatserna kan variera utifrån kundens behov.

Din profil
Vi söker i första hand dig som har slutförd utbildning (förskollärare, fritidspedagog, lärare i grundskolan samt gymnasielärare. Personliga egenskaper vi efterfrågar är: goda kunskaper i svenska språket, god samarbetsförmåga, god empatisk förmåga, ansvarstagande och självgående.

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linda Tegelberg, tel. 073-0773542

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVisstidsanställning 6 mån eller längreFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/alvdalen/vi-soker-utbildade-larare-till-undervisning-i-skolor-i-alvdalen/40020/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job40020
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Sveagränd 2
78433  Borlänge Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Gymnasielärare i bi/nk till Älvdalen

Om ossOm företaget
Älvdalens Utbildningscentrum är en fristående gymnasieskola som erbjuder gymnasieutbildning för elever från hela Sverige. Vi erbjuder utbildning med hög kvalitet som leder till både jobb och vidare studier. Skolan har ett gott samarbete med näringslivet, vilket gör att vi kan erbjuda bra APL-platser. Vi erbjuder även YH utbildningar. Vi är en arbetsplats som erbjuder en unik skolmiljö med individen som utgångspunkt och ”grönt ljus från Skolinspektionen”.Dina arbetsuppgifter
Som gymnasielärare på Älvdalens Utbildningscentrum kommer du att ingå i ett arbetslag där man ger och tar och tillsammans skapar en så god verklighetsförankrad utbildning som möjligt för eleverna. Tillsammans kan man göra skillnad, så det kollegiala lärandet och olika utvecklingsprocesser är ett naturligt inslag i dina arbetsuppgifter.
I uppdraget ansvarar du för planering, genomförande och bedömning av utbildning på våra yrkesförberedande program i ämnena biologi och naturkunskap.Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde den 8 januari-2018, eller så snart som möjligt.


Din profil
Du är behörig/legitimerad gymnasielärare i biologi och naturvetenskap och en person är som är initiativrik och målinriktad. Du har lätt för att engagera och motivera ungdomar och vuxna och är bekväm med ett formativt arbetssätt. I din roll som lärare har du ett förhållningssätt där allt är möjligt. Vi sätter stort värde på din yrkeserfarenhet och din relationskompetens. För oss är det viktigt med goda relationer med elever, arbetskamrater samt med vårdnadshavare och andra personer utanför skolan.
Visst är du den vi söker? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Pernilla Hindsberg tfn: 073-351 27 33
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobbTitta gärna in på:
http://www.alvdalen.com
Facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 3837
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3837&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB
Nygatan 12
80320  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Fastighetschef Idre Fjäll

Om oss
Idre Fjäll är en av Nordens populäraste fjällanläggningar med verksamhet och aktiviteter året runt. Anläggningen innehåller 8000 bäddar fördelat på stugor, lägenheter, hotell och camping direkt vid skidbackarna. På Idre Fjäll finns vintertid 40 nedfarter och 26 liftar och sommartid över 40 aktiviteter. Vi har också sporthall med gym, bowlingbanor och bad samt butiker, restauranger och aktivitetscentrum. Vi ägs i stiftelseform och vår vision är att skapa unika fjällupplevelser för fler.

Dina arbetsuppgifter
Idre Fjäll rekryterar en fastighetschef med övergripande ansvar över stiftelsens fastighetsbestånd och tillhörande stödfunktioner. Hos oss finns eget VA, eget elnät och samt vägsystem. Arbetet som fastighetschef på Idre fjäll kan likställas med att driva en mindre kommun med alla dess funktioner. I fastighetsorganisationen finns ca 100 medarbetare, 854 boendeenheter med totalt över 8000 bäddar. Du ansvarar för budget, fastighetsförvaltning, underhåll, exploatering, VA-produktion, eldistribution, städ alltså Idre Fjälls hela infrastruktur. Till din hjälp har du fem områdeschefer som du kommer att arbetsleda. Du rapporterar till VD och har en viktig roll i vår ledning.

Din profil
Vi söker dig med lämplig akademisk examen med tidigare erfarenhet från liknade arbetsuppgifter Du är en erfaren chef och ledare och vi ser det som meriterande att du arbetat i ledande befattning inom ett fastighetsföretag eller en kommunal förvaltning.

Som person är du resultatinriktad och lösningsorienterad. Eftersom rollen innebär samverkan och många kontaktytor är det av stor vikt att du är kommunikativ och relationsskapande, men också affärsmässig och beslutsmässig. Goda ledaregenskaper, prestigelöshet och samarbetsförmåga är viktiga förutsättningar för att lyckas i rollen, liksom strategisk förmåga och helhetsperspektiv.

Vi tror att aktivt friluftsliv är en viktig del av ditt liv. Förutom ett alpint skidsystem i fyra väderstreck erbjuder Idre fjäll längdspår, en skidstadion med rullskidbana, aktiviteter för små och stora, sporthall, butiker och restauranger. Allt inom gångavstånd. Arbetar du på Idrefjäll börjar du dagen med att blicka ut över fjällandskapen. Här är en trygg plats att bo för hela familjen med närhet till skola upp till årskurs nio.

Idre Fjäll samarbetar med Clockwork Rekrytering. Har du frågor och funderingar får du gärna kontakta rekryteringskonsult Petter Myhlback 0733-51 27 03 sök tjänsten på www.clockworkpersonal.se senast 7:e januari.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Drift- och underhållsingenjör, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 3834
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3834&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
79160  Falun Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  

Platsannons

Utvecklingsingenjör till Pressmaster AB

Vi tror att du är Civilingenjör/ Högskoleingenjör med dokumenterad erfarenhet av utvecklingsarbete, gärna med teknisk fysik, maskin eller liknande inriktning. Du är driven inom mekanisk konstruktion i höghållfasta applikationer, och har erfarenhet av att konstruera i både metalliska och polymera material. Vår CAD-miljö är AutoDesk och Inventor.

Vi värdesätter erfarenhet från hållfasthetsanalys med FEM och att du också har erfarenhet från experimentellt arbete i labbmiljö. Meriterande är också erfarenhet av design för tillverkning inom produktionsprocesser kopplade till bearbetning av tunnplåt liksom elementära materialvetenskapliga kunskaper kring stål och polymerer. Ergonomiska kunskaper är också meriterande.

Du ingår i det utvecklingsteam som bemannar vårt utvecklingscenter som nu ska byggas upp i Mora. Tjänsterna ingår i en grupp som i första skedet består av 6 medarbetare vilka rapporterar till Utvecklingschefen. Vårt nya utvecklingscenter är placerat i Mora med fina lokaler på området Örjastäppan. Det nya utvecklingscentret kompletterar det befintliga produktutvecklingsteamet i Älvdalen som idag består av 12 medarbetare.

Du jobbar i team där det är viktigt att känna sig bekväm i att dels jobba inåt med varandra men även att styra externa konsulters arbeten. Du har ett proaktivt arbetssätt, är strukturerad, analytisk, relationsorienterad, kommunikativ, drivande, samt prestigelös.

Pressmaster AB är ett företag inom Phoenix Contact Group, lokaliserat i Älvdalen i Dalarna. Pressmaster har sedan 70-talet byggt upp en unik kompetens och har en marknadsledande ställning inom utveckling och tillverkning av ergonomiska handverktyg för kontaktpressning och kabelbearbetning. Kunderna återfinns inom världsledande kontaktdonstillverkare och distributörer. Av den totala omsättningen på drygt 130 Mkr går 90 % på export. Bolaget har ca 100 medarbetare.

Pressmaster har egna säljkontor på de största marknaderna USA, Tyskland, Storbritannien, Italien och Japan.

Fokus på innovativa produkter och kundanpassade lösningar har givit Pressmaster ett starkt namn på marknaden.

Pressmaster genomgår just nu en spännande utvecklingsresa där produktutveckling utgör en hörnsten under devisen – Development, our way to grow!
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Utvecklingsingenjör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: Utvecklingsingenjör
Webbplats:
Epostadress: intresse@hnpar.com
Övrigt: Skicka din ansökan till intresse@hnpar.com senast 12 januari 2018. Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka din ansökan snarast.
Arbetsplats: 
Adress: Hansson & Partners i Sverige AB
Örjastäppan
79236  Mora Sverige
Hemsida: http://www.hanssonpartners.com
  
Platsannons

Tandhygienist till Folktandvården i Idre/Särna

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Nu behöver vi till våra kliniker i Idre/Särna en tandhygienist med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig. Tjänsten innebär tjänstgöring på kliniken i Särna 2 dagar/v och övriga dagar arbetar du på kliniken i Idre.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper. Du undersöker vuxna och barn och terapiplanerar i samråd med tandläkare.

Information om arbetsplatsen
På klinikerna arbetar verksamhetschef, som även är tandsköterska, samt en tandhygienist/tandsköterska. Klinikerna ska även ha en tandläkare.

Våra kliniker ligger i norra Dalarna i Älvdalens kommun. Fjäll och natur omringar oss och Idre är en turistort med besökare året runt. Fiske, vandring och skidåkning är några av aktiviteterna du kan ägna dig åt här.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.
Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har tandhygienistlegitimation. Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande och körkort är ett måste. Du använder svenska i tal och skrift.

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Gillar du att ha nära tillgång till fjäll och natur, fiske, skill area, skidåkning i alla former m.m så är detta en passande tjänst och ort för dej.

Välkommen med din ansökan!

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Sysselsättningsgrad kan diskuteras vid behov. TillsvidareMånadslön med individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 17:2017:70
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5578447181405222602&benamning=Tandhygienist+till+Folktandv%c3%a5rden+i+Idre%2fS%c3%a4rna
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Allmäntandläkare till Folktandvården i Idre/Särna

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Nu söker vi till vår klinik i Idre/Särna en allmäntandläkare med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Tjänstens placering är i Idre, men du kommer även att jobba på kliniken i Särna då vi har ett team för båda klinikerna.

Här har vi har mycket nära till fjällen och naturen med bara 9 km till Idre Fjällanläggning. Tillgång till skidåkning i alla former, fjällvandring, skill area och fiske etc.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom allmäntandläkarens kompetensområde, med patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar. För erfarna tandläkare ingår också handledning av nyutexaminerade tandläkare och tandläkarstuderande som en del av arbetet.

Information om arbetsplatsen
På klinikerna arbetar i dagsläget verksamhetschef/tsk och en tandsköterska/tandhygienist. Vi ska även ha en tandläkare för båda klinikerna, den tjänst vi nu utannonserar, samt en tandhygienist.

Vi har ett bra och nära samarbete med länets specialisttandläkare.
I Idre har vi nyrenoverad klinik med ny XO-utrustning och i Särna har vi XO-utrustning på ett rum.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.
Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation eller går 10:e terminen på Tandläkarhögskolan. Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande. Körkort krävs för att ta sig mellan klinikerna och för utbildningar/tjänsteärenden.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det är en fördel om du är trygg i din roll och kan jobba självständigt. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

För nyutexaminerade tandläkare erbjuder Folktandvården Dalarna handledning på vår nyöppnade handledarklinik Origo i Falun som ett komplement till handledningen på hemmakliniken. Vi vet att handledning är av stor vikt för en nyutexaminerad tandläkare och handledarkliniken Origo är ett steg i att säkerställa att alla får samma förutsättningar till en god start i yrket.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidare. Sysselsättningsgrad kan diskuteras.Månadslön, individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 17:2017:71
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5578447181408499423&benamning=Allm%c3%a4ntandl%c3%a4kare+till+Folktandv%c3%a5rden+i+Idre%2fS%c3%a4rna
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Tandläkare, Folktandvården Älvdalen

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Nu söker vi till vår klinik i Älvdalen en allmäntandläkare med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom allmäntandläkarens kompetensområde, med patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar. För erfarna tandläkare ingår också handledning av nyutexaminerade tandläkare och tandläkarstuderande som en del av arbetet.

Information om arbetsplatsen
På kliniken i Älvdalen arbetar verksamhetschef, 1 tandläkare, 2 tandhygienister och 4 tandsköterskor. 1 receptionist. Vi har ett bra och nära samarbete med länets specialisttandläkare.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.
Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation eller går 10:e terminen på Tandläkarhögskolan. Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

För nyutexaminerade tandläkare erbjuder Folktandvården Dalarna handledning på vår nyöppnade handledarklinik Origo i Falun som ett komplement till handledningen på hemmakliniken. Vi vet att handledning är av stor vikt för en nyutexaminerad tandläkare och handledarkliniken Origo är ett steg i att säkerställa att alla får samma förutsättningar till en god start i yrket.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 17:2017:99
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5633434241433382668&benamning=Tandl%c3%a4kare%2c+Folktandv%c3%a5rden+%c3%84lvdalen
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Idre Fjäll söker driftelektriker

Idre Fjäll är en av Nordens populäraste fjällanläggningar med verksamhet och aktiviteter året runt. Idre Fjäll är en av Nordens populäraste fjällanläggningar med verksamhet och aktiviteter året runt. Anläggningen har 8000 bäddar fördelat på stugor, lägenheter, hotell och camping direkt vid skidbackarna. På Idre Fjäll finns vintertid 40 nedfarter och 26 liftar och sommartid över 40 aktiviteter. Vi har också sporthall med gym, bowlingbanor och bad samt butiker, restauranger och aktivitetscentrum. Vi ägs i stiftelseform och vår främsta vision är att skapa unika fjällaktiviteter både för elit och motionär.

Idre Fjäll söker medarbetare till driftavdelningen som driftselektriker.

Vi söker dig som:

Är positiv, glad och utåtriktad och kan prata inför grupp.

Tycker om att möta människor och har lätt för att samarbeta.

Är systematisk, effektiv och driftig.

Brinner för uppgiften och har ett genuint engagemang.

Är flexibel och är kreativ då arbetsdagen kanske inte blir som det är tänkt.

Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Kravspecifikation för tjänsterna:

För att klara tjänsten tror vi att du har:

Är utbildad elektriker.

Yrkesvana från industri eller liknande

Kunskap om PLC.

Kunskap om styr- och reglerteknik.

Kunskap om "kyl" utrustning och ventilation.

Innehar minst auktorisation B.

Kvalifikationer för att arbeta på hög höjd och arbete ute på vajer vid stolevakuering.

Förarbevis på snöskoter eller körkort utfärdat före 2000.

Tjänsterna innebär:

Service, underhåll och reparationer av liftar, snösystem och liftkortsystem är primärt i arbetet.
Service, underhåll och reparationer på fastighetsavdelningen ingår också.
Även arbete som driftelektriker och med projekt på företaget.

Beredskapstjänst hela året.

Arbetet sker även utomhus.

Klättring i liftmaster förekommer.

Andra arbetsuppgifter på företaget kan förekomma

Ingå i företagets evakueringsteam för stollift och arbeta som höjdare ute på vajern.
Arbeta med företagets systematiska säkerhetsarbete.
Eget ansvarsområde utifrån företagets behov kommer att ingå i tjänsten.

Följande är meriterande:

Behörighet, auktorisation A.

Erfarenhet av felsökning, motordrifter och PLC-styrningar.

Utbildning i stolpklättring.

Höghöjdsutbildning.

Arbete på fjällanläggning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet!

Vi erbjuder, förutom storslagen natur, en intressant och dynamisk arbetsplats med högt i tak och många olika spännande events och aktiviteter. Vi har en stark sommarsäsong med både svenska och utländska besökare från främst Europa som kommer hit för att njuta av fjället samt möjligheter till aktiviteter såsom mountainbike, rullskidor, vandring, ridning med mera.

Vintertid är Idre Fjäll är en populär anläggning för alla Sveriges och även utländska landslag på skidor i alla grenar. Vi anordnar många stora event och har varje år världscupstävlingar i både Ski Cross och Speed Ski med på agendan.

Som anställd på Idre Fjäll har du möjlighet att hyra har personalbostäder nära jobbet och får tillgång till frikostiga förmåner.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt.


Sista ansökningsdag är 2017-12-31

Varmt välkommen med ditt CV samt några rader om vem du är

och varför du vill arbeta hos oss!


Anställningsform:


Heltid.


Schemalagd arbetstid.


Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.


Kontaktperson:

Håkan Olsson


hakan.olsson@idrefjall.se


Lön:

Lön enligt HRF avtal.


HRF:

Hans Kristiansson


hans.kristiansson@idrefjall.se
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Driftelektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSäsongsanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan via: idre.teamtailor.com
Arbetsplats: 
Adress: IDRE FJÄLL
BOX 202
79091  IDRE 
Hemsida: http://www.idrefjall.se
  
Platsannons

Miljö- och hälsoskyddsinspektör

Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 600 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv.

Som arbetsgivare tror vi på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Vi arbetar utifrån vår värdegrund - Kärlek, Trygghet, Respekt och Överraskande, och har arbetsmiljöarbete och friskvård i fokus. Älvdalens kommun ligger tekniskt i framkant och arbetar aktivt med utbyggnaden av fibernätverket i hela kommunen vilket underlättar till flexibilitet såväl i arbete som privat.Beskrivning
Vi söker nu en miljö-och hälsoskyddsinspektör till vår samhällsenhet.

Kommunen har en politisk organisation där kommunstyrelsen är den nämnd där de flesta ärenden avgörs. Ärenden bereds i fyra utskott varav samhällsenheten hör till samhällsutvecklingsutskottet. Det finns även en jävsnämnd där ärenden som berör kommunens egna verksamheter avgörs.

Samhällsenheten består av miljö- och hälsa, plan- och bygg, teknik samt näringsliv. Idag är vi 21 personer som jobbar på enheten.

Arbetsuppgifter
Då enheten är liten kan arbetsuppgifter inom både miljöbalkstillsyn och livsmedelstillsyn vara aktuella. I dagsläget har varje medarbetare sitt ansvarsområde; livsmedel eller miljö och hälsoskydd men det är önskvärt att kunna hjälpa varandra och täcka upp vid sjukdom etc. Därför är det meriterande att ha kunskap från båda områdena, men vi välkomnar även de sökanden som har mer specifika kunskaper inom respektive arbetsområde. Fördelningen av arbetsuppgifter kan göras utefter den erfarenhet och kunskaper som sökanden har.Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har annan högskoleutbildning som vi bedömer vara relevant. En bred utbildning som omfattar både miljöbalken och livsmedelslagstiftningen är meriterande.

Erfarenhet från tillsynsarbete är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Vid intervjun kommer vi att lägga stor vikt vid följande förmågor och färdigheter:  Du har en god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra människor och kan relatera till dem på ett ödmjukt och lyhört sätt. Du har lätt för att skapa kontakter och ser mervärden i samverkan. Du har integritet och är stabil och kontrollerad i pressade situationer och har förmågan att skilja på det personliga och professionella. Du är tydlig i din kommunikation och kan anpassa den utefter mottagaren och du säkerställer att ditt budskap har nått fram och att förväntningar är klara för berörda parter. Du strukturerar, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du tar ansvar för din uppgift och kan själv strukturera ditt angreppsätt för att nå mål. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Villkor
Månadslön

Tillträde så snart som möjligt

Vi vill ha din ansökan senast 2017-12-31. Upplysningar angående tjänsten kan lämnas av Enhetschef Runi Wold tfn 0251-31330 och miljö- och hälsoskyddsinspektör Klas Johansson 0251-31258.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Snarast tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 2017/55
Webbplats: https://alvdalen.varbi.com/what:job/jobID:179807/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Samhällsutvecklingsförvaltningen, Samhällsenheten
Box 100
79622  Älvdalen Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Serveringspersonal till STF Grövelsjön Fjällstation!

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor.

Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Njuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Är du positiv, engagerad och nyfiken? Då är det här jobbet för dig!

STF Grövelsjön Fjällstation är Svenska Turistföreningens sydligaste fjällanläggning, placerad i Dalarna på gränsen till Norge och Härjedalen. Den ursprungliga fjällstationen byggdes 1937, 816 m ö h, och har en vidunderlig utsikt över de Norska fjällen. 
STF Grövelsjön har över 150 bäddar i 65 rum, restaurang med 150 sittplatser, butik och sportuthyrning samt Spa. I omgivningen finns ca. 3.000 bäddar på andra boendeanläggningar och i fritidshus.
Vill du bli en del i vårt team?
Matsal
Vi erbjuder våra gäster frukost, lunch och middag alla dagar i veckan. I matsalen finns även vårt café iDyllen där vi serverar ekologiska våfflor, hembakade kakor och bullar.
Vi söker dig som brinner för att ge god service, har hög social kompetens och är glad och positiv när du möter gästen. Varje kväll dukas matsalen upp och vi erbjuder våra gäster en 4-rätters middag där alla rätter serveras från buffé. Vid middagen arbetar vi med bordsplacering och dryckesservering där vi rekommenderar ett dryckespaket som passar till kvällens meny.
Vi vill att du har några års erfarenhet av arbete som servitör/servitris i matsal och gärna relevant utbildning.
Arbetet är förlagt i huvudsak under kvällstid. Under arbetspasset är det stundtals högt tempo, att vara snabb och effektiv utan att stressa är naturligt för dig. Du har lätt för att ta instruktion och har mod att fatta egna beslut om situationen så kräver.
Om du är kunnig och intresserad av mat och dryck i kombination är det meriterande. Har du kassavana och tidigare erfarenhet från kassasystemet Cesar är även det meriterande.
För oss är det viktigt med ett gott värdskap för att vi ska kunna skapa en positiv upplevelse för gästen både före, under och efter vistelsen hos oss. Gästens förväntningar ska inte bara uppfyllas utan även överträffas. Vi värdesätter att du har en positiv, ansvarsfull och initiativrik inställning. Vi kan erbjuda dig en stimulerande miljö, trevliga arbetskamrater och tillgång till en unik natur.
 
Bifoga ett personligt brev med CV och ange minst två referenser.
Lön enligt avtal med Hotell- och restaurangfacket.
Vi erbjuder personalboende i eget eller delat rum.
Tjänsten är en säsongsanställning. Arbetstid 80-100%.
Vintersäsongen 2018 pågår 25/1-15/4.
Introduktionsdagar kommer att hållas i samband med säsongsstart för alla medarbetare.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://stf.careerhub.se/?_p=job&_id=95547&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Turistföreningen STF AB
Idre
79091  Idre Sverige
Hemsida: http://www.stfturist.se
  
Platsannons

Distriktssköterska/ Sjuksköterska Vårdcentral Älvdalen

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Vårdcentral Älvdalen söker en flexibel, driven och serviceinriktad distriktssköterska/ sjuksköterska

Vårdcentral Älvdalen är en väl fungerande, trevlig vårdcentral med ett upptagningsområde på ca 5000 invånare.

Vi är ca 30 st anställda på en vårdcentral som omfattar läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetesmottagning, samtalsmottagning, integrerad missbruksmottagning, mödravårdscentral, barnavårdscentral och rehab bla.
Vi arbetar nära varandra och känner stor gemenskap. Vi lägger stor vikt vid kvalité och tillgänglighet och har ett gott samarbetsklimat på vår VC.

Vi erbjuder handledning av erfaren distriktssköterska.
Vi är måna om att ta tillvara våra medarbetares kompetens och uppmuntrar till utbildning och kompetensutveckling utifrån ditt behov.
Vi arbetar mycket med att utveckla arbetsgruppen och våra arbetssätt.

Hos oss får du ett stimulerande arbete som växlar mellan telefonrådgivning och mottagningsarbete. Mottagningsarbetet kan vara både planerad och akut mottagning, Du förväntas kunna ta egna beslut och färdigbehandla när så är möjligt.
Utöver det dagliga mottagningsarbetet har alla specifika ansvarsområden.

För att du ska trivas hos oss
Du bör kunna arbeta självständigt och gärna ta egna initiativ men också ha förmåga till - och förstå värdet av - samarbete, eftersom teamsamverkan är en viktig del av vårt arbetssätt. Vi värdesätter egenskaper som engagemang och positiv attityd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.


Övrig information
Arbetstid måndag-fredag kl 8-17 enligt schema.

KVALIFIKATIONER

Leg. Distriktssköterska/ Sjuksköterska alt annan relevant vidare utbildning.
Erfarenhet och vana av telefonrådgivning och mottagningsarbete på vårdcentral/mottagning är också meriterande
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Personliga egenskaper
Vi sätter stor vikt vid att du passar in i gruppen, att du tar ansvar och är konstruktiv.
Din samarbetsförmåga är avgörande och du behöver ha en hög arbetskapacitet.
Som person är du stabil, trygg och empatisk. Du har förmåga att anpassa dig till olika situationer och ändrade omständigheter. Du är strukturerad och kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Provanställning i 6 månader följt av tillsvidareanställning om vi trivs med varandra och det fungerar bra för dig.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så välkommen med din ansökan redan idag!


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 50:2017:1089
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5640346281416941474&benamning=Distriktssk%c3%b6terska%2f+Sjuksk%c3%b6terska+V%c3%a5rdcentral+%c3%84lvdalen
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal