Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 15:06

Lediga jobb i Älvdalens kommun (2039), Dalarnas län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd7 039
Täthet1,02Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area7 142,83Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land6 871,91Landareal (km²)
Sjö270,92Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Fjällvärd i städteamet på STF Grövelsjön Fjällstation!

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor.

Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Njuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Är du positiv, engagerad och nyfiken? Då är det här jobbet för dig!

STF Grövelsjön Fjällstation är Svenska Turistföreningens sydligaste fjällanläggning, placerad i Dalarna på gränsen till Norge och Härjedalen. Den ursprungliga fjällstationen byggdes 1937, 816 m ö h, och har en vidunderlig utsikt över de Norska fjällen. 
STF Grövelsjön har över 150 bäddar i 65 rum, restaurang med 150 sittplatser, butik och sportuthyrning samt Spa. I omgivningen finns ca. 3.000 bäddar på andra boendeanläggningar och i fritidshus. Fjällstationen är öppen året runt för logi och har för närvarande full service ca. 8 månader per år.
Vi söker nu duktiga och trevliga fjällvärdar till flera av våra avdelningar så som städ, restaurang och spa. Har du kompetens inom flera områden är det meriterande.
Vill du bli en del i vårt team?
Städ
Att städa på Fjällstationen är en mycket viktig arbetsuppgift. Du tycker om att hålla ordning och reda men också att göra det hemtrevligt och mysigt i huset. Du är van att arbeta effektivt i ett högt tempo. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har lätt för att samarbeta. Under en arbetsdag städas både allmänna utrymmen och gästrum som varierar i antal mellan olika dagar. Du behöver vara stark och uthållig då arbetet är fysiskt krävande. 
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av hotellstäd.
För oss är det viktigt med ett gott värdskap för att vi ska kunna skapa en positiv upplevelse för gästen både före, under och efter vistelsen hos oss. Gästens förväntningar ska inte bara uppfyllas utan även överträffas. Vi värdesätter att du har en positiv, ansvarsfull och initiativrik inställning. Vi kan erbjuda dig en stimulerande miljö, trevliga arbetskamrater och tillgång till en unik natur.
 
Ansök genom att skicka ett personligt brev med CV.
Lön enligt avtal med Hotell- och restaurangfacket.
Vi erbjuder personalboende i eget eller delat rum.
Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%.
Sommarsäsongen 2017 pågår den 10/6-24/9. Introduktion för all personal kommer att hållas i anslutning till säsongsstart.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Hotellstädare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://stf.careerhub.se/?_p=job&_id=87904&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Turistföreningen STF AB
Idre
79091  Idre Sverige
Hemsida: http://www.stfturist.se
  
Platsannons

Gymnasielärare i idrott och ma/sv

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt – att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu


Om företaget
Är du intresserad av att arbeta på en Sveriges bästa skolor? Hos oss möter du trevliga kollegor och elever samt en arbetsgivare som satsar på friskvård och kompetensutveckling. Vi är en välutrustad skola, med hög personaltäthet som även driver egen spetsutveckling. Älvdalens Utbildningscentrum AB (ÄUC) är ett friskolebolag som ägs av Landstinget Dalarna, Älvdalens Kommun och privata intressenter. Verksamheten omfattar gymnasium, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar inom skog, transport och maskin samt naturturism och industri. Läs mer på www.alvdalen.com . Vi söker en gymnasielärare inom idrott och hälsa med ämneskombination svenska alt. matematik.

Dina arbetsuppgifter
Som gymnasielärare i ämnet idrott och hälsa och svenska eller matematik ansvarar du för planering, genomförande och bedömning av utbildning på våra yrkesförberedandeprogram. I ditt uppdrag ingår att på ett positivt sätt bidra och forma skolans utveckling. Du kommer att ingå i ett arbetslag där man delar på arbetsuppgifter och tillsammans skapar en stimulerande arbetsmiljö med kollegialt lärande. Ditt uppdrag omfattar mentorskap och ansvar för information till vårdnadshavare. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start i augusti 2017.

Din profil
Du är legitimerad/behörig lärare i ämnet idrott och hälsa och i svenska eller matematik. Vi sätter stort värde på din yrkeserfarenhet. Du ska vara ämneskunnig i din kombination i kombination med en mycket god relationskompetens. Du är väl förtrogen med ett formativt arbetssätt. Som person är du initiativrik och målinriktad samt har lätt för att engagera och motivera ungdomar och vuxna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där du ska skapa goda relationer med elever, arbetskamrater samt med vårdnadshavare och andra personer utanför skolan.

I denna rekrytering samarbetar Älvdalens Utbildningscentrum med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering AB.

Visst är det dig vi söker? Tveka inte, registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt.

För ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Pernilla Hindsberg tel.nr: 0733-51 27 33


Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se
Gilla oss på: facebook.com/skolbemanning
facebook.com/groups/rektorer
Instagram@skolbemanning
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2939
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=2939&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB
Nygatan 12
80320  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Gymnasielärare samhällskunskap i kombination med religion

Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av utbildning på våra yrkesförberedande program i ämnena samhällskunskap och religion. I ditt uppdrag ingår att på ett positivt sätt bidra och forma skolans utveckling. Du ingår i ett arbetslag där man delar på arbetsuppgifter och tillsammans skapar en stimulerande arbetsmiljö med kollegialt lärande. Ditt uppdrag omfattar mentorskap och ansvar för information till vårdnadshavare.

Vi vill att du har formell lärarbehörighet. Dessutom sätter vi värde på din yrkeserfarenhet. Du ska vara ämneskunnig i kombination med en mycket god relationskompetens. Du ska vara väl förtrogen med ett formativt arbetssätt. Som person är du initiativrik och målinriktad samt har lätt för att engagera och motivera ungdomar och vuxna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där du ska skapa goda relationer med elever, arbetskamrater samt med vårdnadshavare och andra personer utanför skolan.

Är du intresserad av att arbeta på en Sveriges bästa skolor? Vi befinner oss i en tillväxtfas och söker kreativa medarbetare som tillsammans med
kollegor vill utveckla undervisningen och driva utvecklingen framåt.
Hos oss möter du trevliga kollegor och elever samt en arbetsgivare som satsar på friskvård och kompetensutveckling. Vi är en välutrustad skola, med hög personaltäthet som även driver egen spetsutveckling. Dessutom har vi otroligt god mat. Älvdalens Utbildningscentrum AB (ÄUC) är ett friskolebolag som ägs av Landstinget Dalarna, Älvdalens Kommun och privata intressenter. Verksamheten omfattar gymnasium, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar inom skog, transport och maskin samt naturturism och industri. Läs mer på www.alvdalen.com

Vi söker en gymnasielärare inom samhällskunskap i kombination med religion.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning tillämpas Tillträde 170809
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: ÄUC 2/17
Webbplats:
Epostadress: registrator@alvdalen.com
Övrigt: Ansök så snart som möjligt då vi påbörjar rekryteringsprocessen löpande.
Arbetsplats: 
Adress: ÄLVDALENS UTBILDNINGSCENTRUM AB
BOX 54
79622  ÄLVDALEN Sverige
Hemsida: http://www.alvdalen.com
  
Platsannons

Gymnasielärare i Idrott och hälsa med kombination Svenska alt Matematik

Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av utbildning på våra yrkesförberedande program i ämnena idrott och hälsa med kombination svenska alternativ matematik. I ditt uppdrag ingår att på ett positivt sätt bidra och forma skolans utveckling. Du ingår i ett arbetslag där man delar på arbetsuppgifter och tillsammans skapar en stimulerande arbetsmiljö med kollegialt lärande. Ditt uppdrag omfattar mentorskap och ansvar för information till vårdnadshavare.

Vi sätter stort värde på din yrkeserfarenhet. Du ska vara ämneskunnig i kombination med en mycket god relationskompetens. Du ska vara väl förtrogen med ett formativt arbetssätt. Som person är du initiativrik och målinriktad samt har lätt för att engagera och motivera ungdomar och vuxna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där du ska skapa goda relationer med elever, arbetskamrater samt med vårdnadshavare och andra personer utanför skolan.

SPRÅK
Du ska ha goda kunskaper och färdigheter i att kommunicera och skriva i det svenskaspråket.

IT
Du ska ha goda datakunskaper och behärska Officepaketet.
Är du intresserad av att arbeta på en Sveriges bästa skolor? Hos oss möter du trevliga kollegor och elever samt en arbetsgivare som satsar på friskvård och kompetensutveckling. Vi är en välutrustad skola, med hög personaltäthet som även driver egen spetsutveckling. Älvdalens Utbildningscentrum AB (ÄUC) är ett friskolebolag som ägs av Landstinget Dalarna, Älvdalens Kommun och privata intressenter. Verksamheten omfattar gymnasium, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar inom skog, transport och maskin samt naturturism och industri. Läs mer på www.alvdalen.com

Vi söker en gymnasielärare inom Idrott och hälsa med ämneskombination Svenska alt Matematik.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning tillämpas Tillträde 170809
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: ÄUC 4/17
Webbplats:
Epostadress: registrator@alvdalen.com
Övrigt: Ansök så snart som möjligt då vi påbörjar rekryteringsprocessen löpande.
Arbetsplats: 
Adress: ÄLVDALENS UTBILDNINGSCENTRUM AB
BOX 54
79622  ÄLVDALEN Sverige
Hemsida: http://www.alvdalen.com
  
Platsannons

Gymnasielärare i Biologi och naturkunskap

Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av utbildning på våra yrkesförberedande program i ämnena Biologi och naturkunskap. I ditt uppdrag ingår att på ett positivt sätt bidra och forma skolans utveckling. Du ingår i ett arbetslag där man delar på arbetsuppgifter och tillsammans skapar en stimulerande arbetsmiljö med kollegialt lärande. Ditt uppdrag omfattar mentorskap och ansvar för information till vårdnadshavare.

Vi vill att du har formell lärarbehörighet. Dessutom sätter vi värde på din yrkeserfarenhet. Du ska vara ämneskunnig i kombination med en mycket god relationskompetens. Du ska vara väl förtrogen med ett formativt arbetssätt. Som person är du initiativrik och målinriktad samt har lätt för att engagera och motivera ungdomar och vuxna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där du ska skapa goda relationer med elever, arbetskamrater samt med vårdnadshavare och andra personer utanför skolan.

Språk
Du ska ha goda kunskaper och färdigheter i att kommunicera och skriva i det svenskaspråket.

IT
Du ska ha goda datakunskaper och behärska Officepaketet.


Är du intresserad av att arbeta på en Sveriges bästa skolor? Hos oss möter du trevliga kollegor och elever samt en arbetsgivare som satsar på friskvård och kompetensutveckling. Vi är en välutrustad skola, med hög personaltäthet som även driver egen spetsutveckling. Älvdalens Utbildningscentrum AB (ÄUC) är ett friskolebolag som ägs av Landstinget Dalarna, Älvdalens Kommun och privata intressenter. Verksamheten omfattar gymnasium, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar inom skog, transport och maskin samt naturturism och industri. Läs mer på www.alvdalen.com

Vi söker en gymnasielärare inom biologi och naturkunskap.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning tillämpas Tillträde 170809
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: ÄUC 3/17
Webbplats:
Epostadress: registrator@alvdalen.com
Övrigt: Ansök så snart som möjligt då vi påbörjar rekryteringsprocessen löpande.
Arbetsplats: 
Adress: ÄLVDALENS UTBILDNINGSCENTRUM AB
BOX 54
79622  ÄLVDALEN Sverige
Hemsida: http://www.alvdalen.com
  
Platsannons

Lärare i tyska/engelska Älvdalsskolan F-9

Vi söker en lärare som är behörig att undervisa i tyska och engelska årskurs 6-9 och som vill arbeta på en skola där vi har en positiv elevsyn och tydlig vi- känsla. Som lärare i tyska och engelska kommer du att tillsammans med övriga pedagoger att planera, genomföra och utvärdera undervisningen. Du jobbar som en i arbetslaget och det innebär att din kompetens kan komma så många elever som möjligt tillgodo samtidigt som du ansvarar specifikt för de mentorelever du kommer ha ett extra ansvar för tillsammans med en mentorskollega. Vi ser mentorrollen som mycket viktig för elevernas skolresultat och trivsel i skolan. I uppdraget ingår att arbeta digitalt med elevdokumentation, bedömning och lektionsplanering.

Vi söker Dig som har fått din lärarlegitimation och som är behörig att undervisa i tyska och engelska i grundskolan. Du är glad, engagerad och har höga och positiva förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. Du gillar utmaningar och vill driva pedagogisk utveckling tillsammans med dina kollegor. Du är kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du visar goda ledaregenskaper och ha en god förmåga att kommunicera och att skapa positiva relationer med elever och föräldrar och därigenom skapa trygghet och ordning i klasserna.

Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 540 medarbetare. Vi har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv och sport samt ett rikt kulturutbud och musikliv. Älvdalens kommun arbetar aktivt med värdegrund och arbetsmiljö och har friskvård i fokus. Kommunen har fått utmärkelsen "En av Sveriges mest intressanta offentliga arbetsplatser 2015"

Älvdalens kommun satsar starkt på framtiden och bygger en helt ny F-9 skola. Byggnationen är igång och etapp 1 beräknas vara inflyttningsklar våren 2018. Nya Älvdalsskolan blir en inbjudande, öppen och trygg mötesplats för hela samhället, belägen mitt emellan det vackra tingshuset och kyrkan. Älvdalens skolor genomför en omfattande satsning på digitalisering av lärandemiljön där tillgången till digitala verktyg inom hela verksamheten stärks systematiskt.
Vi är en starkt framtidsinriktad skolkommun med stora visioner!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: 2017/00886
Webbplats:
Epostadress: kommun@alvdalen.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ÄLVDALENS KOMMUN,Barn-och utbildningsförvaltningen
Box 100
79622  ÄLVDALEN Sverige
Hemsida: http://www.alvdalen.se
  
Platsannons

Lärare i matematik och no, åk 1-6 Älvdalsskolan F-9

Vi söker en lärare som är behörig att undervisa i matematik och no ämnen årskurs 1-6 och som vill arbeta på en skola där vi har en positiv elevsyn och tydlig vi- känsla. Som lärare i matematik och no kommer du att tillsammans med övriga pedagoger att planera, genomföra och utvärdera undervisningen. Du jobbar som en i arbetslaget och det innebär att din kompetens kan komma så många elever som möjligt tillgodo samtidigt som du ansvarar specifikt för de mentorelever du kommer ha ett extra ansvar för. Vi ser mentorrollen som mycket viktig för elevernas skolresultat och trivsel i skolan. I uppdraget ingår att arbeta digitalt med elevdokumentation, bedömning och lektionsplanering.

Vi söker Dig som har fått din lärarlegitimation och som är behörig att undervisa i matematik och naturorienterade ämnen i grundskolan årskurserna 1-6.
Du är glad, engagerad och har höga och positiva förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. Du gillar utmaningar och vill driva pedagogisk utveckling tillsammans med dina kollegor. Du är kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du visar goda ledaregenskaper och ha en god förmåga att kommunicera och att skapa positiva relationer med elever och föräldrar och därigenom skapa trygghet och ordning i klasserna.

Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 540 medarbetare. Vi har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv och sport samt ett rikt kulturutbud och musikliv. Älvdalens kommun arbetar aktivt med värdegrund och arbetsmiljö och har friskvård i fokus. Kommunen har fått utmärkelsen "En av Sveriges mest intressanta offentliga arbetsplatser 2015"

Älvdalens kommun satsar starkt på framtiden och bygger en helt ny F-9 skola. Byggnationen är igång och etapp 1 beräknas vara inflyttningsklar våren 2018. Nya Älvdalsskolan blir en inbjudande, öppen och trygg mötesplats för hela samhället, belägen mitt emellan det vackra tingshuset och kyrkan. Älvdalens skolor genomför en omfattande satsning på digitalisering av lärandemiljön där tillgången till digitala verktyg inom hela verksamheten stärks systematiskt.
Vi är en starkt framtidsinriktad skolkommun med stora visioner!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: 2017/00887
Webbplats:
Epostadress: kommun@alvdalen.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ÄLVDALENS KOMMUN,Barn-och utbildningsförvaltningen
Box 100
79622  ÄLVDALEN Sverige
Hemsida: http://www.alvdalen.se
  

Platsannons

Köksbiträde till STF Grövelsjön Fjällstation

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor.

Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Njuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Är du positiv, engagerad och nyfiken? Då är det här jobbet för dig!

STF Grövelsjön Fjällstation är Svenska Turistföreningens sydligaste fjällanläggning, placerad i Dalarna på gränsen till Norge och Härjedalen. Den ursprungliga fjällstationen byggdes 1937, 816 m ö h, och har en vidunderlig utsikt över de Norska fjällen. 
STF Grövelsjön har över 150 bäddar i 65 rum, restaurang med 150 sittplatser, butik och sportuthyrning samt Spa. I omgivningen finns ca. 3.000 bäddar på andra boendeanläggningar och i fritidshus. Fjällstationen är öppen året runt för logi och har för närvarande full service ca. 8 månader per år.

Är du matlagningsintresserad och drömmer om att arbeta i ett restaurangkök?
Vi erbjuder dig möjligheten att få erfarenhet och kunskap för att kunna gå vidare i yrket!
På Fjällstation är maten en stor del av gästernas upplevelse och för oss är det viktigt att erbjuda god mat som lagas med kärlek och bra råvaror. Vilt, ekologiskt och närproducerat är självklara val för oss och vår restaurang Curbits är KRAV-certifierad.
Vi vill förmedla den lokala matkulturen från fjället och låta samisk, norsk och Älvdalsk gastronomi slåss om en plats på vår meny.
Idag vill många gäster äta mer vegetariskt och vi vill utveckla och bredda innehållet av god, grön och nyttig mat! Vi ser gärna att du delar det intresset.

Vi erbjuder våra gäster frukost, lunch och middag alla dagar i veckan. I vårt café serveras ekologiska våfflor och hembakat kaffebröd.

Som köksbiträde hos oss arbetar du med mycket förberedelser för alla dagens måltider. Du ingår i ett team tillsammans med våra kockar och bagare i köket där enklare matlagning också hör till dina sysslor.

Arbetsuppgifter:

* Ansvara för salladsbuffén och tillreda sallader, röror och dressingar 
* Göra "mise en place" tillsammans med kockarna
* Varumottagning, uppackning och se till att rätt saker kommer på rätt plats
* Diska och städa

Under vissa tider är arbetet stressigt och tempot i köket högt. Du behöver därför ha förmågan eller viljan att utveckla dig i att behålla lugn och fokus men samtidigt leverera även om arbetsbelastningen ökar. 
Du ska ha lätt för att samarbeta med övrig personal men även kunna arbeta självständigt. 


Bifoga ett personligt brev med CV och ange minst två referenser.
Lön enligt avtal med Hotell- och restaurangfacket.
Vi erbjuder personalboende i eget eller delat rum.
Tjänsten är en säsongsanställning. Arbetstid 80-100%.

Sommarsäsongen pågår 10/6-24/9.
Introduktion för alla medarbetare kommer att hållas i anslutning till säsongsstart.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid 3 - 6 månaderFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://stf.careerhub.se/?_p=job&_id=89695&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Turistföreningen STF AB
Idre
79091  Idre Sverige
Hemsida: http://www.stfturist.se
  

Platsannons

Serveringspersonal till STF Grövelsjön Fjällstation!

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor.

Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Njuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Är du positiv, engagerad och nyfiken? Då är det här jobbet för dig!

STF Grövelsjön Fjällstation är Svenska Turistföreningens sydligaste fjällanläggning, placerad i Dalarna på gränsen till Norge och Härjedalen. Den ursprungliga fjällstationen byggdes 1937, 816 m ö h, och har en vidunderlig utsikt över de Norska fjällen. 
STF Grövelsjön har över 150 bäddar i 65 rum, restaurang med 150 sittplatser, butik och sportuthyrning samt Spa. I omgivningen finns ca. 3.000 bäddar på andra boendeanläggningar och i fritidshus. Fjällstationen är öppen året runt för logi och har för närvarande full service ca. 8 månader per år.
Vill du bli en del i vårt team?
Matsal
Vi erbjuder våra gäster frukost, lunch och middag alla dagar i veckan. I matsalen finns även vårt café iDyllen där vi serverar ekologiska våfflor, hembakade kakor och bullar.
Vi söker dig som brinner för att ge god service, har hög social kompetens och är glad och positiv när du möter gästen. Varje kväll dukas matsalen upp och vi erbjuder våra gäster en 4-rätters middag där förrätt, soppa och dessert serveras från buffé. Varmrätten serveras på tallrik vid bordet. Vid middagen arbetar vi med bordsplacering och dryckesservering där vi kan rekommendera ett dryckespaket som passar till kvällens meny.
Vi vill att du har några års erfarenhet av att servera och gärna relevant utbildning.
Arbetet är förlagt i huvudsak under kvällstid. Under arbetspasset är det stundtals högt tempo, att vara snabb och effektiv utan att stressa är naturligt för dig. Du har lätt för att ta instruktion och har mod att fatta egna beslut om situationen så kräver.
Om du är kunnig och intresserad av mat och dryck i kombination är det meriterande. Har du kassavana och tidigare erfarenhet från kassasystemet Cesar är även det meriterande.
För oss är det viktigt med ett gott värdskap för att vi ska kunna skapa en positiv upplevelse för gästen både före, under och efter vistelsen hos oss. Gästens förväntningar ska inte bara uppfyllas utan även överträffas. Vi värdesätter att du har en positiv, ansvarsfull och initiativrik inställning. Vi kan erbjuda dig en stimulerande miljö, trevliga arbetskamrater och tillgång till en unik natur.
 
Bifoga ett personligt brev med CV och ange minst två referenser.
Lön enligt avtal med Hotell- och restaurangfacket.
Vi erbjuder personalboende i eget eller delat rum.
Tjänsten är en säsongsanställning. Arbetstid 80-100%.
Sommarsäsongen 2017 pågår den 10/6-24/9. Introduktion för alla medarbetare kommer att hållas i anslutning till säsongsstart.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://stf.careerhub.se/?_p=job&_id=87905&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Turistföreningen STF AB
Idre
79091  Idre Sverige
Hemsida: http://www.stfturist.se
  
Platsannons

Gymnasielärare i bi/nk till Älvdalen

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt – att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu


Om företaget
Är du intresserad av att arbeta på en Sveriges bästa skolor? Hos oss möter du trevliga kollegor och elever samt en arbetsgivare som satsar på friskvård och kompetensutveckling. Vi är en välutrustad skola, med hög personaltäthet som även driver egen spetsutveckling. Älvdalens Utbildningscentrum AB (ÄUC) är ett friskolebolag som ägs av Landstinget Dalarna, Älvdalens Kommun och privata intressenter. Verksamheten omfattar gymnasium, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar inom skog, transport och maskin samt naturturism och industri. Läs mer på www.alvdalen.com . Vi söker en gymnasielärare inom biologi och naturkunskap.

Dina arbetsuppgifter
Som gymnasielärare på Älvdalens Utbildningscentrum ansvarar du för planering, genomförande och bedömning av utbildning på våra yrkesförberedande program i ämnena biologi och naturkunskap. I ditt uppdrag ingår att på ett positivt sätt bidra och forma skolans utveckling. Du kommer att ingå i ett arbetslag där man delar på arbetsuppgifter och tillsammans skapar en stimulerande arbetsmiljö med ett kollegialt lärande. Ditt uppdrag omfattar mentorskap och ansvar för information till vårdnadshavare. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde den 9 augusti 2017.

Din profil
Vi söker dig som är behörig/legitimerad gymnasielärare i biologi och naturvetenskap. Du är bekväm i din roll som lärare och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Vi sätter stort värde på din yrkeserfarenhet. Du ska vara ämneskunnig i kombination med en mycket god relationskompetens. Du ska vara väl förtrogen med ett formativt arbetssätt. Som person är du initiativrik och målinriktad samt har lätt för att engagera och motivera ungdomar och vuxna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där du ska skapa goda relationer med elever, arbetskamrater samt med vårdnadshavare och andra personer utanför skolan.


I denna rekrytering samarbetar Älvdalens Utbildningscentrum med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering AB.

Visst är det dig vi söker? Tveka inte, registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt.

För ytterligare information är du varm välkommen att kontakta konsultchef Pernilla Hindsberg tel.nr: 0733-51 27 33


Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se
Gilla oss på: facebook.com/skolbemanning
facebook.com/groups/rektorer
Instagram@skolbemanning
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2823
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=2823&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB
Nygatan 12
80320  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Gymnasielärare i sh/re till Älvdalen

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt – att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu


Om företaget
Är du intresserad av att arbeta på en Sveriges bästa skolor? Hos oss möter du trevliga kollegor och elever samt en arbetsgivare som satsar på friskvård och kompetensutveckling. Vi är en välutrustad skola, med hög personaltäthet som även driver egen spetsutveckling. Älvdalens Utbildningscentrum AB (ÄUC) är ett friskolebolag som ägs av Landstinget Dalarna, Älvdalens Kommun och privata intressenter. Verksamheten omfattar gymnasium, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar inom skog, transport och maskin samt naturturism och industri. Läs mer på www.alvdalen.com . Vi söker en gymnasielärare inom samhällskunskap och religion.


Dina arbetsuppgifter
Som gymnasielärare hos oss ansvarar du för planering, genomförande och bedömning av utbildning på våra yrkesförberedandeprogram i ämnena samhällskunskap och religion. I ditt uppdrag ingår att på ett positivt sätt bidra och forma skolans utveckling. Du kommer att ingå i ett arbetslag där man delar på arbetsuppgifter och tillsammans skapar en stimulerande arbetsmiljö med kollegialt lärande. Ditt uppdrag omfattar mentorskap och ansvar för information till vårdnadshavare. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start i augusti 2017.

Din profil
Du är legitimerad/behörig lärare i ämnena samhällskunskap och religion.
Vi sätter stort värde på din yrkeserfarenhet. Du ska vara ämneskunnig i kombination med en mycket god relationskompetens. Du ska vara väl förtrogen med ett formativt arbetssätt. Som person är du initiativrik och målinriktad samt har lätt för att engagera och motivera ungdomar och vuxna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där du ska skapa goda relationer med elever, arbetskamrater samt med vårdnadshavare och andra personer utanför skolan.


I denna rekrytering samarbetar Älvdalens Utbildningscentrum med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering AB.

Visst är det dig vi söker? Tveka inte, registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt.

För ytterligare information är du varm välkommen att kontakta konsultchef Pernilla Hindsberg tel.nr: 0733-51 27 33


Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se
Gilla oss på: facebook.com/skolbemanning
facebook.com/groups/rektorer
Instagram@skolbemanning
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2824
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=2824&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB
Nygatan 12
80320  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Lärare i trä- och metallslöjd på Rots skola, 80%

Dina arbetsuppgifter blir att planera, genomföra och utvärdera undervisning i trä- och metallslöjd samt teknik, främst i åk 1-6. I tjänsten ingår även arbete i arbetslag.
På Rots skola arbetar vi i arbetslag och det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt. Som pedagog spelar du en viktig roll som förebild för eleverna och du har en stor betydelse för deras utveckling. Du ska kunna stötta och hjälpa elever, både i grupp och enskilt, i samarbete med erfarna och engagerade kollegor. Du skall ha en positiv elevsyn, ett positivt förhållningsätt och lätt att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har en hög tilltro till att alla elever kan och arbetar för att alla elever ska utvecklas så långt det är möjligt. Du låter eleverna vara delaktiga och ha inflytande över din undervisning.
Du är öppen, nytänkande och vågar titta på din egen undervisning utifrån forskning och beprövad erfarenhet för att kunna utmana dig själv och andra i ert arbete.


Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 550 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv. Vi tror på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Älvdalens kommun arbetar ständigt med förbättringar. Vi arbetar aktivt med värdegrunder och arbetsmiljö och har friskvård i fokus. Älvdalens kommun bygger ett samhälle för alla där delaktighet och allas lika värde är en grundförutsättning. Vi prioriterar skola och utbildning och satsar på goda läromiljöer.
Rots skola är en F-6 skola med ca 160 elever och ligger ca 5 km utanför centrala Älvdalen. Vi har tillgång till och närhet till naturen.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbete på två skolor. Beroende på din kompetens kan vi eventuellt erbjuda 100% anställning. 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 2017/00804
Webbplats:
Epostadress: kommun@alvdalen.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ÄLVDALENS KOMMUN,Barn-och utbildningsförvaltningen
Box 100
79622  ÄLVDALEN Sverige
Hemsida: http://www.alvdalen.se
  
Platsannons

Klassassistent/Lärare Rots skolas fritidshem, 100%

Dina arbetsuppgifter blir att planera, genomföra och utvärdera undervisning i skolans fritidshem, och även arbete som klassassistent, främst i åk 1-3. I tjänsten ingår även arbete i arbetslag.
På Rots skola arbetar vi i arbetslag och det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt. Som pedagog och vuxen spelar du en viktig roll som förebild för eleverna och du har en stor betydelse för deras utveckling. Du ska kunna stötta och hjälpa elever, både i grupp och enskilt, i samarbete med erfarna och engagerade kollegor. Du skall ha en positiv elevsyn, ett positivt förhållningsätt och lätt att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har en hög tilltro till att alla elever kan, och du arbetar för att alla elever ska utvecklas så långt det är möjligt. Du låter eleverna vara delaktiga och ha inflytande över din undervisning.
Du är öppen, nytänkande och vågar titta på din egen undervisning utifrån forskning och beprövad erfarenhet för att kunna utmana dig själv och andra i ert arbete.


Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 550 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv. Vi tror på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Älvdalens kommun arbetar ständigt med förbättringar. Vi arbetar aktivt med värdegrunder och arbetsmiljö och har friskvård i fokus. Älvdalens kommun bygger ett samhälle för alla där delaktighet och allas lika värde är en grundförutsättning. Vi prioriterar skola och utbildning och satsar på goda läromiljöer.
Rots skola är en F-6 skola med ca 160 elever och ligger ca 5 km utanför centrala Älvdalen. Vi har tillgång till och närhet till naturen.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAnställning under läsåret 2017/18, med möjlighet till förlängning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 2017/00862.
Webbplats:
Epostadress: kommun@alvdalen.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ÄLVDALENS KOMMUN,Barn-och utbildningsförvaltningen
Box 100
79622  ÄLVDALEN Sverige
Hemsida: http://www.alvdalen.se
  
Platsannons

Förskollärare

Du kommer arbeta inom en av förskolorna i Älvdalen med barn mellan 1 - 5 år . Som förskollärare har du ett särskild ansvar enligt läroplanen.
Du ska tillsammans med kollegor organisera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten enligt förskolans uppdrag o mål.

Vi söker dig som är initiativrik, positiv och flexibel.
Naturligtvis skall du tycka om att arbeta med barn.

Du har högskoleexamen som förskollärare alternativt lärare för yngre åldrar med behörighet till förskolan. Eller är under utbildning till förskollärare.

Du är pedagogisk, engagerad och har god samarbetsförmåga med barn, föräldrar och medarbetare.


"Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 550 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv. Vi tror på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Älvdalens kommun arbetar ständigt med förbättringar. Vi arbetar aktivt med värdegrunder och arbetsmiljö och har friskvård i fokus. Kommunen satsar framgångsrikt på kompetensutveckling och har bland annat därför fått utmärkelsen "En av Sveriges mest intressanta offentliga arbetsplatser 2015"."
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens: 2017/00783
Webbplats:
Epostadress: kommun@alvdalen.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ÄLVDALENS KOMMUN,Barn-och utbildningsförvaltningen
Box 100
79622  ÄLVDALEN Sverige
Hemsida: http://www.alvdalen.se
  
Platsannons

Läkare allmänspecialist och/eller ST-läkare, Vårdcentral Särna

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Glesbygdsmedicin i fjällnära natur. Särna ligger tolv mil norr om Mora. Här finns fantastisk natur med goda möjligheter till jakt, fiske, fjällvandring, golf, skidåkning på längden och tvären samt skoteråkning. Från Särna är det tre mil till Idre och sju mil till Grövelsjön.
Vårdcentralens team består av läkare (tvåläkarstation), åtta sjuksköterskor inklusive diabetes-sköterska, BHV-sköterska och barnmorska. Övriga i teamet är två undersköterskor, två fysioterapeuter, två medicinska sekreterare, lokalvårdare, arbetsterapeut (timmar), 100 % KBT-samtalsterapeut, samtalsterapeut barn och unga samt verksamhetschef.
Filial finns i Idre med distriktssköterskemottagning som är öppen tre dagar per vecka.
Vid Särna Vårdcentral finns alltid en läkare och en sköterska som har jour, kvällar, nätter och helger för akuta sjukdomsfall. En del veckor arbetar man som ensam läkare vid Särna Vårdcentral vilket ställer krav på kompetens och förmåga till "ensamarbete".

Vårdcentralen har ett upptagningsområde på ca 2 100 listade. Under högsäsong blir det 30 - 40 000 extra personer i området med alla turister. Vid Idre Fjäll finns mottagning som bemannas av läkare under högsäsong både sommar och vinter. Många patienter med skidskador skickas vidare till Särna Vårdcentral. Digital röntgen finns. Alla sjuksköterskor har röntgendelegation och utför undersökningar på framförallt skidskador. Röntgenassistent kommer en dag varannan vecka.
I och med avståendet till Mora lasarett sköts mycket på Vårdcentralen och det är hög självförsörjningsgrad vilket ger stor variation i arbetsuppgifterna.

Vi söker allmänläkare med intresse för arbete som bjuder stor variation och blandade sjukdomstillstånd.KVALIFIKATIONER

Du är allmänspecialist och/eller ST-läkare.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskmmelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 50:2017:258
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5421745871435756200&benamning=L%c3%a4kare+allm%c3%a4nspecialist+och%2feller+ST-l%c3%a4kare%2c+V%c3%a5rdcentral+S%c3%a4rna
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  

Platsannons

Personlig assistent sökes till 11-årig pojke i Särna

Vi söker en personlig assisten till en tillsvidareanställning och timvikarier vid behov. Pojken bor tillsammans med mamma, pappa och två yngre syskon. För att trivas med arbetsuppgifterna behöver du som söker ha tålamod ,vara ansvarsfull och påhittig. Du ska även trivas att ha barn omkring dig. I dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa till med kommunikation ,aktiviteter, hjälp vid måltider, av och påklädning mm. Det är bra om du har kunskaper om autism och utvecklingsstörning. Det är ett plus om du är bekväm med teknik. Arbetet är förlagt i hemmet, skolan och på fritids, kväll och helg. Arbetstiden är förlagd dagtid, kväll och helg.

För att trivas med arbetsuppgifterna behöver du som söker ha tålamod ,vara ansvarsfull och påhittig. Du ska även trivas att ha barn omkring dig.

Omtanken Dalarna AB är ett företag som utför personlig assistans till funktionshindrade sedan 1994 enligt LSS.
Vi är till för alla som är i behov av personlig assistans och hjälpa dem att få en rikare vardag. För närvarande arbetar cirka 400 assistenter hos oss. Våra kontor finns i Falun och Borlänge.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: 11-årig pojke i Särna
Webbplats:
Epostadress: ansokan@omtankendalarna.se
Övrigt: Rekryteringen sker löpande
Arbetsplats: 
Adress: OMTANKEN DALARNA AB
Målaregatan 13
78433  Borlänge Sverige
Hemsida: http://www.omtankendalarna.se
  
Platsannons

Sales Support Manager

Om företaget
Pressmaster AB är ett företag inom Phoenix Contact, lokaliserat i Älvdalen i Dalarna. Pressmaster har sedan 70-talet byggt upp en unik kompetens och har en marknadsledande ställning inom utveckling och tillverkning av ergonomiska handverktyg för kontaktpressning och kabelbearbetning. Kunderna återfinns inom världsledande kontaktdonstillverkare och distributörer. Av den totala omsättningen på drygt 100 Mkr går 90 % på export. Pressmaster har egna säljkontor på de största marknaderna USA, Tyskland, Storbritannien, Italien och Japan. Fokus på innovativ produktutveckling har medfört många patent och givit Pressmaster ett starkt namn på marknaden.

Vill du jobba i en kreativ miljö där dagarna är varierade och innovationen står i fokus? På en plats där naturen och ett rikt fritidsliv ligger runt hörnet? Då kan det här vara jobbet för dig. Vi är inne i en spännande fas och utökar nu vår marknads- och försäljningsorganisation med ytterligare en Sales Support Manager.


Dina arbetsuppgifter
I din roll som Sales Support Manager arbetar du som säljstöd i en internationell miljö mot en viss kategori av kundgrupp alternativt region. Du supporterar vårt försäljningsteam med teknisk support, prissättning, kostnadsunderlag, ledtider och marknadsstöd. Du har en självständig roll men ingår i en helhet där du jobbar nära kollegorna och blir länken mellan utvecklingsavdelningen och marknad/försäljning. Vidare innebär arbetet projektsamordning där du följer projekt från start till mål, där du förser säljare och kund med relevant information under projektets gång. Du får även möjlighet att jobba nära våra nyckelkunder, besöka mässor för att få kunskap om marknaden och våra kunder.

Du ingår vår marknads- och försäljningsorganisation där teamet för Sales Support idag består av två medarbetare och ni rapporterar till VD


Din profil
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning, gärna inom teknik eller marknad. Du har några års erfarenhet av liknande arbete, gärna med erfarenhet av B2B försäljning av tekniska//kundspecifika lösningar alternativt projektförsäljning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som trivs att arbeta i en internationell miljö. Vi tror att du är bra på att bygga relationer samtidigt som du har förmågan att arbete organiserat och effektivt. Du har förmågan med din flexibilitet att hantera skiftande situationer som kan uppstå inom orderadministration och sälj. Vidare tror vi att du är en driven och diplomatisk person som trivs i en roll där du får arbeta både självständigt och i team. Då kunderna är internationella och dokumentation sker både på svenska och på engelska krävs goda kunskaper i båda språken. Tyska är starkt meriterande.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marit Sandgren, tel 0733-512 729.

Vi arbetar löpande med att intervjua kandidater i denna rekrytering, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb, dock senast den 7 maj 2017. För ytterligare information om Pressmaster besök gärna www.pressmaster.se
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Säljassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 2876
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=2876&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Mora AB
Kyrkogatan 1
79230  Mora Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Konstruktör till Pressmaster

Om oss
Pressmaster AB är ett företag inom Phoenix Contact Group, lokaliserat i Älvdalen i Dalarna. Pressmaster har sedan 70-talet byggt upp en unik kompetens och har en marknadsledande ställning inom utveckling och tillverkning av ergonomiska handverktyg för kontaktpressning och kabelbearbetning. Kunderna återfinns inom världsledande kontaktdonstillverkare och distributörer. Av den totala omsättningen på drygt 100 Mkr går 90 % på export. Pressmaster har egna säljkontor på de största marknaderna USA, Tyskland, Storbritannien, Italien och Japan. Fokus på innovativ produktutveckling har medfört många patent och givit Pressmaster ett starkt namn på marknaden.

Vill du jobba i en kreativ miljö där dagarna är varierade och innovationen står i fokus? På en plats där naturen och ett rikt fritidsliv ligger runt hörnet? Då kan det här vara jobbet för dig. Vi söker nu ytterligare en konstruktör till vår utvecklingsavdelning.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som konstruktör blir du en nyckelperson i utvecklingen och vidareutveckling av företagets produktsortiment. Du har en självständig roll men ingår i en helhet där du jobbar nära kollegorna på utvecklingsavdelningen, produktionsteknik, produktion, marknad & försäljning men även nära våra kunder. Vår utvecklingsavdelning jobbar i flöden och projekt där du initialt börjar jobbar i flödet för applikationsprojekt men med möjlighet att på sikt även ingå i plattformsprojekt.

Du ansvarar för att vidareutveckla och anpassa våra befintliga produkter, utarbeta och ge förslag på nya tekniska lösningar, utforma och utvärdera prototyper samt testa dessa mot givna specifikationer. Vidare ansvarar du även för att ta fram konstruktionsritningar och produktdokumentation.

Du ingår i ett samspelt team om 13 medarbetare, varav 7 st ingenjörer, där ni tillsammans omsätter teori till praktik i en teknisk värld där små toleransområden hör till vardagen.

Din profil
Vi söker dig med högskoleutbildning och gärna några års erfarenhet av liknande arbete med goda referenser. Meriterande är erfarenhet av industridesign. Vi ser att du har god datorvana med tidigare erfarenhet från 3D-CAD, har du jobbat med Autodesk Inventor är det ett plus.

Egenskaper som vi värdesätter högt är kreativitet, engagemang och initiativrikedom. Vidare tror vi att du som person är glad, social och gillar att jobba i ett högt tempo där flexibilitet står i fokus. Du är entusiastisk och delar gärna med dig av din energi, en driven lagspelare där laget alltid går före jaget. Du har ett strukturerat arbetssätt med hög noggrannhet. För att lyckas är det viktigt att förstå kundbehovet och alltid sätta kunden i fokus, så din kommunikativa förmåga tror vi är mycket god. Koncernspråket är engelska och det dagliga arbetet förutsätter att du talar och läser svenska obehindrat.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marit Sandgren, tel 0733-512 729.

Vi arbetar löpande med att intervjua kandidater i denna rekrytering, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb, dock senast senast den 7 maj 2017. För ytterligare information om Pressmaster besök gärna www.pressmaster.se
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 2745
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=2745&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Mora AB
Kyrkogatan 1
79230  Mora Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Rektor till Älvdalsskolan F-9

Älvdalsskolan är en F-9-skola som under våren 2018 inviger helt nya lokaler för årskurs 7-9. Ytterligare två år senare flyttar F-6 in i nya lokaler på samma område.

Du som rektor har ett mycket viktigt arbete. Du ska leda och styra den pedagogiska verksamheten och på ett systematiskt sätt redovisa för verksamheten hur vi följer vår plan. Initialt ska du se till att vi får en bra arbetsmiljö i den nya skolan och att alla hittar sin plats och känner sig trygga, såväl kollegor som barn. Du ansvarar för att skapa en vi-känsla på skolan, genom gemensamt ansvartagande och genom att personal och elever är delaktiga.

Du ingår i Älvdalens kommuns ledningsgrupp för skolverksamheten och ska vara med och utveckla vårt arbete med likvärdighet och kvalitet.

Du har högskoleutbildning och pedagogisk erfarenhet av F-9 och fritidshem, samt ledaruppdrag i skola som lärare eller specialpedagog. Du har examen från eller har påbörjat den statliga rektorsutbildningen.

Du är engagerad och uthållig i ditt ledarskap och har erfarenhet av kommunal verksamhet. Vi ser det som mycket viktigt att du är väl förtrogen med LGR 11 och skolans regelverk för att systematiskt kunna driva verksamheten framåt.

Du är kreativ och gillar utmaning - Älvdalens kommun har stora utvecklingsmöjligheter.

Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med cirka 7 000 invånare och 550 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv. Vi tror på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Älvdalens kommun arbetar ständigt med förbättringar. Vi arbetar aktivt med värdegrunder och arbetsmiljö och har friskvård i fokus. Älvdalens kommun bygger ett samhälle för alla där delaktighet och allas lika värde är en grundförutsättning. Vi prioriterar skola och utbildning och satsar på goda läromiljöer.

Under våren 2016 inleddes byggandet av Nya Älvdalsskolan F-9. Den nya skolan blir en inbjudande, öppen och trygg mötesplats för hela samhället. Modern lärandemiljö i multifunktionella och flexibla lokaler. Som rektor i Älvdalens kommun har du en unik möjlighet att vara med och skapa framtidens skola.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: Ange referens: 2017/00842
Webbplats:
Epostadress: kommun@alvdalen.se
Övrigt: I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Pernilla Hindsberg tfn: 073-351 27 33 eller Fred Hussein tfn: 073-351 27 33 Skicka ansökan till: kommun@alvdalen.se, ange referens: 2017/00842
Arbetsplats: 
Adress: ÄLVDALENS KOMMUN,Barn-och utbildningsförvaltningen
Box 100
79622  ÄLVDALEN Sverige
Hemsida: http://www.alvdalen.se
  
Platsannons

Tandsköterska (vikariat), FTV Älvdalen

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Nu söker vi till vår klinik i Älvdalen en tandsköterska med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper. Du arbetar med assistans och i reception och steril. I receptionsarbetet ingår direkt kundkontakt, telefonservice och remisshantering med mera.

Information om arbetsplatsen
På kliniken i Älvdalen arbetar verksamhetschef, 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 5 tandsköterskor.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.
Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Erfarenhet av arbete som tandsköterska, dasystemet T4 .
Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Vikariat 1 årMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 17:2017:35
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5445946901415955804&benamning=Tandsk%c3%b6terska+tillFolktandv%c3%a5rden+%c3%84lvdalen+(vikariat)
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Marknadskommunikatör med digital spets

Ditt uppdrag
Ditt övergripande ansvar är att utveckla vårt varumärke samt att leda kommunikationsarbetet på skolan. Du är processledaren och pedagogen som tillsammans med medarbetare och elever driver utveckling av både människor och organisation.

Dina arbetsuppgifter
I ditt dagliga arbete kommer du bland annat att:
• Driva utvecklingsprocesser och ansvara för strategisk planering, mål och uppföljning
• Hålla en hög nivå i sociala medier genom att samspela med lärare, elever och medarbetare men också genom att skapa relevant material i form av egna texter, foton och delningar
• Jobba praktiskt med sökmotoroptimering och onlinemarknadsföring
• Samordna budskap och extern kommunikation
• Träffa blivande gymnasieelever och arbeta med aktiviteter så som mässor, läger och studiebesök
• Ta fram material som presentationer och säljstöd av olika slag - ibland med hjälp av andra interna och externa resurser
• Löpande ansvara för affärskommunikation; skriva och distribuera pressmeddelanden och hålla kontakt med pressen
• Aktivt delta i skolans arbete med digitalisering och innovation
• Delta i undervisningen inom medieproduktion


Dina kvalifikationer
Förutom en högskoleutbildning eller yrkeshögskoleutbildning inom relevant område vill vi att du har erfarenhet av produktion av film, strömmade media samt text och foto. Vi ser gärna att du är naturintresserad och har arbetat inom naturturism, resor eller äventyr då detta fält passar många av de utbildningar vi har.

Som person är du målmedveten, energisk, affärsmässig och praktiskt lagd. Du har en bra blick för det visuella och kan använda det i kommunikationen. Du är bra på att bedöma material från ett varumärkesperspektiv och kan på egen hand hantera en kamera, relevanta program och appar för löpande digital produktion. Du har erfarenhet av att professionellt hantera sociala medier och digitala kanaler.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har mycket god förmåga att bygga förtroendefulla relationer samt att du har en stor pedagogisk skicklighet. Du ska ha intresse och läggning för att leda, lära och utveckla andra människor, samt att hålla igång din egen personliga utveckling. Vidare är det vitalt att du har en positiv och stark framåtanda, har struktur i ditt arbete och kan samarbeta och delegera. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Är du intresserad av att arbeta på en Sveriges bästa skolor? Hos oss möter du trevliga kollegor och elever samt en arbetsgivare som satsar på friskvård och kompetensutveckling. Vi är en välutrustad skola, med hög personaltäthet som även driver egen spetsutveckling. Älvdalens Utbildningscentrum AB (ÄUC) är ett friskolebolag som ägs av Landstinget Dalarna, Älvdalens Kommun och privata intressenter. Verksamheten omfattar gymnasium, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar inom skog, transport och maskin samt naturturism och industri. Läs mer på www.alvdalen.com
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Marknadskommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning tillämpasSom anställd hos erbjuds du friskvårdspaket, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: ÄUC 5/17
Webbplats:
Epostadress: registrator@alvdalen.com
Övrigt: Ansök så snart som möjligt då vi påbörjar rekryteringsprocessen löpande. Vi har tagit ställning till våra rekryteringsvägar och undanbeder oss därför försäljning inom detta område.
Arbetsplats: 
Adress: ÄLVDALENS UTBILDNINGSCENTRUM AB
BOX 54
79622  ÄLVDALEN Sverige
Hemsida: http://www.alvdalen.com
  

Platsannons

Grövelsjöfjällens enda fyrstjärniga hotell söker fler medarbetare

Efter en vintersäsong då vi på Storsätra Fjällhotell haft fler gäster än någonsin och många bokningar inför kommande sommarsäsong så behöver vi anställa ytterligare människor till vårt team. I första hand gäller det kommande kommande vintersäsong. Vi öppnar den 30 juni och stänger den 8 oktober 2017. Om vi trivs tillsammans så ser vi gärna att du arbetar också under vår vintersäsong. Personalboende finns.Storsätra Fjällhotell i Grövelsjön är ett 4 – stjärnigt hotell med bl.a. 35 rum, lounge, restaurang för ca 70 gäster, relaxavdelning. Intresserad? Frågor? Maila info@storsatra.seSkicka dina ansökan till samma mailadress.
I första hand kommer du att arbeta i vår restaurang men även på andra avdelningar på vårt hotell.
Ex. reception och städ. Vi utbildar dig om det behövs.


Du måste tycka om att ge service, vara positiv och villig att hugga i.
Vi erbjuder dig
•att jobba i en framtidsbransch och i ett företag som växer mycket.
•att jobba i ett energiskt team med gott kamratskap.
•att jobba med flera olika arbetsuppgifter. I första hand i vår restaurang men på andra avdelningar på vårt hotell.
Ex. reception och städ. Vi utbildar dig om det behövs.


Storsätra Fjällhotell i Grövelsjöfjällen är ett 4 – stjärnigt hotell med bl.a. 35 rum, lounge, restaurang för ca 70 gäster, relaxavdelning.
Publiceraddatum: 2017-04-09
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidVi följer avtalet mellan Visita och HRF.Personalboende finns. Personalmat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens: Vi vill gärna ha referenser.
Webbplats:
Epostadress: lars@storsatra.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: STORSÄTRA FJÄLLHOTELL I GRÖVELSJÖN AB
STORSÄTERN GRÖVELSJÖN
79091  IDRE Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandhygienist till Folktandvården Idre/Särna

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Nu behöver vi till vår kliniker i Idre/Särna en tandhygienist med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper. Du undersöker vuxna och barn och terapiplanerar i samråd med tandläkare.

Information om arbetsplatsen
På kliniken arbetar verksamhetschef, en tandläkare och en tandsköterska. Vi bemannar två små kliniker i norra Dalarna och ser samarbete och flexibilitet som givet i det dagliga arbetet.

Här erbjuds du lugnar miljöer och det finns stora möjligheter till olika typer av friluftslivaktiviteter i fjällmiljö.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning. Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring. Steril- och receptionsarbete ingår även i tjänsten.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har tandhygienistlegitimation. Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande. Du använder svenska i tal och skrift. Vidare är ett flexibelt förhållningssätt något som vi kommer att lägga stor vikt vid.

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareantällning, tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 17:2017:31
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5440762401444886266&benamning=Tandhygienist+till+Folktandv%c3%a5rden+Idre%2fS%c3%a4rna
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

vikarierande Förskollärare

Du kommer att arbeta inom en av förskolorna i Älvdalen med barn mellan 1-5 år.
Som förskollärare har du ett särskilt ansvar enligt läroplanen.

Du ska tillsammans med kollegor organisera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten enligt förskolans uppdrag och mål.Vi söker dig som är initiativrik, positiv och flexibel.
Naturligtvis skall du tycka om att arbeta med barn.

Du har högskoleexamen som förskollärare alternativt lärare för yngre åldrar med behörighet till förskolan. Eller är under utbildning till förskollärare.

Du är pedagogisk, engagerad och har god samarbetsförmåga med barn, föräldrar och medarbetare.


Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 550 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv. Vi tror på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Älvdalens kommun arbetar ständigt med förbättringar. Vi arbetar aktivt med värdegrunder och arbetsmiljö och har friskvård i fokus. Kommunen satsar framgångsrikt på kompetensutveckling och har bland annat därför fått utmärkelsen "En av Sveriges mest intressanta offentliga arbetsplatser 2015"."
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 2017/00784
Webbplats:
Epostadress: kommun@alvdalen.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ÄLVDALENS KOMMUN,Barn-och utbildningsförvaltningen
Box 100
79622  ÄLVDALEN Sverige
Hemsida: http://www.alvdalen.se
  
Platsannons

Bilmekaniker till Idre

Service & reparation av alla bilmärken, felsökning, däckomläggning och problemlösning. Inbokning av kunder och beställning av reservdelar.

Vi söker nu efter en bilmekaniker med några års erfarnhet till vår MECA-verkstad på Gulf Bensinstation i Idre.

Vi bedriver idag en serviceverkstad inom MECA konceptet. Verkstaden startades för ca: 7år sedan, och vi har en etablerad kundkrets, samt hög grad av hastigt uppkomna jobb pga all fjällturism till vår destination. Jobben kan vara allt från vanlig service, till reparationer och mer komplexa jobb. Vi har även däckverkstad med många kunder.

Du kommer att vara den enda mekanikern i verkstaden, men du har arbetskamrater i butiken tillhörande bensinstationen. Vi är få anställda på företaget så det är viktigt att du fungerar i gruppen.

Eftersom du är den enda mekanikern ställer vi krav på att du är en självgående person som kan ta ansvar och jobba mot uppsatta mål. Du kommer i jobbet även att ansvara för att boka in kunderna.

Du ska ha jobbat några år i branschen och har ett brett kunnande kring bilreparationer/felsökning och att du även kan hantera däck. Det är du som sätter begränsningen på vad vår verkstad klarar av. Vi ser gärna att du vill utveckla verkstaden och vårt innehåll framåt.

Vi jobbar i dataprogrammen MBS, Autocom och Autodata, så erfarenhet av dessa är meriterande men inget krav. Dock så måste du ha god datorvana för att kunna lära dig dessa.

Idre är en åretruntdestination som växer mer och mer för varje år, främst genom ortens stora motor Idrefjäll. Nära till natur, golf, skidåkning, skoteråkning och utomhusaktivitet i alla dess slag.

Funderar du på att flytta hit med familjen för detta jobb, så hjälper vi gärna till med att hitta en helhetslösning för er.


Gulf Idre med tillhörande MECA-verkstad är ett litet företag beläget i fjällparadiset Idre. Vi har funnits på samma plats i över 50 år, och i nuvarande konstellation i ca 8 år. Vi är ett glatt gäng som ständigt vill utveckla våra tjänster och erbjudanden. Vår vision är "där service fyller tankarna" och jobbar därefter.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning 6månÖvriga löneformer kan tillämpas om önskemål finnes
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@gulfidre.se
Övrigt: Vi ser löpande över inkomna ansökningar för att tillsätta tjänsten så snart som möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: Idre Petroleum AB / Gulf Idre
Byvägen 24
79091  IDRE Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig assistent i Särna

Vi söker en personlig assistent, som kan jobba som sommarvikarie och tim vikarie vid behov. Pojken som är 12 år bor tillsammans med mamma, pappa och två yngre syskon. För att trivas med arbetsuppgifterna behöver du som söker ha tålamod ,vara ansvarsfull och påhittig. Du ska även trivas att ha barn omkring dig. I dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa till med kommunikation ,aktiviteter, hjälp vid måltider, av och påklädning mm.
Det är bra om du har kunskaper om autism och utvecklingsstörning. Det är ett plus om du är bekväm med teknik. Arbetet är förlagt i hemmet, skolan och på fritids, kväll och helg. Arbetstiden är förlagd dagtid, kväll och helg.

Arbetsplats
Omtanken Dalarna AB är ett företag som utför personlig assistans till funktionshindrade sedan 1994 enligt LSS.
Vi är till för alla som är i behov av personlig assistans och hjälpa dem att få en rikare vardag. För närvarande arbetar cirka 400 assistenter hos oss. Våra kontor finns i Falun och Borlänge.
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidSommarvikariat samt timvik vid behov
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@omtankendalarna.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Omtanken Dalarna AB

78433  BORLÄNGE 
Hemsida: www.omtankendalarna.se
  
Platsannons

Timvikarier och sommarvikarier till kvinna i Särna

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Vi söker nu duktiga, engagerade och jobbsugna assistenter till vår kund i Särna. Är du redan nu tillgänglig för arbete eller gäller din ansökan sommarvikariat? Uppge gärna det i din ansökan.

Arbetet som personlig assistent kräver ofta att man kan arbeta dag, kväll, natt och helg. Man behöver även vara beredd på att vara flexibel och tillgänglig om behov skulle uppstå med kort varsel.

Vår kund är rullstolsburen och som personlig assistent kommer du att vara henne behjälplig med allt i hennes dagliga liv, bland annat handräckning, hushållsarbete, eventuella aktiviteter och personlig hygien.

Vi söker dig som är glad, positiv och har ett gott bemötande. Som personlig assistent krävs att man har förmågan att hantera ett arbete som kan vara både fysiskt och psykiskt påfrestande då man arbetar med människor i svårare livssituationer. Du får gärna har tidigare erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg men det viktigaste är att man har ett intresse för att arbeta nära och intimt med människor och har förmågan att anpassa sig efter dennes behov.

(Då kunden har hund är det en fördel om du ej har allergi).

Dröj inte med din ansökan då urval sker löpande och det kan finnas möjlighet till timvikariat redan nu.
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 50-100% Tidsbegränsad, Minst 6 månaderMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/96/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Lagergrens gata 2
65226  Karlstad Sverige
Hemsida: afd.se
  

Platsannons

KOCK till STF Grövelsjön Fjällstation

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor.

Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Njuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Är du positiv, engagerad och nyfiken? Då är det här jobbet för dig!

STF Grövelsjön Fjällstation är Svenska Turistföreningens sydligaste fjällanläggning, placerad i Dalarna på gränsen till Norge och Härjedalen. Den ursprungliga fjällstationen byggdes 1937, 816 m ö h, och har en vidunderlig utsikt över de Norska fjällen. 
STF Grövelsjön har över 150 bäddar i 65 rum, restaurang med 150 sittplatser, butik och sportuthyrning samt Spa. I omgivningen finns ca. 3.000 bäddar på andra boendeanläggningar och i fritidshus. Fjällstationen är öppen året runt för logi och har för närvarande full service ca. 8 månader per år.
På Fjällstation är maten en stor del av gästernas upplevelse och för oss är det viktigt att erbjuda god mat som lagas med kärlek och bra råvaror. Vilt, ekologiskt och närproducerat är självklara val för oss och vår restaurang Curbits är KRAV-certifierad.
Vi vill förmedla den lokala matkulturen från fjället och låta samisk, norsk och Älvdalsk gastronomi slåss om en plats på vår meny.
Idag vill många gäster äta mer vegetariskt och vi arbetar aktivt med att utveckla och bredda innehållet av god, grön och nyttig mat! Vi ser gärna att du delar det intresset.
Vi erbjuder våra gäster frukost, lunch och middag alla dagar i veckan. I vårt café serveras ekologiska våfflor och hembakat kaffebröd.
Som kock har du ansvar över att maten håller en hög och jämn kvalitet. Vi vill att du lagar god och smakrik mat som även är en njutning för ögat. Din ambition ska vara att leverera det "lilla extra" och gärna överträffa gästens förväntan. 
Vi söker dig som lockas av kreativa utmaningar i köket, är nyfiken och tar egna initiativ och ansvar för din matlagning.
Det är meriterande om du är duktig på att baka eller kanske har du ett förflutet som bagare.
Vi vill att du:

* har utbildning och yrkesvana som kock.
* är kunnig och tycker om att laga vegetarisk mat.
* är kunnig inom specialkost.
* är väl insatt i HACCP.
* är en person med hög arbetskapacitet och tycker om utmaningar som kräver snabba lösningar.
* har social kompetens, är serviceinriktad, tar ansvar och är punktlig.
* har stort ordningssinne och kan skapa struktur i både ditt eget och avdelningens arbete.

 
Bifoga ett personligt brev med CV och ange minst två referenser.
Lön enligt avtal med Hotell- och restaurangfacket.
Vi erbjuder personalboende i eget eller delat rum.
Tjänsten är en säsongsanställning. Arbetstid 100%.

Sommarsäsongen pågår 10/6-24/9.
Introduktion för alla medarbetare kommer att hållas i anslutning till säsongsstart.
Publiceraddatum: 2017-02-24
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://stf.careerhub.se/?_p=job&_id=87906&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Turistföreningen STF AB
Idre
79091  Idre Sverige
Hemsida: http://www.stfturist.se
  

Platsannons

BAGARE till STF Grövelsjön Fjällstation

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor.

Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Njuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Då är det här jobbet för dig!

STF Grövelsjön Fjällstation är Svenska Turistföreningens sydligaste fjällanläggning, placerad i Dalarna på gränsen till Norge och Härjedalen. Den ursprungliga fjällstationen byggdes 1937, 816 m ö h, och har en vidunderlig utsikt över de Norska fjällen. 
STF Grövelsjön har över 150 bäddar i 65 rum, restaurang med 150 sittplatser, butik och sportuthyrning samt Spa. I omgivningen finns ca. 3.000 bäddar på andra boendeanläggningar och i fritidshus. Fjällstationen är öppen året runt för logi och har för närvarande full service ca. 8 månader per år.
På Fjällstation är maten en stor del av gästernas upplevelse och för oss är det viktigt att erbjuda god mat som lagas med kärlek och bra råvaror. Vilt, ekologiskt och närproducerat är självklara val för oss och vår restaurang är KRAV-certifierad.
Vid alla måltider serveras nybakat bröd och under hela dagen erbjuds kakor och bullar i vårt café.
Som bagare har du ansvar över att allt bröd håller en hög och jämn kvalitet. Din ambition ska vara att leverera det "lilla extra" och gärna överträffa gästens förväntan. Du är en del av arbetslaget i köket där alla har ett gemensamt ansvar för att hela måltiden och besöket i restaurangen blir en upplevelse.
Dina arbetsuppgifter kommer även innefatta förberedelser för frukost, förrätter och desserter.
Vi vill att du:

* har utbildning och yrkesvana som bagare.
* tycker om att skapa och har god känsla för smak, färg och form.
* är väl insatt i HACCP.
* är en person med hög arbetskapacitet och tycker om utmaningar som kräver snabba lösningar.
* har social kompetens, är serviceinriktad, tar ansvar och är punktlig.
* har stort ordningssinne och kan skapa struktur i både ditt eget och avdelningens arbete.

 
Bifoga ett personligt brev med CV och ange minst två referenser.
Lön enligt avtal med Hotell- och restaurangfacket.
Vi erbjuder personalboende i eget eller delat rum.
Tjänsten är en säsongsanställning. Arbetstid 100%.
Sommarsäsongen 2017 pågår den 10/6-24/9. Introduktion för alla medarbetare kommer att hållas i anslutning till säsongsstart.
Publiceraddatum: 2017-02-24
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://stf.careerhub.se/?_p=job&_id=87908&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Turistföreningen STF AB
Idre
79091  Idre Sverige
Hemsida: http://www.stfturist.se
  
Platsannons

Sommarvikariat som personlig assistent

LYSTRA Personlig Assistans tror på och arbetar i enlighet med LSS-reformen som den var tänkt från början.


LYSTRA Personlig Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Vi har verksamhet över stora delar av landet, med ambitionen att bli rikstäckande under det närmaste året. Vi har idag kontor i hela Sverige, från Helsingborg i syd till Luleå i Norr.

Hos LYSTRA Personlig Assistans får du som medarbetare tillgång till gedigen kompetensutveckling, nära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen för vård och omsorg.

Sommarvikariat från juni till augusti 2017

Schemalagd arbetstid på minst 75%.

Vi söker en personlig assistent till 13 årig flicka med en fysisk funktionsnedsättning.

Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel förflyttningar, personlig omvårdnad och aktiviteter.

Du är kvinna, gärna med erfarenhet inom vårdyrket eller som personlig assistent, störst vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Spontan, flexibel, lugn och påhittig med eget driv är egenskaper vi värdesätter. Du vågar ta plats, men har också förmågan att smälta in eller backa undan vid behov.

Du bör ha god fysik då det kan vara många lyft, beroende på aktivitet eller arbetsplats.

Körkort är ett krav.
Urval för kundträff och anställningsintervju sker omgående och löpande – tjänsten kan komma att tillsättas före annonsens utgångsdatum.Vi har tagit ställning till hur vi vill arbeta med vår rekryteringsprocess, varför kontakt med externa rekryteringsbolag/tjänster undanbedes vänligt men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-02-15
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-04
Referens:
Webbplats: http://jobba.lystraassistans.se/jobs/27078-sommarvikariat-som-personlig-assistent?promotion=6211-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LYSTRA personlig assistans
Södra Långgatan 23
16959  Solna Sverige
Hemsida: http://www.lystraassistans.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal